מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בהמלצות של המפרטים הקיימים וגם בת'רדים, שלמערכות ביתיות בסכום של עד 1500 ש"ח נהוג להמליץ על מעבדי אינטל מסדרת E5300 או אחד מדומיו. עם זאת, אם התקציב מטפס בעוד כמה מאות ש"ח, הומלצו כאן מערכות עם מעבד I3 של אינטל. האם אפשר לקבל פירוט מה הטעם במחשב משרדי לאופיס וסרטים להתקין מעבד I3 לעומת המעבד האחר? כלומר, איזה יתרונות ייתן המעבד הזה למחשב משרדי שיצדיק את ההוצאה הנוספת?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חצי שנה וגם לאחר התייעצות בפורום התכוונתי לקנות מחשב חדש שיבוסס על Pentium Dual Core E6300, בגלל כל מיני סיבות הרכישה נדחתה לתקופה הקרובה. המחשב מיועד להיות מחשב בעיקר לעבודה + שימוש אישי. המחשב לא מיועד למשחקים ולא מתוכנן OC. את העבודה עליו ניתן להגדיר כמשרדית ולא דרוש לה כוח עיבוד משמעותי. היום אני די מסתדר עם Athlon 3200+. אני משתמש בתוכנות מסוימות שמעבדות כמויות גדולות של טקסט ובשלב כזה הן מעמיסות למשך דקות מסוימות את המעבד ל-100%, בעיקר בגלל שהן כתובות בצורה גרועה ולא כי הן באמת כל כך תובעניות. בדקות האלה המחשב די מושבת ואני בדרך כלל ממתין עד שהפעולה תסתיים לפני שאני ממשיך בעבודה. התוכנות גם ככה לא תומכות בריבוי ליבות ולכן כמות גדולה יותר של ליבות לא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק , יותר מתאים לעבודה גרפית, הדמיות, עריכת תמונות , ותוכנות תלת מימד? תןדה,
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
זו המערכת שאני בונה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=450007.0 נקודות התיחסות : 1. ALC889 VS ALC888B 2.USB3 על הלוח לאומת שידרוג עתידי בעזרת כרטיס PCI-E ותפסת SLOT פנוי(אופציית החיבור ל4 מסכים בעזרת שני כרטיס מסך נפסלת) 3. RAID 0,1 מספיקים לי 4.רכיבי INTEL HD לא בשימוש 5.אין יציאת S/PDIF Out COAXIAL בH55 או בכלל לשקיע עוד 30% ב Asus P7H55D-M Evo H55 CHIPSET אני כבר מבולבל
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלוח MSI RC410M H תומך במעבד E8400? המעבד שכרגע עליו הוא P4 3.0GHZ 630 ואני חושב שE8400 אמור לתת לי בוסט רציני לצורכי משרדיים: אינטרנט, ריבוי לשוניות בפיירפוקס, שירים, התכתבויות, אולי סרטים ולימודים.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות לוח-אם חדש. אני רוצה שתומרו לי איזה לוח-אם הכי טוב מהרשימה שהבאתי פה למטה! זה המעבד שלי אם מישהו צריך (Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB) הרשימה: GIGABYTE EP45T-UD3LR ASUS P5QC ASUS P5P43TD PRO ASUS P5G43T-M PRO תודה ויום טוב..
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום נזכרתי שיש לי עוד 2X1 GB DDR2 667MHZ שבנתיים שוכבים בצד.ומכיוון שאני עומד לקבל וינדוז 7 64 ביט אז השאלה שלי האם יהיה כדאי להוסיף אותם למחשב?יש לי (כתוב במפרט מחשב) איזה 800MHZ 2GB מצועצע כזה עם צלעות קירור או משהו.אז אני מניח שלהוסיף אותם יוריד אותו ל667MHZ,אבל מצד שני אותם בטח נוכל להפיל בDUALL CHANNEL,+יהיה לי 4 גיגה+הם מחולקים על 3 סטיקים אז זה בטח גם תורם למהירות.אז זה ייתן שיפור בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L, ו- 2 GB זיכרון (Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12). אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל- 4GB זיכרון. האם יש טעם לחפש עוד סט של 2x1GB במהירות זהה, או פשוט לקנות קיט 2x2GB במהירות 1066Mhz חדש? השיפור בביצועים יהיה שווה את ה"בזבוז" של הזכרונות הקיימים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AM ולפי המפרט של החנות (KSP) צריך להיות שם חיבור של 5.1 ערוצים. מה שאני רואה שיש 3 יציאות אחת למיקרופון ועוד שתי יציאות ככל הנראה לרמקולים. אני לא יודע אם זה היציאות שאני צריך, כי במערכת רמקולים שלי יש 3 חיבורים. האם אלו החיבורים או שאין בכלל יציאה ל5.1 ערוצים בלוח אם הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451304.0 מצאתי ש לעדכן את ה BIOS ל-F4 יפתור לי אני שני הבעיות גם של ה BIG MOUSE POINTER וגם שהמחשב נתקע לי כאשר אני עושה FS בסרטון אונליין. איך אני מבצע את פעולה הזו: Just updated my bios via @BIOS to F4 and now it seems to be working?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הי, אני צריך את עזרתכם עם המחשב החדש שקניתי, יש לי הרבה בעיות איתו ובראש זו בעיה עם לוח האם (שאולי גורמת לשאר...) יש לי לוח אם של GIGABYTE: MA78GM-US2H בעבר הצלחתי להתקין את הדרייבר שלו מהדיסק שהגיע איתו, אחרי שפירמטתי את המחשב ניסיתי להתקין שוב אבל אני לא מצליח - תהליך ההתקנה מסתיים. אבל אחרי בהצלחה restart לוח האם שוב מופיע בלי דרייבר. ניסיתי להוריד גם דרייבר עדכני ל-windows 7 אבל גם הוא לא נשאר אחרי restart. אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, כתבתי דיון בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451374 הומלץ לי לשאול כאן לגבי לוח אם שיתאים למעבד i7 920, שיתמוך ב-RAID1 ושיהיו לו מספיק חיבורי SATA (לפחות 5-6). אני אזדקק ל-2 RAID1. כלומר ל-4 דיסקים קשיחים שכל זוג מהם יעבוד ב-RAID1. נאמר לי בדיון שפתחתי שם שלרוב לוח אם תומך ב-RAID אבל רק באחד, כלומר הוא לא יכול לתמוך ביותר מ-RAID מסוים בו-זמנית. אם יש לוח אם שתומך ביותר מ-RAID אחד בו זמנית זה יהיה מצוין. התקציב שלי ללוח אם הוא עד 1300 שקל. כדי לחסוך בכניסה לדיון שלי, כתבתי כאן את המפרט הרלוונטי למציאת לוח אם תואם: Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ, יחידות 1 ₪1325 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=697 …
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מרכיב מחשב במטרתו העיקרית בראש ובראשונה היא לעריכה גרפית דו מימדית ולאחר מכן, המחשב ישמש גם לתכנות ומשחקים. בנוסף לכך מתוכנן OC עתידי ברמה בינונית. באופן אישי אני חובב AMD אבל לצערי, הומלץ לי שלא להתקרב למעבד זה מכיוון שהוא ייצור לי בעיות עם העריכה הגרפית ויביא לביצועים ירודים ועד כמה שאני אוהב את AMD אני אוהב יותר ביצועים המפרט שהוצע לי מבוסס על Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 241.00 ₪ Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET 718.00 ₪ Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray 1,013.00 ₪ קראתי הרבה דברים לא מזהירים לגבי הi5 וגם לגבי לוח האם. שבין היתר לפי מה שהבנתי בכלל לא מתאים לOC בינוני. הוצע לי גם לוח האם הזה Gigabyte GA-P55…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב שלי. כרגע יש לי 1GBX2 OCZ 800MHz DDR2 PC2-6400 Platinum (אפשר לראות את המפרט המלא בצד), ואני מתלבט האם להוסיף עוד 1GB או 2GB בהתחשב בעובדה שאני משתמש ב-Windows xp ועל כן מראש מוגבל ל-3GB או 3.5GB אם אני לא טועה. מבחינת עלות/תועלת איזו אופציה עדיפה מבחינתי, ואם הולכים על האופציה של 2GB, האם עדיף מקל זיכרון אחד או שניים של 1GB? בנוסף רציתי לדעת האם זה משנה אם אני מתקין זיכרון של חברה אחרת (שעובד על אותו תדר אבל על מתח שונה) בתוספת לזיכרון שיש לי עכשיו (שעובד על 2.1 Volt)? האם עדיף לקחת דגם אשר דומה לדגם הנוכחי שלי מאותה חברה? אני לא מתכוון לשנות את מערכת ההפעלה שלי, וכן לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, קראתי כתבה כלשהי בידיעות אחרונות [אוכל לחפש את הקישור, אם יש] שבה פורסם כי אינטל ישווקו במרץ [חודש הבא] מעבדים "חדשים", שכיום משמשים שרתים [8 ליבות] למחשבים ביתיים. אני מודע לכך שניתן להתקין מעבדים כאלה כבר היום על מחשב ביתי אבל זה לא יזיז לשוק המעבדים כפי שציינתי כי זו קנייה אישית. האם אתם חושבים ששיווק זה יוריד את המחיר של המעבד i7? [עומד על כ-1300 שקלים ל-920] האם שווה לחכות עד מרץ או שלדעתכם לא יהיה שינוי ושווה לקנות כבר עכשיו? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
זה הלוח אם שיש ברשותי: Gigabyte GA-MA78GM-US2H וזה הצ'יפסט שלו: AMD 780G + SB700 Chipset יש דרייברים, לצ'יפסט מהאתר של הלוח האם: http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_chipset_amd_7series-v2.0_vista32.exe השאלה שלי היא כזו. אני התקנתי את ה- Catalyst מהאתר של ה- ATI/AMD חבילת ה- Catalyst לכרטיס המסך, כוללת בתוכה דרייברים לצ'יפסט? או שאני צריך להוריד את החבילה מהאתר של ג'יגה-בייט ולהתקין אותה? אני בינתיים התקנתי רק את ה- Catalyst. זו החבילה שהתקנתי: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/integrated_vista32.aspx?type=2.7&product=2.7.4.3.3.3.1〈=us&rev=10.2&ostype= תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נות, מה עדיף 2 זכרונות של 256 DDR PC3200 שיעבדו כמובן על דואל, כלומר 400 MHZ או זכרון אחד 512 PC3200 והשני 256 - שיעבדו על 200MHZ
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תראו זה המפרט שלי , המחשב ישן משנת 2004 יש לי עכשיו 512 RAM ואני רוצה להוסיף עוד 1 גיגה RAM , יש לי DDR אתם יכולים להציע לי כרטיס זיכרון DDR של 1 גיגה במחיר הנמוך ביותר ? והאם זה יעזור לי ואני יוכל להתקין ווינדוס 7 על המחשב הזה עם הכרטיס הזיכרון כלומר שאני יוסיף היה לי 1.5RAM האם יסחוב לי וינדוס 7 ? בתודה לכולם ! [/b]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם ECS 478 VIA פתאום נדפק הביוס ניסיתי לעשות הכול זהו לוח מת רשום BIOS EROR , חיפשתי בכל הרשת משהו משומש יש 2 מצאתי ב 150 ש"ח אחד מנתניה והוא רחוק יש לי 2 חנויות קרובות לבית אחד רוצה למכור לי לוח פשוט 478 SIS / VIA ב 170 עם 3 חודשים אחריות הוא רמאי לוח כזה עולה גג 70-80 ויש באתר של זיג זג מחשבים לוח אם עם ציפסט 875 והם רוצים עליו 200 ש"ח אחריות רק שבוע http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1715&ProductName=GA-8I875 מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה התוכניות של AMD לגבי ארכיטקטורה חדשה? או שאנחנו נדבוק בAM3 לתקופה די נכבדת?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם GA-915P של גיגה בייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1801 כיום אני עובד עם מעבד פנטיום 4 3GHZ עם סוקט 775 וזיכרון DDR2 1G האם אפשר (והאם כדאי) לשדרג את המעבד למעבד מתקדם יותר למשל E7500 או E5400 המטרה לעבוד עם מדיה סנטר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי הייתי מעוניין לדעת אם המעבד E6700 2.66GHz,1066FSB מתאים ללוח אם שלי : asus P5VD2-MX אם כן איפה אני יכול לקנות אותו במחיר סביר? כי ראיתי בכל מיני חנויות שהוא די יקר, 1000ש"ח+ אם הוא לא מתאים אז מה המעבד הכי חזק שאני יכול להחזיק על הלוח אם הזה (אם אפשר שלא יהיה מעל 1000 ש"ח) כמובן שאני יכול להשקיע יותר כסף אבל בינתיים אני מעדיף להשאר בסביבות האלף תודה על זמכם
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני מספר שבועות הופיע באתר הכתבה הזו: http://hwzone.co.il/news/132872 על לוח של EVGA עם יכולת להכיל עליו שני מעבדי 1366 לPC הביתי. מישהוא יודע אם יש כבר תאריך השקה ? מאוד מעניין
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי. הלוח הנוכחי שלי (אסוס M2N) מתחיל לקצר יציאות USB, ואני שוקל להחליף, רק שאין לי ממון להחליף גם זכרונות ומעבד. השימוש שלי הוא משרדי כך שאין לי גם צורך בכך. אבל, אם בעתיד ארצה לשדרג מעבד, ללוח הזה : Sapphire PE-AM2RS740G Pure Element AMD 740G AM2+\AM3 יש אפיק שדרוג. בנוסף, יש לו מחיר אטרקטיבי. לא מצאתי ת'רדים שקשורים אליו בחיפוש בפורום. מה דעתכם על הלוח? צריך לחשוש מכך שהוא לא של חברות יותר מבוססות בתחום הלוחות ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-