מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
תמיד מדברים על התקנת הדרייברים החדשים ביותר ללוח אם, אך מה להתקין בדיוק? מהאתר של יצרנית הלוח אם או של הצ'יפ סט? והאם הדרייבר הזה כולל תמיכה בכרטיס רשת מובנה, כרטיס קול מובנה ודרייבר לבקר sata לעבודה ב-ahci? אשמח להכוונה , תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר "טכנו" ושם ראיתי באחת החדשות שOCZ מוציאה מוצר מהפכני שיאפשר לזיכרון לקבל הרבה יותר מתח ממה שהלוח נותן בלבד. המוצר הזה ייתן כנראה אפשרות למתחים מעל ל 3V (לא ידוע בדיוק כמה אבל משהו מספק וגבוה מספיק לאוברקלוק טוב) שזה ממש פיתרון מעולה לבעלי לוחות כמו שלי למשל שבהם הלוח נותן רק 2.8V. נשמע מעולה ביותר, יש למה לחכות! (*כל הקרדיט לחברי הטוב אנטולי שמעלה חדשות באתר טכנו).
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ריח של שרוף מהלוח אם של המחשב, צילמתי את האזור שממנו מגיע הריח יש שם 2 כבאלים נפוחים ולידם יש חלק שהקפתי אותו בעיגול, מה החלק הזה, יכול להיות שהוא נהרס או שאני רק אחליף כבלים ולא יהיה את הריח הזה? על הכאבל רשום 6.3V 1000UF מה זה הUF?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8434&Itemid=37 תוסיפו לזה את העובדה שיצא מעבדים הכי חזקים בהתחלה (כמו אקסטרים כיום) ולומרות שהם 45 נאנו, תהליך ייצור מורכב פי כמה (יש בקר זכרון וכו' על המעבד). תוסיפו לזה שיצטרך רק DDR3 שלא הולכים לרדת במחיר בזמן הקרוב הרבה(והמהירים עולים הרבה) ואת העובדה שצטרך קירור שונה (סוקט אחר) ותקבלו מערכת שבקלות יכולה להגיע למחיר הבא: לוח אם = 2000 שקל ויותר זכרונות = 2000 שקל ויותר מעבד = בהתחלה מעל 6000 לדגמי אקסטרים (יעלה יותר מ1000 דולר ליחידה בארה"ב כשקונים 1000 יחידות) וקירור = בין 200-400 ונקבל חתיכת מחיר (לא צריך לחבר אפילו) וכל זה עבור מה 30 אחוז שיפור לפי מה שאינטל טוענת. ובפועל לפי מבחנים ראשונ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי דיי ישן כבר אבל הוא בהחלט עומד בגבורה בכל המשימות שאני מציב בפניו, וזה כולל משחקים (רוב הזמן עם הקרבה מוחלטת של האיכות לטובת ביצועים מינימאליים). אין לי יותר מדיי נסיון עם מעבדים כנגד כרטיסי מסך אבל אני דיי בטוח שהמעבד שלי חלש *משמעותית* בהשוואה לכרטיס המסך (X1600pro, במשחקים מסויימים אני מקבל מקסימום FPS אבל לפעמים כשיש המון טקסטורות, זה יורד ל20% מהמקסימום, כמעט ואין ירידה בביצועים במעבר בין רזולוציות, רק בגבוהות ביותר). ניתן עדיין למצוא מעבד בתצורה הזאת (AMD 754) במחיר סביר? * חיפוש קצר בזאפ העלה מעבד פוטנציאלי מעניין במחיר חשוד מעט - Athlon 64 3200+ (2.2ghz, 512 cache) במחיר 280 ש"ח, האם זה יהווה שיפור משמעותי לעומת המעבד הנוכחי שלי (Sempron 2600+, 1.6ghz, …
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעבר הלא רחוק הומלץ לי כאן לרכוש לוח אם DFI INFINITY 975X עבור מעבד קונרו E6400, כאשר עליו יתבצע OC סולידי (BUS ל- 333MHZ). ממה שהספקתי להבין, בשביל לוח אם עם צ'יפסט 975X שמיועד להמהרה, ה- DFI הנ"ל הוא לוח מאוד משתלם. קראתי בכמה מקומות, שהצ'יפסט 965P החדש הוא יותר טוב מה- 975X, אך הלוחות המבוססים על 965P אינם חזקים ל OC כמו ה- 975X. עכשיו לשאלה שלי: עבור ה OC שאני מתכוון לבצע, האם לוח 965P יהיה עדיף לי (כמו ASUS P5B \ P5B DELUXE) על פני לוח 975X (כמו DFI INFINITY), שהרי לוח 965P יאפשר לי גם כן לבצע את ה OC המתוכנן, ומצד שני הצ'יפסט שלו יותר חדש ומתקדם ??
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היות ומדובר בזכרונות מסוג חדש, אני מניח שזה מתאים לכאן: http://www.hayadan.org.il/BuildaGate4/general2/data_card.php?Cat=~10~~484947675~Product~~0~&ru=&SiteName=hayadan&Clt=&Bur=973941882&PHPSESSID=b2c9413a3257ed1b1db85ee751b0e500 פיתוח זכרונות מסוג חדש - בשיתוף חוקרים ישראלים.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז קניתי ב-ksp מחשב ואמרתי למוכר שיביא לי את המעבד- ?Athlon64 3200+ (S-939)? אבל הוא שם לי-?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? מה זה לעזאזל? ההפרש במחיר הוא 50 שקלים והאם עליי להתלונן על כך?(אני לא יודע עוד מה זה VENICE CORE?)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבאתי אחד לארץ מהUK, אני אקנה בקרוב לוח + מעבד (כנראה 2.0 C0 - שדרוג ל1.8 שלי). מה שאומר שאני צריך למכור את המערכת דות'ן הישנה שלי (בחתימה) http://rotter.name/User_files/nor/4284383b52c28206.jpg כנראה שאני אלך על P4P800-SE.. בתקווה להשיג באס 250 ומעלה. מקווה לעבור את ה170 FSB שעשיתי עם הלוח הקודם, וגם לשפר קצת את המהירות המקס' (2.4 הגעתי ללא מודים על מתח דיפולט, שימוש במתח חוט היה נותן עוד 0.3V וכנראה איזה 2.7 )
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=419626 AMERICAN DATA סוג DDR עולה כמו 512 בחנויות אחרים.האם מישהו התנסה? (יש לי במחשב זכרונות של ELEXIR שרשום על אחד מהם AMERICAN DATA ואברסט מזהה את הציפ כMICRON) יש מצב שזה אותו חברה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מעבד של שAMD שקניתי מPCHARDWARE. השוותי אותו למעבד שאמור להיות זהה, בחנות מקומית ויש הבדל מסוים בצורה של המעבדים. איך אני יכול לבדוק (אם בכלל) איזה מעבד הוא מקורי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עריכה שלי בנוי על הלוח אם הזה שהלך לעולמו (בגלל קצר שעשיתי בספק כוח!!!) נכון שזה לוח ענתיקה אבל אולי יש למישהו במחסן מחשב ישן ויכול לבדוק לוח אם של אסוס מדגם p4 t533-c תודהההההההההה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרגע רק לוח וכרטיס מסך כרגע יש לי מעבד פנטיום 4 2.5 אני רוצה לוח עם PCI-E ויתמוך גם במעבד שיש לי וגם בפנטיום D (שאני יוכל להחליף בעתיד) ועוד שאלה, אפשר להפעיל זיכרון DDR על לוח שמאפשר DDR2?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 256 זכרון עם מהירות 200.מה עדיף להוסיף 512 עם מהירות 400 או להעיף את ה256? כי אם אני ישאירק את ה256 זה יעבוד לי על מהירות 200 ואם אני ישאיר אני יהנה מ256+512 אז מה כדאי?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שDH67CL של intel טוב, יש למישהו עוד המלצות ללוחות אם, טובים, באותה הרמה וטווח מחירים? של gigabyte , Asus , MSi ל H67
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Athlon XP1700 כשAMD יעבירו את הXP לעבוד בליבת Thoroughbred אני אוכל לשים מעבד 2200 של Thoroughbred על הלוח הקיים כמו הPlamero ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום המחשב קרס הרצתי בדיקת טמפרטורה וקיבלתי מסנסור שבלוח האם טמפרטורה של 76 מעלות בכונן של קינגסטון (ssd ) נבהלתי וכיביתי את המחשב. לאחר כמה שעות הפעלתי את המשב וקיבלתי 60 מעלות באותו סנסור ( תמונה מצורפת ) , הורדתי תוכנת בדיקת בריאות של היצרן קינגסטון שבדקה את ssd ומצאה 37 מעלות. אני מנסה להבין מדוע המחשב קרס? ומה פשר הטמפרטורה של 76 מעלות ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
כמו בכותרת בנוסף חייב בקר IDE אחד לפחות כרטיס רשת על הלוח בעצם נראה לי שכולם תומכים בזה לא מתוכנן OC
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין gigabyte לבין msi.. אשמח לדעות והסברים למה כן ולמה לא תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות 8 גיגה זכרון ורציתי לדעת איזה כדאי. האם יש הבדל מורגש בין המהירויות והתזמונים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://www.gearbest.com/laptops/pp_632454.html אני לא מכיר אותו, והמחיר בשילוב המשקל אטרקטיביים עבורי. המחשב מיועד לעבודה על מסמכים (מספר קבצים וורד ו- PDF פתוחים במקביל )+ גלישה בסיסית באינטרנט בלבד. לא לצפייה בסרטים וודאי לא למשחקים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח X58 של Gigabyte. יש המון תקלות תאימות עם זכרונות של OCZ. אני רוצה להחליף ומתלבט בין Patriot ל - Kingston. Patriot יותר זולים. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי X2 TwinMos 1024MB DDR2 667Mhz http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9083 ובטח בגלל שלא היה במלאי הם דחפו לי במקום Samsung 1024 DDR2 667Mhz X2 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9086 תאחלס הסמסונג יקר יותר השאלה מה עדיף כי שמעתי ביקורות ממש טובות על הTWIN... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, Number Lock לא פעיל באופן אוטומטי גם לאחר שניגשתי לביוס והורתי לו לפעול באופן קבוע. האם עדכון לביוס אמור לפתור בעיה כזו ? ? מדובר במחשב שולחני: Dell Optilex 755 גרסת ביוס: A04 11/5/2007
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-