מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
נתוני המחשב שלי: מעבד אינטל 1.7 כרטיס מסך: ג'פורס 2 HD: 40 ג'גה... לוח אם: ישן אבל תומך בDDR וSDRAM עד 1G אך עד מהירות של 266/333 זיכרון: 2 סטיקים של SDRAM 128 במהירות 100MHZ החלטתי שאני חייב לשפר את מהירות המחשב שלי! אני לא מריץ בו שום משחק או תוכנה כבדה (הכל במחשב השני בבית) אבל עדיין הכל זזה בו לאט... אני מוכר את 2 הסטיקים שיש לי + עוד 1 מאותו סוג ואז מוסיף עוד כסף כדי לקנות אחד משני אלה: 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 או 1024 DDR 400 MHZ CAS 2.5/3 ממה שאני קראתי ויודע זה לא משנה עם התדר יהיה גבוהה יותר כי הוא יעבוד במהירות הנמוכה ביותר - לוח אם או זיכרון ובמקרה הזה זה לוח אם... כל המטרה של ה"מיני שדרוג" הזה הוא שהמחשב יזוז - יפעל קצת יותר מהר... רציתי להתייעץ איתכם מה יותר כ…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מעבד + לוח אם למפרט בצד עדיפות ללוח איכותי ומעבד סביר בתקציב של 1500 השידרוג הוא עקב כך שהמחשב מציג סרטי HD עם לאגים במשחקים הוא בסדר אבל כנראה שעדיין לא הכל מנוצל יכול להיות שהספק פשוט לא מספיק ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו amd athlon xp 1800 עם זיכרון 256 , 40 ג'יגה וכרטיס מסך r9550 לוח האם שלי פגום (מאוד) וכמעט ולא מאפשר עבודה חשבתי בסכום כסף יחסית קטן "לשדרג" קצת את המערכת על מנת שאפשר יהיה לעבוד על המחשב..(עכשיו הוא מתכבה כל הזמן) כרטיס מסך אני משאיר וכך גם ההארד דיסק.. מה הכי מומלץ בסכום של עד 1000 שקלים..? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי נהפך לעגלה. כשאני פותח הרבה דברים ואת הדפדפן עם הרבה טאבים המחשב פשוט נעשה איטי בצורה מגעילה. חשבתי על הכיוון של להוסיף זיכרון. 2 סטיקים של 1 ג'יגה שיעבדו בדואל צ'אנל במקביל לאלו שיש לי עכשיו. האם כדאי? האם זה ישפר את הביצועים? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שש, שמונה ועשר ליבות עיבוד למשתמשים הביתיים: דור ה-Broadwell-E המבטיח מתקרב להשקה, ואל הרשת מתחיל להגיע מידע ראשון אודות הביצועים הצפויים לנו אחת מגולות הכותרת שצפויות לנו בתערוכת קומפיוטקס לשנת 2016, שתחל בסוף החודש הנוכחי, היא ההצגה וההשקה הרשמית של דור מעבדי האקסטרים החדש של אינטל – Broadwell-E, שכבר ידוע לנו כי יציע ארבעה דגמים שונים בהתבסס על אותה תושבת LGA 2011 ואותה ערכת שבבי X99 של דור ה-Haswell-E. הדגם המעניין ביותר בדור החדש יהיה ללא ספק ה-Core i7-6950X שיהיה הראשון ממשפחת ה-Core אשר יכלול עשר ליבות עיבוד פיזיות, ו-20 ליבות לוגיות תודות לטכנולוגיית ה-HyperThreading, כל זאת במחיר מאסיבי (כמובן) שיעמוד על כ-1,500 דולר. מן העבר השני, גם מעבדי ה-Cor…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה הגדרות ביוס ממולצים ? ועוד משהו סתם נכנסתי לביוס מקודם לא שיניתי כלום רציתי לבדוק תטורבו בוססט עכשיו מצאתי משהו כזה Intel Turbo boost tech נכנסתי לזה וראיתי 3 מצבים 1. AUTO שזה היה המצב שלו. 2. enabled והיה רשום בצד [MENU] שזה אומר שכל הליבות יעבדו בצורה הכי מהירה משהו כזה 3.disable לא כלכך הבנתי תפירוש שלו בצד[MENU] להשאיר את זה כמו שזה או לעשות את אחד מ2 מצבים שאמרתי? עוד דבר יש דרך בביוס להעלות תמהירות מאורר של הכרטיס מסך?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי שלוח אם עם CHIPSET 785G משודך הכי טוב עם המעבד הנ"ל, האם זה נכון? תכננתי לקנות את הMA785GT-UD3H או MA785GMT-UD2H ואני מתלבט בינם לבין הMA-770T-UD3P AMD770 שהרבה פה המליצו עליו ביחד עם המעבד הזה. האם יש יתרונות ל785G על פני ה770? ראיתי של770 יש חלוקת כוח יותר טובה (8+2) מאשר ל785G י (1+4) ועוד כמה יתרונות. קראתי ביקורות טובות על שלושת הלוחות, מה הכי כדאי לקנות, שיעבוד הכי טוב עם המעבד? (הלוח והמעבד יעבדו עם 4GB DDR3 1333) מה ההבדלים בין ה770 ל785G? תודה לעוזרים! הנה הלינק: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2489&page=1
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי ועכשיו אני מתכנן להזמין את החלקים INTEL CORE i7 S1155 2600K ASUS P8P67 PRO זכרונות -PATRIOT VIPER 6144MB (2048MBX3) DDR3 מה דעתכם על הלוח האם יש דגם יותר משתלם ממנו. תקציב ללוח- 1000 תודה יוני.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: https://hwzone.co.il/community/topic/592433-הוספת-זכרון-למחשב-ישן/ בסוף מצאתי שני סטיקים בדיוק כמו שלי אותו דגם והוספתי אותם, ככה שיש לי 4 סטיקים. בביוס מוזהה רק 4GB, ב-MEMTEST86+ מזהה רק 4GB אבל כן מזהה 4 סטיקים של 2GB. ב-Windows 64bit כתוב 8GB אבל 4GB Usable. Speccy וCPUID מזהות 8GB. הלוח והמעבד תומכים עד 16GB וארבעה סטיקים של 4GB.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 תומך בצורבי SATA?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם RDRAM 800 אני רוצה לשדרג וחשבתי אולי לקנות P 4 2 GHZ עם הלוח GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM להעלות את הבאס ל133 והרטיו של הזכרונות 3 ככה שלזכרונות לא יהיה O/C כי הם ג'נריק ואני לא רוצה שיפגע, יש לי כמה שאלות: 1. האם הלוח הנ"ל טוב לO/C ? 2. לכמה (הערכה אישית שלכם) אצטרך להעלות את הVOLTAGES ? תודה לכל העונים!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי מעבדי דור 13 יהיו זמינים לקניה לעובדי החברה? כרגע רק הדור 12 זמינים לקניה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם. יש 8+2 PAHSE DESIGN ויש 4+1 PHASE DESIGN הבנתי שזה קשור ליציבות המתח של המעבד או משהו כזה, שזה חשוב לאוברקלוקרים. מה אם אני מעוניין לעשות בעתיד OVERCLOCK עדין למעבד? 4+1 נחשב בסדר? לוח עם 8+2 כביכול יחזיק יותר זמן בחיים או שאין קשר. או במילים אחרות, האם 4+1 נחשב ל PHASE DESIGN לא טוב? לא משנה כרגע באילו לוחות ספציפים מדובר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני תריך תשובה עד הערב: האם כדאי להשקיע עוד מאה דולר (מה שאני ממש לא רוצה) ולקחת 4400 במקום 4200? איך פוטנציאל הOC שלהם? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה: יש לי לוח אמ אסוס P4S533-MX אני רוצה לעשות שדרוג לזכרון עכשיו יש לי 256SDRAM133 אני מתלבט אם להוסיף: עוד 512 SDRAM133 ככה שיהיה 768 או לשים פשוט 512 DDR 333MHz ולהעיף את ה SDRAM מה אתם מציעים? :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אודה לביקורת ללוח הבא : Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra במיוחד מכאלו שיש להם אותו : איך הלוח ? אמין ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת.... לא חובה INTEL..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: q6600 9800GTX OCZ 4GB ram HD: 320GB SATA2 אפשר עם חריגה של 300-200 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 18:32:52 בבקשה מישהו יגיבזה דחוף אני מזמיו את המחשב מחר!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי 2 מעבדים ב KSP אחד AMD SEMPRON שאותו קיבלתי עם קופסה גדולה אורגינלית הכוללת חותמת של AMD מדבקה שאפשר להדביק על המחשב וקירור עם חותמת של AMD בקיצור הכל תקין. קניתי גם מעבד AMD 64 BIT ובKSP נתנו לי את המעבד רק בקופסת פלסטיק ללא חותמת הקופסה כבר היתה פתוחה וללא מדבקה וללא שום חותמת והקירור שקיבלתי בכלל של חברה אחרת ולא של AMD בקיצור בכלל לא כמו הSEMPRON. 1.האם אני יכול לדרוש מדבקה? 2.האם אני יכול לדרוש קירור תואם אורגינל של AMD ולא סתם משהו שנתנו לי? 3.האם זה חוקי/תקין איך שהם מכרו את המעבד ותואם לאיך שהחברה AMD מצפים שימכרו את המעבד שלהם? לפני שאני ניגש להחזיר או לדרוש את הדברים הנ"ל אם מישהו יוכל לענות לי על זה כדי שאדע מה נעשה לפי התקנות ומה לא.... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
Intel pentium 4 3.0 64bit על 60 מעלות זה בסדר?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שיש תלוח 945P S-3 איך אני עושה disable לכרטיס קול. דחוף!! איפה שיש את כל ההתקנים של USB וכרטיס רשת מובנה אני לא רואה שם audio
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיווחים: אינטל דוחה את שקת המעבדים בתהליך 10 ננומטר לשוק השולחני ומשאירה אותנו עם מעבדי 14 ננומטר מבוססי ליבות מעידן ה-Skylake לעתיד הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עם קצת נוסטלגיה והרבה הסברים כל מה שרציתם לדעת על PCIe - https://www.youtube.com/watch?v=PrXwe21biJo
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-