עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HellBoY,

http://tms.co.il/product/6808 - AMD Athlon X4 620 2.6Ghz http://tms.co.il/product/6807 - AMD Athlon X3 435 2.9Ghz ההבדל במחיר זניח לגמרי. השאלה היא מה עדיף מבחינת ביצועים בעבודה שוטפת עם תוכנות ממוצעות (אופיס, אינטרנט מייל פוטושופ) מול משחקים בינונים (SIMS3 NFS וכו) השיקול הוא לטובת העבודה השוטפת אם ההבדל במשחקים הוא זניח. אגב, ה425 יותר משתלם מה435?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. היי, האם יש הבדל בין אם אני משתמש ב-4 זכרונות של 1GB 800MHZ ל-2 של 2GB 800MHZ? לוח אם: ASUS P5K-PRO בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  3. אם יש חריגה אז תרשמו בכל זאת בכמה אוכל לקנות מעבד וזיכרונות במחיר הנמוך ביותר לפי הדרישות שכתבתי למטה . כמו כתבתי הייעוד הוא אוברקלוק . זיכרונות בגלל המחירים היקרים אני אסתפק ב- SC של - 2 GB אחד . מעבד חשוב שיריץ את כל המשחקים החדשים ולא יהווה צוואר בקבוק (לצורך העניין בזמן זה אני עם AMD3800@2.8 וארצה לראות הבדל משמעותי בין המעבדים ). לוח אם MA - 770UD3 ספק כח של - אני לא דואג . כרטיס מסך של 9600GT Calibre = 9800 GT Kפחות . זהו . דרישות ועדיפויות - מעבד חזק למשחקים סרטים וכו .ושיהיה מטכנולוגיית ה- PHENOM || . תודה רבה חבר'ס ושבת שלום !!! בקשר לזכרונות אני חשבתי על אלה : Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-1066 CL7 או אלה 2x1GB Patriot Extreme Performance Viper Dua…

4. אורח
    Started by אורח,

כל פעם איך שאני מדליק את המחשב כל ארבעת הPHASE LEDS שעל הלוח אם דולקים, עד שמגיע הLOADIND של הוינדוס ורק אז הם נכבים. זה בסדר שישר כולם דולקים?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  5. שלום, האם הזכרונות מתאים ללוח אם ? מצורפים קישורים. לוח אם Gigabyte GA-EG41MFT-US2H http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950040 זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0666CL9T-3GBNQ תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. לוח ASUS P5KPL-CM (שבב G31) לוח ASUS P5QPL-AM (שבב G41) איזה לוח עדיף / איכותי, ולמה? ובעיקר למשחקים, וכמובן שיש כרטיס מסך אחר ! אז סביר להניח שההשפעה במשחקים תהיה זניחה, בכל מקרה איזה לוח אתם הייתם לוקחים, אם המחיר זהה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי כולם לאחרונה המחשב של אבי מראה סימנים של התיישנות, הוא אינו מעוניין להחליף את לוח האם, אלא רק לשדרג את המעבד וכרטיס המסך (אני מבין שזה לא הפורום המתאים לכרטיסים) בכל מקרה, כרגע יש לו לוח אם Asus P5LD2-VM SE עם פנטיום D930, עשיתי בדיקה באתר אסוס והמקסימום שהוא יכול לתמוך בו (מעבד שעדיין איכשהו ניתן להשיגו) זה E6300 שהוא איכשהו שיפור על המעבד הקיים.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5408 אלא אם כן תמליצו לי על מעבד יותר טוב שאפשר להשיג בשבילו? ובנוגע לכרטיס מסך, יש לו כרגע Radeon X1950 ישן אך אני חושש שהמעבד הנוכחי ישמש כצוואר בקבוק לכרטיס יותר חזק.. יש לכם עצות/המלצות מה לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by AlXtazy,

יש לי זכרונות מסוג PATRIOT EXTREME 4GB DDR3 1600MHZ עם מעבד Q6600 וכרטיס גראפי GTX260. אני מחפש לוח אם שמתאים לQ6600 אם תמיכה בDDR3 1600MHZ בתקציב 700-850 ש"ח שיהיה אפשרות לOC טוב יציב ויתן ביצועים טובים. יש דבר כזה? אשמח לשמוע הצעות 8)

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  9. Started by leviron0,

שלום רב, לפני לא מעט זמן קניתי 2 זכרונות (dual channel) למחשב והיום כשהתקנתי CPU-Z שמתי לב לדבר הבא: תחת JEDEC #1 frequency 166MHz CAS# Latency 2.0 RAS# to CAS# 3 RAS# Precharge 3 tRAS 5 Voltage 2.5 V לעומת זאת תחת JEDEC #2 frequency 200MHz CAS# Latency 2.5 RAS# to CAS# 3 RAS# Precharge 3 tRAS 6 Voltage 2.5 V למה זה ככה והאם זה תקין? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. Started by maxwell10,

קראתי במדריך את המשפט הבא: CPU Smart FAN Mode: Auto: Lets BIOS autodetect the type of CPU fan installed and sets the optimal CPU fan control mode Voltage: Sets Voltage mode for a 3-pin CPU fan PWM: Sets PWM mode for a 4-pin CPU fan . כמו כן: The motherboard has a 4-pin CPU fan header (CPU_FAN), a 4-pin (SYS_FAN2) and two 3-pin אני אכתוב את השאלה באנגלית If I choose PWM mode in BIOS then the two 3-pin slot will be disable and only the one 4-pin will be enable האומנם?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  11. Started by Spiderpaz,

סתם חפרתי באינטרנט וראיתי את זה: http://www.sitcomnet.co.il/product.asp?productid=7 אני לא מכיר את המעבד אולי הוא גנארי? :

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by 0xIDE,

עד אתמול הכל היה טוב, כשבskypc היה את Gigabyte GA-M720-US3 אבל היום בדקתי וכבר אין להם אותו אי אפשר להתקשר אליהם עכשיו כי סגור אז אני מבקש דגם של לוח שמקביל אליו / דומה לו (גם במחיר) תודה (:

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  13. ראיתי במפרט של הלוח שהוא כבר תומך ב sata 3 וב usb3 אבל מה שכן במפרט רשום שהוא תומך בזכרונות של 1.5 וולט... ולי יש פטריוט עם 1.7 וולט.. השאלה של אם הם יעבדו..

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by --Shadow--,

לכתבה המלאה: http://www.pcgameshardware.com/aid,699873/Intel-Core-i9-Hands-on-test-of-the-six-core-Gulftown/Reviews/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני מחפש לוח אם סטנדרטי, ללא צורך ביכולות OC מיוחדות, למעבד הנ''ל. אני מעוניין שיהיו 4 חריצי זכרון בלוח, בשביל אפשרות שדרוג. אך אני מתלבט איזה זכרון לקנות. אני חושב שעדיף DDR3 כיון שהוא יותר זול, וגם אמור להיות יותר מצוי בעתיד. מצד שני הלוחות שלו יותר יקרים, ואני לא יודע איך התזמונים הגרועים שלו ישפיעו על הביצועים. מה דעתכם? וגם, תעזרו לי למצא לוח מתאים, בבקשה? נ.ב. המחשב נקנה בסקאי.

16. אני מרכיב לי מחשב חדש. דרישה עיקרית - יציבות יחד עם ביצועים (כלומר, ללא OC) להרצת מכונות ווירטואליות ופיתוח. לא למשחקים. המחשב מריץ בד"כ שלוש או ארבע מכונות וירטואליות, שכל אחת מהן מריצה אפליקציות סולידיות כמו דפדפן, אופיס, עמדת פיתוח, בקרת תצורה, שרת אינטרנט וכו'. הרחבה על כך פה . המאפיין העיקרי של המערכת, לדעתי, הינה עבודה עם קבצים גדולים. כל מכונה ווירטואלית תופסת כ-15G על הדיסק ועל כן המחשב המארח טוחן את הדיסקים, ואני מוצא את עצמי לפעמים דקות ארוכות יושב ובוהה במנורת הדיסקים בלי יכולת לעבוד. כדי לפתור את זה אני מרכיב מחשב חדש. כדי להתגבר על קטע ה-IO אני שוקל לשים SSD ו/או raid-0 ו/או 16GB זכרון. ועכשיו אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי המעבד. לפי הסקירה באנאנדטק ה-860 או ה-…

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  17. זה המעבד : מעבד AMD Athlon II X3 435 Box תכננתי להתאים לו את הלוח אם Gigabyte GA-M720-US3 אבל הוא כבר לא במלאי של SkyPC. אז אני צריך שתתאימו לי לוח שישנו ב-SkyPC ושיהיה טוב [= אם זה חשוב הכ.מ שלי יהיה : Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe זה למחשב שאני הולך לקנות בעוד שבוע ~ שבועיים גג. ושיתאים לשדרוגים עתידיים. תודה רבה =]

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  18. הבנתי שהלוח תומך במעבדי PHENOM II על AM3, והאתלון 2 לא כזה שונה מהם (אין לו קש רמה 3), אז מישהו יודעם את הלוח הנ"ל יתמוך במעבדים הנ"ל.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by roslan88,

אהלן, יש לי מחשב חדש (משהו כמו 5 חודש) והיום לראשונה שמעתי רעש מהמחשב... הרעש מתחיל ונפסק לחילופין כל דקה שתיים(במתן מקה על המארז באזור הספק, הרעש נפסק). לאחר פתיחת המארז התברר לי שהרעש מגיע מהמאוורר של הספק, מדובר על ספק מחברת THERMALTAKE . איכשהו עלה לי הרעיון לבדוק את המתחים בתוכנה במחשב אם הם מגיעים בסדר. לכן בעזרת התוכנה CPU Z ראיתי שהמתח על המעבד נע בין 1.088 ל1.212v . שינו של כ0.12 וולט נשמע רציני במיוחד כשמדובר על מעבד. המעבד: e7400 הבדיקה התבצעה במצב מנוחה של המחשב. חשוב לי לדעת אם זה תקין. ולגבי הספק אני לא בטוח שיש קשר.. מה שבטוח שמחר אני הולך לפתוח את המחשב ולנקות את המאוורר.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by hezi508,

היי לאיזה מעבד שולחני המעבד SU7300 מקביל האם הוא CORE 2 DUO או פנטיום תודה חזי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי לוח GA-965P-DS3. אני רוצה להתקין עליו 2 סטיקים של CL5 (חדשים) ו-2 סטיקים של CL6 (ישנים יותר). הכוונה היא לעבודה ב-DUAL MODE עם 2 הסטים.. האם הם יעבדו ביחד? נ.ב.- האם יש הבדל משמעותי בין התזמונים?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by gggil,

יש לי מעבד E6300 ספק 550W 4GB זכרון ולוח אם G41M-ES2H שהתברר כלוח קקי שנהרס מהר. אני קונה מSKYPC אז לבחור משם. ראיתי את הלוחות האלה: GA-EP41-UD3L GA-EG41MF-US2H האם אלה לוחות מומלצים? יש משו עדיף עד 400 שקל? אני צריך להחליף אותו בלוח אחר ומחר אני נוסע לSKYPC ואני גר בחיפה ואין לי הרבה הזדמנויות להגיע לשם אז אם אפשר לעזור כמה שיותר מהר, תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  23. איך אפשר לדעת אלו זכרונות לקחת, באלו מתחים בלי לדפוק את המעבד השאלה מתייחסת לכל מעבד, כי לכל מעבד מתח שונה (טווח מתחים) ויש התעסקות גם ב OC אני בטוח שיש לאינטל המלצה כללית / משוואה, רק לא מצאתי אותה אה, ולא לכתוב תשובה כזאת: "איזה מעבד יש לך ..."

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  24. אני בונה מחשב חדש שתארתי את הצרכים שלו כאן. בגדול, המחשב מריץ כמה מכונות וריטואליות (VMware Desktop) במקביל כך שהמאפיין העיקרי של המחשב הינה עבודה עם קבצים גדולים. כל מכונה ווירטואלית תופסת כ-15G על הדיסק ועל כן המחשב טוחן את הדיסקים, ואני מוצא את עצמי לפעמים דקות ארוכות יושב ובוהה במנורת הדיסקים בלי יכולת לעבוד. אחד הדרכים לנסות להתגבר על זה זה לשים הרבה זיכרון, כדי שהכל יהיה בזיכרון ותהיה פחות עבודה עם הדיסקים. הנקודה היא שבמחשב האחרון שהרכבתי שמתי 8GB זיכרון, אפילו לא 16, ויש לי תחושה שזה גורם לבעיות: ה-BIOS מפעם לפעם מאבד את הערכים שלו, ואני צריך להכניס אותם מחדש, והבנתי מהטכנאי שזה נובע מצריכת הזרם של כל כך הרבה זכרונות. אז השאלה שלי - האם 16GB זה כבר משהו שעובדים אי…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  25. אני מעונין לקנות את ה- fx-60 אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא אותו במחיר טוב, אשמח אם תפנו אותי. מתנצל אם זה לא הפורום המתאים.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים