עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומה שבאמת חשוב לי זה כמות הזיכרון וכרטיס מסך שיריץ משחקים כמו שצריך.. מפרט ראשון: http://ivory.co.il/product.asp?productid=26&CatCode= או מפרט שני: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3&CatCode= איזה לוח לקחת? כנראה שבעתיד יבוצע OC.. איזה הרדיסק לקחת? 80 giga SATA או 120giga IDE ? תודה לכל מי שיעזור לי ושיהיה לכולם ערב מצוין! אסף. עריכה,שמישהו בבקשה יעביר את הת'ארד הזה לפורום :" מפרטי מחשב " בטעות שלחתי כאן....

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by the_shark,

שלום, רציתי לדעת.. 1. מה ההבדל בין ddr ל-ddr2? 2. ההיתרונות וחסרונות, מה אתם ממליצים? 3. מה לדעתכם הכי כדי? (לא כסף, במה שזה יעזור.. ddr, ddr2) אני ישמח אם תעזרו לי, תודה. (-:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מהפרסומים והידיעות השונים , וכן לפי הכתבות פה באתר הלוחות אם z390 אמורים לצאת ביוני בערך. האם ביוני אמורים לצאת כל הגרסאות של לוחות אם z390 כולל אלה שמיועדים למעבדים החדשים שייצאו גם כן בקרוב שיחליפו את coffee lake ?או שבינתיים רק לוחות אם שיתאימו ל coffee lake ? אם ניתן לעשות קצת סדר בבלגן בכל השמות האלה של המעבדים. המעבדים שאמורים להחליף את coffee lake הם whiskey lake והם אמורים לצאת בזמן הכי קרוב ? כי יש גם את cascade lake בקיצור מעבדים i7 עם 8 ליבות גם כן יגיעו ביוני או שבכלל מאוחר יותר , ואם כן ידוע מתי בערך?

4. אני קונה בזמן הקרוב מחשב ואני רוצה לכלול בו לוח אם מספיק טוב כדי שאני יוכל לעשות בו הרבה שידרוגים והוספות. מדובר על מחשב מבוסס AMD. על מה אתם ממליצים? התקציב יכול לנוע בין 400-600 ש"ח.

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אתמול קניתי כרטיס זיכרון חדש של 4GB זיכרון (של Kingston אם זה משנה) והיום ניסיתי לחבר אותו למחשב, במקביל ל-2GB הקודמים שכבר היו לי. כשהפעלתי את המחשב, השלב של העליה של הלוח אם נתקע עלפני המקום בו הוא מזהה כמה שיכרון יש לו (אצלי זה קורה אחרי שהוא מאתחל את ה-USB). ניסיתי לשם רק זוג מהם ביחד, לשחק עם הסלוטים של הזיכרון ומה לא... המצב הטוב ביותר שהיגעתי אליו היה כשהוא כן הצליח לעבור את השלב הזה, אבל כשהלוח אם סיים לעלות המחשב מייד כיבה את עצמו למשך כמה שניות... מה שכן הכרטיס זיכרון החדש עולה בקלות כשהוא לבד. הלוח אם שלי הוא H55M-E33 של MSI, אחד מהזכרונות הישנים גם של Kingston והשני של Ceon. המתח שדורש הכרטיס החדש הוא 1.5V, וה-kingston הישן גם 1.5 (השלישי לא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, אני עומד לקנות זכרונות DDR3 ואני מתלבט בין 2 סטיקים של 2GB של קינגסטון שיעלו לי 320 ש"ח ביחד ומתפקדים במהירות של CL9 1333HZ לבין זכרונות יקרים יותר כמו ה-RIPJAWS של G.SKILL שמהירותם 1600HZ. אני צריך את הזכרונות עבור לוח אם: P55M-UD2 של גיגהבייט למטרת משחקים באיכות גבוהה והפקת מוזיקה בתוכנות מקצועיות ולכן חשוב לי שהזכרון יהיה מהיר מספיק עבור עבודה חלקה, ראיתי כמה בנצ'מארקים וראיתי שההבדל בין התדרים הוא לא מהותי אבל אני עדיין מעוניין בחוות דעת אחרות. מאוד חשוב לי שהזיכרון לא יתקלקל, עברתי את זה במחשב הקודם וזיכרון דפוק יכול להרוס לבנאדם את החיים. הדגם של קינגסטון: KVR1333D3N9/2G אפשר ללכת על הקינגסטון בראש שקט? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gooz,

שלום לכולם קניתי מעבד E6600 BOX חדש מהקופסא הוצאתי אותו וגיליתי כתם/שריטה שחורה עליו, צריך להדאיג? מוזר לי שמוצר חדש שיוצא מהבית חרושת יהיה ככה וגם מה הקטע עם ה3 שנים אחריות? חשבתי תמיד שלאינטל יש אחריות לכל החיים. תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם. בירצוני להוסיף 1 ג'יגה זיכרון למחשב שלי. התיעצתי עם הספק שלי והוא אמר שבגלל המעבד שלי אני לא יכול להוסיף זיכרון אלא אם כן אני אחליף גם את הזיכרון שכבר יש לי וארכוש 2 ג'יגה של זיכרונות חדשים מאותה סידרה. היות ואי אפשר להסיג את אותו זיכרון שכבר יש לי (הכוונה מאותה סידרה) ושאלתי היא האם אין דרך להוסיף זיכרון מבלי לוותר על הזיכרון שכבר יש לי?. כי פשוט לא בא לי לחפש עכשיו קונה לזיכרון שיש לי. מעבד - (newcastle)AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם - Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX זיכרון - A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 2x

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sohooo,

שלום- בשעה טובה הזמנתי היום מחשב.. אני לא ממש מבין בלוחות ובפורום מפרטי מחשב הומלץ לי על- GIGABYTE GA-EP43-DS3 כאשר ביצעתי הזמנה שיכנעו אותי לקחת במקום- DFI bloodron P35 T2RL http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137430653 בטענה שהוא יותר מוצלח... אני נוטה להאמין לחנות שבה ביצעתי את הרכישה אבל בכל זאת רוצה את דעתכם. ואולי לקבל המלצה אפילו על לוח אחר. (תקציב עד 600) לדעתי אין לי הרבה זמן להתחרט... המפרט מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם- ??? זיכרון- mushkin ddr2 4096mb (2048x2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 xp red 593 כרטיס גרפי- HD4870 512MB CLUB3D כונן קשיח- WD 500GB SATA2 16MB מסך- SAMSUNG T220 צורב- LG מארז- ANTEC SONAT III + OC תודה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. AMD PHENOM 2 X4 QUAD940 או INTAL QUAD9550 להסביר למה בבקשה ....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני לא הולך לבצע OC במחשב המחשב הוא למשחקים זה המחשב שאני קונה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪447 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪96 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪256 …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Xebu25,

היי במקום לפתוח דיון חדש אני מנצל את הקודם.. מבקש את עזרתם בלהכריע בין המעבדים הנ"ל .. ההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 50 שקלים - הכרטיס הגרפי בG2020 לא משנה לי כי יש Gtx560 אבל משום מה עדיין בחלק מהbenchmarks הG2020 יוצא עם ידו על העליונה - למרות היותו DC לעומת QC ועוד שאלה? לכ יכול ליווצר מצב שאחד מהמעבדים הללו יצור צווארבקבוק עם הgtx560, נכון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם אולי תוכלו לעזור לי אני מרכיב מחשב ללעבודה בתחום עיצוב גרפי מולטימדיה ואנימציה(פוסט פרודקשן) ואני לא סגור לגבי כ.מסך מפרט המחשב : p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata היציעו לי matrox או iti אבל אני לא יודע באיזה לבחור אני צריך מחשב חזק +כ.מסך חזק אם תוכלו לעזור לי אני אעריך את זה גם אם יש לכם הצעות לגבי המחשב אולי עדיף amd64? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by פרי פרי,

הזמנתי זכרון CL4 553 קיבלתי CL5 667 :-[ ראיתי באתר שהם נמכרים באותו מחיר, יכול להיות שבמהירות נמוכה יותר(553) הוא יוכל לעבוד בCL4 ? להתעקש להחליף? (יש לי סלרון 2.8 553)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. האירוע לו חיכו רבים הגיע - ראש AMD עומדת על הבמה וחושפת שלל טכנולוגיות בתהליך הייצור המתקדם של 7 ננומטר לכתבה

16. אהלן, בזמנו רכשתי את הזכרונות מפוקס, אחד הסטיקים מת לי, נכנסתי לאתר של GSKILL, תחת מפיצים מופיעות 2 חנויות (נעה וסקייפיסי) בנועה אמרו לי ללכת לחפש ובסקיי אמרו לי לשלוח אליהם את הפרטים של הזכרונות ומאז לא שמעתי מהם... האם האופציה היחידה שעומדת בפני זה RMA ל GSKILL?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by morbidangel,

שלום לכולם מזה זמן רב אני נובר ברשת כדי לגבש החלטה לגבי המעבד שיורכב במערכת העתידית שלי. ידוע לכל (לפי אין ספור בנצ'ים) ש- i5-760 חזק יותר אפילו מה- x4 970 BE, מדוע הוא מתומחר 1000 וקצת לעומת ה-i5 שמתומחר כ60-70 שקלים פחות. האם זה בגלל יכולות OC טובות יותר או שישנם שיקולים אחרים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1.תושבת 1155 תצא עוד כמה זמן? (כנ"ל לתושבת 2011) 2.שווה לחכות לתושבות הללו? (במקום לרכוש מחשב חדש היום) 3.טווח מחירים,אותו דבר פלוס מינוס? 4.אני בעיקרון שמתי עין על i7 950,מה יהיה המחליף שלו? (עם ידוע,אבל לפחות מאיזה תושבת)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי יש מעבד 2.53MHZ ,רשום 2.53mhz/256/533 , זה סוקט 478? רוני

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BarakCoder,

ההתלבטות שלי היא בין מספר לוחות אם: 1. Gigabyte GA-B85M-HD3 2.Gigabyte GA-B85M-D3H 3.msi ZH77A. אני צריך לוח אמין וטוב עם תמיכה בהרחבת זיכרון רבה ככול האפשר ופיצ'רים טובים ככול שניתן. - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד שאלה האם יש הבדל בין Tray ל-Box,מה כדאי לקחת? (אני זוכר שזה נושא שחפרו עליו אבל לא הגיעו לתשובה חד משמעית)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by stingeR-,

אני מתכנן לרכוש לעצמי מעבד+לוח מאוד זולים - מעבד AMD Athlon 64 Venice 3500+ ולוח אם A8NE-FM מKSP.. הלוח לא נמצא באתר של אסוס.. בכמה אתרים בח'ול מוכרים אותו ובכולם כתוב שהוא מבוסס צ'יפסט NF4 ULTRA.. אבל האם הגיוני שאפשרי לקנות בארצנו הקטנטונת לוח מבוסס NF4 ULTRA בפחות מ300שקל ? כמובן שצ'יפסט הNF4 ULTRA הוא צ'יפסט מ-ע-ו-ל-ה לאוברקלוק ואמור לתת כאן ביצועים לא רעים בכלל.. האם הלוח יתמוך בכולם? מהי דעתכם? יש לי תקציב של עד 800שקל לא שקל יותר

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מאד מתלבט .... אשמח לשמוע את דעתכם בנושא , אני צריך שהמחשב יהיה חזק ואמין. אני לא צריך אותו למשחקים והתקציב הכולל שלי הוא בסביבות 7000 . מישהו ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. MSI G41TM-P33 VS ASUS P5QPL-AM מה יותר טוב?? אמרו לי ליבחור בין שתי אלו

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני צריך יציאה של RS232 .. ניסיתי כבר כמה מתאמים של USB ל RS232 אבל הם לא עובדים בוינדוס 7 אז חשבתי לקנות את החיבור הנ"ל: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250593900014&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT ולחבר אותו לכאן: http://img706.imageshack.us/img706/8118/77471308.jpg אז רציתי לשאול האם זה יעבוד לי?? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים