מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
איך הלוח-אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L בOC ? הוא יגיע מ E7200 2.53GHz ל 3.2 לפחות ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ SAMSUNG NP270E5E ,I5-3230M 2.6 GHz 8 GM RAM שנקנה עוד בהיותי סטודנט לפני 7 והוא משמש כרגע לצרכים בייתים בסיסיים אך עדיין איטי מאוד. אני רוצה לשדרג אותו ולהוסיף לו עוד 8 גיגה זיכרון ולהחליף את הדיסק הקשיח ב SSD. יש לי מספר שאלות: עד כמה זה באמת יעזור ? איך אני יכול לבדוק בלי לפרק את הלפטופ אם כרגע מחוברים 2X4 GB או 1X8 ? והאם רק ההחלפה ל SSD תביא לתוצאה מספיק טובה? כמו כן, אפשר המלצות לזכרונות ודיסק קשיח שיתאימו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כצפוי, ענקית השבבים מתחילה לצמצם את פעילותה בתחומים בלתי רווחיים על ידי ביטול מיידי של משפחות שבבי האטום החדשות לעולם המובייל זה לא משהו שאנחנו רגילים לרשום בהקשר אליה, אך נראה שכעת אין מנוס – אינטל הרימה ידיים, לפחות לשנים הקרובות. אחרי כמה וכמה שנים ומיליארדי דולרים שהושקעובנסיון ליצור שבבים שיהוו תחרות אמיתית לקוואלקום, סמסונג, אפל, NVIDIA ו-Mediatek בשווקים החמים של המכשירים החכמים, נראה שבחברה משנים כיוון ומוותרים על הקטגוריה באופן מלא. במסגרת עדכון אשר מציג את הגישה והאסטרטגיה החדשה של אינטל (עם התמקדות בחמישה צירים מרכזיים שהם ענן ושרתי מידע, האינטרנט של הדברים, טכנולוגיות זכרון ו-FPGA, הדור החמישי של קישוריות הסלולר והמשך הפיתוח של חוק מור), לאחר …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8434&Itemid=37 תוסיפו לזה את העובדה שיצא מעבדים הכי חזקים בהתחלה (כמו אקסטרים כיום) ולומרות שהם 45 נאנו, תהליך ייצור מורכב פי כמה (יש בקר זכרון וכו' על המעבד). תוסיפו לזה שיצטרך רק DDR3 שלא הולכים לרדת במחיר בזמן הקרוב הרבה(והמהירים עולים הרבה) ואת העובדה שצטרך קירור שונה (סוקט אחר) ותקבלו מערכת שבקלות יכולה להגיע למחיר הבא: לוח אם = 2000 שקל ויותר זכרונות = 2000 שקל ויותר מעבד = בהתחלה מעל 6000 לדגמי אקסטרים (יעלה יותר מ1000 דולר ליחידה בארה"ב כשקונים 1000 יחידות) וקירור = בין 200-400 ונקבל חתיכת מחיר (לא צריך לחבר אפילו) וכל זה עבור מה 30 אחוז שיפור לפי מה שאינטל טוענת. ובפועל לפי מבחנים ראשונ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המעבד הישן p-2 300 נשרף קיבלתי מהיבואן מעבד חליפי חדש p-3 550MHz באריזה במיסגרת ה"אחריות לכל החיים" ! לוח ה-asus שלי תומך עד p-2 333. איזה לוח מומלץ ל - p-3 550 ה"חדיש" ? והיכן ניתן להשיגו ? תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבד חזק יותר המעבד שלי e6600 או שה e5200 ? פשוט יש לי הזדמנות להחליף את המעבד ותהיתי מי מהם עדיף...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין הלוחות שציינתי (מלבד הפרש של 150 ש"ח) מה המשמעות של RAID ??? אשמח לשמוע המלצתכם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, התחדשתי בלוח אם Biostar TA790GX 128M ;D אבל לצערי הוא בא ללא s/pdif bracket. ובניתי על חיבור coax למגבר. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה bracket? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי "שנעלתי" את המפרט שלי התברר לי שיותר כדאי לי לקחת צ'יפסט Z68 מאשר P67.. ואני רוצה לקחת אחד תואם מבחינת הכל רק שהצ'יפסט יהיה שונה אז הלוח שרציתי לקחת הוא ASUS P8P67-M Pro. חשבתי על ה- P8Z68-V אבל הוא עולה כמעט יותר ב-120 שקל, והמפרט שלי מפוצץ בחריגות. אבל אם זה יהיה משתלם אז אני ייקח. לא משנה לי מחברות אחרות אבל שיהיה מחנות שיש לה את המפרט הזה + -: Core i5 2500K G.Skill 2x2GB Ripjaws Edition X GTX560TI OC לא משנה לי אם זה של SPARKLE או GIGABYTE אבל עדיף שיהיה מחברה מוכרת. Samsung 1TB SpinPoint F3 CM690 II Plus SeaSonic 620W S12II-620 למרות שאני כבר חושב להתפשר על P67 וזהו .. מה אתם אומרים ? כי אני לא עושה יותר מידי אובר קלוק וגם יש לי כ.מסך חיצוני אז אני …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מזה זמן רב אני נובר ברשת כדי לגבש החלטה לגבי המעבד שיורכב במערכת העתידית שלי. ידוע לכל (לפי אין ספור בנצ'ים) ש- i5-760 חזק יותר אפילו מה- x4 970 BE, מדוע הוא מתומחר 1000 וקצת לעומת ה-i5 שמתומחר כ60-70 שקלים פחות. האם זה בגלל יכולות OC טובות יותר או שישנם שיקולים אחרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע המפרט שלי זה opty 148, dfi lanparty nf4 ultra-d, g.skill 2gb 400mhz 2-3-2-5. האופטרון בOC די קבוע 2.2@2.8. עכשיו קניתי את המחשב לפני איזה 9 חודשים, אז לשדרג למערכת C2D לא בא בחשבון, אבל המחירים של מעבדי AMD ברצפה, וב900 שקל אני מביא אופטרון 165 (כפול ליבה) ואני בקלות עושה לו OC מ1.8 ללפחות 2.6 אם לא יותר (הרוב עושים יותר ואפילו הרבה יותר). כדאי לי? זה ישתלם? שקניתי את המחשב התלבטתי אם לקחת כפול ליבה אבל כבר נגמר לי כל התקציב... וזה נראה לי הזדמנות להתקדם קצת ולשדרג לכפול ליבה. ובכמה לדעתכם אני יכול למכור את האופטרון 148?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי זיכרון של OCZ ושנים של Geil כל אחד 1 ג'יגה. אני רוצה לשנות את התיזמונים שלהם שיהיו זהים כי הבנתי שזה יכול לגרום למסכים כחולים לוח-אם MSI N1996. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.תושבת 1155 תצא עוד כמה זמן? (כנ"ל לתושבת 2011) 2.שווה לחכות לתושבות הללו? (במקום לרכוש מחשב חדש היום) 3.טווח מחירים,אותו דבר פלוס מינוס? 4.אני בעיקרון שמתי עין על i7 950,מה יהיה המחליף שלו? (עם ידוע,אבל לפחות מאיזה תושבת)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבד חזק יותר ? Intel Core i7-6770HQ Intel Core i7-7567U
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש מעבד 2.53MHZ ,רשום 2.53mhz/256/533 , זה סוקט 478? רוני
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מעבד Core i7 3770K המעבד כל הזמן על מהירות 1.6Ghz לא משנה מה אני עושה כדי לגרום לו לזוז ל 3.5 שהוא אמור לעבוד בו. אני מריץ Prim95 דוחס קבצים ופורס וכל הזמן הזה המעבד תקוע לו על 1.6Ghz צריך עזרה דחופה בלהבין איך לתקוע אותו על 3.5
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים ותודה מראש על הסיוע! יש לי כרגע סטיק אחד של 4G זיכרון במחשב, ואני מעוניין להוסיף לו עוד סטיק של 4G, אלא שאיני יודע כיצד עניין התאימות עובד. מה שיש לי כרגע זה המפרט שבתמונת. האם הזיכרון שמוצע כאן יתאים לי? במידה ולא, אשמח להצעה שכן מתאימה לי מ-KSP. https://ksp.co.il/?uin=17505&appkey=1002&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap&store=shipment¶m=20180429
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני שוקל לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מספר דברים לגבי הלוח אם: 1. האם חברת ASRock מומלצת? (לא מכיר אותם) 2. האם יש חשיבות לתמיכת הלוח בזיכרון 1600MHz וצפונה? (ראיתי שכשכתוב נניח 3000MHz אז מדובר על OC) כרגע אני מתכוון לקנות זיכרון 1600MHz אבל אולי כחשיבה לעתיד..? 3. טוב השאלה הזאת כבר קונקרטית לגבי לוח ספציפי http://www.asrock.com/mb/Intel/Z97M%20Pro4/?cat=Specifications האם הלוח מומלץ? הצעות, הארות, הערות וכו' תתקבלנה בברכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך יציאה של RS232 .. ניסיתי כבר כמה מתאמים של USB ל RS232 אבל הם לא עובדים בוינדוס 7 אז חשבתי לקנות את החיבור הנ"ל: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250593900014&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT ולחבר אותו לכאן: http://img706.imageshack.us/img706/8118/77471308.jpg אז רציתי לשאול האם זה יעבוד לי?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם צריך לוח ספציפי למעבד כפול ליבה של אינטל או מספיק לוח עם אותו סוקט האם כל זיכרון DDR עובד בדול צאנל או רק אלו שמצויין כך במפורש לגבייהם והאם יש צורך בלוח מיוחד לשם כך או להגדיר איך שהוא איזה פיצסט הכי מומלץ והכי טוב למעבד כפול ליבה של אינטל
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני יכול לשים זיכרון PC3200 ? תיאור הפריט http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=SR7-8X בתודה אלי נ.ב האם זה הלוח הטוב ביותר לפנטיום4 נכון לעכשיו?!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח יכול להיות מהיר מ-RAM? או לחלופין?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Abit AN8 Ultra K8N Neo4 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 לאחר שנברתי רבות בפורום זה וגם בפורומים השכנים TAPUZ ו PCTIP הבנתי שרבים חוזרים ושואלים את אותם שאלות על הלוחות הנ"ל. אני חושב שאם נרכז את חוות הדעת וההמלצות של חברי הפורום פעם אחת זה גם יחסוך המון שאלות חוזרות ונשנות וגם יאפשר לשים את השרשור ב"שאלות נפוצות" לנכנסים הבאים. ללוחות המופיעים פה יש פחות או יותר אותם אופציות ופיצרים (לא הכללתי את לוחות ה SLI כיוון שלרובנו הם לא ממש רלוונטים). מה הלוח המועדף מבינהם ? (סך הכל כולם פחות או יותר באותו טווח מחירים) האם יש לוח שיש להתרחק ממנו? האם יש לוח נוסף שהייתם ממליצים עליו על סמך נסיון או בקורות? האם יש הבדל משמעותי בין NF4 ל ULTRA והאם …
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חודשים ספורים לפני הגעתו של דור חדש לגמרי, לכאורה, באינטל מעדכנים כמה מהדגמים הנייחים והניידים שלהם עם תדרים מוגדלים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
http://vr-zone.com/?i=4111&s=1 קורא עכשיו, תהנו
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-