מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש המלצה ללוח אם עבור מעבד i5 למחשב משחקים. 1. לא מעוניין בלוחות של Gigabyte (ניסיון רע איתם) 2. לא מבין מה ההבדל בין לוחות WB/KB ללוחות WG/KG של אינטל 3. מה לגבי Asus P7P55D Pro? האם המחיר שווה אותו? כרגע OC לא נחוץ. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ההזמנה המקורית היתה G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS וקיבלתי G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS מה יותר טוב?! ומה היתרונות\חסרונות של מה שקיבלתי.. לעומת הדגם הקודם. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות Crucial Ballistix Tracer BL3KIT25664TG1608 למחשב חדש איפה אני יכול לקנות בארץ? שאלה נוספת איפה אני משיג תושבת לתיאום בין IFX 14 לתושבת 1366 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש כרטיסי זיכרון בתדרים של 800MHZ או 1066MHZ שיתאימו ללוח-אם שצוין בכותרת מחיר עד 200 ש"ח למערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 32BIT לכן אני לא צריך יותר מ3GB ועד כמה שאני יודעלוח זה תומך במתחים של 1.8V לזיכרונות בתןדה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
האם הוא P43? G31 מאפשר לי לשים 4GB זכרון? לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ASUS G31 AM-PS או MSI G31TM-P35 ? באייבורי המליצו לי על ה MSI
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח P35-DS3 של GIGABYTE,יש לי דיסק של דרייברים ורציתי להתקין WINDOWS 7,רציתי לדעת אם הדרייברים תומכים בווינדוס?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2X2GB , Asusp5b ווינדוס 7 32 ביט, מזהה כרגע 2.94 מתוך 4. (זה לא אמור לזהות לפחות 3 ומשהו?) הביוס ב-System Information מזהה, 3GB. הביוס זיהה את כל ה-4 לפני הפורמט, ב-XP הוא זיהה 2.97. לפי CPUZ יש 2 סטיקים שכל אחד הוא 2GB. יש משהו שניתן לעשות? כלומר דרך הביוס הדריכו אותי שאפשר לשנות איזה משהו מ-ENABLE ל-DISABLE שקשור לזיכרון, העניין הוא שאין לי מושג מה זה. אשמח לשמוע עיצות (חוץ מלהתקין 64 ביט)
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
i5 הוא מעבד מרובע ליבות, אז שמו לי בקופסא שלו מדבקה שכתוב עליה core2duo intel inside מוזר, לא?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר/קרא/ראה ? האם זה אותו צ'יפסט שיש על ה- geforce 8300/8200 רק בלי הרכיב של הכ.מסך ? מה לגבי רכיב ה-NCC שהבנתי צריך להיות עליו, האם הוא מקביל ל-ACC שיש בלוחות של amd 790 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי תקציב , תנו לי תלוח אם ההכי זול שאפשר למעבד הזה ולזכרונות 800MGHZ אבל לא לעבור את ה350 שקל בבקשה תודה רבה ! ד"א איך המעבד לOC עם קירור BOX וזכרונות 800MGHZ GSKIL http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5S-2GBNT
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מקור:http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3648&p=3
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מזמין מחשב עם מעבד i5 עכשיו אני מתלבט בין שתי לוחות אם האחד asus p7p55d asus p7p55d deluxe מה ההבדל בין הdeluxe לשני?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אוקי קניתי לוח אם חיברתי אותו וכשהדלקתי תמחשב הוא אומר לי REBOOT AND SELECT BOOT DEVICE משהו כזה מה לעשות ? הלוח הוא של ASUS M4A78
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כמה פינים הוא צריך מהספק ? אם יש לי 4 זה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי יש לי חבר (באמת חבר , לא אני) שקנה מחשב I5. מכרו לו עם 4 ג'יגה זיכרון שעובד על 1.9V (זה הזיכרון : http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=45&prodgroupid=126&id=840&type=1 ) לפי מה שהבנתי עם I5 ממולץ לכול היותר זיכרון שעובד עד 1.65V . מה ההשלכות של זה? הוא קנה כך את המחשב, האם הוא יכול לדרוש שיחליפו לו זיכרונות?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם זה צריך להיות כך בלוח שיכול להכיל יותר? מפרט Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Asus P5P43TD PRO NVIDIA GeForce 9500 GT 2x2gb ddr3
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בביוס שלי(ga g31m-es2l( יש 2 מצבים של ACPI suspend mode 1,S1(POS) 2. S3(STR) כמו שהבנתי הSTR שומר לזיכרון הRAM אבל אני לא ממש מבין מה זה עושה. אז מה כדאי ולמה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש HTPC בסגנון של Nvidia ION רק שיהיה בו תמיכה בפורמטים החדשים של הסאונד (DTSHD\TRUEHD) ישמש בעיקר לצפייה בסרטים 1080P וגלישה באינטרנט ! יחובר למסךLCD FHD 47 אינץ תודהר רבה שי
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שמעתי פעם שמעבדי Box עדיפים לאוברקלוק ממעבדי Tray.. לי זה נשמע כמו סיפור מעשייה, מה לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קניתי היום מעבד חדש וכשהוצאתי את הישן שמתי לב ששני ריבועים למטה נראים קצת שונה מהאחרים. לא הצלחתי לקבוע בוודאות אם זה פינים עקומים. בכל מקרה, התקנתי את המעבד החדש והצלחתי להפעיל את המחשב. השאלה שלי בעצם, האם יכול להיות שהמעבד יעבוד אפילו אם לא מתקיים מגע בין כל הפינים למעבד? ואם כן, יכול להיות שזה גורם נזק למעבד? כי למעבד הישן הייתה בעיית התחממות והרגשתי ירידה דרסטית בביצועים אחרי כמה זמן. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזכרונות במחשב. כרגע המפרט שלי הוא: Q6600 2GB DDR2 800MHZ של כרוסאיר בשני סטיקים (נדמה לי שXMS2 זה הדגם) P35C-DS3R Shapphire ATI Radeon X1950PRO ספק 550W של כרוסאיר ובעיקרון אני מרגיש שהמחשב מתחיל קצת לקרטע.. זה נכון שזה בגלל שיש עליו לא מעט זבל, אבל בעיקרון אני רוצה למזער משחק בלי הרבה בעיות, לעשות מה בראש שלי ולהחזיר אותו חזרה בלי שיתקעו לי דברים, ולהריץ בו זמנית כמה תכניות שנוח לי... דברים שהרבה פעמים לא יוצא לי זה להריץ VISUAL STUDIO ברקע ואז ללכת לשחק, למזער את המשחק כשאני נזכר במשהו שאפשר לתקן בקוד ואז להמשיך לשחק. חשבתי לקחת 2*2GB (אותו דגם כמו האלה שיש לי רק ג'יגה יותר לכל סטיק) ולהוסיף אותם לקיימים. מה אתם חושבים? זה נראה כמו אובר…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
בחוברת רשום תמיכה בזכרונות 1.8 וולט! תקציב 300-400 ש"ח לא למטרות אובר קלוק.
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קודם כל, מצטער שזה הת'רד השני שלי פה בזמן כל כך קצר- צצה התלבטות חדשה ובאמת שאחרי הרבה הסתכלות במבחני ביצועים, מחירים והתלבטויות אישיות אני צריך יעוץ מקצועי טיפה יותר. אני מתלבט על איזה מעבד ללכת. בעיקרון בהתחלה התכוונתי ללכת על AMD Phenom 2 X4 965 אבל אז הבנתי ש-core i5 750 עולה פחות, נותן ביצועים אמנם רק טיפה יותר גבוהים במשחקים, אבל בפוטושופ ושאר השימושים נותן הרבה יותר- ובצריכת ספק נמוכה יותר. אבל אז ראיתי במבחני ביצועים אחרים ש core i7 860 נותן ביצועים הרבה יותר טובים ועולה קצת יותר מה-AMD Phenom 2 שהתכוונתי ללכת עליו. לעומת זאת מבחנים מראים שלפעמים ה core i7 920 שבמחיר טיפה יותר נמוך ממנו נותן הרבה הרבה יותר ביצועים, וש core i5 משתווה אליו. זה נורא מבלבל, אני לא יו…
-
- 42 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, יש את הלוח Asus P5N7A-VM, שהוא נחמד אבל לא מזהיר, הוא יספק את הנדרש - FHD. אשמח להמלצה נוספת בנושא. כמובן שטווח המחיר צריך להיות זהה - 675 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-