מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הזיכרון הזה: Mushkin DDR 1024MB 400Mhz CL 3-3-3-8 SP http://www.skypc.co.il/pl_product~991130~15~0.htm פרטים על הלוח אם והזיכרון הישן מאוורסט: (Motherboard Name: Gigabyte GA-8SIML (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN Motherboard Chipset: SiS 650 (System Memory: 480 MB (PC3200 DDR SDRAM יש בלוח אם מקום ל-2 זכרונות. בהתחלה קצת הסתבכתי עם ההכנסה של הזיכרון החדש בסלוט הפנוי אז הוצאתי את הישן ושמתי את החדש במקומו. אחרי כמה נסיונות הצלחתי להכניס גם את הישן (בסלוט שהיה פעם ריק). עכשיו המחשב מזהה רק את הסטיק של הג'יגה. איך אפשר לסדר את זה? יש איזה התקנות או הגדרות מיוחדות שצריך לעשות כמוסיפים זיכרון? או שרק מחברים וזהו? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על הקופסה של הלוח אם שלי כתוב שיש בו hybrid booster ומתחת לזה כתוב שזה לעשות אוברקלוקינג בטוח אז השאלה שלי היא מה זה הדבר הזה ואיך זה עוזר לעשות אוברקלוקינג בטוח?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך עד 3.2MHz, כרגע יש לי 2.4... האם יש אפשרות להוציא את המעבד הקיים ולשים אחד אחר (3.2)? 1. האם הדבר יגרור לתקלה כלשהי? 2. האם יש חנויות שמוכנות להתעסק עם זה או שכולם בקטע של החלפת כל הלוח?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מעבד ולוח טובים בעיקר למשחקים אני משחק מלא ותוכנות לא ממש כבדות אני לא משתמש בעריכה וכו' צריך משהו זמני תקציב 1000 תודה אלי . נ.ב בלוח חייב להיות אפיק pci-e .
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי ההכרזה על מעבדי Cascade-AP עם עד ל-48 ליבות, השלב הבא של אינטל הוא מסיבת עיתונאים שבה ידברו על ארכיטקטורות העתיד, בערך כמו באירוע ה-New Horizon מ-AMD לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הפעם הכותר TombRaider תחת עדשת המבחנה - שיפור של כ- 25-30% ב- FPS כאשר הכותר עבר קידוד מחודש, קידוד אשר מנצל את ryzen נכונה. הביצועים כרגע זהים לחלוטין לאלו של מעבד סקיילק 6700 , שהוא כידוע החזק כיום בשוק מבחינת IPC במחנה של אינטל (יותר מאשר 7700). ההשוואה במבחן שהם ערכו בוצעה באמצעות מעבד ryzen 1600 שרץ בתדר ברירת מחדל שלו - קרי 3.6Ghz ואינו מומהר. הם רצו לראות מה ההשפעה של האופטימיזציה מבלי שבוצעה המהרה נוספת למעבד, אשר יכולה לתת לו עוד 12% תוספת כח (אם הוא מומהר ל- 4.0ghz) https://www.youtube.com/watch?v=7ebtf66fL4A
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.pcper.com/reviews/Processors/AMD-Ryzen-Threadripper-1950X-and-1920X-Announced-Flagship-Performance-999
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי במחשב 2 ג'יגה זכרון RAM שמחולק לשתי זכרונות של ג'יגה כ"א של חברת קינגסטון. אני מעוניין להוסיף עוד שתי ג'יגה זכרון למחשב, האם אני יכול להוסיף זכרון אחד של שתי ג'יגה או שעדיף שתי זכרונות של 1 ג'יגה כ"א? לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם וירוס שדופק את הביוס מצריך את החלפת הלוח? האם עדכון הביוס יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P4 1.7 סוקט 723 עם זכרונות RDRAM לוח אם: אינטל GB850 שלא ניתן לבצע עליו OC האם יש לוח מומלץ ל OC למעבד מהסוג הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך נקראים ה-STEPPINGS המוצלחים יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה: למחשב פנטיום 3 800mhz, זיכרון 64mb sdram, אפשר להוסיף עוד 128mb בנוסף? (יש סה"כ 3 סלוטים). האם כדאי להוסיף עוד 256?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור, גרסה מרובת ליבות של האיטניום, 1.7 מיליארד טרנזיסטורים !!!! (לדוגמא באתלון 64 יש בערך 106 מליון), 26.5 מ"ב !!!! זכרון L3 על הליבה, מחולק לשתי ליבות. מדובר כמובן במעבד למחשבים גדולים מאוד ויקרים מאוד. אינטל הציגה את התמונה ב IDF, מדובר במעבד עתידי שעוד לא יצא לשוק. מקור: http://www.digit-life.com/news.html?108266#108266 הערה: אולי זה המעבד שאיזה בחור פה אמר שאבא שלו הביא לו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הTWINMOS מגיע עם CAS2.5 אבל יכול להגיע ל 2 בקלות הCORSAIR מגיע עם CAS2 - האם הנתונים הנ"ל אומרים משהו לגבי באיכות של הזיכרונות אם זה נכון זה מוצא ביטוי במחיר. בקיצור האם כדאי לקנות CORSAIR יקר או TWINMOS זול ולקבל אותה תוצאה ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמעט 3 שנים קניתי מחשב באייבורי (הכמעט הוא חשוב, עוד חודשיים נגמרת לי האחריות..). לוח האם הוא MSI Neo P965, והמעבד הוא E6600, ספק הכוח הוא Seasonic silver power 500W, ואני לא עושה OC. במאי 2009 החלפתי את לוח האם בלוח זהה, בגלל שהביוס היה מתאפס בכל פעם שכיביתי את המחשב (והחלפת סוללה לא פתרה את הבעייה). אתמול (ה 26.2.2010 ), לוח האם חזר לעשות אותן בעיות. אני רוצה לבקש מהם להחליף את לוח האם ללוח אחר, קצת יותר אמין, גם בגלל שהאחריות נגמרת עוד חודשיים, וגם בגלל שאני לא יכול להשבית את המחשב ליותר מדי זמן. אתם יודעים אם אפשר להחליף ללוח של חברה אחרת? ואם כן לאיזה ממה שיש להם מומלץ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש לוח-אם עם כרטיס מובנה או תמיכה ב AGP. אני משדרג את המחשב שלי, וכרגע אני לא מועניין לקנות כרטיס מסך, אלא רק עוד שנה ובגלל זה אני רוצה להשתמש בכרטיס הישן או לקנות לוח-אם עם כרטיס מובנה. וחשוב שיהיה גם IDE. תודה נ.ב. חשוב גם שהמחיר לא יהיה בשמים. אם יש לוח-אם טוב וכרטיס מסך מאוד זול, זאת גם אפשרות בסופו של יום.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בעד לשדרג את המחשב כרגע.. כלומר מעבד ואולי זכרונות , ואם ל-i7 אז גם לוח. יש לי לוח שתומך SLI ו-DDR3 אבל ממש ישן אז ככה: אין לי הגבלה לתקציב, אבל לא להגזים יש לי לוח עם 2GB ram DDR3. ויש לי 2 9800GX2 ב-SLI. אז אני צריך לוח שיתמוך SLI וDDR3 אבל ההתלבטות שלי היא בן I7 לQX... הלוח הוא או STRIKER II NSE בשביל QX ולוח של EVGA בשביל ה-I7 ועוד שדרוג של הזכרונות ל6 GB או יותר ב1600Mhz. כמו כן שכחתי להזכיר שיש לי קירור מים של TT ואני לא בטוח אם הסוקט יתאים אבל אין בעיה לעשות לו שיפוץ קטן ולהתאים אותו לסוקט אם זה 1366.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח מסוג אינטל e210882 865G ואני ממש לא מוצא אותו למכירה ידוע לי כי הוא לא הכי חדש שיש אך יש לי צורך בו כוון שאינני מעוניין להתקין שוב את התוכנות הקיימות ב HD מסיבות טכניות(זהו מחשב מקליט וידאו הכולל תוכנות מיוחדות) רציתי לדעת האם אוכל להתקין לוח אחר עם אותו ציפסט ללא התקנת התוכנות מחדש או דריברים או היכן אני יכול להשיג את הלוח בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת תודה... והאם שווה קנות מחשב עכשיו או לחכות להם??
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD4200 ואני רוצה לתת אותו לאחי וקנות חדש עכשיו.. חשבתי על AMD 6000+ השימוש העיקרי הוא למשחקים כמובן. השאלה אם אולי כדי ללכת ביכלל על אינטל? איזה מעבד של אינטל מקביל לAMD6000? **הכרטיס מסך הוא 8800GT 512M ולא אני לא מעוניינת ב Q6600 מיותר מבחינתי כרגע אלה אם כן מביאים לי מתנה תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט לא להאמין , מחירי הזכרונות ירדו לשפל שקשה להאמין לפני פחות משנה קניתי GSKILL 2GB 800MHZ PK CL4 סביב 1000 ש"ח והיום המחיר ירד לבדיחה תראו את המחירים של סקיי פיסי , שנחשבת לחנות אמינה מאוד , פשוט לא להאמין http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=74&fldVal=G%2ESkill&ShowSenon=1&fldPos=0 http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=74&fldVal=Mushkin&ShowSenon=1&fldPos=0
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 המעבד הזה יוכל להפעיל ווינדוס ויסטה בקלות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש מתאם כזה? איפשהו?. לא בפרט בארץ אלא האם קיים דבר כזה בכלל או מבחינה חשמלית\אלקטרונית זה לא אפשרי להרכיב דבר כזה? למי שלא הבין את הכותרת הכוונה היא למתאם מVGA לSVIDEO או RCA,PL איך שלא קוראים לחיבור הזה שמתחבר לטלויזיה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-