מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
בלי להתייחס למחירים, מה אתם הייתם מציעים? Gigabyte GA-P55M-UD2 או Gigabyte GA-P55A-UD3 OCZ ModXStream Pro 600W או Chieftec A-135 650W OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold או OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold עם מעבד i5-750 וקירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2. -> אפשרות לOC למעבד.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם שניתן לחבר לו 2 כרטיסי מסך ועדיין לקבל חיבור USB3 ו-SATA 6GB במהירות אמיתית שלהם. העדפה שלי חברת ASUS אבל לא קריטי. תודה חזי
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מצרף את הנתונים שהסימולטור דורש ואת המאפיינים של המחשב שלי 1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ? או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה) האם זו בעיה של מעבד ? תודה, בני. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
המאפיין - הכוונה המאפיין בלוח פשוט יש לי מעבדי 478, אני מחפש אולי למצוא לוח שאפשר לחבר אליו 2 מעבדים... לכן אני צריך את המאפיין הזה בשביל לחפש באינטרנט. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הצעה אחת שקיבלתי הייתה של Intel Pentium G6950 Socket 1156 2.8Ghz , וההצעה האחרת לאינטל e5300. מה בעצם ההבדל ביניהם? האם רכישת 6950 תהיה הוצאה מיותרת, או שעשוי להביא יתרונות כלשהם במחשב משרדי?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בשאלות הנפוצות ולא מצאתי תשובה. מה עדיף - זיכרון אחד של 2 גיגה, או 2 של 1 גיגה כל אחד. השאלה היא קודם כל עדיפות מבחינת מהירות. בהיבט הנוסף, השאלה היא אם תצורה של 2 סטיקים יקרה יותר - עד כמה יותר והאם המחיר שווה את זה? דרך אגב, אני אחד שסבל מטראומה של מחשב ישן שבקושי זז (בין השאר בגלל זכרונות ישנים ואיטיים) וזה משהו שאני מבקש לשים את הדגש עליו במפרט חדש שאני מתכנן.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא ממש ידעתי אם לפרסם פה או בפורום המיועד לכרטיסי מסך אז אם אני לא במקום אני מצטער חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ונתקלתי בדגם החדש הבא gigabyte - HD 5450 1GB DDR3 DX11 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3334 עכשיו אני לא מומחה לענייני חומרה אבל אני לא בטוח אם הוא יצליח להשתלב עם הלוח שלי ASUS - P4PE http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=rOpWR3ucE6Ex4xCs מה שמטריד אותי בכרטיס הוא שהוא עם DDR3 ושהוא מיועד לחיבור PCI 2.1 האם בכל זאת אני אוכל להשתמש בו? ובנוסף אם אפשר לשמוע קצת חוות דעת על הכרטיס מסך הזה עצמו?
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני זקוק ללוח אם ( משומש ) ואני רוצה לדעת כמה לוחות כאלה אמורים לעלות ? יש טכנאים שרוצים על זה 170 - 300 ש"ח משומש זה נראה לי מוגזם http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=392&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=45&LanID=0 ECS 661FX ויש את זה : http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=450&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=45&LanID=0 ECS 648FX ויש את זה אבל נראה יקר יותר : http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=429&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=45&LanID=0 865PE המעבד ממילא ישן P4 2.66 533 512KB 478 ,…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קניתי 4GB ראם חדשים,(G.skill 2X2GB DDR2 1066MHz)הם עובדים כמו שצריך,, אבל אם אני מנסה לחבר את ה2 האחרים (G.skill DDR2 2048MB1066Mhz) כ6GB זה מגיע למסך של ההתחלה של הווינדוס, אני מכניס את הסיסמא למשתמש שלי בווינדוס, וזה עושה ריסטרט.. כבר עידכנתי את הביוס, ואני כבר נואש אני לא יודע מה לעשות.. מישהו יכול לעזור לי? מצאתי איזה משהו באינטרנט אבל אני מפחד לנסות..אני לא יודע כי אולי זה יגרום לבעיות..: Firstly, try to chnage your swap file, Press [WINDOWS]+[PAUSE BREAK] to Advanced Tab and Go to Performance Settings>Advanced>Virtual Memory>Settings Click on Change, and Remove the Previous SWAP File and Set it to a new partition. Restart and see if the Error Occurs or not.…
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יצא לי לשוטט ברחבי Ebay ונתקלתי במישהו שטוען שהוא מוכר מעבד Core i9 שעשו לו אוברקלוקינג ל4.8 ג'יגה הרץ... בדקתי באתר של אינטל ואין שום איזכור לשום מעבדי core i9... מה הולך פה??? http://cgi.ebay.com/SC-i9-Gulftown-Westmere-ES-Intel-Core-i7-975-Extreme_W0QQitemZ200441255416QQcmdZViewItemQQptZCPUs?hash=item2eab3ad5f8
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי אחרי שהמעבד, core 2 duo e6300@1.86, כבר הגיע לרמת חום בלתי נסבלת, מעל 80 מעלות, פתחתי את המארז והתגלה שכל השטח על ההיטסינק שמתחת למאוורר שלו מלא אבק, שחסם את החורים בהיטסינק. אחרי שניקיתי את האזור מכל האבק, הוא רץ במהירויות שנעות בין 69 ל75 מעלות לפי intel thermal analysis tool ו-core temp, וקצת פחות, בין 66 ל 70 לפי speedfan. כל זה עם מארז פתוח. ממה שאני מבין הטמפ' המומלצות של אינטל זה עד 60 מעלות. מה יכולה להיות הסיבה לכך שהוא כל כך חם? יכול להיות שאחרי שלוש שנים, פשוט צריך למרוח משחה טרמית חדשה על המעבד? הביוס דרך אגב מראה טמפ' קצת שונות. 56-57. האם פשוט הפעלה של ווינדואוס מעלה את הטמפ' ביותר מעשר מעלות?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי מעבד ליבה כפולה E6300 2.8 , בבדיקות שעשיתי ראיתי שיש הבדל מעלות של 5 מעלות בין כל מעבד , האם זה תקין? רוני
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 עבור HTPC רכשתי עבורו 2x2048M זיכרון מסוג DDR3 1333Mhz מערכת הפעלה Win 7 32Bit חשבתי שהיא תזהה 3G או 3.5G מתוך ה- Ram בפועל מערכת ההפעלה מזהה 4G אך יכולה להשתמש רק ב 2.75G - usable ב- Task Manager אני רואה שבזיכרון פיזי הוא מזהה 2814. האם זה המקסימום שניתן לעבוד איתו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה מעבד חזק יותר , ראיתי שבבדיקה של Crysis Benchmark Tool , מקבלים עם המעבד Core 2 Quad Q6600 +כרטיס מסך 4850 , 44 FPS על רזולוציה של 1280X1024 , ועם המעבד שלי קיבלתי רק 41 FPS (ראו מיפרט). רוני
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בחנות הציעו לי את ה- box ואמרו לי המאוורר שבא עם המעבד בטוח מתאים כי intel לא ייצרו מאוורר לא מספיק טוב, אבל לפי מה שהבנתי בפורום עדיך לקחת את ה-tray וקירור למעבד בנפרד, מה עדיף? המחשב הוא לגיימינג בינוני, זיכרון 4GB, כרטיס מסך hd 4770 ואני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב...[br]פורסם בתאריך: 24.02.2010 בשעה 08:58:45 שאלה נוספת:איזה לוח אם עדיף למערכת שציינתי: intel dp55wb whitesburg או gigabyte ga-p55m-ud2? מבחינת ביצועים מחיר ואמינות?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מציעים לי לעשות טרייד אין 2 סטיקים של CORSAIR xms2 1GB pc-6400 c4 ולהוסיף 290 ש"ח ולקבל 2 סטיקים של AData 2GB pc-6400 c4 איך נשמע?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס זיכרון ומעבד בתקציב עד 2500 ש"ח עכשיו בקשר לכרטיס מסך יש לי Nvidia GF 9600GT ואני יקנה בהמשך אחד יותר טוב וספק כוח יש לי גם שהוא מצויין Crosair CMPSU-750HXEU 750W... חשוב לי מאוד שתמליצו לי על דברים מהאתר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta משם אני הולך לקנות! אם משהו לא מובן באתר אני ילמד אותו עכשיו! נכנסים לקישור הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta אחרי שעלה לכם האתר אתם תראו למעלה בצד ימין קטלוג חלקים. הנה ככה! אחרי שלחצתם על קטלוג חלקים יעלה לכם בצד ימין רשימה של חלקים וכ'ו אני יראה לכם איפה נמצאים החלקים שאני מדבר עליהם. הם ממש על ההתחלה של הרשימה 1. זה מעבדי אינטל 2. זה מעבדי AMD 3. זה לוחות אם למ…
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בהתחלה כיוונתי על המפרט הנ"ל: INTEL CORE i7 860 Gigabyte GA-P55A-UD3R G.SKILL 6GB DDR3 1600 CL9 SAPPHIRE HD5850 INTEL X25-M 80GB SSD NOCTUA NH-U12P LANCOOL K62 SEASONIC 600W לאחר שקיבלתי מחיר טוב על 6GB זכרון חשבתי על להוסיף 300 שקלים ולקחת i7 920 + לוח GA-EX58A-UD3R - וכך עשיתי. האם טעיתי? אני רואה שברוב מבחני הביצועים ה860 טוב יותר, עיקר ההחלפה ל920 הייתה המוגבלות של סוקט P55 בשימוש בUSB3\SATA3 ובניצול TRIPLE CHANNEL ב920 לעומת שימוש ב6GB ב860 ללא שימוש אפילו בDUAL CHANNEL. האם להחזיר חזרה ל860? מה הייתם עושים במקומי? אשמח לתשובה זריזה ועניינית כיוון שהחלקים אמורים להגיע מחר. תודה חבר'ה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של חברת Gigabyte כבר 6 שנים. לאחרונה הכרטיס קול המובנה נשרף, שלחתי את המחשב וקניתי כרטיס קול חדש שעבד כ-24 שעות ואז חדל לעבוד גם כן. כשחזרתי למעבדת המחשבים שהתקינה את הכרטיס קול נמסרה לי הטענה שייתכן שהלוח אם שורף את הכרטיס. לי זה נשמע כמו ניסיון הונאה. ידוע שללוחות של Gigabyte יש בעיות לפעמים עם כניסות ה-PCI, ואולי בכלל הרכיב ששמו לי לא תקין (לא קיבלתי קופסא/ת.אחריות). אבל יכול להיות מצב כזה שהלוח אם שורף כרטיסים? לא נשרף שום רכיב אחר בלוח אם, וכל שאר הכרטיסים המחוברים אליו תקינים גם לאחר החלפת כניסות עם ה-PCI "ששרף" את הכרטיס קול. אני באמת חושב לעמת את מעבדת המחשבים שלי עם מור לוי, היבואן הרשמי של לוחות האם של Gigabyte בישראל. לי זה נשמע אבסורד. מה אתם אומ…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום. יש לחבר שלי מחשב יחסית ישן (שנתיים), ואני מעוניין להתקין לו מערכת הפעלה חדשה (WIN 7). הבעיה היא שאני לא יודע איזה לוח אם יש לו וגם לו אין מושג, ואין לו שום חוברות, קופסאות או קבלות על המחשב. האם יש תוכנה שיודעת לזהות איזה לוח אם יש על המחשב? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם דגם Asus M2A-VM HDMI עם 2 סטיקים של זכרון קינגסטון 1GB DDR2 מהירות 667MHZ = סה"כ 2 ג"ב אני מעוניין לשדרג ל-2 ג'יגה נוספים, אך איני יודע כיצד לחלק את הזכרון. ישנם 2 סלוטים פנויים בלוח האם כרגע. האם ניתן לקנות סטיקים של 800MHZ, עך אף שהישנים הם 667? האם לקנות סטיק אחד של 2 ג"ב או שניים של 1 ג"ב. האם לקנות דוקא של קינגסטון כמו הקודמים? ושאלה כללית, האם בכלל שווה לשדרג ל-4 ולא ל-3? האם יורגש שינוי בעבודה עם פוטושופ בווינדוס XP או 7 בעתיד? הנה הקישור ללוח האם שלי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2 מתוך אתר היצרן על לוח זה: 4 x 240-pin DIMM, Max. 8 GB, DDR2 800/667/533 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory archite…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע E5200 על 3GHZ עם לוח אם בסיסי ביותר של MSI, דגם G31M3-F, אין בו אפילו אופציה להאלעת מתח מעבד וזה די חוסם אותי בOC. מהו לוח האם (אני מאמין שזה יהיה GIGABYTE) הזול ביותר שיוכל להביא אותי לסביבות 4GHZ בE5200 שלי? קרור המעבד הוא MUGEN2 כך שאין בעיה עם זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte p55 ud3 750 ויש לו שני סוגי חיבר של סאטה2 יש שתים לבנים וכתוב על כל אחדgsata2 ויש 6 כחולים שכתוב על כל אחד sata2 בלבד בל g השאלה מה הבדל? ואיפה אני אמור לחבר את הקשיחים שלי? יש לי שני קשיחים אחד של סמסונג ישן מהירות 7200 ואחד חדש של wd הגירסה השחורה ועליו מותקן הוינדוס .אז איפה לחבר אותם?.
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
1)האם יצרני הלוחות הכי אמינים (לשימוש רגיל, לא OC כבד) הם אינטל, אסוס וג'יגהבייט? האם יש דירוג של האמינות שלהם, או שהיא נחשבת דומה? 2)האם יש משמעות מיוחד לתוספות כמו ה solid capacitors או ultra durable של ג'יגהבייט? 3)כמה שנים לוח תקין אמור לעבוד בלי בעיות ותקלות?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש בקרוב, אחרי 6 שנים ארוכות עם המחשב הישן, ורציתי לדעת באיזה מעבד עלי להשקיע. אני בעיקר עובד עם המחשב לכתיבת קוד (ויזואל סטודיו) ולאחרונה התחלתי ללמוד לתכנת לאייפון. איזה מעבד יתאים לעבודה מאומצת, i7, i5, i3? מה בכלל ההבדלים המהותיים בין המעבדים הללו? לגבי תקציב, אני חושב שבנושא המעבד אני לא אתקמצן וארצה לקנות את הטוב ביותר שבאפשרותי לקנות מכיוון שסביר להניח שאת הרכיב הזה אני לא אשדרג יותר. אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-