עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gal426,

היי כולם יש לי מחשב עם הלוח הנ''ל H77-D3H ויש בו בתוכו שני סטיקים של 4GB בסה''כ הכל 8GB השאלה שלי אם אני יכול להוסיף עוד שתיים של 4GB ואז יהיה לי בסה''כ 16GB והכל יעבוד תקין? המעבד הוא I5 3470 והראם זה הדגם שיש לי ומה שרוצה להוסיף לו:KVR16N11/4

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SEangel,

אני יודע ששניהם לא הבי חדשים אבל בכל זאת, איזה צ'יפסט עדיף nForce (הראשון) או ויה 266 (לא האי)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חברים, יש לי שאלה, עשיתי ניסיון קטן עם מעבד i3-6100 וביטלתי את הHT וניסיתי לשחק בRAINBOW SIX SIEGE סתם בשביל ליבדוק את ההשפעה. מה שמצאתי שמוזר מאוד הוא שלמרות שהFPS שמוצג הוא סביב ה77~95(תמיד מעל 60) בפועל הוא ביכלל לא זז וקופא כל מחצית שניה והסאונד קטוע, אז יוצא שלמרות שמבחינת תוכנה המציגה את הFPS הביצועים מצויינים סביב ה80~90 FPS אבל בפועל המישחק עובד כמו 15FPS שמגמגם והסאונד כל הזמן קטוע, בקיצור לא ניתן ביכלל לשחק. אז אני שואל- כיצד התוכנות באמת בודקות את הביצועים? איך אפשר ליסמוך על זה למי שמחפש מערכת שתרוץ בצורה חלקה אם בפועל יש מצב שאין ביכלל קשר לביצועים שרואים לעומת ההרגשה בפועל? אני מודע שזה לא מעבד למישחקים, רק שואל ספציפית למה זה…

4. 4x4GB G.Skill Ares Quad 2133Mhz vs 4x8GB G.Skill RipJaw Z Edition 1600MHZ מה כדי לי יותר לקנות. בפחות או יותר שתיהם אותו מחיר מה לקחת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by David Ell,

זה בסדר? עכשיו בדקתי. אם זה משנה אז לא הייתי בשום משחק ולא הורדתי כלום, בדקתי דרך HWMONITOR. נראה לי קצת מוזר כי הכרטיס מסך הוא 37-39. ואני יש לי שאלה קטנה: יש לי I 5 2320ו-P67X UD3 B3, אני רוצה לקנות SLI 760 ואולי לעשות להם OC, כדאי לי להחליף משהו? לא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד? אם כדאי לי לשדרג אשמח אם תרשמו לי כאן מעבד ולוח שיוציאו את ההכי טוב מהמערך (רוב הסיכויים שאני קונה אחרי ההשקה של AMD ירדו מחירים) תודה רבה מראש ואשמח למענה מהיר!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. האם הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 תומך בצורבי SATA?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מידע בגדול על המחשב המיועד: * מחשב לעריכת וידאו ב HD, עבודה עם אפטר אפקטס ופרימייר 5.5. * המחשב מיועד לעבודה נון סטופ כל השבוע. * אני לא מחפש להוזיל עלויות. הדגש הוא על חומרה איכותית ומותאמת לתוכנות הנ"ל. המפרט: מעבד i7-2600 (לא מתוכנן OC). 16GB זכרון של kingstone כ. מסך gigabyte GTX580 ssd crucial c300 128GB WD black 1TB ספק כוח Thermaltake TT-W0230 850W 3 צורבי DVD (בעתיד יתווסף blu-ray) קירור למעבד scythe katana3 ההתלבטות האחרונה שנשארה היא לגבי הלוח האם ללכת על gigabyte p67a-ud7-b3 או על z68x-ud7-b3. הם זהים אחד לאחד חוץ מהצ'יפסט (שאין לי מושג להבדלים בין שני הצ'יפסטים) ההפרש במחיר בין שני הלוחות הוא 130שקל (לא קריטי מבחינתי). אשמח להארות/הערות לגבי …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by alex542,

כיום יש לי g840 שהוא מגביל אותי פה ושם במשחקים לכן אני רוצה להשתדרג למרובע ליבות אך אני לא רוצה להשקיע יותר מדי אז השאלה אם q8400 יתן לי ביצועים טובים יותר למרות שבכל מיני אתרי השוואות אני רואה שg840 יותר חזק q8400 ויש גם אתרים שאני רואה לההפך וכו'. רציתי לדעת מבחינת משחקים q8400 יתן לי יותר ביצועים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Tamir92,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי, יש לי לוח אם של ASUS Strix Z370-G ונכון לעכשיו יש לי רק כרטיס זיכרון אחד של 16GB של סמסונג שהוא במהירות של 2400MHZ DDR4 מבחינת אפשרות להוסיף אין בעיה הוא עובד עם dual channel וכבר בדקתי איזה סלוטים אמורים לעבוד עם מי השאלה שלי היא כזאת במידה ואני רוצה להוסיף עוד כרטיס של 16GB האם המהירות אמורה להיות זהה? או שזה לא משנה והמחשב יזהה את זה וישתמש בזה ככה או ככה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by KOBOKOBO,

זיכרונות DDR5 כבר כאן , ועדיין לא באמת כאן, זאת רק ההתחלה , ניסיתי להבין מה היתרון בין DDR4 מול DDR5 בפועל , לא רק על הנייר, ולא הצלחתי ומה היתרון DDR5 לדוגמה בין שני הזכרונות הללו באמת? הרי התזמון של 40 לא פחות יעיל מ 19 ? לא יודע מה אני מפספס כאן... Kingston 16G 4800MHz DDR5 CL40 G.Skill Trident Z 16GB DDR4 4800Mhz CL19

11. Started by יקיר רדא,

realtek זה כרטיס קול טוב?

12. Started by lmlm,

מעבדי Yonah הם מעבדים למחשב נייד או מחשב רגיל? אילו מעבדים של הדור הבא של אינטל הם למחשב רגיל? תודה לכל העוזרים

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שנה אחרי שהצליחה להדהים אותנו עם מחשב נייד גדול ששוקל פחות מקילוגרם אחד, החברה הקוריאנית מתכוננת להשקת דור שני שיהיה מרשים אפילו יותר ביכולותיו לכתבה

14. עוד לא שמעתי כל רשרוש למעבד AMD שולחני שיתחרה מול 4770 או דומה לו

15. קיבלתי הצעת מחיר למחשב בחנות שכונתית. המפרט כולל זיכרונות מבית קינגסטון. ידוע לי שישנה בארץ מכה של זיכרונות מזויפים . איך אני בתור לקוח סופי יכול לוודא לפני העברת הכסף שאכן מדובר בזיכרונות אוטנטיים וכיצד לעגן את הנושא טוב טוב בהסכם \טופס הזמנת הרכישה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי באחד המחשבים לוח ישן יחסית של ASROCK מבוסס צ'יפסט 945G. הלוח תומך במעבדי פנטיום 4, פנטיום D וכפולי ליבה מבוססי 65 נ"מ בעלי באס של עד 1066 מה"ז כולל. היה לי במחשב מעבד פנטיום E6300 במהירות 2.8 גה"ז 45 נ"מ ובאס 1066. התקנתי אותו על הלוח הנ"ל שכביכול לא תומך והמחשב עלה בלי בעיה והמעבד זוהה ועובד במהירות מלאה ללא בעיות. קצת מוזר לא? הלוח לא עבר כל שינויים למעט עדכון ביוס לגרסא האחרונה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by oshric,

שלום לכם.. יש לי במחשב כרטיס זיכרון של ג'יגה ואני מעוניין להרחיב... אני לא ממש מבין בחברות אבל יש ברשותי 150 שקל ואני רוצה עוד ג'יגה אחד כמובן של 667 mh... איזה חברה אתם ממליצים לי במחיר הזה? האם כדי קינגסטון ? או האם עדיף חברה אחרת טובה יותר..? בבקשה צרפו לי קישור מאתר skypc.co.il משם אני מזמין מחכה לתשובה.. מקווה שתעזרו לי, ותודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by coco,

יש לי את ה 8RDA+... מה זה אומר בביוס ה AGP aperture size . על כמה הוא צריך להיות (128, 256...) והאם בכלל יש שיפור בביצועים ? (יש לי R9700PRO של SPPHIRE ).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by rezy,

היי אז לאחרונה קניתי ראם חדש,וכמו אידיוט הזמנתי ארבע " חתיכות " ראם של 2 גיגה אבל בלוח אם יש לי מקום רק לשתיים חתיכות. אז חשבתי שהגיע הזמן לקנות לום אם חדש.אני לא מבין בזה כול כך אז תסלחו אם אני נשמע מפגר חח. אז התקציב שלי בסביבות 400 שקל +-.בעיקרון חשבתי שזה נחמד http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P8Z77-M-PRO.הדברים שאני צריך שיתאים - Hz 4MB CORE 2 QUAD Q8300 ו 8GB 4X2GB PC2-6400 DDR2-800. אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים למיניהם תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by e.t,

יצא היום חבילת דרייברים חדשה מבית EPOX. (לא יודע אם זה תומ או לא בלוחות NF2 אחרים) מתוך האתר הרשמי של http://www.epox.org/ Download of latest NForce 2 drivers with the following inclusion data :- Audio driver 3.34 (WHQL'd) Audio utilities 3.17 Network driver 3.13 (WHQL'd) GART driver 2.78 (WHQL'd) SMBus driver 2.75 (WHQL'd) Memory controller driver 2.75 (WHQL'd) IDE driver 2.70 In The Box (WHQL'd) IDE driver 3.07 Full Driver Installer 3.22 Suitable for Windows 2000 and XP only. להורדה פה: http://www.epox.org/drivers/nv278_2k_xp.exe

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי לוח Asus striker extreme בידיעה שניתן להתקין עליו מעבדי QUAD 45nm מהמחשב היישן לקחתי את הכרטיסי מסך 2*XFX Nvidia 7950GX2 את הזכרונות OCZ REAPAR 2G 800 ספק CORSAIR 650 TX קירור למעבד tr u120e + sflex 120 . אני מעוניין לקנות מעבד חדש וחשבתי על מעבדי core 2quad Q9450/9550 לאחר בירור מקיף באתר אסוס בתמיכת הלוח במעבדים מעבדי ה-QUAD 45nm אינם מופים ברשימה חשבתי אולי לא הספיקו לעדכן את האתר או משהו כזה, וניגשתי לפורום של הלוח באתר אסוס, וגם שם אני רואה שישנם דיונים על כך שהלוח אינו תומך במעבדים אלו http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080824001915437&board_id=1&model=Striker+Extreme&page=1&SLanguage=en-us חשבתי לעצמי אולי כמה מק…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by waizman,

אהלן אחי כנראה צריך להחליף לוח אם (כרגע יש לו GIGABYTE H61M-D2-B3) ואני צריך המלצה לאיזה מומלץ. בעקרון אין בעיית תקציב, רק שיהיה יציב ואמין. אחי צלם מקצועי אז צריך משהו שיתאים לעריכת תמונות ו- וידאו ושיכלול חיבורי USB3. אם יש לוח עם כרטיס מסך מובנה ששווה משהו אז זה יתרון, אבל לא חובה. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Rong,

יש לי כזה מחשב לוח אם P4p800 deluxe מעבד p4 עכשיו לא ליצחוק עלי זיכרונות 384 DDRAM לא בדואיל וכרטיס מסך G FORCE 2 MX אני צריך ממכן שתציעו לי כרטיס מסך טוב וזיכרונות טובים בתקציב שלא ניגיד 1500-1000 משהו כזה לשניהם ביחד זיכרונות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1105&products_id=6126 שתיים כאלה כדי שיעבוד בדיואל וכרטיס מסך תציעו לי רון ...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by lipa,

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1976430,00.asp http://www.digit-life.com/articles2/video/conroe.html

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הזמנתי מחשב (עוד ניתן לשנות את ההזמנה) המבוסס על לוח P55 (הלוח: Gigabyte P55M-UD2) - ולא תומך בTriple Channel, וזכרונות שנמכרים כTriple Channel: 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel - DDR3 1600mhz הזמנתי את הסט הזה, בעיקר בגלל המחיר (770 ש"ח) - הזכרונות יעבדו על הלוח? ברור לי שלא בTruiple Channel, אבל 4GB מתוך ה6GB יעבדו בDual Channel ואילו הסטיק הנותר של ה-2GB יעבוד בsingle channel? יש הבדל ביניהם במתחים? יש סיכוי שבכלל עדיף להישאר בכפולות של 2 (לרדת ל-4GB) ולא להנות מ2GB נוספים, רק כדי לא לגרום לבעיות? יש בחנות גם זכרונות שנראים פשוטים יותר (בלי היטסינק, ולא מעוצבים) ובמהירות של 1333Mhz, ב260 ש"ח לכל סטיק של 2GB - האם עדיף לי לוותר על כל הבלגן הזה, לשלם קצת יותר ולקנ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים