מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7054 האם שווה את המחיר? והאם הביצועים טובים? מדובר על 2*512 400Mhz וזה יהיה חלק ממחשב AMD שאני הולך לקנות עם לוח msi neo4 ultra k8n תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש, כנראה עם מעבד I5 760 שווה לחכות לSandy Bridge? האם המחירים שלהם יהיו בסדר הגודל של המעבדים כיום? והאם הם יובילו להורדת המחירים של המעבדים הנוכחיים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב דל למחשב בסיסי עבור אינטרנט\אופיס\מוזיקה\סרטים. לוח-אם: Gigabyte GA-EG41MF-US2H Intel מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 Processor 3.0GHz 1066FSB 3Mb זכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz או Crucial 2Gb DDR3 1333Mhz (שתי סטיקים של 2GB). מה דעתכם? יש מקום לשיפור? באותו מסגרת תקציב לא יכול לחרוג ממנה. איפה כדאי לקנות? איך המוצרים של KSP\SKYPC\RSM\PANDAS? ועוד שאלה בבקשה. איך מעבד E6550 יותר טוב מהמעבד הזה E7500? זה לא כמה דגמים לפני? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין שני המעבדים השימוש שלי הוא עבודות כמו אופיס אקסל גם עריכת וידיאו עם adobe ומשחקים פה ושם? ההפרש במחיר הוא 100 שקל האם כדאי לקחת את ה AMD אני לא מתכוון לבצע OC . מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
msi v2 945gm5-f 1333 האם בלוח אם הזה נכנס ddr2 800mhz
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן היכן ניתן למצוא חומר לימוד בעברית על לוחות אם על ביוס שם אוכל ללמוד הגדרות הרכבות סוגים הסטוריה וכו'? תודה משההשם :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני כנראה שבוע הבא קונה את המשחב החדש עם הלוח אם הזה וכמה אנשים אמרו לי שאין בו כרטיס רשת אלחוטי מובנה בלוח אם. יש לי רשת אלחוטית בבית ולפי מה שהבנתי אם אין כרטיס רשת אלחוטי בלוח אם אי אפשר להפעיל את הרשת.. זה נכון? והאם בלוח באמת אין כרטיס רשת אלחוטי מובנה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם הלוח: DFI LanParty NF4 SLI-DR (Nforce 4 ultra) - 939 תומך במעבד Opteron 165 בתושבת 939 למרות שלא מצויין שם ? יש פה בעלי ניסיון ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם Dell Vostro 5481. זיכרון: 370-ACUX : 8GB, 1x8GB, DDR4, 2666MHz HYXPX DUAL IN-LINE MEMORY MODULE, 8GB, 2666, 1RX8, 8G, DDR4, S יש לי סטיק ממחשב נייד אחר מדגם: Samsung DDR4-2133 8GB/512Mx64 CL15 Laptop Memory M471A1G43DB0-CPB אני יכול להוסיף אותו למחשב נייד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לשם שדרוג המחשב.. שאלה נוספת: האם אני יצטרך להחליף ספק? (נראה לי שיש לי 300W או 230W)
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הלוח הזה תומך גם ב AGP וגם ב PCIE רשום שהוא תמוך בבאס של 1066 כלומר גם CORE2 -E6300 רשום שתומך ב 667 זיכרון איך הלוח אם הזה בכללי מומלץ ?איך הוא ב OC <??פשוט לוח אם זול מאוד . שמעתי שיש לו בעיה אם ה PCIE שהוא תומך רק ב כפול 4 או משהו כזה ולא ב כפול 16 ?<
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בדרך לקניית מחשב נייד, ורציתי להתייעץ לגבי המעבד והזכרון הפנימי. השימושים הצפויים למחשב הם בעיקר כתיבה באופיס, גלישה, סרטים וגרפיקה ברמת פוטושופ. לפי מה שהבנתי, ההבדל בין i5 ו i3 הוא רק האופציה של הBoost. כיוון שגם ל i3 2 ליבות. תקנו אותי אם אני טועה. השאלה היא קודם כל האם לצרכים הנ"ל יהיה הבדל בין i5 ל i3? ובנוסף, האם יהיה הבדל בין 4G ל 6/8G בזיכרון ה RAM? אשמח אם תוכלו להרחיב מעט על משמעות הזכרון הפנימי והיחסים בינו לבין המעבד. (מה שלא הצלחתי להבין עד הסוף בדף השאלות הנפוצות)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כבר הייתי סגור על לוח אם שנראה מתאים לצרכים שלי https://ksp.co.il/?uin=41105 עכשיו אני שם לב שיש עוד דגם מתקדם יותר אבל עולה עוד 100 ש"חhttps://ksp.co.il/?uin=37200השאלה היא כזו.. מה נותן לי הלוח אם שעולה עוד 100 ש"ח ?לא הצלחתי לראות הבדל כלשהו, אם מישהו יכול לעזור בנושא אשמח *מעבד I7 7700 *זכרונות יהיו 2400
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי כי מודול אחד הלך לעולמו... חשבתי על אלה 2x2GB Kingston HyperX CL5 DDR II 1066Mhz האם הם dual channel או לא? באף מקום לא רשום עליהם שהם dual channel.... ועוד שאלה קטנה האם ארגיש הבדל בין זכרונות 800 או 1066?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שכולו יהיה אינטל כולל הלוח אם. ורציתי לדעת אם הלוח הזה טוב, אם הוא תומח בSATA2, וכל הדברים החשובים והאם יהיה ניתן לעשות אוברקלוק טוב עם הלוח...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה לפטופ מחברת אסוס, וברצוני לשדרג את זיכרון הראם של המחשב, מצאתי בדיוק את הסטיק שאני צריך לשדרג, עכשיו השאלה האם אני יפתח את המחשב ואכניס את הסטיק לסלוט המיועד לו, האחראיות של הלפטופ שלי תתבטל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קנינו מחשב עם מעבד sempron 2800 וביקשנו שהוא יהיה תומך ב-64 ביט (הבנתי שיש דגמים שכן ודגמים שלא). עכשיו אני רוצה לבדוק שהוא אכן תומך (אמנם המחשב נקנה כבר לפני 4 חודשים, אבל עדיף מאוחר מאף פעם לא...). איך בודקים דבר כזה? ועל הדרך - עוד שאלה - במה המעבד הזה פחות טוב נגיד מ-A64 3000? מהירות השעון טיפה יותר איטית (?), אבל מה יהיה ההבדל נגיד בין סמפרון 3000 ל-את'לון 3000? פשוט ראיתי שממליצים על הסמפרון כמעבד למחשבים גם עבור משחקים וגם עבור עבודה חישובית כבדה (matlab וכאלה) אז אני לא מבין למה בעצם לקנות A64...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בחרתי את הבחירה שלי ואני אומד מאחוריה אבל אני רואה אנשים משקיים הרבע מאוד כסף בINTEL אז אני רוצה לדעת למה? אולי פיספסתי משהוא.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם וירוס שדופק את הביוס מצריך את החלפת הלוח? האם עדכון הביוס יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, חשבתי בהתחלה לקחת GA-MA785GM-US2H ראיתי שהרבה המליצו לקחת AM3 כלומר GA-MA785GMT-UD2H אז סבבה... איך עובד DDR3 מבחינת סלוטים? המחשב מיועד להיות HTPC אז אני חושב ש-2GB יספיק אז לא אכפת לי הגודל בין 2GB עד 4GB (יותר מזה בטוח שאין צורך) איך הכי משתלם ושווה ? מה לגבי 3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel בחנות KSP ב -435 ש"ח? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שלי AMD Athlon 64 X2 4800 גוף קירור Arctic Cooling pro 64 for amd אני אל רואה מהירות מאוור.. וזה עובד על 4 מעלות או 5. בינתיים נאי מחזיק אותו על מאמץ מה לעשות?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוכש עשיו את הלוח הנ"ל ואני רוצה לחבר אותו עם יציאה דיגיטאלי. יש לו כאלה? אופטית/קואקסלית? יש חיבור בחוץ, או בפנים, איך זה הולך?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכול ההמלצות יצאתי מבולבל אני מתכנן לקנות מחשב כאשר מטרתו העיקרית היא למשחקים וקצת לתוכנות ואינטרנט השאלה היא האם עדיף לקנות כפול ליבה 920 D 2.6 או מעבד עם ליבה אחת שהוא לדוגמא 3.2 (שזה נישמע די מעודכן) הפחד כמובן נובע מהעובדה שאני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי כמה שנים טובות האם בבדיקה השוואתית 2.6 כפול ליבה הוא יותר מהיר מ 3.2 חד ליבתי ולמה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-