מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן שידרוג מחשב שיכלול: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX 1,047.00 Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET 621.00 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5 574.00 PALIT ATI Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI 808.00 SeaSonic SS-500ET 500Watt 332.00 רציתי לוודא שהזיכרון בסדר ויש תאימות ללוח אם.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! בימים אלו אני שוקל איזה לוח אם לקנות. (תכלס אני מחפש רק של GIGABYTE אבל זה דיון אחר) להלן 2 נושאים – בשניהם אני שואל את אותה השאלה .. מה היא כיום, ומה תהיה הטכנולוגיה השלטת בשנים הקרובות... PCI מול PCI-E : כמי שמהר מאוד נוטה לנצל את כל ה slots הפנויים להרחבה (עם כרטיסי TV - VIDEO , מודם פקס ישן, כרטיס רשת) אני רוצה לוודא שיש לי מספר גדול של סלוטים פנויים להרחבות בעתיד. לכן, לוח אם עם רק 2 חריצי PCI כמובן שלא יעניין אותי. אבל.... כשאני בא לשקול לוחות עם מספר סלוטים גדול, אני רואה שחלקם בה אם יותר PCI-E וחלקם עם PCI. למשל שלוש PCI רגיל , שני PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך מול ההפך: שני PCI רגיל , שלוש PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך ראיתי אף לוח המגיע עם …
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס מעבד I5 ורציתי המלצה על לוח אם מתאים לא מבין יותר מדי בפרטים הקטנים אבל בגדול חשוב לי שיהיו כמה שיותר כניסות USB, תמיכה בUSB3 עדיף אבל לא חובה,ותמיכה בDDR3 . טווח התקציב שלי נע בין 500-800 סדר גודל. ודבר אחרון איזה חברה עדיפה מבחינת אמינות ואיכות מוצר לוחות של אסוס או של גיגבייט. תודה
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לוח אם M2N-E של ASUS. תושבת AM2. כרגע יש לי בו ATHLON 4400 מה המעבד הכי חזק שאני יכול לשים בו ? אני רוצה להזמין מאיביי חדש (מחירים זולים רצח) ולשדרג תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, למחשב שמיועד בעיקר לגיימינג עם לוח אם GigaByte GA-P55A-UD5 ומעבד INTEL CORE I7 2.8Ghz 860 אני מחפש זכרונות DDR3, של 8 ג'יגה. חשבתי על 4 סטיקים כ"א 2GB. יש המלצות לחברות? או לכרטיסים ספציפים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ניכנס כרגע לאם זה יתן שיפור או לא, אני פשוט רוצה להחליף את ה-4 ג'יגה שלי ב-8. מכיוון שבעת קניית המחשב (לפני שנתיים) הייתי לחוץ בכסף, התפשרתי על זכרונות במהירות של 800 MHZ, בהתחלה קניתי רק 2 ג'יגה ורק לאחר כמה חודשים הוספתי עוד 2. כרגע אני מעוניין לקנות 8 ג'יגה, השאלה מה כדאי ב-2 סטיקים של 4 או ב-4 של 2...? הלוח שלי הוא של ג'יגהבייט P35C-DS3R.. אני מעוניין לדעת עד איזה מהירות אני יכול להשתמש... 1066 או 1333 ? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן של AMD הנה מה ש-CPU-Z כותב: מעבד: +AMD Athlon 64 X2 3800 תושבת: (Socket AM2 (940 לוח האם הוא של MSI והדגם הוא MS-7260 אבל לא הצלחתי למצוא אותו באתר של MSI. השאלה שלי היא איך אני יודע אילו מעבדים יתאימו ללוח האם הזה, והאם קיימים בכלל עדיין מעבדים שיתאימו אליו? אם כן מה המעבד הכי חזק שניתן לשדרג אליו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לדוד שלי יש תמעבד כמו שלי AMD 720 עם לוח 770 REV 2 הוא שואל איך הוא פותח תליבה הרביעית ואם הוא יכול בכלל לפתוח
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום רב! האם יש התאמה בין בלוח והמעבד הבאים והאם יהיה ניתן לבצע OC והאם זה כדאי AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Box, יחידות 1 ₪763 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1371 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1162 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
לילה / בוקר טוב לכולם! לאחרונה (מאז MW2 ) אני מרגיש מעט מקופח...המחשב שלי מתחיל לזייף לפעמים, נפילו FPS לא מוסברות וכו'.... החלטתי לשים קץ לנושא הזה ואולי כן ללכת על לוח ומעבד חדשים... חשבתי על AMD ATHLON 2 435 ...הוא משולש ליבות.. עם 1.5 MB קאש ממורי ,ובתדר של 2.9 ,אני אעשה לו OC כמובן ואגיע איתו (השערה גסה)... לאיזור ה 3.8 +- ,כרגע יש לי מעבד AMD ATHLON 4200+ X2 בתדר של 2.6 ועם 1MB קאש.... כרטיס מסך 4850 בOC דיי משמעותי (ראו מפרט בצד)... השאלה היא האם צוואר הבקבוק אכן נובע מהמעבד או שמה זה כבר כל המערכת הוותיקה.. אז מה אתם אומרים? המעבד החדש בשילוב עם לוח סביר ייתן לי שיפור ביצועים? מזערי? משמעותי? בכלל לא? תשובות תתקבלנה בברכה.. אגב, התקציב לא מוגבל בעיקרון ,אבל אני…
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חיפשתי לוח שמתאים ל I5 ולא מצאתי לוח שיש לו טריפל צ'אנל לזיכרון. ואז לא הבנתי מה הטעם לקנות DDR 3 אבל דואל צ'אנל? העיקרון הוא שב DDR II הלוח קורא את שני זכרונות בבת אחת וב 3 הוא קורא שלושה זכרונות בבת אחת לא?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הייתי בטוח עד עכשיו שqpi זה הבקר זיכרון שיושב על המעבד אני רוצה להבין כי נהיה לי קצת חוסר הבנה קטן ישנם 3 דברים שונים לגמרי שהם בקר הזיכרון, qpi בi7 וdmi ב5? בכל אופן בכל המעבדים החדשים הבקר נמצא על המעבד אבל המהירות העברת נתונים שונה? כלומר יש qpi ו dmi?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי מחשב I5 עם לוח P55M-UD2 אחרי שקיבלתי אותו התחלתי קצת OC במתח של 1.35 למעבד (בלי הוספת מתח ללוח) המחשב קרס והלוח נפטר. קיבלתי במקומו P55-UD3 והיום לאחר ששמתי עליו MUGEN II ונתתי מתח למעבד של 1.275 הוא החליט למות גם כן. כמובן שהביוס מעודכן להכי חדש. כל לוח GB P55 שעבר אצלי OC גם בטמ''פ נמוכות מת. אני כרגע מנסה להחליף את הלוח לINTEL DP55WG\KG או אולי לאסוס. אבל לGB אני לא חוזר.
-
- 65 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלשדרג את הגרסא של הביוס של הלוח שלי(מפאט בצד) ואין לי מושג איך עושים זאת... אשמח לעזרה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי asus p5b-delux וברשימה של אסוס לגבי תאימות זכרונות אין קיטים של 4gb . יכול להיות שהם פשוט לא מעדכנים כי הרשימה שם מאד קצרה . האם תוכלו להמליץ לי על קיט 2x2gb 800mhz שיעבוד ב- 1:1 fsb400 . המעבד הוא q9550s ואני רוצה להמהיר את ה- fsb מ-333 ל-400. (אם השאלה מתאימה יותר לאוברקלוקינג וקירור אז סליחה ואנא העבירו לשם ).
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מהו המונח המקצועי לפינים שבתחתית המעבד (אותם 775/993 וכו'פינים שמתחברים ל socket) כיצד אומרים זאת באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מתלבט בין אלה GA-M85M-US2H GA-MA78LM-S2 GA-MA78LM-S2H GA-MA78GM-UD2H GA-M78SM-S2H נוטה לכיוון האדום עקב עלות נמוכה יותר. יורכב עם מעבד 245 למערכת אינטרנט ואופיס. ללא OC יש השגות? הבדלים מהותיים? מזמין יום ראשון...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZ עד איזה מהירות של זיכרון אני יכול להוסיף? אני לא מבין בזה כל כך האם 1333MHZ זה המהירות הכי גבוהה של זיכרון שאני יכול להוסיף
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ב WIN 7 יש XP MODE על מנת לעבוד עם המוד הזה צריך לבדוק עם המעבד תומך בMODE הזה. היכן בודקים ואיך? תודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בערך עוד חודשיים, התקציב שלי יהיה בסביבות 8K ללא ציוד הקיפי והוא ישמש בעיקר לגימינג. רציתי לדעת אם יהיה שווה לי לחכות לi9 החדש של אינטל? או שהוא מתכונן להיות יקר מאוד\לצאת בעוד הרבה מאוד זמן? ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! אני מתכונן לשדרג את הזכרון שלי ולעבור מ2GB ל4 כרגע ברשותי 2 סטיקים של 1GB של OCZ מסדרת REAPER במהירות 800MHZ אמנם ראיתי 2 סטיקים מתאימים במחיר מצויין אבל עדיין יש לי לבטים בנושא: 1. האם עבודה עם 4 סטיקים של 1GB זהה לעבודה עם 2 של 2GB? 2. אם עדיף כבר לעבור ל2 של 2GB, האם כבר עדיף לקחת סטיקים של 1066MHZ? (כן, הלוח אם שלי תומך) 3. האם יש המלצות בטווח ה450 ש"ח לסטיקים הנ"ל? ראיתי סט של OCZ REAPER 4GB במהירות 1066MHZ(מהדגמים החדשים) ב455 ש"ח ואני בהחלט שוקל לעבור אליו אבל האם יש המלצות אחרות? G.SKILL? MUSHKIN? CORSAIR? PATRIOT? ושוב תודה למי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD X3 720BE ואני חושב לשדרג למשהו חדש יותר כמו AMD Phenom 2 X4 945 או X4 955 או X4 925 או מה שאתם תציעו של AMD כמו כן גם את לוח האם לשדרג מ- MA770-UD3 למשו יותר טוב האם יש לכם הצעות? תקציב 1400 ללוח ומעבד
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
תקן זה מגרסה 3 מעבער 16 גיגה ביט לשנייה או 16 גיגה בייט?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כי לא מצאתי כזה... כל מה שראיתי היה ערכות של 2X2GB... אני מחפש זיכרונות שכל סטיק לבדו יכיל 4GB. יש כאלה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת מה המשמעות של ה-volt בזיכרונות? למשל...קניתי זיכרון ב-1.8volt ... ראיתי כאלו של 2volt ... מה זה אומר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-