עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי ישנו ילד שקיבל מחשב מחברת HP עם מפרט די עלוב CELERON D 1.6GHZ 512MB RAM DDR 2 250GB HD O\B GPU ויש לי כמה חלקים להרכיב לו. יש לו לוח של חברת HP עם חיבור PCI-E עליו הבעיה התחילה כששמתי לו כרטיס מסך GF6200,המחשב לא עלה כאשר שמתי אותו. הכרטיס תקין לחלוטין. בהגדרות BIOS שמתי את חריץ הPCI-E ראשון (שיזהה אותו קודם ללוח אם מחובר כרטיס) הבעיה המשיכה. כעת אני רוצה להרכיב לו חלקים נוספים כגון PENTIUM D 3GHZ וקיט זכרונות שיש לי רק שאינני יודע מה הבעיה שגרמה לכרטיס לא לעלות והאם בכלל הלוח יקבל את שאר החלקים. האם HP "חסמו" את האפשרות להרכיב רכיבים חיצוניים בBIOS ולכן הוא לא מקבל את הרכיב? אשמח לעזרתכם,רק רוצה לשמח את הילד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אני כבר לא בדיוק מעודכן בשנים האחרונות עקב הלימודים . אני מעוניין להחליף מחשב עקב בעיות עם הישן (I7 הדור הראשון) . שמעתי שיוצא חדש והייתי רוצה לקבל עליו פרטים . תאריך השקה תחונות וכו' והאם מומלץ לחכות להשקה (אם לא קרה) . ומה מומלץ לקחת ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום וערב טוב. יש לי מחשב ישן יחסית והייתי מעוניין לשדרג אותו. איזה מעבד + לוח + זיכרון אתם ממליצים לי? המחשב מיועד למשחקים יש לי מסך FULL HD 144Hz תומך FreeSync חשבתי לקנות כרטיס מסך RX580 יש לי כרגע זיכרון G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH X2 אפשר להשתמש בזיכרון הזה? יש לי ספק 650W של SEASONUC מעבד( I5 750 (1156

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tubuleli,

שלום לכולם אני מעוניין לדעת היכן ניתן לרכוש קבלים ללוח אם במחירים נורמלים ולא 900% יותר מהערך שלהם (80 אגורות יחידה) תודה אלי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש שכולל לוח ג'יגה בייט דגם: 7NNXP ומעבד AMD 2800+ וגוף קירור של AERO COOL מסדרת DEEP IMPACT ןהייתה לי בעיית חום רצינית ביותר בסביבות ה 90 95 מעלות!!! והמחשב היה נתקע לעיתים קרובות... ואתמול החלפתי את הלוח לחדש והבעיה הסתדרה והטמפרטורה לא עברה את ה 50 מעלות... ואז בדקתי וראיתי באתר של ג'יגה בייט שיש עדכון לביוס של הלוח ואחרי העדכון הטמפרטורה מראה לי פתאום בסביבות ה 65 מעלות. מה יכולה להיות הסיבה מתי הלוח הראה את הטמפרטורה הנכונה עכשיו או לפני העדכון והאם הטמפרטורה הזאת סבירה ?? נ.ב עשיתי OC למעבד ובמקום +2800 הוא עובד עכשיו על +3200.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום,אני מחפש זכרונות שיהיו יציבים מהירים ואמינים. אני מאמין שאני יעשה גם OC. בנתונים של הלוח רשום שהוא XMS2 READY הזכרונות של קורסאייר,במהירות 800MHZ קיבלתי עליהם המלצות,קראתי גם ביקורות והיה רשום "כל אוברקלוקר חייב כאלו" או משהו כזה בקיצור אני חם עליהם!. השאלות הם ככה. האם הם טובים, אם אני עושה OC לאיזו מהירות אני מגיע פחות או יותר. מה לגבי המהירות שעון שלהם CL כמה היא משפיעה? והמלצות לזכרון מהסדרה במחיר הזה,ואם יש המלצות אחרות. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Boomer,

אני יודע שלא בריא למחשב כיבוי והדלקה הרבה פעמים תוך זמן קצר. ל-Restart יש השפעה דומה או שאין שום קשר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חבר שלי החליט לשדרג את המחשב שלו והוא מעוניין לקנות 2 ג'יגה זכרונות הזכרונות צריכים להיות טובים לאוברקלוק, אבל BH 5 לא באים בחשבון, הלוח שלו לא מסוגל לתת להם כ"כ הרבה מתח תקציב: 2000 שקל (לשני ג'יגה) אני יודע שיש לו לוח של ג'יגהבייט, מעבד אינטל בסוקט 478, הלוח תומך DDR 400 MHZ

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by flos,

שלום, יש לי לוח אם שתומך ב800FSB אבל יכול להכיל מעבדים מסידרת 6XXX אבל ב800FSB, ואני רוצה מחשב ליעלה לי את קריסיס טוב(יש לי X1950PRO 1GB RAM וP4 3GHz) אז מה שווה לי ליקנות E6600 (שניתמך בצורה חלקית, אבל אני מחליף לוח אם עוד שנה) או E4500 שאין לי מושג עליו ואשמך שתביאו לי איזו המלצה או REVIEW. תודה רבה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת עם יש זכרון בשוק שיותר טוב מהOCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel בטווח מחירים דומה. המחשב הוא למטרות OC וכולל AMD64 +3200 DFI Ultra -D.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אינטל ממשיכה להרוויח ערימות של כסף, אך קצת פחות מבעבר, וגם מאשרת כי שבבי 10 ננומטר ראשונים יגיעו אלינו רק בעוד כשנתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/אינטל-מתעכבת-מעבדי-kaby-lake-בדרך-ייצור-ב-10-ננו/

12. Started by Yaron-Cohen,

משהו טוב לOC?? כי אני לא מבין למה פנדה מציינים את זה..! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11052

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום. יש לי מחשב בערך בן שנתיים יש לי את המעבד I5 2400 על לוח אם : Gigabyte GA-B75M-D2V S1155 יש לי חבר שעובד באינטל, ויש לי הזמדנות לרכוש מעבד במחיר נמוך. השאלה הוא מה שדרוג ראוי ומומלץ- לשימוש בגיימינג בעיקר האם יש טעם לשדרג על בסיס הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אני חייב דחוף אתר באנגלית או בעברית [ יותר טוב בעברית] שיש בו ביקורות על לוחות אם טובים... [ושיהיה מעודכן...] זה הדיון המעודכן : איך יכול ליהיות שלאביט יש ic7-max 2? הינה הקישור www.newegg.com/app/viewproduct...pa=0&page=1 תסבירו לי והינה התמונות www.newegg.com/app/Showimage.a...asp?style=album הערה : ידעתם שאין ל abit ic7 max 3 כניסה למדפסת?!?!?!?

15. שלום לכולם קניתי לפני חודש [כמעט וחצי] את המחשב שלי וקניתי איתו את המעבד 5600. היום אני מתחרת על זה כי ראיתי בנצ'מרקים ויש הבדל של איזה 20 FPS במשחקים. האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים? בזבזתי סתם 1700 שקל על המעבד והלוח אם כשיכלתי לקנות לוח P35 ומעבד E6750 בהפרש של 300 שקל? האם ההבדל שווה 300 שקל? והשאלה הנוספת מאשכול אחר הבנתי שamd dual core זה פשוט 2 מעבדי פנטיום 4 בתדר של 2.8 זה נכון? תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש ריח של שרוף מהלוח אם של המחשב, צילמתי את האזור שממנו מגיע הריח יש שם 2 כבאלים נפוחים ולידם יש חלק שהקפתי אותו בעיגול, מה החלק הזה, יכול להיות שהוא נהרס או שאני רק אחליף כבלים ולא יהיה את הריח הזה? על הכאבל רשום 6.3V 1000UF מה זה הUF?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. רציתי לדעת איך הזיכרון הזה מבחינת OC .. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3020 חשבתי לקנות שתים כאלה ולקנות גופי קירור בנפרד... זה יוצא לי יותר טוב ... וזול אגב מה ההמלצה של המומחים לזכרונות ?OC טובים צריך גוף קירור ואני רוצה שיהיו של OCZ לפחות 4 ג'יגה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ILobeIL,

היי איך אני יודע אם ללוח האם שלי אני אוכל להוסיף כרטיס מסך (לשים לו שניים). יש לכם מומלצים? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by roeesnir,

יש לי לוח X58 של Gigabyte. יש המון תקלות תאימות עם זכרונות של OCZ. אני רוצה להחליף ומתלבט בין Patriot ל - Kingston. Patriot יותר זולים. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחוץ לתחום כבר זמן רב לצערי ולא מבחירה, הלוואי והייתי יכול להישאר מעודכן במילה האחרונה שיש היום בשוק. כיום, אני עובד עם 4790K יחד עם לוח Z87. ישנה הזדמנות לשדרוג שילוש קל. השימושים הינם בעיקר למשחקים מידי פעם, (5760X1080), ככל הנראה על 1080TI ההתלבטות הינה בין מערכת 1151V2 על Z370 לבין מערכת 2066. מה מעניין אותי? OC וביצועים. צריכת חשמל / התחממות - פחות. בהנחה ומחירי הלוחות דומים עד זהים (הפרשים זניחים מבחינתי), ובהנחה והתקציב למעבד הוא סביב ה1800 ש"ח, באיזו פלטפורמה הייתם בוחרים ומדוע וכן באיזה מעבד? הנימוקים מעניינים אותי יותר מתשובה של 1 או 2. ובכיוון אחר לחלוטין, על הדרישות הללו, האם יש מ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. החברה של הזיכרון היא ceon או xeon אני לא ממש יודע איך רושמים את זה אבל אני חושב שזה הראשון (ceon). הזיכרון הוא 512MB DDR400 PC3200 אם מישהו יכול להביא לי פרטים על הזיכרון זה מאוד יעזור לי(כל פרט יתקבל:תזמונים ואיך הוא?)!!! ד"א זה דחוף!!!!!!! תודה מראש לכל העוזרים!! נ.ב בבקשה מכם אל תגיבו תגובות בסגנון הזה : "אני לא מכיר את הזיכרון הזה" או משהו כזה. ושוב תודה Ratzabi עריכה:---------------------------- אם הכותרת נראת לכם לא עניינית או משהו כזה אז תגידו לי ואני אשנה זאת בהקדם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה ההבדל בין הצ'יפסטים הבאים של אינטל: E7505 E7501 E7205 E7500 כולם לפני מה שאני יודע הם גרסאות של ה-Granit bay {או שאיך שלא קוראים לו}, רציתי לדעת מה ההבדלים בין כל הגרסאות האלו. תודה מראש, מתן.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by AvalonX,

לוח האם שלי הוא Rampage Formula יש לו כמה חיבורים פנויים Slot 1 x PCIe 2.0 x16 Slots 2 x PCIe x1 Slots 2 x PCI 2.2 איזה מהם יתן לי את המקסימום ביצועים ? הכרטיס שאני ישתמש בו יהיה כנראה ASUS U3S6 או ASUS PCIE USB3 אם יש המלצות לכרטיס הרחבה יותר איכותי רשמו בבקשה .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי לוח שתומך בדואל צ'אנל, כרגע יש לי סטיק אחד, ורציתי להוסיף עוד סטיק כדי להכפיל את הכמות ולנצל את הדואל, אבל אני לא מצליח להשיג מאותה חברה. האם זה משנה? ועד כמה שווה להתאמץ בשביל שיהיה מאותו דגם במדוייק? האם זה עד כדי כך זה עדיף ששוה כבר לקנות שתי חדשים וזהו?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים