מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
זה משנה אם אני אקח CL5 או CL4? יהיה הבדל? אני מתכנן OC אם זה משנה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ראיתי בסרטון ביקורת של gamers nexus על מעבד i7 דור 11 שהוא השתמש בלוח אם עם 4 סטייקים של ram. באתר של אינטל המעבד מופיע עם Max # of Memory Channels ששוה ל-2. רציתי לדעת האם חייב להיות התאמה בין מספר הסטטיקים של ram שמופיע באתר של אינטל לבין כמה סטייקים שאפשר לחבר להם בפועל. ומה מדיוק "Max # of Memory Channels" אומר. לינק לביקורת https://www.youtube.com/watch?v=3n0_UcBxnpk&ab_channel=GamersNexus
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סמינר שערכה יצרנית השבבים במזרח הרחוק הציג את מפת הדרכים שלה עבור הרבעונים הקרובים, עם תוכנית להעניק לנו משושי ליבות שולחניים כבר ברבעון הנוכחי לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות לוח אם Gigabyte GA-VRXP ב 594 ש"ח.. האם שווה לי? ומה אתם אומרים על הלוח אם הזה?
-
ראיתי אצל פנדה לוחות אם של SAPPHIRE .. איך הם הגיעו ליצור לוחות אם ??? ואם כבר, הלוחות שלהם שווים משהו ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לשדרג לוח אם, מעבד ואולי גם להוסיף זכרון. מעוניין להרכיב בעצמי ומקווה שזה לא מסובך מדי. כמו כן, אני לא יודע אם צריך מאווררים או לא אבל אם כן אשמח אם תוסיפו איזה. תודה. המחשב מיועד לכל מיני מטרות, משחקים,לימודים,פוטושופ, וצפייה בסרטים באיכות HD בטלוויזיה. זה המפרט שיש לי כעת: מעבד: AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ לוח אם: MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) כרטיס מסך: GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 ספק כוח: SaeSonic S12II 520W BRONZE מסך: Samsung SyncMaster 2253BW/2253LW/MagicSyncMaster CX2253BW/CX2253LW (Analog) [22" LCD] (HVBQA01031)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש איזה שמועות באינטרנט, שמערכות מחשב שנועדו למעבדי SandyBridge החדשים עושים בעיות אם צורכים יותר מ-1.5V. אם זה נכון, אין הרבה מבחר לזכרונות שיפעלו במהירות 1600MHz , ויצרכו 1.5V. מישהו יכול לאמת את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה האפשרויות הטובות כיום לשימוש ב 6GB זיכרון? איזה מערכת הפעלה? הדרישה היא לגיימר כבד.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש , אבל ממש בקרוב הולך לקנות מחשב לגיימינג ורציתי לדעת האם כדי לי ללכת על Q9400 או E8400. על שאר המפרט זה לא ישפיע, אבל השאלה אם כדי לי לחשוב על העתיד על הQ9400 שאני מאמין שהתמיכה תשתפר ב4 ליבות בקרוב מאוד אך לשלם 500 ש"ח יותר. או שכדי לי על הE8400 הכפול ליבתי שנתמך במלואו עכשיו במחיר זול יותר בהרבה , אך בלי מחשבה על העתיד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת שלי בפרופיל בסך הכל עובדת יפה אבל הייתי רוצה להיות מסוגל לעבוד במולטיטסקינג באופן חלק ולהריץ אולי כמה מערכות וירטואליות במקביל.בקרוב יש לי יום הולדת ואולי אקבל כסף בתקציב של עד 1000 ש"ח אני מניח.האם המערכת שלי תעבוד טוב אם המרובע ליבה והאם אראה הבדל בביצועים עם וינדוס 7 64 ביט?ועוד דבר האם המאורר שבא עם המעבד מספיק טוב? אשמח לכמה שיותר מידע בנוגע לשאלות הנ"ל תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
abit av8 gigabyte k8ns ultra msi k8t fir neo2 כל הלוחות הם לסוקט 939 מה דעתכם ?? איזה מומלץ??
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת,זה אמור להיות ככה כאשר שמים 4 סטיקים? הזכרנות הן geil drr400 value 2.5-3.6.6
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך בדואל צ'אנל, כרגע יש לי סטיק אחד, ורציתי להוסיף עוד סטיק כדי להכפיל את הכמות ולנצל את הדואל, אבל אני לא מצליח להשיג מאותה חברה. האם זה משנה? ועד כמה שווה להתאמץ בשביל שיהיה מאותו דגם במדוייק? האם זה עד כדי כך זה עדיף ששוה כבר לקנות שתי חדשים וזהו?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלםו אני צריך בבקשה עזרה בשידרוג:שידרוג לוח אם ,מעבד וזיכרונות המטרות שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט, office,לימודים (לומד אבטחת מידע) התקציב שלי הוא: 2500-3000שח. תודה רבה ולעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כשבוע מחשב חדש שזה המפרט שלו: מעבד G3220 לוח אם ASROCK H81M-HDS וזיכרון 8 ג'יגה של KINGSTON מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT המעבד אמור להיות עם 2 ליבות ולמרות זאת המחשב מזהה לי רק 1 בדקתי בביוס (גירסא 1.6) ושם מסומן הזיהוי של יותר מליבה אחת ב enable המצב הזה תקין? אם לא איך אוכל לגרום למחשב לזהות את הליבה השניה? *צירפתי תמונה שמראה שבאתר של אינטל רשום 2 CORE ו 2 THREAD ואצלי רשום 1 ו 1 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לאשתי מחשב המבוסס על מעבד I3 4160, אני יכול להחליף את המחשב לאחד כזה שמבוסס על I5 2400, כל החומרה (למעט הלוח והמעבד כמובן) תועבר ל מחשב I5. האם כדאי? היא עובדת הרבה עם פוטושופ ושאר יישומים משרדיים רגילים - אופיס, אינטרנט וכו. מה עדיף לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי לפטופ SAMSUNG NP270E5E ,I5-3230M 2.6 GHz 8 GM RAM שנקנה עוד בהיותי סטודנט לפני 7 והוא משמש כרגע לצרכים בייתים בסיסיים אך עדיין איטי מאוד. אני רוצה לשדרג אותו ולהוסיף לו עוד 8 גיגה זיכרון ולהחליף את הדיסק הקשיח ב SSD. יש לי מספר שאלות: עד כמה זה באמת יעזור ? איך אני יכול לבדוק בלי לפרק את הלפטופ אם כרגע מחוברים 2X4 GB או 1X8 ? והאם רק ההחלפה ל SSD תביא לתוצאה מספיק טובה? כמו כן, אפשר המלצות לזכרונות ודיסק קשיח שיתאימו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
4x4GB G.Skill Ares Quad 2133Mhz vs 4x8GB G.Skill RipJaw Z Edition 1600MHZ מה כדי לי יותר לקנות. בפחות או יותר שתיהם אותו מחיר מה לקחת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל המלצה ללוח הטוב ביותר למערך SLI. עדיפות ללוח של GIGABYTE. חשוב שחריצי ה- PCI-E, יהיו כמה שיותר מרוחקים אחד מהשני. קראתי גם שלוחות מבוססים בקר NF-200 מוצלחים יותר למערך מרובה כרטיסים, האם זה נכון? אין הגבלת תקציב, חשוב לי הביצועים מכוון שאני מתכוון לעבוד עם מסך מינימום 27" ומעלה. תודה מראש, דני
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני הולך לקנות 865PE ויש לי עכשיו סטיק אחד של 512MB של 333Mhz. שווה לי להחליף עם חבר בשני סטיקים של 256MB ולהשתמש בDual Channel?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתי ולכמה? היום 2.6C בסביבות ה 1000 שקל וה- 2.8C בערך ב 1200 שקל המחירים האלה אחרי הירידה או שהם בקרוב מתכוננים לרדת? ולכמה בערך?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הוספתי עוד 512 זיכרון למחשב ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו שפועל בדואל איפה אני אראה את השיפור והאם זה היה שווה את זה ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר עושה לי בעיות תקופה ארוכה, החל מזה שהוא נכבה בערך כל שבוע ומפעיל את עצמו מחדש, ואז אני צריך לפתוח אותו ולעשות לו פן כדי לנקות את האבק. דבר שני, אני הייתי בטוח שהרעש הוא מהספק כח, אבל גיליתי שלא, השארתי את המחשב פתוח וחיברתי אותו, ואז ניסיתי להקשיב מאיפה בא הרעש, ואז עצרתי את המאוורר שרשום לי עליו INTEL והוא כזה מחובר ללוח אם... עצרתי אותו ואז הרעש הפסיק, זה עושה ממש רעש חזק, ויש לי בעיה כי אני אמור להקליט בחדר שלי כשאני שר, אבל שומעים את הרעש בהקלטה, וגם בלי קשר זה מפריע אי אפשר לשמוע שירים בצורה נורמאלית וסרטים בלתי אפשרי לראות כשהווליום שלהם מוגדר נמוך. בבקשה תעזרו לי, תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-