מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי בתקציב של עד 600 ש"ח שיתאים ללוח שלי ולקירור של המעבד שלי, תודה.
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב כך שהQ9300 שלי גוסס יש מצב שאצתרך לקנות לו חלופה בתקציב הוא בערך 1200-1300 ,1700 זה הגג כפי שציינתי בכותרת מתוכנן OC השימושים העיקריים שלי הם עריכת וידאו (sony vegas) ומשחקים (כל דבר חדש שיוצא + משחקי רשת) שאר החלקים הם.... 4870 בCF mushkin 4-4-4-12 800mhz 2GBx2 Gigabyte GA-X48-DQ6 וקירור מים שאני עוד צריך להזמין הלכתי לאתר של skypc וראיתי Q9650 ב1700 שח עד כמה הוא שונה מהQX? והם הוא יהיה טוב לOC? עם הQ9300 הגעתי ל3.2GHZ והוא היה דיי יציב (הגעתי ליותר אבל זה לא היה יציב ) האם אוכל להגיע ל4Ghz עם הQ9650? ועוד משהו... ראיתי Q9400 ו Q9400S מה הקטע? לא ראיתי הבדלי בspecifications תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כותרת (בזכרונות) הבדלי מחירים של בערך 100 ש"ח ואין לי מושג מה המספרים האלה בכלל אומרים. כמו למשל G.SKILL 1600MHZ 9-9-9-24 שעולה 480 ש"ח לעומת אותו דבר בדיוק עם המספרים 7-8-7-24 שעולה 600 ש"ח... ראיתי שההבדל הוא CL, מזה? מישהו יכול לתת לי הסבר קצר?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האם לפי התמונה המחשב לא מנצל את כל יכולת הזיכרון ואם לא מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד ולוח אם בעקבות סיום חייו של הלוח אם יש כרטיס מסך (nvidia 6600) התקציב בערך 500 ש"ח למעבד ולוח-אם השימושים הם רק לגלישה באינטרנט עבודה באופיס וכו' חשבתי על לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L שעולה בסביבות 260 ש"ח האם ישנם עוד המלצות ללוח אם? כמו כן איזה מעבד כדאי לקחת? תודה
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 Intel Pentium 4 CPU 3GHz 1M/800 SL9CB LGA775 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9CB DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value קראתי בדביקים סורי לא הבנתי וחיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בונה כרגע מפרט מחשב שמתבסס על מעבד INTEL CORE I5, ולוח-אם INETL DP55WG. בהשוואה במספר חנויות נתקלתי שני סוגים של המעבד המדובר: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX ו- INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – TRAY אשמח אם מישהוא יוכל להאיר את עיני להבדלים ביניהם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שומעים.. היום קניתי מחשב לגיימינג ב4300 שקל כולל מסך עכשיו יש לי שאלה יך המעבד הזה אל תפחדו תנו ביקורת אמיתית בבקשה מעבדי AMD - Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול מה ההבדל בין לוח אם ATX למיקרו ATX חוץ מהגודל. תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע 2GB זיכרון(2X1) מסוג שמצורף בתמונה למטה ואני מעוניין לשדרג בעוד 2-4 GB כיצד עליי לקנות ומה עלי לקחת בחשבון? מה לגבי תזמונים וסוג תושבת? חברת הזיכרון? האם לשדרג בDUAL או סטיק אחד מספיק? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של Gateway. לאחרונה נדפק משהו בבטריה או בהגדרות צריכת החשמל ממנה. לרוב האיקון מראה שהבטריה על 0% ולפעמים על 99%. בכל מקרה, תמיד הסטטוס הוא X% available (plugged in. not charging). נאמר לי שכדי לפתור את הבעיה יש כנראה לעדכן את ה-Bios, אלא שלא הצלחתי למצוא מהיכן. אגב, ב-Bios נתקלתי בהגדרה בשם Battery Auto Learning. הפעלתי אותה אך לא הבנתי כיצד היא פועלת.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה הכוונה שרושמים על לוחות AM2+ את "AM3 CPU Ready"? ראיתי בWIKI קצת הסבר, אבל הם לא היו כל כך ברורים. אם אני יחבר מעבד AM3 אז הוא יעבוד פחות טוב? או שהוא יעבוד בניצולת מלאה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי את לוח האם הבא: GA-945P-S3 (rev. 1.0) וכפי שאתם יכולים לראות, כתוב בספסיפיקציה שלו שהוא תומך בעד 4GB של RAM: "4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 4GB memory) " האם ה-4GB האלה כוללים גם את הזכרון שעל כרטיס המסך? אני שואל כי קניתי 4GB זכרון לא מזמן, ואמנם יש לי כרגע winXP שמזהה רק 3.25GB מתוכם, אבל אני מתכנן לשדרג ל-win7 64bit בקרוב, ולכן קניתי את הזכרון. מה שמדאיג אותי הוא שכשהמחשב עולה, גם ה-bios מזהה רק 3.25GB ולא 4GB. (כרגע יש לי כרטיס מסך עם 256MB זכרון ואני עוד מתכנן לשדרג עוד כמה ימים לכרטיס עם לפחות 512MB זכרון) אגב, אם החשש שלי נכון, ומגבלת ה-4GB של לוח האם כוללת גם את הזכרון שעל כרטיס המסך, אז יש לי טעם בכלל לשדרג ל-win7 64bit או שיהיה עדיף לי 3…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב "קצת" ישן והוא מכיל רק 512 זיכרון פנימי חשבתי להוסיף קצת אבל אני די אדיוט בתחום יש לי לוח אם אסוס P4SPMXSE (אם מישהו מכיר) ואין לי מושג עד כמה זיכרון הוא תומך וגם אין לי מושג מה צריך לעשות בשביל לשדרג זיכרון פנימי. האם מספיק רק להכניס את הזיכרון או שיש צורך גם לעדכן בביוס? בנוסף חשבתי לשדרג כרטיס מסך בקטנה (תאמינו או לא יש לי GeForce 5200). עד איפה המגבלה שלו בתחום?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד - האם יש בארץ חנות שמוכרת כאלה? האם יש גם DDR2 והאם יש לצפות למחירים אסטרונומיים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון של 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף כרטיס זכרון נוסף של 2 ג'יגה בכדי ליצור 4 ג'יגה של זכרון. הכרטיס שקניתי היה של חברת OCZ ואני רוצה לרכוש כרטיס זכרון זהה. הבעיה היא שאני לא זוכר את מהירות היא ה-MHZ שלו ואני לא רוצה לקנות כרטיס אחר שיעבוד במהירות שונה. בתוכנת CPU-Z רשום 400 אבל לא נראה לי הגיוני כי זה כרטיס שעובד על DDR2. תודה לעוזרים... עריכה: טוב, אז מצאתי את הדגם המדויק של הכרטיס זכרון ocz2p8002g מה שאני מצליח להבין זה שזה נפח של 2 ג'יגה במהירות של 800MHZ. אני רוצה לרכוש את אותו כרטיס זכרון והבעיה היא שכבר לא מוכרים אותו באף מקום... הצעות מה לעשות, שוב תודה...
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לוחות אלו יצאו עכשיו: ASUS ו-Gibabyte המוטיבציה שלי היא בגלל שאני חושב לשים דיסק SSD. 1. מתי לדעתכם יגיעו לארץ? 2. האם לדעתכם יש טעם לחכות?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני דיי בטוח שקיימים כמה כמה וכמה אשכולות עם התלבטויות דומות לשלי אך ברשותכם הייתי מעוניין לקבל חו"ד עדכנית. Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box - 1049 NIS Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 - 630 NIS OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1600MHZ PC3-12800 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1600LV4GK Model OCZ3434K - 665 NIS המחירים מפנדה. אשמח לקבל את דעתכם על המצרים עצמם ועל המחירים. הצעות מכל הסוגים יתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה יש לי שאלה אני מתכנן בשבוע הקרוב לקנות מחשב ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר כדי לי זה יהיה מחשב למשחקים בשווי 4000 שקל כולל מסך המעבד עלול לעלות בסביבות 730 שקל משהו כזה בצרוף של לוח אם שיריץ לי את המשחקים תודה רבה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מחשב למשחקים בתקציב מינימלי (2500 ש"ח +-). כרטיס המסך כנראה יהיה HD4850/4770 512MB וזכרון 800MHZ 2X2GB. לגבי המעבד אני ממש לא סגור. ברור לי כבר שבתקציבים האלה אז רק AMD כי התמורה הטובה ביותר לכסף. אבל חוץ ממשחקים אני גם מתכנת ומעצב גרפיקה - משמע עובד עם סביבות מאוד כבדות ומסורבלות עם מליון חלונות פתוחים בו זמנית + ברקע גם מריץ Development Server שיכול להיות IIS/APACHE ועוד ועוד ועוד. וכל זה כמובן ירוץ על Windows 7. בגלל זה אני ממש לא רוצה לקחת מעבד שייאכזב אותי, מצד שאני לא יכול להוציא יותר כסף. בקשר לדגמים ספציפיים, האם ה-425 יהיה איטי מדי? האם הוא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך במשחקים? האם בקצת יותר כסף ה-PHENOM 545 שווה הרבה יותר? מה ההמלצות שלכם? תו…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שלי (מפרט מימין), שפרט להרצה של משחקים בהגדרות גבוהות סך הכל עושה את העבודה לא רע. למיטב הבנתי אין הבדל משמעותי בין המעבדים הנ"ל במשחקים(?), לכל שימוש אחר הם גם דומים למדי(?), ובכל מקרה עדיפים בהרבה על מה שיש לי היום (תקנו אותי אם אני טועה). על כן נשאלת השאלה (לבעלי כדורי הבדולח ולאלו ששמעו משהו מיצרניות המעבדים), איזו תושבת למעבד צפויה לשרוד זמן רב יותר כך שניתן יהיה לשדרג מעבד בעתיד במידת הצורך? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן לכולכם, אני רוצה לארגן קנייה קבוצתית של זכרונות, ואני צריך אתכם בתור חלק מהקבוצה (זה למה קוראים לזה קנייה קבוצתית ). כל מי שרוצה לקנות זכרונות איכותיים (כדוגמת OCZ Platinum/Gold או משהו איכותי אחר) שיכתוב כאן בת'רד, ואם יהיו מספיק קונים דנדן יארגן לנו קנייה קבוצתית. סבבה? סבבה. יאללה לעבודה ;D
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לדעתכם הוא יהווה צוואר בקבוק גדול/בינוני/כמעט לא משמעותי ל E4300? מה עם אוברקלוקינג למעבד, עד כמה הוא ישפר את הביצועים?
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רשימה השוואתית של מעבדי AMD מול INTEL החל מ AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+ אני מתכוון לרשימה של כל מעבד והמקביל לו בחברה השניה כמו שיש עם הכרטיסי מסך בפורום כרטיסי מסך. תודה רבה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-