עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mugello,

היי. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-965P-DS4 עם PCI-E אני רוצה לקנות כרטיס מסך של PCI-E 2.0 האם אפשר לשים כרטיס מסך כזה על הלוח אם שיש לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  2. שלום, אני מחפש לוח אם פשוט ביותר למחשב המשרדי שלי, ומתלבט האם ישנה עדיפות ל- Asus לעומת Gigabyte? ההתלבטות נובעת מהסיבה שהלוח הקודם שלי תוצרת Gigabyte (שדווקא היה לוח בינוני מבחינת המחיר) שבק חיים אחרי 5 שנים, והקבלים שלו התנפחו. האם סביר שדבר כזה יקרה אחרי 5 שנים, ואין זה מעיד על איכות ירודה של חברת Gigabyte? תודה!

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  3. היי. המפרט שלי מכיל היום GTX 970 I5 2500 8 GB מסך FHD התחלתי לשחק BF V עם הגדרות די גבוהות. יש פה ושם נפילות פריימים. האם יש טעם כיום להחליף מעבד+זכרונות+לוח אם? או שבכל מקרה יהיה צוואר בקבוק מהGPU

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני קונה לוח ga-7vrxp ויש בעיה קטנה (אני כמעט בטוח שזה לא בעיה אבל בשביל להיות בטוח פניתי אליכם....) בלוח הזה יש כרטיס קול וכרטיס מסך והרי אני קונה כרטיס מסך וקול בנפרד.......אני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את הכרטיסים ולא תיהיה בעיה!!!!........

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by אבישיי,

הי, שוב אני, אני מתכוון לקנות מחשב שלוח האם שלו הוא intel D915GU או D915GAV, מה ההבדל בין 2 הלוחות והאם ידועות בעיות בלוחות האלה? ושוב תודה

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by Ashand,

שלום, הייתי רוצה לשדרג את ה-K8N NEO סוקט 939 ל- Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ אבל אני לא מוצא חנות אחת מכוונת שמוכרת את המעבד הזה או אפילו מהירות גבוהה יותר 3.2 GHZ ... יש למישהו מושג איפה אני משיג מעבד כזה? ובקשר לשידרוג עצמו...האם זה PNP ? או שאני צריך להתקין ווינדוס מחדש...? תודה

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  7. אז ככה, לחבר שלי יש לוח אם ישן, זה הדגם: 775i945GZ והוא רוצה להוסיף עוד 1GB, אני צריך לדעת כמה זה יעלה (כי אני לא סגור על המהירות של הזיכרון) ולחבר כרטיס 9600GT, ואני שמתי לב שהPCI-E שם פועל על X4, איך הכרטיס ינוצל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by nec_000,

אז אחרי שטרם נרגענו מכל ההשוואות והסקירות ברשת, ואחרי שחשבנו בתחילה, כי ההשוואה הנכונה היא המשושה ליבות החדש של אינטל (הלא נעול K) אל מול המשושה ליבות של AMD, עתה כבר די ברור, כי במחיר לצרכן של סביבות 300$ למעבד 10600K (ללא מאוורר בקיט שיש לקנותו בנוסף) אל מול מעבד ryzen 3700x במחיר לצרכן של 270$ (כולל מאוור של AMD כלול בקיט) , כי זו היא התחרות הנכונה. AMD מציבה מעבד 8 ליבות לא נעול עם HT, במחיר מקביל פלוס מינוס (בעצם אפילו זול יותר) מזה שבו אינטל מציעה 6 ליבות לא נעול עם HT . ולכן זו התחרות הנכונה. בהצלחה:

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by motogt,

איזה מעבדים יצאו ב12 לנובמבר, וכמה הם יעלו? במקור אחד כתוב שמעבד הדגל QX9650 יעלה 999 דולר. במקור שני כתוב 200 דולר. במקור אחד כתוב שרק מעבד הדגל יצא ב12 במקור אחר כתוב שכמה מעבדים יצאו ב12. מישהו יכול לעשות לי סדר במוח?!

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by Ameralis Zaiir,

אני שמח להודיע שכבר היום התחילו לשווק את הTBred של אמד בארץ!! בינתיים מייבאים אותו ג'יירו טק בלבד כי רק הם מוציאים מחירון פעם בשבוע...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. דור המעבדים הנייד החדש עם מקצה שיפורים נרחב יוצג לעולם מחר - עם השקה מסחרית מעשית בתחילת החודש הבא לכתבה

12. Started by ameer_a7,

שלום יש לי 2 סטיקים של זכרונות כל אחד 256 שעובדים ב DUAL CHANNEL ואני מעוניין להוסיף עוד זכרונות .. האם זה ניתן? איך בדיוק?

• 7 תגובות
    • 505 צפיות
  13. Started by j,

איזה לוח אם לקחת? לא SLI או OC, כי אני לא צריך. חשוב שיהיה SATA2, כרטיס קול OB טוב, ויציאת FIREWIRE. תודה

• 16 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by AntiVir Guard,

רציתי לדעת האם לוחות-אם הבאין תומכים SLI [לא כתוב באתר של ASUS ] והלוחות הם: asus p5k-se asus p5k asus p5k-E ואם כן : איזה מהם הייתם ממליצים לי לקנות למפרט הבא, מאיזו חנות ובאיזה מחיר? המפרט: מעבד-intel core 2 duo E6750 כ.מסך-evga geforce 880GT SSC זיכרון-corsair 2GB [1GB*2] 800MHz בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  15. Started by snogoo,

הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש דעה מוצקה לגבי העדיפות של אינטל על AMD או להיפך... אני דיי סגור על אינטל אבל אני פתוח להצעות. מה הקטע עם הקרטוע של אינטל לגבי ה 64BIT - התגברנו על זה או לא?... אני צריך לצפות שהאינטל\AMD החדש שלי יחזיק אותי או שעוד חודשיים אני אצטער שלא קניתי את האחר...? אני יודע שזו שאלה שאפשר לענות עליה ככה או ככה - אני פשוט צריך לשמוע כמה שיותר דעות לפני שאני משתכנע.

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by King Kong,

היה לי לוח EPOX עם ציפסט SIS661 שהחזיר את נשמתו לבורא .. היו לי כמה אופציות .. בסוף רכשתי את האסרוק .. P4I65G . חוות דעת .. תודה . נ.ב. 1 )לא ממש מרגישים הבדל בין ה EPOX ל ASROCK מבחינת ציפסט יכול להיות שההבדל הוא רק ב OC . 2 )רשום שה VGA UP 94MB ובביוס יש רק עד 32MB איך זה ? תודה . :auto: :2gunsfiring: :auto:

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  17. שלום לכולם, איזה מעבד (או משפחה של מעבדים) הוא המתאים ביותר למחשב שכל מה שעושים עליו זה המרות של וידאו ? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by asw3,

שלום,ברצוני לקנות כרטיס זיכרון כזה : DDR SDRAM 400Mhz 1024GB CL 2.5 רציתי לקבל המלצה על חברה טובה ובסכום שלא יעלה על 200¤ עשיתי חיפוש בזאפ וקיבלתי את התוצאות הבאות: NCP DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 155¤ Super Talent DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 155¤ Mushkin DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 179¤ היו גם כאלה יותר יקרים הבעיה שאני לא מבין בחברות

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by HoTShoT07,

שמעתי שנורטווד יותר כדאי כי הוא לא מתחמם מהר והוא מציג ביצועים יותר טובים מפרקוט ! ואכן חשבתי לקחת נורטווד ... אבל תראו פה הפרסקוט E מציג ביצועים יותר טובים במבחן אמת NORTHWOOD =C http://images.anandtech.com/graphs/doom3cp u_08020430812/3452.png אני מבולבל מישהו מוכן להסביר לי ?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by MDK,

שלום! טוב לאחר שאספתי מידע מהאתר שלכם הכנתי מפרט מבוסס AMD והדפסתי. הראתי לאחי הגדול (עובד בצבא כקצין מחשבים). גם אחי וגם אבי השמרן בדעותיו ביררו איזה מעבד עדיף - p4 or axp, ונחשו מה אמרו האנשים המבוגרים "המנוסים כל כך": INTEL , וכל אחד המציא תירוץ אחר. בכלל לפני שהם ביררו אצל אנשי מחשב מקצוענים אבא שלי תמיד העדיף אינטל מהסיבה הפשוטה שלטענתו זה קנייה בטוחה = יצרן אמין ולא "קטן" כמו AMD. ונוסף לזה אח שלי שאל חבר שלו שהוא במקרה אלכס, מ-pchardware, ושאל אותו בקשר למעבדים, וגם הוא אמר שעדיף intel בינתיים (למרות שהוא תמיד אהב יותר AMD!!!). התירוץ שלו הרבה יותר משכנע: בעיות החום של AXP 1800 ומעלה. הוא אמר שהם מתחממים יותר מדי. הוא גם אמר שמחר יגיע קירור חדש והוא יבדוק אם…

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by Dj_Infernal,

כבר קניתי מחשב חדש לפניי שועיים ואני לא יודע מה לעשות אם ה P II 350 128M SDRAM כל שאר המפרט לא חשוב! יש משהו שאני יכול עם המחשב הזה חוץ מלזרוק אותו ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום חברים, לאחר הרבה מחשבה בבחירת (וקריאת חומר בנושא) לוחות אם החלטתי ללכת על ASRock Z68 Pro3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_724_1259&products_id=15661 שמחירו היה 644 ש"ח. אך לאחר שהחלטתי להזמין גיליתי לפתע כי המחירו קפץ ל702 ש"ח. עכשיו אני בהתלבטות האם כדאי להוסיף עוד 60 ש"ח וללכת ללוח אם GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_724_1259&products_id=15853 שעל פניו נמצא כבר בקטגוריה אחרת? מה אתם אומרים? האם כדאי או להשאר עם ASROCK?

23. כי יש לי גישה לשרת הראשי בבציפר שב-מ-ק-ר-ה יש עליו Xeon ואני רוצה לעשות לו איזה OC קטנטן :*)

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  24. זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 או זכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 ? למחשב: זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 - מחיר לפריט - 1,253.00 ¤ מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,008.00 ¤ כרטיס מסך ASUS EN7300GT SILENT 256MB מחיר לפריט - 525.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3מחיר לפריט - 838.00 ¤ מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 407.00 ¤ תודה

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by Iv0ry,

על הבטרייה של איפוס הלוח כתוב MITSUBISHI לול זה נורמאלי? או שהביאו לי מכונית במקום מחשב?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.