מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
(אם זה קשור לפורום אחר נא להעביר). להלן הטמפרטורה של המעבד כמו שמופיעה בEVEREST מה זה אומר שבCPU מופיע 35 ובשלושת הליבות 23? מה הטמפרטורה באמת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שאלה כללית יש טעם להביא 8GB או ש 4GB יספיקו לשנה שנתיים הקרובות? הצרכים הם גיימינג מוזיקה וסרטים. ירוץ על windows 7 64bit.
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שאלה לגבי ה זכרונות יש לי 8GB זכרון 4 סטיקים כל אחד 2 GB אכשיו 3סטיקים הם 1333 ואחד 1066 כולם חברות שונות DDR3 DUAL CHENAL שאלה היא עם זה יכול לפגועה לי בביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום ותודה רבה לכל העוזרים אני בשלב התחלתי של הרכבה וקנייה של מחשב רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 המעבדים? Intel® Core™ i7 920 2.66GHz ו Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz תודה מראש יונתן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני יכול לשים על הלוח הזה את הקירור הזה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני חייב להכניס לו קירור ???, ואם כן, אז עדיף גרסת BOX, או שעדיף TRAY עם קירור בנפרד ???
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב, רכשנו למשרד זכרונות DDR2 800MHz ECC 2*4GB . התברר שלוח האם לא תומך ECC memory (דגם GIGABYTE EQ45M-S2) ומאז אנחנו במסע חיפושים אחר לוח אם שיתמוך בזכרונות הנ"ל. כפי הנראה ה chipset הנחוץ הינו x38/x48 אולם בארץ לא ניתן להשיג לוח אם בהתאם לפרמטרים הנ"ל. (לאחר ברורים מול 3 חנויות, איש מחשבים וגוגל)... גם חנויות שמופיע באתר שלהן דגם תומך ECC, לא מוכרות אותו יותר. (לדוג' Gigabyte GA-X48-DS5, Gigabyte GA-X48-DQ6) אודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מחשב שישמש לעריכות בפרמייר. כמו כן יחובר לטלויזית LCD לצפיה בסרטי HD. מתכוון להשתמש בוינדוס 7. צריך שתהיה כניסת FIREWIRE ורצוי גם כניסת קומפוזיט או SVIDEO לדגימת חומר. אם הכרטיס מסך מהווה הסחת דעת ולא מתאים פה אפשר לוותר כרגע, אני אברר על זה בפורום המתאים. נאמר 1500 לשילוש בלבד. כמה שאלות עקרוניות : - בתקציב נתון (1500 בערך), מקבלים יותר תמורה במערכת מבוססת אינטל או AMD ? - האם יורגש הבדל משמעותי בביצועים בין DDR3 ל DDR2 800MHZ ? - מה אפשרויות השדרוג העתידי לכל מערכת שמציעים ? דוגמה להצעה שקיבלתי ממכר שמתעסק עם מחשבים : # לוח אם GA-H55M-UD2H 688 ₪ # מעבד Intel® Core™ i3 696 ₪ # זיכרון DDR2 2G KINGSTON 800MHz X 2 420 ₪ ----------------- סה"כ 1804
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ואם לא, מה כן ההבדלים ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות [asus]יש לי מעבד i7 860 ואני משתמש במחשב לעריכת וידאו האם יש הבדל ומה מומלץ תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בקרוב אני מרכיב מערכת חדשה שתהיה מבוססת על מעבד אינטל. (יש לי אישית ,הרבה שנים גם מערכת AMD ואני מבסוט, אולם למפרט הספציפי הזה דרוש מעבד אינטל בלבד) השאלה אם לצורכי O.C ,גיימינג ועריכת וידיאו עדיף לשלם כחצי אלף שקלים יותר עבור מעבד כמו I7 860 ואולי אפילו להתאמץ וללכת על I7920 ? הערה: ב-"עריכת וידיאו " הכוונה היא להמרות פורמטים וחיתוך קטעי וידיאו (להסרת פרסומות ). (כמה מאות שקלים לפה או לשם ,לא משחקים אצלי תפקיד במידה ומדובר בשיפור ביצועים מורגש)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המעבד AMD ATHLON IIX2 250 מקבל מתח גבוה למרות שאני לא ב O.C הגדרתי בביוס הכל על AUTO ולמרות זאת המתח הוא 1.47 וגם ביצעתי איפוס לביוס +עידכון ביוס גירסה F8 ל F9E ועדיין אותו המתח [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת האם השילוב של הלוח והזכרונות שבכותרת יהיה מוצלח. משום מה אף אחד לא ממליץ על הזכרונות הללו בפורום למרות מחירם הנמוך. הלוח: http://tms.co.il/product/7701 הזכרונות: http://tms.co.il/product/7451 האם הזכרונות טובים? הלוח מומלץ? בנןסף... באתר של TMS מצויין שהלוח תומך עד 2000MHZ בעוד שבאתר היצרן לא... למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מרכיב מחשב חדש שאני מתכנן לקנות מ-TMS בימים הקרובים. בהתחלה תכננתי לקחת את ה-פנום2 945 שנמכר שם ב-789 ש"ח ולהוסיף קירור שקט כלשהו. אבל... אז שמתי לב שנמכר שם הפנום2 955 ביחד עם ה-Evercool Buffalo 10CM ב-845 ש"ח. לא מתוכנן OC למעבד. כן חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 מתוך 10). בקיצור, מה שרציתי לדעת... האם ה-Buffalo יהיה קירור טוב ל-955 והאם הוא יהיה שקט? תודה אנשים. (מקווה לתשובה מהירה)
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איזה לוח M כדאי לשים במארז הזה Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 Core I5 750 סביבות ה 500 ש"ח, לוח איכותי שנותן תמורה למחיר שתומך בכל ההתקנים החדשים, ואם אין אחד כזה ב 500 ש"ח בערך, אז תכתבו מה כן משתלם לקנות בכל זאת.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
על האופצייה אפשר לקרוא פה : http://en.wikipedia.org/wiki/Option_ROM בקצרה הלוח אמור לתמוך בפונקציה הזאת כאשר מחובר לחריץ ה PCIE שלו בקר SAS לדוגמא, אני צריך שתהיה לי האופצייה להיכנס לבקר מתי שהביוס (המחשב) עולה ואת האפשרות להיכנס לקונפיגורציה של הכרטיס, ושהלוח יתמוך בבוט דרך הכרטיס הלוח חייב להיות בעל 2 חריצי PCIE X16 ותושבת LGA775 תמיכה בזכרון עד 8 גיגה, כרגע הכרטיס מותקן על הלוח ABIT IP35 PRO ואין ללוח הזה את האופצייה (אביט סגרו הבסטה ואין אפשרות לעדכן ביוס) כן יש לי אפשרות להגדיר כוננים דרך ווינדוס (עדיין לא ניסיתי להתקין מערכת הפעלה במצב כזה) אבל המצב לא אידיאלי מי שמבין בעיניינים כאלו אנא המליצו לי על לוח כזה תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש הצעות? יש לי לוח DG33BU, ולמרות שהיה כתוב שתהליך עדכון הביוס עבר בהצלחה - המחשב לא עובר BOOT אחרי זה... הוא פשוט נשאר במסך שחור. הוא ביצע את כל השלבים של השדרוג, אבל במקום בסוף לעשות ריסטרט ולעלות למערכת הפעלה, הוא נדלק ומאז רק מסך שחור. כדי לשחזר ביוס, לפי אינטל, צריך לצרוב את הביוס שרוצים לשחזר אליו ל-CD או להעביר לדיסק און קי, להוריד על הלוח איזה ג'מפר ויתחיל תהליך שחזור בצורה אוטומטית. טוב - זה לא עובד לי. יכול להיות שאני מפספס משהו? המחשב פשוט לא עובר פוסט. יש אפשרות אחרת? למישהו יש נסיון ויודע מה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מחשב שאני רוצה להכין לקרוב משפחה ואין לי זכרון בשבילו זה מחשב די ישן שאפשר לעשות ממנו שרת קטן ביתי או מחשב משרדי אבל אין לי זכרון SDRAM בשבילו כי הזכרון שלו נדפק וגם ככה הוא נמוך מאוד 256MB בלבד אני לא מוצא בשום מקום לא איבורי ולא KSP ולא פנדה ולא נעה ולא בשום מקום אחר זכרונות מסוג SDRAM אם יש לכם זכרון מסוג SDRAM או כמה כאלה שהם 256MB + שאתם לא צריכים ושהוא טוב בלי שגיאות אני מוכן לקנות במחיר סביר תצרו איתי קשר בפרטי, תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
רק למי שיודע מבין שיתן לי מידע קיבלתי את זה כפרוייקט למצוא מידע עליו ואין כלום אין תוצאות בגוגל אז מי שיודע על מה שאני מדבר שיגיב תודה!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב, המפרט הביתי שלי כולל: לוח אם: EP43-DS3L E8400 4850 512 MB 2GB בדעתי להחליף את כרטיס המסך, והשאלה היא אלו מעבדים טובים/חדשים יותר נתמכים על ידי לוח האם שלי, והאם מומלץ להחליף אליהם? כלומר, ראיתי את הרשימה פה: http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2847&ver= אבל אני מבקש לדעת האם משהו משם יצדיק את הרכישה מבחינת השיפור שיציג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
עד 700 ש"ח. אפשרות לחריגה עד 50 ש"ח. כנראה מתוכנן OC עד כמה שניתן אז שיהיה לוח טוב לOC והמלצה לזכרונות שיתאימו ללוח ולמעבד ושוב... כנראה גם ל OC (כרגע ללא מחיר... אני רק מחפש כיוון)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה, הבנתי שוינדוייס 7 יכול לקרוא מהירויות גבוהות, אז למה אנשים עדיין ממליצים עלהמהירות הזאת ולא יותר גבוהה כמו 1600 הרצ.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? בין הלוח של ג'יגהביט לבין הלוח של אינטל?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חבר'ה, מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין לוחות עם צ'יפסט 890GX/FX וכו, עם גשר דרומי 850, לבין הלוחות הקצת ישנים יותר, עם צ'יפסט 790GX/FX, בדגש על ASUS Crosshair III Formula . תודה! כמו כן, יש תאריך לASUS Crosshair IV?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האם זהו נזק פיזי ודאי או שיכול להיות שהממצאים הם תוצאה של עבודה של 10 שעות רצוף ושהזכרונות בעצם תקינים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-