עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Rinus,

היי, מה זה Pin 1? אמרו לי שיש pin 1 בלוח אם, איך אני יודע איפה זה Pin 1 בלוח האם, אם לא רשום? ומה זה בעצם Pin 1?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Tamir92,

שלום לכולם יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר כמה זמן יש לי מחשב שהוא כבר בן שנתיים ויש כרטיס זיכרון אחד של זיכרון 16GB במהירות 2400Mhz כבר הרבה זמן אני רואה שהזיכרון שלי משתמש קבוע בחצי מהזיכרון וחשבתי יש לשדרג אותו אני חושב על לשדרג ולהוסיף עוד כרטיס זיכרון של 16GB האם שווה לעשות את המהלך? כדאי לקנות כרטיסים חדשים במהירות יותר גבוהה? תודה מראש

3. ערכת השבבים העונה לשם Creator TRX40 מופיעה באתר הרשמי של חברת MSI ומאמתת את הדיווחים ששמענו בעבר - אך נראה כי שינוי המיתוג הזה יביא איתו גם שינוי בתאימות לאחור בדור ה-Threadripper 3000, למרות שאין שינוי בתושבת הפיזית לכתבה

4. הנה תמונה http://photos.walla.co.il/3dfx

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומה שבאמת חשוב לי זה כמות הזיכרון וכרטיס מסך שיריץ משחקים כמו שצריך.. מפרט ראשון: http://ivory.co.il/product.asp?productid=26&CatCode= או מפרט שני: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3&CatCode= איזה לוח לקחת? כנראה שבעתיד יבוצע OC.. איזה הרדיסק לקחת? 80 giga SATA או 120giga IDE ? תודה לכל מי שיעזור לי ושיהיה לכולם ערב מצוין! אסף. עריכה,שמישהו בבקשה יעביר את הת'ארד הזה לפורום :" מפרטי מחשב " בטעות שלחתי כאן....

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מהפרסומים והידיעות השונים , וכן לפי הכתבות פה באתר הלוחות אם z390 אמורים לצאת ביוני בערך. האם ביוני אמורים לצאת כל הגרסאות של לוחות אם z390 כולל אלה שמיועדים למעבדים החדשים שייצאו גם כן בקרוב שיחליפו את coffee lake ?או שבינתיים רק לוחות אם שיתאימו ל coffee lake ? אם ניתן לעשות קצת סדר בבלגן בכל השמות האלה של המעבדים. המעבדים שאמורים להחליף את coffee lake הם whiskey lake והם אמורים לצאת בזמן הכי קרוב ? כי יש גם את cascade lake בקיצור מעבדים i7 עם 8 ליבות גם כן יגיעו ביוני או שבכלל מאוחר יותר , ואם כן ידוע מתי בערך?

7. טוב לא רציתי לפתוח ת'רד חדש כי גם ככה יש שניים שלי בעמוד הראשון. אז ככה בסוף החלטתי לעשת OC רק לכרטיס מסך אני לוקח pentium 2.8c supertalent case TT420w PS ומשאיר את הgf ti4600 שלי בעיקרון יש לי עוד 1800 שקל לזיכרון וללוח אם זה לא אומר שצריך לבזבז את כולם! אני צריך לוח אם חזק ויציב! שיהיו לו גם אפשרויות OC חזקות! לא צריך כרטיס רשת! יש לי אחד לPCI אז חשבתי לקחת p4p800 deluxe ששמעתי שהוא אחלה או Abit IC7 שגם שמעתי שהוא אחלה או אחת מההצעות שלכם אני פתוח להצעות זיכרון אני חשבתי על אלו: OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit מה ידוע עליהם? יש להם בעיות ידועות? הם לא מיועדים לOC... אני יודע שאפשר לקחת סמסונג או טווימנוס אבל אני מעדיף חברה אמינה וט…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מהתמונה שלו נראה כאילו חיבור הPCIE קרוב מאוד לזכרונות ולגוף קירור שצמוד אליו(ראו תמונה בקישור). האם הכרטיס יכנס שם? אני יודע גם שיש כרטיסים יותר ארוכים, האם הם יצרו בעיה? תודה! קישור לכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4147#ov

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by lox,

hi im buying a new pc and i want to know wich procecor is best for gaming and a good motherboard for this procecor please and thank you ;D

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nbav,

אני מקווה שזה הפורום הנכון (אני לא בטוח אם זה קשור ללוח אם או למעבד או אולי לפורום אחר) אפשר הסבר למה ההבדלים ביניהם ואיך אני יודע אם מחשב שאני רוצה לקנות הוא עם x32/64/86 האם זה לפי מערכת ההפעלה?

11. אני מחפש לוח למערכת הבאה: ATI 4850 9300 thermaltake big typhoon 120 mm enermax 525 או enermax 550 ---מישהו יודע מה לקחת??? seagate 500GB 32Mb זיכרונות- 4GB ddr2 800mhz thermaltake soprano DX וקירור אסלרו לכרטיס מסך מצאתי באינטרנט לוח כמו שהזכרתי asus p5-e ---איך הוא? הלוח אם צריך להיות מותאם למשחקים, לא מחפש OC מעוניין אך ורק בX38 מתחת ל 900 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף לוח אם+מעבד כיום אני עם זכרונות 32GB DDR4 1066Mhz השאלה שלי האם הם יתאימו ללוח הזה אני יודע שה 1066 Mhz לא כתוב פה כנתמך, אך האם באמת יש לזה משמעות? תודה מראש

13. האם יש בעיה להעביר לוח אם וזיכרון RAM בבדיקה ביטחונית בשדה התעופה ? האם יכול להגרם נזק כל שהו בגלל הקרינה של המשפקף הבטחוני שלהם ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by swisaman,

יש לי אפשרות לקנות I7 930 + GIGABYTE X58 UD5(יד שנייה כמובן),אחרי זה אני אמכור את השילוש שלי ובעצם ההוצאה תצטמצם. המפרט העכשווי בחתימה,שימוש עיקרי הוא משחקים וקצת עריכה גראפית(ברמה חובבנית),עיצוב בפוטושופ(גם כן רמה דיי חובבנית) וכמובן מתכנן OC. הI7 + הלוח יעלה באזור ה1000 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by chillout,

שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל לוח אם וכרטיס מסך 670. בנוסף יש לי ספק של seasonic 600w לוח אם: gigabyte GA-H77-DS3H ומעבד 3470 5i. ברצוני לעשות מערך כרטיסים (SLI) אך לוח האם שלי אינו תומך בכך. האם תוכלו להמליץ לי לוח אם שתומך ב-SLI (עדיף שלא יהיה 77z מכיוון שהמעבד שלי אינו בעל מכפלה פתוחה (אינו תומך ב-OC). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי פנטיום 4 מהירות 3.0 עכשיוו תסתכלו מה זה רושם במאפייני מערכת וזה ממש מכניס לי עצבים שלא רשום למטה 3.0 מה עושים כדי לשנות את זה?!?! :kopfpatsch: :kopfpatsch: טוב אם כבר אז כבר... איך אפשר לדעת איזה זכרון יש לי? יענו החברה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני בונה מחשב חדש (I7, Z68) ומעוניין לעשות OC בינוני+ שוקל לקנות זיכרונות של (G.Skill (Sniper 2x4GB 1600... יש את הדגם של 1.5V ויש של 1.25V. מה עדיף? מה היתרונות/חסרונות של מתח נמוך כל כך? ומה עדיף לביצוע OC? הדגמים הם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231416 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231461 בנוסף צריך המלצה ללוח אם צ'יפסט Z68 עם 4xsata3, 4xddr3 רצוי usb3 מקדימה ותמיכה (עמידות) ב OC (ה z68xp-ud3p יקר לדעתי) מה עדיף? תודה מראש לכל העונים, כל תגובה ועצה תתקבל בברכה... (אשמח לתגובות בהקדם - אני קונה עוד יומיים)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי אני צריך המלצה למעבד הכי טוב שיש למשחקים כבדים לסרטים אני לא עושה קידודים ולא נראה לי שאני יעשה גם OC אז לא צריך להתחשב בזה ובקשר ללוח אם אני כבר יתאים אותו למעבד אני כרגע רוצה לדעת איזה הכי טוב שאני יקנה ... תודה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני מחפש שילוב מעבד+לוח+זכרון למחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס, youtube וסרטים אונליין). הנ"ל יכנס למארז קיים, מתחבר לדיסק קשיח ולכונן אופטי (שניהם SATA), וכן לספק איכותי של 450W. המחשב יריץ ווינדוס 7. במארז יש שני מאווררים (אחד מכניס, אחד מוציא) כך שאני מניח שהקירור הסטנדרטי יספיק. שקט אינו פקטור עיקרי, אבל כדאי שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור. מעדיף חנות באזור חיפה (לצערי נשארה רק נעה-מחשבים, שם יש לי הנחה של 5%) אולם גם דברים אחרים יתכנו. בשום פנים ואופן לא מתקרב ל-KSP או אייבורי. התקציב הוא כ-1000 ש"ח, עדיף קצת פחות אם אפשר. אני נוטה היסטורית ל-AMD, אולם יתכן מאוד שמעבד ה-Sandybridge החדשים (G8xx) יכולים לספק את הסחורה מבחינת עיבוד גרפי. אני לא בקיא בצ'יפסטים ה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח אם חדשים מכיוון שאני מעביר את שלי לאחי הקטן ואני רוצה לרכוש לעצמי מעבד ולוח אם חדש שיפעל טוב יותר מהקודם. הכרטיס מסך נשאר. הכרטיס מסך הנוכחי הוא: 8800GTS 512MB 92G שאני מרוצה מימנו מאוד ולכן אני משאיר אותו בשבילי. הספק הוא חדש מלפני יומיים: FSP EPSILON 450W 80PLUS. המחשב הנוכחי שלי מספק אותי מאוד מבחינת משחקים וכו' (AMD 4600+ DUAL CORE 2.7GHZ), אך אני צריך להעביר אותו אז החלטתי לקנות חלקים חדשים. השימושים במחשב: משחקים, עבודה משרדית, סרטים. אז התקציב הוא 1000 שקל למעבד + קירור מעבד + לוח אם. אין לי בעיה לעשות למעבד החדש כמובן אוברקלוק. עכשיו האם באמת כדאי לשדרג את המחשב שלי עם חלקים חדשים במסגרת התקציב הזה או להשאר עם החלקים הקודמים? המפרט ה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. סדרת 9 של מעבדי ה-Core נחתה לפני כמה חודשים וכעת זוכה להשלמה עם דגמים נוספים גם בשוק הביניים - בדרך להגדיל את עוצמת העיבוד הזמינה לצרכנים לכתבה

22. שלום, רציתי לשאול האם אפשר לעבוד עם כרטיס מסך חיצוני במקרה ואני קונה את אחד המעבדים מסדרת i3 או i5 שמגיעים עם GPU Core מובנה. ואם כן, אז האם ה GPU Core עוזר לפעולה של הכרטיס הרגיל שלי, והאם זה עובד חלק. עוד שאלה: אין אני מתאים את לוח האם והזכרונות הכי טובים למעבד שאני בוחר? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Impreza,

עכשיו, הוצאתי ממנו 8 סטיקים של זכרונות קטנים כאלה מעפנים (יש מצב שאפשר למכור אותם? חחח הם שווים משהו?) לקחתי משמה כרטיס מסך ששמים על היציאה השחורה הארוכה הזאת (שחכתי תשם) והשארתי שמה מודם שגם מתחבר לשחור הארוך הזה ועוד 2 כאלה של עכבר ומדפסת ישנים כאלה שמתחברים על ידי חוטים כאלה (אתם בטח מכירים את זה) כדאי לקחת את זה? המחשב לא עובד נראה לי חח את המעבד אני לא מצליח להוציא וזה מה שמבאס, ויש שם כונן לדיסקים המרובעים הגדולים האלה (יש לי כבר אחד כזה בבית אז השארתי את השני במחשב ההוא, כדאי לקחת? כמה שווה דבר כזה? אם אמכור חח) המחשב כרגע בחוץ אז אם לא אכפת לכם תענו כמה שיותר מהר שלא יקחו לי אותו חחח :

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tomer_et,

רציתי לשאול מה דעתכם על הלוחות של Abit ואם הייתם ממליצים עליהם. אם כן, על איזה דגם? לא משנה התקציב ואני רוצה לוח עם יכולות טובות מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים