עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by andrei21,

רציתי לדעת את ההבדלים בין הצ'יפסטים עד עכשי הבנתי ש P תומך יותר בריבוי כרטיסי מסך ו H בליבה גרפית אין לי צורך לא בזה ולא בזה חשבתי על המערכת הבאה מעבד Intel Core i5-750 Tray I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold OCZ3421K אשמח מאוד לשמוע דעות והצעות לגבי הלוח אם בעיקר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by davidt99,

ה-P55: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2177 ה-H57M: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2179 שניהם אותו המחיר, מה עדיף? (קונה מעבד i5 עם כרטיס מסך 5770) ומה לגבי הבעיה עם הלוחות P55 של Gigabyte? הבעיה נפתרה או שעדיף להתרחק מהם? הלוחות האלו לא תומכים ב Memroy Triple Channel נכון? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  3. Started by noykyx,

אתמול בלילה,כשהמחשב היה כבוי שמתי לב שדולקת מנורה אדומה בלוח אם.. כרגע שהמחשב עובד היא צהובה. הלוח אם הוא gigabyte ga-p55a-ud5 מזה יכול להיות? הלוח חדש,מלפני 3 חודשים.

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. אהלן, רכשתי זכרונות למחשב נייד, 2GB של מיקרון, על הדף רשום דבר כזה. Adata 2GB CL 9-9-9-24 Sodimm Micron Crucial. וזה רשום כמוצר אחד... נשמע מוזר, אבל ייתכן שמיקרון ו ADATA הם אותה חברה או שותפות? סתם משהו שעניין אותי... תודה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  5. שלום אני מחפש לוח אם ל-HTPC עכשיו חשבתי על הלוח אם הזה GA-MA785GMT-UD2H יש לוח מגביל אליו בלי כרטיס מסך מובנה(לא חייב של גיגה ביט) במידה ואין אם אני קונה אותה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך ניפרד יש דרך לנטרל את זה שעל הלוח אם(דרך הBIOS או משהו). כמה שאני מבין בזה כול עוד הכרטיס המסך המובנה פעיל הוא לוקח לי זיכרון RAM מהמערכת ואז זה יהיה זיכרון שמתבזבז. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by thedarkman,

שלום אפשר המלצה לזכרונות של 1600MHZ טובים,קרירים,תזמונים נמוכים ככל האפשר בתקציב של 950 שקל בקיצור הכי טובים לתקציב הזה ושיתאימו ללוח אם GIGABYTE X58A-UD3R תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by VexX,

שלום אני כמעט בטוח שיש לי צוואר בקבוק, רציתי לשאול האם ייתכן שגם הדיסק קשיח יכול לגרום לזה? או שזה המעבד? לא רואים לאגים אבל במשחק PES 2010 המשחק מגיב לאט יותר, במשחקים אחרים לשניה המשחק רץ מהר יותר כגון: DIRT2, JUST CAUSE 2 זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q8400@2.66 הציון ש WIN 7 נתן: 7.2 לוח אם: Asus P5QC כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON HD 5850 1GB הציון ש WIN 7 נתן: 7.7 זיכרונות: OCZ 1066Mhz הציון ש WIN 7 נתן: 7.2 דיסק קשיח: WD 250GB הציון ש WIN 7 נתן: 5.8 ספק כח: Hec 600W מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64 BIT

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  8. בקרוב אני קונה מחשב חדש, הלוח יהיה Gigabyte GA-P55A UD3 INTEL P55 והמתח של הזכרונות צריך להיות 1.5V לפי מה שרשום באתר. חיפשתי מצאתי זכרונות של A-DATA דגם 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9-9-24, הבעיה שהם עובדים ב-1.6V-1.8V. לצערי הזכרונות היו מתאימים גם מבחינת המחיר.. יש למישהו המלצה לזכרונות אחרים במחיר של עד 700 שקל? מדובר על מחשב שמיועד למשחקים בעיקר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, לא מזמן הרכבתי מחשב עם הלוח Gigabyte P55-UD2M במארז Antec P180 Mini, הסתדרתי עם כל הקונקטורים בין הלוח למארז, חוץ מחיבורי הUSB.. שמשום מה לא מתאימים... יהיה לי קצת קשה להסביר את הבעיה במילים, אז צילמתי תמונה שכוללת את הקונקטורים שיוצאים מן המארז, לעומת דף מתוך המדריך למשתמש של הלוח ובו יש שרטוט של הקונקטור מהצד של הלוח... איך ייתכן שאין התאמה? יכול להיות שהלוח מאפשר חיבורי USB נוספים אך ורק באמצעות הוספת bracket? יכול להיות שאפשר פשוט לחבר את כל אחד מהקונקטורים האלה באחת מ"שורות" הפינים (בחוברת כתוב שכל חיבור כזה על הלוח מאפשר 2 חיבורי USB)? התמונה: http://img.i7m.de/images/9m682-ln2j0-yvgj1-wpw4o7.jpeg המון תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  10. לאחרונה נשרף לי הלוח אם במחשב GA-945GCMX פשוט יצאו ממנו כמה גיצים והוא הפסיק לעבוד האזור באדום זה מהאיפה שיצאו הגיצים השאלה אם כדי לי לקנות לוח אם חדש מתאים ולבדוק אם המעבד שרד ? או אם כבר נשרף הלוח אם אז סביר שהמעבד גם נשרף ?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  11. איך מבצעים עידכון ביוס ל GIGABYTE MA-770-UD3 ?

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by gilad267,

G41 חדש בעלות של 250 ש"ח P35 משומש בעלות של 200 ש"ח שימוש סטנדרטי ואולי בעתיד לקולנוע בייתי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Yuron,

שלום. ברצוני לדעת את ההבדלים בין המעבדים של אינטל מדגמים I 5, I 3 והדגמים הישנים שיצאו לפני אלו, והאם המרובעי ליבה עדיפים. בקיצור מה יותר טוב לקנות למחשב ביתי ממוצע? משקים סרטים אינטרנט ופוטושופ. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  14. אז כמו שציינתי בכותרת. מחפש לוח 775 הכי פשוט וזול. של אסוס או ג'יגהבייט. כשהדרישה היחידה היא שאוכל לחבר לו שני אמצעי תצוגה במקביל. הראשון מסך דרך DVI והשני טלויזיה דרך VGA אם הפתרון הזול יותר הוא להביא לוח פשוט וכ.מסך הכי פשוט אלך עליו אבל לא נראה לי, אשמח לשמוע. תודות לעוזרים

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by Noodlez04,

מישהו יכול בבקשה לדרג לי את החברות הבאות של זכרונות מהטובה ביותר לגרועה ביותר? OCZ, Kingston, Crosair, G.Skill, A-Data, Transcend תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. דיברתי עם מוכר בחנות אחת והוא התחיל לדבר איתי שעות והוא אומר שהלוחות אם של אינטל ממש ממש גרועים ואם אני אקח נגיד את הגרסא הכי זולה של ה p55 של אינטל ויש לי כרטיס מסך 5850 אז במשחקים אני יכול לקבל אפילו 30% פחות fps מאשר אם יהיה לי לוח של אסוס למשל.. מה אתם אומרים? ודרך אגב אני רוצה לוח פשוט מכיוון שאני לא רוצה OC או CF בעתיד ולא צריך פי'צרים וכו'. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5618

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by Omer DA,

על הלוח יותקנו 6 גיגה ראם(4 סטיקים) E7200 OC 3.6 יש צורך בלפחות 6 חיבורי SATA,יהיה נחמד אם יהיה בקר RAID ואם החיבורים יהיו מופנים הצידה למרות שזה ממש ממש לא הכרחי,כמו כן מספר גדול של USB יהיה טוב,חשוב כמובן שהלוח יהיה טוב לOC,אין עדיפות לחברה מסוימת התקציב שלי הוא כ700 שקלים...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, היה לי לוח msi p35 neo והוא נשרף לי פעמיים... במסגרת האחריות החליפו לי אותו לmsi p43t-c51 שדרגו אותי או שנמכו?? מה עדיף? תודה רבה לכל המגיבים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. במחשב נייד, האם יש יתרון משמעותי לביצועים של מעבד I7 על פני מעבד Core2Dou חזק מהדור הקודם? (אני מדבר על T9550 ומעלה) האם יורגש הבדל בביצועים בשימושים של מכונות וירטואליות ואמולציה? (בכלל, אשמח להסבר קצר על ההבדלים ביניהם, מעבר ל2 ליבות מול 4) תודה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by k22,

שלום אני מחפש לוח אם בסביותת 300 עד 350 שקל יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600GT וזיכרון 667 הלוח אם שלי נהרס וברצוני לשפר בעתיד את הכרטיס מסך והמעבד אז אני רוצה ליקנות לוח אם שבעתיד אני יוכל לשפר בלי צורך בליקנות לוח אם חדש תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני לפני קניית מחשב והציעו לי 2G (לצרכים שלי אני לא זקוק ל-4G היות ואני מתקין גם WINDOWS-XP). הבעייה היא שאמרו לי שאין לקינגסטון 1G 1333mhz אלא רק עם 1066mhz. האם נכון שעדיף 2 זכרונות של 1G מאשר זכרון אחד של 2G. להלן המפרט של המחשב החדש: מעבד: intel core i3 530 לוח-אם GA-H55M-USB3 זכרון: 2G 1333MHZ של קינגסטון או 1Gx2 1066 דיסק קשיח: SEAGATE 1T 32M ספק כח: EZCOOL 500W PS-1000 מארז: SILVER-STONE. נא עזרתכם הדחופה, אני צריך תשובה בדחיפות.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  22. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם ומה עדיף לעריכת וידאו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. לקראת קניה אני מתלבט בין מערכת מבוססת I7-930 או I7-860 או סביב AMD 6X1090T ואני מעוניין לבחון את מחיר הפלטפורמה כולה: * מעבד * זיכרונות (6G ל-1136, 8G לשאר) * לוח אם * קירור חזק וחרישי עניין התקציב לא זניח אבל מעט פחות חשוב - היעד הוא בסביבות ה-3000 ש"ח ללא מע"מ. יש כבר לוחות שתומכים באופן מלא ורשמי במשושה הליבות של AMD? תודה! עריכה: עדכון בעמוד הבא עם מפרטים אפשריים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458684.msg3916185#msg3916185

• 32 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by yp3,

יש לי שרת עם WIN 2003 32BIT התקנתי עליו עכשיו 8GB זכרון והוא זיהה לי את הכל חיפוש קצר בגוגל העלה ש WIN 2003 תומך במעל 4GB אפילו בגירסת ה32BIT שתי שאלות: 1. איך זה עובד? 2. למה אי אפשר לעשות את זה ב WIN XP? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by OnlyOne,

הי, השאלה בכותרת, תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.