עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עם כל הרעש שעושה ה-BD ברחבי הרשת בימים האחרונים, אני מתחיל להרהר מחדש בבחירה שלי ב-SB. אני יכול לקנות לוח אם AM3+ כלשהו עם מעבד זול ולהחליף ב-BD 8 ליבות לכשיצא. לחילופין, אני יכול להשאר עם ה-CORE I7 ולוח Z68 כמו בתכנון המקורי. *אין אופציות אחרות מבחינתי. אם אינטל אזי רק המעבד שציינתי למעלה, אותו אשיג במחיר מאוד זול. SB-E אוכל לקנות רק במחיר מלא ולכן הוא לא אופציה (בנוסף כנראה יצא אחרי ה-BD). נקודה נוספת היא מערכת קירור המים שכבר הוזמנה ובדרכה לארץ. הבלוק לדעתי לא מתאים ל-AM3+ (למרות שבטח אפשר לקנות מתאם) Swiftech Apogee XT (R2) revision 2

2. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי בעיה עם חיבורי USB\PS2 של הלוח אם ולכן אני רוצה להחליף אותו התקציב הוא 300 שח אבל אני מוכן להסתפק במשהו זול יותר אם אין הבדלים קריטיים בכלליות, יש לוחות מומצלים יותר או לוחות שכדאי להימנע מהם ? (מפרט נוכחי בפרופיל) תודה נתי

3. Started by Tzion,

האם הזכרונות האלה פועלים במהירות שלהם (333MHZ) כם על מערכת AMD עם 266 באס??? זה בכלל קשור לבאס של המעבד?? והאם זכרונות 266MHZ, יכולים לפעול במעבד עם באס 333MHZ (המעבדים החדשים של AMD..)??? ??? ??? ??? תדוה לעוזרים ולילה טוב :asthanos:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. רציתי לדעת איך הזיכרון הזה מבחינת OC .. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3020 חשבתי לקנות שתים כאלה ולקנות גופי קירור בנפרד... זה יוצא לי יותר טוב ... וזול אגב מה ההמלצה של המומחים לזכרונות ?OC טובים צריך גוף קירור ואני רוצה שיהיו של OCZ לפחות 4 ג'יגה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Predator,

היי, הייתי רוצה לדעת למה אין Chipset למעבדים של AMD, שתומך ב DDR2 ? האם יכול שהעובדה שהמעבדים של AMD עובדים במהירות וצורה שונה מהמעבדים של Intel ולכן אין לDDR2 משמעות עבורם ? (דבר שלא נראה לי הגיוני בכלל!). ה-NF4 שיצא רק עכשיו ותומך בניסים ונפלאות אבל לא תומך במשהו ש Chipset מבדור הקודם של Intel תומך כבר יותר משנה ? אשמח לקבל תשובה מלומדת בנושא תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Amitai,

תודה לעונים...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eyal123,

שלום לכולם אני מחפש המלצה ללוח אם טוב שהולך עם פנטיום 4 (אל תמליצו על AMD אני לא שם ) אבקש שם + דגם . תודה אייל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Av_Killer,

לאיזה סלוטים הכרטיסים יילכו? 1 ו2 או1 ו3/4 משיקוליי רווח נשימה ביניהם כי אחד יינשוף על השני אוויר חם וזאת בעיה, לא הצלחתי למצוא PDF של הלוח.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין ערכת שבבים p55 לבין h55

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kobi.masika,

היי רכשתי מחשב לא מזמן ןבמחשב לוח אם של ASUS A8N-E ורציתי לשאול מה אורה להיות הירות סיבוב המאוור שעל ה chipset משום מה נראה לי שהוא מסתובב יותר מיד מהר וגם רועש יש דרך לשלוט על מהירותו ? (ניסתי SPPED FAN ללא הצלחה ) האם ניתן לוותר עליו ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. MSI G41TM-P33 VS ASUS P5QPL-AM מה יותר טוב?? אמרו לי ליבחור בין שתי אלו

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני צריך עצה לגבי כרטיס זכרון עבור לוח אם של: Abit - NF7-S v2.0 nForce2. עד כמה שידוע לי הלוח תומך ב DUAL CHANNEL ולכן השאלה שלי האם כרטיס הזכרון צריך להיות DUAL או שזה לא ממש משמעותי. אני אשמח לקבל הצעות לגבי סוגי הזכרונות והיתרונות שלהם. נ.ב - לא בטוח שהמידע רלוונטי אבל השימוש של המחשב הוא בעיקר למשחקים....

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

משהו טוב לOC?? כי אני לא מבין למה פנדה מציינים את זה..! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11052

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Booooome,

שלום לכולם, יש לי לוח ASUS P4S533-VM ואני מעוניין להרחיב זיכרון מ- 512MB (שני סלוטים של 256MB) ל- 768MB, כלומר להוציא 256MB ולהוסיף במקומו 512MB. הבעיה שלוח האם תומך בזכרונות של עד 333MHZ ואני לא כל כך מוצא זכרונות כאלו, כך שהאופציה שעומדת בפני היא להרחיב בעזרת 512MB 400MHZ. שאלתי היא, האם מישהו שברשותו לוח אם כזה, ניסה להרחיב תוך שימוש בזיכרון מהיר יותר ומה הייתה התוצאה. טכנאי ב- KSP אמר לי שאין סיכוי שזה יעבוד, וחבל לי על הזמן. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני מעוניין להחליף את המעבד במחשב, וכיוון שלוח האם הנוכחי בעל סוקט ארכאי אצטרך להחליף גם את לוח האם והזכרונות. כיוון שיש הרבה אפשרויות ואני לא עוקב אחרי כל החידושים אשמח אם אתם תוכלו לעזור לי. התקציב הוא סביבות ה1000 ש"ח, עם חריגות של 100-200 ש"ח. כרטיס המסך במחשב הוא Radeon 4670. כמו כן, ישנה אפשרות שאקבל ממישהו מעבד Intel Core 2 Duo E6300 ואז אצטרך רק לקנות לוח אם וזכרונות. מה עדיף? האם בתקציב למעלה אוכל לקנות מעבד שניתן להבחין שהוא יותר טוב מאשר מעבד זה? עופר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. במבחן ביצועים שיש בתומס הוא מצוין , רק חבל שאין את E4500 רק את E4300 החלש יותר מה שטיפה יותר מסבך להשוואת ל E6550 מעניין שאין מעבד אמצע בין E4500 ל E6550, יש בניהם פער מחיר של בערך 30%, חבל. עכשיו העניין שאני רוצה לקנות מחשב מחשב חדש ואני לא בטוח שיש טעם בשבילי להשקיע עוד 250-300 שקלים על הE6550, סה"כ השימושים שלי הם כלליים, אינטרנט, פה ושם קידודים (מעט) וכו', לא משהו מרגש. אם ההבדל ממש משמעותי בניהם אולי שווה לי טיפה לשלם יותר אבל אם לא, אני לא רואה טעם לשלם עוד 40% יותר...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by montigo,

הזמנתי מלמיר זכרונות Samsung Original 512MB PC2700 DDR333. הביאו לי זיכרון של Transcend, עם צ'יפים של Samsung! :AR15: להלן אפיון הזיכרונות שקיבלתי: 1. מדבקה גדולה על ה-DIMM ועליה רשום הדגם TS64MLD64V3F5 וכמו כן 512MB DDR PC-333 2. מדבקה קטנה על אחד הצ'יפים עם הולוגרמה של Transcend 3. מדבקה קטנה על אחד הצ'יפים ועליה כתוב 512MB 184P DDR=CP PC333 DDR SDRAM 65022 Y0234 QC:3C. 4. על הצ'יפים עצמם מוטבע: SAMSUNG 232 K4H560838D-TCB3 BDFE68BB Korea המחיר של שניהם זהה לחלוטין, השאלה האם כדאי להחליף אותו ולדרוש סמסונג מקורי? או שהם Practically זהים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. האם משהו מכיר לוח אם התומך בשני מעבדי QUAD שאינם Xeon? אם קיימים היכן ניתן לרכוש בארץ? אנו בונים שרת חישובי ורוצים להמנע מרכישת שני מחשבי QUAD תקציב עד כ 10000 ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני כבר לא בדיוק מעודכן בשנים האחרונות עקב הלימודים . אני מעוניין להחליף מחשב עקב בעיות עם הישן (I7 הדור הראשון) . שמעתי שיוצא חדש והייתי רוצה לקבל עליו פרטים . תאריך השקה תחונות וכו' והאם מומלץ לחכות להשקה (אם לא קרה) . ומה מומלץ לקחת ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by D.r Bit,

שלום אני צריך לדעת את סדר הפינים של הFRONT PANEL בלוח של IBM איני יודע תדגם אני רק יכול להגיד שזה לוח 478 כול הקטע שההדלקה לא סטנדרטית יש 4 מגעים שהם+--+ עזרתכם תעזור כאן תודה ... מצאתית את ההסבר של היציאות אבל איך זה מתחבר לסויץ של ההדלקה זה מה שאני לא מבין http://www.duxcw.com/yabbse/index.php?action=display;board=12;threadid=15003;start=0#msg81114

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. https://wccftech.com/asus-x299-refresh-rog-prime-motherboards-intel-core-i9-10000-core-x-cpus-confirmed/amp/ בהשקה של לוחותיה החדשים של החברה אושר בין היתר שבב מידע מעניין, מעבד חדש (או כנראה סידרת מעבדים) בליין ה HEDT (המעבדים היקרים של אינטל לשוק תחנות העבודה ולא לשוק הביתי) שנקרא Intel Core i9-10000 HEDT “Core-X”. לפי שמתרגשים יש להבין שהמעבד הנ"ל אינו מתאים לתושבת הסטנדרטית עליה מבוססים המעבדים הביתיים כגון ה I9 9900 אלא בתושבת LGA 2066 שנמצאת בלוחות היקרים שמיועדים למעבדים לתחנות עבודה. או מעבדים שאלו לעיתים אלפי דולרים (כדוגמאת ה Core i9-9980XE שעולה כמעט 2000$).

22. היי שלום לכם אני מעוניין לרכוש את המעבד I7 8700K אני צריך המלצה ללוח אם וזיכרון וגם קירור למעבד. (הלוח אם צריך להיות עם חיבור אופטי). החלקים מיועדים למשחקים ועריכת וידאו. יש לי מהמחשב הישן ספק של seasonic 650w ssd 120gb דיסק קשיח 1TB וכרטיס מסך HD 7870 OC יש לי מסך סמסונג 144Hz ומארז אני צריך בהמשך להחליף גם את הכרטיס מסך תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. סדרת 9 של מעבדי ה-Core נחתה לפני כמה חודשים וכעת זוכה להשלמה עם דגמים נוספים גם בשוק הביניים - בדרך להגדיל את עוצמת העיבוד הזמינה לצרכנים לכתבה

24. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... אני מתכנן לקנות ביום ראשון מחשב חדש למשחקים כבדים וסרטים. המעבד שהחלטתי ללכת עליו הוא ה-AMD 720BE בגלל הביצועים שהוא מציג במשחקים והעובדה שהוא יחסית משתלם. הבעיה היא שאין לי מושג על איזה לוח אם ללכת... אני רוצה שיהיו לי יכולות OC טובות (לא משהו אקסטרים) והבנתי שה-ACC עוזר בקטע הזה (וגם בפתיחת הליבה הרביעית)... חשבתי ללכת על ה-Gigabyte GA-MA790X-UD4... איך הוא? יש לוח עדיף עד 650 ש"ח? בנוסף, אני רוצה לקחת כקירור למעבד את ה-OCZ Vendetta 2. יש הערות או המלצות על הקירור? אני קונה את המחשב מ-TMSFOX אז חשוב שהרכיבים יהיו משם. תודה אנשים...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בעל חנות מחשבים ידועה אמר לי שכל המעבדים בסידרה 2XXX ו 5XXX של אינטל זה לא שתי ליבות זה ליבה אמיתית ואחת וירטואלית כמו HT . זה נכון ? E5200 זה ליבה אחת אמיתית ? והשניה וירטואלית ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים