עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב לא רציתי לפתוח ת'רד חדש כי גם ככה יש שניים שלי בעמוד הראשון. אז ככה בסוף החלטתי לעשת OC רק לכרטיס מסך אני לוקח pentium 2.8c supertalent case TT420w PS ומשאיר את הgf ti4600 שלי בעיקרון יש לי עוד 1800 שקל לזיכרון וללוח אם זה לא אומר שצריך לבזבז את כולם! אני צריך לוח אם חזק ויציב! שיהיו לו גם אפשרויות OC חזקות! לא צריך כרטיס רשת! יש לי אחד לPCI אז חשבתי לקחת p4p800 deluxe ששמעתי שהוא אחלה או Abit IC7 שגם שמעתי שהוא אחלה או אחת מההצעות שלכם אני פתוח להצעות זיכרון אני חשבתי על אלו: OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit מה ידוע עליהם? יש להם בעיות ידועות? הם לא מיועדים לOC... אני יודע שאפשר לקחת סמסונג או טווימנוס אבל אני מעדיף חברה אמינה וט…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ענקית השבבים מכריזה על סדרת מעבדים חדשה ללפטופים שרוצים כמות גדושה של כח עיבוד - הכירו את Core 9th Gen למחשבים הניידים לכתבה

3. Started by Itay Ezra,

שלום אחרי קרוב ל 3 שנים אני רוצה לשדרג טיפה את המחשב שלי זה המפרט של המחשב אני רוצה לשדג את המעבד לוח אם כבר מצאתי דגם: gigabyte z390 ud אבל אם יש לכם משהו אחר להמליץ אפשרי https://www.google.com/search?rlz=1C...w=1920&bih=937 השימוש העיקרי במחשב זה למשחקים כבדים סהכ מסך 24 אינץ חושב לשדרג בעתיד ל27 אינץ איזה מעבד יעשה את העבודה במחיר משתלם אחרי הכל אני לא הולך להריץ משחקים באיכות 4K על 50 אינץ

4. Started by coorva,

שלום רב מתלבט בין 2 לוחות האם למישחקים. אשמח לקבל המלצה לעדיף מבינהם. המעבד יהיה intel core i7 2600k 3.4G תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by JohnnyBravo,

אמורים לצאת החודש לא? http://www.tomshardware.com/news/ivy-bridge-processor-release-22nm-3d-transistor,13753.html http://www.globes.co.il/serveen/globes/docview.asp?did=1000643499&fid=1725 וטוב לדעת שהם מיוצרים בישראל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by zamir21,

יש לי כרגע לוח אם : [h=1]Intel® Desktop Board DH61WW[/h] אני מתלבט אם לקנות את לוח האם הזה: ASUS H81M-K האם יש הבדל ביניהם? בלוח אם הנוכחי אין לי PCI 3.0 וזה חשוב לי בגלל הכרטיס מסך שיש לי, האם יש את זה בasus h81m-k ? האם כל הרכיבים שיש לי כרגע במחשב יעבוד גם על לוח אם asus H81M-K ??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by stas12,

שלום. אני רוצה לשים מערך SLI על הלוח GA-P35-DQ6..האם הלוח תומך במערך SLI או שרק ב CF? האם אין איזה דרייברים פרוצים שמאפשרים SLI על לוח זה כמו ב 975X שהיו לפניו? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. למנהלים - אם הכותרת לא תקינה אני מצטער! אני רציתי אנשים יראו את זה מפני שלדעתי זה חשוב ושוב סליחה אם היא לא תקינה. אז, חשבתי עכשיו... אני מתכנן לקנות X48 ולקנות 4870 ואולי עוד שנה ככה אם הוא לא יתספק אותי, אני יוסיף עוד אחד או אחד יותר חדש ב-CF. עכשיו, חשבתי שאם יצאו המעבדים החדשים, הלוח היקר שאני אקנה יהיה מוכרך להיות מוחלף (במידה ואתם רוצים לקנות את מעבדי נהלם..) ואז אין טעם שקניתי לוח יקר לעתיד... בקיצור לא כדאי לקנות היום לוח עם CF אם אתם לא מתכונים לעשות בו שימוש ב-CF באותו הרגע! אם אחרים חולקים על דעתי, אני אשמח לדעת את עמדתם ואולי תשנו את דעתי. תודה רבה למגיבים!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by primo,

אני כנראה שבוע הבא קונה את המשחב החדש עם הלוח אם הזה וכמה אנשים אמרו לי שאין בו כרטיס רשת אלחוטי מובנה בלוח אם. יש לי רשת אלחוטית בבית ולפי מה שהבנתי אם אין כרטיס רשת אלחוטי בלוח אם אי אפשר להפעיל את הרשת.. זה נכון? והאם בלוח באמת אין כרטיס רשת אלחוטי מובנה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. במבחן ביצועים שיש בתומס הוא מצוין , רק חבל שאין את E4500 רק את E4300 החלש יותר מה שטיפה יותר מסבך להשוואת ל E6550 מעניין שאין מעבד אמצע בין E4500 ל E6550, יש בניהם פער מחיר של בערך 30%, חבל. עכשיו העניין שאני רוצה לקנות מחשב מחשב חדש ואני לא בטוח שיש טעם בשבילי להשקיע עוד 250-300 שקלים על הE6550, סה"כ השימושים שלי הם כלליים, אינטרנט, פה ושם קידודים (מעט) וכו', לא משהו מרגש. אם ההבדל ממש משמעותי בניהם אולי שווה לי טיפה לשלם יותר אבל אם לא, אני לא רואה טעם לשלם עוד 40% יותר...

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 תומך בצורבי SATA?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, אני עומד לקנות מחשב בקרוב... השלב הראשון שלי הוא להחליט האם המחשב יהיה מבוסס AMD או INTEL אני לא כ"כ מעודכן בחומרה הנוכחית בשוק, ראיתי שיש הרבה רעש סביב ה Q6600 אבל.... השאלה שלי היא מהו המעבד בעל היחס הטוב ביותר של ביצועים\מחיר כיום? האם זה אכן ה Q6600 ? המחשב יהיה למטרת משחקים בעיקר. תודה ולילה טוב!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום צריך את דתעכם איזה כרטיס יותר טוב לאובר קלוק SUPERTALENT או TwinMOS?? TwinMOS? 1GB 667 CL 4 SUPERTALENT 1GB 667 CL5 מה יותר טוב ל OC ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by -Blaze-,

יש לי זיכרון 800MHZ ואת הDFI, והזכרונות עובדים על 667 יש אפשרות שאני יכול לגרום לזכרונות לעבוד ב800 בלי לעשות OC?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. איזה מעבדים טובים יותר לגרפיקה [משחקים] AMD או INTEL ? וגם אם זה נכון שרוב המשחקים משתמשים רק במעבד אחד כך שאין צורך במעבד כפול אלה במהירות שלו, אשמח לתשובה כי בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיריץ את FSX

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. תקציב דל למחשב בסיסי עבור אינטרנט\אופיס\מוזיקה\סרטים. לוח-אם: Gigabyte GA-EG41MF-US2H Intel מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 Processor 3.0GHz 1066FSB 3Mb זכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz או Crucial 2Gb DDR3 1333Mhz (שתי סטיקים של 2GB). מה דעתכם? יש מקום לשיפור? באותו מסגרת תקציב לא יכול לחרוג ממנה. איפה כדאי לקנות? איך המוצרים של KSP\SKYPC\RSM\PANDAS? ועוד שאלה בבקשה. איך מעבד E6550 יותר טוב מהמעבד הזה E7500? זה לא כמה דגמים לפני? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש, i7 930 D0 - BATCH 3001A481 GA-EX58A-UD3R NOCTUA NH-U12P SE2 G.SKILL 6GB 1600MHZ CL8 SAPPHIRE 5850 INTEL X25-M 80GB SEASONIC SS-600HT LANCOOL K62 לאחר מספר ימי עבודה נוכחתי לגלות רעש מציק מהמחשב (מן צפצוף חלש אך משגע) בהתחלה חשבתי שזה מהכרטיס מסך, שכן זה נפסק כשאני נכנס למשחקים, אך לאחר פתיחת המחשב מסתבר שהרעש מגיע מהספק כוח. לאחר חיפוש בגוגל, מסתבר שהרעש נקרא high pitch noise וזה דבר נפוץ מאוד, אבל אם מעוניינים להעלים את הרעש לחלוטין יש לבטל את הפונקציות C5\6\7 ו-C1E בביוס. C5\6\7 היו כבר מבוטלים, אבל C1E היה פעיל. אכן, אחרי שביטלתי גם את הC1E הרעש נפסק, שאלתי היא: מה זה בעצם הC1E ועד כמה זה גרוע לבטל אותו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zeev1,

באתר cpubenchmark מופיע שבהרצות שלהם למעבד e6500 יש ציון גבוה יותר (2075 ) מאשר למעבד e7500 שלו יש ציון (1997) האם זה אומר שהמעבד e6500 עם הנתונים הנחותים יותר 2m cache ,2.93mhz,1066 fsb יהיה מהיר יותר ועדיף על המעבד e7500 עם הנתונים 3m cache ,2.93mhz,1066 fsb מה ההסבר לכך והאים עדיף לקחת את ה e6500 . http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Pentium+Dual-Core+E6500+%40+2.93GHz http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Core2+Duo+E7500+%40+2.93GHz

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות לוח אם בתושבת 775 שתומך בSLI אך מצד שני גם טוב מאוד בOC לפחות כמו הלוח שיש לי עכשיו... יש חיה כזו?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. עוד כמה ימים אמור להגיע אליי המחשב החדש וראיתי באתר של GB שעל הלוח אם יש כפתור CMOS וממה שכתוב באתר לא הבנתי מה הכפתור עושה בדיוק.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי אנשים.. התקציב ללוח הוא עד איזור ה-1000 ש"ח. למרות שאני מעדיף לחסוך כאן אם ניתן גם לאיזור ה-800, ופחות אם ניתן. צריך שיתמוך במתח 2.1V ויותר לזיכרון, ויהיה סביר לאוברקלוק. המעבדים אני יודע אינם אוברקלוקרים מדהימים בכל מקרה (ולא, אין אופציה לקחת D920 במקום עכשיו, אולי בעתיד), השאלה אם יש לוח עם מחלקים טובים שמאפשר להריץ את הזיכרון במהירות גבוהה במיוחד בלי להמהיר את המעבד מעבר לגבולות שלו (עם מכפלה 14, וגבול של בערך 3.2 ג"ה, המעבד בטח לא יכול לסבול מעל באס של 230-240 מ"ה). כמו שאני רואה את זה יש מספר לוחות פונטציאלים, אבל אני לא מעודכן במיוחד: Abit AW8 (955X) + HEATPIPE? באיזור ה-950 ש"ח ב-KSP. Asus P5LD2 945P - באיזור ה-780 ש"ח ב-KSP (או גירסת הדלוקס באיזור ה-1000…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yotam.m,

רציתי לשאול האם זה נכון שהשירות והאמינות של AMD ירודים מזו של אינטל מה עם כל השמועות שהמעבד מתחמם כל כך(AMD) ונשרף כל כך מהר. רציתי לשאול הרי מבחינת מהירות ידוע לכולנו שמעבדי AMD מהירים יותר ממתחריהם INTEL אך מה לגבי איכות המעבד והשירות שניתן עליו אם זה נשרף. האם שתי החברות מספקות 3 שנים אחריות? כי אני שמעתי שאינטל נותת אחריות לכל החיים על המעבדים שלה? אולי שאולי מישהו יוציא אותי מהבועה שבא אני נמצא או שיכול להיות שזה נכון? תודה רבה למגיבים!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אחרי שעות של חיפושים מה הגורם לחסימת החיבורים המפרגת במחשב שלי,ודיונים בפורום רשתות. הגעתי למסקנה בעזרת חברי הפורום שזה הACTIVEARMOR או בקיצור הפיירוול החומרתי בלוחות NF4U. איך מנטרלים אותו,או פוטחים בו פורטים,ובכלל איפה יש מרכז גישה עליו??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש הבדלים בין המעבדים האלה?? AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL - ש"ח 1274 - בלוג'יק PC AMD Athlon 64 3200+, Socket 939, 1600fsb, Tray - ש"ח 1124 - בגלובנט AMD Athlon 64 3200, Socket 939, FSB1600, TRAY WINCHESTER - ש"ח 1092 - בגלובנט (מה ההבדל ביניהם? מה זה TRAY? ולמה אין כאן "+" ב 3200? זה טעות או דגם אחר?? AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX - ש"ח 1249 - בלוג'יק PC AMD Athlon 64 3200 Winchester Socket 939 Tray - ש"ח 1179 - בלוג'יק PC AMD Athlon 64 3200+ Tray CPU - ש"ח 1159 - בלוג'יק PC מה ההבדלים?? איזה לקחת?? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מאד מתלבט .... אשמח לשמוע את דעתכם בנושא , אני צריך שהמחשב יהיה חזק ואמין. אני לא צריך אותו למשחקים והתקציב הכולל שלי הוא בסביבות 7000 . מישהו ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.