מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איזה מהם מראה באמת את החום של הליבות? רוני
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
איזה מבין השנים טוב יותר ועדיף לקניה AMD ATHLON II X3 425 AM3 AMD PHENOM II x2 545
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן, רציתי להתייעץ לגבי שדרוג המעבד ולוח האם שלי (ראו במפרט שלי). לאחרונה אני מרגיש שהביצועים של המחשב שלי כבר לא כלכך טובים. במיוחד במצבי Multi-Task (לדוגמא פתיחת קובץ ZIP גדול + גלישה באינטרנט). מה גם אני די בטוח שיש לי צוואר בקבוק במשחקים. הייתי רוצה לשפר את הביצועים (בלי לבצע אוברקלוק). מה לדעתכם כדאי לעשות? האם שווה לשדרג את המעבד ולוח האם? האם שווה לשדרג רק את לוח האם לאחד שיתמוך בזכרונות מהירים יותר? מצפה לתגובותיכם. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי קראתי מאמר באנגלית בנושא ניהול זכרונות הצלחתי להבין רק חלקית מה שרשום שם http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2008/11/17/3155406.aspx בכל אופן עלו לי הרבה שאלות בנושא זיכרון צוין שם שוינדוס מחלק אוטמטית זיכרון בין המערכת לבין תכניות ומקצה לכל אחד 2 גיגה מקסימום א.איך משנים את זה ב. האם במידה ויש מחשב עם הרבה זיכרון נניח 4 גיגה , לא עדיף לבטל את הpage file הזיכרון וירטואלי כי גם ככה הוא בא מההרד דיסק וזה מאט את המחשב ג.מה קורה עם 64 ביט איך אז מתחלק הזיכרון ואיך משנים את זה ד. בניהול זכרונות יש אופציה להקצאה לתכניות או לשירותי רקע מה ההבדל למה צריך את זה? ה. במאמר בחלק השני שרשום בכותרתו Committed Memory ממש התאמצתי להבין אבל לא ממש ההבנתי כמו שצריך , דובר…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
משחקים ברמה של מרוצי מכוניות\משחקי ספורט וכו', לא יריות או משהו סופר כבד. עדיפות לשילוב שיתמוך בוירטואליזציה וברייד, אבל לא חובה אם זה מייקר מידי, בכל אופן הדגש הוא על הוצאה מינימלית, בגלל זה אני גם לא רושם טווח מחיר. יש 2 גיגה DDR2 (מן הסתם יורחב בהמשך). כרטיס מסך 9800GTX+ (לא רואה סיבה לשדרג בזמן הקרוב). וספק כוח HEC ACE 480W (אני קודם אבדוק אותו עם המערכת, אין סיבה לרוץ לקנות חדש לפני שאני אבדוק עם הקיים). תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
מעוניין בהמלצה למעבד לוח וזיכרון. תקציב 1400. שימושים: אינטרנט, סרטים, קצת פוטושופ, הורדות, וכו. משחקים כמעט ולא, אולי כמה ישנים (אנריל, דיאבלו, לא דברים רציניים). אני מקווה שהתקציב סביר. הייתי מאוד רוצה לשדרג אותו בעתיד מה שאומר שצריך סוקט עם המשכיות. רצוי, לא חובה. אם יש מעבד+לוח בסכום קצת יותר גבוה שמשתלמים יותר מבחינת עלות/תמורה, סוקט עם אורך חיים ארוך יותר- אני זורם. זיכרון - יש לי נטייה להריץ 300 תהליכים במקביל (אימיול, משחקים, דפדפן, העתקות למיניהן) אז לבחור בהתאם. גם כאן ובאופן כללי התקציב ניתן לפריצה למרות שרצוי שלא. תודה.
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
איזה מעבד כדאי לרכוש עם כרטיס מסך hd 4870 שלא יווצר צוואר בקבוק במעבד? תקציב עד 1000
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
1. רציתי לדעת אם יש שינוי כלשהו אם משתמשים במעבד של AMD או של INTEL בכרטיס מסך של ATI, האם בגלל ש- ATI שייכת ל- AMD יש יתרון כלשהו ברכישת AMD לכרטיס ATI? 2. יש לי התלבטות קשה בין CORE I5 לבין PHENON II 965BE. בין מערכת של לוח אם, זיכרונות ומעבד של AMD יש הפרש של 500 ש"ח כלומר 20% פחות, אבל לפי בדיקות שונות, מצאתי שגם הביצועים נמוכים יותר ב- 20% משל CORE I5. ל- CORE I5 יש קירור יותר טוב, הוא חסכני בחשמל ואין לו גשר צפוני שמחבר בינו לבין כרטיס המסך. המחשב שלי מיועד למשחקים כבדים ברזולוציות גבוהות עם כרטיס מסך HD5850. אז מהבחינה הזאת יותר משתלם לקנות את ה- I5 למרות שכואב קצת בכיס, אבל אפשר להסתדר עם הכאב בתמורה לכל כך הרבה דברים טובים. כאן נכנסת השאלה הראשונה שלי אם יש קשר ב…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קראתי פה לפני כמה זמן שיש בעיות עם התושבת למעבדים 1156 או משהו כזה. אני לא מתכוון בכלל להתעסק עם אוברקלוק . שווה לי לקנות את המחשב ? או שכדאי לחכות ? Core i5 750, s1156, 8MB Box P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד 1500 ש"ח ללא החלפת זכרונות !!!! אנא בדקו המפרט הקיים-אפשרי שדרוג מעבד בלבד! לא מקבל ביצועים מיטביים במשחקים תודה
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם הלוח אם שלי (striker ii formula) תומך WIN7? מבחינת דריברים וכאלה...)
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האים זיכרונות 1600 יתנו יתרון כלשהוא בהשוואה לזיכרון 1066 בהנחה שלא מתוכנן שום OC ? באיזה תדר זיכרון מישתמש מעבד 920 כבררת מחדל ?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המעבד או כרטיס המסך? במקרה שלי מעבד AMD ATHELON64 3000+ וכ.מסך geforce 6600gt 128mb איזה מהם עדיף לשדרג למטרה זו? תודה
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הייתה לי כאן שאלה באופן תאורטי לא מזמן. בכל אופן, יש לי מעבד AMD Athlon X2 (הישן, עם סוקט AM2, לא פלוס), הייתי צריך להחליף את הלוח והדגם שלו כבר לא מיוצר. הביאו לי במקום לוח אחר לסוקט AM3. האם יש פה תמיכה אחורנית? כלומר, זה יתאים?
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בוקר אור! יש לי קצת התלבטות קטנה אשמח לקבל חוות דעה נוספת ממכם חברי..אז ככה! לפני הכל השימוש במחשב היה בגדול עבודה משרדיות (אינטרנט עם הרבה טאבים) סרטי HD ויכולת OC עד כמה שאפשר עם קירור סטוק של AMD..(ידועה לי שאני יצתרך קירור טוב כדי להגיעה רחוק) רכשתי מעבד AMD Athlon II x2 245 2.9Ghz יש לי כל מה שאני צריך מסביב זכרון 2GB 800HZ HD500GB... חסר לי רק לוח ואני דיי מתלבט בין שתי לוחות שמענינים אותי: GA-MA78LM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3193 ב370 שח GA-MA74GM-S2H http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3062 ב340 שח בגדול יש קצת הבדלים גם הציפסטים שונים והראשון יותר חדש.. אשמח גם לקבל…
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הזיכרון: G.SKILL DDR3 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL8 F3-10600CL8D-4GBHK (לוח אם Asrock p45r2000 ומעבד Q6700) כדי שאוכל להפעיל את הזיכרון בתדר 1333MHZ, עשיתי OC למעבד (אני מעוניין ב- OC) והעלתי את תדר ה BUS ל 333MHz. בשלב הראשון נתתי ללוח האם לבחור את תדר הזיכרון, ונבחר תדר זיכרון של 533 (יחס של 5:8 - 1066 אפקטיבי). במצב הזה לאחר מספר בדיקות עם OCCT והעלאת מתחים למעבד הגעתי למערכת יציבה. בשלב הבא בחרתי בביוס תדר זיכרון 666 (יחס של 1:2 - 1333 אפקטיבי), שזהו התדר שבו מוגדר הזיכרון לעבוד - אין OC לזיכרון. אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות המערכת. הזיכרון מוגדר לעבוד עם תזמונים של 8-8-8-21 ועם מתח של 1.5-1.6V - ניסיתי לבחור את הפרמטרים ידנית בביוס, ניסיתי עם…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את ה E6300 שזה גם חלק משידרוג למחשב עצמו... עכשיו אני רוצה לוח אם טוב למעבד הזה (יש מצב שבעתיד אני יעשה OC) אני מעדיף של גיגה בייט תקציב כמו שרשמתי בכותרת עד 500 שקל... תודה =]
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הולך לרכוש מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz גוף קירור למעבד SCYTHE MUGEN II לוח-אם INTEL WHITESBURG : DP55WB זכרונות 2GB DDR3 1333MHz –A- Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL זכרונות 2GB DDR3 1333MHz –A- Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL דיסק קשיח Seagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2 דיסק קשיח Seagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2 כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI מארז ANTEC NINE HUNDRED II ספק כח CORSAIR VX 550W המחשב מיועד לפעילות שוטפת ועריכת וידאו בינונית. א) האם כדאי להחליף את ה- M.B ל- GIGABYTE GA-P…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קיבלתי עם המארז בז'ר ,אבל אין לו חיבור בלוח. האם אני יכל להיות רגוע והוא קיים בלוח? הלוח שלי הוא:GA-G41M-ES2L
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הזכרונות הללו במחשב שלי - http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_12800_platinum_low_voltage_triple_channel 3 ג'יגה. התזמון אמור להיות 7-7-7-24 בקצב של 1600 מגה-הרץ לפי הכתוב. בפועל התקנתי אותם ולא נגעתי ב-BIOS. צירפתי תמונה מ-CPU-Z. אני לא מבין משם איפה רואים את ה-1600(או שזה 533 כפול 3?) ואיפה רואים את ה-"24", כי אני רואה רק 16. גם המתח הוא 1.5 ולא 1.65 כפי שכתוב במפרט הרשמי. אני מפספס פה משהו ואשמח ללמוד ולהבין. יום טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Core 2 Duo E6750 - Intel הלוח: GA-945P-S3 של GB
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה עדיף OCZ \ kingsthon או patriot תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני עובד למחייתי בבית בהדמיות ממוחשבות על תוכנת Autodesk Revit Architecture ואני מעוניין לקנות מחשב חדש , על פי מה שקראתי עד כה מעבדי ה-xeon וi7 הם הטובים ביותר בביצועים בעת הרינדור ובעת העבודה על המודל כרגע אני נוטע לכיוון i7 950,אשמח לקבל כיוון מדוייק יותר והמלצות על מעבד מתאים ,כמו כן על פי בדיקה שביצעתי המחירים נמוכים במאות שקלים בחו"ל ,האם אפשרי להזמין את המעבדים האלה באינטרנט או שיש מניעה מפאת חוסר תאימות לרכיבים הקיימים בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מפרט הם P55-US3L בIQPC וכשה ניסיתי לחבר את מארכת ה5.1 שלי נדהמתי לגלות שאין את חיבורי ה5.1 למרות שבאתר היצרן שאליו מפנה IQPC אותנו לקבל נתונים כתוב במפורש שהלוח אם תומך במארכות 5.1, 2,4,7.1 ערוצים, אכשיו אני רוצה להתיעץ אתכם האם IQPC יסכימו לתפל בנושא לפנות לGIGABYTE ולהחליף לי לUD3 בחינם או הם תוספת של 50 ש"ח לUD3R???
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-