עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לא שאני רוצה להשתחצן אבל זה עוד לא קרה לי שמחשב לא מאט שמריצים עליו כמה דברים במקביל(ועכשיו לא בגלל הכפול ליבה), רציתי לדעת אם גם לדבר המטורף הזה גם יש גבול?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by bla7,

שלום לכולם... בשעה טובה ומוצלחת, ואחרי הפסקת חשמל מרגיזה, נשרף לי הלוח אם הנ"ל. האיבחון נעשה במעבדת מחשבים ומתברר שהכל שלם חוץ מהלוח (ספק, מעבד וכו'). המעבד הוא Athlon64 3000+. כרטיס מסך 9550 (AGP). זיכרונות DDR. הבעיה היא, שבחנות טוענים שאין להם לוח מקביל שמסוגל לענות על כל מה שהלוח הזה עונה. כלומר, צריך להחליף כרטיס מסך. ואת זה, אני לא רוצה לעשות כרגע. רציתי שתתנו לי רשימה של לוחות שנמכרים כרגע (למשל, שניתן למצוא בזאפ) שתומכים ב-DDR, AGP וסלוט 939 בשביל המעבד, ואני אקנה את הלוח ואספק להם אותו. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אחרי ההכרזה על מעבדי Cascade-AP עם עד ל-48 ליבות, השלב הבא של אינטל הוא מסיבת עיתונאים שבה ידברו על ארכיטקטורות העתיד, בערך כמו באירוע ה-New Horizon מ-AMD לכתבה

4. Started by yotam.m,

רציתי לשאול האם זה נכון שהשירות והאמינות של AMD ירודים מזו של אינטל מה עם כל השמועות שהמעבד מתחמם כל כך(AMD) ונשרף כל כך מהר. רציתי לשאול הרי מבחינת מהירות ידוע לכולנו שמעבדי AMD מהירים יותר ממתחריהם INTEL אך מה לגבי איכות המעבד והשירות שניתן עליו אם זה נשרף. האם שתי החברות מספקות 3 שנים אחריות? כי אני שמעתי שאינטל נותת אחריות לכל החיים על המעבדים שלה? אולי שאולי מישהו יוציא אותי מהבועה שבא אני נמצא או שיכול להיות שזה נכון? תודה רבה למגיבים!!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי כולם! בסופו של דבר אחרי שרציתי לרכוש E8400 הוא עדיין לא היה במלאי בחנות שממנה אני קונה. אני יודע שהמעבד זמין בחנויות מסויימות באינטרנט אך מטעמי נוחות אישיים בחרתי בחנות הקרובה לביתי במרחק הליכה כך שגם אוכל לממש אחריות בלב שקט ולא אצטרך לשלוח את המוצר בדואר.. כמו כן הוא "זיכה" אותי בסכום נחמד על הציוד מהמערכת הישנה שלי. לאחר שקראתי פוסטים נרחבים באינטרנט בנושא (בגוגל - Xeon E3100 vs. E8400) נוכחתי לדעת שהוא אותו מעבד, אחד לאחד, בעל אותה ליבת Wolfdale עם ייצור של 45nm אותה מהירות ואותן תכונות בדיוק. לכן, אני יכול להציע לאלה שרוצים E8400 ולא יכולים להשיגו ללכת על המעבד. ההבדל היחידי ביניהם הוא מה שרשום על המעבד עצמו ועל הקופסא.. סיבות נוספת ומעניינות שנתקלתי בהן …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Ran B,

היי לכולם! קניתי את הפנטיום D 2.8 mhz dualcore. וכשהסתכלתי בCPUZ ראיתי P4 HT. האם פנטיום 4 הוא לא באמת dualcore אלא HT?! תודה, רן.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כרגע יש לי את הגיגבייט ואני יכול להחליף לאביט, ההבדל הוא שהאביט עם ציפסט אינטל 875 והגיגבייט עם ציפסט של סיס 1. האם נכון שהציפסטים הללו של אינטל (865,875) גורמים לריסט בגלל התחממות יתר ? 2. איזה מהם עדיף למשתמש הבייתי ? מפרט מחשב: 1 גיגה זיכרון דואל צאנאל 2 מעבד 2.6 אינטל פנטיום 3 לוח GIGABYTE 8S655FX ULTRA SIS תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אשמח לקבל המלצה ללוח אם תואם אינטל למעבד i5 אני מבין שהרוב רצים על הבסיסי ‏H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI‎ שעל פניו ביחס עלות מול תועלת נותן הכל. 410 ש"ח השאלה אם יש סיבה לדגמים היותר מתקדמים שלהם? אין לי כוונות לעשות crossfire מה שכן אני רוצה לבצע אוברקלוק רציני ולא דרך הממשקים שלהם. לכן אשמח לדעת מה דעתכם האם הלוח מתאים או המלצה אחרת אולי של asus. שאלה נוספת האם כדאי ללכת על מעבד i7 האם ההפרש במחירים שווה את הביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rtr,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106639&page=3 ד"א בהתחלה כשהוא רק הופיעה בחנויות הוא עלה 1170$ עכשיו רק 1070$ אז.... רוצו ליקנות !!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני בונה מחשב לאט לאט ואני זקוק להמלצה ללוח אם וזכרון. התכנון היה לקנות i5 כלשהו ,אבל יצא לי לקנות את ה6700K ממש בזול ,אז אני כבר אעדיף שיהיה לי לוח Z170 כלשהו(שתהיה אופציה לOC) וזכרון 16G יש אופציה לKSP אילת אם יש משהו ממש משתלם אני אעשה בו OC בעתיד,השימוש יהיה משחקים בעיקר,שאר החלקים לא ידועים כרגע...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המעבד שלי הוא נורתווד 2.8 .. יש לי את התוכנה CPU-Z אם איתה אפשר לראות אז באיזה שדה בידיוק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by FatherBoard,

כשאני משחק ב-UT 2003 אז הוא מקרטע חבל"ז... כשאני יוצא מהמשחק אז זה אומר שהזיכרון הוירטואלי נמוך. יש לי 256MB DDR ועד עכשיו לא הייתה לי שום בעייה. זה נורמלי? מה ואיך אפשר לעשות עם הזכרון הוירטואלי הזה? ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by m0tek,

שלום חברים ! אני מתעניין קצת בלוחות X58 HIGH END ורוצה לדעת האם פיספסתי משהו מהחברה , אני מתכוון ליסוע לחו"ל בקרוב ולהביא אחד מהם עד לא מזמן היה לי Asus Rampage 2 Extreme שהלך לעולמו , הדיזיין שלו היה דיי גרוע אז אני לא אביא עוד אחד כמותו (PCIEX קרובים , קשה מאוד לשים חלקים אחרים בתוכו ברגע שיש שני כרטיסי מסך וכד') להלן האופציות : Asus Rampage 3 Extreme EVGA Classified 3WAY MSI Eclipse מה עוד אנשים מכירים פה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Crown,

אתם קצת לא מעודכנים.... http://www.vr-zone.com/?i=4574

15. שלום לכולם, יש לי נכון להיום מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 עשה עבודה מעולה שנים רבות. הגיע הזמן לעשות שדרוג קטן ועקב המחיר הנמוך שאני יכול להשיג את זוג המעבדים הנ"ל אני ישמח לדעות עלהם. לצערי אני שייך לסוקט AM2 אז אין לי מגון רחב. הם זוג המעבדים הכי חזקים וטובים בסידרה... השאלה היא מה לקחת... אם הייתה אופציה לקחת מעבד אחר הייתי לוקח אחר אבל יש הגבלת סוקט... ולשאלה: מה ההבדלים בין המעבדים? והאם ה-7750 הוא AM2ּ+? אם כן הוא עדיין יכול להתאים לי? ושאלה נוספת: אם אני יבצע עידכון ביוס אני יקבל תמיכה של עוד דגמי AMD חדשים יותר? לצערי אני לא מוצא את הדגם שלי באתר היצרן לכן קצת קשה לי להוציא פרטים... למי שמתעניין המפרט המלא שלי מצד ימין. תודה רבה! עריכה: מצאתי באתר היצ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by King Kong,

http://www.intel.com/products/i/motherbd/DG965WH/DG965WH_lg.jpg איך הלוח הזה ? נראה טוב ... האמת ... יש שם כרטיס מסך X3000 מובנה זה הגיוני או טעות ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, רכשתי לאחרונה לפטופ מחברת אסוס, וברצוני לשדרג את זיכרון הראם של המחשב, מצאתי בדיוק את הסטיק שאני צריך לשדרג, עכשיו השאלה האם אני יפתח את המחשב ואכניס את הסטיק לסלוט המיועד לו, האחראיות של הלפטופ שלי תתבטל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אני עומד לקנות מחשב עם AMD 3200+ S939 אבל הלוחות אם למעבדי AMD תומכים רק ב-400 MHZ. האם עדיף כבר לקנות INTEL ו-533 MHZ עם זה? אני משחק הרבה משחקי מחשב כבדים ומתכנן לקנות ג'יגה ראם...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by crazydiamond,

הדילמה בכותרת, אני רוצה לעבור לחלונות 7 64 ביט, מה עדיף? יותר זיכרון במהירות נמוכה יותר או פחות זיכרון במהירות גבוהה יותר? המעבד הוא פנטיום דואל קור E6300 - במהירות 2800 מה"ז. והאם תהיה השפעה כלשהי בגלל האיטיות של הזיכרון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מי שזוכר אני רציתי את ה- OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 בסוף הלכתי צעד אחד קדימה וקניתי את ה- OCZ DDR2 FlexXLC 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL3 שתי קיטים כאלה סה"כ 4 גיגה... כרגע לקחתי רק 2 גיגה + הזמנה לעוד 2 גיגה כי לא היה במלאי סה"כ 4 גיגה מהזיכרון המפלצתי הזה!! חברה CL3!!!! יאללה עוד 14 יום נקבל את הקיט השני ואז יהיה פיצוץ !!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by oneq,

שלום. אני רואה בזמן האחרון שבפורומים בחו"ל יש שנאה החברה של MSI בתחום לוחות האם. רציתי לדעת ממה זה נובע והאם יש לזה בסיס מוצדק? הם גם טוענים שיש להם חרא של QC (בקרת איכות) בזמן האחרון, זאת אומרת שאין הבטחה לכך שהמוצר יגיע מוגמר עם איכות טובה והוא עלול להיות לא נקי מתקלות. לכן הם מציעים להתרחק מהם בכל תוקף. אני רוצה לקנות לוח אם של MSI, במקרה אני קונה לוח HIGH-END (בסביבות האלף שקל). לדעתכם לא צריך לקחת סיכון וללכת על לוח של ASUS או GIGABYTE? דרך אגב אני גולש דיי בקביעות ב tomshardware אז תציצו שם ותסתכלו מה אומרים. פה בארץ אני רואה אנשים קונים לוחות כאלה בלי בעיה. אולי זה משהו שלא קורה בארץ, אבל אני לא מאמין ויש לי עוד שאלה לא בנושא הזה. מייצבי מתח הם פאזות (phase) בל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. זה המפרט: ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB A-DATA /VT WESTERN DIGITAL 80GB SATA Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB, 128BIT ATX MIDI PFC, usb ה-everst מראה 45 מעלות ללוח ולדיסק 38 במצב מנוחה, אבל מזייף לגבי המעבד, ה-easy tuner 4 שהגיע עם הלוח לא מציד אף טמפ' של אף רכיב במחשב או נתונים על מאווררים (הוא אמור להציג לא?! האם רק אצלי הוא לא מציג??? הוא כן מציג מתחים ומהירות מעבד ו-FSB). שלחתי מייל לתמיכה של ג'יגה בייט אבל הם לא עונים. (ניסיתי את גירסה 5 של easy tuner אבל היא גם לא מציגה טמפ'... אולי יש בעיה בלוח?) הקירור של המעבד הוא מה שבא עם המעבד הזה בלי תוספות של משחה טרמית חיצונית. היום אמנם שרב אבל זה צריך להיות ככה?…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by alonkl,

המעבד שלי AMD Athlon 64 X2 4800 גוף קירור Arctic Cooling pro 64 for amd אני אל רואה מהירות מאוור.. וזה עובד על 4 מעלות או 5. בינתיים נאי מחזיק אותו על מאמץ מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כי E6600 שיש לי הוא צואר רציני...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by at,

מישהו יודע מזה אומר SONOMA שהוא שם המעבד שמופיע כעת בניידים החדשים? (הצורה המלאה שזה מופיע היא SONOMA Dothan P-M) האם זה מעבד חדש , במה הוא יותר טוב מ- Centrino Dothan P-M? במה מתבטאים הבדלים? ועד כמה משמעותי ההבדל? תודה לעונים, טל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים