עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by canabatz,

קניתי מעבד לפני שנה וחצי ויותר ,לא זכור לי בדיוק! המעבד הוא Q9450 ,רציתי לדעת לאיזה מעבד הוא משתווה מתוך המעבדים שיצאו לאחרונה? תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by mosh131,

אפשר לפרט לי בבקשה מה ההבדל ומה כדי לקנות תודה... Intel Core i5-750 Box לבין INTEL E8400 3.0GHZ 6M

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  3. שלום ח'ברה מה שלומכם? חבר מתכנן לקנות מחשב ונרתמתי למשימה כמובן. השימושים הם סרטי HD ומעט מאוד משחקים אם בכלל ולכן הגעתי למסקנה שה-720BE ייתן את המענה כאן. ההתלבטות היא הלוח ששם יש דרישות: 1) אין שום צורך ביציאות מסויימות אלא רק מאופציית ה-ACC שמאפשר בתיאוריה ליבה 4. משיטוט ברשת מצאתי שה-GA-MA770T-UD3P תומך באופציה והיה מוצלח גם בביוס F2C וגם ב-F3. בהתבסס על המאמר הזה: http://www.overclock.net/amd-cpus/535501-amd-phenom-ii-core-unlocking-guide.html הדבר מצריך זיכרון DDR3 שלא כל כך יקר יותר אבל השאלה היא האם הוא הכרחי? לפי ביקורות שונות אחוז השיפור לא מצדיק תוספת במחיר אבל אם זה הלוח היחידי שתומך באפשרות (במחיר הגיוני) הוא מוכן לקחת את ההשקעה הקטנה הזאת. השאלה היא האם יש ל…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by xj5,

אז ככה הרכבתי מפרט שלם על מחשב עם CORE I5 ואחרי שהזמנתי מהחנות אמרו שיש להם בעיה עם לספק לי את הזכרונות(בחרתי OCZ ריפר ממש טובים) ואני צריך לבחור זכרונות חדשים אז חשבתי על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5644 מה דעתכם? איך החברה הזאת בכלל?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by ag43,

האם משנה איזה סוג סוללה (5v,3v,1.5v וכו') לחבר ללוח אם? מדובר במחשב נייד מדגם hp compaq nc6220. על הסוללה הנוכחית לא מצוין מתח.

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by bora8,

שלום אני קונה מחשב מבוסס I5 רציתי לדעת לאיזה לוח יש כרטיס קול טוב יותר המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים וסרטי HD וקצת עריכות וידאו ‏Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E‎ http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwO7uzOlu1js0TqM&templete=2 או ‏P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E‎ http://asus.com/product.aspx?P_ID=YhNWZrOT1OWycIgo&templete=2

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by rafi_d,

שמתי לב שכמעט בכל המפרטים של הפורום - הלוח הוא mATX S2H של גיגבייט: GA-73PVM-S2H או GIGABYTE GA-EG41MF-US2H 1. מדוע מיקרו ולא ATX רגיל ? האם אין עדיפות לרגיל או שנושא הHDMI הוא העיקר, והוא מצוי רק במיקרו ? 2. יש עדיפות לציפ הגרפי של אחד הלוחות על פני השני (לעיל) ? 3. יש איזו שהיא אופציה לחיבור מדפסת ישנה-חיבור פרללי ? או אולי עם מתאם כלשהוא ?

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by Jenia24,

שלום , אני מחפש להחליף את הלוח אם שלי , למשהו יותר טוב עכשיו בגלל שאני בצבא ולא משתמש יותר מדי במחשב ויש לי קצת כסף בצד. רציתי לשאול אותכם אם יש איזה לוח אם AM2 בסביבות ה300-350 ש''ח , שהוא משתלם מאוד למחירו ויהיה עדיף על הלוח הנוכחי שלי שהוא AMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HEC 6C11 Tomahawk 405W Active PFC 12cm

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  9. שלום חברים, לפני כשבועיים ביקשתי עזרה בנוגע לזכרונות מתאימים ל-i5 ועפ"י רוב נאמר כאן כי מותר ורצוי להשתמש בזכרונות במתח 1.65 וולט ומטה. העבודות הן כי עפ"י אתר אינטל רשום במפורש שיש להשתמש בזכרונות במתח 1.5 וולט +- 5 אחוז משמע מקסימום 1.575 וולט. עובדה נוספת שנוגדת את העובדה הראשונה היא שבאתרים של חברות יצרני הזכרונות הגדולים (OCZ, Corsair, Kingston) מציעים זכרונות שמותאמים ל-i5 אך המתח שלהם נע בין 1.6-1.7 וולט. לפני שאני מוציא 5000 ש"ח או יותר על מחשב חשוב לי לא למהר ולקנות זיכרון שיכול להיות הרסני למחשב אז פניתי לאינטל בסוגייה זו והצגתי בפניהם לינקים לאתרים של יצרני הזכרונות וזאת התשובה שקיבלתי: Hello Dean, Thank you for contacting Intel Customer Support. As the manufac…

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by spike_staff,

שלום לכולם! לפי משהבנתי באתר היצרן http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=P45TurboTwins2000 זה לוח אם יחיד בעולם עם צ'יפסט P45 וSLI. זה לוח די מוזר תומך ב-DDR2 או 3 וגם CF או SLI. אם מישהו יודע איך הלוח הזה מבחינת אוברקלוק לQUAD CORE? והאם גם SLI רץ בלוח הזה X16X8. אם כן כמה ביצועים אני מאבד כשאני משתמש בשני כרטיסים של 260 GTX? תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by catsmonster,

אני מנסה לחפש לוח אם שיתאים ל- I5 אבל כל מה שיש בKSP עולה הכי זול 700 ש"ח, האם יש לוח אם שפספסתי או שעדיין לו יצאו לוחות אם זולים יותר ל- I5? ואם כן מתי אמורים לצאת הלוחות אם הזולים יותר שמתאימים ל- I5?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Idanp,

הוא אמור לעבוד ב3000mhz אבל על פי cpuz הוא עובד לי על 800mhz בdesktop זה נורמלי ?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. Started by maor676,

יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור של artic cooling והוא עובד על טמפ' של 60-70 מעלות. זה לא מוזר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי ווינדוס שבע והוא מזהה את הזכרונות שלי כ- 800hz למרות שיש לי 1066. זה מציג את זה כשאני מעלה את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by LielZ,

Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E‎ P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E gigabyte p55 ud5 מה אתם הכי ממליצים.?ואם אפשר הסבר מיועד לoc בעיקר.וגם שיהיה טוב בכללי.מה עדיף משלושתם?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by HeroesCut,

אני צריך לדעת מה יותר טוב כי זה ניתן לבחירה, למערכת core i7, זכרון 3X1 וכרטיס מסך 5870, לקחתי בכוונה את ה3 ערוצים כי הבנתי שהלוחות אם האלה תומכים בשלושה ערוצים. GA-EX58-UD3R- של Gigabyte X58 Pro-E- של MSI יש שוני כלשהוא? מה יותר טוב? עריכה: ומה עם ה-DX58SO של intel? איך הוא לעומתם? ואחרון ASUS 6pt. אין מגבלה של תקציב אני רק צריך לדעת איזה מהם הוא הכי טוב ואם זה בכלל משנה מה לקחת או שכולם לא ישנו לי מבחינת ביצועים.. רוב המטרה שלי היא משחקים

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין WINDOWS 7 64 BIT. יש לי את הלוח GA-EP45-DS5 ואני לא ידוע אילו דברים צריך להתקין אחרי הפירמוט. אם מישהו יכול בבקשה להגיד רק את הדברים שצריך להתקין ללוח אם אז ממש תודה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ArielElia95,

שלום, רציתי לדעת איזה מהמעבדים הבאים יותר טוב: i5 750 או i7 920 לוחות אם: i5: ‏EX58-UD3R של GIGABYTE i7: ‏P55-UD4P של GIGABYTE תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. רציתי לשאול לפני שאני קונה לוח אם כזה. האם זיכרון מסוג DDR2 וזיכרון מסוג DDR3 יכולים לעבוד בו זמנית על הלוח אם (במידה והלוח תומך גם DDR2 וגם DDR3)? ? לא יכולים להיווצר בעיות כתוצאה מכך?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין בהמלצה ללוח אם ומעבד בתקציב של 1000 ש"ח אליהם יתחברו 7600GT PCIE וזכרון 2X1G SAMSUNG DDR2 800MHZ וספק HEC 300W חשוב שהמוצרים יהיו במלאי כי אני חייב לקנות מחר. חשבתי על לוח ASUS P5QPL-AM (G41) - mATX ומעבד Q8200 מזיגזאג. המחשב מיועד לאינטרנט,סרטים וקצת משחקים.בעתיד גם הכרטיס מסך ישודרג

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by es88,

HD4770 2x2GB DDR2 800Mhz xp 32bit אני יודע ש-32 ביט, אמור לזהות עד איזה 3.5 מהזיכרון. אצלי הוא מזהה 2.93, העניין הוא אחר, כאשר ה-Remap בביוס נמצא על Disable הביוס מזהה 3GB, בווינדוס הוא מזהה 2.94, כאשר זה נמצא על Enable (וככה הבנתי שזה אמור להיות שיש 4GB) הביוס מזהה 4GB, אבל הווינדוס מזהה 2.00. למישהו יש הסבר לזה? עדכנתי ביוס, עשיתי פרמוט למחשב, נשאר אותו דבר.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by ronoz,

GIGABYTE GA-73PVM-S2H או GIGABYTE GA-EG41MF-US2H תודה.

23. Started by Walter Samuel,

בתור לוח בסיסי למערכת I5.. והאם הGIGABYTE GA-P55M-UD2 שווה את ההשקעה הנוספת?

24. Started by Eli100,

אח שלי הגדול רוצה לקנות מחשב.. הוא מתקעש שהוא רוצה מעבד 4 ליבות בלבד ולא מוכן לשמוע על פחות מיזה המחשב שלו יהיה בעיקר למשחקים ועבודה היקפית על רזולוציה של 1920X1200 אם זה משנה ההתלבטות היא אם לקחת מערכת Core i5 + p55 או Core i7 860 או Core i7 920 או בכלל לקחת PHENOM II?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by interfan7,

היי, הזמנתי לוח X58 של אינטל(יש רק אחד כזה) ומעבד i7 920. לא משנה אם זו היתה טעות או לא(בגלל ה-P55), אבל זו עובדה מוגמרת עכשיו. השאלה היא לגבי הזכרונות. לא משתלם לרכוש 6GB, במיוחד בגלל שכשאני אשחק ממש לא יפריע לי לסגור תוכניות רקע. למרות שאני אשחק רק בסופי שבוע, אני עדיין רוצה להנות מביצועים גבוהים, אז אני מוכן ללכת על 3GB די טובים. ב-KSP ממש לא מזמן מכרו ב-510 ש"ח זכרונות 3X1GB של corsair dominator. ממש רציתי אותם, אבל הם לא מוכרים אותם ושום 3X1GB אחר במהירות 1600. לא הצלחתי לדלות מידע על זכרונות ה-MUSHKIN שיש באייבורי. מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.