עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gal426,

היי כולם יש לי מחשב עם הלוח הנ''ל H77-D3H ויש בו בתוכו שני סטיקים של 4GB בסה''כ הכל 8GB השאלה שלי אם אני יכול להוסיף עוד שתיים של 4GB ואז יהיה לי בסה''כ 16GB והכל יעבוד תקין? המעבד הוא I5 3470 והראם זה הדגם שיש לי ומה שרוצה להוסיף לו:KVR16N11/4

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by מאור247,

רציתי לדעת מם דעתכם על הלוח אם MSI דגם P45D3 צ'יפסט P45.... ואם יש לוח אם שבערך באותה רמה כמוהו אבל מתוצרת אסוס או ג'יגהבייט

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Bear Cub,

יש לי את המחשב שנוכחי מפרט בצד. אם אני מוסיף עוד 2GB זיכרון אני ארגיש שיפור במהירות של המחשב או שכרגע התוכנות של היום במילא לא מנצלות את ה 2GB? יש לציין שאני מרבה להשתמש בתוכנות כבדות וגם במקביל כגון Pinnacle studio 10 , Photoshop cs2 .

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by m53242,

שלום לכם יש לי מעבד שלא תומך חלונות 11. המעבד שיש לי עכשיו - I7-6700 אני רוצה ליקנות מעבד חדש שיתאים לי ללוח אם שלי. בבדיקה באתר זאפ מצאתי מעבד. ואני לא יודע זה מתאים לי. האם המעבד I7-8700K חדש מתאים ללוח אם שלי asus - MAXIMUS VIII HERO - Intel® Z170 ? הנה פרטים : מעבד https://www.shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=COREI7-8700K&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=19&aff=Zap&lang=he לוח אם שלי : https://www.asus.com/il/Motherboards-Components/Motherboards/All-series/MAXIMUS-VIII-HERO/techspec/ זה בשביל מעבד חדש יתמוך בעתיד לעבור לחלונות 11 בתודה מראש!

5. Started by Mike-,

שלום לכולם, תהיתי לעצמי איך גורמים למחשב לבצע boot מDisk On Key או כל אמצעי אחסון USB אחר. ניסיתי להעתיק את memtest86 (לדוגמה) לmp3 ישן והוא סירב לעשות boot דרכו, ניסתי את גירסת הfloppy וגרסת הCD. בנוסף, מהם כל שיטות הboot מUSB ? ראיתי בbios כמה סוגים (FDD,CD,Floppy...), האם זאת שיטת הboot ? ז"א שאם אני לוקח את גירסת הfloppy של memtest ומעתיק אותה על הmp3 אני צריך לבחור בשיטת הboot from USB -Floppy ? מהם שאר השיטות ? תודה מראש, מייק. *מצטער אם זה לא הפורום המתאים* [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 21:29:14 *Bump*

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ElectricRain,

באיזה חנות יש את המחיר הנמוך ביותר למעבד Athlon XP 2500+ Barton ? ב KSP זה עולה 990ש"ח האם יש זול יותר ? - אני מעדיף את הסתיפינג AQUCA !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב, אודה לעזרתכם בנוגע ללוחות אם של ג'יגה בייט, ואודה להסבר מה ההבדלים ביניהם בדיוק. המחשב שאני רוצה לרכוש אינו מיועד לOC. כמו כולם, אני מחפש לוח אמין - מהיר - ושנותן תמורה טובה (אפשרות שדרוג לעתיד לא כ"כ מדברת אלי) לטווח זמן של 3 שנים. אינני מחפש מערך CF/SLI, אך המטרה שלי למחשב היא גם משחקים (הכרטיס שאני ארכוש יהיה 7850) להלן הלוחות: GIGABYTE GA-B75M-D3H GIGABYTE GA-H77M-D3H GIGABYTE GA-H77-DS3H GIGABYTE GA-H77-D3H תודה - מוטי.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by elite group,

איזה מעבד חזק יותר נורפווד 2.8/800/512KB 478 או Athlon 64 / 754 / 2800+ AMD ? הלוח אם שלי 478 מת וקניתי מחשב מלא ב 120 שקל . Athlon64 754 2800+ AMD GIGABYTE NVIDIA CHIPSET 1GB DDR1 400MHZ HITACHI 80GB IDE R9550

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שש, שמונה ועשר ליבות עיבוד למשתמשים הביתיים: דור ה-Broadwell-E המבטיח מתקרב להשקה, ואל הרשת מתחיל להגיע מידע ראשון אודות הביצועים הצפויים לנו אחת מגולות הכותרת שצפויות לנו בתערוכת קומפיוטקס לשנת 2016, שתחל בסוף החודש הנוכחי, היא ההצגה וההשקה הרשמית של דור מעבדי האקסטרים החדש של אינטל – Broadwell-E, שכבר ידוע לנו כי יציע ארבעה דגמים שונים בהתבסס על אותה תושבת LGA 2011 ואותה ערכת שבבי X99 של דור ה-Haswell-E. הדגם המעניין ביותר בדור החדש יהיה ללא ספק ה-Core i7-6950X שיהיה הראשון ממשפחת ה-Core אשר יכלול עשר ליבות עיבוד פיזיות, ו-20 ליבות לוגיות תודות לטכנולוגיית ה-HyperThreading, כל זאת במחיר מאסיבי (כמובן) שיעמוד על כ-1,500 דולר. מן העבר השני, גם מעבדי ה-Cor…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by aderet,

E6300 Intel Intel Core2 Duo E6300 - 1.86Ghz - 2MB Cache 1181 שח PX7600GT-TD256 Leadtek Geforce 7600GT-TDV256 256 DDR3 976 שח GA-945PL-S3 Gigabyte 582 שח 1789 אחרי 950 שח זיכוי או ADA3800CUBOX AMD Athlon 64 X2 3800 Dual Core 957 שח PX7600GT-TD256 Leadtek Geforce 7600GT-TDV256 DDR3 976 שח GA-M55S-S3 Gigabyte nForce 550 Chipset - 4xDDR2 4xSATA2 - Gigabit LAN - Firewire - 8 615 שח 1598 אחרי אותו זיכוי אני רואה את זה ככה:200 שח הבדל לטובת amd שאני לא יכול להרשות לעצמי ולוח יותר טוב עם יותר אפשרויות (raid) למשל.. האם יש הבדל משמעותי בביצועים לטובת האינטל(קידודים ומשחקים..) אני רוצה לעשות את ההזמנה עוד היום!! תודה מראש חברים!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by parker8,

אני רוצה לדעת כדי להשוות עם הלוח האם הכי טוב למעבד AMD... (ASUA A8N SLI PREMIUM) שהייתה עליו ביקורת באתר... תודה מראש למי שיודע

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 תומך בצורבי SATA?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חברים אני חייב את עזרתכם בדחיפות דבר ראשון שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב עם מעבד דואל קור אי 5200 , ולוח אם ג'יגהבייט ga-g31m-s2c . החלפתי לו מאוורר למעבד לתושבת 775 , פירמטתי אותו והתקנתי ווינדוס וכל התוכנות. המחשב התקין עדכונים אוטומטים והפעיל את עצמו מחדש מאז הוא תקוע על המסך ההתחלתי של המחשב של הביוס והוא לא נותן לעשות כלום גם לא להכנס לביוס. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וסידירום השארתי רק את ה-24 והתקע של המעבד מחוברים וכלום אין תזוזה. הוצאתי את הסוללה של הביוס ואת הג'אמפר הפעלתי וכיביתי פעמיים והחזרתי למקומם ואין תגובה, החלפתי גם זכרונות וספק כוח. מה שמפתיע שהכל עבד בסדר ואחרי התקנת העדכונים של הווינדוס הכל קרה. לא עשיתי שום עדכון ביוס אודה לעזרתכם זה המחשב של העסק ובלעדי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by UdiDani,

שלום לכולם! אנו מתלבטים בין המעבדים intel pentium D 820 ו intel pentium D 920. אשמח אם תאמרו לי איזה מהם עדיף? (הפרש המחירים ביניהם הוא כ100 ¤)..

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. חבר של אבא של הביא לי את המחשב שלו לסדר לו, וכל פעם שניסיתי להתקין ווינדווס המחשב קרס. חשבתי בהתחלה שהדיסק דפוק, אבל גם כשהבאתי אחר זה קרה. אז התחלתי לחשוד בזיכרון(3X64 SDRAM133), ולכן הרצתי ממטסט לכל סטיק בנפרד, ושלושתם זרקו מאות ארורים. כמובן שהמחשב לא עבר אוברקלוק. הגיוני ששלושת הסטיקים דפוקים? או שיש לזה הסבר אחר? לוח אם או משהו? ??? תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by cousinIT,

אני יודע שכולם שמות קוד של מעבדים.. אבל מה ההבדל ביניהם? מה עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ZoBy,

קיבלתי אתמול כרטיס זיכרון שהזמנתי, אך גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שלי (חכם שכמוני לא חשב לבדוק לפני שהזמין...) והחלטתי להחליף למשהו שיתאים. השאלה היא אם כדאי לי להחליף או לקנות לוח אם חדש שיתאים לזיכרון (וגם לוח אם יותר טוב ממה שיש לי עכשיו)? הזיכרון שקניתי הוא 512MB Samsung DDR PC3200/400 ואני רוצה להחליף ל512MB SDRAM PC133 - Samsung original. בשביל להחליף אני צריך להוסיף עוד 150 שקלים, השאלה היא אם זה שווה את הכסף ואם יש הבדל בינהם? לפי מה שאני מבין הDDR יותר טוב מהSDRAM וזה שהוא יותר זול זה גם עדיף. עוד התלבטות שקשורה לזה היא שיש לי כבר כרטיס זיכרון 256MB SDRAM PC133 ולפי מה שאני יודע זה שאני אוכל לשלב בינהם ואז יהיה לי יותר זיכרון. אז על מה אתם ממליצים?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום חברים, יש לי שאלה, עשיתי ניסיון קטן עם מעבד i3-6100 וביטלתי את הHT וניסיתי לשחק בRAINBOW SIX SIEGE סתם בשביל ליבדוק את ההשפעה. מה שמצאתי שמוזר מאוד הוא שלמרות שהFPS שמוצג הוא סביב ה77~95(תמיד מעל 60) בפועל הוא ביכלל לא זז וקופא כל מחצית שניה והסאונד קטוע, אז יוצא שלמרות שמבחינת תוכנה המציגה את הFPS הביצועים מצויינים סביב ה80~90 FPS אבל בפועל המישחק עובד כמו 15FPS שמגמגם והסאונד כל הזמן קטוע, בקיצור לא ניתן ביכלל לשחק. אז אני שואל- כיצד התוכנות באמת בודקות את הביצועים? איך אפשר ליסמוך על זה למי שמחפש מערכת שתרוץ בצורה חלקה אם בפועל יש מצב שאין ביכלל קשר לביצועים שרואים לעומת ההרגשה בפועל? אני מודע שזה לא מעבד למישחקים, רק שואל ספציפית למה זה…

19. איזה לוח ברמה גבוהה ניתן לקנות במקום ה MSI NEO4 שתכננתי לקנות ? האם כדאי לחכות עוד קצת ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by doker,

יש לי לוח אם ישן לBIOS-I-2M 9070505/07/1999-i440BX-ITE867-2A69KV3IC-00 והוא לא מזהה הרדדיסק של 80 גיגה אני רוצה לנסות לעדכן את הBIOS כנראה זה יעזור מישהו יכול לעזור לי למצוא קבצים לביוס ללוח אם הזה כי אני לא ממש מוצא תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. למנהלים - אם הכותרת לא תקינה אני מצטער! אני רציתי אנשים יראו את זה מפני שלדעתי זה חשוב ושוב סליחה אם היא לא תקינה. אז, חשבתי עכשיו... אני מתכנן לקנות X48 ולקנות 4870 ואולי עוד שנה ככה אם הוא לא יתספק אותי, אני יוסיף עוד אחד או אחד יותר חדש ב-CF. עכשיו, חשבתי שאם יצאו המעבדים החדשים, הלוח היקר שאני אקנה יהיה מוכרך להיות מוחלף (במידה ואתם רוצים לקנות את מעבדי נהלם..) ואז אין טעם שקניתי לוח יקר לעתיד... בקיצור לא כדאי לקנות היום לוח עם CF אם אתם לא מתכונים לעשות בו שימוש ב-CF באותו הרגע! אם אחרים חולקים על דעתי, אני אשמח לדעת את עמדתם ואולי תשנו את דעתי. תודה רבה למגיבים!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בגדול שני הלוחות דיי זהים ההבדל העיקרי הוא הכרטיס המובנה, עד כמה ההבדל בין הכרטיסים המובנים משמעותי והאם הוא מצדיק תוספת של 100 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 47,

תגידו, המעבדים המבוססים על ברטון יצאו בגירסאות של מתחת ל Athlon 2800+ ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, אני עומד להזמין מחנות ברשת את הרכיבים הבאים: ATHLON XP 2400 with some appropriate cooler ABIT NF7 motherboard Geil DDR-RAM 512MB 3200 Ultra (1 chip) אין לי נסיון בהתקנות שכאלה (אבל אני מבין אנגלית :-) ) אני לא מתכנן OC אבל רוצה להפיק את המקסימום בלי OC. כמה קשה לדעתכם המשימה? יש סיכויים לעשות טעויות פטאליות? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mikey,

האם הלוח הזה הוא לוח טוב?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים