עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by maCr0T,

לאחר קריאת כמה מאמרים, לא הצלחתי לפענח, איפה עומד המעבד הזה מבחינת ביצועי לונג וFLOAT, בביצועי מולטמדיה הוא יורד מסלרון 667, אבל לאיזה מעבד אינטל הוא מקביל בעבודה על לינוקס בערך?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by oMer_Hasarut,

קראתי את הידיעה של הורדת המחרים שהראו כזה דבר: FX53 ו-FX55 עולים אותו דבר, אבל ל-FX55 יש יתרונות על פני FX53 שהופכים את FX53 למעבד הכי לא משתלם. היתרונות הם בביצועים (למרות שלא בדקתי זה נראה לי מובן מאליו) ובנוסף לזה שהתושבת של FX55 היא 939 לעומת 940 ב-FX53. כיוון שהבעיתיות עם המעבדים האלה היא התאמה של לוחות אם וזיכרונות (ומחירים קרים להחריד), הלוח אם של FX55 יהיה יותר זול (כיוון שיש (שיהיו) הרבה לוחות שתומכים בתושבת שלו לעומת שוק מצומצם של לוחות אם ל-FX53. לפי דעתי מי שקונה FX53 ממש טיפש אבל לפחות טיפש עם כסף

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Krazy-Hawk,

שלום שלום, ;D שאני יבין אחת ולתמיד מה עדיף לקחת ? AMD Athlon 64 3000 Socket 939 + BOX + Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX - לוח טוב? + 256X2 DDR DUAL או AMD Athlon 64 3200 Socket 747 + BOX + Gigabyte GA-K8NS PRO nForce III 250 + 512 DDR רגיל תודה רבה אנשים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. האירוע לו חיכו רבים הגיע - ראש AMD עומדת על הבמה וחושפת שלל טכנולוגיות בתהליך הייצור המתקדם של 7 ננומטר לכתבה

5. Started by slider,

אני מתכוון לקנות אותו כשהוא סוף סוף יצא... יש למישהו השערה כמה הוא, והלוחות אם שמתיאמים לו יעלו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by barbone,

http://www.ebay.com/itm/NEW-4GB-2X2GB-DDR2-800MHz-PC2-6400-240PIN-DIMM-F-AMD-Motherboard-Desktop-memory-/181302020724?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item2a36714a74 זה הלוח GA-M61PME-S2P (rev. 1.3) יש לי כרגע 2GB CEON רוצה להחליף אותם בזוג סטיקים תואמים . השאלה האם מומלץ להתעסק עם זכרונות הנ"ל שהם NONAME או כדי להשקיע ולקנות מותג? מה אתם אומרים על אלה http://www.ebay.com/itm/PNY-PC2-6400-4-GB-DIMM-800-MHz-DDR2-Memory-MD4096KD2-800-/291068631024?pt=US_Memory_RAM_&hash=item43c50ad7f0

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nadav275,

אני לא נוהג להשתמש בביטויים מסוג זה אבל.. *קריטי ביותר* חבר שלי צרב ביוס ללוח ה nf7 שלו ומאז החלו הבעיות... בהתחלה הלוח בכלל לא עשה פוסט והיום סידרנו את הבעיות שהיו בחריצי הdimm אבל בגלל גרסאת הביוס הדפוקה ווינדוס לא עולה.. (זה בדוק שזו הסיבה... בלי סיפורים מיותרים) לא אפרט יותר מזה- אני צריך את הקבצים הדרושים לצריבת הביוס ללוח אחרי הפוסט (לפני העלאת win) דרך דיסקט ניסיתי עם awdflash אבל הוא כתב שהוא לא יכול למצוא את awdflash.exe... אח"כ השתמשתי בתוכנה של הdfi שלי (גרסא מעט שונה) אבל הוא כתב שהקובץ שאני מנסה לצרוב פגום (ניסיתי קובץ ביוס של nf7 כמובן, לא של הdfi) מה לעשות?! באיזה קבצים להשתמש? תודות לעוזרים נדב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by UAF,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש עם מעבד 750 i5 וכרטיס מסך HD 5770 (אם זה לא היה ברור מהכותרת) אני רוצה להבין איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות. כרגע יש אצלי לוח DH55TC, כתוצאה מסיפור ארוך שלא מעניין אתכם, אבל אני יכול להחזיר אותו ולקחת לוח אחר בלי שום קנס כספי. יש לי גם 2 זכרונות בנפח 2GB ומהירות 1333HZ השאלה היא האם כדי להחליף את לוח האם בכזה שתומך ב CrossFire, במהירות זיכרון גבוהה יותר, וכו'. מבחינת מפרט GA-P55A-UD3 נראה לי מגניב, אבל אני לא באמת מבין בלוחות אם, ואני לא יודע עד כמה כל הפיצ'רים באמת יועילו לי שאלות יותר ספציפיות: 1) בנושא CrossFire - נראה שלוח האם של GIGABYTE מאט את ה PCI שלו לX4 בכל מיני מקרים. אם אני מבין נכון זה אומר שהוא לא משהו לשימוש עם CrossFire.…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אחרי שעות של חיפושים מה הגורם לחסימת החיבורים המפרגת במחשב שלי,ודיונים בפורום רשתות. הגעתי למסקנה בעזרת חברי הפורום שזה הACTIVEARMOR או בקיצור הפיירוול החומרתי בלוחות NF4U. איך מנטרלים אותו,או פוטחים בו פורטים,ובכלל איפה יש מרכז גישה עליו??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברים , הזמנתי: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz x 2 2GB אבל מאחר שיש בעיות במלאי (כמעט בכל מקום אין תזיכרונות האלה) החלטתי לא לחכות כי זה עלול לקחת הרבה זמן , החלטתי להחליף... אז אני רוצה משהו שיהיה מספיק טוב וגם נחמד לאוברקלוק אולי... המליצו על: GSKILL DDR 500mhz 2048MB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 שהם קצת יקרים , אבל... לא יודע... החברה שקניתי ממנה כבר ניסתה מלא מקומות ופשוט אין סאמסונג בשום מקום... מה אתם אומרים? מה לקחת? תמליצו לי על משהו בבקשה... עריכה: לא להפריז במחיר כן? שיהיה בערך 600 עד מקסימום מקסימום 800 לסטיק...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gshhar,

אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד AMD2000 האמת היא ששמעתי על המעבד הזה הרבה ביקורות חיוביות אבל גם שמעתי שהם מתחממים מהר,האם זה נכון? למה זה עלול לגרום ומה עושים נגד זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם קיימים כבר לוחות אם עם ביוס מסוג uefi ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. טוב לא רציתי לפתוח ת'רד חדש כי גם ככה יש שניים שלי בעמוד הראשון. אז ככה בסוף החלטתי לעשת OC רק לכרטיס מסך אני לוקח pentium 2.8c supertalent case TT420w PS ומשאיר את הgf ti4600 שלי בעיקרון יש לי עוד 1800 שקל לזיכרון וללוח אם זה לא אומר שצריך לבזבז את כולם! אני צריך לוח אם חזק ויציב! שיהיו לו גם אפשרויות OC חזקות! לא צריך כרטיס רשת! יש לי אחד לPCI אז חשבתי לקחת p4p800 deluxe ששמעתי שהוא אחלה או Abit IC7 שגם שמעתי שהוא אחלה או אחת מההצעות שלכם אני פתוח להצעות זיכרון אני חשבתי על אלו: OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit מה ידוע עליהם? יש להם בעיות ידועות? הם לא מיועדים לOC... אני יודע שאפשר לקחת סמסונג או טווימנוס אבל אני מעדיף חברה אמינה וט…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תודה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, אני עומד לקנות זכרונות DDR3 ואני מתלבט בין 2 סטיקים של 2GB של קינגסטון שיעלו לי 320 ש"ח ביחד ומתפקדים במהירות של CL9 1333HZ לבין זכרונות יקרים יותר כמו ה-RIPJAWS של G.SKILL שמהירותם 1600HZ. אני צריך את הזכרונות עבור לוח אם: P55M-UD2 של גיגהבייט למטרת משחקים באיכות גבוהה והפקת מוזיקה בתוכנות מקצועיות ולכן חשוב לי שהזכרון יהיה מהיר מספיק עבור עבודה חלקה, ראיתי כמה בנצ'מארקים וראיתי שההבדל בין התדרים הוא לא מהותי אבל אני עדיין מעוניין בחוות דעת אחרות. מאוד חשוב לי שהזיכרון לא יתקלקל, עברתי את זה במחשב הקודם וזיכרון דפוק יכול להרוס לבנאדם את החיים. הדגם של קינגסטון: KVR1333D3N9/2G אפשר ללכת על הקינגסטון בראש שקט? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lmlm,

האם זה נכון שאם יש לי לוח אם של אינטל אז אני לא יכול לעשות OC למעבד?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2911 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. האם זה יתכן ש AMD מפגרת מאחורי אינטל מבחינת הבאס מאד מאד? הרי הבאס שמעבדי AMD עובדים עליו הוא 266/333/400 לעומת 400/533/800 של אינטל. ידוע לכולם שמגהרצים זה לא שם המשחק ואת תדר המעבד של AMD יש להכפיל ב 1.28 (אם אני לא טועה...) אבל כאן אנחנו מדברים על רוחב הפס שמגיע למעבד. האין זו נחיתות משמעותית מבחינת ביצועי מעבדי AMD? (רק כדי לחדד את העניין, מעבדי AMD לא ינצלו כמעט בכלל את ה Dual channel DDR לעומת מעבדי אינטל P4C שינצלו את כל רוחב הפס) אשמח לתשובות, אמיתי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קניתי מעבד 1.7 ועכשיו באיזה משחק שהתקנתי כתוב שהמעבד הוא 1.2. אז רציתי לברר אם עבדו עליי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by 123456789,

??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by roma4k,

שלום לכולם! יש לי שאלה לגבי שדרוג המחשב. אני עומד לשדרג את המחשב עוד מעט, אך אני לא יודע במה לבחור, אינטל או AMD וזאת מפני הסיבה הבאה: אני לומד בביה"ס בכיתה י"א מגמת אלקטרוניקה. במסגרת השיעורים במגמה אני לומד על מבנה המעבד של אינטל (8086) וכמו כן את שפת התכנות ASSEMBLER ( או ASSEMBLY), אנו לומדים פקודות שונות של השפה, שמפעילות בין השאר את הזיכרונות במחשב, אוגרים במעבד וכו, . השאלה שלי היא האם את כל אותם הפקודות ניתן לעשות גם על מחשב AMD, האם זה זהה לחלוטין לאינטל? תודה מראש. ----------------------------------------------------------------------- לאחר שהבנתי מכם שאני בנקודת מוצא שווה לשני המעבדים, נישאר לי רק להחליט איזה לקחת. אני יודע שבטח עניתם מיליון פעמים על שאלות מהס…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by המושון,

Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Abit AN8 Ultra K8N Neo4 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 לאחר שנברתי רבות בפורום זה וגם בפורומים השכנים TAPUZ ו PCTIP הבנתי שרבים חוזרים ושואלים את אותם שאלות על הלוחות הנ"ל. אני חושב שאם נרכז את חוות הדעת וההמלצות של חברי הפורום פעם אחת זה גם יחסוך המון שאלות חוזרות ונשנות וגם יאפשר לשים את השרשור ב"שאלות נפוצות" לנכנסים הבאים. ללוחות המופיעים פה יש פחות או יותר אותם אופציות ופיצרים (לא הכללתי את לוחות ה SLI כיוון שלרובנו הם לא ממש רלוונטים). מה הלוח המועדף מבינהם ? (סך הכל כולם פחות או יותר באותו טווח מחירים) האם יש לוח שיש להתרחק ממנו? האם יש לוח נוסף שהייתם ממליצים עליו על סמך נסיון או בקורות? האם יש הבדל משמעותי בין NF4 ל ULTRA והאם …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by lmlm,

http://vr-zone.com/?i=4111&s=1 קורא עכשיו, תהנו

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי בעיה עם חיבורי USB\PS2 של הלוח אם ולכן אני רוצה להחליף אותו התקציב הוא 300 שח אבל אני מוכן להסתפק במשהו זול יותר אם אין הבדלים קריטיים בכלליות, יש לוחות מומצלים יותר או לוחות שכדאי להימנע מהם ? (מפרט נוכחי בפרופיל) תודה נתי

דיונים חדשים בפורומים