עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח
    Started by אורח,

יש לי לוח של GIGABYTE DS3L. ולפני שעולה הוינדוס יש לי את המסך של verifying pool data. עכשיו למי מה שהבנתי אפשר להעלים אותו ולדלג עליו. איך עושים את זה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שדרוג ביוס הלך לא כשורה וכעת כשמדליקים את המחשב נשמעים צפצופים וכלום לא קורה כיצד ניתן לחזור לביוס המקורי מהמצב הזה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מוענין לדעת איזה מעבד עדיף p-4 2.8 800 mhz ht או amd 3.0 ועל איזה לוח את ממליצים בשביל משחקים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yotam.m,

יש לי 2 שאלות בקשר לזכרונות של מיקרון. רציתי לשאול האם יש שתי סוגים של זכרונות מיקרון אולי המקוריים או איזה חברת בת כי שמעתי שיש שתי סוגים של זכרונות מיקרון. אולי משהו שונה בצי'פים? ועוד שאלה קטנה איך הזכרונות של מיקרון בכלליות? לא רק לאוברקלוק אלא לעבודה שוטפת. תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by barry,

היי , יש לי כמה שאלות על thunderbolt למי שמתמצאה, ראיתי שכבר היום לוחות לPC מתחילים לשלב את הפורט הזה ו INTEL מאוד מתלהבים מהעניין מהפורט הזה שלהם (בצדק אני בטוח) וטוענים שבמחצית השניה של 2012 נתחיל ליראות כבר הרבה דברים שמשתמשים בזה. עכשיו יש לי שאלה בעניין אחרי שקצת ראיתי על הפורט ועל ההמצאה הזו בכלל סרטונים וקראתי הסברים. יפה וטוב שזה מעביר 10Gbps עד 4 ערוצים של 20Gbps העלה ו 20Gbps הורדה (הבנתי את זה נכון?) וכל הקטע שאפשר לחבר מכשיר אחד שיעיבר לבא בתור וכו' וכו' בתכלס כרגע זה מביא לנו צרוך העניין כהעברת מידע ממכשיר למחשב בערוץ אחד בעצם עד 1 גיגה לשניה של מידע אוקי... אבל... בכל סרטון שראיתי שמיסמיים את העניין הזה אם השתמשו ב HDD מכני היו צרכים לפחות 4 ב "RAID" כדי ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by oleg,

שלום אני הולך לקנות: AMD 2600+ MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 Maxtor 40GB 7200rpm KingMax SuperRam 256MB DDR 400 PC3200 וכרטיס מסך משומש ב100 שקל. חשוב לציין שאני לא צריך את זה למשחקים אלא רק לאינטרנט ואופיס. שאלות: 1. שמעתי פה שאתם אומרים שמעבד 2500 טוב יותר מ2600? באמת? איך זה ייתכן? 2. מה דעתכם על הלוח זה רק 500 שקל ונראה לי פצצה אבל אולי אתם מכירים את החברה או יודעים עליו משהו? 3. מה עם הזיכרונות של KingMax? הם ממש זולים ונראית חברה טובה (גם MSI ממליצים עליה). 4.שמעתי שMaxtor יותר אמין מ WD זה נכון? וגם שעדיף בלי הזיכרון ram בהרדיסק כדי שלא לאבד נתונים בהפסקת חשמל? טוב, אודה לכם מאוד על תשובות כי אני ממש הולך לקנות בקרוב, (כבר הזמנתי אני רק צריך לאשר ולתת כרטיס אשראי). תוד…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קודם כל אני ממש מבולבלת. כשדברנו על TICK-TOCK אמרנו לנו ארכיט' ממוזערת שמלווה בצריכת חשמל נמוכה ופליטת חום נמוכה. עם ה4790K אני רואה שזה לא כך. סתם ממגע ראשוני נראה לי שהמעבד הזה הוא חיה רעה והוא פולט חום. ניסיתי לקודד פרק של STARTTREK מMAK לקובץ MP4 כהמאורר של אינטל (BOX) היה מותקן, והטמפ' בזמן הקידוד הגיו ל 107C תוך שניות. לעומת זאת עם NOCTUA NH-C12P SE14 הוא עמד על 70C. (ניסיתי גם ללא HT אבל אי שינוי משמעותי בתוצאות) 2500K נתן לי לפחות 10C פחות. ממש מעצבן, גם בכרטיסי המסך ה780TI מייצר חום נוראי. נראה שבימינו שהחומרה של הפלח הנושק לעליון צריכה לעבוד בשילוב עם קירורי מיים. ועכשיו לשאלה שאני לא מוצאת לה תשובה ברשת. לוח של ASUS Z97-A, יש את מנורות ה Q-LED שמציינות על בעיות…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אם לא, אז במה בעצם עוסקים מפעלי אינטל בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. AMD 45 ננומטר: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2639 קונרו אקסטרים חדש שיהיה בתדר 3.2GHZ אושר ע"י אינטל ויגיע בסוף השנה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2625 וקצת מידע על K8L http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2637

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by captaincaveman,

למישהו יש מושג איך נקראים ה-STEPPINGS המוצלחים יותר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ccc,

אני יכול להשיג מעבד כזה, אני יודע שהוא DLT3C כל ה DLT טובים? יש שבועות פחות טובים ויותר טובים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום וכולם.... אני מעוניין להרכיב מחשב חדש וברצוני לשאול באופן כללי מה עדיף? 512 מגה זיכרון מהיר -למשל 533 מגהרץ מסוג ddr2 או 1024 מגה זיכרון בתדר 400 מגהרץ מסוג ddr כמובן שאני מתכוון לפירמות ידועות ואיכותיות....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בתקציב של 800 שקלים, במחיר הזה אני אמור לכלול כרטיס גרפי, לוח אם ומעבד. חשוב לציין שאני משחק במשחקים שיחסית לא דורשים הרבה. * התקציב הוא למעבד+לוחאם+כרטיס גרפי. אם אתם צריכים מידע כלשהו, כדי לדעת התאמה של רכיבים בבקשה תגידו פה, תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by l_r_c_t,

שלום בDevice Manager הדבר היחיד שלא מוגדר הוא הSmBus Controller. האם יש דרייבר מיוחד בשבילו ואיך אני מגדיר אותו. (לידע כללי הSmBus Controller שולט בתעבורה בין הלוח אם לבין הרכיבים המונחים עליו?) תודה על העזרה ועל המידע.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Tomersoni,

עדכון מIQPC: הזכרונות twimnos twister שפורסמו על אתמול במחיר של 717 היו טעות, המוצר הנכון הוא זה: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 המחיר הוא 690 עכשיו, האם למרות שזאת לא סדרת הטוויסיטר ושg.skill יותר איכותיים עדיף לי לקנות את הזכרונות האלה? במקום אלה? G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT שעולים 717. שעליהם בניתי לפני כן? אני מודע שהטווימנוס 800 , פשוט אמרו שהם קצת פחות איכותיים ולכן רציתי לדעת האם הם עדיין עדיפים בהרבה על הg.skill למרות שזאת לא סדרת הטוויסטר. אני מתכנן oc קל עד בינוני אגב, עם קירור סטוק.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. החלטנו לבדוק האם לוח האם הזול ביותר עד כה לתושבת ה-LGA1700 עושה את העבודה. התוצאות מחכות לכם בפניםלכתבה

17. כרטיס מסך - ?N6600GT 256MB, DVI, PCI-E מעבד - Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box לוח אם - ?P5LD2 Deluxe, Dual Core, 945P, SATA2? זיכרון - ?2GB Kingston? מה אתם אומרים ? הייתם משנים משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by TZuKi,

אני לא מכיר את הזכרון,ואין גם סיבה שאני אכיר. אבל רציתי לדעת איך הוא בביצועים. קחו בחשבון שאני עושה OC. והאם עדיף את זה, או 2X256 של CORSAIR?? ובלי קשר - יש למישהו תמונה של חלון מובנה, תמונת תקריב להראות לי ללמה זה מכוער לפי דברי אנשים בפורום כאן?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה.. יש לי מחשב שהיה אצלי בשימוש פעם. והיום אני צריך את המחשב הזה בשביל האולפן הביתי שלי.. רק בשביל האולפן.. מחשב שיחזיק תוכנות כמו קיובס (למי שמכיר) מפרט המחשב ישן הזה: לוח אם: msi ms-7008. מעבד: אינטל פנטיום 4. זיכרון: 3 כרטיסי זיכרון של 256MB. שזה יוצא ביחד 768MB דיסק קשיח: 80GB אוקי..אני חשבתי לשדרג אותו טיפה ב... כרטיס זיכרון של 2GB ודיסק קשיח 320 גיגה התאמת גם אין לי כ"כ הרבה כסף להשקיע על מעבד ולוח אם גם כי אני חייל... השאלה עד כמה זה יהיה טוב ואם יהיה טוב בכלל ללוח אם ולמעבד הזה.? ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע בכייף תודה רבה רבה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mardona,

איך מאפסים ביוס ללוח P4S8X של ASUS? ובדרך הייתי שמח אם תציצו בזה ותוכלו לעזור לי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146543.10;topicseen תודה ענקית!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SteelCat,

לא מבין כלום בלוחות אם, מעבדים או אוברקלוק. רק שיהיה עם PCI-Express לכרטיס מסך. אותו אני כבר אבחר לבד. אני חייל אז שיהיה בערך עד 1000 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. פרטים נוספים אודות תוכניותיה על ענקית השבבים לשנה הקרובה: Skylake ישתלט על כל סדרות המוצרים עד סוף השנה, דור ה-Extreme הבא יגיע בשלושת החודשים הראשונים של 2016 לכתבה: http://hwzone.co.il/מפת-הדרכים-העדכנית-של-אינטל-broadwell-e-בתחילת-ה/

23. Started by SpiritKnight,

אילו לוחות יש עם זה(האם קיימים?), האם יש בארץ וכמה הם עולים. DANKE.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by iveco,

יש לי בלוח האם ליד המעבד מקום ל 8 פינים מתח ואצלי מחובר רק 4 השאלה אם צריך לחבר את כל ה 8 פינים ? ומה ההבדל בעצם בין 8/4 פינים ? זה רק ל OC ?

25. Started by bublik1,

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי את האורך ורוחב של המעבד הזה. הסיבה שאני שואל זה כי אני רוצה לעשות DELID ויש לי מלחצים קטנים שהזמנתי פעם מאיביי ואין לי מושג אם זה יתאים. לא רוצה סתם להוריד את הקירור הענקי ולגלות שזה לא מתאים וגם הברגים של הקירור כבר כמעט הרוסים ולא רוצה סתם להתעסק עם זה(MUGEN 2...) תודה מראש אם למישהו יש תשובה או תמונה ליד סרגל זה יעזור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים