עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. AMD 45 ננומטר: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2639 קונרו אקסטרים חדש שיהיה בתדר 3.2GHZ אושר ע"י אינטל ויגיע בסוף השנה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2625 וקצת מידע על K8L http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2637

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני יודע שההבדל בינהם זה תדר גבוה יותר וזה שהם מעבירים מידע מהר יותר מה 533 אבל על מה זה ישפיע בפועל? אני רוצה להרכיב לבת משפחה מחשב חדש מבוסס E6300 ואני מתלבט אם שווה לה להשקיע את התוספת כסף בשביל זכרון של 667MHZ או שיפיסק גם533.. המחשב מיועד לעבודה על תוכנות כמו SOLIDWORKS וכו'.. כששני סטיקים של גיגה הם כרגע על הכוונת..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kruscal,

שלום לכולם! 1.איזה מעבד עדיף 2.8 dual core של אינטל או 3.2 64ביט של אינטל? 2.האם כל מעבד כפול ליבה פועל ב 64 ביט? תודה רבה!!! ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by אוהב מחשבים,

יש לי שאלה שאני חייב להבין אחד ולתמיד זיכרון רום זה הזיכרון שבא בנפחים 500 gb ומעלה? או ההפך הסטיקים כלומר המקלות שבאות בנפחים 2gb ומעלה? אני חייב לדעת את ההבדל. תודה לכל מי עונה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yoav9,

אני יודע שבמערכות אלו משתמשים חברות כמו crosair וmushkin בתור הצ'יפים שלהם, אבל אני יודע שהם משתמשים בהם בBH-6 בשביל הראם הגבוהה שלהם (3500 ונראה לי 3200) מה לגבי הBH-5? האם נמכר איפה שהוא בארץ BH-6? יואב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Stranger,

מה אתם אורמים מי מהם עדיף?? אני יודע שקורסייר טובים אבל יש כמה סדרות ה LL הם הטובים מאוד אבל יקרים, והCMX אז מה אתם אומרים? ???

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי אני מנסה להבין (ולא מצליח) מה בעצם באה להגיד הפיסקה באדום על אופצית הזיכרונות בלוח. http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo4-F&class=mb זו סתם אזהרה שבאה לכסות על עצמם מאחריות ממודלים שלא מתאימים (או משהו כזה) או שזה משהו קריטי ? תודה לכל המתרגמים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by barak19876,

דבר ראשון האם יש הבדל בין athalon 64 3000 לבין athalon 64 3200 הכוונה הבדל משמעותי או שסתם השני יותר יקר ודבר שני שמעתי שהולכים לשנות את כל המעבדים ממהריות של 32 bit ל 64 bit האם זה בכלל נכון? והאם athalon 64 זהוא באמת 64 bit או שזה סתם שם של דגם או משהו אחר תודה מראש על עזרתכם :)

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yonatan.mendelson,

מצגת ההשקה המלאה עבור משפחת המעבדים החדשה של מפתחת השבבים מצאה את דרכה אל הרשת, ומשאירה לנו מעט מאוד סימני שאלה לכתבה

10. Started by dlogan,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 ב1400 שקל כדי לי לקנות את זה?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shibby15,

אני בזמן האחרון נכנס חזק לכל מה שקשור בOC... אז אני רוצה לשדרג קלות את המערכת שלי, אבל לא דווקא שידרוג של ביצועים אלא שידרוג של OC לכן אני מחפש את הרכיבים הכי טובים לOC שנכנסים לי לתקציב. במעבד כבר בחרתי (A-XP 1600 AGOIA) אבל בלוח אני לא בטוח ופה אני צריך את עזרתכם. אני מתלבט בין ASUS A7V333EA EPOX 8K5A2N KT333 NEW EPOX 8K5A3+ KT333 NEW EPOX EP-8K9AI KT 400 MSI KT4V KT 400 ABIT KX7 333 ואם יש עוד משהו להציע הרגישו חופשיים נ.ב לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפורום "מעבדים ולוחות אם" בגלל שהעיקר פה הוא OC ולא הלוח עצמו

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by asnast,

שלום לכם אני הייתי רוצה לדעת במה זכרונות DDR2 שונים מזכרונות DDR רגיל. האם זו רק המהירות או שגם בשיפורים טכנולוגים נוספים. בבקשה תשאירו תגובות מי שמבין

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Godlike2k,

אהלן חברה, רציתי לשאול אתכם מספר שאלות בקשר למעבד + לוח אם שאני עומד לקנות בחודשיים הקרובים. המפרט שיש לי עכשיו הוא 3.0GHZ (של אינטל) , 2GB RAM (חברת Kingstone , זה DDR עם 400MHZ) וכרטיס מסך X1950PRO 512MB AGP8X ורציתי לקנות מעבד + לוח אם חדשים שיתאימו לכרטיס מסך והזכרונות , אז מצאתי 2 לוחות אם ורציתי לשאול אתכם מה כדאי מבין שניהם כי אני קונה את המעבד Quad 2 Core Q6600 (בערך ב1050 ש"ח ממור לוי עם הנחה) , אז הנה הלוחות אם: זה הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4713 וזה השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4140 ובקשר למעבד, זה המעבד בעקרון (ה Q6600) , האם המחשב ישופר ויעלה לי את ה FPS בהרבה (ואני מדבר על שינוי ניכר כי שמתי לב שזה העלה לי את הביצועים מן הסתם עם הכרטיס מסך …

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אחרי שהבנתי של אין לי ממש הצדקה להשקיע בסדרה Z (תודות לחברי הפורום 8) ) עברתי לבדוק את הקיצוניות השנייה - הלוח הכי זול שיאפשר לי לשים את הציוד הנ"ל בתוספת כרטיס קול PCI שיש לי כבר ולכן חייבים סלוט אחד פנוי אחרי כ. מסך שתופס 2 סלוטים. ממה שהסתכלתי אפשר להשיג אותו ב 250-280 ש"ח (במקום כ 600-550 של סדרה Z), וזה מאשר לי לעלות רמה בכרטיס המסך. האם למישהו יש נסיון עם הלוח הנ"ל או הצעות חלופיות ברמת מחיר זו? סיבה אחרת למה לא מומלץ כזה לוח? לא מצאתי עליו ביקורות וגם החברה-ביוסטאר- לא מפורסמת (לפחות בארץ) למרות שנדמה לי שהיא קיימת כבר שנים רבות בתחום. אין לי עניין ב OC, גם לא של כ. המסך או הזכרונות. כרגע אין לי צורך ב SATA3 או USB 3, יש שם סלוט PCI-X X1 שיאפשר הרחבה אם וכאשר אני א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אינטל משיקה היום את המעבד החזק ביותר בעולם לשוק המחשבים השולחניים ואנחנו מספקים לכם ביקורת מקיפה: הכירו את ה-Core i7 6950X המפלצתי הגיע הזמן הזה שוב בו אנחנו מכריזים על מלך חדש בעולם המעבדים. מאז אמצע העשור הקודם אינטל ממשיכה לקטוף את התואר הזה ולהשאיר אותו לעצמה בכל שנה שחולפת עם מוצרים חדשים. הפעם התואר הזה מגיע עם יותר מאשר הרמה של תדר המעבד, אלא עם הוספת ליבות והגעה להישג מרשים במיוחד. המעבד הנושא את התואר החזק ביותר בעולם (שכמובן לא מיועד לשרתים) הוא ה-Core i7 6950X אשר הוכרז היום בתערוכת קומפיוטקס 2016 שבטאיוואן. מעבד זה מכיל כמות בלתי נתפסת של 10 ליבות, יחד עם טכנולוגיית Hyper-Threading שמעניקה לו 10 ליבות לוגיות נוספות לחישוב מקבילי זריז ככל האפשר. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by LaraCroft,

שלום יש לי מחשב AMD4200 ואני רוצה לתת אותו לאחי וקנות חדש עכשיו.. חשבתי על AMD 6000+ השימוש העיקרי הוא למשחקים כמובן. השאלה אם אולי כדי ללכת ביכלל על אינטל? איזה מעבד של אינטל מקביל לAMD6000? **הכרטיס מסך הוא 8800GT 512M ולא אני לא מעוניינת ב Q6600 מיותר מבחינתי כרגע אלה אם כן מביאים לי מתנה תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אני רוצה הולך לקנות עכשיו מחשב חדש ואני ממש לא סגור על לוח... אני הולך לשים C2D E8400\E8500 עם 4GB זיכרון 1066MHZ, וכרטיס מסך HD4890 1GB עכשיו אני מחפש לוח שיתאים לOC רציני עד 800שקל אני חשבתי על כמה Gigabyte EP45-DS4 או asus P5Q pro turbo או P5Q3 או P5Q-E או P5Q Deluxe או DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS או DFI LANPARTY DK X48-T2RS שקצת יותר יקר או DFI LANPARTY DK X38-T2RB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ^Z^,

סליחה על הבורות... איך נכנסים לביוס של לוח אם עם ביוס של FONIX?...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. AMD משחררת ריפרש לסידרת 3XXX עם הסיומת XT. השינוי היחיד הוא תוספת של כ 100-200 מגהרץ לתדר המקסימלי. יגיע ב 7/7: https://www.tomshardware.com/news/amd-ryzen-xt-3000-processors-3900xt-499-3800xt-399-3600xt-249

20. Started by bogdant,

מחשב למשחקים E6300 7600GS 1GB DDR2 667 אני צריך לוח יציב וטוב בFPS למשחקים העם כידי לי ASROCK או S3 ומה ההבדל בינהם (לא מתקוון אוברקלוק)או בכלל עדיך לחסוך ל DS4?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Moon-Mage,

תוך כדי התעסקות קצרה עם הזיכרון נכנסתי לtab של לוח האם בcpu-z וגיליתי שהלוח רץ על PCIE4 בלי שאני נגעתי בכלום(התעסקתי עם הresizable bar והזיכרון וזהו עד כמה שאני זוכר), עכשיו אני לא מתלונן או משהו סתם תהיתי אם זו ההתנהגות הצפויה או שזה מוזר כמו שחשבתי שזה. בכלל לא ידעתי שזו אופציה שאפשר לנסות. ואם כבר פתחתי את זה למה זה רץ על 8GT/s בכלל?(זה למעשה מבטל לחלוטין את כל העניין עד כמה שאני מבין כי PCIE4X8=PCIE3X16)

22. Started by flesh2,

יכול להיות שאני משיג את הזכרון הזה עם צ'יפים של BH5, אני רק צריך לדעת את הקוד של הזכרונות בשביל להבדיל בין BH5 לCH5 אני יודע שהקוד הוא משהו בסגנון: KHX3200A וnon A אני פשוט לא זוכר בדיוק ואני חיב לדעת במדוייק את הקוד בשביל לבקש אותו בחנות. ועוד משהו, יש מקום בארץ שמוכר את המושקין בלאק לבל 2 pc3500 בסטיקים של 256 במחירים הגיוניים? אם אין את הקינגסטון אני צריך ללכת למושקין ואני לא מצאתי שום מקום שהמחירים שלהם לא יקרים מידי. תודה רבה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by asaf1234,

יש לי לוח מ P7H55M Intel® Socket 1156 אני צריך אחד חדש אבל אני לא מוצא אותו באף חנות ברשת (בארץ ) ו גם אני לא מוצא את התושבת 1156 השאלה שלי היא האם מעבד של תושבת 1156 יכל לעבוד על תושבת אחרת ? (די בטוח שהתשובה היא לא אבל אני רוצה להיות 100% בטוח )

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by captaincaveman,

למישהו יש מושג איך נקראים ה-STEPPINGS המוצלחים יותר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. צריך המלצה לשדרוג המערכתץץ כרגע עם : I5 6500 Gtx 1080 לוח אם gigabyte b150m ds3h DDR4 8GB (2X) מחפש לשדרג את הלוח אם ומעבד בעיקר כי לא מצליח לנצל את המסך (1080x1920 ו144 הרץ) ולהגיע לפריימים גבוהים במשחקים (גם כשמותקנים על ssd) המליצו לי על ה I7 9700K (מעדיף מעבדי אינטל) בשילוב לוח אם מסדרת Z390 (לא משנה מאיזו חברה) לא מתכנן לבצע OC אבל לא שולל את זה לגמרי, ובלי קשר לפי מה שראיתי מעבדים עם מכפלה פתוח (K) מגיעים עם תדר גבוה יותר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים