עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tomllic,

האם ההפרש (הקל) במחיר ביניהם נכון להיום שווה את ההפרש בביצועים בהיבט הגיימינג ? או שה-3470 אינו מהווה צוואר בקבוק בעבודה עם כרטיסי מסך בלבל של GTX760 / HD7950 ועדיף לחסוך כמה שקלים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Shekel.90,

שלום בדקתי את הזכרונות האלו [h=1]Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 2133MHz CL10[/h]וראיתי שרשום מהירות 2133 וSPD SPEED 1333 ושורה למטה TESTED SPEED 2400 מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בכל מצב שאני מציב את המעבד התדר לא משתנה. (פנטיום 2 ) הנה שתי תמונות. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז ככה אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי (כרגע יש לי 512) אני רוצה לשים 2 ג'יגה אני יודע שאני יכול לשים DDR2 במהירות 667 MHZ.. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA-8I945P השאלה שלי זה,איזה זיכרון עם חברה טובה אני יכול לשים? במחיר זול של גג 200 שקל.. אם אפשר תנו לי קישור למכירה זה מאוד יעזור לי. תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by hj4ever,

שלום לכם. שמעתי על ירידת המחירים הצפויה ב22 ביולי, ורציתי לדעת אם היא תכלול רק את אותם מעבדים שרשומים ב"תמונה" ההיא שמודבקת פה בפורום, או שהיא אמורה להכיל גם את המעבדים הקיימים, כמו למשל E6420? ועוד שאלה, מחירים הזכרונות נחשבים כעת בתחתית, או שיש סכוי שיירדו עוד? תתודה מראש על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, לאחר קריאת חלק מהנושאים שהיו בפורום, אני חייב להודות שאני קצת מבולבל. יש לי שאלה לגבי 2 המעבדים המופיעים בכותרת, בהנחה שהמחיר שלהם זהה (הפרש של 20 שקל בין האחד לשני), איזה מן המעבדים כדאי לקחת? השימושים שלי הם: משחקים כבדים (COD, GRID, CRISYS, FAR CRY 2 ועוד), סרטים ב-FULL HD (צפייה), מוזיקה, הורדות ושאר שימושים פשוטים. אני מודע לעובדה שיש מעבדים טובים מסדרת CORE 2 DUO E8XXX, אבל אני מעוניין במעבד 4 ליבות (סוג של שיגעון שיש לי, אני מודה). אשמח לדעת מה דעתכם בנושא, תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Interl-Conore,

http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=322 תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי כי מודול אחד הלך לעולמו... חשבתי על אלה 2x2GB Kingston HyperX CL5‎ ‏DDR II 1066Mhz‎ האם הם dual channel או לא? באף מקום לא רשום עליהם שהם dual channel.... ועוד שאלה קטנה האם ארגיש הבדל בין זכרונות 800 או 1066?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. האם יש חברה שיש לה נציגות בארץ ובמקרה של תקלה אני יכול לשלוח אליהם במקום ישירות לחו"ל לארץ שממנה קניתי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Zeev86,

היי. יש לי לוח אם של asus מודל M2N-TVM/S לא בגוגל, ולא באתר הייצרן אין את המודל הזה. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן, מאז שקניתי את המחשב שלי בשנה שעברה הפסקתי לעקוב אחרי התפתחויות חומרה אז תסלחו לי אם זו שאלה בנאלית.. חבר קנה מחשב מבוסס AMD ואמר לי שהוא קנה זכרונות 800 בגלל שהמעבדים של AMD לא תומכים בזכרונות עם מהירות גבוה יותר. לי זה נשמע לא הגיוני ש- AMD תשאר מאחור מול אינטל בדבר כ"כ טריוויאלי, וכל עניין ה"מעבד לא תומך" נשמע לי הזוי, אז אמרתי לו שלא יכול להיות, וזה לא נראה לי נכון.. עכשיו אני מסתכל על לוחות אם - למשל: http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=F8NXs2xIQloc5nrb&content=specifications וכתוב: מישהו יכול לתרגם? ואם השורה הנ"ל לא קשורה, אז בכלליות לאשש/להפריך את מה שהצגתי.. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הנה קישור לסקירה מאתר GURU3D http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-3-1200-and-1300x-review,1.html

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by haviv822,

מה ההבדל בין מעבד מסוג OEM לבין BOX ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Impreza,

אני מתכנן עוד כמה חודשים להוסיף עוד סטיק זיכרון, המשחקים יעבדו לי יותר חלק? או שהכרטיס מסך שלי נחשב כבר לישן? כי רק קניתי את המחשב לפני איזה חודש+ ומשחקים עובדים סבבה אבל עדיין אני מרגיש שהייתי צריך לקנות 5900XT או משהו בסגנון

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אינטל משיקה היום את המעבד החזק ביותר בעולם לשוק המחשבים השולחניים ואנחנו מספקים לכם ביקורת מקיפה: הכירו את ה-Core i7 6950X המפלצתי הגיע הזמן הזה שוב בו אנחנו מכריזים על מלך חדש בעולם המעבדים. מאז אמצע העשור הקודם אינטל ממשיכה לקטוף את התואר הזה ולהשאיר אותו לעצמה בכל שנה שחולפת עם מוצרים חדשים. הפעם התואר הזה מגיע עם יותר מאשר הרמה של תדר המעבד, אלא עם הוספת ליבות והגעה להישג מרשים במיוחד. המעבד הנושא את התואר החזק ביותר בעולם (שכמובן לא מיועד לשרתים) הוא ה-Core i7 6950X אשר הוכרז היום בתערוכת קומפיוטקס 2016 שבטאיוואן. מעבד זה מכיל כמות בלתי נתפסת של 10 ליבות, יחד עם טכנולוגיית Hyper-Threading שמעניקה לו 10 ליבות לוגיות נוספות לחישוב מקבילי זריז ככל האפשר. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ban26,

מי שיכול להסביר לי מה זה בדיוק תזמוני זיכרון סתם לדוגמה 4-4-4-4.מה זה הערכים האלה ???(או איך שקוראים לזה אני לא יודע)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הסתכלתי הרגע על הנתונים של ה I7 920 ומאד הופתעתי מעבד 4 ליבות שכל ליבה היא רק 256K ,ותדר של 2.66GHZ בלבד , אז איך זה יוצא שהוא יותר טוב מהאחרים ,איפו הטריק ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Enable,

אני מעוניין לשדרג את המפרט שלי מכיוון שני חווה נפילות Fps משמעותיות כשיש הרבה אפקטים במשחקים. המפרט שלי היום הוא כזה מעבד E8400 לוח asus p5k epu זכרון 4gb ram ddr2 כרטיס מסך: his hd6850 ספק Thermaltek 500w התקציב שלי הוא עד 1700 שקל. האם אני ירגיש שיפור בביצועי המחשב ובמשחקים בפרט?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המחיר הוא לא בעיה כרגע, שניהם עולים כמעט אותו דבר איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים בשביל מחשב למשחקים: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz 8Mb AM3 BOX Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box

20. Started by see4,

מחפש לוח אם שמכיל 8 חריצי זיכרון DDR2 ותומך במעבדי C2D , יש כזו חיה ? ( יש למשל MSI P45-8D) אבל לא מוצא בארץ אני צריך לבנות מחשב עם 16GB זיכרון בעלות הכי נמוכה , יש לי כרגע 8GB זיכרון ומעבד C2Q6600 , נראה לי לוח כזה + 8GB DDR2 יביא את העלות הכי נמוכה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מעבד שולחני חדש ממפתחת השבבים נצפה ברשת - ועשוי להיות משתלם יותר מה-Ryzen 7 3800X לכתבה

22. מצטער שאני פותח תרד חדש, אבל בקודם היה פשוט יותר מדי בלאגן. אז יש לי כבר כמה עסקאות בנוגע להחלפת/מכירת חלקים במחשב שלי. אבל הבעיה נשארה עם המעבד ולוח האם, שאני לא יודע בדיוק מה לעשות איתם. קיבלתי היום עוד הצעה. קודם כל לי יש מעבד+לוח אם: AMD ATHALON XP 2500 (בן שלוש שנים. אין אחריות. אין שום תקלה). ABIT NF7 MOBO (בן שנתיים-שלוש בערך גם) לו יש: amd AXP 2000+ mobo- giga 7 vrx rev1.1 עכשיו מן הסתם המעבד+הלוח אם שלו הם נקנו גם מלפני הרבה זמן, יותר משלי... וגם עליהם אין אחריות יותר. הוא מוסיף לי כסף בנוסף להחלפת החומרה, אבל כמה אתם חושבים שהוא צריך להוסיף? ושוב מצטער על כל השאלות האלה בנוגע למחיר ביומיים האחרונים, אבל אני לא ממש מבין גדול בחומרה והמחיר שלה...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום וכולם.... אני מעוניין להרכיב מחשב חדש וברצוני לשאול באופן כללי מה עדיף? 512 מגה זיכרון מהיר -למשל 533 מגהרץ מסוג ddr2 או 1024 מגה זיכרון בתדר 400 מגהרץ מסוג ddr כמובן שאני מתכוון לפירמות ידועות ואיכותיות....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. התכנון הסופי הוא לבנות NAS. http://ph.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/#specifications http://www.fractal-design.com/?view=product∏=58 האם לא תיהיה בעיה מבחינת גודל המארז להכניס לו את הלוח הזה? יש לוחות מיוחדים למארזים קטנים? לא מבין בזה כ"כ.. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by הגיימר,

יש לי בKSP שני דגמים של 4 GB RAM של שני חברות אם משהו יש הערה מה עדיף אשמח אם תענו או זכרון של Corsair http://ksp.co.il/?uin=15467 או של G.Skill Aegis http://ksp.co.il/?uin=21132 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים