עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by benyben,

שלום. האם השילוב של מעבד AMD Phenom X4 9750 וכרטיס 8400GS עם 256MB של DDR2 מספקים לעבודה משרדית "אינטנסיבית"? קרי - מעבר מהיר בין אתרי ווידאו, שימוש בריבוי טאבים בדפדפן, מסמכי וורד ואקסל, צפייה בתכני ווידאו (לא HD). אשמח לשמוע האם הקונפיגורציה מספקת, או עצלה. בנוסף (ואני מקווה שאפשר לשאול בפורום הזה) - האם המעבד דנן ניתן להמהרה (OC) במידת הצורך? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לאחרונה הוספתי זיכרון למחשב ועכשיו בזמן משחק או שימוש בישומים דורשי זיכרון לאחר זמן מה המחשב פשוט מפסיק להגיב ונתקע בשימוש יומיומי כמו אינטרנט, אופיס המחשב עובד בסדר גמור ואין בעיות הזכרונות שהיו לי: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum הזיכרונות שהוספתי: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=260 לוח האם: msi p35 neo בלוח האם תזמון הזיכרון מוגדר על auto מעבד: e6550 המחשב לא נמצאה ב - OC הרצתי בדיקה עם memtest והבדיקה עברה בהצלחה מישהו יודע מה הבעיה? אולי צריך להגדיר את תזמון הזיכרונות באופן ידני (לאיזה ערכים???) עריכה: מערכת ההפעלה win xp home 32bit תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ShayN,

איזה לוח אם אפשר להתאים למעבד i7? עד 800 ש"ח... אפשר לחרוג בכמה שקלים...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. Super Talner 2048 2X1024 2.Samsung 2X1024 3. G.Skill 2X1024 F2 6400CL5D 2GBNQ מה הכי איכותי עזבו מחירים מה הכי טוב ואיכותי ל Oc

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי מחשב ישן יחסית של מעבד אינטל E4500 וזכרון DDR2 6400 יש ברשותי 4סטיקים של 1 גיגב כאשר זוג ראשון ומקורי שהיו במחשב : ocz platinum xtc ddr2 pc6400 וזוג " חדש " מסוג : geil ocz platinum xtc ddr2 pc6400 כאשר ניסתי לחבר אותם במקביל המחשב לא עולה, האם יש דרך לפתור את הבעיה ??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by efiedri,

שלום, יש ברשותי מחשב שהלוח אם שלו התקלקל הלוח אם הוא מסוג gigabyte ga-p-35-ds3r (חשוב לציין ששאת הפעם השניה שהוא מתקלקל רק שהפעם הוא כבר לא באחריות ). אני מעונין להחליף את הלוח הזה בלוח אחר עדיפות ל asus ורציתי לדעת איזה לוח יתאים לרכיבים שיש לי מהמחשב. רשימת הרכיבים: מעבד intel core2duo e8400 זכרונות 4g kingston 1066 כרטיס מסך gigabyte px9600gt תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שבוע טוב, ברצוני לבצע שדרוג לכמות הזיכרון במחשב הנייח שלי, כרגע למרות שזה מצחיק יש לי רק 2GB זיכרון אשר תופסים 2 סלוטים (1X1GB). אני מצרף למחשב כונן SSD שישמש למערכת ההפעלה (ווינדוס 7 64BIT) ולעוד דברים, ועל הדרך אני רוצה גם לשפר את הזיכרון של המחשב. לוח האם שברשותי הוא GA-P35-DS3L וכאמור תומך ב DDR2. בסה"כ אני מעוניין ב8GB. ואני לא מתכוון להשאיר את הזיכרון הקיים מכיוון שהוא רק 400MHz ויאלץ את שאר הזכרונות לעבוד באותה מהירות. והשאלה שלי היא מה הכי עדיף: 2x 4Gb (2x2Gb) -1 1x 8Gb (2x4Gb) -2 4x 2Gb (1x2Gb) -3 אני חושד שאתם תענו לי שזה ממש לא חשוב ועקרוני ושהשילוב הכי זול צריך להיות הבחירה שלי אבל בכדי לוודא אני שואל אותכם מה עדיף תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ori ZEE7,

קניתי את הלוח הבא gigabyte h87 d3h יחד עם הsniper של g.skill ולאחר הקניה אני רואה שהזכרונות 1.25V. העניין עלול להוות בעיה או שהזכרונות לא חייבים להיות 1.5V? ושאלה נוספת, הקירור של אניטל לא מגיע עם משחה?? על המאוורר היו שלושה פסים שנראו כמו סוג של משחה...אך לא בשפורפרת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מחפש לי 2X8 DDR4 ובערך באותו המחיר יש CORAIR עם הנתונים הבאים 3000 - CL15 3200 - CL16 מה עדיף ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by asaf1234,

יש לי לוח מ P7H55M Intel® Socket 1156 אני צריך אחד חדש אבל אני לא מוצא אותו באף חנות ברשת (בארץ ) ו גם אני לא מוצא את התושבת 1156 השאלה שלי היא האם מעבד של תושבת 1156 יכל לעבוד על תושבת אחרת ? (די בטוח שהתשובה היא לא אבל אני רוצה להיות 100% בטוח )

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by boozika2000,

שלום רב! במחשב שלי P-D 820 2.8 GHz. אני לא בטוח שלוח האם שלי תומך בו, אך הספק שלי טוען שכן. האם יש דרך לבדוק דרך תוכנה כלשהיא, BIOS וכדומה, האם אכן המחשב משתמש ב-Dual Core ולא רק Single? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני רוצה להוסיף זיכרון ואני לא יודע איזה זיכרון הוא יש דרך לגלות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ashkenazone,

שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, אבל לא נכנס לי בתקציב 2048M אז אני קונה 1024M ומתכנן הוספת סטיק בעתיד, אבל הבעיה היא שאני ממש רוצה את הג'י סקיל ZX שבאים בקיט של 512X2 ועולים 700 ש"ח. אז יש לי 2 שאלות: 1) מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות כמו הג'י סקיל רק בסטיק אחד של 1G? 2) האם זה ממש נורא אם אני אקנה את הקיט פעמיים ויהיה לי 512X4? או שהחיסרון היחיד של זה הוא שזה תופס את כל הסלוטים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yellow,

שלום לכולם (כבוד ). אני רוצה לקנות את המעבד AMD Athlon 64 3200+venice ושמעתי שהוא חיה רעה. המעבד שיש לי עכשיו הוא 3.0GHZ והמעבד הזה רק 2.2GHZ,האם המעבד הזה יהיה יותר איטי?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by idanashh,

איזה לוח טוב ל O\C ל AMD אני לא צריך משהו מיוחד אני רוצה לפחות שיגיע מ1400 מגה הרץ ל1600 נ.ב יש לי רק 600 שח ללוח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אוקיי בן דוד שלי טס ליפן(או סין, אני שכחתי...) ואני חושב לשדרג ת'מחשב לפנטיום 4 אז חשבתי אולי זה זול שם? מישהו יודע? אני חושב על פנטיום 4 2.0 או 2.4 ביחד עם לוח של אסוס p4t533 ? או אולי אחר שמתאים? כי בלוחות לפנטיום 4 אני ממש לא מבין.... ודבר אחרון, אם יהיה קילקול או משהו, באחריות למי אני פונה? ליפן? או ליצרן עצמו? תודה מראש!!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by udi,

יש זכרון של 256 MB יש לי בעיה קטנה אני רוצה להרחיב את הזכרון אבל אני לא יודע איזה סוג הוא DDR ,SDRAM ..... איך מזהים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Component,

שלום קיבלתי ממישהו מחשב לתיקון (פירמוט והתקנה מחדש של windows ו office), אבל אני לא מצליח לזהות את דגם הלוח, ולכן אין לי דרייברים. אני יודע שהלוח משתמש בכרטיס מסך sis 620 (מצאתי את זה באיזה קובץ .ini שהיה על ההארד דיסק שלו.), ובצ'יפסט של סיס. צילמתי כמה תמונות: כפי שאתם יכולים לראות, ללוח יש גם slot 1 וגם socket 370 PCI אחד, ו ISA אחד, אין AGP שלושה חריצי זיכרון. ועוד משהו, כמה לדעתכם טכנאי היה לוקח על עבודה כזו (כל הסיפור לקח לי שעתיים [אופיס, ווינדוס, ודרייברים לכרטיס מסך, ויקח לי עוד איזה שעה למצוא דרייברים לכ. קול ולמודם o/b], וגם חיזקתי את החיבור של הכרטיס מסך..)? עריכה: הלוח קטן - 22*21 ס"מ (בערך).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום יש לי את המחשב שלי כבר חצי שנה ורק היום שמתי לב שהזכרונות הם לא בדיואל צ'אנל תסתכלו במפרט שלי ותראו את הלוח אם עכשיו שמעתי כדי לשים את הזכרונות בדיואל צריך לשים אותם על אותו צבע של הסלוט אז שמתי את 2 הכרטיסי זיכרון על על שתי סלוטים בצבע כתום חיברתי את המחשב הפעלתי והמסך הבהב ולא עלה וגם המקלדת לא פעלה החזרתי את הזכרונות לאותו מצב שהיו לפני אחד בצהוב ואחד כתום ואז המסך חזר לעבוד וגם המקלדת אז מדוע אני לא יכול להפעיל את הזכרונות האלה בדיואל צ'אנל ???

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Revos,

שלום, בEVEREST בטמפרטורות יש לי משהו מוזר.. Sensor Properties Sensor Type ITE IT8720F + DES (ISA 228h) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 81 °C (178 °F) CPU #1 / Core #1 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #2 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #3 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #4 38 °C (100 °F) Aux 42 °C (108 °F) Seagate ST3500418AS 34 °C (93 °F) Cooling Fans CPU 1962 RPM Power Supply 1040 RPM הליבות כולן בטמפרטורה נורמלית, אבל הראשון "CPU" מה זה ומלה זה ב81 מעלות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Omer DA,

על הלוח יותקנו 6 גיגה ראם(4 סטיקים) E7200 OC 3.6 יש צורך בלפחות 6 חיבורי SATA,יהיה נחמד אם יהיה בקר RAID ואם החיבורים יהיו מופנים הצידה למרות שזה ממש ממש לא הכרחי,כמו כן מספר גדול של USB יהיה טוב,חשוב כמובן שהלוח יהיה טוב לOC,אין עדיפות לחברה מסוימת התקציב שלי הוא כ700 שקלים...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by RAPIDFIRE,

שלום , רציתי לדעת אם WINDOWS XP 32 BIT תומך ב 4 גיגה זכרון פנימי ? לי נאמר שהוא תומך רק ב 3 גיגה , האם זה נכון ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מתכנן לקנות מחשב לעריכת וידאו שישמש לעבודה בתוכנות premiere ו- after effects. 1. את המחשב אני אקנה ב- ksp (אלא אם כן למישהו יש המלצה לחנות אחרת באיזור תל אביב) 2. אני מאוד אשמח אם את המחירים ואת החלקים עליהם אתם ממליצים תוציאו מהאתר של ksp (זה לא ממש נוח אם אתם ממליצים על חלק ממש טוב, אבל אין אותו ב- ksp, כי אז זאת המלצה שלא תעזור לי בכלום...) 3. התקציב שלי לכל המפרט הוא 3500 ש"ח 4. לא מעוניין ב- OC 5. רמת השקט חשובה לי, אך לא על חשבון ביצועים. 6. השימושים יהיו עריכה, וקצת אופיס ואינטרנט ברמה בסיסית. אז- נתחיל בחלקים שאני סגור עליהם- כונן קשיח- WD 2x500GB 7200RPM, 16MB, SATA II (שניים- אחד למערכת הפעלה והשני לעריכה) צורב- LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA זכרונות- 2x2G…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by NuXeR,

שלום ! הגיע הזמן ואני מקווה להחליף לוח+מעבד ואולי גם זיכרונות.... הלכתי על ATHLON XP 1700+ ה-0.13 זיכרונות יש לי 256MB של SDRAM , ואני חושב שכדאי להחליף גם ל-DDR לא ? אני צריך המלצה , ללוח ואולי גם זיכרונות... על הלוח אני צריך לפחות 2 חיבורי USB וכמובן שעדיף כרטיס רשת , כרטיס קול.... עדיף גם אחד מהלוחות שיודעים לפתוח מכפלה , שכן אני לא מנוסה בפריצת מכפלה ולא רוצה להרוס.. וכמובן בסוף , הלוח צריך להיות תקציבי ביותר , באזור ה-500 שקל ! והזיכרונות גם במחיר הכי נמוך שתמצאו ! תודה רבה! עריכה : אם באותה הזדמנות תוכלו לשלוח לי הודעה אישית עם הערכת מחיר של ASUS CUV4X P3 667 אשמח!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני קונה מחשב ממש עוד כמה ימים ואני מתלבט בין שני הזכרונות האלה (אני כן מתכנן OC והמחשב יהיה למשחקים בעיקר) אני רוצה 1 גיגה זכרון בDUAL והגעתי לשני אלה Corsair XMS Extreme Memory Speed Series, (Twin Pack) 184 Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-4000 with Platinum-Silver Heat Spreader - Retail http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-454&depa=1 311 דולר והשניים אלה OCZ Enhanced Latency Series Gold Edition 184 Pin 512MB DDR PC-4000 - Retail http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=0 שהם X2 עולה לי 290 דולר שאלה לא באים בdual ואני אצתרך לקנות שניים מהם.. יש באמת הבדל אם זה בא בtwin pack לבין אם אני פשוט קונה שניים נפרדים …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.