עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by stingeR-,

אני מתכנן לרכוש לעצמי מעבד+לוח מאוד זולים - מעבד AMD Athlon 64 Venice 3500+ ולוח אם A8NE-FM מKSP.. הלוח לא נמצא באתר של אסוס.. בכמה אתרים בח'ול מוכרים אותו ובכולם כתוב שהוא מבוסס צ'יפסט NF4 ULTRA.. אבל האם הגיוני שאפשרי לקנות בארצנו הקטנטונת לוח מבוסס NF4 ULTRA בפחות מ300שקל ? כמובן שצ'יפסט הNF4 ULTRA הוא צ'יפסט מ-ע-ו-ל-ה לאוברקלוק ואמור לתת כאן ביצועים לא רעים בכלל.. האם הלוח יתמוך בכולם? מהי דעתכם? יש לי תקציב של עד 800שקל לא שקל יותר

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Lior21,

שלום חברים, אני חדש פה, ישלי מחשב בבית XEON 2.4 ורציתי לדעת איזה זכרונות עליי לשים לו 266 או 400 ואיך אני יכול לדעת את התזמון הטוב ביותר לזכרונות שאני ישים? תודה רבה על העזרה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום אני מתלבט בין כמה לוחות וצריך את עזרתכם בהבנת ההבלים במאפיינים ובביצועים הלוחות הם S3 DS3 DS4 של גיגה בייט וה P5B DLX של אסוס ברור לי שהאסוס הטוב מכולם אבל אני אשמח להבין מה ההבלדים ביינהם וכמה אני ארגיש את ההבדל מתוכנן אובר ל 400 באס יעבוד עם מעבד 6400

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני צריך יציאה של RS232 .. ניסיתי כבר כמה מתאמים של USB ל RS232 אבל הם לא עובדים בוינדוס 7 אז חשבתי לקנות את החיבור הנ"ל: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250593900014&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT ולחבר אותו לכאן: http://img706.imageshack.us/img706/8118/77471308.jpg אז רציתי לשאול האם זה יעבוד לי?? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום אני מעוניין להחליף את המעבד במחשב, וכיוון שלוח האם הנוכחי בעל סוקט ארכאי אצטרך להחליף גם את לוח האם והזכרונות. כיוון שיש הרבה אפשרויות ואני לא עוקב אחרי כל החידושים אשמח אם אתם תוכלו לעזור לי. התקציב הוא סביבות ה1000 ש"ח, עם חריגות של 100-200 ש"ח. כרטיס המסך במחשב הוא Radeon 4670. כמו כן, ישנה אפשרות שאקבל ממישהו מעבד Intel Core 2 Duo E6300 ואז אצטרך רק לקנות לוח אם וזכרונות. מה עדיף? האם בתקציב למעלה אוכל לקנות מעבד שניתן להבחין שהוא יותר טוב מאשר מעבד זה? עופר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AlcHEMisT,

לוח אם EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT מעבד INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache זכרונות Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ כל זה, במידה ואני יחליט לקנות יעלה לי כמעט 3000 ש"ח. השאלה שלי האם בתקציב הזה אפשר לקנות שילוש יותר טוב, מה דעתכם? שאלה נוספת היא לגבי לוח האם שכולל כרטיס מסך, האם הוא שווה משהו? אני לא גיימר אבל אני מצפה לביצועים טובים, אולי בעתיד אני אוסיף כרטיס גרפי. אשמח לקבל תגובות.... :lamer:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by cupidil,

הי, במסגרת הנסיון להאריך את החיים למחשב אני מתכנן להוסיף כונן SSD וזיכרון. לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H מעבד: Intel Pentium G2020 2.9GHz 3MB L3 Cach s1155 זיכרון: G. Skill 4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 F3-10600CL9S-4GBNT מערכת הפעלה: כרגע ווינדוס 10 32 ביט. מתכוון לעבור ל 64 ביט לוח האם תומך עד 32GB. יש 4 סלוטים (כרגע רק אחד בשימוש). צירפתי את המידע מהחוברת כצילום. איזה זיכרון מתאים? כמה זיכרון כדאי להוסיף? האם אפשר להוסיף על הקיים או שצריך להחליף את הזיכרון הנוכחי? האם אפשר להוסיף זיכרון במהירות 1600Mhz במקביל ל 1333Mhz שיש היום? כתוב בחוברת של הלוח אם שאם משתמשים ב 1600 אז צריך "Intel 22nm (Ivy Bridge) CP…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מה עדיף הMSI KT3-ARU או הGigabyte GA-7VRXP שניהם עולים בסביבות ה670 700 שקל, או שיש בעצם לוח יותר טוב בטווח מחירים הזה (600-750)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by FastJack,

שלום. רציתי לדעת מה הכוונה שרושמים על לוחות AM2+ את "AM3 CPU Ready"? ראיתי בWIKI קצת הסבר, אבל הם לא היו כל כך ברורים. אם אני יחבר מעבד AM3 אז הוא יעבוד פחות טוב? או שהוא יעבוד בניצולת מלאה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shloosh,

איך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי את המחשב כמעט 4 שנים : Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ LGA775 Intel DG33FB 1333MHz Nvidia 8800 GT 2Gb - RAM ועובד עם Windows XP אני מעוניין לשדרג את המעבד, אולי להוסיף קצת זיכרון, אין לי כסף כרגע למחשב חדש. האם אני יכול לרכוש כל מעבד אשר יש לו תושבת 775 ? עיקר השימוש שלי הוא אינטרנט, אופיס ומשחק Call Of Duty! כיוון שהזמנתי כבר את המשחק החדש שאמור להגיע בשבוע הקרוב, ממה שראיתי ברשת לא בטוח שהמעבד שלי יספיק ולכן אני בודק את האפשרות לשדרג אותו. התקציב שיש לי הוא באיזור 700 ש"ח, כמובן שאני מעדיף לחסוך כמה שאפשר. אודה לכם על עזרתכם בנושא, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הכירו מקרוב את אחד מלוחות האם המתקדמים ביותר בעולם - ספינת הדגל החדשה המבוססת ערכת השבבים Z390 מבית אינטל לכתבה

13. עדכון 2 (לפחות כרגע, המחשב עובד כבר חצי שעה) החלפתי בbios את הבקר של הכונן שלי מide לahci. מעדכן באופן אירוני.. קניתי זכרונות. התקנתי. מסך כחול לפני שבגלל רואים שהמחשב עולה. ריסט לcmos וכו' - מסך כחול בטעינה של וינדאוס. החלפה לזכרונות הקודמים עובדת - אבל אז ניסיתי עוד כמה דברים.. ועכשיו כלום לא עובד. מסך כחול בטעינה של וינדאוס. להכניס רק זכרון 1, שינויים של בלוטים, התקנה מחדש של הביוס, הקטנת המהירות ל1600 ועוד עצות שקראתי... כלום לא עוזר הצעות? הודעה קודמת: אהלן, יש לי כרגע 2 זכרונות של 4 ג'יגה. crucial ddr3 1333 pc3 10600. …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מתחיל לבדוק לוחות אם לשדרוג המחשב שלי ויש לי את Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series השאלה האם שווה לי להעביר אותו למחשב החדש או שהצ'יפים של היום כבר ברמה הזאת או יותר טובים.. כאשר זה ישפיע לי על הבחירה האם להסתפק בלוח אם עם Realtek® ALC887 או Realtek® ALC1150 או להשקיע בלוחות אם יותר יקרים (100 שקל הבדל) עם SupremeFX

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Av_Killer,

לאיזה סלוטים הכרטיסים יילכו? 1 ו2 או1 ו3/4 משיקוליי רווח נשימה ביניהם כי אחד יינשוף על השני אוויר חם וזאת בעיה, לא הצלחתי למצוא PDF של הלוח.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שבת שלוש יש איזה משהו לא בסדר אצלי (מעבד,כ.מסך,דפדפן) או שאצל כולם זה ככה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Itay Ezra,

שלום אחרי קרוב ל 3 שנים אני רוצה לשדרג טיפה את המחשב שלי זה המפרט של המחשב אני רוצה לשדג את המעבד לוח אם כבר מצאתי דגם: gigabyte z390 ud אבל אם יש לכם משהו אחר להמליץ אפשרי https://www.google.com/search?rlz=1C...w=1920&bih=937 השימוש העיקרי במחשב זה למשחקים כבדים סהכ מסך 24 אינץ חושב לשדרג בעתיד ל27 אינץ איזה מעבד יעשה את העבודה במחיר משתלם אחרי הכל אני לא הולך להריץ משחקים באיכות 4K על 50 אינץ

18. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל את המלצותיכם לגבי שני לוחות אם ואם אפשר מי מהם עדיף. הראשון: Asus P4P800 http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800&langs=01 או את : Intel Rock Lake D865PERLX (865PE http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d865perl& בבקשה תנסו לכסות את תחומי ההבדלים ביניהם, יציבות, ביצועים, תאימויות וכיו"ב... תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shay33,

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ??? :s05: ??? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ccc,

שמעו, גוגל עשה לי כאב ראש ואני מוצא רק אתרים ברוסית לא ידוע למה! הכל ברוסית! אשמח אם תתנו לי מספר ביקורות באנגלית עליו, השוואות גם טוב Thanks ד"א Stick to the question

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by oDot,

ולא יותר גדולה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by T-Flash,

לפי המקורות הקודמים, דגמי מעבדי הקונרו שהיו אמורים לצאת הם: E6300 E6400 E6600 E6700 E8600EE מעטים שמו לב ל"חור" ביניהם - חסר E6500. לפי הנתונים של המעבדים היה אפשר לחשוב שכל טווח הביניים מכוסה היטב ואין צורך להוסיף עוד מעבד על מנת לכסות טווח בביצועים או במחיר. אך לא כך קרה. בעמודי הפורום XtremeSystems פורסמה תמונה עם מידע על המעבד E6500. לפי נתונים אלו, המעבד החדש משלב מהירות ליבה של 2.4GHZ (כמו ל E6600) עם 2M של זיכרון CACHE (כמו למעבדים החלשים יותר בסדרה). לפי זה אפשר להבין שה E6500 הוא אותו ה E6600 רק עם 2M CACHE (ל E6600 יש 4M CACHE) אך לפי בנצ'מארקים ברשת שמשווים את יעילותו של ה 4M CACHE מול ה 2M CACHE רואים שההבדל בביצועים הוא בממוצע כ-5%. לכן אפשר להניח שביצועיו של…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הדור האחרון של מעבדי AMD על בסיס 28 ננו-מטרים בדרך אלינו, והוא מביא כמה שיפורי ביצועים חשובים לצד גולת הכותרת שהיא תושבת חדשה אנו מתקרבים לאט לאט להשקה של תושבת AMD חדשה מזה שנים רבות (לפחות בעולם המחשבים הנייחים). תושבות AM3+ ו-FM2+ המשופרות בזמנו מגיעות לסוף חייהן ו-AMD מתכוננת לדף חדש עם מטרה ברורה – להחזיר את מעבדיה אל תודעת הציבור בתור בחירה רלוונטית. התחרות לא פשוטה. למעשה, יש שיגידו שההפרש הטכנולוגי העצום בינה לבין אינטל מסמל נקודת אל-חזור. ובכן, AMD היא פייטרית אמיתית. את הטעימה הראשונה לתושבת AM4 אנחנו נקבל עם מעבדי APU חדשים המבוססים דווקא על ארכיטקטורה קיימת. לראשונה, עושה AMD איחוד בין התושבות שלה במטרה לאחד את כל המשתמשים תחת קורת גג אחת. גם מע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי אפשרות להשיג i7 4930k, ורציתי לדעת מאיפה אפשר לארגן לוח X79 כלשהו במחיר שפוי. לא אכפת לי מיד שנייה, אבל לא נתקלתי בזמן האחרון בלוח כזה. לוח במחיר יקר הופך את כל העסקה ללא כדאית ולא יהיה כל שימוש למעבד הנ"ל. תודה.

25. כצפוי, ענקית השבבים מתחילה לצמצם את פעילותה בתחומים בלתי רווחיים על ידי ביטול מיידי של משפחות שבבי האטום החדשות לעולם המובייל זה לא משהו שאנחנו רגילים לרשום בהקשר אליה, אך נראה שכעת אין מנוס – אינטל הרימה ידיים, לפחות לשנים הקרובות. אחרי כמה וכמה שנים ומיליארדי דולרים שהושקעובנסיון ליצור שבבים שיהוו תחרות אמיתית לקוואלקום, סמסונג, אפל, NVIDIA ו-Mediatek בשווקים החמים של המכשירים החכמים, נראה שבחברה משנים כיוון ומוותרים על הקטגוריה באופן מלא. במסגרת עדכון אשר מציג את הגישה והאסטרטגיה החדשה של אינטל (עם התמקדות בחמישה צירים מרכזיים שהם ענן ושרתי מידע, האינטרנט של הדברים, טכנולוגיות זכרון ו-FPGA, הדור החמישי של קישוריות הסלולר והמשך הפיתוח של חוק מור), לאחר …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים