מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
Fudzilla מדווח שאינטל יש לה דגימות של נהלם עובדים/פועלים והם יוצגו ב IDF בסאן פרנסיסקו באוקטובר. עוד נחשף שלנהלם יש כ 731 מליון טרנזיסטורים ! דגימות ראשונות יש, אבל המוצר האמיתי יגיע רק אחריי החציון השני של 2008. מקור: Fudzilla - Intel to show Nehalem Fudzilla - Nehalem has 4 to 8 cores
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן רציתי להשתדרג לי בשילוש חדש ואני צריך עזרה בבחירת חלקים. מעבד אני קונה כנראה e6300 של אינטל, ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם תואם מתוצרת אינטל (יש לי הנחה על לוחות שלהם). מצורף קובץ של הלוחות שזמינים לי, מי הכי מומלץ מביניהם? תודה לינקים למוצרים: DG965OTMKR DG965WHMKR DP965LTCK DG965SSCK BLKDG965RYCK DQ965GF D975XBX2 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים תמיד נשאלת השאלה איזה לוח אם עדיף ורצוי לקנות אני מתלבט בכל פעם מחדש בשתי החברות הנ"ל ישנה בעיה עילאית אצלי בחדר הביטחון של חום החדר בקיץ חם מאוד ואני צריך להוסיף המון מאוורירים מסיבים על המעבד ובכלל במחשב במארז לעומת זאת בגלל החום אני בוחר לוח אם שהוא לוח אם מסיבי מבחינת עמידה בחום מסיבי מבחינת הטכנולוגיה לעומסים ומסיבי מבחינת הקבלים שלו - כדי להבטיח שלא יפגעו בעת חום אני ישמח לקבל שני דגמים מכל יצרן שנחשבים למסיבים אשמח לשמוע ולדעת מה יותר טוב מה כדאי איזה דגם נחשב עמיד מבחינת עומסים וחום רואי לציין שכל המחשבים שלי סבלו מחום יתר היות ומזג האוויר השורר אצלי בחדר מכה במחשב עד כדי התכה של המעבד כמו כן הקיץ שעבר התקנתי מזגן שעזר לי המון בהורדת הטמפ' בחדר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב 4 ליבות עם 2 זיכרון ראם כדיי להרחיב לעוד 2 (4) הביצויים אישתנו משמעותית ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + מתכוון לזיהוי,שלא ע"פ מראה חיצוני + מבקש הסבר קצר לגבי שאלה זו,כמו האם לכל לוח אם מ"ס סיריאלי ו/או פריט אחר,שמזהה אותו - איך אפשר לראות את המזהה של הלוח אם? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות אם שב: LANPARTY, LANPARTY UT, INFINITY, GENERAL & silent PC ?? למה כל אחד מהם מיועד? ומה מומלץ למה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מתלבט בין שני לוחות אם שבכותרת לטובת מחשב חדש. המפרט הוא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 - RETAIL ¤459 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤124 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ¤117 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤454 האם יש טעם להוסיף עוד מאה ש"ח עבור GIGABYTE GA-EP31-DS3L ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מדליקה את המחשב אין תצוגה אך מערכת ההפעלה כן עולה הכרטיס מסך טוב, הוא חובר למחשב אחר ועבד התקלה קרתה לאחר ניתוק המחשב מהחשמל וחיבור מחדש הוספתי תמונה של הלוח אם http://img715.imageshack.us/img715/4092/img0270tq.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין שני המעבדים השימוש שלי הוא עבודות כמו אופיס אקסל גם עריכת וידיאו עם adobe ומשחקים פה ושם? ההפרש במחיר הוא 100 שקל האם כדאי לקחת את ה AMD אני לא מתכוון לבצע OC . מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד אחד מהטרנדים החמים שחווינו בתערוכת Computex 2016 היה בואם של 'תיקי המציאות המדומה' - מערכות מחשב מתקדמות עם סוללה ורצועות, לנשיאה על הגב ולשימוש יחד עם משקפי המציאות המדומה של HTC או Oculus, לחוויה אלחוטית וחופשית כמעט לגמרי. מדובר בפתרון מסורבל ומוזר למדי, שעתיד לעלות צפונה מ-1,000 דולר, לשקול בין 4 ל-5 קילוגרמים ולספק כ-90 דקות של מציאות מדומה ללא חוטים - אך בסופו של דבר מדובר בפתרון הכרחי נכון להיום, שגם חושף את המגבלות המשמעותיות של הטכנולוגיה בעידן הנוכחי, עד אשר יימצא התקן האלחוטי האמין והזריז מספיק בכדי להחליף את כבלי ה-HDMI (וגם אז סימן אספקת האנרגיה למשקפי המציאות המדומה יישאר בסימן שאלה מסויים). החדשות הטובות הן שמכאן ניתן רק לעלות כנראה - אל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה לפטופ מחברת אסוס, וברצוני לשדרג את זיכרון הראם של המחשב, מצאתי בדיוק את הסטיק שאני צריך לשדרג, עכשיו השאלה האם אני יפתח את המחשב ואכניס את הסטיק לסלוט המיועד לו, האחראיות של הלפטופ שלי תתבטל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם! בסופו של דבר אחרי שרציתי לרכוש E8400 הוא עדיין לא היה במלאי בחנות שממנה אני קונה. אני יודע שהמעבד זמין בחנויות מסויימות באינטרנט אך מטעמי נוחות אישיים בחרתי בחנות הקרובה לביתי במרחק הליכה כך שגם אוכל לממש אחריות בלב שקט ולא אצטרך לשלוח את המוצר בדואר.. כמו כן הוא "זיכה" אותי בסכום נחמד על הציוד מהמערכת הישנה שלי. לאחר שקראתי פוסטים נרחבים באינטרנט בנושא (בגוגל - Xeon E3100 vs. E8400) נוכחתי לדעת שהוא אותו מעבד, אחד לאחד, בעל אותה ליבת Wolfdale עם ייצור של 45nm אותה מהירות ואותן תכונות בדיוק. לכן, אני יכול להציע לאלה שרוצים E8400 ולא יכולים להשיגו ללכת על המעבד. ההבדל היחידי ביניהם הוא מה שרשום על המעבד עצמו ועל הקופסא.. סיבות נוספת ומעניינות שנתקלתי בהן …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני קונה מחשב חדש אני צריך לדעת אם הלוח נחשב ללוח איכותי טוב לאוברקלוק עזבו מחיר ואני צריך לדעת אם הוא מתאים למעבדי ה-Presler ומתי הם יוצאים בכלל המעבדים האלו ??? בואנה יש לי בעיות היום איך לא רשמתי חחח הנה :P5WD2 Premium http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=184&model=493&modelmenu=1 תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם AMD 3200+ S939 אבל הלוחות אם למעבדי AMD תומכים רק ב-400 MHZ. האם עדיף כבר לקנות INTEL ו-533 MHZ עם זה? אני משחק הרבה משחקי מחשב כבדים ומתכנן לקנות ג'יגה ראם...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג מחשב קיים עם לוח מיושן. אין צורך בעכבר/מסך/מקלדת, מארז אנטק שקט עם ספק כוח קיים (SS-360GP -Seasonic 360W - 80plus Gold certified). מריץ windows 10 64 bit על Samsung SSD 860 EVO 250GB, דיסק גיבוי פנימי WD 1TB ישן. שימושים: משרד ביתי, שיחות וידאו, יישומי אופיס, תוכנות סטודנט (סטטיסטיקה SPSS, Tableau וכו'). הכל עובד תקין (אבל לא במהירות שיא), אין צורך להתחשב באופק שדרוג עתידי. הטריגר לשדרוג – זום מתלונן שהחומרה מיושנת ולא מאפשר לשים רקע בווידאו (ללא מסך ירוק), אבל זה התירוץ כי הגיע הזמן. מעוניין לשדרג בתקציב של 1500 ₪. חשבתי בכיוון הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם הלוח: DFI LanParty NF4 SLI-DR (Nforce 4 ultra) - 939 תומך במעבד Opteron 165 בתושבת 939 למרות שלא מצויין שם ? יש פה בעלי ניסיון ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג למעבד ATHLON II X3 425 ולוח GA-MA785GMT-UD2H ולא ברור לי האם הזכרונות שיתאימו הם DDR2 או DDR3 ובאיזה מהירות? תודה למייעצים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי ממה שקראתי באתר, כאשר קונים חלקי מחשב זה חשוב לא לבזבז כסף על חלקים שעולים יותר וטובים יותר, אך לא מנוצלים ביעילות עקב רכיבים אחרים באותו מחשב. הבעייה שלי היא להבין על איזה פרמטרים להסתכל כדי לקבל מקסימום ביצועים כאשר אני מרכיב זכרון, לוח אם ומעבד. הבנתי שמעבד זה הכי פשוט, צריך להסתכל על מהירות שעון של ליבה בודדת, הבעייה שלי היא בבחירת לוח אם וזכרונות תואמים. האם מספיק להשוות בין מהירות הזכרון לבין מהירות FSB?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כבר הייתי סגור על לוח אם שנראה מתאים לצרכים שלי https://ksp.co.il/?uin=41105 עכשיו אני שם לב שיש עוד דגם מתקדם יותר אבל עולה עוד 100 ש"חhttps://ksp.co.il/?uin=37200השאלה היא כזו.. מה נותן לי הלוח אם שעולה עוד 100 ש"ח ?לא הצלחתי לראות הבדל כלשהו, אם מישהו יכול לעזור בנושא אשמח *מעבד I7 7700 *זכרונות יהיו 2400
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי עכשיו במחשב 2 זיכרונות של כל אחד 512MB והם של החברה CEON והם DDR400 CL2.5 אז אני רוצה לקנות זיכרונות חדשים של כל אחד 2G ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה חברה אני צריך לקנות וכמה MHZ הם צריכים להיות תודה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יהיה הבדל ביצועים מורגש ? במיוחד במשחקים ומולטי טסקינג. פעם קודמת שרציתי לשדרג (ל - I5 750/760) הבדל הביצועים נראה לא ממש משמעותי והלוחות היו יקרים יותר וגם הזכרונות, היום גם אלה ירדו במחיר ואני שוקל לשדרג את פלטפורמת ה - 775 המזדקנת הזאת, האם זה רעיון טוב או בזבוז כסף ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9214&Itemid=1 לפי זה (וגם בעבר שמעתי), לא תהיה תמיכה בDDR3 מעל 1066. שזה גורם למספר דברים 1) OC יהיה לא משהו בכלל 2) מהירויות זכרון לא משהו 3) חוסר ניצול של DDR3 שעובד ב1600 ו1800 ו2000 (ויש כבר יותר) 4)בגלל שאי אפשר לעלות מתחים כמו שצריך (1.65 כבר ישרוף המעבד לחלוטין והוא לא נועד לעבוד בכזה), גם תהיה בעיה עם OC וגם עם FSB גבוהה וכו'. בקיצור כפי שתמיד אמרתי, נהלם יהיה אחלה לאנשים שהולכים להחליף מחשב ישן, אבל מי שיכול, עדיף לו או לקנות עכשו בזול יחסית, או לחכות לדור שיצא אחרי הנהלם (שיהיה 32 נאנו, 16 ליבות וכו'). נהלם מהווה תפיסת חדשה לגבי ניהול הזכרון, בקר וכו'. אך מבחינת ביצועים וכו', לדעתי הוא…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חיטטתי קצת בגוגל ומצאתי מאמר שמסביר על ההבדלים בין מערכות הפעלה של 64 ביט לבין כאלה של 32. בין היתר היה כתוב במאמר שלכל מעבדי C2D של אינטל יש יכולות של 64 ביט. אז השאלה שלי - האם זה בטוח נכון? האם כל מעבד C2D שאני אקנה, אני אוכל להתקין על המחשב ויסטה 64 ביט, או ויסטה 32 ביט, לפי בחירתי? ואם ניתן באמת גם זה וגם זה, אז האם ניתן להתקין את שתיהן במצב של dual-boot? הניחוש שלי הוא שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-