מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כרגע 768 MB של זכרון 2100. הם די איטיים יחסית למחשב (מעבד: 2.4GHZ כרטיס מסך: 9800 פרו). רציתי על איזה זכרונות אתם ממליצים לשדרוג, שלא יעלה יותר מידי (עד 1000 ש"ח). לא אכפת לי להוריד את כמות הזכרון ל-512, אם זה יהיה זול יותר ומהיר יותר... הלוח אם שלי הוא: ASUS P4S533. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש זכרונות שיהיו יציבים מהירים ואמינים. אני מאמין שאני יעשה גם OC. בנתונים של הלוח רשום שהוא XMS2 READY הזכרונות של קורסאייר,במהירות 800MHZ קיבלתי עליהם המלצות,קראתי גם ביקורות והיה רשום "כל אוברקלוקר חייב כאלו" או משהו כזה בקיצור אני חם עליהם!. השאלות הם ככה. האם הם טובים, אם אני עושה OC לאיזו מהירות אני מגיע פחות או יותר. מה לגבי המהירות שעון שלהם CL כמה היא משפיעה? והמלצות לזכרון מהסדרה במחיר הזה,ואם יש המלצות אחרות. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8434&Itemid=37 תוסיפו לזה את העובדה שיצא מעבדים הכי חזקים בהתחלה (כמו אקסטרים כיום) ולומרות שהם 45 נאנו, תהליך ייצור מורכב פי כמה (יש בקר זכרון וכו' על המעבד). תוסיפו לזה שיצטרך רק DDR3 שלא הולכים לרדת במחיר בזמן הקרוב הרבה(והמהירים עולים הרבה) ואת העובדה שצטרך קירור שונה (סוקט אחר) ותקבלו מערכת שבקלות יכולה להגיע למחיר הבא: לוח אם = 2000 שקל ויותר זכרונות = 2000 שקל ויותר מעבד = בהתחלה מעל 6000 לדגמי אקסטרים (יעלה יותר מ1000 דולר ליחידה בארה"ב כשקונים 1000 יחידות) וקירור = בין 200-400 ונקבל חתיכת מחיר (לא צריך לחבר אפילו) וכל זה עבור מה 30 אחוז שיפור לפי מה שאינטל טוענת. ובפועל לפי מבחנים ראשונ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום שלום, ;D שאני יבין אחת ולתמיד מה עדיף לקחת ? AMD Athlon 64 3000 Socket 939 + BOX + Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX - לוח טוב? + 256X2 DDR DUAL או AMD Athlon 64 3200 Socket 747 + BOX + Gigabyte GA-K8NS PRO nForce III 250 + 512 DDR רגיל תודה רבה אנשים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בעוד שבועיים או קצת יותר אני מתכנן לקנות מחשב ואני עדיין מתלבט לגבי הלוחות אם, המעבד יהיה מסדרת haswell ולחן גם הלוחות אם יהיהו מתושבת 1150, חשבתי על צ'יפסט h87 אבל שמתי לב שיש 2 סוגי לוחות: d3h ו hd3 כאשר הhd3 יותר זול בבערך 50 שקל. השאלה היא מה ההבדלים בינהם ולסופו של דבר איזה לוח כדאי לי לקנות בהתחשב בעובדה שהמחשב נועד למטרות גיימינג. (מעבד:i5 4670) (כרטיס מסך: gigabyte gtx770 oc windforce x3) (ראם 2x4gb 1.35v של corsair) (ספק כוח- מתלבט בין |s12 520w| ל|m12 620w| שניהם של סיסוניק, שמעתי גם שיש בעיה בין המתח שלהם למתח שדרוש למצב מנוחה של המעבד, אשמח לדעת עוד פרטים לגבי זה) תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי. הגענו לספטמבר, יש כבר צפי ? מידע כלשהו למישהו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל ממש לא יודע איזה מעבד וזכרונות הכי מומלץ לשים. המעבד.. מצד אחד יש את ה C2Q 9650 שהוא מטורף (גם המחיר 1500 ש"ח +-) ומצד שני את Ci7 החדש שמבוסס על טכנולוגיה אחרת. הבעיה שאני אישית לא מכיר ולפי מה שניסיתי לברר אומרים שהוא חזק מאוד אבל יש דברים שהוא לא יעלה כי הוא חזק מידי בשבילהם.. האם התאוריה הזו נכונה? ועד כמה? מה אתם ממליצים? האמת שהם כמעט אותו מחיר (הבדל של 100 שקל) שמעתי שיש גם Ci7 930 יכול להיות? אם מישהו יכול לתת לי פרטים על זה יעזור לי מאוד כי חיפשתי מקורות גם מאיפה להשיג אותו ולא כ"כ מצאיתי. ד"א עוד שאלה קנה לגבי המעבד: במעבד Ci7 920 מהירות ה- Bus Speed הוא 4.8GT/s מה זה אומר GT/s כאילו 4800MHz ? במקביל C2Q ה- Bus Sp…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב (: אני מחפש לוח במחיר של עד 500 ש"ח ונתקלתי בקושי מסוים: כל הלוחות המומלצים תומכים בעד 4GB ומכיוון שזו הכמות המתוכננת כרגע אני נמצא במצב שאין לי שום סיכוי לשדרג את המערכת מבחינת זיכרון מבלי למכור את הסטיקים הקודמים.. מה שעוד יותר מוזר זו העובדה שהלוחות האלה מגיעים עם 4 סלוטים של זיכרון, ואני בעצם "זורק" 2 סלוטים אחרים ולא מנצל אותם. דוגמא ללוח כזה הוא GA-EP31-DS3L שזהו הלוח שתיכננתי לקנות במקור. אלטרנטיבה אחת היא ה GA-EP43-S3L שזוהיא נראית אופציה מצוינת, אך הבעיה היא בתמיכה במעבדים ישנים יותר, יש לי בבית PentiumD 805 שאני אוכל להריץ פה על הלוח במקרה של תקלה במחשב המשני. אז האופציה הזאתי יורדת. אלטרנטיבה שניה היא מכיוון שמתוכנן לקנות 4GB אפשר "להתפשר" על לוח עם שנ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו הביקורת הרצינית הראשונה שמשווה לפנטיום M שאני ראיתי... בבקשה: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=turion64&page=1 בסה"כ הפנטיום M מתעלה על הTURION64 ברוב המבדקים, כולל משחקים. חוץ מהתמיכה ב64 ביט ומחיר מעט יותר זול (תקנו אותי אם אני טועה), אני לא רואה סיבה לקנות את המעבד הזה... לא שהסיבות הנ"ל לא משמעותיות, פשוט משקלן של המעלות הטובות של הפנטיום M מתעלות על המעלות של הטוריון לדעתי (בעיקר צריכת חשמל, פליטת חום וביצועים בסה"כ).
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב עם 6 גיגה רם. מעבד core i7-4510u + כרטיס מסך גרפי. המחשב נתקע כל דקה... עומת זאת יש לי עוד מחשב עם מעבד i5-3210m (שהוא עד כמה שאני מבין הרבה פחות טוב..). והמחשב הזה עובד פי אלף יותר מהר. סוחב תוכנות גרפיקה ובקושי נתקע. מה ההסבר? ודרך אגב, מישהו יודע מה זה האות M בסוף השם של המעבד?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות עוד זיכרון אבל אני לא יודע מה כדאי לי 2 של 256 או אחד של 512 אמרו לי שאם אני שם 2 באותו צבע על הלוח אז פונקצית ה DUAL פועלת ואם אני שם באחד אז היא לא פועלת עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי 2 של 256 כי אז זה תופש לי את כל החריצים ואם אני ישים אחד של 512 אז ישאר לי מקום פנוי ובעתי אם אני ירצה להוסיף יהיה לי מקום אז מה כדאי לי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני עומד לשדרג את המשחב שלי והחלטתי לקנות : 1) ATHLON XP-1800 266 MHZ 2) GA07VTXE (AMD) DDR+AUDIO 3)256 DDR 4)RADEON 7500 64MB+TV DUAL המחיר הסופי יוצא לי 1900 שח (התקציב שלי הוא לא יותר מ2000 שח ) רציתי לדעת האם המחשב הוא טוב או שכדאי לשנות משהו ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע המפרט שלי זה opty 148, dfi lanparty nf4 ultra-d, g.skill 2gb 400mhz 2-3-2-5. האופטרון בOC די קבוע 2.2@2.8. עכשיו קניתי את המחשב לפני איזה 9 חודשים, אז לשדרג למערכת C2D לא בא בחשבון, אבל המחירים של מעבדי AMD ברצפה, וב900 שקל אני מביא אופטרון 165 (כפול ליבה) ואני בקלות עושה לו OC מ1.8 ללפחות 2.6 אם לא יותר (הרוב עושים יותר ואפילו הרבה יותר). כדאי לי? זה ישתלם? שקניתי את המחשב התלבטתי אם לקחת כפול ליבה אבל כבר נגמר לי כל התקציב... וזה נראה לי הזדמנות להתקדם קצת ולשדרג לכפול ליבה. ובכמה לדעתכם אני יכול למכור את האופטרון 148?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת.. 1. מה ההבדל בין ddr ל-ddr2? 2. ההיתרונות וחסרונות, מה אתם ממליצים? 3. מה לדעתכם הכי כדי? (לא כסף, במה שזה יעזור.. ddr, ddr2) אני ישמח אם תעזרו לי, תודה. (-:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יהיה הבדל משמעותי בין מחשב שהוא בעיקר לעבודהמ שרדית - גלישה , מסמכים וכו' וממש קצת משחקים שיהיה עם מעבד 3000D 2MB לעומת ה- 6300E האם יורגש הבדל ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על לוח האם Z170 אני יכול להתקין 7700K הרבה אמרו לי אני חייב לקנות לוח אם Z270 על הלוח אם Z170 7700K לא תומך
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה שווה פונקציית הSLI בלוח האים כדאי להשתמש בא בלוח הזה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בירצוני להוסיף 1 ג'יגה זיכרון למחשב שלי. התיעצתי עם הספק שלי והוא אמר שבגלל המעבד שלי אני לא יכול להוסיף זיכרון אלא אם כן אני אחליף גם את הזיכרון שכבר יש לי וארכוש 2 ג'יגה של זיכרונות חדשים מאותה סידרה. היות ואי אפשר להסיג את אותו זיכרון שכבר יש לי (הכוונה מאותה סידרה) ושאלתי היא האם אין דרך להוסיף זיכרון מבלי לוותר על הזיכרון שכבר יש לי?. כי פשוט לא בא לי לחפש עכשיו קונה לזיכרון שיש לי. מעבד - (newcastle)AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם - Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX זיכרון - A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 2x
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף הMSI KT3-ARU או הGigabyte GA-7VRXP שניהם עולים בסביבות ה670 700 שקל, או שיש בעצם לוח יותר טוב בטווח מחירים הזה (600-750)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב ויש לי כמה שאלות מקווה שתוכלו לעזור לי 1. רציתי לדעת מה ההבדל בין הi5 2300 ל i5 2500 2.האם הלוח אם הבא gigabyte H55M-D2H יכול להתאים למעבד הבא i5 2500 אני שואל כי אמרו לי שזה בלתי אפשרי ויש להשתמש ב h67 3. מה ההבדל באמת בין ה H55 לH67 4. איזה מאוורר הייתם ממליצים לי למערכת כזאת בסכום של עד 150 שח. 5. האם על מחשב עם נתונים כאלה (מעבד ולוח אם הנ"ל) ניתן לעבוד עם ווינדוס XP או שזה פוגע בביצועים משום שמערכת ההפעלה ישנה.? תודה לעונים אשמח לקבל המלצות ללוחות אם שמתאימים לi5 במחיר סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-