מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני זמן מה אירעה תקלה במחשב עלה עשן וריח שרף,המחשב כבה וזהו. ניסיתי לבדוק מה קרה,פתחתי את המארז ומצאתי שבב שרוף יש גם קבלים נפוחים. הגעתי למסקנה שלוח האם נשרף מחאר והמחשב פועל אבל ללא מסך בכלל,החלפתי כרטיס מסך אבל הבעיה לא נפתרה.וכבן קניתי כרטיס מסך של אסוס תומך במעבד AMD הרכבתי בעבר לוח אם ואפילו מחשב ,זה היה לפני הרבה שנים,היום אני קצת חלוד וחושש שלא אחבר את הכבלים בצורה הנכונה (כבלי החשמל) השאלה האם יש מדריך שמסביר איך עושים זאת? אנא אל תפנו אותי לטכנאי,פשוט אני מחפש קצת בטחון. אני מקווה שהסברתי את הבעיה תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לוחות אמ שתומכים ב PENTIUM 4 ויש להם כניסה של PCI-E ותמיכה בזכרונות DDR? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + המשך...כאשר אני בוחר באותו סוג/רמת זיכרון;לדוגמא:DDR3 1333MHZ?! תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אינטל שחצי מהקבלים שם מפוצצים. יש לי מעבד pentium 4, 1.6 מגה הרץ, כמובן סוקט 478. זכרונות DDR1 400 איזה לוח יכול להתאים לי? ואיפה אני יכול לקנות? חבל לי להוציא כסף על מחשב חדש. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 אפשרויות לרכישת לוח אם , כשיש בינהם הבדל כספי (כי אחד מהם דרך מישהו פרטי ואחד דרך חנות) לדאבוני, היבואן "לא ידע" את ההבדל בינהם ... (וואלה! איזה יבואן...אם הוא לא יודע...מי זה שצריך לדעת?) ושלא לדבר שלא ידע בהתחלה על קיימות אחד הדגמים(ה-GA-EG41MF-US2H). אני יודע שאין כ"כ הבדל בין 2 הדגמים ... אך בכל זאת הייתי שמח לדעת מהו בכל זאת ההבדל שקיים בינהם (גם אם קטן הוא...). GA-EG41MF-US2H - 347nis(חדש מחנות) http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4074 GA-EG41MF-S2H - 220nis(חדש באריזה מאדם פרטי) http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=241 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היי ישנו ילד שקיבל מחשב מחברת HP עם מפרט די עלוב CELERON D 1.6GHZ 512MB RAM DDR 2 250GB HD O\B GPU ויש לי כמה חלקים להרכיב לו. יש לו לוח של חברת HP עם חיבור PCI-E עליו הבעיה התחילה כששמתי לו כרטיס מסך GF6200,המחשב לא עלה כאשר שמתי אותו. הכרטיס תקין לחלוטין. בהגדרות BIOS שמתי את חריץ הPCI-E ראשון (שיזהה אותו קודם ללוח אם מחובר כרטיס) הבעיה המשיכה. כעת אני רוצה להרכיב לו חלקים נוספים כגון PENTIUM D 3GHZ וקיט זכרונות שיש לי רק שאינני יודע מה הבעיה שגרמה לכרטיס לא לעלות והאם בכלל הלוח יקבל את שאר החלקים. האם HP "חסמו" את האפשרות להרכיב רכיבים חיצוניים בBIOS ולכן הוא לא מקבל את הרכיב? אשמח לעזרתכם,רק רוצה לשמח את הילד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה ללוח 775 עבור OC ל E8400 ו CF של 4870 כמו כן הייתי מעוניין שיהיה על הלוח בקר רייד עבור מערך רייד 0. ניתן לחרוג ב 100 ש"ח אבל רק אם יש באמת הבדל מהותי... תודה
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי טריפל זיכרונות DDR2 מסוג HYPER-X של KINGSTON,כל סלוט בנפח 2GB=שישה GB בסה"כ;במהירות 800MHZ,אשר פועלים כרגע במצב FLEX. -השאלה בכותרת + השאלה מתחת. -אם אוסיף עוד סלוט נוסף של DDR2,גם כן בנפח 2GB;האם רק אז אוכל לשנות את מצב הזיכרונות מFLEX לDUAL CHANNEL באופן כזה,שיפעלו באופן מלא ויעיל?????! תודה רבה מאוד מראש...
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום התקנתי וינדווס 7 64 ביט ושמתי לב שהתדר של המעבד יורד כשהוא לא בשימוש..חפרתי קצת ב-Control Panel בלי קשר האמת ומצאתי את ה - Power Management מה דעתכם על האופציה הזאת ? כדאי להשאיר על דיפולט ? (5% מינימום 100% מקסימום) לא יכול להיגרם שום נזק למעבד ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם Gigbyte GA P35-DS3L ו 2 *1024MB מה מבחינתי הפתרון האופטימלי להרחיב את הזכרון ל 4 ג'יגה ? לקנות עוד 2 *1024 מה קורה אם החברות שונות וכו' ? איך זה יעבוד אם דואל צ'אנל אני פשוט לא מעודכן בזמן האחרון ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי את הלוח gigabyte ga-ma790fxt-ud5p (http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P) וזכרונות של G.SKILL שאמורים לעבוד במתח סטנדרטי של 1.5V. בדף המידע על הלוח מצוין מפורשות שחריצי הזכרונות הם 1.5V, יש לי את הביוס האחרון, אך אין לי אפשרות להוריד מתח מ-1.6V לא בביוס ולא בתוכנת ה-OC שמגיעה עם הלוח (להעלות אין בעיה). אני מניח שלא יהיה נזק כלשהו אם הזכרונות ירוצו ב-0.1V יותר, אבל אני ממש לא מצליח להבין את העניין (בעיקר אחרי שחיכיתי שבועיים לזכרונות 1.5V שמצאתי במחיר זול).
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה שלהם WinFlash , הורדתי את עדכון הביוס החדש ביותר וכשאני מנסה פותח אותו בתוכנה מופיעה לי ההודאה הבאה: BIOS file Size doesn't match with MainBoard BIOS! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שמתי לב שלא ניתן לימצוא את המעבד הנ"ל בחנויות , היצור שלו הופסק?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
ההמלצה באתר ללוח אם למחשב מישרדי (אצלי הוא לשימוש ביתי ללא משחקים ) מתקדם היא: ga-eg41nf-us2h בחנות מחשבים שפניתי אמרו לי שבלוח ga-73pvm-s2h הכרטיס הגרפי עדיף והוא גם זול יותר ,אבל חסר לו לעומת הכרטיס המומלץ יציאת fire wire שהיא לא בשימוש כמעט למשתמש רגיל, וגם כמות זיכרון 8G שהיא לא נדרשת עבורי. האם לדעתכם המוכר צודק והאם הכרטיס בחנות עדיף מבחינות נוספות כמו אמינות ואיכות ?
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הלוח הקיים שלי עושה בעיות עם הכרטיס מסך משום מה , הוא לא רוצה לעבוד עם החריץ של ה16X :\ הכרטיס קורס כל הזמן , ובמחשב זהה עם לוח אם אחר הכל עובד פיקס (הכוונה עם הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר) בגלל זה אני מעוניין להחליף אותו , ורציתי המלצה לאחד אחר שיתאים לי טוב למחשב שיש לי.. (המפרט מופיע גם בחתימה וגם בפרופיל..) יש לקחת בחשבון שהמארז שלי חסית קטן.. אז שזה לא יהווה בעיה יש עדיפות ליציאת HDMI מהלוח אם אבל לא כזה קריטי אם לא.. אני רוצה לוח שלא יגביל אותי בעתיד אם אני ארצה לשדרג דברים , ושיתמוך RAID.. תודה
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
שלום! בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש! הכל עובד כשורה בינתיים ואני מאוד מרוצה! הייתי רוצה לשאול האם הדברים האלו תקינים: 1) משום מה ה- Turboboost לא עבד, התקנתי את הכלי של אינטל שאמר לי שזה בכלל לא פעיל. אז נכנסתי לביוס וראיתי שהאופציה בכלל על Disabled. מאז שהפעלתי אני רואה את המעבד קופץ ל-3.2 GHZ כשצריך והכל סבבה. לא ממש שאלה אבל מה הקטע שזה יהיה כבוי כברירת מחדל? זו אחת מהסיבות שהלכתי על i5 2) הרצתי Prime95 ותוך כמה דקות החום של המעבד קפץ לסביבות ה-60 והמאורר התחיל להסתובב הרבה יותר מהר (ממש היה אפשר לשמוע איך הוא מאיץ ואחרכך מאט כשכיביתי את הprime). האם זה נורמלי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
יש לי I5 והגדרתי בביוס שזה יהיה על ENABLE. חיפשתי תוכנה לראות האם אכן זה עובד אבל התוכנה שאינטל שיחררה עובדת רק על ויסטה וWIN 7. יש עוד תוכנה שתראה לי שזה אכן עובד על XP ?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, -(השאלה בכותרת)...המשך השאלה - המעבד שלי=Intel Core 2 Quad Q6600. תודה רבה מאוד מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך יכול להיות ש 950 I7 מעבד של 2885 ש"ח קרוב בביצועים שלו ל I5 750 !!!! ההבדל ממש זניח ה 750 עולה 1032 ש"ח ! משהו לא הגיוני באתר שלהם כנראה הבנצמרקים דפוקים או שיש אינטרס שאני לא מבינה אותו http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=100&p2=109 http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=100&p2=102
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
זה הגיוני או שיש טעות באתר ? רשום ש 9650 BE יותר חזק מ Q9400 ומ E8400 http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=76&p2=102 AMD הטכנולוגיה לא אמורה להיות פחות טובה מ C2D וה Q ? AMD זול - 920 ש"ח
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום . מחשבי הנוכחי הוא: מעבד- E6550 לוח אם- ג'יגבייט P35 S3 כרטיס מסך - 9600GT זיכרון 4GB (גם למטה בחתימה אפשר לראות) עכשיו אני מתלבט בין ה-Q9400 לבין ה-E8400 השימושיים העיקריים שלי הם : קצת משחקים דוגמא COD6 DRIT 2 FIFA 10 לא משחקים יותר מידי דרמטיים , וכמובן אינטרנט וכו' מה לקחת אתם מציעים ?? אני העדיפות שלי זה ה-Q9400 כי אני גם חושב לטווח היותר רחוק גם מבחינת הערך כספי וגם שזה 4 ליבות והוא אמור להיות יותר מתקדם. אם לא עכשיו אז יותר מאוחר אני רוצה ללכת לקנת היום אם אפשר כמה שיותר עזרה מהירה אודה מאוד לעוזרים. (בבקשה מנהלים לא לנעול)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי E6600 (מומהר ל 3.2) אבל אני מתכנן לעבור לquad/ (אני מתנצל מראש אם שאלה זו מיועדת לפורום אוברקלוקינג. עברתי על שני הפורומים וזה פשוט נראה לי מתאים יותר) תודה, שי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את הלוח רכשתי מחברת מרדנית שכרגע נמצאת תחת כונס נכסים את הלוח אני רוצה לשלוח בעצמי לתיקון רק שאיני יודע למי לשלוח הכוונה היא אינני יודע תחת איזה מפיץ מרדנית קנתה את הלוח האם מישהו יודע או יכול לשער מאיפה מרדנית קנתה את הלוחות ? למנהלים אני מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם את המודעה הזו כי פשוט אין לי למי לפנות בברכה ארז
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני עכשיו נמצא עם e8400 ואני רוצה לשדרג ראיתי תמעבד החדש שהגיע,השאלה אם שווה לשדרג אליו ? האם הוא טוב? ומה ההבדל בינו לבין ה q9550 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-