עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חודשים ספורים לפני הגעתו של דור חדש לגמרי, לכאורה, באינטל מעדכנים כמה מהדגמים הנייחים והניידים שלהם עם תדרים מוגדלים לכתבה

2. Started by lmlm,

http://vr-zone.com/?i=4111&s=1 קורא עכשיו, תהנו

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שפועלים בdual כרגע,חבר שלי הביא לי עוד סטיק אחד,אפשרי שהוא יעבור עם 3 סטיקים (כי אז זה לא יהיה דואל).ואם כן האם זה יוריד מהביצועים? (יש לי 512 מגה,והחבר נתן לי עוד 256 מגה) תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by orninyo,

מספר לבטים לגבי שדרוג לSSD על DEL VOSTRO 3460 1. אשמח להמלצה לכונן SSD 256 או 500 מגה עד 1000 ש"ח מKSP או אייבורי 2. האם ניתן להתקין על דגם זה גם SSD וגם HD? אם לא, האם כדאי להתקין HD על CADDY (במקום הכונן CD ROM) מבלי לפגוע בביצועים? 3. האם 2 יפגע באחריות? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני רוצה לדעת, למה אנשים אומרים שהC2D יותר טוב מהDual Core, הרי לפי מהירות העיבוד- הDual Core עוקף את הC2D. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מעוניין לחבר אליו זוג 8GB DDR3 1600 ואולי זוג כרטיסי מסך בCrossFire על איזה לוח אם אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Tamir92,

שלום לכולם יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר כמה זמן יש לי מחשב שהוא כבר בן שנתיים ויש כרטיס זיכרון אחד של זיכרון 16GB במהירות 2400Mhz כבר הרבה זמן אני רואה שהזיכרון שלי משתמש קבוע בחצי מהזיכרון וחשבתי יש לשדרג אותו אני חושב על לשדרג ולהוסיף עוד כרטיס זיכרון של 16GB האם שווה לעשות את המהלך? כדאי לקנות כרטיסים חדשים במהירות יותר גבוהה? תודה מראש

8. המעבד הוא לאחי, כרגע יש לו E5200. לא שמעתי תלונות על המהירות אבל הוא כן רוצה שתיהיה תמיכה בVTX ועדיף VTD גם כן. בנוסף חשוב תמיכה בhyper threading. הסוקט בלוח אם הוא 775, והתקציב הוא בערך 600-700 שקלים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by psybrain,

GA-P67A-UD4 לבין לוחות אם של ASUS בטווח מחירים הזה מה מומלץ יותר ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by the_shark,

שלום, רציתי לדעת.. 1. מה ההבדל בין ddr ל-ddr2? 2. ההיתרונות וחסרונות, מה אתם ממליצים? 3. מה לדעתכם הכי כדי? (לא כסף, במה שזה יעזור.. ddr, ddr2) אני ישמח אם תעזרו לי, תודה. (-:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. האם יהיה הבדל משמעותי בין מחשב שהוא בעיקר לעבודהמ שרדית - גלישה , מסמכים וכו' וממש קצת משחקים שיהיה עם מעבד 3000D 2MB לעומת ה- 6300E האם יורגש הבדל ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אתמול קניתי כרטיס זיכרון חדש של 4GB זיכרון (של Kingston אם זה משנה) והיום ניסיתי לחבר אותו למחשב, במקביל ל-2GB הקודמים שכבר היו לי. כשהפעלתי את המחשב, השלב של העליה של הלוח אם נתקע עלפני המקום בו הוא מזהה כמה שיכרון יש לו (אצלי זה קורה אחרי שהוא מאתחל את ה-USB). ניסיתי לשם רק זוג מהם ביחד, לשחק עם הסלוטים של הזיכרון ומה לא... המצב הטוב ביותר שהיגעתי אליו היה כשהוא כן הצליח לעבור את השלב הזה, אבל כשהלוח אם סיים לעלות המחשב מייד כיבה את עצמו למשך כמה שניות... מה שכן הכרטיס זיכרון החדש עולה בקלות כשהוא לבד. הלוח אם שלי הוא H55M-E33 של MSI, אחד מהזכרונות הישנים גם של Kingston והשני של Ceon. המתח שדורש הכרטיס החדש הוא 1.5V, וה-kingston הישן גם 1.5 (השלישי לא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. איזו אופציה בביוס של ה 965p-DS3 גורמת להורדת המהירות של המעבד אוטומטית? ומהי הטכנולוגיה של אינטל וירטואליזישן?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום מיכיוון שהמעבד שלי נישרף אני משדרג את המחשב שלי הבסיס בנתיים הוא: מעבד:intel core i5-2500K 4X3.3GHz 6MB 1333MHz 1155 box לוח אם:ga-ph67-d3-b3 של גיגה בייט וזכרונות:kingstone hyper X 2048MB 1600MHz ddr3 ck9 שתיים כאלו עכשיו השאלה שלי היא על הלוח אם איך הלוח אם הזה יש איתו בעיות איזה לוח אם אחר יש לכם להציא שיש בו USB3 ושלא יהיה יקר בהרבה מהלוח הזה.איזה הצעות יש לכם לשינוי פה מעבד אחר,זיכרונות,לוח אם אבל הכי חשוב לי זה שתגידו מה דאתכם על הלוח אם הזה אני רוצה ביום ראשון-שני ללכת לקנות את החלקים תודה רבה ושבת שלום עריכה: התקציב הוא עד 2000 ש"ח פחות או יותר אני מעדיף לחסוך אני חייב שיהיה את המעבד הזה (אבא שלי מוכן רק אינטל לא מסכים לAMD) השאלה העיקרית שלי היא על הל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני בודק אפשרות למכור את הלוח אם והמעבד שלי ולהוסיף עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר רציני (אני מתכוון ל amd athlon 3000 או משהו בסגון + לוח אם Nf 4). יש לי 1000 שקל במזומן ואני מקווה שאם אני ימכור את הלוח אם שלי והמעבד שלי זה יספיק לזה. אז רציתי לשאול, כמה בערך הלוח אם שלי והמעבד שלי עולים (כאילו יד שנייה) ? (סתכלו בתמונה מצורפת)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי לוח שתומך בדואל צ'אנל, כרגע יש לי סטיק אחד, ורציתי להוסיף עוד סטיק כדי להכפיל את הכמות ולנצל את הדואל, אבל אני לא מצליח להשיג מאותה חברה. האם זה משנה? ועד כמה שווה להתאמץ בשביל שיהיה מאותו דגם במדוייק? האם זה עד כדי כך זה עדיף ששוה כבר לקנות שתי חדשים וזהו?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם. בירצוני להוסיף 1 ג'יגה זיכרון למחשב שלי. התיעצתי עם הספק שלי והוא אמר שבגלל המעבד שלי אני לא יכול להוסיף זיכרון אלא אם כן אני אחליף גם את הזיכרון שכבר יש לי וארכוש 2 ג'יגה של זיכרונות חדשים מאותה סידרה. היות ואי אפשר להסיג את אותו זיכרון שכבר יש לי (הכוונה מאותה סידרה) ושאלתי היא האם אין דרך להוסיף זיכרון מבלי לוותר על הזיכרון שכבר יש לי?. כי פשוט לא בא לי לחפש עכשיו קונה לזיכרון שיש לי. מעבד - (newcastle)AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם - Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX זיכרון - A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 2x

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Fkl0ster,

מה טוב יותר לאוברקלוק? ה i850 או ה i845D ? מאחר ומחירי RDRAM לא מי יודע מה יותר גבוהים מ DDR מקביל (PC2700 ומעלה) , ומאחר שהפנטיום 4 רגיש מאד ל FSB שלו, ולרוחב פס הזיכרון, האם עדיף לרכוש את ה 4T2H על פני ה 4BDA? האם גם לו (i850) יכולות המהרה מרשימות,כאלו שיקחו Northwood 1.6 לגבולות ה- 2.4, כאשר הוא נמצא בלוח כמו ה 4T2H של אפוקס? 10x

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אני לא הולך לבצע OC במחשב המחשב הוא למשחקים זה המחשב שאני קונה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪447 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪96 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪256 …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם אולי תוכלו לעזור לי אני מרכיב מחשב ללעבודה בתחום עיצוב גרפי מולטימדיה ואנימציה(פוסט פרודקשן) ואני לא סגור לגבי כ.מסך מפרט המחשב : p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata היציעו לי matrox או iti אבל אני לא יודע באיזה לבחור אני צריך מחשב חזק +כ.מסך חזק אם תוכלו לעזור לי אני אעריך את זה גם אם יש לכם הצעות לגבי המחשב אולי עדיף amd64? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. טוב, זה כבר הטכנאי הרביעי שאני מדבר איתו ממתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש (אמא שלי, היא כל כך לא בוטחת בי והטכנאים קונים אותה כל כך בקלות...) אז אמרתי לו שאני קונה AMD64 אז הוא אמר לי "לא כדאי לקנות את המעבד הזה זה דגם חדש של טכנולוגיה חדשה יהיו בו הרבה בעיות והמעבד שלך עכשיו (P4 1.6) יותר טוב" הוא המליץ לי לקנות מחשב עוד חצי שנה הבנתי שהוא אידיוט אחרי שהוא אמר שיש לי מעבד מצוין, אבל מה עם החלק הראשון? זה נכון?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by moshirez,

.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תקציב 2200שקל פלוס מינוס צרכים גימינג +אוברקלוק+עריכת וידאו בקטנה הלוח אם חייב לתמוך בCF X8 X8 לפחות בגלל זה אני מתלבט אם לקנות X58 או P67 או בכלל ללכת על AMD הפרט שלי בצד אני מחפש מעבד שיתן לי שפור משמעותי מהQ9400 שיש לי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. השאלה בכותרת

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by פייכלה,

כפי שידוע לנו ל amd יש כמה גרסאות של מעבדים לאותה ליבה [ וונצ'טר סאן דיאגו קלוהמר ויניס וכד' ] בהנחה שכל המעבדים האלה נמצאים בשוק והפרש המחירים בינהם אינו גדול. על איזה מעבד הייתם ממליצים לאדם שרוצה מחשב חזק למשחקים כבדים ואוברקלוק . תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים