מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
הלוח שלי הוא A7V266-E והוא אמור לתמוך עד 3GB זיכרון פנימי ואמור להיות לו גודל ביוס של 2MB אך הלוח האם הזה תומך עד 1.5GB זכרון פנימי וגודל הביוס שלו הוא 256K. התקשרתי לחנות (אקסלנט) שממנה קניתי את הלוח והם אמרו לי שבעדכון ביוס כמות תמיכת הזכרון תגדל ל3GB (הם מדברים שטויות אתה לא חושבים כך) ובקשר לגודל הביוס הם אמרו לי שאני מדבר על גודל הקובץ של העדכון שהוא 256K. ד"א הלוח שלי תומך בATA100 והדיסק הקשיח שלי תומך בATA133 קבלתי כבל של ATA66 לא הייתי צריך לקבל לפחות כבל של ATA100 ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
סוף סוף קיבלתי מחשב חדש . אני בא להתקין ווינדוס . ושהוא בא לקטע של להתקין קבצים הוא עשה מסך כחול (תמונה מצורפת) חבר שלי אמר שזה כנראה בעייה בזכרון אבל אין לי שמץ של מושג הבעייה לא בסידירום כי ניסיתי כבר 3 סידירומים. אפשר לדעת אם הבעייה היא בזכרון ? ואם אפשר לתקן ? כי קניתי תזכרון בחול ... ולמכור TWINX 3200 LL לא בראש שלי. המפרט שלי הוא : P4 3.0C - הורדתי HT למה זה עושה בעיות AOpen AX4C MAX ZALMAN CNPS7000Cu CORSAIR TWINX PC3200LL 2x256 - שמתי DUAL CHANNEL WD RAPTOR TEAC CDRW ASUS CD-ROM ANTEC TRUEBLUE 350W SAPPHIRE RADEON 9800 PRO http://www.edu-negev.gov.il/bs/sisyhare/comp/P1010046.JPG http://www.edu-negev.gov.il/bs/sisyhare/comp/P1010047.JPG http://www.edu-negev.gov.…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת.. 1. מה ההבדל בין ddr ל-ddr2? 2. ההיתרונות וחסרונות, מה אתם ממליצים? 3. מה לדעתכם הכי כדי? (לא כסף, במה שזה יעזור.. ddr, ddr2) אני ישמח אם תעזרו לי, תודה. (-:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר לא בדיוק מעודכן בשנים האחרונות עקב הלימודים . אני מעוניין להחליף מחשב עקב בעיות עם הישן (I7 הדור הראשון) . שמעתי שיוצא חדש והייתי רוצה לקבל עליו פרטים . תאריך השקה תחונות וכו' והאם מומלץ לחכות להשקה (אם לא קרה) . ומה מומלץ לקחת ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תצוגה מקדימה Intel Core i7-4960X: Ivy Bridge-E, השוואה http://www.tomshardware.com/reviews/core-i7-4960x-ivy-bridge-e-benchmark,3557.html 4960 מוערך ב- 10% מהיר יותר ממקבילו ב-2011 3960 ( מקסימום , במבחנים מסוימים ) הדבר ששמתי לב שהם מציינים : [TABLE=class: editorTblTablecenter editorTblSize100 editorTblStyleStyle3, width: 628] [TR=class: tblEven, bgcolor: #E9E9E9] [TH=bgcolor: #777777]PCI Express Link Speed[/TH] [TD]8 GT/s[/TD] [/TR] [/TABLE] ל- 3970+4960 חשבתי רק 5 GT/s לאחר בדיקה מצאתי 8 GT/s QPI 4000 MHz 5 GT/s DMI נשאר Bus speed
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מיכיוון שהמעבד שלי נישרף אני משדרג את המחשב שלי הבסיס בנתיים הוא: מעבד:intel core i5-2500K 4X3.3GHz 6MB 1333MHz 1155 box לוח אם:ga-ph67-d3-b3 של גיגה בייט וזכרונות:kingstone hyper X 2048MB 1600MHz ddr3 ck9 שתיים כאלו עכשיו השאלה שלי היא על הלוח אם איך הלוח אם הזה יש איתו בעיות איזה לוח אם אחר יש לכם להציא שיש בו USB3 ושלא יהיה יקר בהרבה מהלוח הזה.איזה הצעות יש לכם לשינוי פה מעבד אחר,זיכרונות,לוח אם אבל הכי חשוב לי זה שתגידו מה דאתכם על הלוח אם הזה אני רוצה ביום ראשון-שני ללכת לקנות את החלקים תודה רבה ושבת שלום עריכה: התקציב הוא עד 2000 ש"ח פחות או יותר אני מעדיף לחסוך אני חייב שיהיה את המעבד הזה (אבא שלי מוכן רק אינטל לא מסכים לAMD) השאלה העיקרית שלי היא על הל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו שווה לקנות אותו ולעשות לו OC ל3GHZ או שזה כבר לא כזה טוב ועדיף כבר לקנות מחשב חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Gygabyte P85 USB3 DDR3 PERFORMANCE ? מה דעתכם על הלוח ? איזה הייתם ממליצים ( מחשב לגיימינג חזק ) ? אני מעוניין ב 2 סטיקים של 8GB זיכרון במה הייתם בוחרים ? הכי מומלץ מבחינתכם .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני שוקל לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מספר דברים לגבי הלוח אם: 1. האם חברת ASRock מומלצת? (לא מכיר אותם) 2. האם יש חשיבות לתמיכת הלוח בזיכרון 1600MHz וצפונה? (ראיתי שכשכתוב נניח 3000MHz אז מדובר על OC) כרגע אני מתכוון לקנות זיכרון 1600MHz אבל אולי כחשיבה לעתיד..? 3. טוב השאלה הזאת כבר קונקרטית לגבי לוח ספציפי http://www.asrock.com/mb/Intel/Z97M%20Pro4/?cat=Specifications האם הלוח מומלץ? הצעות, הארות, הערות וכו' תתקבלנה בברכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשבועיים בלבד אחרי שהוצג לראשונה, לוח ה-N7 המרשים והיקר מאוד הופך לקצת יותר משתלם, עם קיצוץ של 17 אחוזים במחיר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
חברת Chuwi משיקה את ה-LapBook SE, שמתיימר לספק מסך IPS וכונן SSD במחיר של 300 דולר או פחות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
כצפוי, ענקית השבבים מתחילה לצמצם את פעילותה בתחומים בלתי רווחיים על ידי ביטול מיידי של משפחות שבבי האטום החדשות לעולם המובייל זה לא משהו שאנחנו רגילים לרשום בהקשר אליה, אך נראה שכעת אין מנוס – אינטל הרימה ידיים, לפחות לשנים הקרובות. אחרי כמה וכמה שנים ומיליארדי דולרים שהושקעובנסיון ליצור שבבים שיהוו תחרות אמיתית לקוואלקום, סמסונג, אפל, NVIDIA ו-Mediatek בשווקים החמים של המכשירים החכמים, נראה שבחברה משנים כיוון ומוותרים על הקטגוריה באופן מלא. במסגרת עדכון אשר מציג את הגישה והאסטרטגיה החדשה של אינטל (עם התמקדות בחמישה צירים מרכזיים שהם ענן ושרתי מידע, האינטרנט של הדברים, טכנולוגיות זכרון ו-FPGA, הדור החמישי של קישוריות הסלולר והמשך הפיתוח של חוק מור), לאחר …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד AMD2000 האמת היא ששמעתי על המעבד הזה הרבה ביקורות חיוביות אבל גם שמעתי שהם מתחממים מהר,האם זה נכון? למה זה עלול לגרום ומה עושים נגד זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המשך של http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294740.msg2602684#msg2602684 סוף סוף הגיעו הזכרונות עכשיו יש לי 4 גיגה שמראה כאילו 3.35 התחלתי שוב עם האוברקלוק ואני מסוגל להגיע כשכל ה 4 ביחד רק עד 9 על 320 2.66 או 9 על 298 3.00 אולי כדאיי לעשות אובר בעיקר למעבד ופחות לזכרונות במקום
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1-האם צי'פסטים של חברות sis -via ללוחות האם כבר לא יכולים לתמוך במעבדים כפולי ליבה של אינטל ? 2 -ללוחות האם של AMD רשום באס כך : Hyper Transport Bus (כמו באינטל ה FSB ) אז לידו רשום גם : MT/s =מה הפרוש של זה ? ןיש גם :HyperTransport™ 3.0 מה ההבדל בזה שרשום 3 ??? 3- מה הסיבה שהפסיקו לרשום את ה : BUS SPEED במעבדים וגם בלוחות ל- Core i3 530 ,Core i3 540 ,Core i5 661 ואולי עוד כמה , וב- AMD בכלל לא ראיתי שרשום ברובם ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם אפשר לעבוד עם כרטיס מסך חיצוני במקרה ואני קונה את אחד המעבדים מסדרת i3 או i5 שמגיעים עם GPU Core מובנה. ואם כן, אז האם ה GPU Core עוזר לפעולה של הכרטיס הרגיל שלי, והאם זה עובד חלק. עוד שאלה: אין אני מתאים את לוח האם והזכרונות הכי טובים למעבד שאני בוחר? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי ועכשיו אני מתכנן להזמין את החלקים INTEL CORE i7 S1155 2600K ASUS P8P67 PRO זכרונות -PATRIOT VIPER 6144MB (2048MBX3) DDR3 מה דעתכם על הלוח האם יש דגם יותר משתלם ממנו. תקציב ללוח- 1000 תודה יוני.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך יציאה של RS232 .. ניסיתי כבר כמה מתאמים של USB ל RS232 אבל הם לא עובדים בוינדוס 7 אז חשבתי לקנות את החיבור הנ"ל: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250593900014&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT ולחבר אותו לכאן: http://img706.imageshack.us/img706/8118/77471308.jpg אז רציתי לשאול האם זה יעבוד לי?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז קניתי ב-ksp מחשב ואמרתי למוכר שיביא לי את המעבד- ?Athlon64 3200+ (S-939)? אבל הוא שם לי-?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? מה זה לעזאזל? ההפרש במחיר הוא 50 שקלים והאם עליי להתלונן על כך?(אני לא יודע עוד מה זה VENICE CORE?)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים הרבה זמן השאלה הזו יושבת לי במוח... למה בעצם חברות המעבדים לא נועלות את המעבדים שלהם מאפשרות האוברקלוק? (את המכפלה שלהם הם דווקא נועלות) זה הרי יותר משתלם להם, מבחינתם. בינתיים אנשים קונים את המעבדים הזולים, בידיעה שהם יגיעו איתם לאותה רמה בדיוק של המעבד בסידרה שעולה פי 2-3, באמצעות האוברקלוק ללא מאמץ. אם הם ינעלו את האפשרות, אנשים יהיו אובקייטיבים ויקנו יותר את המעבדים היותר יקרים, על מנת לקבל ביצועים יותר גבוהים. (או- למה הם לא באים בטענות לחברות לוחות האם שמוציאות תוכנות (BIOS) שמוציאות לפועל את האפשרות הזו! ) מה אתם אומרים?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט לקנות לוח אם חדש, מתוכנן לעשות oc והוא יהיה מחובר לקירור מים שנבנה בעתיד הקרוב (ממש קרוב). עכשיו בגדול התלבטות שלי היא לגבי לוח אם שיש לו יציאת pcie x1 אני חייב את זה לכרטיס קול שיש לי. הכרטיס קול משמש להקלטות ואין לי אפשרות לוותר עליו בשלב זה. ובנוסף יש לי עוד כונן ssd מסוג revodrive של ocz שמחובר ביציאת pcie x1. ראיתי בלוחות אם של asus שיש להם pcie x2 ושניסיתי לחפש אליו מידע, ראיתי שזה מורכב משתי pcie x1, האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס קול/כונן ssd עליו? בגדול מבחינת גודל לא משנה לי, כרגע יש לי מארז של fractal design מדגם arc midi, עליו כנראה שהמחשב כולם ילך לאחי, אז כנראה שאני אקנה מארז חדש (corsair 550d או corsair air 540). בגדול התקציב עד 1100₪. בנוסף אני מחב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התרשמתי לקנות או זה או זה : intel Core i7 2600K 3.4Ghz, \ Intel i5-3570K- Tray מה ההבדלים ב3570K לעומת ה2600K והאם הוא עולה עליו למטרות משחקים ואם כן ובמה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-