מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איך יכול להיות ש 950 I7 מעבד של 2885 ש"ח קרוב בביצועים שלו ל I5 750 !!!! ההבדל ממש זניח ה 750 עולה 1032 ש"ח ! משהו לא הגיוני באתר שלהם כנראה הבנצמרקים דפוקים או שיש אינטרס שאני לא מבינה אותו http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=100&p2=109 http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=100&p2=102
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, -(השאלה בכותרת)...המשך השאלה - המעבד שלי=Intel Core 2 Quad Q6600. תודה רבה מאוד מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי I5 והגדרתי בביוס שזה יהיה על ENABLE. חיפשתי תוכנה לראות האם אכן זה עובד אבל התוכנה שאינטל שיחררה עובדת רק על ויסטה וWIN 7. יש עוד תוכנה שתראה לי שזה אכן עובד על XP ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הלוח הקיים שלי עושה בעיות עם הכרטיס מסך משום מה , הוא לא רוצה לעבוד עם החריץ של ה16X :\ הכרטיס קורס כל הזמן , ובמחשב זהה עם לוח אם אחר הכל עובד פיקס (הכוונה עם הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר) בגלל זה אני מעוניין להחליף אותו , ורציתי המלצה לאחד אחר שיתאים לי טוב למחשב שיש לי.. (המפרט מופיע גם בחתימה וגם בפרופיל..) יש לקחת בחשבון שהמארז שלי חסית קטן.. אז שזה לא יהווה בעיה יש עדיפות ליציאת HDMI מהלוח אם אבל לא כזה קריטי אם לא.. אני רוצה לוח שלא יגביל אותי בעתיד אם אני ארצה לשדרג דברים , ושיתמוך RAID.. תודה
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה שלהם WinFlash , הורדתי את עדכון הביוס החדש ביותר וכשאני מנסה פותח אותו בתוכנה מופיעה לי ההודאה הבאה: BIOS file Size doesn't match with MainBoard BIOS! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
קיים אצלי כרגע 2 כרטיסי זכרון של 1 ג'יגה כל אחד במהירות 800 מגהרץ והם עובדים ביחד ב DUAL CHANNEL. אני עומד לקבל בקרוב כרטיס זכרון נוסף של 1 ג'יגה גם במהירות 800 מגהרץ מתנה (ואם אני לא אקבל במתנה אז אני כנראה ארכוש) הכרטיס החדש שאני אקבל כמובן יהיה מחובר ב- SINGLE CHANNEL ואני לא מתכוון לחבר כרגע עוד כרטיס זכרון, כי המערכת שלי פועלת על בסיס 32 ביט ואני לא רוצה לפרמט מחדש ולהתקין מערכת חדשה בינתיים, וקניית כרטיס זכרון נוסף רק בשביל לקבל תיאורתית עוד 0.25 ג'יגה זיכרון לא שווה את זה. שאלותי הן: האם חיבור כרטיס זכרון בסינגל יהרוס לי את המהירות הגבוהה יותר שאני מקבל מ-2 כרטיסי הזכרון המחובר בודאל? והאם אני אשים לב לזה? האם חיבור כרטיס זכרון נוסף, ישפר לי את ביצועי המ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש! הכל עובד כשורה בינתיים ואני מאוד מרוצה! הייתי רוצה לשאול האם הדברים האלו תקינים: 1) משום מה ה- Turboboost לא עבד, התקנתי את הכלי של אינטל שאמר לי שזה בכלל לא פעיל. אז נכנסתי לביוס וראיתי שהאופציה בכלל על Disabled. מאז שהפעלתי אני רואה את המעבד קופץ ל-3.2 GHZ כשצריך והכל סבבה. לא ממש שאלה אבל מה הקטע שזה יהיה כבוי כברירת מחדל? זו אחת מהסיבות שהלכתי על i5 2) הרצתי Prime95 ותוך כמה דקות החום של המעבד קפץ לסביבות ה-60 והמאורר התחיל להסתובב הרבה יותר מהר (ממש היה אפשר לשמוע איך הוא מאיץ ואחרכך מאט כשכיביתי את הprime). האם זה נורמלי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
-
אני עכשיו נמצא עם e8400 ואני רוצה לשדרג ראיתי תמעבד החדש שהגיע,השאלה אם שווה לשדרג אליו ? האם הוא טוב? ומה ההבדל בינו לבין ה q9550 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הציעו לי בפורום מפרטים כמה מפרטים, בחלק אינטל ובחלק AMD איזה לקחת? השימוש שלי במחשב הוא בסיסי(אווטלוק, אקספלורר, וורד ואקסל{אמנם בו זמנית אבל שימוש בסיסי}) הנה המפרטים שהציעו ליכדי לחסוף במקום-הנה קישור) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444926.0 תודה! אורי
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים ובשניהם אותה הבעיה, הזכרונות מזוהים רק כ-SINGEL CHNNEL. בכל מחשב כמובן יש 2 כרטיסים והלוח תומך בDUAL CHNNEL. למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
את הלוח רכשתי מחברת מרדנית שכרגע נמצאת תחת כונס נכסים את הלוח אני רוצה לשלוח בעצמי לתיקון רק שאיני יודע למי לשלוח הכוונה היא אינני יודע תחת איזה מפיץ מרדנית קנתה את הלוח האם מישהו יודע או יכול לשער מאיפה מרדנית קנתה את הלוחות ? למנהלים אני מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם את המודעה הזו כי פשוט אין לי למי לפנות בברכה ארז
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום . מחשבי הנוכחי הוא: מעבד- E6550 לוח אם- ג'יגבייט P35 S3 כרטיס מסך - 9600GT זיכרון 4GB (גם למטה בחתימה אפשר לראות) עכשיו אני מתלבט בין ה-Q9400 לבין ה-E8400 השימושיים העיקריים שלי הם : קצת משחקים דוגמא COD6 DRIT 2 FIFA 10 לא משחקים יותר מידי דרמטיים , וכמובן אינטרנט וכו' מה לקחת אתם מציעים ?? אני העדיפות שלי זה ה-Q9400 כי אני גם חושב לטווח היותר רחוק גם מבחינת הערך כספי וגם שזה 4 ליבות והוא אמור להיות יותר מתקדם. אם לא עכשיו אז יותר מאוחר אני רוצה ללכת לקנת היום אם אפשר כמה שיותר עזרה מהירה אודה מאוד לעוזרים. (בבקשה מנהלים לא לנעול)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרחיב את הזיכרון ויש לי שאלה. כרגע יש לי במחשב 512 DDR, אני מעוניין לקנות כנראה 2048 , מכיוון שאני לא גיימר ואיני מחפש משהו יותר חזק. עכשיו כשמתמכוונים ל- DDR2 זה אומר שהנפח כפול, למשל DDR2 של 512 זה אומר שהנפח בו יהיה 1024 או שהכוונה שסוג הטכנולוגיה משתנה? מישהו כאן מכיר מקום טוב לקנות זיכרון כזה במחיר זול? ועוד שאלה שלא קשורה, כאשר אני לוחץ לחצן ימני על המחשב שלי נפתח לי חלון שמראה רכיבים של המחשב. אז בלשונית כללי רשום מחשב ובעבר היה רשום לי את מהירות המעבד, אבל כעת משהו השתנה שם ורשום לי רק הרחבת כתובת פיזית. איך אני יכול להחזיר את זה לקדמותו? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל. אני רוצה לדעת אם הוא תומך ב64 ביט כי אני רוצה לקנות WINDOWS 7 (כן כן... לקנות) ואני רוצה לדעת אם אני יכול לקנות גרסה של 64 BIT (אם בכלל יש שתי גרסאות שונות?)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הגיוני או שיש טעות באתר ? רשום ש 9650 BE יותר חזק מ Q9400 ומ E8400 http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=76&p2=102 AMD הטכנולוגיה לא אמורה להיות פחות טובה מ C2D וה Q ? AMD זול - 920 ש"ח
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום שלם .. אני צריך לנתק את הכבלים של הכפתור הדלקה והריסט של המחשב.. ואם אני ינתק אין לי מושג איך לחבר! בבקשה-עזרה תודה רבה לכם
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
במחשב נייד אני מבין, כל אנרגיה חשובה. אבל במחשב נייח? כמה זה כבר חוסך? כמה וואטים בודדים, בכלל לא משהו משמעותי. חשבתי אולי זה שומר על אורך חיים של מעבד, אבל גם זה נספל כי אורך חיים של מעבד בלי הטכנולוגיה הזאת הוא עשרות שנים. מישהו יודע מה הסיבה אז?
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כרגע יש לי E6600 (מומהר ל 3.2) אבל אני מתכנן לעבור לquad/ (אני מתנצל מראש אם שאלה זו מיועדת לפורום אוברקלוקינג. עברתי על שני הפורומים וזה פשוט נראה לי מתאים יותר) תודה, שי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע שי לי שני זכרונות 512 וסרטי 1080P מקרטעים לי כמו בחורה שמנסה לרכב על אופנוע כבד. לכן החלטתי לקנות עוד ראם. דעתי היא כך אשמח להערות. אני רוצה לקנות זכרון אחד של 2048 ראם והלשתמש גם באחד מה-512, האם זה אפשרי? ואם כן האם זה כדאי? אשמח גם להצעות איזה ראם לקנות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מצאתי את המפרט של הלוח: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/D865GBF/sb/cs-008984.htm רשום שם: [AGP 3.0 (4X & 8X Speed 1.5 and 0.8 Volt Only) השאלה שלי האם כרטיס מסך - רדאון 9200 הוא במצח הזה? 1.5/0.8 VOLT...?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכם. עד מתי נראה לכם שהחריץ הזה יהיה מצוי בשוק בלוחות סטנדרטים, ולא לוחות מיוחדים? תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2009 בשעה 23:58:01 הקפצה.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש לוח אם שיתמוך ב i5 של אינטל והתקציב שלי הוא פלוס מינוס 550 ש"ח. אני הוא משתמש ממוצע שאיננו צריך חיבורים מיוחדים מאד אבל כן את כל הסט של הדברים הרגילים. מכן שמליצו לי על ה Whitesburg של אינטל משום שהוא זול ויחסית עונה על הדרישות, אבל כפי שראיתי הוא MicroATX מה שאמור לספק כמות חיבורים יחסית מעטה בהשוואה נגיד ל Warrensburg שבמבט חפוץ ראיתי שהוא דומה מאד ל Whitesburg רק שגודלו הוא ATX. בנוסף שמעתי על הלוח אם של gigabyte ה US3L שהוא יחסית יותר יקר משניהם. לשאלתי, אשמח אם משהוא ימליץ לי על לוח אם בתקציב זה ואם יוכל להתייחס להשוואה בין 3 לוחות האם הללו (יתרונות, חסרונות ועל איזה צרכים כל אחד עונה) בנוסף אשמח אם תסבירו לי איפה ה חברה ASUS בכל תחום זה. הרי שלא שמעתי …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההמלצה באתר ללוח אם למחשב מישרדי (אצלי הוא לשימוש ביתי ללא משחקים ) מתקדם היא: ga-eg41nf-us2h בחנות מחשבים שפניתי אמרו לי שבלוח ga-73pvm-s2h הכרטיס הגרפי עדיף והוא גם זול יותר ,אבל חסר לו לעומת הכרטיס המומלץ יציאת fire wire שהיא לא בשימוש כמעט למשתמש רגיל, וגם כמות זיכרון 8G שהיא לא נדרשת עבורי. האם לדעתכם המוכר צודק והאם הכרטיס בחנות עדיף מבחינות נוספות כמו אמינות ואיכות ?
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
תראו בניתי מפרט בKSP, עכשיו אני לא יודע אם שווה להשקיע במעבד הזה, אני חושב שהוא יותר מידי בשביל גיימינג, במידה ואני יורד ל3 ליבות AMD PHENOM 720 אני יכול לעלות במסך ל21.5 אינטש (2233SW), ובכרטיס לVAPOR-X.. מה אתם אומרים? יהיה הפרש ביצועים משמעותי? המחשב הוא לטווח ארוך. תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-