מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
נראה לי שיש לי בעיה בלוח.. ואני חושב אולי לקנות אחד חדש.. כי כרגע אין לי ממש כסף לקנות מחקש שלם חדש... אז נקנה עכשיו לו.. בעתיד זכרונות ומעבד ואחרי זה כרטיס מסך והלאה.. שאר המפרט שלי הוא מעבד" DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz זכורונות: Hexon 1GB DDR2-667(333) x2 כ.מסך NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) כוננים קשיחים: WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB, IDE) WDC WD800JD-00MSA1 (74 GB, IDE ) כוננים אופטיים:LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A (16x DVD-RW) SONY DVD-ROM DDU1615 (16x/48x DVD-ROM) מסך: 19" NEC MultiSync 90GX2 חשוב שמן הסתם הלוח יעבוד טוב עם המחשב הקיים וגם יהיה בעל אופציות טובות לשדרוג עתידי כרגע הכי נראה לי ה GA-EP43-DS3L יכול לקרוא עד 8 G זכרון מתאים ל PCI-E 2.0 …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש לוח למפרט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=293154.msg2576987#msg2576987 אפשר לראות שם את הDS3L שהוא אחלה, אבל אני מנסה לחסוך בכל המפרט הזה, אז אני נפטר מהזכרונות הטובים, עובר לקינגסטון שזולים ב100 ש"ח ואני גם חושב לקחת Abit IB9 - חיסכון של 60 ש"ח. התכנון הוא 400X9 = 3.6GHZ מה שגם האביט יכול לתת לי ואני רק מפסיד קצת ביצועים על צ'יפסט "מיושן". הבחור שאליו המפרט מיועד לא חושב שישדרג, אני מעריך לפחות שנתיים. אז מה אתם אומרים? אין שידרוג, בקושי הפסד ביצועים לא?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ??? :s05: ??? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה להתחיל לעבוד עם סאונד (בין היתר CUBASE). אין לי הרבה כסף כרגע ויש לי מחשב בן יותר מ10 שנים. הבנתי שבמצב כזה צריך מחשב שיהיה עם זכרויות טובים, לוח אם טוב ומעבד עם עדיפות ל4 ליבות. אז מצאתי מחשב למכירה יד 2 ותהיתי אם אתם יכולים לעזור לי בנוגע למפרט עם יותר ספציפיות לגבי אותם חלקים. אני מאוד מאוד לא בעניינים וזה מאוד לא התחום תעסוקה שלי בשלב הזה של החיים אני אני אשמח לשמוע את דעתכם חבר שלי ראה את המפרט והוא קצת יותר בעניינים ואמר לי שאם זה היה ב1000 אז זה היה יותר מומלץ. המפרט: למען הסר ספק המפרט שאני מוכר - מעבד: 955 מכפל פתוח שלא מגביל אפילו שד כמו 580GTX - קירור: מוגן 2 קירור איכותי למי שמבין שומר על המעבד קריר באה עם שתיי מאוררים(120mm) - לוח א…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף לוח אם+מעבד כיום אני עם זכרונות 32GB DDR4 1066Mhz השאלה שלי האם הם יתאימו ללוח הזה אני יודע שה 1066 Mhz לא כתוב פה כנתמך, אך האם באמת יש לזה משמעות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לבצע OC לP4 יש לי תקציב של בערך 3200 ש"ח מה כדאי לקחת מעבד + לוח + זכרונות, אני רוצה להעלות את הבאס ל133
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש בעיה להעביר לוח אם וזיכרון RAM בבדיקה ביטחונית בשדה התעופה ? האם יכול להגרם נזק כל שהו בגלל הקרינה של המשפקף הבטחוני שלהם ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב ויש לי כמה שאלות מקווה שתוכלו לעזור לי 1. רציתי לדעת מה ההבדל בין הi5 2300 ל i5 2500 2.האם הלוח אם הבא gigabyte H55M-D2H יכול להתאים למעבד הבא i5 2500 אני שואל כי אמרו לי שזה בלתי אפשרי ויש להשתמש ב h67 3. מה ההבדל באמת בין ה H55 לH67 4. איזה מאוורר הייתם ממליצים לי למערכת כזאת בסכום של עד 150 שח. 5. האם על מחשב עם נתונים כאלה (מעבד ולוח אם הנ"ל) ניתן לעבוד עם ווינדוס XP או שזה פוגע בביצועים משום שמערכת ההפעלה ישנה.? תודה לעונים אשמח לקבל המלצות ללוחות אם שמתאימים לi5 במחיר סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שילוב מעבד+לוח+זכרון למחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס, youtube וסרטים אונליין). הנ"ל יכנס למארז קיים, מתחבר לדיסק קשיח ולכונן אופטי (שניהם SATA), וכן לספק איכותי של 450W. המחשב יריץ ווינדוס 7. במארז יש שני מאווררים (אחד מכניס, אחד מוציא) כך שאני מניח שהקירור הסטנדרטי יספיק. שקט אינו פקטור עיקרי, אבל כדאי שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור. מעדיף חנות באזור חיפה (לצערי נשארה רק נעה-מחשבים, שם יש לי הנחה של 5%) אולם גם דברים אחרים יתכנו. בשום פנים ואופן לא מתקרב ל-KSP או אייבורי. התקציב הוא כ-1000 ש"ח, עדיף קצת פחות אם אפשר. אני נוטה היסטורית ל-AMD, אולם יתכן מאוד שמעבד ה-Sandybridge החדשים (G8xx) יכולים לספק את הסחורה מבחינת עיבוד גרפי. אני לא בקיא בצ'יפסטים ה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לאחי את הלוח INTEL DH67BL ושמדליקים את המחשב יש לא פחות מדקה וחצי את הלוגו של אינטל עד שהמחשב מתחיל להתקדם... ניסיתי לחפש בביוס משהו אבל לא ראיתי משהו שהייתי בטוח שזה זה ולכן לא רציתי לגעת סתם... היה רק משהו אחד בתפריט הSecurity שהיה נראה לי קשור אבל גם לגביו לא הייתי סגור... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת אם יש למישהו אותו או סקירה טובה איך הוא בתור לוח אם הוא יציב
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לפני זמן מה קניתי מחשב עם לוח אם של Gigabyte EX58-UD5 (i7) לוח זה תואם עד 24gb ram אך לא הצלחתי למצוא שום מקום ברשת שמוכר מעל 12GB RAM יש למישהוא מושג היכן אפשר למצוא כמות כזאת של זכרון? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט מדריכים כאלו ואחרים,ואני עדיין תקוע. אני רוצה(חייב) לקנות מחשב חדש,פתחתי את האינטרנט, הסתכלתי על המפרטים ,ופתאום גיליתי שאני לא מבין כלום. :-\ אז החלטתי לעבור על רכיב רכיב ולהבין איך הוא פועל ועל מה צריך להסתכל. אז הרכיב הראשון שאני מנסה להבין, הוא המעבד. חיפשתי קצת באינטרנט ולפי מה שהבנתי הדבר היחיד שאני צריך להתחשב בו זה המהירות שעון,אבל פתחתי פה את הסטיק שמשווה בין מעבדים שונים ופתאום גיליתי נתונים,שאין לי מושג מה הם אומרים. לדוג': פנטיום 4 (Northwood "C") מוכר כ: P4C, P4 X.XXC GHz מהירויות שעון: 2.4, 2.6, 2.8, 3.0, 3.2, 3.4 פלטפורמה: Socket 478. תהליך ייצור: 0.13µ מהירות אפיק: 800 מגה-הרץ אפקטיבי, 200*4 זיכרון מטמון: L1 instruction cache, 8k L1…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה תמונה http://photos.walla.co.il/3dfx
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מלבד זה שהוא מהיר יותר (?) ושהלוח צריך לתמוך בו, מה הדרישות של הזיכרון עצמו ע"מ לעבוד עם היכולות של Dual Channel ואיך הוא עובד? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אינטל מתכננת להציג לפחות 14 גרסאות שונות של מעבדי הXEON מרובעי הליבה לשרתים בתצורת 45 ננומטר. המהיר מבניהם יהיה הX5460 שיעבוד במהירות 3.16GHZ עם 12MB CACHE ובFSB של 1333MHZ, מחירו יעמוד על 1,164$ ביום השקתו. המעבדים המעט יותר חלשים ממנו הם הX5450 והX5440 כאשר הם יעבדו בתדר של 3.0GHZ ו2.83GHZ בהתאמה. מחיר הX5450 יעמוד על 852$ לעומת הX5440 שמחירו יעמוד על 695$ ביום ההשקה. המשך הכתבה + מידע נוסף: http://www.iopanel.net/forum/thread4955.html קרדיט לאתר IOpanel. http://www.iopanel.net
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי ועכשיו אני מתכנן להזמין את החלקים INTEL CORE i7 S1155 2600K ASUS P8P67 PRO זכרונות -PATRIOT VIPER 6144MB (2048MBX3) DDR3 מה דעתכם על הלוח האם יש דגם יותר משתלם ממנו. תקציב ללוח- 1000 תודה יוני.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאד מתלבט .... אשמח לשמוע את דעתכם בנושא , אני צריך שהמחשב יהיה חזק ואמין. אני לא צריך אותו למשחקים והתקציב הכולל שלי הוא בסביבות 7000 . מישהו ???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מעבד E6600 BOX חדש מהקופסא הוצאתי אותו וגיליתי כתם/שריטה שחורה עליו, צריך להדאיג? מוזר לי שמוצר חדש שיוצא מהבית חרושת יהיה ככה וגם מה הקטע עם ה3 שנים אחריות? חשבתי תמיד שלאינטל יש אחריות לכל החיים. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדור האחרון של מעבדי AMD על בסיס 28 ננו-מטרים בדרך אלינו, והוא מביא כמה שיפורי ביצועים חשובים לצד גולת הכותרת שהיא תושבת חדשה אנו מתקרבים לאט לאט להשקה של תושבת AMD חדשה מזה שנים רבות (לפחות בעולם המחשבים הנייחים). תושבות AM3+ ו-FM2+ המשופרות בזמנו מגיעות לסוף חייהן ו-AMD מתכוננת לדף חדש עם מטרה ברורה – להחזיר את מעבדיה אל תודעת הציבור בתור בחירה רלוונטית. התחרות לא פשוטה. למעשה, יש שיגידו שההפרש הטכנולוגי העצום בינה לבין אינטל מסמל נקודת אל-חזור. ובכן, AMD היא פייטרית אמיתית. את הטעימה הראשונה לתושבת AM4 אנחנו נקבל עם מעבדי APU חדשים המבוססים דווקא על ארכיטקטורה קיימת. לראשונה, עושה AMD איחוד בין התושבות שלה במטרה לאחד את כל המשתמשים תחת קורת גג אחת. גם מע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם עבור HTPC אני רוכש מארז עבור לוח בגודל רגיל, ATX. למרות שכרגע אין בשוק מבחר גדול של מוצרים תומכים ב- USB 3.0 הראיה שלי היא לטווח רחוק כך שאני אוכל להעביר קבצים גדולים במהירות באמצעות USB או דיסק נייד. שאלה כללית להבנה, האם לוחות שאין בהם חיבורי USB 3.0 יוכלו בעתיד לרכוש כרטיס הרחבה עם מספר חיבור USB 3.0 ולהנות מהטכנולוגיה והמהירות או שיש תנאי מסויים שהלוח צריך לעמוד בו כדי לספק את הביצועים של USB 3.0 ? שאלה שניה הלוח הזול ביותר שמצאתי הוא של GIGABITE GA-P55A-UD3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3242 המחשב שאני בונה כאגע מבוסס על אינטל, האם תמליצו לעבור ל- AMD ? האם זה ישפיע על הקרור שאני זקוק ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי כיום מחשב עם מעבד AMD 3200+ 64 ולוח אם GIGABYTE 250GB 939 ואני מעוניין לשדרג את המעבד. ההתלבטות שלי היא האם כדאי לקנות מעבד כפול ליבה 939 או להחליף את הלוח AM2 ורק אז להחליף את המעבד. אציין שהמערכת כרגע בנוייה על בסיס ה939 וכרטיס מסך AGP וזכרון 400MHZ. הייתי רוצה לדעת אם יהיו שינויים בביצועים בין ה939 לAM2 ללא שינוי ברכיבים האחרים. (אני כרגע סטודנט ולא מעוניין להחליף את כל הרכיבים בכדי להתאים אותם ללוח מסויים אחר PCI-E וכד') אודה לכם על התגובות
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי דרך מישהו שחזר לארץ חלקי ליבה למערכת i7 שאני מרכיב. אחד מהם זה זכרון של OCZ OCZ Gold 12GB (6 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227422 עשיתי טעות ורכשתי את גירסת GOLD במקום גירסת ה-PLATINUM. שהTIMING של GOLD Timing 8-8-8-24 שהTIMING של PLATINUM Timing 7-7-7-24 אני מתכוון להרכיב מערכת i7 920 עם הלוח של GIGABYTE הGA-X58-UD5 ולהמהיר את המעבד ל4 גיגה הרץ. המחשב נועד לעריכה, רינדורים ואפטר אפקטס. האם למכור בארץ (זה חדש באריזה) ולרכוש זכרון מהיר יותר? האם זה מאוד נורא ענין הלייטנסי? עד כמה זה ישפיע על הביצועים? או שהפרט הזה פחות עקרוני? במה זה ישפיע אם בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-