מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח אם מומלץ היום במחיר של עד 800 ש"ח עם chipset P55 לביצוע OC בינוני של עד 4G עם קירור אויר. המעבד הוא I5-750 כמו כן מהו הקרור(כ-300 ש"ח) והזכרונות המומלצים (4G כ- 600 ש"ח)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה על לוח אם טוב יציב וחזק שכולל ראיד, והכי חשוב שיתמוך במעבדים / זכרונות היוצאים כיום או שעתידים לצאת בקרוב. - למעבד אינטל, חשוב שיהיה בו ראיד טוב וכמו כן סאונד אכותי (או שאוסיף כרטיס xi-fi) תקציב לא מוגבל תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מחשב שקניתי לפני כ3 שנים. עם לוח 965P-DS3. הלוח מת ושלחתי את המחשב לתיקון תחת אחריות לIQPC. הם מצידם הציעו לי GIGABYTE GA-EP43-DS3 במקומו. האם זה שווה ? או שאני צריך להתמקח על זה שאני אמור לקבל לוח HIGH אם שילמתי בזמנו על HIGH. אשמח לדעתכם ותגובתכם, דן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בשדרוג המעבד לE6750 על DQ965GF של אינטל (בעתיד אני מתכוון גם להחליף את הלוח). רציתי לדעת אם המעבד תומך לגמרי בלוח אם כי באתר של אינטל הוא לא מופיע ברשימת המעבדים התומכים, אבל בכמה אתרים אחרים רשום שהוא כן תומך. איך אפשר לבדוק את בוודאות? האם השוני בין הE6750 לE6700 באמת משמעותי ומורגש? אני יודע שה6750 יותר חדש ומשופר לכן חשבתי לקנות אותו מחו"ל במקום ה6700 (משום מה הוא יותר זול מה6700) אני גם מתעניין בשדרוג הלוח אם, נראה לי שאני צריך MATX כי ה965GF הוא כזה. אני מחפש לוח לא יקר שניתן לעשות בו OC ושיספק את הסחורה. תודה לעזרים! נ.ב האם כדאי קודם להחליף את הלוח אם ואז להזמין מעבד יותר מתקדם? (אני קונה בארה"ב)
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט לגבי לוח אם ואני לא יודע ממש מה לבחור. אני רוצה מעבד Core i7-930 (או 920), זיכרון של DDR3 במהירות 1,600, וכרטיס מסך Geforce GTX 470. אני לא מתכנן לעשות OC, והמחשב אמור להריץ משחקים כבדים. אני ראיתי שהלוח אם הכי מומלץ כרגע הוא: ga-x58a-ud3r אבל הוא יקר מדי (1,080 שקל). האם יש לוח אם זול יותר שמתאים לצרכים שלי? (רצוי שהוא יתמוך בUSB 3.0 ובSSD) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 זכרונות של קרוסייר DDR3 כל זכרון הוא 2GB למרות זאת בנתוני המחשב מופיע לי רק 2.91 GB האם זה נורמלי או צריך לבצע משהו כדי להגדיל את הגודל במחשב ואם כן איך עושים זאת? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן המפרט שלי כרגע הוא כזה : Q6600 EP35-DS4 - Gigabyte RAM - 1*1 Kingston HyperX 6400 ATI 4850 THERMALTAKE 430W - שכחתי לציין, אני יודע שהוא דיי חלש, אם יש הצעות לשדרוג גם כן אשמח. יש לי עכשיו עוד קיט של 4G 2*2 Kingson HyperX 8500 השאלה שלי היא האם לשים 6G ודואל ואז הלוח יזהה אותם בתור 800 אם הוא יזהה, או לעבוד עם 4 1066 ולמכור את השניים? ודרך אגב יש כאן איזה מדור קניה/מכירה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Phenom X4 9550 Socket AM2-plus ואני רוצה לרכוש עכשיו לוח אם חדש בתקציב של כ- 1000 ש"ח וכמה שפחות יותר טוב אלא אם כן יש סיבה טובה להשקיע אז יכול להיות גם יותר. עיקר סיבת השדרוג כי אני רוצה הרבה (6?) יציאות של SATA לצורך שימוש ב-RAID. אבל אם אני כבר קונה לוח, אני רוצה שיהיה לוח מתקדם בעל ביצועים טובים ותכונות חדשות ומתקדמות. ולכן חשוב לי צ'יפסט טוב. אני לא משתמש בכרטיס מסך מתקדם ואין לי בעיה שיהיה כרטיס מסך על הלוח. מה שחשוב לי שיהיה חזק כי אני מריץ עליו כוננים וירטואליים לצורך מעבדת בדיקות. על מה עלי לשים לב כשקונים לוח? שם חברה, סוג צ'יפסט ומה עוד? יש למישהו משהו ספציפי להמליץ לי? ואגב, אם יש עוד היום כרטיסי SCSI לחבר אליו כמה כוננים קשיחים אני גם מעונין לק…
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם לוח אם מדגם P55-GD55 7.1 1GLAN מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי לוח nf-ck804 ועליו 2 כרטיסים של 256 200MHZ . החלטתי לקנות זיכרון חדש 1GB 400 MHZ. במחשבה שעדיף מהירות על נפח הוצאתי את שתי הכרטיסים והכנסתי במקומם את הכרטיס החדש. בבדיקה בתוכנה CPU-Z מראה שהזיכרון החדש עובד במהירות של 200MHZ יכול להיות שהלוח לא תומך ביותר מ-200MHZ ועדיף לחבר את השתים הישנים בנוסף ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול את השאלה הזאת כבר זמן רב... יש ברשותי 4 כרטיסי זיכרון למחשב ואין לי מושג מה טוב יותר לביצועים של המחשב. טוב אז ככה יש לי 2 X כרטיסי זיכרון HYNIX pc3200u 256MB DDR 400MHZ CL3 הסט השני הוא 2 X כרטיסי זיכרון ELPIDA 512MB PC2700U CL2.5 אם זה משנה משהו המחשב שלי הוא AMD ATHLON XP 1100 MHZ ואני משתמש בWINDOWS XP השאלה בקיצור באיזה סט של כרטיסי זיכרון עדיף לי להשתמש??? ניסיתי לבדוק בעצמי את הביצועים אבל לא ראיתי הבדל ממשי... תודה רבה למי שיוכל לתת לי תשובה ברורה בעניין חג שמח!
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע מתי אינטל צפויה לשחרר משושי ליבה משלה ? (ואל ה 980 אני מתייחס יותר כאל ניסוי טכנולוגי שאנשים מהשורה לא באמת קונים). תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
הבנתי ש ADATA חברה יחסית טובה בזכרונות. קיט 4GB 1600 עולה 680 בTMS רציתי לדעת אם זה לא זול מידי ל ADATA אולי זה זכרון איכות פחות טובה? יש ב TMS 4GB 2000MHZ X ADATA ב 570 שח זה כבר נראה מחיר ממש הזוי. בכל מקום אחר זה בסביבות 800-900 שקל ראיתי בביקורות הוא מקבל ציונים טובים. האם זה זכרון שמתאים ל P55USB3 ו COREI5 750 מבחינת מתחים והכל?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות זיכרון למחשב לכן הלכתי לאייבורי כמו שעשיתי בעבר. הפעם המוכר לא התלהב למכור לי בניגוד לפעם קודמת בטענה שהוא לא יודע איזה זיכרון בדיוק מתאים לי והמליץ לי להשאיר את המחשב במעבדה שלהם. לא עשיתי את זה כמובן. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיזה זיכרון לקנות : יש לי מעבד AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200 ולוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אני מאמין שאני צריך DDR והבנתי שהמקסימום הוא ג'יגה אחד. תודה מראש, שגיא
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני צריך יעוץ בקשר החלפת זכרונות. כרגע יש לי זכרון PQI Turbo DDR2 667Mhz 2X1GB 4-4-4-12 אבל הבעיה שגיליתי אותה רק עכשיו(יש לי את המחשב כבר 3 שנים) זה שהזכרונות עובדים על CL5 במקום CL4(ע"פ CPUZ). ראיתי בחנות Zigzag2000 שכדי שהם יעבדו בCL4 צריך לתת להם מתח של 2.1V(לא מצאתי אצל היצרן את הנתון הזה), אבל הלוח האם שלי Asus M2N-E יכול לספק מקסימום 1.95v ולכן הם לא עובדים בCL4. התלבטות שלי האם להשאר המחשב כמו שהוא ולחכות עוד שנה, שנתיים שלוש עד שאני אקנה מחשב חדש או לשדרג אותו בזכרון חדש. חשבתי על משהו כזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4612. האם הרחבת הזיכרון תשפר את הביצועים באופן משמעותי או שלא? מחשב: AMD 4600+ 65W Asus M2N-E PQI Turbo 667Mhz 2X1GB CL4 Geforce …
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
לא הייתי באיזה פורום לכתוב..... מקווה שהגעתי לנכון. בכל אופן, חבר רוצה לפרמט מחשב הוא צריך שיהיה בוט ב-bios מהדיסק כדי להתקין ווינדוז מחדש אבל יש משום מה סיסמא על ה-bios למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? איך ואם אפשר לפרצוץ כזה דבר? טיינקס.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASRock ConRoe1333-D667 שהצ'יפ שלו זה North Bridge: Intel Lakeport-G i945GC אני רוצה לעדכן את הביוס ,המחשב שלי משתמש עם הלוח מאז נובמבר 2007 ומאז לא שניתי כלום איך אפשר לעשות את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב-BIOS יש את האפשרות Set Supervisor Password שבמדריך למשתמש רשום שזה מגביל את הגישה למערכת ול-BIOS. השאלה היא,האם הסיסמא הזו מתפקדת כהגנה נוספת על המחשב. אם מאפשרים את הסיסמא הזו,אז כשמדליקים את המחשב ,חייבים להקיש את הסיסמא הזו כדי שייתאפשר boot של מע' ההפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, שלחו לי הצעה לשדרוג מחשב הפיתוח שלי לCORE I3 - שלושת הרכיבים הם : 1. מעבד - Core i3 -530 2. לוח אם - Intel H55TC TomCove 3. זיכרון - 8GB DDR3 1333 שאלותי הן - 1. מעבד -- האם שווה לקחת אותו ולא מעבד Qxxxx חזק? 2. לוח - הבנתי שיש בעיות עם הציפסט 55 או שבמקרה זה אין מה לחשוש? האם יש לוח יותר טוב עבור המערכת? 3. האם משנה עבורי העובדה שהזיכרון הוא 1333 או 1066? תודה על המענה.
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אין לי ממש מושג בהשוואת לוחות אם, קראתי את הFAQ אבל אני עדיין בור, ומלכתחילה הגעתי לנושא מזווית קצת אחרת. חיפשתי מאיץ גרפי מובנה במחיר זול והציעו לי בתרד אחר לקחת את ה (ציטוט)-"פלטפורמת AM2 או AM2+ של AMD (כלומר, לדוגמא המעבד 4800+ שציינת במפרט הראשון) לרוב מכילים כ.מסך מובנים איכותיים יותר כדוגמת HD3200 שיגמגם פחות על תלת מימד קליל.". נכנסתי לKSP ובדקתי שם את לוחות האם. לוח האם הראשון שראיתי היה- GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025, שלפי KSP יש בו כרטיס מסך של OnBoard GeForce 6100. הוא עולה 280 ש"ח. לוח האם השני שבדקתי היה MA74GM-S2H AM2+, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD3200, HDMI, שאמנם KSP לא פירטו איזה כרטיס מסך יש בו, וגם לא כל …
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
טוב בקצרה, אני מחפש את לוח האם המשתלם ביותר לתושבת הזאת, אל הלוח יחובר מעבד 750 אני לא מעוניין בלוח אם בעל יכולת ייצוב מתח נמוכה, אלא לוח אם שיכול להתמודד עם הרבה לחץ ולאורך זמן. לא יבוצע CROSSFIREX ולכן לא מעניין אותי חריץ PCIE שני. בינתיים העיניים שלי על הP7P55D של ASUS שמציע אחלה תכונות יחד עם כמובן עמידות ויכולות אוברקלוקינג. משהו אחר? אולי BIOSTAR? GB ASROK
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יום טוב לכולם אני מחפש לוח אם ואשמח עם תוכלו לעזור. המפרט הוא מעבד - Intel C2D E8400 זכרון - G.Skill 4g (4*1024) DDR2 1000 כרטיס מסך - 512MB Ati Radeon 4870 GigaByte ספק - Antec TruePowerNew750W תקציב 500 שח ולא של GIGABYTE
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם זה. האם אפשר לשפר למעבד מעל 2 ליבות? מצורף קישור ללוח אם שלי , ברשותי גירסה 2.x http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2926
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
האם לוח ASUS- M4N68T-M תומך כ.מסך של RADEON ? תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-