עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SubX,

הספק הוא 300W והוא נשרף לי (מסיבה לא ידועה) עכשיו יש לי את אותו הספק... הספק יחזיק מעמד עם כל אלה (לא ישרף, או יקרוס) 4 מאווררים של 80 מ"מ 5000RPM כל אחד 2 מאווררים של 60 מ"מ הראשון 6200RPM והשני 5800RPM צורב 40/12/24 CD-ROM 56X דיסק קשיח של MAXTOR ATA133 7200RPM אני יודע שכל הרכיבים אללו צורכים אנרגיה מהספק אך אני לא יודע כמה... ואם כל הרכיבים האלו צורכים יותר ממה שהספק מספק הוא יכול להישרף או לקרוס ? עוד פעם יש לציין הספק הוא 300W

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני צריך המלצה ללוח האם שיתאים למפרט הזה: Athlon XP 2500+(512k 333) Samsung 256MB 400 DDR WD 60GB ATA 8MB Samsung 52 x 32 x 52 (bulk) ATX MIDI 400W usb,p.stab. volcano 12 אני רוצה שלוח האם יהיה זול בבקשה אבל עם ביצועים טובים, זאת אומרת הלוח הכי זול שיש אבל עם ביצועים טובים. ובבקשה אל תביאו של ABIT כי שמעתי נהרס מהר. ובקשר לזיכרון שהוא 256 ש"ח אני יודע שזה לא מספיק, אבל אין לי מספיק כסף כרגע אז בעוד 3 חודשים אני מוכר אותו וקונה זיכרון 512MB שיתאים ל-OC כדי שאני אוכל גם לעשות OC. אבל עד אז אני אסתפק ב-256MB.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם. AMD : מעבד : FX 8150 לוח : GA-990XA-UD3 זיכרון : G.SKILL 8GB 1600MHZ מחיר - 1725 שח INTEL : מעבד : I5 3470 לוח : GA-Z77X-D3H זיכרון : G.Skill 8GB 1600MHZ מחיר - 1710 . אז מה אתם אומרים ? מה יעשה ת'עבודה טוב יותר ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Impreza,

עכשיו, הוצאתי ממנו 8 סטיקים של זכרונות קטנים כאלה מעפנים (יש מצב שאפשר למכור אותם? חחח הם שווים משהו?) לקחתי משמה כרטיס מסך ששמים על היציאה השחורה הארוכה הזאת (שחכתי תשם) והשארתי שמה מודם שגם מתחבר לשחור הארוך הזה ועוד 2 כאלה של עכבר ומדפסת ישנים כאלה שמתחברים על ידי חוטים כאלה (אתם בטח מכירים את זה) כדאי לקחת את זה? המחשב לא עובד נראה לי חח את המעבד אני לא מצליח להוציא וזה מה שמבאס, ויש שם כונן לדיסקים המרובעים הגדולים האלה (יש לי כבר אחד כזה בבית אז השארתי את השני במחשב ההוא, כדאי לקחת? כמה שווה דבר כזה? אם אמכור חח) המחשב כרגע בחוץ אז אם לא אכפת לכם תענו כמה שיותר מהר שלא יקחו לי אותו חחח :

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל ממש לא יודע איזה מעבד וזכרונות הכי מומלץ לשים. המעבד.. מצד אחד יש את ה C2Q 9650 שהוא מטורף (גם המחיר 1500 ש"ח +-) ומצד שני את Ci7 החדש שמבוסס על טכנולוגיה אחרת. הבעיה שאני אישית לא מכיר ולפי מה שניסיתי לברר אומרים שהוא חזק מאוד אבל יש דברים שהוא לא יעלה כי הוא חזק מידי בשבילהם.. האם התאוריה הזו נכונה? ועד כמה? מה אתם ממליצים? האמת שהם כמעט אותו מחיר (הבדל של 100 שקל) שמעתי שיש גם Ci7 930 יכול להיות? אם מישהו יכול לתת לי פרטים על זה יעזור לי מאוד כי חיפשתי מקורות גם מאיפה להשיג אותו ולא כ"כ מצאיתי. ד"א עוד שאלה קנה לגבי המעבד: במעבד Ci7 920 מהירות ה- Bus Speed הוא 4.8GT/s מה זה אומר GT/s כאילו 4800MHz ? במקביל C2Q ה- Bus Sp…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום אני מתלבט בין כמה לוחות וצריך את עזרתכם בהבנת ההבלים במאפיינים ובביצועים הלוחות הם S3 DS3 DS4 של גיגה בייט וה P5B DLX של אסוס ברור לי שהאסוס הטוב מכולם אבל אני אשמח להבין מה ההבלדים ביינהם וכמה אני ארגיש את ההבדל מתוכנן אובר ל 400 באס יעבוד עם מעבד 6400

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by INFERNO,

AMD Athlon XP 1700+ ABIT KX7-333 VIA KT333 Motherboard DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Zalman CNPS6000Cu Cooler for AMD פלוס 4 מאוררים של vantec מהשקטים (80 מ"מ) אני לא מדבר על המחיר אני שואל על התאמה ...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by FastJack,

שלום. רציתי לדעת מה הכוונה שרושמים על לוחות AM2+ את "AM3 CPU Ready"? ראיתי בWIKI קצת הסבר, אבל הם לא היו כל כך ברורים. אם אני יחבר מעבד AM3 אז הוא יעבוד פחות טוב? או שהוא יעבוד בניצולת מלאה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לקחנו לסיבוב את אחד מהמוצרים המעניינים ביותר של ענקית השבבים, אשר נוצר מהצורך להמשיך ולטפס בכח עיבוד עבור כלל פלחי השוק. כמה חזק דגם ארכיטקטורת ה-Core שיהיה שלכם בפחות מ-100 דולר? התשובות בפנים לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shloosh,

איך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. נראה לי זו הכותרת הכי ארוכה פה לת'ראד.. בכל מקרה אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס Q6600 כשתהיה ירידת מחירים נוספת (יולי אוגוסט) כמובן שאני מעדיף לקנות את כל החלקים ביחד בבוא העת אך קשה לי להאמין שמחירי הזכרונות יישארו בריצפה כמו שהם היום. מה דעתכם, האם מחירי הזכרונות יהיו דומים או שיחזרו למחירים ה"נורמלי" עד שאקנה מחשב? ואם אתם חושבים שכן כדאי לקנות עכשיו, על איזה זכרונות 800MHZ הייתם ממליצים? (מתכנן OC ל 3.0-3.2 GHZ) תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by פרי פרי,

הזמנתי זכרון CL4 553 קיבלתי CL5 667 :-[ ראיתי באתר שהם נמכרים באותו מחיר, יכול להיות שבמהירות נמוכה יותר(553) הוא יוכל לעבוד בCL4 ? להתעקש להחליף? (יש לי סלרון 2.8 553)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by chris_u16,

האם זה נכון שלוחות של ABIT מודדות את הטמפרטורה של פנים הליבה של המעבד (חם יותר ב10c) ולוחות אחרות מציגות טמפרטורות של הdie של המעבד ולא מתוך פנים הליבה? ועל פי מה צריך למדוד את המעבד? לפי טמפרטורת הליבה או לפי הטמפרטורה של הdie שלו? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ענקית השבבים מכריזה על סדרת מעבדים חדשה ללפטופים שרוצים כמות גדושה של כח עיבוד - הכירו את Core 9th Gen למחשבים הניידים לכתבה

15. ערכת השבבים העונה לשם Creator TRX40 מופיעה באתר הרשמי של חברת MSI ומאמתת את הדיווחים ששמענו בעבר - אך נראה כי שינוי המיתוג הזה יביא איתו גם שינוי בתאימות לאחור בדור ה-Threadripper 3000, למרות שאין שינוי בתושבת הפיזית לכתבה

16. ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומה שבאמת חשוב לי זה כמות הזיכרון וכרטיס מסך שיריץ משחקים כמו שצריך.. מפרט ראשון: http://ivory.co.il/product.asp?productid=26&CatCode= או מפרט שני: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3&CatCode= איזה לוח לקחת? כנראה שבעתיד יבוצע OC.. איזה הרדיסק לקחת? 80 giga SATA או 120giga IDE ? תודה לכל מי שיעזור לי ושיהיה לכולם ערב מצוין! אסף. עריכה,שמישהו בבקשה יעביר את הת'ארד הזה לפורום :" מפרטי מחשב " בטעות שלחתי כאן....

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by צליל שר,

על לוח האם Z170 אני יכול להתקין 7700K הרבה אמרו לי אני חייב לקנות לוח אם Z270 על הלוח אם Z170 7700K לא תומך

18. היי, אני עומד לקנות זכרונות DDR3 ואני מתלבט בין 2 סטיקים של 2GB של קינגסטון שיעלו לי 320 ש"ח ביחד ומתפקדים במהירות של CL9 1333HZ לבין זכרונות יקרים יותר כמו ה-RIPJAWS של G.SKILL שמהירותם 1600HZ. אני צריך את הזכרונות עבור לוח אם: P55M-UD2 של גיגהבייט למטרת משחקים באיכות גבוהה והפקת מוזיקה בתוכנות מקצועיות ולכן חשוב לי שהזכרון יהיה מהיר מספיק עבור עבודה חלקה, ראיתי כמה בנצ'מארקים וראיתי שההבדל בין התדרים הוא לא מהותי אבל אני עדיין מעוניין בחוות דעת אחרות. מאוד חשוב לי שהזיכרון לא יתקלקל, עברתי את זה במחשב הקודם וזיכרון דפוק יכול להרוס לבנאדם את החיים. הדגם של קינגסטון: KVR1333D3N9/2G אפשר ללכת על הקינגסטון בראש שקט? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות לוח אם בתושבת 775 שתומך בSLI אך מצד שני גם טוב מאוד בOC לפחות כמו הלוח שיש לי עכשיו... יש חיה כזו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ההצגה של 4X4, רכישת ATI והוזלת המחירים הדרסטית מקדמות כצפוי את הכרזתו הרשמית של הקונרו. http://www.toptechnews.com/news/AMD-Demos--The-Quad-Father--/story.xhtml?story_id=12200CI10BCQ אמנם לא הוצגו מבחני ביצועים ופרטי המערכת כגון סוג הלוח והצ'יפסט אבל הודגמה מערכת 4X4 עם שני מעבדי FX כפולי ליבה (עלומי שם). המטרה היא הוכחה שהקונספט עובד ומריץ ישומים. שחרור לשוק יתבצע עד סוף השנה - ואז כמובן נדע הרבה יותר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tenana,

טוב השאלה הברורה בכותרת.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחפש לוח למערכת הבאה: ATI 4850 9300 thermaltake big typhoon 120 mm enermax 525 או enermax 550 ---מישהו יודע מה לקחת??? seagate 500GB 32Mb זיכרונות- 4GB ddr2 800mhz thermaltake soprano DX וקירור אסלרו לכרטיס מסך מצאתי באינטרנט לוח כמו שהזכרתי asus p5-e ---איך הוא? הלוח אם צריך להיות מותאם למשחקים, לא מחפש OC מעוניין אך ורק בX38 מתחת ל 900 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by amzari,

שלום לכולם!! מחשב עם מעבד P4 3.6GHZ עם לוח אם Mainboard KINGJET SR-Intel845GL ,לאחר התקנה של XP הוא מזהה שיש לי מעבד סלרון 1.7GHZ המעבד ניבדק פיזית ועליו רשום שזה אכן 3.6 p4 ,(בביוס אין לי אפשרות לצפות בנתוני מעבד,וכמוכן שמחשב עולה (ממש לפני אפשרות לחיצה על דל כדי להיכנס לביוס )הוא רושם שאכן זה מעבד פנטיום 4 3.6 מה יכול לגרום לבעיה כזו??? האם זה לוח או XP שלי פשות לא תקין ,האם משהוא שמע על כזו בעיה בכלל? :-[ ??? תודה מראש !!!!

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. למישהו יש מושג מתי צריכים להגיע לוחות ה-KT400 של ABIT לארץ? אני מדבר על ה-ABIT KD7-G וה-KD7 RAID. ה-KD7 הרגיל כבר הגיע, אבל אני רוצה את ה-G, ולמישהו יש מושג מה יהיו בערך המחירים? או שברור כבר שהם יהיו כמו כל הלוחות שלהם בסביבות ה-800-1300ש"ח? (ומי שמתחיל להגיד "אני מסתכל בכדור הבדולח" וכל השטויות האלה שפשוט לא יגיב). תודה מראש. מתן. :-*

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by JezpeRR,

אני עומד לקנות מחשב חדש AMD Athlon 64 3200+ Venice Dfi LanPARTY Ultra-D Gigabyte Geforce 7800GTX OCz 450W Modstream WD 120GB sata2 Thernaltake BigTyphon Thermaltake thunderblade 120 עכשיו יש לי דילמה בעניין הזכרונות בין: Mushkin 1024 2x512 Pc4000 2-2-2 Redline אותם בגלל ביצועים שהבנתי שממש טובים...ובגלל שהמחיר שלהם לא בשמים זאת אומרתא ני החשבתי אותם מההתחלה וזה יוצא לי בסדר מבחינת מחיר או GeiL ONE Bh Utt 512x2 pc3200 אותם בגלל ביצועים מטורפים.... 1.5-2-2-5 # 500 MHZ או Twinmos premium DDR433 Pc3500 2x512 אותם בגלל שהם זולים זאת אומרת שתי סטיקים בפחות מאלף אני מעדיף לרדת בכסף אבל אני אחד שכמעט ולא מוכן להתפשר על הביצועים. עזרו לי תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים