עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי אני צריך המלצה למעבד הכי טוב שיש למשחקים כבדים לסרטים אני לא עושה קידודים ולא נראה לי שאני יעשה גם OC אז לא צריך להתחשב בזה ובקשר ללוח אם אני כבר יתאים אותו למעבד אני כרגע רוצה לדעת איזה הכי טוב שאני יקנה ... תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, בשבוע-שבועיים הקרובים אני הולך לרכוש לי מחשב [כניראה מ FOXPC ]. המחשב מתוכנן ל CrossFire עתידי של 4870. אני רוצה 2 יציאות PCI-E 2.0 x16 עכשיו הגעתי ללוח Gigabye X38 DS4 ו DS5, רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם כמו כן אני לא יודע איזה מעבד עדיף לי, Q6600 או Q9300. אני רוצה QUAD ! ברור לי שכרגע הוא לא מנוצל על ידי כל המשחקים אבל אני לא הולך לקנות מחשב בשלוש שנים הקרובות ולכן אני רוצה השקעה עתידית. היתי רוצה שיסבירו לי מה ההבדלים בין שני המעבדים ואיזה יותר כדאי.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by zaroor,

1-מה זו ההגדרה הזאת- write recovey time יש בערך מ-2> עד 5 2-מה זה hyper phate 2 3-לגבי קביעת התיזמונים לזיכרונות-אני רואה במס' מחשבים אם בביוס יש הגדרת על אוטומט > בוחר MANUAL ואז הוא מציג את המספרי תיזמון שהוא זיהה בעצמו , שומר ויוצא מהביוס ,,בתוכנת CPU-Z אני רואה מספרי תיזמון שונים -לא כמו בביוס----אז זה אומר שהוא מזהה את האפשרויות תיזמון בלשונית ה SPD לפי מגהרץ והתיזמון המתאים לו ... אז האם צריך לשנות בביוס לפי מה שהיה רשום ב CPU-Z ???? ולמה הם שונים בזיהוי התיזמון בדקתי את הביוסים והם מעודכנים מה קורה שאלתי משהו קשה מידי ?????לא עונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by demonshlomo,

ערכתי את ההודעה במקום לפתוח תרד חדש..... החלטתי לקנות :intel 2600c 800 bus איזה לוח טוב בשבילו? אני לא צאיך SATA או RAID או כל מיני שטויות רק שיהייה לפחות 4 USB ושהוא יתן לי להוציא את כל מה שאפשר מהמעבד והכרטיס מסך (לא OC!) אני לא הולך לעשות OC! תודה רבה! חשבתי על הלוח הבא: ABIT IC7, Intel 875P chipset for Socket 478 P4 Canterwood ATX motherboard RETAIL ישלי הצעה עליו ב124$ זה שווה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ilan_fix,

היי.. חבר שלי קנה מחשב, בהצעת המכיר היה כתוב במפורש מעבד core2duo E6300. המחשב , עם לוח אם Asus P5LD2-VM SE (לא ידוע לי אם pcb rev2) מציג את המעבד כpentium 4 D בעל ליבה כפולה. המוכר טוען שהוא בדק שהכניס את המעבד הנכון, ופשוט הלוח אם לא יודע להציג את שם המעבד כראוי. גם הציע לי לפתוח את המחשב, להסיר את המאוורר, ולראות מה כתוב על המעבד בעצמי. אבל אני לא חושב שכדאי לעשות את זה למחשב חדש... מישהו שמע על כזה דבר? ודרך אגב, איך אפשר בלוח הזה לבטל את הלוגו של אינטל בהפעלת המחשב, כךף שיציג את הנתונים ולא את התמונה? תודה...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מתכוון לרכוש Q9400 שישמש לתחנת עבודה, גיימינג ו OC (אגב, ה AC7PRO יספיק להמהרה של 2.66Ghz @ 3.0Ghz?) ההתלבטות הראשונה שלי הייתה בין P5Q של אסוס ל UD3P של גיגהבייט בסופו של דבר בחרתי בגיגהבייט שכן יש לו יתרון של יציבות, אורך חיים וקירור ההתלבטות הנוכחית שלי היא בין ה UD3P ל DS3R יש סיבה שה DS3R יקר יותר ומשתלם יותר לבחור בו? כמו כן, אני מחפש סט של 2X2 שלא יגביל אותי בהמהרה של עד 3.2Ghz וישתלם למחיר אפשרויות שמצאתי G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 420 ש"ח G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 435 ש"ח G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 500 ש"ח Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit 405 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by zik125,

שלום לכולם אני קונה מעבד I7 920 ורציתי לדעת איזה לוח אם מומלץ כדאי ומשתלם למעבד הזה(עדפות לגיגהבייט או אסוס) אשמח לתגובות תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני מחפש לוח אם תומך AMD Socket 939 (תאימות למעבד Athlon 64) חריצי RAM מסוג DDR בלבד. מישהו מכיר חנות שמוכרת לוחות-אם חדשים כאלה? מצאתי לוחות-אם שתומכים במעבד אבל כל מה שמצאתי מתאים לזכרונות DDR2.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כבר כמה שנים טובות שאני קונה מחשבים לפי ההמלצות בפורום ובמדור המפרטים המומלצים. תמיד יצא שלצרכי הומלץ כאן לוח של גיגבייט. אני אומר באופן גורף: אין פעם אחת שלא היו בעיות איתו. אם בבקר GSATA שלהם, שתמיד נדרשתי לכבותו, אם בעיות ב AHCI שגם תמיד בסוף נאלצתי לבטלו מהביוס, וכעת במפרט הנוכחי, ריסטרטים עצמאיים (בעיה ידוע בכל העולם עם הלוח הזה), שגם נפתרת רק אם אני מכבה לא מעט דברים בביוס. בקיצור, נמאס. אני חושב שנתתי מספיק צ'אנס (לפחות 6 לוחות ברצף). אודה להמלצה שתתאים למפרט שלי ללוח שאינו גיגבייט. אסוס יהיה נחמד, אך ממש לא חייב. משהו מקביל לשימושי מולטיטסקינג כבדים, מעט משחקים (CS) וזהו.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. טוב אני צריך לוח תותח לOC עד 900 שקל, המפרט לא בטוח עדיין quad כנראה ה 9450 לוח אם atx כנראה ה gigabyte ex38 ds4 (יש לכם הצעה יותר טובה)? זיכרונות - לא בטוח (לא מצאתי זיכרונות במהירות של 1066mhz בשביל לנצל את המהירות של הלוח אם) (צריך גם המלצה לזיכרונות טובים מהירים וזולים). כרטיס מסך די גדול geforce 8800gt 320mb בתכלס המחשב צריך לעלות במקסימום 5k. ואני מתכנן OC

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם עבור HTPC אני רוכש מארז עבור לוח בגודל רגיל, ATX. למרות שכרגע אין בשוק מבחר גדול של מוצרים תומכים ב- USB 3.0 הראיה שלי היא לטווח רחוק כך שאני אוכל להעביר קבצים גדולים במהירות באמצעות USB או דיסק נייד. שאלה כללית להבנה, האם לוחות שאין בהם חיבורי USB 3.0 יוכלו בעתיד לרכוש כרטיס הרחבה עם מספר חיבור USB 3.0 ולהנות מהטכנולוגיה והמהירות או שיש תנאי מסויים שהלוח צריך לעמוד בו כדי לספק את הביצועים של USB 3.0 ? שאלה שניה הלוח הזול ביותר שמצאתי הוא של GIGABITE GA-P55A-UD3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3242 המחשב שאני בונה כאגע מבוסס על אינטל, האם תמליצו לעבור ל- AMD ? האם זה ישפיע על הקרור שאני זקוק ל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. נכנסתי לאתר "טכנו" ושם ראיתי באחת החדשות שOCZ מוציאה מוצר מהפכני שיאפשר לזיכרון לקבל הרבה יותר מתח ממה שהלוח נותן בלבד. המוצר הזה ייתן כנראה אפשרות למתחים מעל ל 3V (לא ידוע בדיוק כמה אבל משהו מספק וגבוה מספיק לאוברקלוק טוב) שזה ממש פיתרון מעולה לבעלי לוחות כמו שלי למשל שבהם הלוח נותן רק 2.8V. נשמע מעולה ביותר, יש למה לחכות! (*כל הקרדיט לחברי הטוב אנטולי שמעלה חדשות באתר טכנו).

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. עשיתי מחקר לא קטן על ה Twimos כל מחשב ששמתי את הזיכרון הזה גרם לבעיות שזה כולל איטיות אי תאימות עם חומרה - תוכנה וכו' שמתי זיכרון אחר והמחשב עבד יותר מהר אבל עשה ריבוט ( ריסטרט ) .. אני רוצה ללכת היום לקנות זיכרון חדש ! השאלה מה לקנות במקום ה TWIMOS ? A-DATA ? KINGMAX ? KINGSTON ? תמליצו על הכרטיס ( יצרן ) ועל השבבים שלו ( יצרן ) תודה ..

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by KoDkOd,

שלום, איזה לוח אם אתם ממליצים למעבד AMD XP 1600+ ושיתמוך גם בכרטיס מסך HERCULES RADEON 8500 LE והכי חשוב שלא יעשה בעיות ושיהיה אמין! אתם מכירים משהו ? ;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shlomom,

היות ומדובר בזכרונות מסוג חדש, אני מניח שזה מתאים לכאן: http://www.hayadan.org.il/BuildaGate4/general2/data_card.php?Cat=~10~~484947675~Product~~0~&ru=&SiteName=hayadan&Clt=&Bur=973941882&PHPSESSID=b2c9413a3257ed1b1db85ee751b0e500 פיתוח זכרונות מסוג חדש - בשיתוף חוקרים ישראלים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני קצת לא מעודכן בשינויי החומרה האחרונים הבנתי שזה SOCKET 775, אבל אני לא בטוח שכל הלוחות בתושבת זו מתאימים לו, כי רק בחלק מצוין שזה Conroe Supported... איזה לוח אם (עם כרטיס קול מובנה), הכי משתלם למעבד זה? תודה..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ea666,

האם כדאי לי לשדרג למפרט הנ"ל בהתחשבות שאני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש בשנה וחצי הקרובות... adm 3500+ 939 winchster msi neo2 nforce3 muchkin 512*2 3200PC ולהשאיר את ה רדאון 9800XT שלי ואת כל שאר המחשב (מסך,מקלדת,מארז...) משתלם לי או שכדאי להחליף למפרט אחר... ואני לא מתכוון לעשות OC בשום פנים אז זה לא לשיקול...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מעוניין לקנות לוח אם בתושבת 775 שתומך בSLI אך מצד שני גם טוב מאוד בOC לפחות כמו הלוח שיש לי עכשיו... יש חיה כזו?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום צריך את דתעכם איזה כרטיס יותר טוב לאובר קלוק SUPERTALENT או TwinMOS?? TwinMOS? 1GB 667 CL 4 SUPERTALENT 1GB 667 CL5 מה יותר טוב ל OC ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מעבד : Intel Core i7-4790K. כרטיס מסך :: GIGABYTE GTX970G1 זכרון: 16G 1600MHZ אני מתלבט בין : 1. ASUS Z97 1150 -PRO GIGABYTE GA-Z97X-UD5H 2 asus maximus vii hero 3 המטרות הן: תכנות ומשחקים!!!!!! תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by electrokid,

שלום, חדש כאן וצריך קצת הדרכה ברכישת מעבד ללוח אם 915P MSI או ידוע כ- (7058 combo) מיד שנייה. לצערי המעבד הנוכחי כנראה בסוף חייו (מתחמם מהר מאד ומכבה את המחשב לאחר 10 שניות). כנראה המשחה התייבשה וגם אחד הקליפסים של גוף הקירור (775 אינטל העגול) לא ישב טוב... המעבד הנוכחי הוא 3.00GHZ/1M/800. הצלחתי להיכנס ל-PC Health ב-BIOS ולראות שהטמפ' מתחילה ב-75 ואף מגיעה ל-90 מעלות! ~ בספר של הלוח כתוב שהוא תומך במעבדי Prescott : Supports Intel® Pentium 4 Prescott LGA775 processors in LGA775 package. Supports up to Pentium 4 3XX, 5XX & 7XX sequence processor or higher speed. Supports Intel Hyper-Threading Technology. לינק PDF: http://premioinc.com/pc/manuals/mb/915P/915P.pdf על …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המחשב שלי דיי ישן כבר אבל הוא בהחלט עומד בגבורה בכל המשימות שאני מציב בפניו, וזה כולל משחקים (רוב הזמן עם הקרבה מוחלטת של האיכות לטובת ביצועים מינימאליים). אין לי יותר מדיי נסיון עם מעבדים כנגד כרטיסי מסך אבל אני דיי בטוח שהמעבד שלי חלש *משמעותית* בהשוואה לכרטיס המסך (X1600pro, במשחקים מסויימים אני מקבל מקסימום FPS אבל לפעמים כשיש המון טקסטורות, זה יורד ל20% מהמקסימום, כמעט ואין ירידה בביצועים במעבר בין רזולוציות, רק בגבוהות ביותר). ניתן עדיין למצוא מעבד בתצורה הזאת (AMD 754) במחיר סביר? * חיפוש קצר בזאפ העלה מעבד פוטנציאלי מעניין במחיר חשוד מעט - Athlon 64 3200+ (2.2ghz, 512 cache) במחיר 280 ש"ח, האם זה יהווה שיפור משמעותי לעומת המעבד הנוכחי שלי (Sempron 2600+, 1.6ghz, …

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by alia,

שלום-קניתי זכרון קינגסטון cpuz וגם everest מראים שזה מסוג יונדאי צירפתי צילום. האם כך זה צריך להיות או שיש חשד? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dcaspi,

שלום, קראתי איפשהו באינטרנט על האפשרות: WAKE ON RING דבר ראשון, מפרט מערכת רלוונטי: Win xp, Intel Pentium III 550Mhz overclock to 600Mhz עכשיו, נכנסתי לביוס, וחיפשתי וחיפשתי אפשרות כזאת. בסוף, ראיתי משהו כזה: Resume on ring ניסיתי להפעיל, אבל גם זה לא עבד. היה שם אפשרות כמו: Wake on Alarm ברגע שאתה מפעיל את זה יש אפשרות לרשום תאריך, שעה, דקה, ושנייה. כיוונתי את זה בדיוק דקה פלוס לשעון של הביוס, כיביתי את המחשב וזה לא פעל. נסיתי שוב, ושוב לא פעל. כמה שאלות: יש אפשרות להפעיל את האפשרות שהמחשב שלי ידלק ברגע שאתקשר לקו, אם יש לי ISDN? (הקו השני מחובר רק למחשב) האם עדכון לביוס יעזור? תודה, דן.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. הזמנתי X2 TwinMos 1024MB DDR2 667Mhz http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9083 ובטח בגלל שלא היה במלאי הם דחפו לי במקום Samsung 1024 DDR2 667Mhz X2 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9086 תאחלס הסמסונג יקר יותר השאלה מה עדיף כי שמעתי ביקורות ממש טובות על הTWIN... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים