עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ערב טוב, התחדשתי היום בנייד רק שאני לא בטוח כמה הרצים הזכרונות. הדגם הוא 2GB 2RX8 PC2-6400-666-12-E3 והקוד דגם הוא M470T5663EH3-CF7 תודה רבה על העזרה!! נ.ב אם הנושא שייך לפורום מחשבים ניידים, אשמח אם המנהל יעביר את הדיון.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  2. מהו הלוח עם כרטיס קול מובנה הכי טוב שקיים ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם. כרגע במחשב שלי יש מודול בודד של זיכרון DDR2 במהירות 800, זיכרון סטנדרטי לחלוטין, אם אני אשלב איתו על הלוח זיכרון גם בעל מהירות 800 אך של חברה אחרת עם תזמונים שונים (אני עדיין לא יודע את הערכים) האם עלולה להיווצר בעיה? כגון המהירות תרד ל 667 או כל תופעה אחרת? אני זוכר שבתקופת ה פנטיום 4 שילוב של זיכרונות DDR 400 בעלי תזמונים שונים הוריד את המהירות. האם גם כאן המקרה יהיה דומה?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by Leo101,

שלום... עם המחירים הנוסקים של הזיכרונות רציתי להוסיף זיכרון למערכת שלי.... מפרט- e8400 GIGAByte P35-DS3L GEIL 2*1GB DDR2 800MHZ (ולא זוכר את התזמונים ) אני בעיקרון רוצה לקנות עוד 2 GB (ניראה לי גם שני סטיקים של ג'יגה) 1. השאלה האם אני יאבד את הDUAL? (במצב שיש לי 4 סטיקים של ג'יגה) 2. הזיכרונות שאני רוצה הם OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL3 (הם הכי זולים בIQPC) השאלה האם תהיה בעיית תאימות בינם לבין הזיכרונות הנוכחיים שלי? (הCL בחדשים הוא 3 לעומת שלי בישנים 4 או 5 (שוב אני לא זוכר))

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  5. אחרי 3 שנים שיש לי את ה-p5ld2 והפנטיום D חשבתי לשדרג אותם אבל אין לי יותר מידי כסף לבזבז כרגע - מקסימום באיזור ה-1000 שקל. אבל בנוסף הייתי רוצה לקנות לוח שיחזיק לפחות שנתיים עם אפשרות לשדרוג המעבד בעתיד. הלוחות החדשים תומכים ב-DDR3 אבל לוח, מעבד וזיכרונות כבר בטוח יעברו את התקציב. חשבתי לקנות את ה-E6300 עם הלוח: GA-EP45-UD3L ככה שזה גם לא יעלה יקר מידי וגם בעתיד אני יוכל לשדרג את המעבד. השאלה היא האם בשנתיים הקרובות ה-DDR3 ייתפוס בצורה כזאת שאני שוב יצטרך להחליף לוח אז איך הלוח? ייתפוס לשנתיים הקרובות? תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי האם למעבד הזה יש פיזית 2 מעבדים שעובדים במקביל , או שיש לו 2 מעבדים ורטואלים שברגע שאחד מתעיף השני עובד? רוני

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חברים, איך בדיוק ניתן לדעת האם המעבד הוא 32 או64 BIT ? אני מעוניין להתקין את WIN7 והבנתי שעם המעבד שלי הוא 64BIT אז התוצאה מרשימה ביותר. הבנתי ש-CPUZ יכול להגיד לך, איפה בדיוק? תודה.

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. הורג אותי למה אני צריך לשלם לא פחות מ - 1750 שקל על 4GB על זיכרון של HP בשביל השרת שלי ש-ל-מחשב רגיל אני קונה את זה מקסימום 400 שקל למה זה כל כך יקר? מה ההבדלים בניהם בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by rabbit,

שלום רציתי לדעת עם מעבד של 32BIT יכול לנצל את כל ה 4GB זכרון או שבגלל שרק מערכת הפעלה 64BIT יכולה לנצל את הזיכרון אז אני צריך גם מעבד כזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי את הלוח הזה למכירה ואני רוצה למכור אותו ביד2 חיפשתי בזאפ לבדוק מחיר "מחירון" ולא מצאתי כלום.... מה לדעתם מחיר הגיוני לבקש עליו? חשבתי 500-400 שקל עלה לי בזמנו 1200 :-\ אפשרות נוספת זה להישאר עם הלוח ...וללכת על מעבד יותר חזק... כרגע אני תקוע עם E2140 1.6ghz כי דיי מיותר לי לוח כזה מטורף למעבד מעפן שכזה.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by daver667,

אני בונה HTPC לסלון ורוצה להשתמש במעבד שצורך בפחות אנרגיה (כדי שיהיה יותר שקט לקרר אותו). ל-AMD מעבדים שמתאימים לי - Athlon II X2 235e Athlon II X2 240e כפי שפורסם בכתבה זו: http://hwzone.co.il/news/132437 הבעיה היא שנראה שאי אפשר להשיג אותם בארץ. ב-zap.co.il אני אין שום דגם בסגנון. מישהו מכיר איפה אפשר להשיג? תודה, דוד

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. אז ככה, לחבר שלי יש לוח אם ישן, זה הדגם: 775i945GZ והוא רוצה להוסיף עוד 1GB, אני צריך לדעת כמה זה יעלה (כי אני לא סגור על המהירות של הזיכרון) ולחבר כרטיס 9600GT, ואני שמתי לב שהPCI-E שם פועל על X4, איך הכרטיס ינוצל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by n_aviv1,

כותרת ^^

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי אנשים, כנראה שנדפק לי הלוח אם מסוג abit nf-m2sv, ואני מחפש לקנות אחד זהה כדי להימנע מהתקנה חדשה. חיפשתי בZAP ואנ'לא מוצא. מישהו יודע/מכיר על מקום שכדאי לחפש בו? או כל פיתרון אחר שיכול לעזור. תודה, אייל

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  15. אני ראיתי ששניהם עם יציאה אופטית או שאני טועה בכל מקרה אני זקוק ליציאה אופטית ואם שניהם כן מה ההבדל בניהם מבחינת ביצועים חידושים וכו למפרט הבא-- 1482 שח מעבד Intel Core i7-860 Box BX80605I7860 463 שח זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws F3-10666CL9D-4GBRL 465 שח כרטיס מסך HD4830 SAPPHIRE 512MB מסך 32 אינצ HD READY טושיבה ספק אנמרקס 400W אני זקוק ללוח אם עם יציאה אופטית האם יש יותר זולים מאסוס וטובים -

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  16. כדי שאני יוכל לראות ולשמוע בטלויזיה שלי סרטים מהמחשב הבנתי שאני צריך לחבר את הטלויזיה לכרטיס מסך בHDMI לHDMI ואת הכרטיס מסך לחבר ללוח אם (בנוסף על הPCI EXPRESS) ליציאת SPDIF יש לי לוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-945P-S3 ובאתר של ג'יגהבייט הבנתי שיש לי על הלוח אם כזאת יציאה הבעיה היחידה היא שאני לא מוצא אותה מישהו מכיר ויכול לתאר לי איפה היא נמצאת או אולי להעלות תמונה ולהקיף בעיגול?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by YI572,

שלום לכולם אני ממש לקראת קניית מחשב חדש ( מבוסס על I5 ) ונישארה לי דילמה קטנה לגבי הלוח אם. איזה עדיף? הג'יגה בייט UD2: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3165 או ה US3L: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3168 השוואה באתר של GB: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3168,3165 מה ההבדל בין ה MATX ל ATX? ( חוץ מגודל? ) יש לוח אחר שעדיף ב 600 ש"ח ( פחות או יותר )? אני לא בטוח לגבי אם הוא יעבור OC, נכון להיום אין כ"כ זמן לזה ( צבא ) אבל לא רוצה לשלול את האופציה.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  18. התקנתי ווינדוס אקס פי והמחשב פועל בכלל לא כמו שציפיתי נראה כאילו המעבד לא מנוצל .. ולא עשיתי אוברקלוקינג אני לא מתעסק בזה

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Ramboli,

שלום יש לי לוח אם Gigabyte ga-p35-ds3l REV2, אני מעונין לקנות זיכרון בנפח 4GB. כמה שאלות: זה משנה אם אתקין 4 כרטיסים של 1GB לעומת 2 של 2GB? מבחינת מהירות, ביצועים. האם יש זיכרונות שלא יתמכו בלוח? 1066MHZ עדיף מבחינת התמורה על 800MHZ? אשמח להמלצות לזיכרון, התקציב שלי עד 450 ש"ח. תודה לכם, ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  20. אני מחפש זכרונות חדשים למחשב קיט של 4 ג'יגה המפרט שלי מופיע בצד. תקציב עד 500 שקל .. כרגע לא מתוכנן OC, אולי בעתיד תודה.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  21. היי הבוקר בפעלתי את הload optimized defaults בביוס, ולאחר זאת ראיתי שנעלם לי בביוס ה cpu multi threading (זאת לפי חוברת הלוח אם G31 ) אני יודע שזה גורם למעבד 2 ליבות על Eenabeld לעבוד באמת על 2 ליבות ,עכשיו אני לא בטוח אם זה עובד על ליבה אחת או 2 ליבות , איך ממחזרים את הcpu multi threading בביוס? זה צילום של תוכנת CPU Z לאחר הפעולה :

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dave3636,

מי מכיר או יודע מה היכולות עבור מעבד אינטל 4 ליבות Q8200

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  23. Started by or_doc,

אהלן. ביולי השנה סטיק 2GB CEON 800MHZ CL 5 עלה לי 140 ש"ח. עשיו אני רואה ש1GB של קינגסטונג עולה 120 ש"ח. מה קרה DDR3 תופס כבר מקום אצל המון משתמשים? זה אבסורדי נכון שזה זיכרון מתיישן אבל כל מחשב שהוא לא CI7/5 אין בו DDR3 (פרט ללוחות בודדים שיצאו לפני שנתיים).

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, היו לי במחשב 4X1GB של RAM קניתי סט של 2X2GB כדי שיהיה לי 6GB. לוח האם שלי הוא gigabyte ga p35-s3. קניתי 2X2GB OCZ 800mhz 5-5-5 gold edition מכיוון שכבר יש לי זוג זהה רק 2X1GB. בקיצור התקנתי את הזכרונות על פניו הכל נראה טוב ויפה זיהה 6GB. הבעיה היא שהוא התחיל לעבוד על מהירות 667mhz. כאשר הסרתי את הזוג זכרונות החדש הוא חזר לעבוד על 800. אבל הדבר המוזר הוא שהחזרתי את הזוג החדש והסרתי את הזוג הישן הוא גם הראה לי 800, רק ביחד הוא נתן לי 667. אני יודע שאני יכול לעשות (ועשיתי) כאילו "אוברקלוקינג" ולשנות את זה ל800 אבל אני רוצה שהמערכת תזהה אותו כ800. בנוסף לבעיה הזאת (כנראה יש קשר) התזמונים של הזכרונות החדשים אינם מה שהם אמורים להיות, המחשב מראה לי שהם 5-6-6 במקום 5-5-5. …

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by abarbotel,

היי יש לי תדר לוח של 200 ראיתי בביוס שאפשר לשנות אותו לעד 350 חוץ מזה יש לי תדר זיכרון בביוס שרשום 133 אבל ראיתי שאותו אפשר לשים עד 200 רציתי לעשות ניסוי ואז שמתי את הזיכרון על 200 רציתי לדעת אם זה מסוכן לזיכרון? אחר כך שמתי את התדר בסיס של הלוח שהיה ב200 שמתי אותו על 230 ואז ראיתי שתדר הזיכרון ירד משום מה ל184 באופן אוטומטי למה זה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.