עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Titan777,

יש לי כרגע P5N-D חדש בן כמה ימים הסלוטים של הPCIe קרובים מידי והSLI שלי נוגעים אחד בשני וכתוצאה מכך יש הבדלי טמפ' של 10 מעלות מהכרטיס בסלוט 1 לכרטיס בסלוט 2 חשבתי אולי להחליף לאחד מלוחות האם הנ"ל כי יש להם הרבה יותר מקום וככה לא יווצר מצב שיש לי כרטיס שנוגע בכרטיס השני ואז אני מפספס פה 10 מעלות על כלום וזה בא על חשבון OC וביצועים לדעתי אני ינסה להביא את הלוח מארה"ב, הT עולה כ250$ והפורמולה כ299$ מה אתם אומרים? פתרונות אחרים יתקבלו בברכה, הרי הלוח אם מספיק טוב - רק בעיה של המקום לSLI יום טוב!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה ההבדל בין הצ'יפסטים הבאים של אינטל: E7505 E7501 E7205 E7500 כולם לפני מה שאני יודע הם גרסאות של ה-Granit bay {או שאיך שלא קוראים לו}, רציתי לדעת מה ההבדלים בין כל הגרסאות האלו. תודה מראש, מתן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MaC_MaN,

שלום רציתי לדעת איזה לוח אם אתם ממליצים. אני מחפש לוח אם קטן שיהיה בעל כרטיס מסך בנוי + כרטיס קול, המטרה לתוכנות "פשוטות" winamp, media player, וכרטיס רדיו. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by AvalonX,

לוח האם שלי הוא Rampage Formula יש לו כמה חיבורים פנויים Slot 1 x PCIe 2.0 x16 Slots 2 x PCIe x1 Slots 2 x PCI 2.2 איזה מהם יתן לי את המקסימום ביצועים ? הכרטיס שאני ישתמש בו יהיה כנראה ASUS U3S6 או ASUS PCIE USB3 אם יש המלצות לכרטיס הרחבה יותר איכותי רשמו בבקשה .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, לבן דוד שלי נשרף הכרטיס מסך והלוח אם. הלוח אם הקודם שלו היה MSI P35 PLATINUM עם 4 חריצי זיכרון, והיה לו 4X1024MB זיכרונות. באייבורי אמרו לו שלא מייצרים יותר לוחות אם עם 4 חריצי זיכרון, ובגלל הם אומרים שהוא צריך להחליף גם זיכרונות... בקצרה, מה יהיה לוח אם שווה בביצועים ל-MSI P35 PLATINUM שהיה לו? האם יש לוח אם עם 4 חריצי זיכרון שיתאים? הספק שיש לו הוא 450W והוא מתכנן לקנות גם כרטיס מסך, משהו בסביבות ה-5770HD אז חשוב שהלוח אם לא יגביל אם זה אפשרי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gobi,

שלום כולם ! חבר שלי מעוניין לקנות לוח אם והוא מתלבט בין הלוח של ASUS P4P800 הגרסה הרגילה לא הדלוקס ... לבין הלוח של Gigabyte הדגם הוא Gigabyte GA-8IPE1000 Pro2 Intel 865PE מה עדיף לו ? הוא מתלבט מכיוון שהם בערך באותו המחיר אבל הג'יגהבייט כולל הרבה יותר צ'ופרים ..... תודה ...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם! אני מחפש זיכרון טוב ללוח אם GA_P35_DS3L. רצוי שיהיה 1066Mhz DDR2 ושהתקציב לא יעבור את ה 500 שקל תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הראשון הוא: Gigabyte GA-B75-D3V והשני הוא: Gigabyte GA-H77-DS3H ראיתי שיש להם את אותם החיבורים, אבל מה שונה חוץ מזה? יש ביניהם הפרש של כ-100 שח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Arnold,

שלום! יש לי לוח אם GA-7VRXP VER .2 ורציתי לדעת עד איזה מעבד אני יוכל לעשות upgrade. :smoke: תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rotman,

מה אתם אומרים על לוח האם הזה? האם יש משהו מקביל שעדיף? בהנחה שבכל מקרה , אני הולך להוסיף עוד 60 ש"ח בשביל בקר IEEE 1394 כי אני חייב FW

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by mordidot,

יש לי תקציב של 450 שקל ללוח אם ויש לי HD4850 אכשיו הבנתי שעדיף לוח עם PCI-E2.0 מה עדיף P35 של גיגהבייט או P45 של MSI זה של גיגהבייט: EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva וזה של MSI: P45 Neo-F s775 C2Q 1333Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva אני מתכוון מבחינת האיכות של הלוח לOC וגם איך הוא אם יש לו תכונות רעות או טובות וכאלה תודה רבההה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by יקירn95,

אני כבר מבולבל לגבי המעבדים החדשים שיש ,אני קונה מחשב חדש לחדר והרבה זמן אני לא עכבתי אחרי מה שקורה בשוק המעבדים ואני קצת הרבה מאחור , קראתי כל השבוע הזה בלי סוף וזה עשה אותי רק יותר מבולבל. אני מתלבט בקניית מעבד למשחקים, ועל הפרק עומדים הi3 3220 , phenom ii x4 965 ,amd fx4170 . עכשיו יש לאח שלי מחשב שקניתי לו לפני שנה עם amd x3 720 עם כרטיס hd4850 ,המחשב עדיין נותן אחלה ביצועים אבל בהרבה מקרים המחשב מתקשה לפתוח תוכנות כמו מדיה פלייר וכל מיני קטעים כאלה אבל אחרי פירמוט הוא רץ מצויין . בכל מקרה מעבדי amd זולים משמעותית וחומרתית טובים יותר (ואין לי מושג אולי זה רק אני אבל מעבדי אינטל נותנים תחושה יותר בטוחה בכל מה שקשור לעיבוד בין אם זה משחקים אינטרנט גרפיקה סרטים וכו) השא…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ilan_fix,

היי.. חבר שלי קנה מחשב, בהצעת המכיר היה כתוב במפורש מעבד core2duo E6300. המחשב , עם לוח אם Asus P5LD2-VM SE (לא ידוע לי אם pcb rev2) מציג את המעבד כpentium 4 D בעל ליבה כפולה. המוכר טוען שהוא בדק שהכניס את המעבד הנכון, ופשוט הלוח אם לא יודע להציג את שם המעבד כראוי. גם הציע לי לפתוח את המחשב, להסיר את המאוורר, ולראות מה כתוב על המעבד בעצמי. אבל אני לא חושב שכדאי לעשות את זה למחשב חדש... מישהו שמע על כזה דבר? ודרך אגב, איך אפשר בלוח הזה לבטל את הלוגו של אינטל בהפעלת המחשב, כךף שיציג את הנתונים ולא את התמונה? תודה...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by srolik,

איך הלוח החדש של EPOX EP-9NPA+SLI AMD Socket-939 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7179 במחיר של 880 ש"ח יש גם דגם ב 710 (ראיתי שההבדל רק בכבלים ) אם יש למישהו המלצות , אני אשמח לקבל אני מחפש לוח SLI (טוב) למעבד AMD 3800 DUAL CORE שקניתי וחשוב שתיהיה בו יציאת COM לכן ה DFI נשלל) - בשביל ה אל פסק . תודה , אשמח לתגובה מהירה מעוניין לקנות עד סוף השבוע .

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. טוב אני צריך לוח תותח לOC עד 900 שקל, המפרט לא בטוח עדיין quad כנראה ה 9450 לוח אם atx כנראה ה gigabyte ex38 ds4 (יש לכם הצעה יותר טובה)? זיכרונות - לא בטוח (לא מצאתי זיכרונות במהירות של 1066mhz בשביל לנצל את המהירות של הלוח אם) (צריך גם המלצה לזיכרונות טובים מהירים וזולים). כרטיס מסך די גדול geforce 8800gt 320mb בתכלס המחשב צריך לעלות במקסימום 5k. ואני מתכנן OC

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shlomik,

שלום לכולם, המפרט שלי הוא זה : Intel QUAD Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35_DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ X2 CL 5 כרטיס מסך GYGABYTE 8800GT 512MB אני צריך להתחיל לעבוד עם מכונות וירטואליות ועוד כמה דברים מסיבים, ובלי קשר רוצה לשדרג את מערך הזיכרון שלי. כמובן שאני משתמש בWIN 7 64 Bit . הבעיה היא שאני עובד עם DDR 2 והלוח אם שלי לא לא תומך ב3 ( תקנו אותי אם אני טועה ? ) כרגע המערך הוא 2 סטיקים כל אחד של גיגה , CL 5 , 800 MHZ - כפי שרשום למעלה. מה אתם ממליצים לעשות ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של גיגה ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של 4 ? איך הכל יעבוד הכי טוב ביחד ? והאם בגלל שיש לי קינגסטון C…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by roee7777,

i5 הוא מעבד מרובע ליבות, אז שמו לי בקופסא שלו מדבקה שכתוב עליה core2duo intel inside מוזר, לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, קיבלתי במתנה מעבד I5-2500K ולכן אני רוצה להחליף את הלוח השילוש הקיים בשילוש חדש (יש לי מארז סונטה 3 מצויין + כונן אופטי + 2 דיסקים קשיחים ב-RAID0). אני מבקש למצוא לוח שיכיל עליו סוקט 1155 + USB3 + PCIE16+ PCIEX4 (ה-4 זה בגלל שאני הולך לרכוש SSD מבוסס PCIE ) ו-FIREWIRE (שזה הכי פחות חשוב אבל אשמח אם יהיה) אני רוצה 8 ג"ב זיכרון + קירור שהכי חשוב לי שיהיה שקט (שום OC לא בעבר לא בהווה ולא בעתיד) ואמין. כמו כן אני גם רוצה לשאול לגבי תמחור של החלקים הללו שאני רוצה להחליף כעסקת חבילה - כמה סביר לדרוש עליהם כיד שניה (המעבד לא עבר OC גם לא לשניה). GA-73PVM-S2H G. SKILL 2X2GB DDR2 Intel Core 2 Duo E8400 ThermalRight SI-128 תודה, גבריאל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by alias,

abit av8 gigabyte k8ns ultra msi k8t fir neo2 כל הלוחות הם לסוקט 939 מה דעתכם ?? איזה מומלץ??

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by noob,

ראיתי אצל פנדה לוחות אם של SAPPHIRE .. איך הם הגיעו ליצור לוחות אם ??? ואם כבר, הלוחות שלהם שווים משהו ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב, אני הייתי רוצה לקבל המלצה על איזה חלקים לקנות בשביל מחשב למשחקים? ברשותי תקציב של משהו כמו 2500 ש"ח פחות או יותר. מה כדאי לקנות? ומה ההבדלים בין מעבדי AMD ל-INTEL? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yamyam070,

http://www.guru3d.com/news_story/amd_teases_new_fx_processor_with_liquid_cooling.html הראו תמונה בלי שום הסבר , מה זה בכלל

23. Started by poop,

שלום ושבוע טוב לכולם. רציתי לשאול אם ערכת השבבים H55 החדשה של אינטל, היא כוללת USB3 או רק 2? באתר של GIGABYTE ראיתי שיש להם כמה דגמי H55 עם חיבור USB3, ואילו באתר של אינטל שהם עושים את השבבים יש 2 דגמים ל- H55 ובשניהם כתוב רק USB2. אודה לכם אם תוכלו להסביר את הענין. תודה רבה לכם מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ABCD,

1. מה מומלץ לוח אם MSI-K8n NEO4 platinum s939 nf4ultra או Asus A8N -E? 2. האם זה נכון שלוח האם של ASUS פחות טוב כי המאוורר שלו יותר רועש? בחנות שאני קונה את הלוח של MSI ואמרו לי שלהשיג יקח להם לפחות 10 ימים ואת ה ASUS יש במלאי, האם כדאי לחכות ל MSI? עריכה: הם יש לכם המלצה עם לוח אם טוב כמו הMSI אבל של חברה אחרת, אולי Gigabye GA-K8N ultra-9 nVIDIA nFORCE4 Ultra socket 939? האם זה אותו לוח של MSI רק חברה אחרת? אם אני לא רוצה לחכות שיגיע ה MSI, מה כדאי לקחת?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי זיכרון 256 עם מהירות של 333MHZ, באחת ההודעות בפורום מישהו פירסם תוכנה בשם wcpuid שבודקת מהירות מעבד. הורדתי את התוכנה והיא מראה שהמהירות זיכרון שלי היא 267MHZ יכול להיות שעבדו עלי בקנית הזיכרון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים