עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Pancakes,

מחפש לשדרג את הזיכרון הכולל ל8GB, דרך סטיק אחד או שניים (לא משנה לי העיקר מה שיותר טוב/זול/מומלץ לשיקולכם) יש לי לוח אם Asrock H61M-HVS תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. האם יש בעיה להעביר לוח אם וזיכרון RAM בבדיקה ביטחונית בשדה התעופה ? האם יכול להגרם נזק כל שהו בגלל הקרינה של המשפקף הבטחוני שלהם ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by atomic rooster,

היי. הגענו לספטמבר, יש כבר צפי ? מידע כלשהו למישהו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. עם כל הרעש שעושה ה-BD ברחבי הרשת בימים האחרונים, אני מתחיל להרהר מחדש בבחירה שלי ב-SB. אני יכול לקנות לוח אם AM3+ כלשהו עם מעבד זול ולהחליף ב-BD 8 ליבות לכשיצא. לחילופין, אני יכול להשאר עם ה-CORE I7 ולוח Z68 כמו בתכנון המקורי. *אין אופציות אחרות מבחינתי. אם אינטל אזי רק המעבד שציינתי למעלה, אותו אשיג במחיר מאוד זול. SB-E אוכל לקנות רק במחיר מלא ולכן הוא לא אופציה (בנוסף כנראה יצא אחרי ה-BD). נקודה נוספת היא מערכת קירור המים שכבר הוזמנה ובדרכה לארץ. הבלוק לדעתי לא מתאים ל-AM3+ (למרות שבטח אפשר לקנות מתאם) Swiftech Apogee XT (R2) revision 2

5. יש לי לוח אם של ASUS מדגם M2N-E . מבחינת זכרונות, הבנתי שהגעתי למקסימום - DDR2 מהירות 800 (שכרגע יש לי 4 ג'יגה). מבחינת המעבד, יש לי 5000+ ורציתי לדעת האם יש לאן לשדרג והאם זה שווה את זה ? ממה שראיתי זו ההצעה היחידה הקיימת - http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=792388 האם זה יהיה שיפור משמעותי ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי שלום לכם אני מעוניין לרכוש את המעבד I7 8700K אני צריך המלצה ללוח אם וזיכרון וגם קירור למעבד. (הלוח אם צריך להיות עם חיבור אופטי). החלקים מיועדים למשחקים ועריכת וידאו. יש לי מהמחשב הישן ספק של seasonic 650w ssd 120gb דיסק קשיח 1TB וכרטיס מסך HD 7870 OC יש לי מסך סמסונג 144Hz ומארז אני צריך בהמשך להחליף גם את הכרטיס מסך תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחוץ לתחום כבר זמן רב לצערי ולא מבחירה, הלוואי והייתי יכול להישאר מעודכן במילה האחרונה שיש היום בשוק. כיום, אני עובד עם 4790K יחד עם לוח Z87. ישנה הזדמנות לשדרוג שילוש קל. השימושים הינם בעיקר למשחקים מידי פעם, (5760X1080), ככל הנראה על 1080TI ההתלבטות הינה בין מערכת 1151V2 על Z370 לבין מערכת 2066. מה מעניין אותי? OC וביצועים. צריכת חשמל / התחממות - פחות. בהנחה ומחירי הלוחות דומים עד זהים (הפרשים זניחים מבחינתי), ובהנחה והתקציב למעבד הוא סביב ה1800 ש"ח, באיזו פלטפורמה הייתם בוחרים ומדוע וכן באיזה מעבד? הנימוקים מעניינים אותי יותר מתשובה של 1 או 2. ובכיוון אחר לחלוטין, על הדרישות הללו, האם יש מ…

8. Started by galalos,

שלום יש לי את הלוח p5g41c-lm מתקין לו עוד כרטיס זיכרון הפעלה מחדש הלוח אינו מקבל את הזיכרון ניסתי על 2 כרטיסי זיכרון מה יכולה להיות הסיבה לאי קבלת הזיכרונות תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכווווולם קצת מידע על הציפסטים החדשים של NVIDIA... C51XE+MCP55PXE MCP55P SLI MCP55 Ultra פרטים בפנים... שמות קצת מסובכים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tomererez,

שמעו התכנון שלי זה לקנות עכשיו את המעבד: INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - BOX וכרטיס בודד של AMD Radeon HD 6870 עכשיו השאלות שלי הם ככה: 1) האם הקירור שבא עם החבילה של המעבד הזה הוא טוב (יעני חבילת הBOX כמו שניתן לראות פה) 2) האם בעתיד שאני ירצה אולי לשדרג את המחשב שלי ולקנות עוד כרטיס HD 6870 ולעשות CROSSFIRE, אז האם יהיה לי צוואר בקבוק? יעני עם שני HD 6870 והמעבד I7 950 אה, עוד משהו, האם המעבד i5 760 יספיק לי כדי שלא יהיה לי צוואר בקבוק עם שני 6870? תודה ומקווה שתענו לי מהר (ואל תדאגו אני מצטייד מראש במעבד Gigabyte GA-P55A-UD4 שיש בו אפשרות לCF, ושני החריצים שלו הם X16 וינצלו את הכרטיס עד הסוף)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by idoshk,

המפרט שלי הוא: e4300 intel 965SS kingstone 1gb X2 a-data 512mb X2 hd4670 512mb ezcool 500w מארז מיד אני רוצה להחליף את הלוח אם שלי למטרות OC בינוני, חשוב שיתמוך בPCI-E2.0, ארבע חריצי זכרון, ושיתמוך עד\לפחות 800MHZ בזכרונות.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bluemail,

מה כול הפיצרים שהוא מכיל ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by srolik,

רכשתי לא מזמן מחשב חדש I7 עם 12GB זיכרון אני עובד הרבה עם תוכנות גרפיות ותלת מימד - אך המחשב מנצל רק ליבה אחת ( אני ראואה שהוא מגיע מקסימום ל25 אחוז ניצול) ובמצב כזה המחשב ניהיה איטי בריבוי משימות ברינדור ב 3DMAX זה כן משתמש בכל הליבות מה ניתן לעשות על מנת שהמחשב ישתמש בכל הליבות תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב, הזמנתי דרך מישהו שחזר לארץ חלקי ליבה למערכת i7 שאני מרכיב. אחד מהם זה זכרון של OCZ OCZ Gold 12GB (6 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227422 עשיתי טעות ורכשתי את גירסת GOLD במקום גירסת ה-PLATINUM. שהTIMING של GOLD Timing 8-8-8-24 שהTIMING של PLATINUM Timing 7-7-7-24 אני מתכוון להרכיב מערכת i7 920 עם הלוח של GIGABYTE הGA-X58-UD5 ולהמהיר את המעבד ל4 גיגה הרץ. המחשב נועד לעריכה, רינדורים ואפטר אפקטס. האם למכור בארץ (זה חדש באריזה) ולרכוש זכרון מהיר יותר? האם זה מאוד נורא ענין הלייטנסי? עד כמה זה ישפיע על הביצועים? או שהפרט הזה פחות עקרוני? במה זה ישפיע אם בכלל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח אם חדשים מכיוון שאני מעביר את שלי לאחי הקטן ואני רוצה לרכוש לעצמי מעבד ולוח אם חדש שיפעל טוב יותר מהקודם. הכרטיס מסך נשאר. הכרטיס מסך הנוכחי הוא: 8800GTS 512MB 92G שאני מרוצה מימנו מאוד ולכן אני משאיר אותו בשבילי. הספק הוא חדש מלפני יומיים: FSP EPSILON 450W 80PLUS. המחשב הנוכחי שלי מספק אותי מאוד מבחינת משחקים וכו' (AMD 4600+ DUAL CORE 2.7GHZ), אך אני צריך להעביר אותו אז החלטתי לקנות חלקים חדשים. השימושים במחשב: משחקים, עבודה משרדית, סרטים. אז התקציב הוא 1000 שקל למעבד + קירור מעבד + לוח אם. אין לי בעיה לעשות למעבד החדש כמובן אוברקלוק. עכשיו האם באמת כדאי לשדרג את המחשב שלי עם חלקים חדשים במסגרת התקציב הזה או להשאר עם החלקים הקודמים? המפרט ה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ערב טוב איזה מהזכרונות טובים יותר? גם לביצוע אובר קלוק אלה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17600 או אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=17241 תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Doron404,

האם המהירות הכפולה מושגת גם כאשר משתמשים ב3 סלוטים, שאחד מהם שונה? הסידור אצלי כרגע: 256MB == 256MB == 512MB הוא יקרא את 2 הראשונים במהירות כפולה? וכמה שיפור בתכלס נותן הDual Channel DDR הזה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. האם תוכנת AVID תומכת בכרטיס הקול המובנה בGA-X58A-UD3R X58 CHIPSET ? מזמין יום ראשון את המפרט, ורק עכשיו שמתי לב שהכרטיס קול בלוח אם הזה הוא REALTEK! לא הצלחתי למצוא מידע בשון מקום לגבי הכרטיסים שAVID תומכת בהם, אשמח לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by b127,

שלום! השתחרר לי סכום כסף סביר לשדרוג המחשב. ורציתי לקבל חוות דעת איפוא כדי להשקיע את הכסף, שיתנו דחיפה טובה למערכת. השימוש העיקרי הוא פוטושופ. ועיבוד תמונה. לוח אם ASUS P5WD2 הרגיל, לא תומך קונרו. מעבד D930 עובד כרגע על 4.2 יציב כסלע כבר חצי שנה. זכרונות 667 "פושטים" עובדים עד 720-740. 2* SCSI 10K RPM 72GB בRAID לקבלת מהירות. אני עוד לא יישמתי את הרייד אבל זה בתכנון קרוב. ואני הולך על הרייד לקבלת ביצועים, כי אני לא מפחד מאיבוד מידע כל כך. מסך 22'' HP P1230 עכשיו מה הייתם ממליצים בהשקעה של 2000 - 2500? אופציה א' להחליף לוח ומעבד, ולהישאר עם הזכרונות הקיימים. שזה אומר לוח P5B DELUXE ומעבד E6400 שיגיעו בבאס 360 לתדר 2900 +-. מחיר בערך 2300. אופציה ב', להשקיע בהרחבת הזכרון ל4…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by AlcHEMisT,

לוח אם EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT מעבד INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache זכרונות Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ כל זה, במידה ואני יחליט לקנות יעלה לי כמעט 3000 ש"ח. השאלה שלי האם בתקציב הזה אפשר לקנות שילוש יותר טוב, מה דעתכם? שאלה נוספת היא לגבי לוח האם שכולל כרטיס מסך, האם הוא שווה משהו? אני לא גיימר אבל אני מצפה לביצועים טובים, אולי בעתיד אני אוסיף כרטיס גרפי. אשמח לקבל תגובות.... :lamer:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by WarMachine,

לחבר שלי מצוי המעבד הזה והוא רוצה שאני אעשה לו אוברקלוק ,נראה לי שאלו המעבדים הישנים ולא הנורטווד כי אני לא זוכר שיצא נורטווד של 1700,בכל מקרה אם זה המעבדים הישנים כמה אוברקלוק אני אוכל כבר לעשות והאם זה באמת מעבד Williamate

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by eddy,

מה עדיף עם מעבד AMD ו-SDRAM? ECS k7s5a +שנה אחריות או Gigabyte GA-7ZXE + שלוש שנות אחריות המחיר בדיוק אותו דבר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שהוא כמובן : 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון תמיד אני עושה בלאגן ולא מתאים אותם הלכה, אני רוצה לבנות מערכת מבוססת מעבד AMD ATHLON XP 1800. כמה זכרון,איזה סוג ואיזה לוח אם הם המומלצים למערכת מבוססת המעד הנ"ל ? תודה !!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מי שהוא יכול להביא לי מספרי טלפון של מפעלים שמייצרים רכיבים למחשב אני חייב ליצור איתם קשר! תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כשקניתי את המחשב שלי, הוא היה AMD Athlon XP 1700+ . לאחר מכת ברק (LOL) נשרף לי המחשב במסגרת האחריות החליפו לי אותו. כשהם החליפו לי אותו, הם שמו לי AMD Athlon XP 1800+ , דבר דיי שכיח שאחריות עושה במקרה של חוסר בחלפים מיושנים. עכשיו הבעיה: בזמן האחרון, שמתי לב שהמעבד שלי מזוהה כ AMD Athlon prossessor , וכי הוא עומד על 1150Mhz , בכל התוכנות שבדקתי (Aida, EVEREST, CPU-Z, WINDOWS) . לפי אותם התוכנות, המעבד הוא בטכנולוגיית Palimino, והוא אכן Athlon XP. לפי הידע שלי , ה 1800+ רץ על 1.5Ghz ולא על 1.1Ghz, ובכלל, איך לא מצויין הדגם המדוייק של המעבד?! האם יכול להיות שאני צריך לעשות עידכון BIOS או משהו? ולשאלה אחרת, אני כנראה משדרג בזמן הקרוב את הלוח והמעבד. חשבתי ללכת על AMD Athlon…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.