עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. זכרונות מעבירים נתונים של 64 ביטים כל פעם הציפסט מקבל 64 ביט כל פעם ומתקשר עם המעבד ב 64 ביט אז למה עכשיו כולם אומרים שהמעבד פועל ב 32 ביט ורק עכשיו מתחילים לצאת מעבדים ב 64 ביט ובדואל צאנל איך הציפסט יכול לעבוד עם 2 זכרונות במקביל עם כל אחד מהם שולח לו 64 ביט והוא יכול לעבוד רק עם 64??

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  2. Started by moloko29,

קניתי זיכרון טייוס ddr2 667 והלוח אם זה אסטרוק 775 dual vsta עכשיו שהמחשב עולה הוא מזהה רק 533 האם זה הגיוני ? memory bus proporties: bus type:ddr sdram real clock:267mhz(ddr) effective clock:533mhz זה מeverest האם אכלתי אותה והלוח אם תומך רק עד 533 ? ולא 667 כמו שחשבתי ?

• 13 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by BIGBENG5,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהתקדם ל I5/I7 זה מה שיש לי עכשיו: מעבד: E6300 לוח אם:GIGABATE 945GZM-S2 קירור:TT BLUE ORB2 זיכרונות:KINGSTON 2G 667MHZ כרטיס מסך:HD4850 ספק כח: EZ-COOL 400W אני רוצה לשדרג לוח אם + מעבד + זיכרון וגוף קירור נחמד למעבד התקציב שלי הוא 1500 שקל חריגה של איזה 200 שקל אני יודע שיהיה צוור בקבוק גדול בגלל הכרטיס מסך אבל אני יחליף אותו מתי שהוא אהה והשימוש של המחשב זה כמובן גיימינג כבדדדד.. תודה, סהר!

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. ASUS שיחררה רשימה של 27 לוחות אם שהוכנו להם עדכוני BIOS המאפשרים להם לתמוך במעבדי אינטל החדשים ששוחררו לאחרונה בעלי תדר FSB של 1333MHz. שימו לב: חלק מהקישורים בטבלה לא מובילים למקום הרצוי... אם ברצונכם להשיג ביוס חדש ללוח אם כזה, עליכם למצוא את לוח האם באתר בעצמכם.

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by NDickler,

שלום לכולם, לפני כשבוע שאלתי פה על בחירת לוח אם חדש (לשדרוג של חבר). אחרי מעט מחקר הבנתי מה הדרישות שלי, ועכשיו באתי לפה תקבל המלצות ללוח חדש. הדרישות הם: Socket LGA775 Chipset Intel X48 (בשביל CF) תמיכה בזכרונות DDR3 (ארבעה סלוטים הבנתי שיש בעיות עם זה בכל מני מצבים). יתרונות להרבה יציאות SATA USB ו FIREWIRE יציאת E-SATA ויציאת UDM או משו כזה השיטת העברה החדשה משו עם Peta (שמנו לב שבדרך כלל הדברים העיקריים שאנחנו משדרגים זה דיסקים - או שקונים מחשב חדש ולכן העדפה שהשיטות המתקדמות יהיו כבר בלוח) הלוח לשימושים שונים וצריך להיות איכות. אוברקלוק: אולי קטן לא הולך ליות אובר קלוק מטורף. תקציב ללוח לא מוגבל, אזור ה 2000 נראה הגיוני. אם תוכלו לתת כמה שיותר המלצות וגם מה היתרונו…

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by Astrix-D,

1)הוא טוב בOC? 2)כמה BUS הוא עושה?(בערך) 3)הוא לוח טוב בכללי? 4)הוא עדיף על P5B? מצטער על ההצפה בשאלות,פשוט אני רוצה להיות בטוח בקשר לקנייה. תודה רבה לעוזרים!!!!!

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by GoldenGold,

בהתחלה שהרכבתי את המפרט למחשב ידעתי שאני יקנה את הלוח ep43-ds3l אבל עכשיו אני כבר לא בטוח... כעיקרון אני לא יעשה שום OC, אני כנראה לא ירחיב את הזיכרון מקסימום 4GB, הכרטיס קול חשוב לי שהוא יהיה איכותי (עד כמה שאפשר) אבל אין צורך ביותר מ-5.1... השאלה האם אני צריך בכלל p43 אולי אני יכול p31 או בכלל g31? וכרטיס מסך ב-g31 בה בנוסף למאיץ הגרפי או במקום? אם הוא בה בנוסף זה מעלה את היכולות הגרפיות של המחשב? מפרט: מעבד: q6700 כרטיס מסך: hd4830/hd4850 זיכרון: 2GB 800MHz מארז: CM 334/5 ספק: hec 450/500W אופציות אפשריות: Asus P5KPL-CM מחיר 260 ש"ח Gigabyte GA-G31-ES2L מחיר 260 ש"ח Gigabyte GA-P31-ES3G מחיר 315 ש"ח Gigabyte GA-P31-DS3L מחיר 335 ש"ח Gigabyte GA-P43-DS3L מחיר 430 ש"ח ב…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  8. מישהו מכיר את הלוח-אם הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  9. יצא לאחרונה המעבד הזה , לפי מבחני ביצועים הוא לא רע ואמור להספיק לי כי אני לא גיימר . הייתי רוצה להרכיב אותו עם זכרון DDR3 שיש לי . לפי האתר של אינטל המעבד הזה יתמוך בזכרון DDR3 אבל אמרו עם מתח 1.35 , יכול להיות שהוא יעבוד גם עם DDR3 עם מתח של 1.5 ? ואיזה לוח אם עם DDR3 יהיה מתאים לו ? הסתכלתי קצת על תמיכה במעבדים ולא ראיתי תמיכה בשבילו . תודה לעונים .

10. שלום, קניתי לא מזמן את הריפרים של OCZ שזה זכרונות עם HPC מטורפים.. השאלה שלי האם אפשר לעשות להם OC ? ( שמעתי משהו על זה פעם אבל לא בטוח ) או שזה רק כדי לקרר אותם פיזית ליעילות רבה יותר... ואם אפשר לעשות OC במה זה אשכרה מתבטא? שיעני אם יש לי 800mhz זה יהפוך ל1000 mhz ? או מה. או שאם יש לי 4GB זה יהיה 8GB ? או מה..אני לא ממש מבין בזה אז אני אודה להסבר...

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  11. למחשב שלא ממש מיועד למשחקים ולא ממש ל- OC.. (עם מעבד E8400) הבחירה שלי: לוח אם ASUS P5Q DELUXE כ- 900 ש"ח הבחירה בצ'יפסט של P45 נכונה ? ה- X48 יהיה מיותר בשבילי ?? יש המלצה ללוח אחר שיוריד אולי בעלויות אפשר לחברה אחרת אבל אני ממש מעדיף של ASUS !!!! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by rafip77,

שלום, עיינתי זמן רב באתר, ואני חייב לפרגן לכם על שאתר זה הוא באמת נפלא ותורם המון. סלחו לי על בורותי בתחום חומרת המחשב, אך רציתי לשאול משהו שלא מצאתי לו מענה כאן למרות שראיתי את הקישורים לכל מיני כתבות. שאלתי על זכרונות: הנה לדוגמא מפרט של זכרונות Memory Module Properties: Module Name Corsair CM64SD512-3200 Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Meth…

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  13. אינטל: מעבדים של ארבע ליבות בנובמבר איזה לוח מתאים ???

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by barakush,

לוח אם ASUS P5WDG2 WS PROFESSIONAL תודה על כל אינפורמציה [glow=red,2,300]בעברית[/glow] כמו כן האם הוא מתאים למערכת עריכה? תודה: מראש BARAKUSH

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  15. Started by eozeri,

שלום, בשעה טובה ומוצלחת קניתי אתמול מעבד Athlon 4800 X2 box, לוח אם של ASUS M2A HDMI וזכרונות 2GB. (בנוסף קניתי גם ספק וצורב בחיבור SATA) אז מה עכשיו? זה הזמן לשחק בלגו.... קראתי בשאלות ותשובות איך לשדרג מחשב בלי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. פירקתי את לוח האם והספק מהמארז. ומה עכשיו? פשוט להניח את המעבד על הלוח החדש, לשים עליו ת'מאוורר, לתקוע ת'סטיקים של הזכרונות לחבר מתח ולהפעיל? יש איפשהו מדריך איך עושים את זה? דברים שצריך לשים אליהם לב? כמו למשל - צריך למרוח ת'משחה הזו בין המעבד למאוורר? לא לשכוח לחבר את כל המתחים הרלוונטים / חיבורי USB למארז/ לחבר את מפסק ההפעלה... תודה רבה!!! אייל

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by bogdant,

שלום היום אני מזמין מחשב איזה זכרונות עלי לקחת?1G או שתים של 512תקציב 600שח ל למשחקים ? (על תצחקו על כרטיס המסך אין תקציב) ועם יש עוד בעיות המפרט ? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by huhxd,

שלום, אשמח לדעת איך מעדכנים את הביוס. הלוח המדובר הוא P35C-S3. מה אני אמור להוריד מהאתר? איזה מהעדכונים? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2632 תודה.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  18. אני משדרג כרטיס מסך ל HD6870 במקום ה- 4850 הישן שלי, תוספת 2 סטיקים של samsung 2gb DDR3 1333MHZ ייתנו לי משהו? והאם לדעתכם ירוצו בסדר יחד עם הזכרונות הקיימים שלי? אני יכול לקנות אותם יחסית בזול מאוד. והאם שדרוג מעבד ל-PHENOM II X6 2.7GHZ יוסיף?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by jambo222,

מעבד I3 דור 8 רץ על 3.6GHZ לעומתו מעבדי דור 8 מסוג I7 I I5 רצים על פחות GHZ . השאלה היא מהי ההשפעה של ה GHZ לעומת ריבוי הליבות ומה עדיף למשתמש הביתי ?

20. אולי נשמע טיפשי, אבל מאז שקניתי את המחשב החדש שלי לפני שנתיים, ירדתי כמעט מכל העניין הזה של חומרה בכל אופן, המפרט בצד ימין, מקווה שהוא עובד, אם לא: EPoX 8K3A+ (via kt333) AMD AXP 1900+ Samsung DDR 256 mb 333MHZ האם הזכרון הזה ועוד אחד זהה של סמסונג, רק בנפח ותדירות יותר גבוהים יעבדו ביחד טוב? הם יכולים בכלל לעבוד ביחד?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  21. אני עובד עם REVIT וCS4 איזה כרטיסים כדאי לי לקנות האם 1333MHZ יעבוד טוב או שכדאי לי לעלות במהירות כמובן שאני מדבר על 8G ומעלה כמו כן ראיתי חברה בשם G.Skill מישהו מכיר

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  22. תמונה ראשונה של מערכת NUC עם השבב הגרפי המובנה של AMD דלפה לרשת. https://www.techpowerup.com/238654/intel-nuc-based-on-intel-vega-mcm-leaked#g238654 הליבה הגראפית ענקית ! בערך פי 2 מליבת המעבד משמע סדר גודל של RX580, גם שבב HBM יחיד יכול לספק רוחב פס דומה למה שיש לRX580. מה שיש שם זה +- חצי *RX VEGA 64, לא ברור לי איך הם חושבים לקרר את זה ולמרות מערכת מתח מכובדת מאוד ע"פ התמונה אני לא בטוח בכלל שהיא תספיק. *גם ע"פ הגדלים וגם פרורצינלית בין גודל הHBM לליבה http://www.pcgameshardware.de/screenshots/970x546/2017/08/AMD-RX-Vega-64-und-Vega-56-Unboxed_-18--pcgh.jpg נראה סופר מעניין הכיוון הזה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. אני רוצה להוסיף עוד 1GB למחשב שלי ללוח אם MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) שתומך בAGP והוא דיי ישן... איזה זכרונות לקחת? (זה משנה בכלל?)

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  24. בכל מקרה אני הולך לחבר MUGEN2 או ZIPANG כפתרון קרור אני רוצה להבין בעצם כמה המעבר הזה יהיה משמעותי מבחינת רעש תודה מראש

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by A.Z.P,

היי לעוזרים, יש לי לוח אם שכבר עשה את שלו כנראה ומעבד שלא ממש סוחב בימינו יותר מדי ( GA-M61SME-S2L+ATHLON 4200 2.21 GHZ) והגיע הזמן לדעתי להשתדרג. מבחינת השימוש גיימינג קל, גלישה באינטרנט, יוטיוב וסרטים. עד 650 ש"ח, אם יש סיבה משמעותית ללוח/מעבד שייתן לי הרבה יותר ניתן לחרוג מעט. תודה רבה מראש, זאב.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.