מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אז כבר הייתי סגור על לוח אם שנראה מתאים לצרכים שלי https://ksp.co.il/?uin=41105 עכשיו אני שם לב שיש עוד דגם מתקדם יותר אבל עולה עוד 100 ש"חhttps://ksp.co.il/?uin=37200השאלה היא כזו.. מה נותן לי הלוח אם שעולה עוד 100 ש"ח ?לא הצלחתי לראות הבדל כלשהו, אם מישהו יכול לעזור בנושא אשמח *מעבד I7 7700 *זכרונות יהיו 2400
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה לוח טוב ל O\C ל AMD אני לא צריך משהו מיוחד אני רוצה לפחות שיגיע מ1400 מגה הרץ ל1600 נ.ב יש לי רק 600 שח ללוח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. על לוח אם X58, תושבת 1366, קיימים 3 ערוצי זכרון. ברגע זה, מותקנים אצלי רק 2 סטיקים, של 2 גיגה כל אחד = סך הכל 4 גיגה ראם. האם יש שיפור בביצועים (אני מבין שזה מונח מאוד יחסי) כאשר משתמשים בכל ערוצי הזכרון? ז"א - האם כדי, עבור סכום די נמוך של 12 דולר, להוסיף סטיק של זכרון (וזאת לא להוסיף זכרון למערכת, אלא להנות מהיתרונות של 3 ערוצים)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZ עד איזה מהירות של זיכרון אני יכול להוסיף? אני לא מבין בזה כל כך האם 1333MHZ זה המהירות הכי גבוהה של זיכרון שאני יכול להוסיף
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחברי הפורם שלום, קניתי מחשב חדש עם זיכרון TwinMOS 1G 800Mhz כסטיק יחיד כלומר Single Channel. לאחר שקראתי מאמרים באתר הבנתי שעשיתי טעות והייתי צריך לקנות זוג סטיקים כדי שהזכרונות יעבדו ב Dual Channel. השאלה שלי היא פשוטה, האם אני ירגיש הבדל אם אני אקנה כרטיס נוסף מאותו סוג? תודה מראש,
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין שני המעבדים השימוש שלי הוא עבודות כמו אופיס אקסל גם עריכת וידיאו עם adobe ומשחקים פה ושם? ההפרש במחיר הוא 100 שקל האם כדאי לקחת את ה AMD אני לא מתכוון לבצע OC . מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם ..אז ככה שאלה.......מי מביין השניים יותר חזק למשחקים !! מעבד AMD Phenom II x4 965 Box הוא AMD Phenom II X6 1055T Socket AM3 Box בעיקרון יש לי כרטיס מסך Radeon HD 5850 asus1G DDR5 4G RAM :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עוד מחשב בבית עם ביוס של AMI שמעתי שאפשר לשדרג ל AWARD הפרטים של הלוח לפי תוכנה : (אין ללוח הזה דגם !) Program: Unicore BIOS Wizard Version 1.5 Program: Unicore Chip Detect v0.72 2000.03.10 BIOS Date: 07/23/97 BIOS Type: American Megatrends licensed to Intel BIOS ID: BIOS Version 1.00.03.DN0E Flash: Intel DN0E motherboard Chipset: Intel Triton 430VX rev 2 Superio: NSC 306 rev 11 found at port 2Eh אשמח אם תתנו לי לינק שממנו אפשר לשדרג את הביוס
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים אני כרגע בתהליך בניית מפרט מחשב ואני מתלבט בין 2 לוחות אם,אפשר להגיד שאני מתלבט בין 2 ערכות שבבים. P45-DS5 X48-DS5 מתוכננת מערכת עם E8400 ו8GB זיכרון של ג'יסקיל 900MHZ המערכת תעבור OC במינימום ל4GHZ והמקסימום הרכיבים יחליטו ... איזה משתי ערכות השבבים ייתנו לי את הביצועים הטובים ביותר בOC כרגע...והאם בחירה בE8400 היא נכונה נכון להיום או שעדיף ללכת כבר על מרובע ליבות כלשהו ...המחשב מיועד לצרכי משחקים אינטרנט וHD בעיקר
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב חדש וקראתי כאן באתר שיש לוחות אם עם bios חדש בשם uefi איזה לוח אם עם ביוס כזה יש ל מעבד amd עם 4 או 6 ליבות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מיתלבט ליקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה קדאי לי יותר SATA1 או SATA2 ?? מה יותר טוב מה יותר כדאי ליקנות?? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח הזה תומך גם ב AGP וגם ב PCIE רשום שהוא תמוך בבאס של 1066 כלומר גם CORE2 -E6300 רשום שתומך ב 667 זיכרון איך הלוח אם הזה בכללי מומלץ ?איך הוא ב OC <??פשוט לוח אם זול מאוד . שמעתי שיש לו בעיה אם ה PCIE שהוא תומך רק ב כפול 4 או משהו כזה ולא ב כפול 16 ?<
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק לוח, מעבד, זכרון. נא לא להתייחס לנושא המחיר/כדאיות אבל גם לא להציע 4GB זכרון או משהו כזה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שווה לי להחליף את הגייל DUAL DDR KIT 3500 GOLDEN DRAGON ב Mushkin Black PC3500 הרגיל בלי ה LEVEL CAS 2.5 . למערכת AMD !
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי דף עבודה בלימודים בנושא מעבדים והשוואתם, כל מעבד אני צריך לבדוק חברה ,כמה ליבות,soc ,צריכת חשמל tdp ,גודל זיכרון מטמון ומהירות שעות וייעוד: נייד,נייח,שרת,נטבוק,טבלט או סמרטפון. סתם לדוגמא : i3-2120 מצאתי את כל הפרטים האלה אבל איך אני יודע אם הוא קיים גם לנייח וגם לנייד? אני אשמח לעזרה רק בנושא הייעוד שלו: pentium iv 2.8 itanium2 a5x celeron5 xeon e7-8830 opteron turion tegra3 athlon 64 x2 i7-376qm atom n2600 c7-m e3-1225 core 2 duo e8400 a9 -arm turion 64 x2 i7-3770 i5-3320m i3-2120 אני לא מבקש שתחפשו לי את זה.. פשוט אם אתם יודעים מה הייעוד של כל אחד מהמעבדים: נייד,נייח,שרת,נטבוק,טבלט או סמרטפון יעזור,חיפשתי אך לא מצאתי ברשת. תודה@!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה ההבדל בביצועים מורגש, והאם זה שווה את הפרש המחירים?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות אם שב: LANPARTY, LANPARTY UT, INFINITY, GENERAL & silent PC ?? למה כל אחד מהם מיועד? ומה מומלץ למה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב חדש שנמצא כרגע בהרכבה. מדובר על מחשב AMD 965 עם לוח gigabyte 880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov שמתי ערכה של 4 גיגה של GSKILL F3-10666CL7D-4GBXH http://www.gskill.com/products.php?index=342 מה שמפחיד אותי הוא שכתוב על הערכה הזו (באתר החברה ובכל מקום) שהיא מותאמת למעבדי אינטל החדשים סנדי בריג'!! האם כדאי להחליפה? האם יכולות להיות בעיות תאימות מעבד פנום 2 965 של AMD?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לפני מספר שנים קניתי לפי המלצה שקבלתי בפורום מפרטים כאן מחשב. הטרד של המחשב שקניתי כאן. ברצוני לקנות עוד זכרון RAM. תקציב - 300 ש"ח מקסימום ועדיף פחות. לוח האם הקיים: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset הזכרון הקיים: Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 המפרט המלא של המחשב שלי, אותו הציע YairZ מופיע בקישור לפרטים נוספים. בזמנו, הזכרונות האלה עלו לי 289 שקלים, וכיום אני לא מוצא את הרכיב הזה לקניה. ברצוני לשדרג את הזכרונות לפחות ל-8 גיגה, אם אפשר יותר אז יותר, בתקציב של עד 300 שקלים. אם ניתן להשיג עוד זכרון כמו שיש לי במחיר נמוך ממה שהוצאתי כשקניתי את כל הרכיבים - מה טוב. אשמח להצעות נוספות בתקציב זה. לא מתוכנן OC או משהו כזה, ברצוני לשפר את תגובת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להזמין מחשב בשבוע שבועיים הקרובים. ויש לי שאלה לגבי שתי סוגים של זיכרונות. הראשון זה של A-DATA 2×8 cl16 2400 ב670 שקלים. והשני זה של G.Skill Ripjaws 2×8 cl15 3000 במחיר של 790 שקלים. השאלה היא, האם שווה לי לשלם את הפרש של ה120 שקל. בשביל הזיכרונות היותר יקרים ואם יהיה ביכלל הבדל בביצועים וכו' ? אשמח לתשובה עם הסבר למה כן או למה לא . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן רציתי להשתדרג לי בשילוש חדש ואני צריך עזרה בבחירת חלקים. מעבד אני קונה כנראה e6300 של אינטל, ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם תואם מתוצרת אינטל (יש לי הנחה על לוחות שלהם). מצורף קובץ של הלוחות שזמינים לי, מי הכי מומלץ מביניהם? תודה לינקים למוצרים: DG965OTMKR DG965WHMKR DP965LTCK DG965SSCK BLKDG965RYCK DQ965GF D975XBX2 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שאלות: מה ההבדל בין מעבדי ה-Sempron ל-Athlon ? מה ההבדל בין הסלרון לפנטיום ? מתי ההבדל יבוא לידי ביטוי? (באילו יישומים?) בקרוב אני אצטרך להרכיב מחשב שהשימושים העיקריים שלו הם: גלישה באינטרנט, יישומי office, וקצת סרטים. האם במחשב כזה יורגש ההבדל בין המעבדים? מה כדאי לשים? (שיקול של עלות-תועלת). תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות לוח אם ואחרי שחיפשתי מצאתי שניים שרציתי לדעת מה ההבדלים בניהם בגלל ההפרש במחיר נראה לי קצת מוזר... Asus Sabertooth X58 או Asus Maximus IV Extreme-Z B3 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-