עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ועוד משהו, עדיף מן הסתם לקנות מעבד tray אם אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד? (דוגמת freezer 7 pro...)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by alon3212,

לוח אם asus tuf gaming b460m plus יעבוד טוב עם מעבדi9 10900?

3. Started by alfonsox86,

היי רציתי לדעת מה הזיכרון (מהירות?,עד איזה נפח? וסוג..DDR 2/3 )האופטימלי למעבד core 2 quad (q8300 ? תודה רבה מראש נ.ב סחטיין למנהלי וחברי הפורום על הידע והכל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yanivchik,

שאלה שלי כזו, קניתי מחשב חדש ואיתו זכרון שני גיגה של קינגסטון שאמורים להיות במהירות של 1066 אבל התוכנה ADIA 32 מראה לי שהמהירות כרטיס הזכרון הוא 800 ו לא 1066 כמובטח... יש מצב שעבדו עלי? או שזה בסדר ולא עובד במלאוכוח? האם קיימת תוכנה שבודקת את זה? בתודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by redead,

מה עדיף? ישב עם מעבד Q9400 ו4 ג'יגה זיכרון.. אין צורך בOC..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by carock,

כמו שרשמתי בכותרת.. האם ההבדל בינהם יהיה גדול כי לפי מה שאני הבנתי בפורום אחר.. זה אמור להיות הבדל כמו פנטיום D לC2D..חח

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Godlike2k,

אהלן חברה, רציתי לשאול אתכם מספר שאלות בקשר למעבד + לוח אם שאני עומד לקנות בחודשיים הקרובים. המפרט שיש לי עכשיו הוא 3.0GHZ (של אינטל) , 2GB RAM (חברת Kingstone , זה DDR עם 400MHZ) וכרטיס מסך X1950PRO 512MB AGP8X ורציתי לקנות מעבד + לוח אם חדשים שיתאימו לכרטיס מסך והזכרונות , אז מצאתי 2 לוחות אם ורציתי לשאול אתכם מה כדאי מבין שניהם כי אני קונה את המעבד Quad 2 Core Q6600 (בערך ב1050 ש"ח ממור לוי עם הנחה) , אז הנה הלוחות אם: זה הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4713 וזה השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4140 ובקשר למעבד, זה המעבד בעקרון (ה Q6600) , האם המחשב ישופר ויעלה לי את ה FPS בהרבה (ואני מדבר על שינוי ניכר כי שמתי לב שזה העלה לי את הביצועים מן הסתם עם הכרטיס מסך …

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני מחפש לוח אם תומך AMD Socket 939 (תאימות למעבד Athlon 64) חריצי RAM מסוג DDR בלבד. מישהו מכיר חנות שמוכרת לוחות-אם חדשים כאלה? מצאתי לוחות-אם שתומכים במעבד אבל כל מה שמצאתי מתאים לזכרונות DDR2.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

לחבר שלי יש P3 500MHz עם 128 מ"ב זיכרון פנימי (PC100). הכרטיס מסך שלו הוא GF2 MX400, שאליו הוא שידרוג לא מזמן... היה שיפור בביצועים מהכרטיס הקודם (V3), אבל אני חושב שהמעבד שלו מונע ניצול מלא של הכרטיס, למרות שגם הוא די Outdated... הוא מעוניין לשדרג מעבד+לוח במינימום כסף. ההצעה שלי היא Asus A7V-E (קראתי עליו ביקורות ובזמנו אף שקלתי לרכוש אותו!), עם Duron 1200MHz. הזיכרון הפנימי נשאר, ומאחר שהוא PC100, וגם הדורון עובד על 200MHz, אז זה בסדר. הלוח לא תומך "רישמית" ב 133, אבל זה ה KT133E, שהוכח כמוצלח ל O/C. השאלה שלי היא האם הדורון הזה יתאים ללוח? הוא עושה שימוש במכפלה של x12, והלוח מאפשר עד x12.5, כך שמבחינה זו זה בסדר. עכשיו, רק נותר לי לברר האם זה Duron "Morgan" . אם כן,…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by zoyaniv,

שלום אני בקרוב חושב לשדרג את המחשב לפי המפרט הבא ואני אשמח לדעתכם על רכיבים טובים או מתאימים יותר ובעיות תאימות עם יש מעבד: E6600 זיכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 דגם: F2-6400CL4D-2GBPK לוח אם: P5B DLX ספק: ליברטי 400W מארז: טרנספורמר עם החלפת מאווררים ל AC 120 מלפנים מכניס 120 מאחור מוציא 80 בגג מוציא ועל הדלת אחד מכניס אחד מוציא עם בקר טמפרטורה אני אשמח לדגמים מתאימים של המאווררים כי הבנתי שלא כולם יכולים להוציא או להכניס כרטיס מסך: CONNECT3D 1950 PRO קירור למעבד: ביג טייפון רגיל אשמח לשמוע את דעתכם במיוחד בנושא הזיכרונות האם יש פיתרון זול יותר והאם ה NR יתאימו מתוכנן כנראה אוברקלוק לבאס 400 לא יותר

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by chaikr,

חודש נובמבר השנה היה מאוד מוצלח בקשר למחירי רכיבי חומרה, עכשיו נשארה התלבטות לגבי לוח אם האם עדיף לקחת לוח אם מדגם כניסה של z690 או שאפשר לחכות בשקט שיגיעו לוחות b660? דברים שחשובים לי: שהמעבד יגיע למקסימום המוצהר ללא אוברקלוק ושללוח תהיה מערכת מתח נורמלית שלא תתחמם יותר מדי לוח אמין ויציב יציאות usb מרובות ההתלבטות היא בעיקר בין לקנות asus z690 prime עכשיו לבין לחכות שיצא asus strix/tuf b660 על המעבד יורכב NH D15 עם 32 gb ddr4-3200 בתוך מארז של fractal define r4 כל רעיון או תובנה יתקבלו בברכה...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by alergic,

ראיתי המון מעבדים של CORE למכירה מ 1800-2700 MHZ וראיתי שיש BOX ורגיל מה ההבדל ואיזה כדאי לקחת 1 שיקר ויש לו 2670 MHZ או אחד פחות יקר של 2400?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by BlackDiablo,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=47627 אפשרות לSLI בלוח nForce 4 ULTRA חחחחח 200 נקודות הפרש ב3DMARK05 לדעתי מצאו פה פתרון ממש שימושי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by srolik,

איך הלוח החדש של EPOX EP-9NPA+SLI AMD Socket-939 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7179 במחיר של 880 ש"ח יש גם דגם ב 710 (ראיתי שההבדל רק בכבלים ) אם יש למישהו המלצות , אני אשמח לקבל אני מחפש לוח SLI (טוב) למעבד AMD 3800 DUAL CORE שקניתי וחשוב שתיהיה בו יציאת COM לכן ה DFI נשלל) - בשביל ה אל פסק . תודה , אשמח לתגובה מהירה מעוניין לקנות עד סוף השבוע .

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Remax1,

האם החנות הזאת טובה ואמינה לקניית רכיבי חומרה? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by israelnba,

כאמור, המעבד הנ"ל התווסף לרשימה, ניתן לראות בלינק הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~IQ8200~3~0.htm התמחור שלו ממש לא מובן לי כאשר הQ8200 נמכר במחיר של 1100 ש"ח, עובד בתדר של 2.33GHz עם זכרון של 4MB. זאת כאשר ניתן להשיג את הQ6600 במחיר של 837 ש"ח(עבור גרסת Tray), עובד בתדר של 2.4GHz עם זכרון של 8MB. בנוסף, לQ6600 מכפלה של 9 לעומת 7 בQ8200, דבר אשר יקל על מלאכת הOC. אני לא חושב שההבדל בליתוגרפיה מצדיק את ההבדל במחיר.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כשקניתי את המחשב שלי, הוא היה AMD Athlon XP 1700+ . לאחר מכת ברק (LOL) נשרף לי המחשב במסגרת האחריות החליפו לי אותו. כשהם החליפו לי אותו, הם שמו לי AMD Athlon XP 1800+ , דבר דיי שכיח שאחריות עושה במקרה של חוסר בחלפים מיושנים. עכשיו הבעיה: בזמן האחרון, שמתי לב שהמעבד שלי מזוהה כ AMD Athlon prossessor , וכי הוא עומד על 1150Mhz , בכל התוכנות שבדקתי (Aida, EVEREST, CPU-Z, WINDOWS) . לפי אותם התוכנות, המעבד הוא בטכנולוגיית Palimino, והוא אכן Athlon XP. לפי הידע שלי , ה 1800+ רץ על 1.5Ghz ולא על 1.1Ghz, ובכלל, איך לא מצויין הדגם המדוייק של המעבד?! האם יכול להיות שאני צריך לעשות עידכון BIOS או משהו? ולשאלה אחרת, אני כנראה משדרג בזמן הקרוב את הלוח והמעבד. חשבתי ללכת על AMD Athlon…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by The Shark,

תודה לעונים... ....

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by KoDkOd,

שלום, איזה לוח אם אתם ממליצים למעבד AMD XP 1600+ ושיתמוך גם בכרטיס מסך HERCULES RADEON 8500 LE והכי חשוב שלא יעשה בעיות ושיהיה אמין! אתם מכירים משהו ? ;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. e6300 945p-s3 2giga 667 x1950 pro ומארז וספק של compucase(או איך שכותבים את זה). האמת אני לא מרגיש הבדל כזה גדול למחשב הישן שלי שהיה P4 1.8 עם 256MB זיכרון.כאילו הההבל הוא ממש מינורי והמחשב לא מהיר כמו שחשבתי שהוא יהיה. ובדקתי את כל הרכיבים ומה שהזמנתי זה מה שקיבלתי. זה הגיוני בכלל שהבדל כ"כ קטן ממחשב של הדור העכשיו למחשב לפני 4 שנים ???

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by DJO,

שלום. אני שוקל להחליף את המעבד שלי, כרגע יש לי P2 נראה לי שזה SLOT 1 אני לא בטוח אבל. בכל מקרה איזה מעבדים מתאימים לזה, P3 יתאים? וסלרונים למיניהם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני קצת לא מעודכן בשינויי החומרה האחרונים הבנתי שזה SOCKET 775, אבל אני לא בטוח שכל הלוחות בתושבת זו מתאימים לו, כי רק בחלק מצוין שזה Conroe Supported... איזה לוח אם (עם כרטיס קול מובנה), הכי משתלם למעבד זה? תודה..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הלוח הוא m2n32 -sli nvidia nforce 590 sli אני מתקין את הדרייבר אבל עדיין מראה לי שכרטיס קול לא מזוהה, מה עושים, לפני הפורמט הכל עבד כמו שצריך ובעליה של הוינדואוס שומעים את הצליל שהחלונות עולים . תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Keman,

http://www.bit-tech.net/news/2007/07/04/early_barcelona_performance_looks_good/1

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by rtlrtl,

http://oc.adata.com.tw/1_product_detail.asp?pid=AD31600GU3K בזכרון הנ"ל מצויין Working Voltage: 1.65V~1.85V עפ"י אינטל אסור להפעיל זכרונות מעל 1.65 V האם הזכרון הזה כן יכול לעבוד על 1.85 V ??? http://oc.adata.com.tw/newspost.asp?newsid=18

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים