מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כיום לוח P3L-DS3L ועליו 4ג'יגה זיכרון (64 BIT) .ללא שום בעיות את הלוח אני אתרום לטובת המחשב המשפחתי .(הלוח הישן החזיר ציוד). אז ככה מה יש לנו?? מעבד8400 ו4 ג'יגה זכרונות DDR2 מה השאלות.? א.איזה לוח ממולץ בתקציב 400? ב.האם כדאי לי לעבור לDDR3 אם כבר אני מחליף לוח? ג.ואולי בכלל עדיף לי להחליף גם מעבד??(תאורטית בלבד,הסיכוי שזה יקרה שווה לסיכוי שביל גייטס יחבק את סטיב ג'ובס)
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
קראתי בנעוץ ובעוד פורומים שהלוחות החדשים תומכים במעבדים עתדיים.ועדיין זה לא מובן לי.או שלא הבנתי נכון.מה הכוונה מעבדים עתדיים? עד כמה שנים זה יתמוך? ואיך זה משתנה בין שאר הסוקטים למשל 750 620 וכו.האם אני אוכל לחבר ללוח שלי את המעבד שיצא בעוד 4 שנים?. יש לי לוח gigabaite: soket 750 p55 ud3 .תנו לי קצת מידע.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על מעבד, זיכרונות, ולוח אם לצורך הרכבת מערכת לעריכה גראפית ושימוש משרדי אינטנסיבי. יריץ כנראה XP או 7, עבודה עם חלונות דפדפן רבים, ומספר תוכנות Adobe במקביל, בעיקר Photoshop. לא מיועד ל-OC. מארז, ספק, כונן קשיח, כונן אופטי - כל אלה כבר נמצאים ואין בהם צורך. למיטב הבנתי בנושא, עיבוד גראפי אינו מצריך יכולות כרטיס מסך גבוהות, לכן אני מעוניין בכרטיס מסך מובנה. עדיפות ללוח אם הכולל Firewire. זכרון: לפחות 4GB תקציב - 1500-2000 ש"ח תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ראיתי את זה ב-IO עם אמירה, ואני מצטט : "ל1156 היוא חיים מוזרים ופה הם נגמרים, כבלו את הדור הבא 1155" http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20100209194503_Intel_to_Release_Sandy_Bridge_Processors_New_Infrastructure_in_Q1_2011_Source.html מצויין במאמר ש-Sandy Bridge מכוונים לאותו שוק של ה-Lynnfield, ולמעשה נראה שאלה מחליפים אותם... יצאו לוחות בסוקט חדש, 1155 , ומעבדי Sandy Bridge לא יתמכו בלוחות קיימים אלה רק בסדרה 6 של לוחות אם [s1155] שיצאו בשנה הבאה. כך שנצטך להחליף לוח בנוסף למעבד, אם נרצה אחד חזק יותר. אגב, גם התגובות מראות את זה ככה. אז.. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים? כיום אני עם 920 ויש לי אפשרות ריאלית ולא יקרה להחליף אותו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שני המעבדים האלו: http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=47341,43537, שניהם i5 בשני וורסיות שלו. ההבדל במחיר ביניהם עבורי הוא 100$. אני לא ממש יודע להבין את ההבדלים בטבלא בקישור. אשמח אם מישהוא יכול להסביר לי מה ההבדלים ביניהם והמלצתכם האם כדאי להוסיף 100$ בשביל המעבד הטוב יותר. תודה רבה מראש על עזרתכם! תמיר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לפתוח ליבה ב-ma780g-ud3h עם פנום II 720BE האופציה ACC לא קיימת. אם אפשרי, לאיזה ביוס רצוי לעדכן. תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי 2 זכרונות של G.skill DDR2 1024MB 800Mhz cl 5-5-5-15 NY מעוניין להרחיב את הזיכרון ל4 G. האם אני צריך לקנות בדיוק אותם זכרונות , כלומר 2 סטיקים של 1 G? אני יכול לקנות חברה אחרת? מהירות שונה? או רצוי בכלל להחליף את הכל ל2 סטיקים של 2 G? מה יעבוד הכי טוב והכי מהר וינצל את הפוטנציאל המקסימלי של הזיכרונות? תודה, נמרוד.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מעוניין באינפורמציה על הדגמים בשטח ובהתפתחות שעתידה להגיע אישית רק מעוניין במחשבים שעושים שימוש ב NVIDIA ION ולא באלו שמגיעים עם המובנה של אינטל רוצה גם להבין את כל הדגמים של ה ATOM שמסתובבים בשטח וההבדלים ביינהם בנוסף מעוניין לדעת אם הולך לצאת לוח עם תמיכה ב DDR3 בעתיד והתפתחויות של האטום עצמו בדגמים חדשים יותר השימוש העיקרי האישי שהייתי רוצה לעשות הוא מחשב קטן לסלון שיתחבר עם HDMI ל FULL HD וגם אפשר לקנות סט של מקלדת קטנה ואלגנטית אלחוטית ועכבר ולעבוד באינטרנט ובדסקטופ ברזולוציה 1920X1200 כזה דבר דווקא שווה השקעה גלישה באינטרנט בנוחות של הסלון משחקי קאזואל של פלאש על מסך גדול סרטים ב HD ומוזיקה תוכנות מסרים אימייל וכו כרגע המחיר עוד יקר לפי דעתי בסביבות ה…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
DFI LANPARTY UT X58-T3eH8 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E GIGABYTE X58A-UD5 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E EVGA X58 SLI LE s1366, Intel X58, DDR3 1600Mhz, 4xPCI-E איזה לוח אם הכי טוב? איזה לוח הכי איכותי? איזה לוח אם הכי מומלץ? איזה לוחות אם תומכים בCF ובSLI מלא? איזה לוח אם הכי טוב לOC? איזה חברה של לוחות אם הכי טובה,מומלצת והכל? האם יש לוח אם יותר טוב בתקציב הזה? מה אתם מציעים לי? תודה ליעד
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון למחשב אז מאצתי באייבי את הזיכרון של smilentango 2GB( 2x1GB) DDR2 800Mhz PC6400 240pin Low Density Desktop Memory זה המפרט הטכני של הזיכרון Product Details: • 240-pin unbuffered DIMM • Density: LOW • PC6400 800FSB • 1.8 Volts • 6 Layer unbuffered • CAS Latency 4,4.5,5 • 4 Bank • Off-chip driver (OCD) impedance adjustment, and on die termination (ODT) shippingTechnical Information: Memory Size: 1GB DDR2 800Pin Number: 2 x 1GB Memory Speed: 800Mhz More Information: 1024MB x 2 Non ECC Non Registered UnBuffered 6 Layer Non Parity Physical Characteristics: Form Factor: 240pin DDR2, Gold Pin, Green PCB Warranty: Life Time Manufacturer warranty וזה עולה 35$…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
פתחתי עכשיו ת'קופסה וראיתי שעל הריבוע הקטן המעבד עצמו הכוונה , יש כמו סימן כזה של משחה טרמית בצורת ריבוע מזה יכול להיות? זה שומש בידי אדם ? או שזה מהמפעל בא אחרי בדיקות וזה.. אני לא יודע מה לעשות להחזיר או לא להחזיר אני בלחץ אטומי שראיתי את זה ??
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח אם Gygabyte G41-ES2L. אני מרכיב את המחשב, עכשיו יש לי את החיבור של ה-Speaker. בחוברת של לוח-האם רשום שהפין העליון הוא פלוס והפין התחתון הוא מינוס. עכשיו בכבל של ה-Speaker לא מצוין איפה זה פלוס ואיפה מינוס. איך אני יודע שאני לא מחבר הפוך? מידע שכנראה יעזור: יש לי את הספק שבא יחד עם ה-Cooler Master Centurion 530. הכבל של ה-speaker מורכב מחוט שחור וחוט צהוב, אולי לפי זה אתם תדעו מה הפלוס ומה המינוס. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם , קנייתי לוח אם של חברת Asus p5qpl-am הבעיה היא שהכבלים שמובילים מהכפתור הדלקה במארז ללוח אם לא מתאימים , זאת אומרת שהכבלים שמחוברים למארז לא מתאימים ללוח עצמו , את כל השאר הכבלים חיברתי , מה עושים במקרה כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אינטל הוסיפו לפני כחצי שנה תמיכה ב VT-x בכל מעבדי ה dual-core השולחניים. האם בכל המעבדים האלו שנמכרים בארץ יש את התמיכה הזו, או שיש חנויות שמוכרות מעבדים שיוצרו לפני יותר מחצי שנה?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב , מעבד AMD +3500 athlon תושבת AM2 לוח אם של gigabyte דגם: ga-m55sli-s4 . הבעיה היא שניסיתי להחליף מעבד ל 4600+X2 דואל קור ATHLON כי אני צריך מעבד חזק יותר( למטרת הרצת מכונות וירטואליות ) אבל כשהחלפתי למעבד 4600 +, הלוח השמיע ציפצופים והמסך לא נדלק. כבר עשיתי שדרוג לביוס והדגם של המעבד אמור להתאים,(לפי האתר של הלוח אם). גם חיברתי את המחבר של ספק הכח ללוח אם עם 24 מגעים, לפני כן זה היה מחובר רק ב 20 מגעים. תודה למבינים
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי שאלה מצטער אם היא חופרת.. אבל אני חייב לדעת corei7 920 מול core i5 750 מי יותר טוב? מבחינת הכל ולא מבחינת ההוצאות והתוספות ומה מישתלם מבחינת ההוצאות על הלוח אם והזיכרונות וכל זה פשוט מעבד מול מעבד להכלללל באיזון יעני משחקים,עיבוד,סרטים,תוכנות הכלל... מי נטו מעבד יותר טוב בסטוק ומי בoc תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים לקחתי לנקות אבק עם קומפרסור אצלי בעבודה, הכל היה טוב עד לאחר שפירקתי את הקירור מרחתי משחה והחזרתי ונשאר לי בורג אחרון של הקירור (Thermalright Ultra 120 eXtreme) הברגתי והמברג השתחרר לכיוון הסלוט בלוח, והוא נשבר (כמה פינים יצאו) הייתי ממש בבאסה כי זה לוח ממש לא זול, Gigabyte GA-EX58-UD5 ואחרי הרבה שיחות עם היבואן (מור לוי) אין אפשרות להחליף בגלל שבר. עכשיו זה סלוט שאני לא משתמש בו, אבל אני ממש רוצה לסדר אותו בגלל שאם אני ירצה בעתיד מעל 6GB לא תהיה לי אפשרות, מה עושים ?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם msi neo2 865g ומעבד פנטיום 4 2.8 FSB800 הלוח נשרף ויש לי לוח שתומך עד 533MHZ האם אני יכול לחבר עליו את המעבד או שזה יגרום נזק?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
תיסתכלו על המפרט שלי בצד זה מה שיש לי כרגע קניתי ליפני כמה ימים את הכרטיס hd5850 אני צריך מפרט כדאי בתקציב של עד 3K למשחקים כבדים!! מה כדאי i7 או i5 אני רוצה לעשות CrossFire בעתיד עם כרטיס מסך נוסף אז אני צריך לוח אם מתאים וטוב ושאפשר לעשות oc בעתיד כשהוא יתיישן מה ההבדל בין i5 750 ל i5 660 ומה יותר מתאים לצרכים שלי שזה משחקים נטו
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד i5 750 tray, ורציתי לשאול מה ההבדל בין שני לוחות אם של gigabyte: p55-ud3l vs p55m-ud2 פשוט ה-ud3l יקר ב-150 ש"ח ורציתי להבין למה כי מעל 700 ש"ח על לוח אם זה ממש יקר לי...
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היה לי מעבד E2200 של אינטל. יש לי וינדואס 7 (32 ביט). החלפתי את המעבד הנוכחי במעבד חדש של אינטל, intel Core 2 Duo E8400. מדד הדירוש של וינדואס הציג לי עבור המעבד E2200 דירוג: 5.1 אחרי שהחלפתי את המעבד ל E8400 הוא הציג לי דירוג: 3.8 זה מוזר לי ביותר......... הלוח אמ שלי הוא של Gigabyte... מודל 945GZM-S2 ערכת צ'יפים: i945/GZ אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הבעיה... אמרתי אולי בלוח אם אבל הלוח אם שלי תומך במעבד הזה... אז למישהו יש תשובה? המון תודה... (דרך אגב המחשב עכשיו עובד יותר לאט....)
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי רשום בצד, רציתי להחליף את הזכרונות שלי של הקינגסטון 1GB X 3 1333MHZ לזכרונות יותר מהירים וכמובן בעל יותר נפח. המערכת שלי כרגע ב O.C' הנה תמונות מ CPUZ: 1. איזה זכרונות מומלץ לקנות מבחינת ביצועים/תזמונים ושיהיו טובים לOC שלי. 2. האם עדיף לקנות קיט של 2 זכרונות של 3GB שיעבדו ב DUAL או שעדיף נגיד לקנות 3 זכרונות של 2GB שיעבדו ב TRIPLE ?? מה יותר טוב ? 3. אשמח לקבל הסבר איזה CL עדיף ואיזה תזמון הכי טוב.. 4.מה ההבדל בין 2 אלו ? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4941 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2974 תודה לכולם !
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קודם כל איך החברה בזכרונות? דבר שני, אני קונה מחשב עם kingston 2GB , כי פשוט ב-ksp לא מציעים kingston 2X2GB וה- crusair 2X2GB מאוד יקר לעומת ה- kingston, הבדל של 200 שקל בערך, תכננתי לקנות את המחשב עם 2GB זיכרון ולקנות בזאפ רכיב נוסף של 2GB ולהוסיף לבד, מומלץ או לא?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אוקי מפרט : intel core 2 dou e7300 2.66 geforce 9800gt 512mb 3 gb ram לוח אםIntel G31 BIOS for G31M-S2L F6 חרגיה של 50 אפשר 100 אבל בלחץ!! רציתי להחליף ל q9400 אבל אמרו לי שזה לא מישתלם . מה אתה ממליצים? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-