מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום אז מיש כבר קרא את ההודעה שלי הקודמת... הלך לי הלוח אם עכשיו המחשב שלי הוא אינטל במהירות באס של 533 , מעבד במהירות 3.06 בטכנולוגיית H-T ,סוקט 478. צריך להיות ב- AGP כי הכרטיס מסך שלי הוא ככה.. אני לא צריך שיהיה לו אפילו חיבור סאונד מיוחד כי יש לי כרטיס קול של קריאייטיב - סאונד בלסטר לייב.. הזיכרונות שלי הם 2X 512 של קינגסטון במהירות 333 (PC 2700) אני צריך לוח אם של ASUS או Gygabyte .. חשבתי על : ?P4S800MX של ASUS יש אותו ב KSP מה אתם אומרים עליו ? אין לי עכשיו ממש כסף להשקיע לצערי אז אני מחפש לוח אם במחיר זול ככל האפשר ויחד עם זאת שיהיה חזק יתאים למישחקים ויעשה את העבודה ושיהיה אמין. תודה מראש לעוזרים...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אודה לביקורת ללוח הבא : Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra במיוחד מכאלו שיש להם אותו : איך הלוח ? אמין ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה תהיה השקעה טובה יותר מבחינת טוחח ארוך - DDR 400 OR DDR 500? זה נכון להניח ש- DDR 500 ישמשו אותי גם אם אחליף לוח אם בעוד שנתיים? כמו כן, אני לוקח לוח ל- SOCKET 754 והבנתי שהלוחות הנ"ל תומכים בעד 3 ג'יגה בהנחה שאני לוקח בשלב ראשון 1G ורוצה להגיע תוך חצי שנה ל- 2G - האם עדיף לקחת 2x512 או 1x1024? האם AMD64 עובד יותר טוב עם 2 זכרונות מאשר 1 ? קראתי שאיזה מקום שלא כדאי בכל מקרה למלא את שלושת ה- memory banks עם AMD 64 - זה נכון?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה לוחות אם טובים היום, והאפשרויות כל כך רחבות שזה מבלבלב. בהתחלה חשבתי על ה- Ic7max3 אבל ראיתי עוד ועוד אנשים שמתלוננים על כל מני בעיות בכל מני סוגים. אז החלטתי שאני לא ילך על ה- 875 של Abit. אחר כך, חשבתי על ה- Asus p4p800 Deluxe ונראה שזאת הייתה בחירה טובה, אבל אז חשבתי אולי כבר לקחת את ה- P4C800 למרות שהוא טיפה יקר יותר. את - P4cdeluxe פשוט יקר מדי. ואז חשבתי אולי ללכת על Gigabyte, ה-GA-8KNXP הוא יקר אבל יש לו המון המון תוספות והוא יפה יש לו תמיכה ב-6 כרטיסי זכרונות והוא יציב מאוד ואחלה לא שמעתי עליו שום תלונות. אין בו בעיות לייאוט כמעט והכל. אבל הוא יקר.. אז יש גם את ה- GIGABYE GA-8IPE1000 Pro3 שהוא גם יש לו Dual bios והמון פיצרים נחמדים.. והו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. ברצוני להגדיל את הזכרון שלי מ2GB ל-4GB (קרי - להוסיף זכרון של 2). זה המפרט של המחשב שלי: Win 7 Pro 32bit מעבד: intel core quad CPU Q8200 2.33GHZ 2.34GHZ זכרון: 2.00GB כרטיס זכרון: Asus Nvidia ENGT 430 1GB דיסק קשיח: 500GB מצטער אם החסרתי פרט חשוב. ואשמח להמלצה למקום בצפון שמוכר בלא מחירים מופקעים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף זיכרון נוסף למחשב שלי הנה תמונת מצב מהCPUZ http://www.siz.co.il/my.php?i=of0tzclynmvz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=igm5nzgefljr.jpg רציתי לדעת אילו מבין הזכרונות הבאים יתאימו לי, והאם כדאי לקנות מEBAY או מהארץ? האם אותו איכות או שזה משנה? (יש הבדל במחיר של 50 ש"ח כמעט) http://www.ebay.com/itm/New-2GB-PC2-6400-DDR2-800-240pin-DIMM-NON-ECC-Desktop-Memory-Low-Density-/350845252994?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item51b001b582 http://www.ebay.com/itm/NEW-2GB-PC6400-DDR2-800MHz-PC2-6400-240PIN-DIMM-Desktop-Memory-RAM-/360582835157?pt=US_Memory_RAM_&hash=item53f4696bd5 http://www.ebay.com/itm/New-Kingston-2GB-2G-DDR2-80…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף למערכת מחשב שמכילה את לוח האם P67A-UD3-B3 דיסק קשיח נוסף בנפח 3TB. נתקלתי בפרסום הזה, שלפיו לא הייתה תמיכה מצד הלוח בדיסקים קשיחים בנפח שגדול מ-2.2TB, עד ששוחרר עדכון שפתר זאת. ישנם שני עדכונים זמינים בעמוד הזה תחת הכותרות "3TB+ Unlock Preinstall driver" ו-"3TB+ unlock", שלפי התיאורים שלהם אמורים לפתור את הבעיה. המחשב היה במעבדה מספר פעמים, ובין היתר נעשו בו שינויים ועדכונים ברמת התוכנה, החומרה וה-BIOS - כך שייתכן שהעניין הזה כבר טופל. אני חושש שהתקנה של העדכונים האלה עלולה לגרום לנזק כלשהו (במידה שהנושא הזה כבר נפתר), וגם הוספה של הדיסק הקשיח ללא ידיעה אם הוא אכן נתמך עלולה להיות בעייתית. האם יש דרך לבדוק האם כבר יש תמיכה מצד הלוח בדיסקים קשיחים בנפח …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אז ככה. התקלקל למישהי שאני מכיר לוח האם. התושבת היא AM3+ וראיתי שהמחירים כבר לא כל כך זולים ללוחות לתושבת הזו ולאור העובדה שהיא יחסית ישנה במונחים טכנולוגים חשבתי שאולי שווה כבר להחליף למעבד+לוח. אין ממש תקציב מוגדר. בתכלס המחשב הוא לעבודות משרדיות. כרגע יש כבר זכרונות DDR3 אז זו המגבלה היחידה מהבחינה הזו. יש כרגע 3 סטיקים ועוד סלוט פנוי אז עדיפות ללוח עם 4 סלוטים. חשבתי על אינטל אבל סומך עליכם אם תמליצו אחרת. בדוגרי אני יכול להסתדר לבד אבל אם יש איזה צימוד שאתם ממליצים אז אשמח ללכת עליו. מבחינת חנויות אני מעדיף באזור נתניה-חדרה ככה שעדיפות ל- TMS/KSP/Ivory. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד דיי מקביל בביצועים שלו ל 3770 , יש לו 4 ליבות ו 8 ליבות V יש לי הצעה עליו ב 50 שקל הוא טוב בתור תחנת עבודה וקצת משחקים מדי פעם ? למרות שהוא תומך עד PCIE2 . שווה לקחת או עדיף לקחת 3770 ? משום מה כולם רוצים 50 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מעבד חזק יותר ? Intel Core i7-6770HQ Intel Core i7-7567U
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף להזמין ממה שפירסמת פה באתר את הזיכרון האלה: https://www.amazon.com/gp/product/B076BW7GJM או את הזיכרונות האלה: https://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-3000MHz-Desktop-Memory/dp/B0134EW7G8/ref=sr_1_1?fst=as%3Aoff&qid=1562916015&refinements=p_n_feature_four_browse-bin%3A10656894011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A677429011&rnid=673240011&s=computers-intl-ship&sr=1-1&th=1 בעיקרון אני מנסה לברר מידע על הסוג של הRGB וקשה למצוא עליהם מידע לעומת הקרוסייר מבקש את המלצתכם לגבי מה יותר עדיף לקחת? לגבי איזה מחשב יש לי זה לא רלוונטי עדיין כי אני צריך לקנות לוח ומעבד והכיוון כמה שישמע מצחיק לשימושים שלי זה RYZEN 3 1200 O…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בלוח Asus ROG X570 Crosshair VIII Hero אשר נקנה דרך NEWEGG לפני מספר חודשים, עד כה הלוח עבד כמצופה בלי שום בעיה, בימים האחרונים התפתחה בעיה של ניתוקי USB בציוד המשתמש ב USB 2.0 ללא שום סיבה נראית לעין. אז לאחר שניסיתי כל מה שניתן וביצעתי את כל הצעדים שהוצעו ע"י התמיכה הטכנית של אסוס אני פונה אליכם, הצעדים שניסיתי נעים החל מהמובן מאליו כמו עדכון דרייברים של USB והתקנתם מחדש דרך device manager, עדכון דרייברים של הצ'יפסט לעדכון ביוס הכולל עדכון AGESA 1.2.0.2 חדש האמור כביכול לפתור את הבעיה המדוברת ולהתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, הגדרות ביוס שונות כגון מעבר לPCIe 3.0 במקום 4.0, הורדת פרופיל XMP של הזכרונות ועד למשחק עם הגדרות אנרגיה וכו' הבעיה קורת עם כל הציוד ש…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. ברצוני לשאול,האם זה נכון,שלבצע אופטימיזצייה לזיכרון דרך קבע,זה אינו בריא לזיכרון,זה שוחק ומקצר את חיי הזיכרון,המותקן פיזית במחשב ??? אצלי יש : שני כרטיסי זיכרון שכל אחד מהם 1GB וגם שני כרטיסי זיכרון שכל אחד מהם 0.5 GB . וינדוס 8.1 32 ביט ותוכנת Memory Improove Master בנק 1 +בנק 3 = 1GB בנק 2 +בנק 4 = 0.5GB תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייח עם מעבד i5 - 2500, ומחשב נייד עם מעבד i7 - 4800MQ אני שוקל לשדרג את הלוח אם ומעבד של הנייח ל-i7, אבל האם אני יכול לצפות לביצועים יותר טובים מהמחשב הנייד? פשוט הנחתי שלנייד יהיו ביצועים יותר טובים מהנייח אבל בפועל הביצועים די דומים לו, יותר טובים מהנייח אבל ההבדל יחסית זניח. ואני מדבר כמובן על ביצועים של מעבד נטו בלי קשר לזכרון. נכנסתי לקרוא עליהם קצת וראיתי של-2500 כתוב ככה [TABLE=class: specs infoTable, width: 531] [TR=class: tech] [TD=class: lc]Processor Base Frequency[/TD] [TD=class: rc]3.3 GHz[/TD] [/TR] [TR=class: tech odd] [TD=class: lc]Max Turbo Frequency[/TD] [TD=class: rc]3.7 GHz[/TD] [/TR] [TR=class: tech] [TD=class: lc][/TD] [TD=class: rc]…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוצאתי את המעבד מהמקום וקרה שנהיה עליו קצת משחה טרמית אבל מהצד של הקונוסים שבנויים בשורות ניסתי לנקות עם נייר לא הלך לבסוף עשיתי עם ספריי מגעים ועדין לא עבד ניסתי מעבד אחר כך שזה לא קשור למחשב המעבד לא עבר אוברקלוקינג תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה ... זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4 2.8 Ghz (הכי רגיל בלי ליבה כפולה) כרטיס מסך: GeForce 6600 GT 256 TV,DVI לוח-אם: Asus P4S800D-X ספק: ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt ראם: 1024 RAM מסך: LG FLATRON L1932TQ 19 Inch 4 ms יש לי שאלה ... איזה כרטיס זכרון מבין שני כרטיסי הזכרון הבאים הוא הטוב ביותר ? Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 האם הכרטיס הטוב ביותר מבין שניהם מתאים למחשב שלי ? אני מתכוון ללוח אם ... הוא בטוח יקבל אותו ?.. תודה מראש, משה עריכה: טוב אפשר לנעול עשיתי הזמנה =]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ואני רוצה לשדרג לזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733774 (אני מעוניין ב-2 כאלה) מה דעתכם האם זה יתאים לי כיוון שאני לא ממש מבין אני יכול לכתוב רק שיש לי חיבור DDR2 מעבד PENTIUM D פעמיים 3 GHZ וכרטיס מסך 7600GS (שאגב אותו אני רוצה לשדרג לזה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712769 האם זה כרטיס מסך טוב למחיר והוא יתאים למחשב שלי עם הזיכרון?) תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם אני בונה מחשב לאולפן הקלטות ומתלבט בין שני לוחות האם הנ"ל. לא OC ולא בלאגן , רק צלילים. צריך עצה דחוף, מה עדיף ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה משנה אם אני אקח CL5 או CL4? יהיה הבדל? אני מתכנן OC אם זה משנה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה ללוח אם טוב שהולך עם פנטיום 4 (אל תמליצו על AMD אני לא שם ) אבקש שם + דגם . תודה אייל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב כזה CPU: INTEL P4 2.0A GHZ MB: ASUS P4S533 MSI GF 4 128 MB חשבתי בהתחלה ללכת על זיכרונות ה 512 של קינגסטון אבל נודע לי לא מזמן שהם עושים בעיות על מה אתם ממליצים? נ.ב לא מתוכנן oc אז אל תקחו את זה בחשבון
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, אני חייב לציין שאין לי מושג בכל מה שקשור לצ'יפסטים האלה.. טוב אפשר להמשיך פעם אחרונה שפתחתי את המארז, ראיתי במקרה את הלוגו של VIA איפשהו בלוח אם שלי (ASUS A7M266 כאמור), חשבתי שיש לי צ'יפסט שלהם.. בכל מקרה, רציתי היום להתקין את ה4in1 הזה, כי לפי מה שהבנתי רע זה כנראה לא יעשה.. כמובן, שלא רציתי סתם להתקין ובסוף בכלל יש לי משהו אחר לגמרי, אז הלכתי לאתר של אזוס, וגיליתי שיש לי צ'יפסט בשם AMD-760TM (של AMD מן הסתם), עכשיו.. אני מניח שבאתר של אזוס הם לא שיקרו, אז כאן באות השאלות שלי.. למה לעזאזל יש לי אז איזה צ'יפ עם לוגו של VIA עליו שם, ואם יש איזה עדכון דרייברים לצ'יפסט הזה שיש לי? תודה רבה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה ואיזה לוח אם - AMD socket A לקנות ? הלך לי אחד של epox
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה שווה פונקציית הSLI בלוח האים כדאי להשתמש בא בלוח הזה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
37% מהשוק הקמעונאי לניידים בארה"ב של AMD, כך עלפי נתונים שמתייחסים ל 7 השבועות הראשונים של 2006. צריך לציין שהשוק הקמעונאי מהווה 9% מהשוק העולמי. AMD's surge can be seen most strongly in the U.S. retail market, which accounts for about 9 percent of global PC shipments. In the first seven weeks of 2006, AMD's share in desktops in that area climbed to 81.5 percent, while Intel's has slid to 18.5 percent, Baker said. That's almost a complete reversal of their typical relative positions. In notebooks, Intel's share has declined to 63 percent בשוק השרתים, האופטרון הזניק את AMD מכמעט 0% לפני מספר שנים ל 14.3% בשוק העולמי. מקור http://news.com.com/Strike%20three%20for%20Intel/…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-