עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לפי מה שהבנתי הI5 הוא מצויין לגיימינג אבל אין לי מושג לגבי זיכרונות ולוח אם. התקציב שלי לשלושת הדברים הללו הוא 2000 שקלים פלוס מינוס. הרבה תודות

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by imsnoop,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מחשב נייח חדש לאחר שהישן עשה כבר את שלו והגיע הזמן להשתדרג. ובכן העניין הוא כזה, ב10 שנים האחרונות המחשבים שקניתי הכילו מעבדי INTEL בלבד ולמען האמת לא יצא לי פעם אחת להתאכזב, כמו כן תמיד עברה ליד אוזניי המונח AMD ולא ייחסתי לו חשיבות אפילו פעם אחת, לאחרונה כמו שהבנתם אני מחפש מחשב חדש לאחי הקטן (יש לציין כאן את השימושים והתקציב: 3200 ש"ח אחרי חריגה ושימוש מאסיבי במשחקים ושפות תיכנות שאני מכריח את אחי ללמוד), לכן פירסמתי לא פעם בקשות למפרטים בפורום כאן תחת שם אחר(של אחי) וללא יוצא מן הכלל המליצו לי AMD ולא INTEL. השאלה שלי היא מדוע???? מה הסיבה ש90% מהתגובות היו AMD ולא INTEL, האם INTEL זה כבר לא ה-מעבד לשימושים ותקציבים כמו שלי?…

3. Started by shika,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין לוח אם של asus n3n78em לבין לוח של gigabyte gama78gmus2h מדובר בmedia center כאשר המעבד הוא AMD Phenom Triple Core 8650 2.3GHz תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, הלוח במחשב הקיים שלי כנראה הלך (מפרט מלא בצד). אני מחפש המלצות מה לקנות, התקציב הוא פחות או יותר 1600 ש"ח. בדקתי אפשרות של: Q6600 + EP43 DS3L + ADATA 4GB וזה יוצא 1800, זה עדיין אפשרי השאלה שלי אם יש רכיבים עדיפים על 3 אלה, והאם יהיה עדיף את ה- E8400 הכפול מאשר ה Q6600 (המחשב הוא לכל עבודה כולל הפעלה של משחקים כבדים) תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כמעט 50 מעלות צלסיוס בעומס רגיל לא עם איזו תוכנה שמעמיסה עליו בכוונה.האם זה נורמלי ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. השם של הקובץ הוא: 97TID913.ZIP בהצלחה לבעלי הלוח הזה,אני מקווה להגיע להרבה יותר מ 420

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MoRtZkInG,

בזכרונות DDR, מה מסמל CL2?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום אני קונה מחשב חדש... תקציב של עד 6 בערך עם מסך... אז אני כמעט סגור על כל הדברים חוץ ממעבד זיכרון ולוח אם... Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray 1180 שח MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI = 525 שח 3x2GB OCZ Reaper HPC Edition Triple Channel 790 שח הקו מחשבה שלי זה מעבד לוח אם וזיכרון שיחזיק לי כמה שנים.. שאותם אני לא יצטרך לשרג... אני לא מתכנן oc לפחות לא בעתיד הקרוב... בנוסף מה שהנחה אותי זה לקחת לוח אם שעובד עם ddr3 ב 1600 mhz והתאמתי לו את הזכרונות של ocz. מה דעתך במחיר של 2500 רק על הלוח אם והזיכרונות כדאי משהו אחר או שזוהי בחירה טוב לכמה שנים הקרובות?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי אני מחפש בימים אלה זכרונות ואחד מהסיכרונות שראיתי הוא OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 BH5 ... http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3407&catcode= http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_gold אז איך הכללי הזכרונות האלה??? ועל איזה מתח הם צריכים לעבוד ב2-2-2-5? תודה מראש install

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by OR007,

כיוון שהם עולים אותו דבר רציתי לדעת אילו מהם יותר משתלם ? אני יודע שלג'יגה בייט יש המון פיצ'רים אבל מה לגבי הלידטק ? חוץ מזה רציתי לשאול מה ההבדל בין גרסאת ה-GA 7VAXP לבין ה GA 7VAXP ULTRA שמצדיק את ה-200 ש"ח הפרש ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מעבד שולחני חדש ממפתחת השבבים נצפה ברשת - ועשוי להיות משתלם יותר מה-Ryzen 7 3800X לכתבה

12. Started by RAPIDFIRE,

שלום , רציתי לדעת אם WINDOWS XP 32 BIT תומך ב 4 גיגה זכרון פנימי ? לי נאמר שהוא תומך רק ב 3 גיגה , האם זה נכון ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by club_501,

ברשותי לוח אם GA-880GM-UD2H. שמתי לב לאחר קניה שיש חיבור 8-pin ATX 12V power connector. לא קניתי ספק חדש, ובספק הנוכחי שיש לי המחבר הוא עם 6 פינים, בנוסף יש לי מחבר עם 4 פינים. אבל אין חיבור עם 6 פינים יש אפשרות לחבר את זה את כל ה 8 פיניםעם מתאם שניתן לקנות? הספק הוא hec-500td-tf תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. האם המהירות של הזיכרון שלי היא באמת 667?(כי אני לא מבין בדברים האלה)? יש לי 2GB זיכרון של SpecTek. נעזרתי ב cpu-z:(נערך)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב, בלוח אם H110M-A | Motherboards | אין סאונד בחיבור hdmi רק וידאו על פניו כל ההגדרות תקינות למישהו יש רעיון מזה יכול להיות (מעבר להגדרות הבסיסיות) ? תודה מראש,

16. האם AMD יספקו מעבדים עם SSE5 בדור 45NM לסוקט AM3 ? ובאם כן היכן רואים זאת ? והאם INTEL עובדת על דבר דומה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

מה יותר טוב ויותר מהיר ?: Asus cusl2-c + p3 1000Mhz או AOpen ak73 pro + AMD T-Bird 950 Mhz איזה מהם יותר טוב לאוברקלוק? הבנתי שהאסוס מוגבל מבחינת סוג הזכרון (non-ECC SDRAM ) מה זאת אומרת? האם יש את אותה הגבלה בלוח של AOPEN? פירוט לוחות האם: Asus cusl2-c AOpen ak73 pro תודה מראש, RnGKay

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אחרי שהבנתי של אין לי ממש הצדקה להשקיע בסדרה Z (תודות לחברי הפורום 8) ) עברתי לבדוק את הקיצוניות השנייה - הלוח הכי זול שיאפשר לי לשים את הציוד הנ"ל בתוספת כרטיס קול PCI שיש לי כבר ולכן חייבים סלוט אחד פנוי אחרי כ. מסך שתופס 2 סלוטים. ממה שהסתכלתי אפשר להשיג אותו ב 250-280 ש"ח (במקום כ 600-550 של סדרה Z), וזה מאשר לי לעלות רמה בכרטיס המסך. האם למישהו יש נסיון עם הלוח הנ"ל או הצעות חלופיות ברמת מחיר זו? סיבה אחרת למה לא מומלץ כזה לוח? לא מצאתי עליו ביקורות וגם החברה-ביוסטאר- לא מפורסמת (לפחות בארץ) למרות שנדמה לי שהיא קיימת כבר שנים רבות בתחום. אין לי עניין ב OC, גם לא של כ. המסך או הזכרונות. כרגע אין לי צורך ב SATA3 או USB 3, יש שם סלוט PCI-X X1 שיאפשר הרחבה אם וכאשר אני א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by בולי איש השלג,

שלום, המחשב של ממש נתקע ומתאמץ בגלישה באינטרנט. בעיקר כאשר כמה וכמה טאבים פתוחים. המחשב עבר התקנה מחדש לפני חודשיים עקב הסיבה שהתאמץ יתר על המידה. כמובן שניקיתי הכל. זה ידוע שהאינטרנט כיום זללן משאבים רציני. בכל אופן - החלטתי להגדיל להם את הזיכרון. לוח האם תומך עד 16gb... לא יודע אם להחליף ל-16 או "להסתפק" ב-8. מה שמבלבל אותי זה עניין ה-pc3-10xxx יש מספר צירופי ספרות-אותיות כאלו. בכל אופן, תוכלו בבקשה להגיד לי איזה זיכרונות צריך? מעבד i3 זה לוח האם: לינק ישיר למפרט - https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H55M-UD2H-rev-10#sp פרטי הזיכרון הקיים בתמונה המצורפת. תודה רבה

20. אני רוצה לדעת אם זה אכן אפשרי ואם כן האם זה כרוך בסיכון מסויים?? אם משהו מוכן יהיה להביא לי מדריך זה יהיה מצויין והאם השיפור במשחקים ובכלל ביישומים ובהעמסת משימות עליו יהיה שיפור משמעותי ? תודה!!

21. Started by vladk,

יש לי לוח EPOX 8K5A2+. האם אני יכול לחבר אליו יותר מ 4 כונני IDE (כמו בדרך כלל) ? האם ה RAID עוזר במשהו? למשל, 4 דיסקים קשיחים ו CD (כולם כאמור ב IDE).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by WHITE_ZOMBIE4,

למה חסמתם את האשכול שפתחתי? אתם חושבים שאני מנסהל נצל את זה שאני חדש כדי לרשום הרבה שאלות? בכלל לא נכון! פשוט אינ וקנה מחשב חדש ואני חייב להתייעץ בכם כי שמעתי שיש פה הרבה אנשים שמבינים טוב מאוד בחומרה! אז בבקשה ממכם תענו... אני לא מבין למה אתם מקבלים אותי ככה בכעס? :-X :-[ :-\ :'(

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך ATI RAEDON 9700 PRO של GIGABYTE זה אומר שהוא לא מתאים ללוח אם הזה ? הדגם של הלוח אם הוא Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בוקר טוב חברים. יש ברשותי כרגע את המפרט הבא: RX480 8GB 2X8GB DDR4 2400Mhz CL15 Asus Z270-P LGA 1151 Intel I5 6500 1. השאלה היא האם כדאי כל עוד שיש את האופציה לשדרג למעבד מסוג 7700 או 7700K? 2. האם יש פה פוטנציאל OC למעבד מסוג 7700K? המחשב משמש בעיקר למשחקים, ולקראת BFV לדוגמא, ראיתי שמעבד מומלץ הוא I5 6500, למרות שבתכלס הוא דיי זהה לשלי. מה אומרים חברים?

25. Started by portance,

יש לי לוח אם MSI 945gzm3 שיש לו 2 חריצי זכרונות, כרגע יש סטיק 1 של 1 ג'יגה של CEON 533MHZ CL4. אני רוצה להוסיף עוד סטיק 1 של ג'יגה בשביל שיהיה לי סך הכול 2 ג'יגה של RAM. השאלה שלי היא אם אני חייב לקנות את אותו דגם של זכרון שכרגע יש לי או שכל זיכרון אחר יעבוד ובכלל מה אתם ממליצים לי לקנות? הלוח אם תומך עד 2 ג'יגה זיכרון ועד מהירות של 533MHZ והוא גם תומך בדיול צ'אנל.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים