עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ashand,

טוב אז ככה עשיתי טעות בהזמנה של כרטיס סאטה/סאס של lsi התבלבלתי וזה הטעה אותי הכיתוב של pci x חשבתי שזה אקספרס אל תשאלו חוצמזה שלקח חודש!!! חודש לכרטיס להגיע אליי ועכשיו אכזבה אני פשוט אובד עיצות באיזה לוחות יש pci x ? אני צריך לוח לתושבת 775 עם זכרון ddr 2 מהירות 1066 עם צ'יפסט של אינטל .... עכשיו סתם הכרטיס יושב עם 4 סאס הרדיסקים 15k 300gb בצד.... אני יחפש בגוגל אבל אם תוכלו לעזור לי גם בלינקים גם בעיצות אחרות אז אחלה תודה ד:א רשום על הכרטיס pci x 133 הכרטיס לא מתאים לשום סלוט על הלוח שלי כרגע[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בשעה 19:15:15 מצאתי אחד ASUS P5WDG2-WS PRO אבל יקר רצח...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי נהפך לעגלה. כשאני פותח הרבה דברים ואת הדפדפן עם הרבה טאבים המחשב פשוט נעשה איטי בצורה מגעילה. חשבתי על הכיוון של להוסיף זיכרון. 2 סטיקים של 1 ג'יגה שיעבדו בדואל צ'אנל במקביל לאלו שיש לי עכשיו. האם כדאי? האם זה ישפר את הביצועים? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני רוצה לשדרג מעבד אינטל בתושבת 775 לפני שיהיה מאוחר מדי. המערכת מבוססת לוח אם P35 של ג'יגבייט, ועובדת באובר-קלוק של 150%: Intel E2160 1.8GHz @ 2.7 Ghz אני מעוניין לשדרג למעבד שייתן קפיצה בביצועים ובעיקר ייתן חיים חדשים למחשב לעוד שנתיים-שלוש (אוברקלוק בא בחשבון). הקירור הקיים הוא Thermaltake MaxOrb וסוחב את האוברקלוק בקלות. התקציב: כ-500 ש"ח (גמיש. אפשר לסחוב לכאן או לשם אם זה משתלם). יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 2x1024MB של הזיכרון הזה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_platinum בכמה אפשר למכור את הזיכרון הזה אם הוא קצת משומש (כמה חודשים)? והאם יש אנשים שיקנו את זה בכלל?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by King Kong,

http://www.intel.com/products/i/motherbd/DG965WH/DG965WH_lg.jpg איך הלוח הזה ? נראה טוב ... האמת ... יש שם כרטיס מסך X3000 מובנה זה הגיוני או טעות ?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BIGWOLF,

שלום חברים !!! אני עובד בארגון אשר צריך לקבל החלטה לגבי סוג המעבד אשר יהיה במחשבים החדשים של כיתת מחשבים חדשה. אני הצעתי להם AMD 754 - בגלל המהירות, אמינות וכו - ביחס למחיר שקבלנו - (AMD ATHLON 3000+ 754 - ב 65.5 $ + מע"מ למעבד). למנהל הארגון הגיעו "מומחים" שונים אשר אמרו לו - "לא להתקרב....זה מעבדים גרועים ולא אמינים - תקנה רק INTEL " מה אתם אומרים ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shirNoshe,

יש לי את F6.מה הביוס האחרון(לא BETA) שמומלץ להתקין. אני יודע שאם עובד לא לעדכן,פשוט אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך,ויש כמה תוכנות שתוקעות את המחשב.אני חושד בזיכרונות,אבל אני רוצה קצת לחקור את הביוס. מה כדאי/לא כדאי.והאם יש למישהו לוח של GB עם ביוס חדש יותר.

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! השאלה מטרידה אותי הרבה זמן, מכיוון שלא מצאתי הבדל חוץ מהזכרון מטמון של שניהם : לD920 יש 4 מגה קאש, ולD820 יש 2 מגה קאש. המהירות שעון שלהם אותו דבר, אז חוץ מזכרון מטמון, אין עוד הבדלים בינהם? מבחינת ביצועים, מי יותר עדיף? והאם מרגישים את ההבדלים בינהם? תודה ניב

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by aviz,

קניתי לפני 3 שנים את המחשב הבא מ tms. מק"ט שם המוצר כמות מחיר C4130T Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray 1 ₪527 UCACO-AP111-GBB01 Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪63 GH81MHD3 Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 1 ₪289 PS08400HCN באנדל - Silverstone Pr…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by simonldj,

שלום, יש לי 2 זכרונות (2 סלוטים) במחשב ישן (3 שנים+) יום אחד המחשב קיבל פריז, ואחרי זה לא עלה (אין צפצוף, רק מעבד וזכרון מחוברים) אחרי שהחלפתי את הזכרונות באחרים המחשב עובד. הבעיות עם הזכרונות לא חדש, יש עם המחשב הרבה בעיות אבל בדרך כלל הם עברו אחרי התעסקות של חיבור וניתוק רכיבים. עד עכשיו חשבתי שיש בעיות ללוח אם בכללי, כי גם הכ.מסך לפעמיים לא עובד, ועוד.. מה שמפתיע אותי פה שזה נראה ששני הזכונות הפסיקו לעבוד בו זמנית, מוזר לא? יש למישהו הסבר? והאם יש דרך אולי להחיות אותם? או לוודא שהבעיה באמת בהם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חבר של אבא של הביא לי את המחשב שלו לסדר לו, וכל פעם שניסיתי להתקין ווינדווס המחשב קרס. חשבתי בהתחלה שהדיסק דפוק, אבל גם כשהבאתי אחר זה קרה. אז התחלתי לחשוד בזיכרון(3X64 SDRAM133), ולכן הרצתי ממטסט לכל סטיק בנפרד, ושלושתם זרקו מאות ארורים. כמובן שהמחשב לא עבר אוברקלוק. הגיוני ששלושת הסטיקים דפוקים? או שיש לזה הסבר אחר? לוח אם או משהו? ??? תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Mortar,

http://www.3dgameman.com/vr/geil/golden_dragon_dc_pc3200/video_review.html אני מאוד אוהב את הביקורת של הקנדי השמנמן הזה והינה עוד ביקורת טובה מעניינת על הזכרות החדש של GEIL (ידעתם שזה חרמן בהולנדית?). בביקורת הוא הצליח להגיע איתם למהירות של 480MHZ ואני מזכיר שזה DDR400 , PC3200. הזכרון מיוצר גם בטכנולוגיה חדשה שאני לא ממש מבין בה אבל היא שומרת על הזכרון קר יותר ומפחיתה את ה"רעש" האלקטרו מגנטי שיוצר חום. רק לשם השוואה הזכרון DDR400 256MBX2 שמותאם לDUAL CHANNEL מבית CORSAIR עולה כ1066 שקלים +-, וה GOLDEN DRAGON החדש מבית GEIL שגם מותאם לDUAL וגם 256MBX2 וגם תיזמונים דיי נמוכים עם CAS2 עולה כ 750 שקל. נחמד ביותר, אני ממליץ מאוד לצפות בביקורת.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by b007,

מה ההבדל בין מעבדי Xeon הבאים: Xeon MP - שקיים עד מעבד 2Ghz למעבד... Xeon DP - שקיים עד מעבד 2.8Ghz

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אני חדש כאן היכן ניתן למצוא חומר לימוד בעברית על לוחות אם על ביוס שם אוכל ללמוד הגדרות הרכבות סוגים הסטוריה וכו'? תודה משההשם :AR15:

16. Started by yot,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם בעל לפחות 4 חריצי PCI, מבוסס מעבד AMD. אני גם מעוניין במעבד נחמד, שמתי עין על הAXP 1600+, מה אתם אומרים? עכשיו לבעיה: תקציב מוגבל של 900 שקלים. ככל שתחסכו לי יותר כסף, אבל שהרכיבים יענו על הדרישות יהייה יותר טוב. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SubX,

יש לי עוד מחשב בבית עם ביוס של AMI שמעתי שאפשר לשדרג ל AWARD הפרטים של הלוח לפי תוכנה : (אין ללוח הזה דגם !) Program: Unicore BIOS Wizard Version 1.5 Program: Unicore Chip Detect v0.72 2000.03.10 BIOS Date: 07/23/97 BIOS Type: American Megatrends licensed to Intel BIOS ID: BIOS Version 1.00.03.DN0E Flash: Intel DN0E motherboard Chipset: Intel Triton 430VX rev 2 Superio: NSC 306 rev 11 found at port 2Eh אשמח אם תתנו לי לינק שממנו אפשר לשדרג את הביוס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. זה צעד נחמד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האם כשאני קונה זיכרון ללוח DUAL CHANNEL אני צריך זכרון מיוחד שמותאם ? כי ראיתי כאן זכרונות שכתוב עליהם DUAL CHANNEL וכאלו שלא

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מוענין לדעת איזה מעבד עדיף p-4 2.8 800 mhz ht או amd 3.0 ועל איזה לוח את ממליצים בשביל משחקים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. במחירים של 79$ עד 114$ בהתאמה לאריזת RETAIL. מקור: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-104-226&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-104-224&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-104-222&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-104-220&depa=1 כך המוצר צריך להראות:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יהיה לי שמה 6400 MB\S ? כי כל זיכרון אמור להיות 3200 אם אני לא טועה זה של A-DATA DDR 400 3200 הזיכרון ...הנה תמונה :

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Magen,

שלום אני משדרג את המחשב שלי,אני מחליף לו מעבד ולוח אם ורציתי גם להוסיף לו זיכרון RAM עכשיו יש לי 1 GB ובבית שלי יש עוד סטיק של 512 השאלה שלי היה עם כדי להוסיף את הסטיק כי לי יש סטיק 1 של GB ואמרו לי שאם אני יוסיף סטיק של גודל אחר אז הזיכרונות לא היו מתואמים וזה לא היה טוב וזה אפילו יכול לשרוף אותם זה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by cto,

האם מישהו יכול להמליץ על לוח אם לשרת בסיסי חזק תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by RonCohen,

צריך עזרה עם זיהוי מעבד אני יודע לפי החלק הפיזי שבוא כתוב כמה דברים Pentium 4 2AGhz?!?! 512 לא כתוב אבל אני מנחש מניסיון שזה KB של Cach 400 זה FSB 1.5V גיליתי שהו לתושבת LGA478 כי שמעתי שהפנטיום 4 טובים לאוברקלוק האם הוא טוב לאוברקלוק או שזה כבר לא הפורום הנכון לשאלה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.