מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי מחשב ישן בו אני רוצה להוסיף עוד 2GB של DDR2-800 בסטיק בודד. איזה יצרן מומלץ לקנות, ומה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי באחד המחשבים לוח ישן יחסית של ASROCK מבוסס צ'יפסט 945G. הלוח תומך במעבדי פנטיום 4, פנטיום D וכפולי ליבה מבוססי 65 נ"מ בעלי באס של עד 1066 מה"ז כולל. היה לי במחשב מעבד פנטיום E6300 במהירות 2.8 גה"ז 45 נ"מ ובאס 1066. התקנתי אותו על הלוח הנ"ל שכביכול לא תומך והמחשב עלה בלי בעיה והמעבד זוהה ועובד במהירות מלאה ללא בעיות. קצת מוזר לא? הלוח לא עבר כל שינויים למעט עדכון ביוס לגרסא האחרונה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה למביני עניין . אני בונה מחשב חדש לעריכות וידאו HD מקצועי . על איזה מ 2 המעבדים הנ"ל כדאי להתבסס ? .1 INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz . 2 עם מעבד מס" 2 התאימו לי את כרטיס המסך הבא . nVIDIA GeForce GTX570 1280MB GDDR5 152 GB/sec Dual Link DVI תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם הטמפ' של המעבד יכולה להשפיע על הביצועים? או שהוא נותן את אותו ביצועים בכל רמות הטמפ'? (חוץ כמובן מהנקודה שהוא נשרף...)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מבקש לדעת איזה מעבד כדאי לקחת לעריכת סרטים ולמשחקים אני עורך בפרימייר האם עדיף כפול ליבה או מרובע אודה אם תנמקו מדוע תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בן דוד שלי הולך לשדרג את המחשב שלו ורציתי לדעת איזה חלקים כדאי לקנות ל.ו יש לו תקציב של 2,500 ש"ח והוא רוצה מערכת מבוססת אינטל , לא מתכוון לעשות OC . לוח אם (חברה,צ'יפסט)? איזה מהירות של מעבד? זיכרון? מארז לא ממש משנה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני יודע ששניהם לא הבי חדשים אבל בכל זאת, איזה צ'יפסט עדיף nForce (הראשון) או ויה 266 (לא האי)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המחשב שנוכחי מפרט בצד. אם אני מוסיף עוד 2GB זיכרון אני ארגיש שיפור במהירות של המחשב או שכרגע התוכנות של היום במילא לא מנצלות את ה 2GB? יש לציין שאני מרבה להשתמש בתוכנות כבדות וגם במקביל כגון Pinnacle studio 10 , Photoshop cs2 .
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://theinquirer.net/default.aspx?article=37211
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם חדש שהתחלתי לחפש ראיתי משהו מוזר לוחות עם הצי'פ החדש של AMD נמכרים במחיר מגוחח של 400ש"ח GA-MA69VM-S2 שימו לב למפרט : AMD Socket AM2 North Bridge Chipset: AMD 690V Realtek ALC888 Audio Codec 4 DDR2 DIMM memory slots (supports up to 16GB memory) 4Mbit flash ROM http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GA-MA69VM-S2&affiliate=zap http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2 הלוח עושה רושם נהדר ונפלא אבל זה מוזר מאוד שלוח שמכיל צי'פ חדש ימכר כל כך בזול מה קורה כאן ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היות ומדובר בזכרונות מסוג חדש, אני מניח שזה מתאים לכאן: http://www.hayadan.org.il/BuildaGate4/general2/data_card.php?Cat=~10~~484947675~Product~~0~&ru=&SiteName=hayadan&Clt=&Bur=973941882&PHPSESSID=b2c9413a3257ed1b1db85ee751b0e500 פיתוח זכרונות מסוג חדש - בשיתוף חוקרים ישראלים.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS p5LD2 SE יש לי עכשיו מעבד אינטל פנטיום D 3400 ואני רוצה לשדרג אותו למעבד חדש יותר איזה מעבד חזק הלוח תומך?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון תודה לlipa על העזרה, החזרתי את הX1950PRO וקניתי את הQ6600 (עם הStepping G0), לבינתיים חסר לי לוח אם + כרטיס מסך שאותם אני קונה עוד חודשיים. הלוח אם שהומלץ לי לתקציב היה P35 S3L , גם עד אז ירדו המחירים במקצת, בכל אופן זכרונות יש לי Kingstone DDR2 667mhz 2GB שזה יספיק לי ברגע שיהיה לי את הכל ועוד חודשיים אני גם אקנה 8800GT אם עד אז הוא ישתלם. אני צריך המלצה בקשר לקניית מ IVORY , אני יודע שתמיד הם ג'נרים והכל אבל זה רק לוח אם והוא זול ביחס לשאר החנויות ואם משהו יביא לי זול יותר זה יהיה אחלה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=461&CatCode=47
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין שלושת הלוחות: abit IP35 Pro Gigabyte GA-x38-DS4 לא מתלהב במיוחד מהצ'יפסט. מה מיקר אותו כל כך. ASUS P5KR מחפש לוח שיחזיק באס יציב של 400,נאמר לי שהיבואן של abit נותן שירות לא משהו-צריך להתחשב בזה. מה אתם חושבים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי מישהו שעשה לוגו משלו, כשמדליקים את המחשב. (במקום הלוגו של ה-BIOS) איך עושים את זה? מישהו יודע?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אז לאחרונה קניתי ראם חדש,וכמו אידיוט הזמנתי ארבע " חתיכות " ראם של 2 גיגה אבל בלוח אם יש לי מקום רק לשתיים חתיכות. אז חשבתי שהגיע הזמן לקנות לום אם חדש.אני לא מבין בזה כול כך אז תסלחו אם אני נשמע מפגר חח. אז התקציב שלי בסביבות 400 שקל +-.בעיקרון חשבתי שזה נחמד http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P8Z77-M-PRO.הדברים שאני צריך שיתאים - Hz 4MB CORE 2 QUAD Q8300 ו 8GB 4X2GB PC2-6400 DDR2-800. אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים למיניהם תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן בעקבות דיון שפתחתי כאן לפני מספר ימים, החלטנו שכדאי לשדרג זיכרון ראם למחשב המיושן שלי. כרגע בלוח יש שני סולטים בלבד, שעל כל אחד יושב 512 MB ראם. (פרטים בתמונה המצורפת למטה) כך שיוצא שאחד מהם אני אצטרך להוציא, ובמקומו נניח להתקין סטיק של 2GB (או של 4...?) עכשיו, שתי שאלות: א. מה הייתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 150-200 שקל? ב. אם אקנה סטיק בודד אחד, האם כדאי לי להשאיר בסולט השני את הסטיק 512MB שכבר קיים לי, או שהוא יגרום להאטה דווקא?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם לוח של אסוס A7V266-E יכול לתמוך ב T-BRED ???
-
רציתי לדעת מם דעתכם על הלוח אם MSI דגם P45D3 צ'יפסט P45.... ואם יש לוח אם שבערך באותה רמה כמוהו אבל מתוצרת אסוס או ג'יגהבייט
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שישנם לוחות X58 עם התוספת המבורכת, האם ניתן להשיג לוחות P55 או H55 עם מספר החיבורים הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקריאה בפורום אני רואה שמעט אפליקציות מנצלות ריבוי ליבות מעל שתיים ולכן בד"כ מומלץ מעבד עם שתי ליבות. האם במקרה ומשתמשים ב VMWARE על המחשב להריץ עוד מחשב וירטואלי במקביל יש יתרון לארבע ליבות (שתיים לפיסית ושתיים לוירטואלית)?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן לBIOS-I-2M 9070505/07/1999-i440BX-ITE867-2A69KV3IC-00 והוא לא מזהה הרדדיסק של 80 גיגה אני רוצה לנסות לעדכן את הBIOS כנראה זה יעזור מישהו יכול לעזור לי למצוא קבצים לביוס ללוח אם הזה כי אני לא ממש מוצא תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום במחשב מותקן 4GB זיכרון [2 סטיקים של 2GB] אבל הXP מזהה רק 3.25 [כשעושים 'מאפיינים' על 'המחשב שלי'] למרות שבמסך השחור שעולה המחשב מוצג שמותקן 4GB איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-