עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nawa,

שלום לכולם, רציתי לשאול איזה זכרון מתאים ללוח אם intel grand county תודה, נאור.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. Started by abarbotel,

איך אני אמור לבחור לוח יש מיליון סוגים אני רוצה מעבד i5 לצרכי עריכת וידאו פוטושופ קצת עריכת מוסיקה.. למה לא לקחת לוח אם הכי פשוט שיש? מה ההבדל אם אקח לוח פשוט או לוח יקר יותר? הרי שניהם בסוף יריצו את המעבד החזק באותה עוצמה לא? ונצא מנקודת הנחה שלא ממש חשובלי המשחקים

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם אני יכול להתפשר על המעבד Intel Core i3-530 במקום הI5 היקר יותר. כאשר המטרה של המחשב היא עריכת וידיאו וצפייה בסרטי HD וFULL HD. במעבד הנוכחי (פנטיום 4, 2.8 ג'יגה הרץ), בעת צפייה בסרטי HD רגילים, משאבי המעבד מגיעים ל75% עם מקודדים מיוחדים ובלעדיהם מגיע ל100%. תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Santa ^^,

אהלן, אני מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ואת המעבד שלי... עכשיו לגבי כ"מ אין בעיה, חוץ מהעובדה שהכרטיס שאני רוצה HD5750 יעשה לי צוואר בקבוק מפחיד עם המעבד שיש לי (AMD 64 X2 4800) אז גם החלטתי להחליף מעבד וגיליתי שהלוח אם שלי (ASUS M2A-VM HDMI) לא תומך במעבדים החדשים של AMD אני תקוע פה בלי יכולת לשדרג, זה די מציק... יש למישהו מהגאונים פה רעיון? (מצטער שחפרתי)

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין ערכת שבבים p55 לבין h55

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מקריאה בפורום גיליתי כי הלוח P55A-UD3 נשרף דיי בקלילות בניסיונות העלאת מתחים לOC ובנוסף מהירות הPCI-E יורדת לX8 כשמשתמשים בהתקן SATA3 או USB3. מס' שאלות: 1. בשימוש בהתקן SATA3/USB3 המהירות של שני חריצי הPCI-E נפגעת או שלמשתמשים בכרטיס מסך בודד אין כל פגיעה מה"בעיה" הזו? 2. אם לא מבצעים OC, עדיין קיימות בעיות אמינות עם ייצוב המתח? 3. שקלתי לקחת לוח זול במעט (או אפילו באותו המחיר) שאינו כולל בתוכו את הנושא של USB3 והSATA3 וכשתקנים אלו יהיו נפוצים יותר, אשתמש בהם בעזרת חריצי הרחבה (כמו שעשיתי בעבר עם USB וSATA2) - דעתכם בנושא? אשמח לתגובותיכם בהקדם לשלושת שאלותי. תודה, אבירן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by טל קורקוס,

P4 3.0GHZ 775 L2 2MB או ? SEMPRON 3000+ AM2 256KB יש לאחי מעבד פרסקוט ואני מתלבט אם לקנות לו גוף קירור נורמלי כי הביצועים שלו דיי עלובים ( זה קשור בכלל לטמפרטורה ? 40 מעלות ) או לקנות לוח אם של AMD 7100/630 ולשים לו פרסקוט 3000 עם גוף קירור BOX .

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  8. תושבת 1156 BOX עולה 470 ש"ח שווה את ההשקעה ? או שעדיף כבר להוסיף ולקנות I3 בעוד 170 שקל ?

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by asher666,

שלום , ברשותי מחשב חביב בן 4.5 שנים ,עם לוח אם msi K8n daimond וספק כח שרשום עליו ATX 12 V כרטיס המסך שלי התקלקל. ברצוני לדעת האם קיימים כיום כרטיסי מסך חדשים התואמים ללוח האם הנ"ל ,וכן האם ניתן לשדרג את המעבד ואת הזיכרון. תודה רבה ,אשר

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  10. יש לי 2 אבל הכרטיס מסך לוקח את כול המקום של השני אז ככה שנשאר לי1 עכשיו אני צריך עוד איזה חיבור 1 לפחות של PCI אפשר לעשות משהו בנידון ? או שרק לוח חדש כי הלוח הזה חדש .. יש דבר כזה אולי PCI חיצוני ? או משהו בסגנון ?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by EliranB,

מחפש מעבד + לוח אם למפרט בצד עדיפות ללוח איכותי ומעבד סביר בתקציב של 1500 השידרוג הוא עקב כך שהמחשב מציג סרטי HD עם לאגים במשחקים הוא בסדר אבל כנראה שעדיין לא הכל מנוצל יכול להיות שהספק פשוט לא מספיק ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 Gigabyte GA-P55M-UD2??? אשמח לתובנות.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by tzolerguy,

היי ככה סופ"ש ההורים עולים על מטוס לארה"ב ... יש לי I7-920 שהוזמן מאינטל בדרך מה שנשאר זה לוח וזכרון (רצוי 6GB) בתקציב של על איזור ה 350$ .... מהאתר www.newegg.com או כל חנות גדולה אחרת בארה"ב ... מבחינת שימושים משחקים כבדים והרבה הכרטיס מסך שברשותי 5870 יצורף לחבילה עם ספק 620W של אנרמקס פשוט צריך לוח וזיכרון לOC .... חשבתי על P6T SE ו6GB של GSKILL יש רעיונות יותר משתלמים באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  14. אחרי זמן קצר שהם הגיעו לארץ החלטתי לבצע בקרוב רכישה של מערכת מחשב ורציתי לברר מספר דברים 1.האם לוחות H55,H57,Q57 ישנה אותה בעית OC כמו בP55 2.מה ההבדל המשמעותי בין I5 650 לבין I5 750 ומי מבניהם יותר טוב 3.האם צריך זכרונות מיוחדים או שונים ואיזה ?במעבדים ובלוחות האם החדשים כי ראיתי משו בנוגע ל1.5 במתחים של הזכרונות בלוחות החדשים תוודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  15. שלום, למישהו יש המלצות בבקשה על אתרים בחו"ל לקניית חומרה? (אני מחפש לוח-אם עם תושבת 939 למעבד AMD והמחירים של לוחות-אם יד שנייה בארץ דיי דומים למחירי לוחות-אם חדשים באתרים בחו"ל) תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  16. היי יש הבדל משמעותי בתיזמון בניהם בביצועים של מישחקים בלבד? רוני

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by ztakram,

שלום אני מעוניין להוסיף 2G זיכרון למחשב. כרגע יש לי: X2 Transcend DDR2 1024MB להלן המפרט: מעבד - intel QX9650 לוח - G33M-S2L האם לקנות זיכרון אחד של 2G או שניים של 1G (זה בכללל משנה?) אשמח לקבל המלצה מתאימה.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by abarbotel,

לוח אם Intel דגם Whitesburg מבוסס על INTEL DP55WB למעבדי INTEL I5 מה חושבים על הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  19. Started by yossi541,

לא הצלחתי למצוא דרייברים אשמח לקבל עזרה Dell Dimension 8250

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by .::Void::.,

שלום לכם! הביאו לי מחשב לתיקון שנקנה מאייבורי לפני כשנתיים וחצי. אחרי בדיקה לא פשוטה הגעתי למסקנה שהלך הלוח (החלפתי כל חלק אפשרי עם המחשב שלי. ספק, כ. מסך, זיכרון, מעבד). ונראה לי שיש אחריות על הלוח ל-3 שנים. במידה וכן, האם ליידע את אייבורי מראש שעשיתי את הבדיקות האלה וישר להגיד שהלך הלוח? או שבגלל שהתעסקתי בפנים האחריות מתבטלת? ואם אני לא אומר להם כלום, הם ייקחו כסף על בדיקה? כמה בערך? כמובן שאלה זו מופנית למי שהתנסה עם החברה הזו בדברים האלה. תודה!

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אם אני מבטל את שניהם בביוס זה יפגע בביצועים ? אני רואה שהתדר יעבוד כמו במקור 2.4 לא רוצה שהוא ישחק 1.2 - 2.4 השאלה אם זה יכול לעשות בעיות ? יש לי בביוס גם C1E וגם EIST אצלכם זה גם פעיל ? מה אתם עושים עם זה ? , EIST אמור להיות כמו C1E ? שאני מבטל את ה C1E בביוס ה EIST לבד לא מוריד לי את התדר שעון של המעבד.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מעבד: Intel® Core™ 2 Duo E8400 3.0GHz מעבד: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  23. Started by טל קורקוס,

יש עוד מה לעשות עם המעבד הזה ? יש לי אותו שווה להשקיע לוח אם בשבילו ? הוא ברמה של ATOM ?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  24. שלום, אני מחפש לוח אם תומך AMD Socket 939 (תאימות למעבד Athlon 64) חריצי RAM מסוג DDR בלבד. מישהו מכיר חנות שמוכרת לוחות-אם חדשים כאלה? מצאתי לוחות-אם שתומכים במעבד אבל כל מה שמצאתי מתאים לזכרונות DDR2.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. חבר שלי ממתין לתשובה בחנות מחשבים- הוא לפני רכישה ! אני אחדד את השאלה האם זכרונות של 3 ערוצים יעבדו לא פחות טוב(או אולי אפילו יותר טוב) מזכרונות של 2 ערוצים על לוח אם של שני ערוצים ?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים