מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
AMD משחררת ריפרש לסידרת 3XXX עם הסיומת XT. השינוי היחיד הוא תוספת של כ 100-200 מגהרץ לתדר המקסימלי. יגיע ב 7/7: https://www.tomshardware.com/news/amd-ryzen-xt-3000-processors-3900xt-499-3800xt-399-3600xt-249
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את האפשרות להביא FX משומש ב800 שעושה 600MHZ....או להביא ZX ב725 חדש מנעה... מה עדיף?? הלוח הוא כנראה אינפיניטי אולטרה...(אבל עדיין יש ספקות כי אולי יהיה האינפיניטי RS482....)...
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוך כדי התעסקות קצרה עם הזיכרון נכנסתי לtab של לוח האם בcpu-z וגיליתי שהלוח רץ על PCIE4 בלי שאני נגעתי בכלום(התעסקתי עם הresizable bar והזיכרון וזהו עד כמה שאני זוכר), עכשיו אני לא מתלונן או משהו סתם תהיתי אם זו ההתנהגות הצפויה או שזה מוזר כמו שחשבתי שזה. בכלל לא ידעתי שזו אופציה שאפשר לנסות. ואם כבר פתחתי את זה למה זה רץ על 8GT/s בכלל?(זה למעשה מבטל לחלוטין את כל העניין עד כמה שאני מבין כי PCIE4X8=PCIE3X16)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש לו יציאה אופטית? וזה 7.1 או 5.1? האם כדאי להחליף את הכרטיס קול ולשים כרטיס קול אחר?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף יותר מכל הבחינות אינטל או AMD הסיבה : אני עוסק במוזיקה כך שאני צריך מערכת יציבה {שתעמוד בלחץ }
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי 4770k i7 , כונן SSD Intel 730 Series ואני מחפש לוח מתאים. בעיקרון אני מתכוון לבצע המהרה קלה וכן אני מניח שאני מכוון ל Z87 או Z97. לא משחק משחקים וכנראה לא צריך כרטיס גראפי, לפחות לא בזמן הקרוב. יש לי ניסיון טוב עם Gigabyte אבל אני רואה שאנשים פה אוהבים את ASRock האם הם אמינים? אתם מכירים איזה לוח אם מומלץ שכדי לי לבדוק? מבחינת מחיר מחפש משהו בmid range תקציב גמיש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי P4 1.7 סוקט 723 עם זכרונות RDRAM לוח אם: אינטל GB850 שלא ניתן לבצע עליו OC האם יש לוח מומלץ ל OC למעבד מהסוג הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בתקציב של 800 שקלים, במחיר הזה אני אמור לכלול כרטיס גרפי, לוח אם ומעבד. חשוב לציין שאני משחק במשחקים שיחסית לא דורשים הרבה. * התקציב הוא למעבד+לוחאם+כרטיס גרפי. אם אתם צריכים מידע כלשהו, כדי לדעת התאמה של רכיבים בבקשה תגידו פה, תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, תהיתי אם מישהו פה יוכל להביר לי כמה דברים קטנים לגבי זכרונות והלוח אם שלי בפרט (asus p4p800 deluxe ישן קצת). 1. אם הלוח אם הוא של 800/533/400 MHz FSB מה זה אומר לגבי הזכרון? יש טעם להשתמש במשהו מעבר לPC3200 פשוט ? 2. אם כבר יש לי 2x256 שמתפקדים כ- Dual-Channel (אם אני זוכר נכון הם של hynix), אני יכול להוסיף לשני חריצים האחרים עוד ג'יגה (עוד 2X512, סה"כ ג'יגה וחצי) ושארבעתם יעבדו כשני זוגות של Dual-Channel או שכל ה-4 חייבים להיות זהים ? 3. באמת שווה להוסיף עוד ג'יגה ? ז"א, עד כמה ההבדל מורגש בין ג'יגה וחצי לג'יגה? 4. יש למישהו המלצות ספציפיות ? (אגב, אני לאו דווקא מחפש מהירויות מטורפות, אני מעדיף משהו משתלם...) תודה מראש. (אגב, לינק לדף של הלוח אם שלי - http://www.asu…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרון 800 MHZ ולאחרונה שמתי לב בתוכנת CPU-Z הזיכרון עובד על 400 MHZ על גו'ק הזיכרון עצמו כתוב 800 MHZ ניסיתי איפוס לביוס שינוי הגדרות מאוטומטי לידני ולהפך ולא עזר האם זה משנה 400 או 800? יש רעיונות איך לאפס את הגדרות הזיכרון - CLEAR CMOS לא ניסיתי תודה שרון [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כרגע החלפתי מאווררים למעבד ולמארז, כולם זהים 1600 RPM. הגדרתי בביוס שליטה אוטמטית על המאווררים. ישנם שני מאווררי מארז ועוד אחד של המעבד. את כולם הגדרתי על LVL 3, מה שאומר בערך 1200 RPM. בעוד על המאווררים של המארז עצמו זה עבד, והלוח באמת הוריד את מהירות הסיבוב שלהם, על המאוורר של המעבד משום מה הוא לא מצליח לשלוט ולהוריד לו את המהירות. כמובן שהטמפ של המעבד מצויינת עומדת על 25-30 מעלות. מעלת יעד מוגדרת על 50. המאוורר שמחובר בעל 3 פינים, מחובר ליציאה CPU_FAN 1. דגם הלוח Asrock Z68 Pro3-M.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בזמן האחרון נכנס חזק לכל מה שקשור בOC... אז אני רוצה לשדרג קלות את המערכת שלי, אבל לא דווקא שידרוג של ביצועים אלא שידרוג של OC לכן אני מחפש את הרכיבים הכי טובים לOC שנכנסים לי לתקציב. במעבד כבר בחרתי (A-XP 1600 AGOIA) אבל בלוח אני לא בטוח ופה אני צריך את עזרתכם. אני מתלבט בין ASUS A7V333EA EPOX 8K5A2N KT333 NEW EPOX 8K5A3+ KT333 NEW EPOX EP-8K9AI KT 400 MSI KT4V KT 400 ABIT KX7 333 ואם יש עוד משהו להציע הרגישו חופשיים נ.ב לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפורום "מעבדים ולוחות אם" בגלל שהעיקר פה הוא OC ולא הלוח עצמו
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם הלוח אם הנל GIGABYTE GA-73PVM-S2H אפשר לבצע OC??אני צריך תשובה מדוייקת..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רואה שכולכם מדברים כל הזמן על amd 1600-2000 אבל מה עם ה2200? הוא טוב? שווה את המחיר? האם השיפור בייצור שלו (0.13 מיקרון)? כי אני חושב לקנות את זה אז בבקשה תנו לי פרטים........ תודה מראש, יובל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוכש עשיו את הלוח הנ"ל ואני רוצה לחבר אותו עם יציאה דיגיטאלי. יש לו כאלה? אופטית/קואקסלית? יש חיבור בחוץ, או בפנים, איך זה הולך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם בעל לפחות 4 חריצי PCI, מבוסס מעבד AMD. אני גם מעוניין במעבד נחמד, שמתי עין על הAXP 1600+, מה אתם אומרים? עכשיו לבעיה: תקציב מוגבל של 900 שקלים. ככל שתחסכו לי יותר כסף, אבל שהרכיבים יענו על הדרישות יהייה יותר טוב. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קיבלתי היום בשעה טובה AMD 3800X2 אבל משום מה הוינדוס לא מזהה אותו....ואותו הדבר בבאנצים אני מקבל ציון של חד ליבה... מה לעשות?. תודה לעוזרים! נ.ב cpu-z מזהה אותו
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו אנשים שווה לי לקנות את הלוח הזה? יש לו DPS שזה לא נפוץ וגם סמתי לב שהוא AGP זה גם לא נורא. כמה שאלות: האם יש ל DPS אשפעה גדולה על יציבות המטח? האם שווה לקנות במקומו GA-K8NXP-9 ? האם הוא אוברקלןקר טוב ? יש לוח שטוב מימנו במחיר שלו של GIGABYTE
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original ADATA 512MB PC DDR400 MICRON 512MB DDR400 מתחנן OC לעתיד ...... צריך משהו טוב עד סכום של 550 שקל.! מתחנן לקנות את כל המחשב מנעה או זיגזג
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב בקרוב... השלב הראשון שלי הוא להחליט האם המחשב יהיה מבוסס AMD או INTEL אני לא כ"כ מעודכן בחומרה הנוכחית בשוק, ראיתי שיש הרבה רעש סביב ה Q6600 אבל.... השאלה שלי היא מהו המעבד בעל היחס הטוב ביותר של ביצועים\מחיר כיום? האם זה אכן ה Q6600 ? המחשב יהיה למטרת משחקים בעיקר. תודה ולילה טוב!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3.0 64 של אינטל והזמנתי 800 FSB אני חושש שנתנו לי 533 FSB איך אני יכול לדעת אם זה 800 או 533? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע קירור מוג'ן2, החלפתי לוח במחשב של סוקט 775 והמוגן לא מתאים וראיתי שצריך להיות מין 2 ברזלים כאלו שמתאמים את הקירור ללוח, עכשיו המתאמים האלו הלכו לאיבוד ובכל חנות מחשבים אומרים שמאוד קשה להשיג דבר כזה ורק אחת אמרה שיש ערכה של מתאמים לכל הלוחות אבל ספק מאוד אם זה יתאים למוגן. מאיפה אני יכל לרכוש את המתאמים האלו? ואם לא אשיג לא אוכל להרכיב את הקירור ? אני מדבר על זה http://www.scythe-eu.com/uploads/tx_cfamooflow/Mugen-2-LGA-1156-CPU-Cooler-Conversion-Kit-Accessory_01.jpg ה2 ברזלים למעלה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א נירוצה לקנות 256mb ddr ואני מתלבט איזה לקנות. אני חושב שאני אקנה pc2700, של איזה חברה כדאי לי? אני רוצה זיכרון טוב, מהיר, עם קירור. שמעתי ש-GeIL טובים, ואיך OCZ? לא נראה לי שכדי לי להשקיע בcrosair. ובקשר לאוברקלוקינג: אני לא חושב שאני אוברקלוקינג, וגם אם כן אז קטן.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-