מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני מניח שלפחות באובר קלוק זה יעזור נכון?
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי שני מודולי זיכרון. ה BIOS (וגם windows) מתעלמים מהמודול שנמצא ב slot השני. אם אני מחליף בין שני המודולים - הביוס שוב מתעלם מהמודול בslot השני (כלומר, הוא מכיר רק במודול שלפי ההחלפה הוא התעלם ממנו). לעומת זה, תוכנות כמו cpu-z מזהות את שני המודולים. פרטים (מתוך PC WIZARD) : הזיכרון: מצד אחד הוא מזהה מודול של 1024MB ומודול של 512MB, ומצד שני הוא כותב "A1 : empty". למה? General Information : A0 (RAS 1, RAS 2) : 1024 (Double Bank) A1 : Empty Information SPD EEPROM (A0) : Manufacturer : PDP Systems Part Number : PSD1G400 Serial Number : Unspecified Type : DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - [DDR-400] Size : 1024 MB (2 rows, 4 banks) Module Buffered : No Module …
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני אשמח גם לקישורים בנושא. ואם זה הופיע פה אז לא הצלחתי למצוא (לא לכעוס עליי). תודה.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
במפרט הזה, האם יש העדפה ללוח GIGABYTE מסיבה כלשהי? האם להוסיף ~30 ש"ח לזכרונות OCZ VALUE? המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט בעיקר. Intel® Pentium® Dual-Core E5300 GLACIALTECH 5062 P5QPL-AM asus MEM-2Giga- HYNIX ST0320 Seagate Sony/NEC Black GZ-X6 + PSU 370W gigabyte סה"כ 1440 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
הי, יש מגוון לוחות אם אפשריים ל I5 ובהתחלה חשבתי שמה שיקר יותר טוב יותר אבל אז שמתי לב שלוחות זולים יותר מכילים יכולות שאין ללוחות יקרים, כך שאולי אני מפספס משהו. לדוגמא: INTEL BLKDP55WG - הכרטיס הזול ביותר, מאפשר גם FireWire וגם eSATA GIGABYTE -P55M-UD2 - הבא בתור במחיר, גם מאפשר FireWire ו eSATA GigaByte -GA-P55A-UD3 - יותר יקר משניהם, אינו מאפשר את שתי הפונקציות האלו. נראה לי ששתיהן חשובות בכל מחשב (בטח ה eSATA לדיסקים חיצוניים), אז איך זה שלוחות אם יקרים יותר אינם תומכים בזה? ובקיצור, כיצד אני יכול למצוא איזה לוח אם מתאים לצרכי? לא תמיד ברור לי הקשר בין הפונקציות לבין השימושים שלי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל להרכיב עכשיו מערכת מחשב לעצמי, ורציתי להתיעץ איתכם כיצד לבחור לוח אם וזכרונות, כבר הרבה זמן לא התעסקתי בדברים ככה שאני לא יודע מה אני צריך, אבל ישנם כמה פרטים שאני יודע שאני צריך 1. לוח אם - - אני רוצה לוח אם ל1156 - המעבד יהיה או 750 או 860 - נדרשות יציאות SATA, עדיפות לIDE - הלוח ישב בתוך מארז antec p180 - לכן הוא צריך להיות מתאים לגודל - pci-e x16 - חובה - crossfire\SLI - אופציונאלי - עדיפות לכרטיס קול טוב ( מתכנן להוציא תא הסאונד עם HDMI - זה בכלל משנה איזה כרטיס קול יש לי?) - usb - כמה שיותר יותר טוב - fire wire \ e sata - עדיף אבל לא חובה - gigabyte lan חובה - חברה מוכרת - חובה - המחיר חייב להיות כמה שיותר זול זכרונות - 2x2G - DD…
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אז ככה: חיברתי 2 זכרונות זהים לחלוטין של 512 מגה, למחשב אחר- ועבד. חיברתי אותם למחשב שלי (הפעם חיברתי 3 של 512 PC3200 זהים לחלוטין כמו ה-2 שחיברתי במחשב השני) וכתוצאה מכך המסך לא עולה ואין אפילו צפצופים המעידים על בעיה כלשהי. החזרתי את הזכרונות הקודמים למחשב , ועדיין המסך לא עולה. ניקיתי את הסלוטים עם אוויר דחוס וגם את הסלוט של הכרטיס מסך, ועדיין לא עזר הוצאתי את הבטריה של הלוח על מנת לאפס אותו- וכלום. חשבתי אולי הבעיה היא בכרטיס מסך\מעבד, החלפתי אותם באחרים - ולא עבד... מה עוד ניתן לעשות? :s05:
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ג'יגה בייט GA P35-DS3 ורציתי לדעת אם הוא תומך בזכרונות ddr3 בתוכנת everest רשום שהוא תומך אבל באתר שלהם לא ראיתי תודה רבה דן
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מזמין מאי ביי , יש משהו לדעתכם שאני צריך לשאול מעבר ל- " האם זה עובד וכ"ו וכ"ו.... סטפינג ?? אולי ?? אם יש משהו שאתם חושבים אני אשמח לדעת גם למה , תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מוזר, אף אחד לא פתח עליהם דיון טוב בטח יגידו "נפתח על כל לוח דיון?" אבל למה פתחתי? כי הלוחות האלה נראים מדהימים על הנייר, וגם הpreviews אוהדים את הטרינרג'י אני אישית מתכנן במחשב הבא לשים את fuzion, מקווה שהמחיר שלו לא יהיה גבוה מדי זה נכון שטרינרג'י כבר שוחרר או שזאת רק שמועה?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש,אני מקווה שהאשכול קשור לפורום זאת הקטגוריה הכי מתאימה שמצאתי בשביל הבעיה שלי. הזמנתי לפני יומיים כרטיס מסך של ספייר HD5850 אני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף מעבד ולוח אם כדי לשחק משחקים כבדים עם המפרט הנוכחי. AMD ATHLON 64 X2 3600+ socket AM2 שכל מעבד בעיקרון זה 2000 אבל עשיתי לו אובר קלוק ל 2400 ובקרוב אחרי שאני אקנה את הספק החדש אני אמתח אותו עד כמה שאפשר כרגע אני עם ספק 250W. לוח אם די סביר שאפשר לשחק עם ההגדרות OC שלו הרבה של ABIT nf-m2s-. 2גיג'ה זיכרון. אני על וינדוס 7 64 מדובר על משחקים כמו GTA 4 וקריסס עם רזולוציה של 1440על 900.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום 2GB זיכרון, בשני רכיבים של 1GB כל אחד, ואני מעוניין להוסיף עוד 2GB. בלוח האם יש בסה"כ 4 סלוטים. האם עליי להוסיף עוד שני רכיבים של 1GB כל אחד או שניתן להוסיף רכיב בודד של 2GB ועדיין לשמור על פעולה ב dual channel? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לשימוש ביתי פשוט מבוסס אינטל E5300 חשבתי ללכת על לוח האם GA-73PVM : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2366 הכולל ערכת שבבים Geforce 7100/Nforce 630i האם הוא יוכל להשתלט על הצגת סרטי HD בקלות ובלי לגמגם?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איזה מהמעבדים עדיף (ללא תלות במחיר)?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר בבקשה סיקור על מעבד ה-CELL הכי טוב שיש מהאתר הזה, תודה רבה למי שיביא לי! אני מחשב כבר המון זמן חיפשתי גם בחיפוש של האתר ואני לא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לא ממש מצאתי מקום שקשור לשאלה שלי אז אני מצטער אם זה לא המקום לשאול אותה... בכל מקרה רציתי לדעת איזה דרישות יש למערכת 64 bit מבחינת לוח אם ומעבד? למעשה הייתי שמח אם משהוא היה נותן לי הסבר ממש מפורט על מזה מערכת של 64 bit או שפשוט יתן לי קישור למאמר... תודה רבה !!!!
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
האם עדיף מערכת מבוססת מעבדי XEON על מערכת מבוססת מעבדי i7 לעבודה על תלת מימד? ( הדמיות, אנימציות ממוחשבות וכו' מודלים כבדים) ובמעבד המועדף איזו סדרה עדיפה מבחינת חוזק מעבד ותמורה למחיר? והאם מערכת 64 ביט עם 24GB זיכרון תהיה מהירה בהרבה ממערכת 32 ביט עם 4GB זיכרון? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המפרט שבחתימה. הייתי רוצה לדעת אם שווה לי להחליף מעבד למעבד חדש ב 300 שח, או שבמחיר הזה אני לא אקבל משהו טוב בהרבה משלי? לאיזה מעבד משתלם לי להחליף לAM2 אם בכלל שווה לי? תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אוקי זה המפרט : AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪452 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 ₪491 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=661 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 PowerColor ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1177 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪112 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1215 SeaSonic SS-500ET 500Watt, יחידות 1 ₪33…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח אם ולזכרונות למעבד i5-750. אני מעוניין לשים 16GB על לוח האם. אין OC. מחיר פחות חשוב - הכי חשוב איכות יציבות. המחשב יכיל גם שלשה דיסקים - שניים עליהם מערכת ההפעלה ב-RAID-0, ועוד אחד של טרה או שניים לגיבוי. ייתכן גם שבנוסף יהיה SSD, אבל לא בטוח.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני יודע ש-cha_fan 1\2\3 ברי שליטה, אבל חשוב לי לשלוט גם על ה-cpu_fan\pwr_fan. ניסיתי עם SPEEDFAN העדכני, לצערי לא הצלחתי. ב-ASUS PCPROB ממה שאני רואה איך בכלל אפשרות שליטה. שוב פעם אני מדגיש שאני מחפש שליטה ידנית ולא שליטה אוטומטית ע"פ טמפ'. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל ששידרגתי לוח אם כבר הרבה זמן שהיה אצלי חח (3 שנים ABIT IL 8) וקניתי ת - EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E עלה לי 430 השאלה היא האם הוא טוב לOC ? כרגע יש לי 945 (Pentium D 3.40 GHz 800 MHz4 MB (2x2 עד שאני ישדרג כמובן.. המכפלה שלו היא Min / Max CPU Multiplier 12x / 17x אז מה אתם אומרים עד כה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
המחשב רואה את ה 4 גיגה אבל כתוב ליד ה 4 גיגה Usable 3GB וגם תחת ה task manager כתוב רק 3 גיגה בשימוש לוח asus p5b deluxe windows 7 ULt 64bit
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש זכרונות DDR2 בקיט של 1GB כל סטיק עם 800MHZ וCL4. חשוב שהמחיר לא יהיה יקר (עד 200). עוד שאלה. יש לי צוואר בקבוק כרגע (המפרט בצד)? אם כן מה הרכיב שגורם לזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה זכרונות מהבאים הכי טוב: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel או 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel או 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel או 2x2GB Mushkin XP Black Frostbyte Series Dual Channel או 2x2GB Mushkin XP Yellow Frostbyte RadioActive Edition Series Dual Channel תודה!
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-