מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שבוע שעבר הזמנתי מחשב מאייבורי עם המעבד הנ"ל אבל אין להם זכרונות בתדר 1866 אז הם הציעו לי זיכרון במהירות 2133 השאלה שלי זה האם זה יגרום לבעיות / קריסות שונות או שזה יעבוד חלק הלוח הוא ga-990xa-ud3
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום, ;D שאני יבין אחת ולתמיד מה עדיף לקחת ? AMD Athlon 64 3000 Socket 939 + BOX + Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX - לוח טוב? + 256X2 DDR DUAL או AMD Athlon 64 3200 Socket 747 + BOX + Gigabyte GA-K8NS PRO nForce III 250 + 512 DDR רגיל תודה רבה אנשים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד במעבדה המכילה ~60 מחשבים שונים (רובם ישנים ו/או לא מתפקדים). ברצוני לשדרג את המחשבים ולקנות מספר מחשבים נוסף - רק ש אין כבר מקום. הציעו לי את ההצעה הבאה: לקנות מחשב המכיל בתוכו מספר מחשבים אישיים וכך לחסוך בנפח. אני מנסה להתעניין בתחום, אבל האינטרנט לא ממש עזר עד כה. אני רוצה שכל מחשב יעמוד בפני עצמו (עם מערכת הפעלה משלו וכרטיס רשת משלו) ובנוסף שהכל יהיה בנוי מודולרית (כלומר, שאם מחשב אחד מתקלקל בתוך המארז, לא אצטרך להחליף את כל המחשבים). אם מישהו יודע על פיתרון שכזה, או שיודע על לינק שמסביר על התחום (עם הסברים על הג'רגון הטכני הקשור לקניית מחשב שכזה) - אני אשמח לקבל מענה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי המחשב נקנה מאיבורי אז זה הלוח ששמו לי. אני עוד מעט מחליף את ההארד דיסק 160 גיגה בהארד דיסק 250 גיגה ועוד אחד 250 או 320 גיגה, וכרטיס מסך GeForce 8600 GT מישהו יודע אם יש איזה בעיה בתמיכה בהם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב לא רציתי לפתוח ת'רד חדש כי גם ככה יש שניים שלי בעמוד הראשון. אז ככה בסוף החלטתי לעשת OC רק לכרטיס מסך אני לוקח pentium 2.8c supertalent case TT420w PS ומשאיר את הgf ti4600 שלי בעיקרון יש לי עוד 1800 שקל לזיכרון וללוח אם זה לא אומר שצריך לבזבז את כולם! אני צריך לוח אם חזק ויציב! שיהיו לו גם אפשרויות OC חזקות! לא צריך כרטיס רשת! יש לי אחד לPCI אז חשבתי לקחת p4p800 deluxe ששמעתי שהוא אחלה או Abit IC7 שגם שמעתי שהוא אחלה או אחת מההצעות שלכם אני פתוח להצעות זיכרון אני חשבתי על אלו: OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit מה ידוע עליהם? יש להם בעיות ידועות? הם לא מיועדים לOC... אני יודע שאפשר לקחת סמסונג או טווימנוס אבל אני מעדיף חברה אמינה וט…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על לוח האם Z170 אני יכול להתקין 7700K הרבה אמרו לי אני חייב לקנות לוח אם Z270 על הלוח אם Z170 7700K לא תומך
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה זכרון טוב יותר? mushking black level 2 pc3500 BH-5 או ocz pc4000 performance שניהם באים ב2 סטיקים של 512 דואל. יש לי אפשרות לשים או הOCZ או את המשקין..מה עדיף לOC??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני שוקל לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מספר דברים לגבי הלוח אם: 1. האם חברת ASRock מומלצת? (לא מכיר אותם) 2. האם יש חשיבות לתמיכת הלוח בזיכרון 1600MHz וצפונה? (ראיתי שכשכתוב נניח 3000MHz אז מדובר על OC) כרגע אני מתכוון לקנות זיכרון 1600MHz אבל אולי כחשיבה לעתיד..? 3. טוב השאלה הזאת כבר קונקרטית לגבי לוח ספציפי http://www.asrock.com/mb/Intel/Z97M%20Pro4/?cat=Specifications האם הלוח מומלץ? הצעות, הארות, הערות וכו' תתקבלנה בברכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הלוח יכול להיות מהיר מ-RAM? או לחלופין?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי כיום מחשב עם מעבד AMD 3200+ 64 ולוח אם GIGABYTE 250GB 939 ואני מעוניין לשדרג את המעבד. ההתלבטות שלי היא האם כדאי לקנות מעבד כפול ליבה 939 או להחליף את הלוח AM2 ורק אז להחליף את המעבד. אציין שהמערכת כרגע בנוייה על בסיס ה939 וכרטיס מסך AGP וזכרון 400MHZ. הייתי רוצה לדעת אם יהיו שינויים בביצועים בין ה939 לAM2 ללא שינוי ברכיבים האחרים. (אני כרגע סטודנט ולא מעוניין להחליף את כל הרכיבים בכדי להתאים אותם ללוח מסויים אחר PCI-E וכד') אודה לכם על התגובות
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טמפרטורה במנוחה - 34 מעלות, במאמץ - 52 כרטיס מסך Geforce 6600GT ו512 RAM אם זה משנה גבוה מדי או טמפרטורות נורמליות? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט לקנות לוח אם חדש, מתוכנן לעשות oc והוא יהיה מחובר לקירור מים שנבנה בעתיד הקרוב (ממש קרוב). עכשיו בגדול התלבטות שלי היא לגבי לוח אם שיש לו יציאת pcie x1 אני חייב את זה לכרטיס קול שיש לי. הכרטיס קול משמש להקלטות ואין לי אפשרות לוותר עליו בשלב זה. ובנוסף יש לי עוד כונן ssd מסוג revodrive של ocz שמחובר ביציאת pcie x1. ראיתי בלוחות אם של asus שיש להם pcie x2 ושניסיתי לחפש אליו מידע, ראיתי שזה מורכב משתי pcie x1, האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס קול/כונן ssd עליו? בגדול מבחינת גודל לא משנה לי, כרגע יש לי מארז של fractal design מדגם arc midi, עליו כנראה שהמחשב כולם ילך לאחי, אז כנראה שאני אקנה מארז חדש (corsair 550d או corsair air 540). בגדול התקציב עד 1100₪. בנוסף אני מחב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגירסה של הלוח הזאת תומכת ב קונרו REV 304 מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בארץ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרנית השבבים פיתחה מכשיר גיימינג מתקדם - והצרכנים יוכלו לרכוש אותו בהתבסס על כמה מיתוגים שונים של שותפותיה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני רוצה לשדרג את הזכרון ולהוסיף עוד 1GB ורציתי לדעת אם אתם ממליצים על החברות הזולות ואיזה? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה קטנה , ךפני כמה ימים החלפתי מאוורר למעבד מאז המחשב לא עובר את מסך הלוח אם עם הלוגו עם מנסים להכנס לביוס אין אפשרת תקוע על מסך הלוח
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מספר לבטים לגבי שדרוג לSSD על DEL VOSTRO 3460 1. אשמח להמלצה לכונן SSD 256 או 500 מגה עד 1000 ש"ח מKSP או אייבורי 2. האם ניתן להתקין על דגם זה גם SSD וגם HD? אם לא, האם כדאי להתקין HD על CADDY (במקום הכונן CD ROM) מבלי לפגוע בביצועים? 3. האם 2 יפגע באחריות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שילוב מעבד+לוח+זכרון למחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס, youtube וסרטים אונליין). הנ"ל יכנס למארז קיים, מתחבר לדיסק קשיח ולכונן אופטי (שניהם SATA), וכן לספק איכותי של 450W. המחשב יריץ ווינדוס 7. במארז יש שני מאווררים (אחד מכניס, אחד מוציא) כך שאני מניח שהקירור הסטנדרטי יספיק. שקט אינו פקטור עיקרי, אבל כדאי שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור. מעדיף חנות באזור חיפה (לצערי נשארה רק נעה-מחשבים, שם יש לי הנחה של 5%) אולם גם דברים אחרים יתכנו. בשום פנים ואופן לא מתקרב ל-KSP או אייבורי. התקציב הוא כ-1000 ש"ח, עדיף קצת פחות אם אפשר. אני נוטה היסטורית ל-AMD, אולם יתכן מאוד שמעבד ה-Sandybridge החדשים (G8xx) יכולים לספק את הסחורה מבחינת עיבוד גרפי. אני לא בקיא בצ'יפסטים ה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתכוון לקנות לוח אם חדש ואני מתלבט בין P7P55D של ASUS וGA-P55A-UD3 של GIGABYTE ללוח יתחבר 285GTX ומעבד I5 760 אני מתכננן לעשות OC בינוני מה ההבדלים בין הלוחות ואיזה יותר טוב ל OC? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שיש לי בעיה בלוח.. ואני חושב אולי לקנות אחד חדש.. כי כרגע אין לי ממש כסף לקנות מחקש שלם חדש... אז נקנה עכשיו לו.. בעתיד זכרונות ומעבד ואחרי זה כרטיס מסך והלאה.. שאר המפרט שלי הוא מעבד" DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz זכורונות: Hexon 1GB DDR2-667(333) x2 כ.מסך NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) כוננים קשיחים: WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB, IDE) WDC WD800JD-00MSA1 (74 GB, IDE ) כוננים אופטיים:LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A (16x DVD-RW) SONY DVD-ROM DDU1615 (16x/48x DVD-ROM) מסך: 19" NEC MultiSync 90GX2 חשוב שמן הסתם הלוח יעבוד טוב עם המחשב הקיים וגם יהיה בעל אופציות טובות לשדרוג עתידי כרגע הכי נראה לי ה GA-EP43-DS3L יכול לקרוא עד 8 G זכרון מתאים ל PCI-E 2.0 …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לחבר אליו זוג 8GB DDR3 1600 ואולי זוג כרטיסי מסך בCrossFire על איזה לוח אם אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין הלוחות שציינתי (מלבד הפרש של 150 ש"ח) מה המשמעות של RAID ??? אשמח לשמוע המלצתכם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
GA-P67A-UD4 לבין לוחות אם של ASUS בטווח מחירים הזה מה מומלץ יותר ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-