עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by R0112,

שלום המפרט של המחשב שלי: לוח אם - ABIT IB9, P965, תומך בDDR2 800 ו667 מעבד - Core 2 Dou E6300 הזיכרון שלי כרגע הוא 512*2 667 של G-SKILL אני רוצה לקנות ארבע כרטיסים של 2GB כל אחד כדי להוציא מהמחשב הכל : איזה חברות עכשו הכי טובות בשוק? איזה דגם כדי לקחת?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  2. עם איזה לוח וכמה הוא עולה?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by qwerty1987,

החלטתי לשדרג את המחשב שלי (מפרט מימין), שפרט להרצה של משחקים בהגדרות גבוהות סך הכל עושה את העבודה לא רע. למיטב הבנתי אין הבדל משמעותי בין המעבדים הנ"ל במשחקים(?), לכל שימוש אחר הם גם דומים למדי(?), ובכל מקרה עדיפים בהרבה על מה שיש לי היום (תקנו אותי אם אני טועה). על כן נשאלת השאלה (לבעלי כדורי הבדולח ולאלו ששמעו משהו מיצרניות המעבדים), איזו תושבת למעבד צפויה לשרוד זמן רב יותר כך שניתן יהיה לשדרג מעבד בעתיד במידת הצורך? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם, אתמול כנראה הלך לי הלוח Asus Crosshair שמאד אהבתי. עכשיו בדקתי אצל כל היבואנים ואין יותר את הלוח הזה וגם לא את Asus Crosshair II והשניים היחידים שראיתי לנכון להיות לו למחליף הם ה LANPARTY DK 790FXB-M2RS של DFI http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5917 ואת את הלוח של אסוס ASUS M4N82 DELUX ASUS M4N82 DELUXE ורציתי לשמוע חוות דעת. תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  5. היי חבר'ה הבעייה היא כזאת חבר קנה מארז חדש העביר הכל אליו על הדרך הוא הוציא תמעבד לנקות אותו והחזיר אותו לא טוב כתוצאה מכך שני פינים נשברו על כל מקרה הבאנו מעבד חדש יותר נכון יד 2 שהו INTEL CPU 2.80 800FSP שיתאים ללוח אם ASUS P4SP-MX עכשיו הפעלה של המחשב הוא העלה אותו ישר לביוס ואמר שצריך לכוון את התדרים Frequency שני התדרים שהוא נתן לא עבדו טוב כלומר המחשב הופעל מחשב בלי לעלות כלומר התדרים לא התאימו לאחר מכן שמתי על ידני וכיווני וזה כן עלה רק שזה ניראה לא יציב בכלל אם אני מפעיל תחווה בפייסבוק או כמה דברים באינרנט זה פשוט יוצא לי ממנו גם שאני לוחץ על המנהל משימות אני רואה שהוא עובד רק במאמץ גבוהה מאוד מישהו יודע איזה תדברים אני יכול לשים אותו זה ניראה מלא תדרים שהם 1…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by ko619,

היי רציתי לדעת מבחינת הפרשים בביצועים, הן במשחקים והן לשימושים כלליים, מה ההבדל באחוזים מבחינת ביצועים בין שני המעבדים הללו? איזה מהם כעיקרון יותר חזק ואיזה יותר משתלם במחירו? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by tal.t,

שלום קניתי מעבד AND 720 SOCKET עכשיו רציתי לשאול אם יש הבדל בין זה לבי 720BE

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  8. אני מחפש מעבד ולוח אם בעקבות סיום חייו של הלוח אם יש כרטיס מסך (nvidia 6600) התקציב בערך 500 ש"ח למעבד ולוח-אם השימושים הם רק לגלישה באינטרנט עבודה באופיס וכו' חשבתי על לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L שעולה בסביבות 260 ש"ח האם ישנם עוד המלצות ללוח אם? כמו כן איזה מעבד כדאי לקחת? תודה

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  9. יש ברשותי כרגע 2GB זיכרון(2X1) מסוג שמצורף בתמונה למטה ואני מעוניין לשדרג בעוד 2-4 GB כיצד עליי לקנות ומה עלי לקחת בחשבון? מה לגבי תזמונים וסוג תושבת? חברת הזיכרון? האם לשדרג בDUAL או סטיק אחד מספיק? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  10. שלום לכולם, עקב כך שהQ9300 שלי גוסס יש מצב שאצתרך לקנות לו חלופה בתקציב הוא בערך 1200-1300 ,1700 זה הגג כפי שציינתי בכותרת מתוכנן OC השימושים העיקריים שלי הם עריכת וידאו (sony vegas) ומשחקים (כל דבר חדש שיוצא + משחקי רשת) שאר החלקים הם.... 4870 בCF mushkin 4-4-4-12 800mhz 2GBx2 Gigabyte GA-X48-DQ6 וקירור מים שאני עוד צריך להזמין הלכתי לאתר של skypc וראיתי Q9650 ב1700 שח עד כמה הוא שונה מהQX? והם הוא יהיה טוב לOC? עם הQ9300 הגעתי ל3.2GHZ והוא היה דיי יציב (הגעתי ליותר אבל זה לא היה יציב ) האם אוכל להגיע ל4Ghz עם הQ9650? ועוד משהו... ראיתי Q9400 ו Q9400S מה הקטע? לא ראיתי הבדלי בspecifications תודה מראש

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by AboveBeyond,

אהלן , ראיתי בפורום מפרטים שרב המחשבים שממליצים שם הם עם מעבדי AMD AMD Phenom 2 רציתי לדעת למה המעבד הזה משתווה בביצועים לאינטל ולמה ממליצים עליו ברב המפרטים שם?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי בתקציב של עד 600 ש"ח שיתאים ללוח שלי ולקירור של המעבד שלי, תודה.

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by dlet,

היי כולם, לא ידעתי איפה לשאול את השאלה, אז אני שואל כאן... בימים האחרונים קרה לי כל פעם שסגרתי את המחשב והפעלתי מחדש שה- Boot השתנה בצורה רנדומלית (פעם ל- CD, פעם ל- USB) ולא העלה את ההארד דיסק, למרות שכל פעם אני נכנס לביוס ומשנה את הכל שיעלה מההארד דיסק.. למישהו יש אולי פתרון לבעיה הזו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין בהמלצה ללוח+מעבד בתקציב של עד 1000 ש"ח. ברשותי זכרון 2G DDR2 וכרטיס מסך 9800GT בתקציב הזה עדיף אינטל או AMD? המחשב מיועד למשחקים כבדים אם אפשר בפחות מ1000 יהיה עדיף.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by FastJack,

שלום. רציתי לדעת מה הכוונה שרושמים על לוחות AM2+ את "AM3 CPU Ready"? ראיתי בWIKI קצת הסבר, אבל הם לא היו כל כך ברורים. אם אני יחבר מעבד AM3 אז הוא יעבוד פחות טוב? או שהוא יעבוד בניצולת מלאה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by שגיב,

האם לפי התמונה המחשב לא מנצל את כל יכולת הזיכרון ואם לא מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  17. כותרת (בזכרונות) הבדלי מחירים של בערך 100 ש"ח ואין לי מושג מה המספרים האלה בכלל אומרים. כמו למשל G.SKILL 1600MHZ 9-9-9-24 שעולה 480 ש"ח לעומת אותו דבר בדיוק עם המספרים 7-8-7-24 שעולה 600 ש"ח... ראיתי שההבדל הוא CL, מזה? מישהו יכול לתת לי הסבר קצר?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by tal.t,

שומעים.. היום קניתי מחשב לגיימינג ב4300 שקל כולל מסך עכשיו יש לי שאלה יך המעבד הזה אל תפחדו תנו ביקורת אמיתית בבקשה מעבדי ‏AMD‎ - ‏Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray ‎

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  19. אם יש אפשרות למהירות לוח 1333 ומעבד C2Q (8200) זה יהיה נחמד כל תוספת רק תועיל יש לי 2G זיכרונות וכרטיס מסך 4670 תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by IdanS,

שלום לכולם! אני בונה כרגע מפרט מחשב שמתבסס על מעבד INTEL CORE I5, ולוח-אם INETL DP55WG. בהשוואה במספר חנויות נתקלתי שני סוגים של המעבד המדובר: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX ו- INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – TRAY אשמח אם מישהוא יוכל להאיר את עיני להבדלים ביניהם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Kukishin,

לא משהו? סביר? טוב? טוב מאוד?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 Intel Pentium 4 CPU 3GHz 1M/800 SL9CB LGA775 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9CB DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value קראתי בדביקים סורי לא הבנתי וחיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by ronenur,

שלום! רציתי לשאול מה ההבדל בין לוח אם ATX למיקרו ATX חוץ מהגודל. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אחרי כמה בירורים מתברר שה4870 הוא לא הבעיה בFPS נמוך במשחקים. מתברר שהחום של המעבד עומד קבוע על 79 מעלות. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? מעבד 720 פנום2 לוח 770 כרטיס 4870פאליט 4GIG זכרון OCZ ספק 550+80 HEC

• 84 תגובות
    • 12k צפיות
  25. שלום. יש לי את לוח האם הבא: GA-945P-S3 (rev. 1.0) וכפי שאתם יכולים לראות, כתוב בספסיפיקציה שלו שהוא תומך בעד 4GB של RAM: "4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 4GB memory) " האם ה-4GB האלה כוללים גם את הזכרון שעל כרטיס המסך? אני שואל כי קניתי 4GB זכרון לא מזמן, ואמנם יש לי כרגע winXP שמזהה רק 3.25GB מתוכם, אבל אני מתכנן לשדרג ל-win7 64bit בקרוב, ולכן קניתי את הזכרון. מה שמדאיג אותי הוא שכשהמחשב עולה, גם ה-bios מזהה רק 3.25GB ולא 4GB. (כרגע יש לי כרטיס מסך עם 256MB זכרון ואני עוד מתכנן לשדרג עוד כמה ימים לכרטיס עם לפחות 512MB זכרון) אגב, אם החשש שלי נכון, ומגבלת ה-4GB של לוח האם כוללת גם את הזכרון שעל כרטיס המסך, אז יש לי טעם בכלל לשדרג ל-win7 64bit או שיהיה עדיף לי 3…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים