מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי את לוח האם הבא: GA-945P-S3 (rev. 1.0) וכפי שאתם יכולים לראות, כתוב בספסיפיקציה שלו שהוא תומך בעד 4GB של RAM: "4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 4GB memory) " האם ה-4GB האלה כוללים גם את הזכרון שעל כרטיס המסך? אני שואל כי קניתי 4GB זכרון לא מזמן, ואמנם יש לי כרגע winXP שמזהה רק 3.25GB מתוכם, אבל אני מתכנן לשדרג ל-win7 64bit בקרוב, ולכן קניתי את הזכרון. מה שמדאיג אותי הוא שכשהמחשב עולה, גם ה-bios מזהה רק 3.25GB ולא 4GB. (כרגע יש לי כרטיס מסך עם 256MB זכרון ואני עוד מתכנן לשדרג עוד כמה ימים לכרטיס עם לפחות 512MB זכרון) אגב, אם החשש שלי נכון, ומגבלת ה-4GB של לוח האם כוללת גם את הזכרון שעל כרטיס המסך, אז יש לי טעם בכלל לשדרג ל-win7 64bit או שיהיה עדיף לי 3…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של Gateway. לאחרונה נדפק משהו בבטריה או בהגדרות צריכת החשמל ממנה. לרוב האיקון מראה שהבטריה על 0% ולפעמים על 99%. בכל מקרה, תמיד הסטטוס הוא X% available (plugged in. not charging). נאמר לי שכדי לפתור את הבעיה יש כנראה לעדכן את ה-Bios, אלא שלא הצלחתי למצוא מהיכן. אגב, ב-Bios נתקלתי בהגדרה בשם Battery Auto Learning. הפעלתי אותה אך לא הבנתי כיצד היא פועלת.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לוחות אלו יצאו עכשיו: ASUS ו-Gibabyte המוטיבציה שלי היא בגלל שאני חושב לשים דיסק SSD. 1. מתי לדעתכם יגיעו לארץ? 2. האם לדעתכם יש טעם לחכות?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
*נא לפנות לתגובה בסוף לעידכון אחרי 4 שנים ושידרוגים פה ושם אני רוצה לעבור למשהוא חזק יותר ע"י שדרוג לוח אם + מעבד בלבד (אני רוצה לנצל את כל מה שיש במחשב הישן) בעצם מחפש לוח אם + מעבד שיסחוב WINDOWS 7 ויריץ בקלות 1080P תקציב - 1000 שח זה מה יש לי היום ואני רוצה להחליף - לוח אם של ASUS A8N-VM CSM - http://usa.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=766&l1=3&l2=15&l3=210 מעבד - AMD ATHLON SOCKET 939 3200+ http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/athlon/Pages/AMD-athlon-processor-model-numbers-feature-comparison.aspx וזה מה שיש ואני רוצה להשאיר מארז ARCTIC COOLING SILENTIUM מודל ישן יותר מהקישור http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_inf…
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני דיי בטוח שקיימים כמה כמה וכמה אשכולות עם התלבטויות דומות לשלי אך ברשותכם הייתי מעוניין לקבל חו"ד עדכנית. Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box - 1049 NIS Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 - 630 NIS OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1600MHZ PC3-12800 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1600LV4GK Model OCZ3434K - 665 NIS המחירים מפנדה. אשמח לקבל את דעתכם על המצרים עצמם ועל המחירים. הצעות מכל הסוגים יתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס אקס פי והמחשב פועל בכלל לא כמו שציפיתי נראה כאילו המעבד לא מנוצל .. ולא עשיתי אוברקלוקינג אני לא מתעסק בזה
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד - האם יש בארץ חנות שמוכרת כאלה? האם יש גם DDR2 והאם יש לצפות למחירים אסטרונומיים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מחשב "קצת" ישן והוא מכיל רק 512 זיכרון פנימי חשבתי להוסיף קצת אבל אני די אדיוט בתחום יש לי לוח אם אסוס P4SPMXSE (אם מישהו מכיר) ואין לי מושג עד כמה זיכרון הוא תומך וגם אין לי מושג מה צריך לעשות בשביל לשדרג זיכרון פנימי. האם מספיק רק להכניס את הזיכרון או שיש צורך גם לעדכן בביוס? בנוסף חשבתי לשדרג כרטיס מסך בקטנה (תאמינו או לא יש לי GeForce 5200). עד איפה המגבלה שלו בתחום?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי הצעה ל QX9650 האם כדאי להחליף ? בגדול הדבר היחיד שמעצבן אותי במעבד שלי שקיבלתי מחבר שאין לו וירטואליזציה... וזה מתחיל להעיק עליי. האם הביצועים טובים יותר ? האם יהיה שינוי מהותי..שהמעבד שלי כרגע קרוב לסטוק של QX
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון של 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף כרטיס זכרון נוסף של 2 ג'יגה בכדי ליצור 4 ג'יגה של זכרון. הכרטיס שקניתי היה של חברת OCZ ואני רוצה לרכוש כרטיס זכרון זהה. הבעיה היא שאני לא זוכר את מהירות היא ה-MHZ שלו ואני לא רוצה לקנות כרטיס אחר שיעבוד במהירות שונה. בתוכנת CPU-Z רשום 400 אבל לא נראה לי הגיוני כי זה כרטיס שעובד על DDR2. תודה לעוזרים... עריכה: טוב, אז מצאתי את הדגם המדויק של הכרטיס זכרון ocz2p8002g מה שאני מצליח להבין זה שזה נפח של 2 ג'יגה במהירות של 800MHZ. אני רוצה לרכוש את אותו כרטיס זכרון והבעיה היא שכבר לא מוכרים אותו באף מקום... הצעות מה לעשות, שוב תודה...
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מחשב למשחקים בתקציב מינימלי (2500 ש"ח +-). כרטיס המסך כנראה יהיה HD4850/4770 512MB וזכרון 800MHZ 2X2GB. לגבי המעבד אני ממש לא סגור. ברור לי כבר שבתקציבים האלה אז רק AMD כי התמורה הטובה ביותר לכסף. אבל חוץ ממשחקים אני גם מתכנת ומעצב גרפיקה - משמע עובד עם סביבות מאוד כבדות ומסורבלות עם מליון חלונות פתוחים בו זמנית + ברקע גם מריץ Development Server שיכול להיות IIS/APACHE ועוד ועוד ועוד. וכל זה כמובן ירוץ על Windows 7. בגלל זה אני ממש לא רוצה לקחת מעבד שייאכזב אותי, מצד שאני לא יכול להוציא יותר כסף. בקשר לדגמים ספציפיים, האם ה-425 יהיה איטי מדי? האם הוא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך במשחקים? האם בקצת יותר כסף ה-PHENOM 545 שווה הרבה יותר? מה ההמלצות שלכם? תו…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה יש לי שאלה אני מתכנן בשבוע הקרוב לקנות מחשב ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר כדי לי זה יהיה מחשב למשחקים בשווי 4000 שקל כולל מסך המעבד עלול לעלות בסביבות 730 שקל משהו כזה בצרוף של לוח אם שיריץ לי את המשחקים תודה רבה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לדעתכם הוא יהווה צוואר בקבוק גדול/בינוני/כמעט לא משמעותי ל E4300? מה עם אוברקלוקינג למעבד, עד כמה הוא ישפר את הביצועים?
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש זול (לשימוש ביתי- אינטרנט ואופיס ואולי צפייה בסרטים) ומתלבט בין אינטל ל-AMD. המעבד שאני מתכנן לקנות אמור להיות בסיסי, בסגנון ה-E6300 או המקביל לו ב-AMD. רציתי לדעת אם אפשרות שדרוג בעתיד צריכה להוות שיקול במקרה הזה. בכל מקרה אם יהיה שדרוג הוא יהיה עוד כשנתיים. האם עד אז שדרוג יהיה ריאלי בכלל או שהטכנולוגיה כבר תתיישן יותר מדי? איזה שילוב של מעבד ולוח אם יהיה הכי טוב לשימושים שלי מבחינת עלות/תועלת ומבחינת שדרוג עתידי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לשדרג את המעבד כבר תקופה אבל אני לא יודע איזה מעבד יתאים.. העיניין שאני חשבתי לקנות לוח חדש וליקנות גם C2Q אבל זה יקר לי לכן אני חושב לנצל את מה שיש לי עד הסוף. יש לי לוח אם ישן יחסית Abit AA8 Duramax תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה הבדל בין שתי הדגמים שציינתי בכותרת? מי מביניהם עדיף יותר? והאם שתיהם מתאים למעבד phenom 720 ?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן לכולכם, אני רוצה לארגן קנייה קבוצתית של זכרונות, ואני צריך אתכם בתור חלק מהקבוצה (זה למה קוראים לזה קנייה קבוצתית ). כל מי שרוצה לקנות זכרונות איכותיים (כדוגמת OCZ Platinum/Gold או משהו איכותי אחר) שיכתוב כאן בת'רד, ואם יהיו מספיק קונים דנדן יארגן לנו קנייה קבוצתית. סבבה? סבבה. יאללה לעבודה ;D
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רשימה השוואתית של מעבדי AMD מול INTEL החל מ AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+ אני מתכוון לרשימה של כל מעבד והמקביל לו בחברה השניה כמו שיש עם הכרטיסי מסך בפורום כרטיסי מסך. תודה רבה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
עידכנתי את ה BIOS של המחשב שלי GIGABYTE-p35c-ds3 ל F7, דרך WINDOWS ואחרי ריסט המחשב לא עולה. פשוט מסך שחור. מה עושים ???
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3006&ProductName=GA-M720-US3 מחירו: 354 ב- rsm צרכים: לשדרג את הלוח הנוכחי כך שיתמוך במעבדים חדשים יותר (וגם בנוכחי - Athlon 5200+), ב- DDRII (כי אני לא רואה צורך לקנות זכרונות חדשים כרגע) ובחריץ PCIe2. חיבורים וכו': יציאת Firewire לפחות 6 USB רשת לפחות 4 חיבורים לכוננים קשיחים חיבור לשני מאווררים (חוץ מהאלה של המעבד). ושיהיה ATX כדי שיתאים לי למארז. השאלה שלי האם במחיר הזה אני יכול להוציא משהו יותר יותר טוב. תודה
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לחבר שלי הלך הלוח MSI K8N NEO2 PLATINUM והוא נשאר עם המעבד הנ''ל + 2GB DDR1 מכיוון שכבר אי אפשר למצוא לוחות 939 אפילו ביד שניה חשבנו למכור אותו. כמה לדעתכם הוא שווה (ביחד עם הסינק המקורי) ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השבוע החלטתי סוף סוף לשדרג את המחשב Athlon 64 x2 5000 הישן שלי. קפצתי לאחת לחנות מחשבים ורכשתי לעצמי מעבד Phenom II 940 ב790 ש"ח (החנות בזאפ) ותקעתי אותו בלוח AM2 המיושן שלי. הפלא ופלא, הכל עבד ללא כל בעיה. בעזרת תוכנת AMD overdrive המהרתי את המעבד למהירות 3.6 וזכיתי למחשב מודרני בגרושים. אילו הייתי ההולך על אינטל הייתי יכול רק לחלום על שדרוג במחיר מגוחך שכזה. AMD הם היחידים שתומכים באופן אקטיבי ופעיל באופצית השדרוג לפחות דור אחד אחורה. וחבל שמעט אנשים שמים לזה לב ולוקחים את זה בחשבון בהליך קנית המחשב שלהם. הרי ההבדלים במבחני הביצועים לא באמת מובחנים על ידי אנשים שלא מריצים פעולות חישוב לאורך כל היום וגם ככה ההבדלים בביצועים בין במעבדי אינטל וAMD באותה רמת מחיר הוא מזערי …
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
המפרט שעליו יורכבו המעבד והלוח הוא: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 280 1 280 SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 105 1 105 Compucase 66RC Midi Tower (No PSU) 195 1 195 380W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-380 (Retail) 270 1 270 ישמש את החברה בעיקר לעבודה שוטפת (מייל אינטרנט אופיס סרטים שירים וכו') ולפעמים למשחקים (סימס3 משחקי מכוניות וכאלה. לא משהו מטורף). לא יתבצע OC אני לא ממש מעודכן אבל לפי מה שראיתי המעבדים שממולצים היום הם של AMD ולא INTEL. יש סיבה מיוחד שפספסתי? אודה מראש לעזורים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש המכיל מעבד i5 ובנוסף את הלוח אם, Gigabyte GA-P55-US3L כשהגעתי לאחת החנויות גליתי כי הלוח אינו תומך בכל הזכרונות DDR3 ויש זכרונות DDR3 שלא יפעלו על הלוח, אני מעוניין לקנות את הקיט של CORSAIR XMS3 2X2GB 1600MHz CL9 CMX4GX3M2A1600C9 האם זה יעבוד לי? גיל
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-