עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TermiNal,

היי, אני רוצה בקרוב מאוד מאוד להזמין שילוש מ-newegg. חשבתי על הדבר הבא- Barton 2500+ אני מתלבט, מה אתם אומרים לקחת Mobile ? זכרונות - ADATA 512 PC4000 X2 ולוח - המממ אין לי מושג, תנו משהו חזק לOC.. עכשיו יש לי שאלה שקצת לא קשורה אבל... יש לי כרגע 9600XT וראיתי בTradeZone מישהו שמוכר 9500 פרו ב700 שקל של הרקולס אנלא יודע אם כדאי לקנות כי ה9600XT שלי רק בן חודש.. מה אתם אומרים ? או בכלל לחכות לכרטיסים היותר טובים ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום אני מחפש מחשב לצורכי רנדר בתוכנת תלת מימד. איפה אוכל למצוא לוח כזה לשני מעבדים ? תודה רבה

3. Started by aviad_18,

שלום לכולם! רציתי להתייעץ איתכם בנוגע ל-3 לוחות אם לסוקט 939 עם מעבד athlon64 3200. האחד abit k8n nforce 4 השני dfi infinity nforce 4 ultra השלישי msi K8N Neo4-F אני לא צריך sli, אלא רק raid ושיהיה אוברקלוקר טוב!! מי לדעתכם עדיף? והאם יש לוח מומלץ יותר בתקציב של עד 700 שקל. תודה!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז עברו כ 10 שנים מאז שיצא סידרת ה CORE שהייתה בזמנו קפיצת מדרגה די רצינית. הערוץ הבא לקח את כל מעבדי אינטל מהעשור האחרון בערך כולל מעבדי I7 ו I5, החל מה i7-930 ועד מעבדי דור התשיעי, ובדק האם אינטל הצליחה לשמור על שיפור ביצועים עקבי לאורך השנים (ספוילר - ממש לא) ומה קרה לרף המחירים שלה מעבדים עם השנים (ספוילר - עלה משמעותית, שניהן תוצאה של חוסר תחרות כלשהי לאינטל). לדעתי מרתק: https://www.youtube.com/watch?v=KPWEdbfJ0oE

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yoav9,

תתעלמו מהז... באתר היצרן (epox) כתוב המידע הבא 3 PC2700 DDR SDRAM banks for Maximum 3 GB memory * (DDR400 unofficially supported) עכשיו מה לכל השדים והרוחות זה אומר... תומך אבל אני לא יקבל תמיכה תכנית, אין מה לעשות אם יש בעיות איתו, אני לא מבין.... ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by manga05,

היי חבר'ה, חשבתי בהתחלה לקחת GA-MA785GM-US2H ראיתי שהרבה המליצו לקחת AM3 כלומר GA-MA785GMT-UD2H אז סבבה... איך עובד DDR3 מבחינת סלוטים? המחשב מיועד להיות HTPC אז אני חושב ש-2GB יספיק אז לא אכפת לי הגודל בין 2GB עד 4GB (יותר מזה בטוח שאין צורך) איך הכי משתלם ושווה ? מה לגבי ‏3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel ‎ בחנות KSP ב -435 ש"ח? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האם אי פעם חלמתם ליצור מערכת עם יותר מעשר ליבות עיבוד בתצורת Mini-ATX קומפקטית? מהיום תוכלו לעשות זאת, תודות ל-X299M Gaming Pro Carbon לכתבה

8. Started by magimag,

אהלן, אני רוצה לשדרג מחשב כשאני לא יודע איזה רכיבים מותקנים בו. יש איזה תוכנה שמדווחת על זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by iDanVas,

כותרת

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by the yak,

היי, אני רואה שכולכם מדברים כל הזמן על amd 1600-2000 אבל מה עם ה2200? הוא טוב? שווה את המחיר? האם השיפור בייצור שלו (0.13 מיקרון)? כי אני חושב לקנות את זה אז בבקשה תנו לי פרטים........ תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by 3p,

היי, אני יכול להשיג הנחה משמעותית למוצרי אינטל ולכן אני רוצה לקנות לוח-אם שלהם, השאלה האם הם שווים משהו? אני מתכנן לקנות מחשב חדש (עם מעבד אינטל כמובן) E6600, זיכרון של 1 או 2 GB וכרטיס מסך 1950Pro, המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אני מתכנן לעשות OC (ברמת הסביר) ראיתי באתר של KSP שיש לוח-אם: ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? 660 ?D975XBX (Bad Axe) s775 DDRII 667, 2xPCI-E? 1090 ?D975XBX (Bad Axe) s775 Conroe, DDRII 667, 2xPCI-E 1230? אני לא קונה את הלוח מהחנות אם כי מספק פרטי, אבל אני מחפש דגם בחניות שונות. האם משהו שווה? האם יש לוחות אחרים באתרים אחרים? אני משיג 50% הנחה...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RedFox,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות זכרון חדש למחשב שלי. כרגע יש לי 256MB DDR (ישן, אני יודע...) לפי CPU-Z , התדירות שלו היא 166MHZ (אמרו לי שזה בעצם פי שניים או משהו כזה - אני אשמח להסבר ...) אני זקוק לזכרון של 1GB וכנראה אני אקנה את זה: 400MHZ ?1GB Corsair (Value) CL3? (בהמלצת חבר) יש לי מעבד של AMD ולוח אם של Gigabyte ורציתי לדעת איך אני יכול להיות בטוח שהזיכרון "ירוץ" על המעבד. כלומר, האם CPU יכולה "להגיד" לי שהזיכרון מתאים, ואם כן - איפה אני יכול לראות את זה? אני כמובן מתכוון להוציא את הזיכרון הקיים... תודה מראש על העזרה, RedFox.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם אני קיבלתי היום בשעה טובה AMD 3800X2 אבל משום מה הוינדוס לא מזהה אותו....ואותו הדבר בבאנצים אני מקבל ציון של חד ליבה... מה לעשות?. תודה לעוזרים! נ.ב cpu-z מזהה אותו

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי לכולם , לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע וההרגשה הכללית שהוא עובד לאט ,החלטתי להריץ עליו spy & bot . תוך כדי שהתוכנה סורקת נכנסתי ל everest ושמתי לב כי רק ליבה אחת עובדת . האם זה ניתן לתיקון?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by arieltan,

ברשותי HTPC מבוסס AMD X4 640 GM880-USB3 BOARD וסטיק אחד של 8GB המושאל ממחשב העריכה שלי. המחשב משמש למשחקים בסלון ושימושים כלליים. אני רוצה להתקין זיכרונות 2X4GB. לפי אתר היצרן סוג הזיכרונות המומלץ הוא מסוג: http://ksp.co.il/?uin=15283 בעלות 525 שח רציתי לדעת מה ההבדלים בין הזיכרון הנ"ל לזכרונות הבאים: http://ksp.co.il/?uin=13485 בעלות 425 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10402 בעלות 460 שח אציין שהשיקול הכספי לא משמעותי. מה שחשוב לי הוא אמינות מהירות/ביצועים לשימוש עתידי במערכות בעתיד. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yosisharaby,

אני קונה מעבד core 2 1.86 1066fsb האם הלוח אם הזה מתאים למעבד? DG 965ssck

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by djelectric,

אני רוצה להבהיר לעצמי משהו... האם ההבדל היחיד בין המעבדים הנ''ל הוא כמות ה CACHE ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by flesh2,

יכול להיות שאני משיג את הזכרון הזה עם צ'יפים של BH5, אני רק צריך לדעת את הקוד של הזכרונות בשביל להבדיל בין BH5 לCH5 אני יודע שהקוד הוא משהו בסגנון: KHX3200A וnon A אני פשוט לא זוכר בדיוק ואני חיב לדעת במדוייק את הקוד בשביל לבקש אותו בחנות. ועוד משהו, יש מקום בארץ שמוכר את המושקין בלאק לבל 2 pc3500 בסטיקים של 256 במחירים הגיוניים? אם אין את הקינגסטון אני צריך ללכת למושקין ואני לא מצאתי שום מקום שהמחירים שלהם לא יקרים מידי. תודה רבה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by taltola,

שלום לכולם, אני רגע לפני רכיש מחשב גיימינג חדש הכולל I9-9900 , קירור - kraken x72 וכרטיס מסך - RTX 2080TI מתכנן לעשות OC למעבד ולכרטיס. מתלבט בין 2 הלוחות הנ"ל, אשמח לדעת איזה מהם לדעתכם עדיף ולמה? https://www.yahavpc.co.il/product/3348/לוח-אם-חברת-gigabyte-דגם-z390-aorus-pro-lga1151-2-ddr4-hdmi https://www.yahavpc.co.il/product/3350/לוח-אם-חברת-asus-דגם-rog-strix-z390-f-gaming-rog-lga1151-2-ddr4-hdmi-dp

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני בחרתי את הבחירה שלי ואני אומד מאחוריה אבל אני רואה אנשים משקיים הרבע מאוד כסף בINTEL אז אני רוצה לדעת למה? אולי פיספסתי משהוא.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Silver Dragon,

אז השאלה היא בעצם: האם משתלם לי לקנות את החלקים האלו? במידה ואני יחליט לקנות אותם, איזה ספק כוח לקחת? בגלל ששאלתי גם על ספק כוח אז ככה שתדעו שיש לי כרטיס מסך: ג'יפורס 6800 (asus) ומהחשב יפעיל את המערכת מצוין מפני שיש לי גם DDR512x2 אז בעצם המחשב שלי יכול ליהיות מושלם (מצדי) רק אם אני יוסיף את הספק (שתמליצו לי עליו) ומה אתם אומרים על החלקים והמחירים שבחרתי למעלה? עריכה: כמעט שכחתי! יש לי מארז מעפן, אני צריך המלצה על מארז טוב,מאוורר, וגדול שיהיה נוח להוציא והלכניס חלקים בלי לישבור אותם בדרך (:, אני יודע שזה לא הפורום המתאים, אבל לא רציתי סתם להספים בעוד כמה הודעות סתמיות. גם ככה החלק העיקרי של ההודעה זה על המעבד והלוח אם. תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הבעיה היא שיש לי מחשב עם לוח אם גרוטאה, inter silver reef: http://www.intel.com/design/motherbd/sv/ לכן, אני כעת לא מעוניין להשקיע הרבה ולהחליף לוח (שיגרור החלפת מעבד וכו'...). אבל אני בכל זאת מעוניין להגדיל את הזיכרון ל-ג'יגה. כרגע יש לי במחשב חצי ג'יגה זיכרון במהירות 333MHz (יש רק 2 סלוטים של זיכרון בלוח אם), אני כניראה העיף אותם ואקנה סטיק אחד של ג'יגה. רציתי לדעת - האם הלוח אם תומך בזיכרון במהירות 400MHz ? במידה ואני אקנה זיכרון במהירות הזאת והלוח לא תומך בו, הזיכרון יעבוד ב-333MHz או שלא יעבוד בכלל? כמו כן, ראיתי שזכרונות DDR2 זולים מאד, יותר מזכרונות DDR1, אם אני אחבר זכרון DDR2 ללוח שתומך רק ב-DDR1, הזכרון לא יעבוד בכלל או שיעבוד על DDR1 בהתאם למהירות שהלוח תומ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. רציתי לדעת האם המעבד שהרוב ממליצים עליו Intel Dual Core E6300 יצליח להריץ משחקים כבדים (Crysis, RainBow Six Vegas וכד'), כי יש לו בסה"כ 1.8Ghz בכל ליבה... וכמו שידוע לי משחקים משתמשים בליבה אחת.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מעבדים חדשים ותצורות עדכניות זמינים עתה עבור הניידים הקומפקטיים מבית היצרנית הטאיוואנית לכתבה

25. Started by ori-silver,

א.אני מחכה ל-22 ביולי לירידת המחירים,המעבד השני יעלה 530 דולר והשני 270,האם ההבדלים האדירים ביניהם שווים את התמורה? יש איזה טבלה של השוואות ביניהם? ב.האם כדאי לקנות את המעבדים האלו בכלל?הרי בדרך כלל תמיד שבונים משהו חדש אז הגרסאות הראשונות הם פחות טובות והם כמו אבי טיפוס שאחריהם מוציאים את הדברים האמיתיים,האם במבחני ביצועים המעבדים האלו מראים תוצאות טובות?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים