מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
לקראת קניה אני מתלבט בין מערכת מבוססת I7-930 או I7-860 או סביב AMD 6X1090T ואני מעוניין לבחון את מחיר הפלטפורמה כולה: * מעבד * זיכרונות (6G ל-1136, 8G לשאר) * לוח אם * קירור חזק וחרישי עניין התקציב לא זניח אבל מעט פחות חשוב - היעד הוא בסביבות ה-3000 ש"ח ללא מע"מ. יש כבר לוחות שתומכים באופן מלא ורשמי במשושה הליבות של AMD? תודה! עריכה: עדכון בעמוד הבא עם מפרטים אפשריים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458684.msg3916185#msg3916185
-
- 32 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
אני צריך שיסבירו לי מה ההבדל בין המעבדים השונים. I3 580 = 2.93Ghz I5 870 =2.93Ghz I7 930 = 2.88Ghz Quad core Q9950 = 2.83Ghz אז מה ההבדל בין המעבדים ? כולם אותו מהירות. איפה אני ארגיש את ההבדל? כי יש הבדל במחיר... אשמח להבהרה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תודה רבה לכל העוזרים !!!!
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש עם מעבד core i7 860 בעתיד אני מתכוון לעשות לו overclock עד ל 3.8-4 גיגה הרץ מקסימום האם הלוח אם הזה יעשה את העבודה (ASUS P7P55D)?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש ברותי את הלוח של MSI באתר שלהם רשום שהוא לא תומך בכל מעבד אחר מלבד הפנטיום 4 והסרון וה D עכשיו השאלה מה יותר חוזק פנטיום 4 -3GHZ או E2180? קיים אולי עדכון ביוס או משהו ללוח של MSI על מנת שיתמוך ב E2XXX? כרגע יש לי לוח של אסוס והכרטיס קול שלו נדפק טיפה וגם יש רק 2 סלוטים ל ראם. תודה למי שעונה...
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי בשדרוג למערכת שברשותי ורכשתי מעבד אינטל Q9550 חדש. חשוב לציין שכבר עכשיו (לפני השדרוג) אני עובד עם OC די רציני (E2140 1.6 @ 3.2 Ghz) על קירור מים וגם במעבד החדש אני שואף ל OC כמה שיותר גבוה. כרגע אני עובד עם זכרונות OCZ DDR2 2X1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-4-4-15. אני מעוניין לשדרג ל 4GB. ועכשיו השאלות: האם עדיף לי לקנות סט חדש של 2X2GB או שאני יכול באותה מידה פשוט להוסיף סטיק אחד של 2GB למערכת הקיימת? או אולי עוד שניים של 1GB? וגם לגבי הזכרונות עצמם? איזה תדר כדאי לי לקנות? כמה CL? אני מודע לזה שאם אני מוסיף לזכרונות הקיימים עוד מודולים אז תמיד אני אעבוד במהירות הנמוכה ביותר. הערת אגב: בתקופתו, כשביצעתי את ה-OC בפעם הראשונה, כמה חברה פה בפורום א…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E EVGA X58 SLI LE s1366, Intel X58, DDR3 1600Mhz, 4xPCI-E איזה לוח אם הכי טוב? איזה לוח הכי איכותי? איזה לוח אם הכי מומלץ? איזה לוח אם הכי טוב לOC? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שאתמול מישהו פתח שאלה בנושא, אבל התשובה לא היתה ברורה לי. אני מעוניין להוסיף זיכרון של 1GB למערכת שיש לה 2GB, וההעדפה היא שיהיה DUAL CHANNEL. !_Nike_! רשם בתשובה לשואל הקודם שיפנה לשאלות הנפוצות, אך שם רשום בסעיף 5.3 (א) ששילוב של DDR2 ו-DDR לא אפשרי שכן פיסית אין התאמה ללוח אם. זה אומר שאם יש אפשרות לחבר במקביל זכרונות שונים אז כן אפשרי להפעיל במקביל? כמו כן רשום בהמשך שאם מרכיבים זכרונות במהירויות שונות, הזכרונות יפעלו לפי מהירות הכרטיס הנמוך יותר (שני זכרונות xDDR זהה). אין הפשרות להגדיר בלוח אם למהירויות שונות בסלוטים שונים? יש לי לוח אם ASUS P5QC, זכרון Kingston KVR1333D3N9/2GB. שאלה אחרונה: אני מעוניין להוסיף זכרון 1GB DUAL CHANNEL 1333MHz, לוח האם תומך …
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בגדול אני חושב שזה דיי מפגר שיש כבר משושי ליבות אבל מעניין אותי הביצועים שהם נותנים forums.techpowerup.com/showthread.php?p=1869266#post1869266
-
- 110 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
שלום. אני מרגיש כי המעבד והזכרון לא כ"כ מספיקים לי כ"כ (E4500 לוח של MSI 945 ו 2GB זכרון...) והלוח מגביל אותי מאוד מבחינת שדרוג ו OC. הייתי רוצה לשדרג וכאן גם נכנסת השאלה האם כדאי בתקציב כזה לשדרג ואיזו תוספת ביצועים אני כבר אקבל? יש לי 4870 וספק מסריח 500W של EZCOOL... תקציב מק' 1300 וחריגה 150 מק'. מחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטי HD. כרגע המעבד על OC של 2.79 וזה המק' שאפשר עם הלוח הזה... חשבתי על השילוש הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717296 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-motherboard&db68907=68914 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739993 3GB ולא 4 בגלל מערכת הפעלה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אפשר המלצה לזכרונות של 1600MHZ טובים,קרירים,תזמונים נמוכים ככל האפשר בתקציב של 950 שקל בקיצור הכי טובים לתקציב הזה ושיתאימו ללוח אם GIGABYTE X58A-UD3R תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני מרכיב מערכת חדשה שתהיה מבוססת על מעבד אינטל. (יש לי אישית ,הרבה שנים גם מערכת AMD ואני מבסוט, אולם למפרט הספציפי הזה דרוש מעבד אינטל בלבד) השאלה אם לצורכי O.C ,גיימינג ועריכת וידיאו עדיף לשלם כחצי אלף שקלים יותר עבור מעבד כמו I7 860 ואולי אפילו להתאמץ וללכת על I7920 ? הערה: ב-"עריכת וידיאו " הכוונה היא להמרות פורמטים וחיתוך קטעי וידיאו (להסרת פרסומות ). (כמה מאות שקלים לפה או לשם ,לא משחקים אצלי תפקיד במידה ומדובר בשיפור ביצועים מורגש)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ויש לה ATX 12V של 8 פינים השאלה שלי למה נועדו ה 4 הנוספים והאם חייב לחבר אותם המעבד הוא AMD ATHLON II X4 620 AM3 אם זה משנה לספק יש רק 4 פינים האם אני יכול להוציא ממולקס את ה 12V הנוספים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הלוח אם הזה ובפרטים של הלוח נתקלתי בשורה הבאה: When SATA3 / USB 3.0 (Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers) work at turbo mode, 1st PCIE x16 will work at x8 speed. מה זה אומר ואיך זה ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך (שאמור להיות מחובר לשם, לא?)? אחת הסיבות שאני קונה את הלוח זה בגלל התמיכה בUSB3 SATA3 אז אני לא רוצה לעשות טעות.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא מתכנן OC, מחשב מיועד לגרפיקה ומשחקים כבדים. (כ.מסך HD4870)
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אנשים, קיבלתי אתמול מחשב חדש שהזמנתי. התקנתי everest ultimate v5.50 והסתכלתי על הטמפרטורות. הטמפ' של המעבד נראית גבוהה בצורה חריגה אך הטמפ' של הליבות נראית נורמלית. המארז הוא אנטק 300 עם קירור הסטוק שלו על LOW... המעבד הוא AMD phenom2 955... הקירור למעבד הוא Evercool Buffalo. מה לעזאזל? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . אני מרכיב מחשב למשחקים כבדים , אני יודע שערכת ה X היא המומלצת ביותר , אולם אין לי תקציב מספיק עבורה . אם כן רציתי לשאול מה עדיף למשחקים ערכות ה H או ה P ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת על מה הייתם הולכים ומה יותר טוב ולמה. הלוח הראשון זה GA-G31M-ES2L (rev. 1.x)והשני DG41BI של INTEL http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2889 http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG41BI/DG41BI-overview.htm תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
The trade-zone isn't really helping, so if anyone has that part and is willing to sell it please give me a call to [edited] or just PM me. If there are any questions about what I am looking for in more detail it's the yellow part in this picture. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/Socket_am2_retention_module.jpg/800px-Socket_am2_retention_module.jpg
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי לום אם של ASUS-P5KC, יש 4 סלוטים של DDR2 ו 2 סלוטים של DDR3. כרגע המערכת עובדת עם 2GB DDR2, אך השאלה היא אם אני יכול להוסיף עוד 4GB DDR3, והאם זה מומלץ ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
יש לי צורך בלוח המכיל מקסימום חריצי PCI-E (על חשבון PCI רגילים )לכרטיסי הרחבה, ושמאפשר ביצוע OC גבוהה ויציב לאורך זמן. חיוני שהלוח יאפשר "עיגון" של גופי קירור כבדים באמצעות חורים יעודיים לברגים בלוח האם. חשוב לי שתהיה תמיכה ב-USB-3 מפני שאני מתכוון לרכוש דיסק קשיח חיצוני שעובד בתקן זה. זה גם קריטי שהלוח יתמוך בצורה טובה גם ב-SATA-6 ,היות ואני מתכוון להחליף את הדיסק הקשיח ב-SSD מהיר אבל קטן בנפח של 32 GIGA לצורך מערכת הפעלה +כמה תוכנות ומשחקים כבדים שזמני הטעינה הארוכים שלהם בין השלבים ,מעיקים עלי מאוד. הערות: העניין של ריבוי כרטיסי מסך ,לא מדבר אליי. כמו כן אין לי צורך בלוח שתומך במעבד גרפי מובנה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי LGA775 אינטל עיצבה שני סוקטים חדשים, 1366 וסוקט 1156. עיצוב של סוקט חדש(והפינים המקבילים במעבד) זה לא דבר של מה בכך. זה דורש השקעה גדולה ועבודה ארוכה, ולפעמים יש תקלות (כמו הסוקט של FOXCONN). למעבדים בעלי הסוקט החדש ייקח זמן עד שיתחילו להימכר מכיוון שאנשים (בדרך כלל) לא רצים לקנות לוח אם חדש רק בגלל שיצא סוקט חדש. כמו כן יש בעיה למשתמשים והיא אותה בעיה של התיישנות הסוקט והצורך להחליף את כל הלוח אם. אז השאלה היא מה האינטרס של אינטל להחליף סוקט? האם הם לא יכלו להשתמש במעבדי i7 בסוקט LGA775? ברור שהצ'יפסט לא היה תומך אבל היו יוצאים לוחות אם עם צ'יפסט מיוחד והלוח היה תומך גם במעבדים ישנים יותר.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אשמח אם תשוו לי בין שני המעבדים: AMD Athlon II X3 435 ו- 425 עם כל הפרטים לכל אחד מהם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שהשאלה הזו כבר נשאלה (ואולי לא פעם), אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שיענה באופן מלא. אז איך בעצם אני יכול להעריך ביצועים של מחשב? בינתיים לפחות בתחום המעבד... פעם הכל היה הרבה יותר פשוט. היה דגםת היה מהירות שעון והיה CACHE. היום עם כל הדגמים והליבות והמה לא, אני מבולבל לגמרי. אני צריך לקנות מהר (בעוד יום יומיים), מחשב בפחות מ1000 ש"ח. הנה לדוגמא התוצאה הראשונה בזאפ: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=ATOM-1&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84&aff=Zap〈=he מארז MIDI ATX איכותי ביותר עם 2 חיבורי USB קידמיים לוח אם Intel® Desktop Board D945GCLF מעבד Intel® Atom™ Processor D410 (1.66 GHz, 800 MHz FSB) זיכרון 1GB DDR2 800MHz כרטיס מסך Intel® Graphics Me…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-