עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by H.I.V,

היום הוספתי עוד 512 זיכרון למחשב ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו שפועל בדואל איפה אני אראה את השיפור והאם זה היה שווה את זה ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Liorde,

Hello hwzone... I have no Hebrew on this friggin' keyboard, I appologize... I am having problems with this board. I just bought it and installed Win98se and WinXP Pro + SP1. I am experiencing sound problems on Win98se. No device are installed although I installed the drivers. On BOTH OS's I have shut down problems. The PC cannot shut down by itself unless I MANUALLY press the power button and only then it goes down. Does someone here have this board? Can someone help me here please? Thank-you...!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Nullity,

אני זקוק לזיכרון חדש ומתלבט מה לקחת - מצד אחד קיים ה-ADATA 4000, שאני מניח שיתן לי להריץ בסינכרון עד סביבות 270 ב- 2.5-4-4-8, משהו באזור, וגם יחסוך לי די הרבה כסף (2 סטיקים = 1500). מצד שני קיים המושקין ספיישל 2-2-2 החדש, שאני מניח יאפשר משהו בסביבות 215, 2-2-2-5/6, 5:4, והוא היקר יותר (2000 לשני סטיקים). די בטוח שבמבחן הביצועים יקח המושקין, השאלה היא ההפרש שווה את המחיר ד"א המעבד הוא 2.6 והלוח ic7

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי 1.75GB זיכרון, במהירות של 300mhz (אחרי אוברקלוק), נכון שהמהירות נמוכה אבל הנפח מחפה על זה איכשהו? אני פשוט רוצה לדעת אם הוא אמור להריץ משחקים כבדים בלי תקיעות. אני יכול לעשות שיהיה לי 1GB במהירות של 400mhz, איזו אפשרות יותר טובה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by michfir,

שלום, אני מתכנן לקנות לעצמי מחשב אחרי ההורדת מחירים של אינטל ב22 לאפריל... קיצר אני מתלבט אם לקנות את ה CORE 2 DUE אקסטרים אדישן, או ללכת על מעבד בעל 4 ליבות.. האם WINDOWS משתמש בארבעת הליבות, או הוא משתמש ב2 והשאר סתם קיימות?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ABCD,

1. מה מומלץ לוח אם MSI-K8n NEO4 platinum s939 nf4ultra או Asus A8N -E? 2. האם זה נכון שלוח האם של ASUS פחות טוב כי המאוורר שלו יותר רועש? בחנות שאני קונה את הלוח של MSI ואמרו לי שלהשיג יקח להם לפחות 10 ימים ואת ה ASUS יש במלאי, האם כדאי לחכות ל MSI? עריכה: הם יש לכם המלצה עם לוח אם טוב כמו הMSI אבל של חברה אחרת, אולי Gigabye GA-K8N ultra-9 nVIDIA nFORCE4 Ultra socket 939? האם זה אותו לוח של MSI רק חברה אחרת? אם אני לא רוצה לחכות שיגיע ה MSI, מה כדאי לקחת?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shai82,

שלום חברים אני מעוניין לקנות 8 גיגה זכרון ורציתי לדעת איזה כדאי. האם יש הבדל מורגש בין המהירויות והתזמונים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. https://www.gearbest.com/laptops/pp_632454.html אני לא מכיר אותו, והמחיר בשילוב המשקל אטרקטיביים עבורי. המחשב מיועד לעבודה על מסמכים (מספר קבצים וורד ו- PDF פתוחים במקביל )+ גלישה בסיסית באינטרנט בלבד. לא לצפייה בסרטים וודאי לא למשחקים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by PipOd,

שלום, כשרכשתי את המחשב שלי לפני כשנה וחצי, קניתי את לוח האם הבא: DFI LANPARTY X38 T2RB לאחר שהתקלקל במסגרת האחריות שלחתי אותו לתיקון ולפי הבנתי לא היה להם לכן נתנו לי לוח עדיף DFI LANPATY X48 T2RS . עכשיו אני לא מצליח לאמת איזה לוח יש לי מן השניים.... לפני שהמחשב עושה פוסט יש לי ברקע תמונה של DFI- X48 אך על לוח האם עצמו רשום X38. ב-EVEREST רשום לי שהלוח אם לא מזוהה. ב-OCCT רשום לי DFI X48 . אני מבולבל כבר מכל זה... מה לעשות ? איך אני מאמת בדיוק את זהותו של לוח האם , כולל דגמו המדויק ? תודה רבה. משהו מוזר - בדקתי גם ב CPU-Z : http://img805.imageshack.us/img805/9633/87202749.jpg

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן חברים הרבה זמן השאלה הזו יושבת לי במוח... למה בעצם חברות המעבדים לא נועלות את המעבדים שלהם מאפשרות האוברקלוק? (את המכפלה שלהם הם דווקא נועלות) זה הרי יותר משתלם להם, מבחינתם. בינתיים אנשים קונים את המעבדים הזולים, בידיעה שהם יגיעו איתם לאותה רמה בדיוק של המעבד בסידרה שעולה פי 2-3, באמצעות האוברקלוק ללא מאמץ. אם הם ינעלו את האפשרות, אנשים יהיו אובקייטיבים ויקנו יותר את המעבדים היותר יקרים, על מנת לקבל ביצועים יותר גבוהים. (או- למה הם לא באים בטענות לחברות לוחות האם שמוציאות תוכנות (BIOS) שמוציאות לפועל את האפשרות הזו! ) מה אתם אומרים?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by carock,

כמו שרשמתי בכותרת.. האם ההבדל בינהם יהיה גדול כי לפי מה שאני הבנתי בפורום אחר.. זה אמור להיות הבדל כמו פנטיום D לC2D..חח

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by omerba,

ראיתי באיזה חנות שיש 2 ליבות שונות E6 וליבה אחרת. מה ההבדלים? שווה לשלם עוד איזה 170 שקל בשביל הE6?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל.. הלוח שיש לי כרגע זה ה-MSI P43T-C51 ואני יכול לקבל את ה-GA-P43-ES3G של גיגבייט.. השאלה מי מהם עדיף... אהבתי ב-MSI שיש את הפונקציה של ה-OC עם מפסקים (OC Switch) אבל הגיגבייט ינצל את זכרונות ה-1066 שלי לגמרי.. יש לי Q8300.. תודה וד.א. בלוח הגיגבייט האפשרות של היא רוויז'ן 1 (זה שנראה כמו קרקס ולא רוויז'ן 1.4 שנראה נורמלי)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. במבחן ביצועים שיש בתומס הוא מצוין , רק חבל שאין את E4500 רק את E4300 החלש יותר מה שטיפה יותר מסבך להשוואת ל E6550 מעניין שאין מעבד אמצע בין E4500 ל E6550, יש בניהם פער מחיר של בערך 30%, חבל. עכשיו העניין שאני רוצה לקנות מחשב מחשב חדש ואני לא בטוח שיש טעם בשבילי להשקיע עוד 250-300 שקלים על הE6550, סה"כ השימושים שלי הם כלליים, אינטרנט, פה ושם קידודים (מעט) וכו', לא משהו מרגש. אם ההבדל ממש משמעותי בניהם אולי שווה לי טיפה לשלם יותר אבל אם לא, אני לא רואה טעם לשלם עוד 40% יותר...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by israelnba,

כאמור, המעבד הנ"ל התווסף לרשימה, ניתן לראות בלינק הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~IQ8200~3~0.htm התמחור שלו ממש לא מובן לי כאשר הQ8200 נמכר במחיר של 1100 ש"ח, עובד בתדר של 2.33GHz עם זכרון של 4MB. זאת כאשר ניתן להשיג את הQ6600 במחיר של 837 ש"ח(עבור גרסת Tray), עובד בתדר של 2.4GHz עם זכרון של 8MB. בנוסף, לQ6600 מכפלה של 9 לעומת 7 בQ8200, דבר אשר יקל על מלאכת הOC. אני לא חושב שההבדל בליתוגרפיה מצדיק את ההבדל במחיר.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ועוד משהו, עדיף מן הסתם לקנות מעבד tray אם אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד? (דוגמת freezer 7 pro...)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם! אני מחפש זיכרון טוב ללוח אם GA_P35_DS3L. רצוי שיהיה 1066Mhz DDR2 ושהתקציב לא יעבור את ה 500 שקל תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by alon3212,

לוח אם asus tuf gaming b460m plus יעבוד טוב עם מעבדi9 10900?

19. Started by The Shark,

תודה לעונים... ....

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Evil Inside,

נגיד 512 dual channel ddr אני יודע שזה שני סטיקים של 256..אבל האם זה סטיקים מיוחדים שמיוחדים לDUAL CHANNEL או כל שני סטיקים יכולים להיות DUAL??

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ariel_o,

קניתי מחשב חדש לוח asus striker מעבד intel core duo 2 e6600 זיכרון 2 גיגה cl5 ddr2 kingston 900MHZ ובעיה שאני בודק בתוכנה או בהעלאת המחשב אני רואה 667 ולא 900 1 רציתי לדעת אם זה הגיוני 2 רציתי לדעת אם זה מגיע עם 2 סלוטים 3 אם זה הגיוני האם אפשר לגרום לזיכרון לעבוד במלא יכולתו תמונות: אחסון תמונות חינם

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by JezpeRR,

אני עומד לקנות מחשב חדש AMD Athlon 64 3200+ Venice Dfi LanPARTY Ultra-D Gigabyte Geforce 7800GTX OCz 450W Modstream WD 120GB sata2 Thernaltake BigTyphon Thermaltake thunderblade 120 עכשיו יש לי דילמה בעניין הזכרונות בין: Mushkin 1024 2x512 Pc4000 2-2-2 Redline אותם בגלל ביצועים שהבנתי שממש טובים...ובגלל שהמחיר שלהם לא בשמים זאת אומרתא ני החשבתי אותם מההתחלה וזה יוצא לי בסדר מבחינת מחיר או GeiL ONE Bh Utt 512x2 pc3200 אותם בגלל ביצועים מטורפים.... 1.5-2-2-5 # 500 MHZ או Twinmos premium DDR433 Pc3500 2x512 אותם בגלל שהם זולים זאת אומרת שתי סטיקים בפחות מאלף אני מעדיף לרדת בכסף אבל אני אחד שכמעט ולא מוכן להתפשר על הביצועים. עזרו לי תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yanivchik,

שאלה שלי כזו, קניתי מחשב חדש ואיתו זכרון שני גיגה של קינגסטון שאמורים להיות במהירות של 1066 אבל התוכנה ADIA 32 מראה לי שהמהירות כרטיס הזכרון הוא 800 ו לא 1066 כמובטח... יש מצב שעבדו עלי? או שזה בסדר ולא עובד במלאוכוח? האם קיימת תוכנה שבודקת את זה? בתודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by a-r,

עיסוי רפואי ומפנק ממטפל שרירי וחטוב עם ניסיון רב.מציע מהלב טיפולים יעילים ואיכותים נגד בעיות ולכיף.מסיבות רווקות וכל אירוע פרטי באווירה נעימה ודיסקרטיות.עיסוי ארוטי לנשים וזוגות.ניתן לקבל שירות גם בבית הלקוח באיזור חיפה,קריות והסביבה עם ציוד מקצועי.כולל שישי-שבת וחגים.מחיר גמיש.לפנות לאנדרי בטל:05x-xxx-xxxx עריכה: הורדתי את המספר. אין דבר כזה פירסום חינם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by עגבניות,

http://www.orderingmemory.com/selector/index.asp?imodule=CT2KIT25664BA1339&WSMD=CT2KIT25664BA1339&WSPN=CT2KIT25664BA1339&bsn=CRGELECTRONICS אפשר להכריז על מותו של ה ddr2

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים