עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הרבה משתמשים לא מנוסים לא מבצעים OC בגלל שהם הולכים לאיבוד באינספור הגדרות (שלא תמיד ברורות) ב BIOS . מנסיונכם, איזה חברה הכי ידועה בהנדסת האנוש של ה BIOS ,כך שמשתמש לא מנוסה יוכל לבצע OC בקלות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by catsmonster,

אני מנסה לחפש לוח אם שיתאים ל- I5 אבל כל מה שיש בKSP עולה הכי זול 700 ש"ח, האם יש לוח אם שפספסתי או שעדיין לו יצאו לוחות אם זולים יותר ל- I5? ואם כן מתי אמורים לצאת הלוחות אם הזולים יותר שמתאימים ל- I5?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by alon3212,

לוח אם asus tuf gaming b460m plus יעבוד טוב עם מעבדi9 10900?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by a-r,

עיסוי רפואי ומפנק ממטפל שרירי וחטוב עם ניסיון רב.מציע מהלב טיפולים יעילים ואיכותים נגד בעיות ולכיף.מסיבות רווקות וכל אירוע פרטי באווירה נעימה ודיסקרטיות.עיסוי ארוטי לנשים וזוגות.ניתן לקבל שירות גם בבית הלקוח באיזור חיפה,קריות והסביבה עם ציוד מקצועי.כולל שישי-שבת וחגים.מחיר גמיש.לפנות לאנדרי בטל:05x-xxx-xxxx עריכה: הורדתי את המספר. אין דבר כזה פירסום חינם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, בשבוע-שבועיים הקרובים אני הולך לרכוש לי מחשב [כניראה מ FOXPC ]. המחשב מתוכנן ל CrossFire עתידי של 4870. אני רוצה 2 יציאות PCI-E 2.0 x16 עכשיו הגעתי ללוח Gigabye X38 DS4 ו DS5, רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם כמו כן אני לא יודע איזה מעבד עדיף לי, Q6600 או Q9300. אני רוצה QUAD ! ברור לי שכרגע הוא לא מנוצל על ידי כל המשחקים אבל אני לא הולך לקנות מחשב בשלוש שנים הקרובות ולכן אני רוצה השקעה עתידית. היתי רוצה שיסבירו לי מה ההבדלים בין שני המעבדים ואיזה יותר כדאי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by idang,

שלום, Number Lock לא פעיל באופן אוטומטי גם לאחר שניגשתי לביוס והורתי לו לפעול באופן קבוע. האם עדכון לביוס אמור לפתור בעיה כזו ? ? מדובר במחשב שולחני: Dell Optilex 755 גרסת ביוס: A04 11/5/2007

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום! תשמעו, יש לי בלאגן ממש גדול מכל המעבדים החדשים. עברתי איזה 5 עמודים אחורה, הסתכלתי בנעוצים ולא ממש הבנתי מה זה כל השמות וכד'. עכשיו מה זה Conroe? זה סדרה? מה זה Duo? זה סדרה מקבילה ל Conroe? ו AM2? זה כמו מה? אם אתם יכולים לעשות לי נגיד טבלה של השמות, מה מקביל למה, ומה מקביל לאיזה דבר בדור הישן... בפשטות. תודה רבה :

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום חברים , מחפש המלצות למעבד שיהיה i5 כלשהו (עדיין לא בטוח אם לקחת 4570 או 4670) + לוח אם מתאים + זכרונות. המחשב מיועד לגיימינג עבור ילד בן 13. החלקים הנ"ל יצורפו לכרטיס מסך AMD 6850 , הרדיסק SSD SAMSUNG EVO840 120GB וספק כוח שיהיה ככל הנראה SEASONIC M12II 520WATT. המהרה לא תבוצע בידי הילד אלא רק על ידי אבל כנראה שהתקציב המוגבל שלנו לא מאפשר לקנות 4670K ולוח מתאים לכך , אולי תוכיחו לי אחרת. קחו בחשבון שישנה אופציה לקנות במחירים של אילת (בלי מעמ). מבחינת דרישות לגבי הלוח אם , רק שיהיה USB3 קדמי ואחורי , לפחות 2 כניסות SATA 6GB בלוח אם וכרטיס קול מובנה איכותי ככל האפשר במסגרת התקציב המוגבל ונראה לי שזהו. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום. לאחר שנסגרתי כמעט סוף סוף על מפרט נשאר רק עניין הזכרונות שאני לא יודע מה להחליט.. לפי שיטוט קצר בחנויות המחירים די זהים עבור קיט של 4 גיגה ב 1333 ו 1600 אבל יש את העניין של זימינות במלאי האם כדאי לחכות 21 ימי עסקים עבור קיט של זכרונות. ? לדוגמא האם יהיה הבדל רציני במע בין הקיטים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_3356&products_id=27385 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3387 ואשמח לשמוע המלצות על קיטים אחרים.. העדפה ענקית לזמינות ושימצאו ברשימה של הזכרונות הממולצים ללוח http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/mb_memory_ga-p55a-ud3.pdf תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל.. הלוח שיש לי כרגע זה ה-MSI P43T-C51 ואני יכול לקבל את ה-GA-P43-ES3G של גיגבייט.. השאלה מי מהם עדיף... אהבתי ב-MSI שיש את הפונקציה של ה-OC עם מפסקים (OC Switch) אבל הגיגבייט ינצל את זכרונות ה-1066 שלי לגמרי.. יש לי Q8300.. תודה וד.א. בלוח הגיגבייט האפשרות של היא רוויז'ן 1 (זה שנראה כמו קרקס ולא רוויז'ן 1.4 שנראה נורמלי)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Fkl0ster,

לחבר שלי יש P3 500MHz עם 128 מ"ב זיכרון פנימי (PC100). הכרטיס מסך שלו הוא GF2 MX400, שאליו הוא שידרוג לא מזמן... היה שיפור בביצועים מהכרטיס הקודם (V3), אבל אני חושב שהמעבד שלו מונע ניצול מלא של הכרטיס, למרות שגם הוא די Outdated... הוא מעוניין לשדרג מעבד+לוח במינימום כסף. ההצעה שלי היא Asus A7V-E (קראתי עליו ביקורות ובזמנו אף שקלתי לרכוש אותו!), עם Duron 1200MHz. הזיכרון הפנימי נשאר, ומאחר שהוא PC100, וגם הדורון עובד על 200MHz, אז זה בסדר. הלוח לא תומך "רישמית" ב 133, אבל זה ה KT133E, שהוכח כמוצלח ל O/C. השאלה שלי היא האם הדורון הזה יתאים ללוח? הוא עושה שימוש במכפלה של x12, והלוח מאפשר עד x12.5, כך שמבחינה זו זה בסדר. עכשיו, רק נותר לי לברר האם זה Duron "Morgan" . אם כן,…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by igalk474,

שמעתי שDH67CL של intel טוב, יש למישהו עוד המלצות ללוחות אם, טובים, באותה הרמה וטווח מחירים? של gigabyte , Asus , MSi ל H67

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Evil Inside,

נגיד 512 dual channel ddr אני יודע שזה שני סטיקים של 256..אבל האם זה סטיקים מיוחדים שמיוחדים לDUAL CHANNEL או כל שני סטיקים יכולים להיות DUAL??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shimi 1,

שלום לכולם! סליחה מראש אם אני עובר על חוקי הפורום, אני חדש כאן יש לי מעבד Q9300 עם 2 GB של RAM מסוג DDR2 במהירות של 400 MHz, הלוח אם שלי הוא: gigabyte EP45-DS3 בעקבות התקנת ווינדוס 7 החלטתי שאני רוצה להרחיב את הRAM, אז השאלה שלי היא ככה: אני רוצה לקנות 2 GB של RAM DDR2 אבל במהירות גבוהה יותר (1066 MHz לצורך העניין) האם זה אפשרי? המחשב לא יקרוס? והאם הRAMים ישתפו פעולה (הכוונה שבמאפיינים אני אראה שיש לי 4 GB RAM ) ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן אנשים קניתי מחשב חדש ואני לפני רכישת כרטיס מסך (כעת אני משתמש בOnBoard) חשבתי קצת על כל ההמלצות, ההשוואות והמאמרים שלכם. קודם כל רוצה לומר תודה גדולה כלכך לכל מי שהשקיע. זה המקום הראשון שאני ניגש אליו כדי לבחור משהו לפני קניה, או כדי ללמוד על חומרה חדשה (מבחינתי). יש לציין שקראתי את המדריך לPCIE כאן באתר, וקראתי לפחות 10 דיונים בפורומים כאן לגבי השאלה שלי לפני שהחלטתי לפרסם אותה כעת, כי לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלתי. אני מתלבט בין 9600GT או HD 4850/3850, וגיליתי שחלקם רצים על PCIE 2.0. הלכתי ובדקתי את לוח האם שלי, GA-MA69VM-S2, וגיליתי כמה נתונים על סלוט הPCIE שלו: נתוני עמוד הOverView: Revolutionary PCI Express interface provides scalable bandwidth for mu…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Dragon Lord,

איזה זיכרון מהיר יותר? מי שמדבר לא מתוך ידע/נסיון שיציין את זה בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sapir5522,

יש שני לוחות לI5 ואני לא יודע מה עדיף GIGABYTE GA-P55-US3L GIGABYTE GA-P55M-UD2 מה עושה את השני פחות טוב? כי לשני יש תמיכה ברמקולים 5.1 ולראשון אין יש משהו שלראשון יש שלשני אין? , ראיתי בתמונה של החיבורים באתר של גיגבייט איזה חיבור וורוד ארוך כזה , מה זה? למה זה משמש? פשוט אם המחירים ירדו מספיק בחודשיים הקרובים יהיה לי מספיק בתקציב כדי להכניס לי לוח אם נורמלי ולא Whitesburge אבל אני חושב שללוח ב 650 שקל צריך שיהיה מינימום חיבור לרמקולים 5.1 ועוד משהו .. מה ההבדלים בין הלוחות האלה לבין הלוח הפשוט של אינטל?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי חברים, מישהו יכול לגרום לי להחליט על לוח אם למפרט הנ"ל? שניהם כמעט אותו מחיר, ערכת שבבים שונה Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Noctua NH-D14 CPU Cooler Fractal Design Define R4 Black Corsair RM750 750W Gold Active PFC 12cm Fan GIGABYTE G1.Sniper Z5S LGA 1150 Intel Z87 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard http://www.amazon.com/Gigabyte-GA-G1-Sniper--LGA1150-Chipset-Motherboard/dp/B00JOC9BC8/ref=sr_1_6?s=electronics&ie=UTF8&qid=1404439281&sr=1-6&keywords=GIGABYTE+G1.Sniper+Z5S ASUS Z97-A LGA 1150 Intel Z97 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard http://www.amazon.com/ASUS-Z97--DDR3-2600-Motherboards/dp/B00K2MAU5Q/ref=s…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by PiniShv,

שלום לכולם, מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון. אחד המחשבים שיש לי בבית הוא מחשב ישן שאני משתמש בו לטובת צפייה בסרטים \ יוטיוב \ משחקים ישנים. לאחרונה המחשב התחיל לקרטע בעיקר בצפייה בסרטונים יוטיוב (720P+) ובזמן משחקים (AOE לדוגמה). האיטיות מורגשת גם בגרפיקה וגם בסאונד והעכבר זז באיטיות באותו הזמן. לוח אם - EP35C-DS3R זיכרון - 2X2GB כרטיס מסך - GeForce 9600GT השאלה שלי מה מהרכיבים מאט את המחשב ומה ניתן לשדרג כדי למנוע את האיטיות הנ"ל? תודה רבה, פיני.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ערב טוב איזה מהזכרונות טובים יותר? גם לביצוע אובר קלוק אלה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17600 או אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=17241 תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש ריח של שרוף מהלוח אם של המחשב, צילמתי את האזור שממנו מגיע הריח יש שם 2 כבאלים נפוחים ולידם יש חלק שהקפתי אותו בעיגול, מה החלק הזה, יכול להיות שהוא נהרס או שאני רק אחליף כבלים ולא יהיה את הריח הזה? על הכאבל רשום 6.3V 1000UF מה זה הUF?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם. אני קונה מחשב עכשיו קניתי Intel Core i7-4790K כרטיס מסך GTX 970G1 עכשיו אני צריך עזרה בבחירת זכרונות +הסבר אם אפשר. לוח אם אני מתלבט בין ASUS Z97 - A לבין ASUS Z97-PRO. ובנוסף אני צריך גם עזרה בבחירת SSD מתלבט בין INTEL 730 480G לבין SAMSUNG EVO 500G (לא לקחת חשיבות לכסף אני רוצה משהו טוב ואיכותי השימושים של המחשב גם משחקים.! וגם תכנות (ECLISE + XCODE) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה להוסיף זיכרון ואני לא יודע איזה זיכרון הוא יש דרך לגלות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. http://www.midicom.co.il/prodDetails.asp?productid=1954&catid=43 איך הזכרונות האלה עבור OC ואם זו חברה טובה? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים