מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
http://www.forbes.com/sites/antonyleather/2014/03/19/intel-unveils-2014-roadmap-4-fantastic-new-processors-for-pc-enthusiasts/ אני מתכוון לרכוש מעבד i7 בקרוב, האם המעבדים ו/או זכרונות DDR4 המוזכרים בכתבה רלוונטים לתקופה הקרובה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם לידע כללי, רציתי לדעת איזה מן שני הדגמים שציינתי בכותרת מתאים לשוק הנמוך? איזה מהם יותר חזק ומתאים למשחקים? (רק למשחקים, לא לעריכת ווידאו וכו'). וראיתי שדגם Sempron יש מ-2200 ועד 3100. רציתי לדעת אם אפשר להפוך את דגם 2200 ב-OC לדגם 3100? או איזה דגם אפשר להפוך בדיוק לדגם 3100? כי 3100 קצת יותר מדי יקר. וגם איזה לוח אם מתאים למעבדי ה- Sempron? יש להם לוחות אם מיוחדים?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקור http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=574791 תודה רבה ל TURTLE מ http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=94213
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח M טוב למפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN בכלל איזה סוכט מתאים (אצלי בלוח זה 478), האם אני חייב לוח עם אותו סוכט? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי באיזה חנות שיש 2 ליבות שונות E6 וליבה אחרת. מה ההבדלים? שווה לשלם עוד איזה 170 שקל בשביל הE6?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שברשת מתחילים לצוץ יותר ויותר פרטים (כמו ה X58) וכו' לקראת ההשקה של המחליף של הקור 2 דואו, הלא הוא הנחלים... רק רציתי לדעת בגדול א. מתי צפוי לצאת לשוק הרחב הלוחות / מעבדים ? ב. האם יש צפי למחירים שלהם ? ג. כמה גידול בביצועים +- צפוי לקבל לעומת הדור הנוכחי ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה את החלקים הבאים מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz 2M shared L2 Cache LGA 775 Processor - Retail $191.00 כ.מסך - Open Box: SAPPHIRE 100154 Radeon X1800XT 256MB 256-bit GDDR3 VIVO PCI Express x16 CrossFire Video Card - OEM $184.51 זכרונות - G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory - Retail $194.00 ס"כ לתשלום 569.51$ אני מתכוון לקנות את הלוח אם asus p5b האם אפשר להגיע לOC של 2500-3000 בסטוק? ולגבי הזכרון (התזמונים שלו 5-5-5-15) האם יהיו לי איתו בעיות בOC וצריך זכרונות יותר יקרים או שזה מספיק? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין2 הלוחות האלה ASUS P5Q3 DELUXE WIFI P45 DDR3 ASUS P5E3 Premium/WiFi-AP X48 DDR3 היתרון המשמעותי שמבחינתי עושה את ה-X48 לעדיף זה שאפשר להריץ מערךCF על X16 כפול ולא X8 ב-P45 מה דעתכם? איזה מעבד הייתם ממליצים לשדך ללוח הזה?... אין לי כל כך מגבלות תקציב אבל חשוב לי גם לא לזרוק סתם כסף...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256 עם מהירות של 333MHZ, באחת ההודעות בפורום מישהו פירסם תוכנה בשם wcpuid שבודקת מהירות מעבד. הורדתי את התוכנה והיא מראה שהמהירות זיכרון שלי היא 267MHZ יכול להיות שעבדו עלי בקנית הזיכרון?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש מושג אם סמפרון 2800 יוכל להתמודד עם תוכן HD ב 720P? חיפשתי קצת ברשת, מצאתי אנשים שטוענים שסמפרון 3300 לדוגמה מריץ להם 1080P בלי בעיה ועוד דברים כאלו, אבל יש לי פה לוח ישן ומעבד, ואני חושב לבנות HTPC כזה שיוכל להריץ 720P. אם למישהו יש תשובה חד משמעית בנושא, אשמח אם תאירו את עיני X: תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לשדרג את הזיכרון הכולל ל8GB, דרך סטיק אחד או שניים (לא משנה לי העיקר מה שיותר טוב/זול/מומלץ לשיקולכם) יש לי לוח אם Asrock H61M-HVS תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה היא הסיבה להבדל הגדול במחירים בין שני המעבדים הבאים? (חוץ מזה שכל מעבד הוא תוצרת של חברה שונה) Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz שמחירו הוא ~1,029 ש"ח והשני - AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 שמחירו הוא ~518 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם הייתי קורא באתר ומתעניין די הרבה בענייני חומרה אך מאז שהתגייסתי אני כבר לא מבין יותר מדי. לפני שלוש שנים בערך קניתי מחשב: intel core 2 duo e4400 4GB ram 800 mhz gigabyte p-35-ds3l ati x1950gt בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש קצת איטיות והחלטתי לשדרג את המעבד כל עוד עדיין מוכרים מעבדים לסוקט 775 . אני לא גיימר רציני ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט, סרטים וגם לשחק wow . אני זוכר שכשרק קניתי את המחשב הצלחתי לעשות OC למעבד כך שהוא עבד בצורה יציבה על 3000 , אבל ניראה לי שאני מעדיף לא להסתכן בזה עכשיו. התקציב שלי די גמיש כי אני רוצה מעבד שיחזיק לי ליותר זמן אבל גם לא משתלם מבחינת עלות\ביצועים ודי צריך את המומחיות שלכם בעניין הזה. ושאלה אחרונה, האם כדאי לי לחכו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח טוב הסביבות המחיר שלך הוא הלוח של אביט שאיתו המהירו בסרט את ה-1.6a ל 2.4 יש או באסלנט והוא: ABIT SD7-533 645 http://www.exlmarket.co.il/index-new.html
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קראתי איפשהו באינטרנט על האפשרות: WAKE ON RING דבר ראשון, מפרט מערכת רלוונטי: Win xp, Intel Pentium III 550Mhz overclock to 600Mhz עכשיו, נכנסתי לביוס, וחיפשתי וחיפשתי אפשרות כזאת. בסוף, ראיתי משהו כזה: Resume on ring ניסיתי להפעיל, אבל גם זה לא עבד. היה שם אפשרות כמו: Wake on Alarm ברגע שאתה מפעיל את זה יש אפשרות לרשום תאריך, שעה, דקה, ושנייה. כיוונתי את זה בדיוק דקה פלוס לשעון של הביוס, כיביתי את המחשב וזה לא פעל. נסיתי שוב, ושוב לא פעל. כמה שאלות: יש אפשרות להפעיל את האפשרות שהמחשב שלי ידלק ברגע שאתקשר לקו, אם יש לי ISDN? (הקו השני מחובר רק למחשב) האם עדכון לביוס יעזור? תודה, דן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בטעות ניתקתי (כמובן בזמן שהמחשב היה מכובה) את הכבלים הזה שמתחברים מהפאנל הקדמי ללוח אם, אין לי מושג איך קוראים להם... עכשיו הבעיה שזה לא כבל אחד, כשזה מנותק הוא מתפרק למלא קטנים... ועל הלוח אם לא רשום לי מה מתחבר לאיפה... יש מצב שמישהו עוזר לי??????? (לוח אם: Asus P4S800D)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לי לשדרג למפרט הנ"ל בהתחשבות שאני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש בשנה וחצי הקרובות... adm 3500+ 939 winchster msi neo2 nforce3 muchkin 512*2 3200PC ולהשאיר את ה רדאון 9800XT שלי ואת כל שאר המחשב (מסך,מקלדת,מארז...) משתלם לי או שכדאי להחליף למפרט אחר... ואני לא מתכוון לעשות OC בשום פנים אז זה לא לשיקול...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , האם המאורר של ה Antec A30 מוציא או מכניס אוויר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי מחשב חדש ואני לפני רכישת כרטיס מסך (כעת אני משתמש בOnBoard) חשבתי קצת על כל ההמלצות, ההשוואות והמאמרים שלכם. קודם כל רוצה לומר תודה גדולה כלכך לכל מי שהשקיע. זה המקום הראשון שאני ניגש אליו כדי לבחור משהו לפני קניה, או כדי ללמוד על חומרה חדשה (מבחינתי). יש לציין שקראתי את המדריך לPCIE כאן באתר, וקראתי לפחות 10 דיונים בפורומים כאן לגבי השאלה שלי לפני שהחלטתי לפרסם אותה כעת, כי לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלתי. אני מתלבט בין 9600GT או HD 4850/3850, וגיליתי שחלקם רצים על PCIE 2.0. הלכתי ובדקתי את לוח האם שלי, GA-MA69VM-S2, וגיליתי כמה נתונים על סלוט הPCIE שלו: נתוני עמוד הOverView: Revolutionary PCI Express interface provides scalable bandwidth for mu…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון של OCZ PLATINUM REV 2 2X1024MB DDRII 800MHZ CL - 4-4-4-15 איך אני בודק שאכן הוא מריץ בתזמונים האלו ואם לא כיצד אני משנה את התזמונים לשיפור הביצועים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם המעבדים נמצאים על מעגל מודפס או לא? Core ix למיניהם תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האתר HKE PC פירסם היום תמונות + ידיעה על הזיכרון החדש DDR3. Intel תתחיל להשתמש בזיכרון הזה בפלטפורמה שלה כבר ברבעון השני של שנת 2007. הזיכרון ייוצר ב 70 ננומטר, כך יצרוך פחות חשמל ויפלוט פחות חום. התקן החדש של הזיכרון יופיע בהתחלה כ DDR3-800, ימשיך כ- DDR3-1066MHZ ו DDR3-1333MHZ, ויסתיים ב DDR3-1666MHZ. מעניין איך הזיכרון יהיה ב OC... אם יהיה אפשר להביא את 1666 לפחות ל 2GHZ בתמונות הזיכרון נראה חמוד :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב.. וההתלבטות שלי היא בבחירת הלוח אם.. התקציב שלי ללוח אם הוא עד 700 ש''ח וראיתי שתי לוחות אם... מה מהם יותר טוב? http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=331&model=1311&modelmenu=1 או... DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E intel שתיהם בסביבות ה650 ש''ח.. מה יותר עדיף ויעבוד יותר טוב עם מעבד intel e6300 conroe?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לוח אם שפורק ממחשב מותג - ASUS דגם המותג - g15dk על הלוח מופיע גם הדגם של ASUS דגם - Asus Prime B550M-K השאלה - עידכון דרך האתר של המותג אין בעיה. רוצה לשנות את הביוס לדגם של ASUS חברים יקרים. אם אתם הולכים לרשום משהו בסגנון . למה לך עובד תקין עזוב אותו. אז מחפש תשובה של איך לעשות את זה בלי להרוג אותו.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע P5N-D חדש בן כמה ימים הסלוטים של הPCIe קרובים מידי והSLI שלי נוגעים אחד בשני וכתוצאה מכך יש הבדלי טמפ' של 10 מעלות מהכרטיס בסלוט 1 לכרטיס בסלוט 2 חשבתי אולי להחליף לאחד מלוחות האם הנ"ל כי יש להם הרבה יותר מקום וככה לא יווצר מצב שיש לי כרטיס שנוגע בכרטיס השני ואז אני מפספס פה 10 מעלות על כלום וזה בא על חשבון OC וביצועים לדעתי אני ינסה להביא את הלוח מארה"ב, הT עולה כ250$ והפורמולה כ299$ מה אתם אומרים? פתרונות אחרים יתקבלו בברכה, הרי הלוח אם מספיק טוב - רק בעיה של המקום לSLI יום טוב!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-