עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BENNY-L,

הוצאתי את המעבד מהמקום וקרה שנהיה עליו קצת משחה טרמית אבל מהצד של הקונוסים שבנויים בשורות ניסתי לנקות עם נייר לא הלך לבסוף עשיתי עם ספריי מגעים ועדין לא עבד ניסתי מעבד אחר כך שזה לא קשור למחשב המעבד לא עבר אוברקלוקינג תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by cold fire,

אני קונה את החלקים הבאים מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz 2M shared L2 Cache LGA 775 Processor - Retail $191.00 כ.מסך - Open Box: SAPPHIRE 100154 Radeon X1800XT 256MB 256-bit GDDR3 VIVO PCI Express x16 CrossFire Video Card - OEM $184.51 זכרונות - G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory - Retail $194.00 ס"כ לתשלום 569.51$ אני מתכוון לקנות את הלוח אם asus p5b האם אפשר להגיע לOC של 2500-3000 בסטוק? ולגבי הזכרון (התזמונים שלו 5-5-5-15) האם יהיו לי איתו בעיות בOC וצריך זכרונות יותר יקרים או שזה מספיק? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by cznmuh,

תעזרו לי אנשים אני חייב לוח אם הכי זול שאפשר .למעבד i7 4790k ושיתמוך במערך של 2 כרטיסי מסך יעני sli cf.הכרטיס שלי r9 290 . יש לי 8 גיגה ראם.של סלוט אחד. תודה רבה חברה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, לבן דוד שלי נשרף הכרטיס מסך והלוח אם. הלוח אם הקודם שלו היה MSI P35 PLATINUM עם 4 חריצי זיכרון, והיה לו 4X1024MB זיכרונות. באייבורי אמרו לו שלא מייצרים יותר לוחות אם עם 4 חריצי זיכרון, ובגלל הם אומרים שהוא צריך להחליף גם זיכרונות... בקצרה, מה יהיה לוח אם שווה בביצועים ל-MSI P35 PLATINUM שהיה לו? האם יש לוח אם עם 4 חריצי זיכרון שיתאים? הספק שיש לו הוא 450W והוא מתכנן לקנות גם כרטיס מסך, משהו בסביבות ה-5770HD אז חשוב שהלוח אם לא יגביל אם זה אפשרי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by alon3212,

לוח אם asus tuf gaming b460m plus יעבוד טוב עם מעבדi9 10900?

6. אהלן יש לי 2GB זיכרון על המחשב ואני רוצה לקנות עוד 2GB אני לא יודע איזה זיכרון יש לי אבל זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3004#ov אם מישהו יכול לשלוח לי קישור לקנות זיכרון שמתאים בזאפ או משהו אני אשמח תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kipi25,

שלום, בעבר הלא רחוק הומלץ לי כאן לרכוש לוח אם DFI INFINITY 975X עבור מעבד קונרו E6400, כאשר עליו יתבצע OC סולידי (BUS ל- 333MHZ). ממה שהספקתי להבין, בשביל לוח אם עם צ'יפסט 975X שמיועד להמהרה, ה- DFI הנ"ל הוא לוח מאוד משתלם. קראתי בכמה מקומות, שהצ'יפסט 965P החדש הוא יותר טוב מה- 975X, אך הלוחות המבוססים על 965P אינם חזקים ל OC כמו ה- 975X. עכשיו לשאלה שלי: עבור ה OC שאני מתכוון לבצע, האם לוח 965P יהיה עדיף לי (כמו ASUS P5B \ P5B DELUXE) על פני לוח 975X (כמו DFI INFINITY), שהרי לוח 965P יאפשר לי גם כן לבצע את ה OC המתוכנן, ומצד שני הצ'יפסט שלו יותר חדש ומתקדם ??

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by יקירn95,

אני כבר מבולבל לגבי המעבדים החדשים שיש ,אני קונה מחשב חדש לחדר והרבה זמן אני לא עכבתי אחרי מה שקורה בשוק המעבדים ואני קצת הרבה מאחור , קראתי כל השבוע הזה בלי סוף וזה עשה אותי רק יותר מבולבל. אני מתלבט בקניית מעבד למשחקים, ועל הפרק עומדים הi3 3220 , phenom ii x4 965 ,amd fx4170 . עכשיו יש לאח שלי מחשב שקניתי לו לפני שנה עם amd x3 720 עם כרטיס hd4850 ,המחשב עדיין נותן אחלה ביצועים אבל בהרבה מקרים המחשב מתקשה לפתוח תוכנות כמו מדיה פלייר וכל מיני קטעים כאלה אבל אחרי פירמוט הוא רץ מצויין . בכל מקרה מעבדי amd זולים משמעותית וחומרתית טובים יותר (ואין לי מושג אולי זה רק אני אבל מעבדי אינטל נותנים תחושה יותר בטוחה בכל מה שקשור לעיבוד בין אם זה משחקים אינטרנט גרפיקה סרטים וכו) השא…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DJO,

שלום. אני שוקל להחליף את המעבד שלי, כרגע יש לי P2 נראה לי שזה SLOT 1 אני לא בטוח אבל. בכל מקרה איזה מעבדים מתאימים לזה, P3 יתאים? וסלרונים למיניהם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by roeesnir,

יש לי לוח X58 של Gigabyte. יש המון תקלות תאימות עם זכרונות של OCZ. אני רוצה להחליף ומתלבט בין Patriot ל - Kingston. Patriot יותר זולים. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pure perfection,

שלום , האם המאורר של ה Antec A30 מוציא או מכניס אוויר ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קיבלתי אתמול מעבד של שAMD שקניתי מPCHARDWARE. השוותי אותו למעבד שאמור להיות זהה, בחנות מקומית ויש הבדל מסוים בצורה של המעבדים. איך אני יכול לבדוק (אם בכלל) איזה מעבד הוא מקורי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by michfir,

שלום, אני מתכנן לקנות לעצמי מחשב אחרי ההורדת מחירים של אינטל ב22 לאפריל... קיצר אני מתלבט אם לקנות את ה CORE 2 DUE אקסטרים אדישן, או ללכת על מעבד בעל 4 ליבות.. האם WINDOWS משתמש בארבעת הליבות, או הוא משתמש ב2 והשאר סתם קיימות?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by מאפיונר,

יש לי לוח אם ASUS p5LD2 SE יש לי עכשיו מעבד אינטל פנטיום D 3400 ואני רוצה לשדרג אותו למעבד חדש יותר איזה מעבד חזק הלוח תומך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yaron266,

מה ההבדל בין DDR3 ל-DDR2?ביצועים וכד"

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. גיליתי שללוח האם שלי יש 1MB L2 CACHE(בעזרת התוכנה סנדרה) הרצתי אתCPU&BIOS INFORMATION וזה כתב לי את זה Warning W2501 : Lack of L2 cache greatly reduces performance. Install some וכשהרצתי את M.BOARD INFORNATION הוא כתב לי תוצאה מעניינת L2 External Cache : 1024kB pipeline-burst write-thru ובתוכנה CPUID לא מוצא לי את הזכרון הזה, לדעתי או שהוא לא פועל או שהCPUID(והרבה תוכנות בסגנון) לא מזהה זכרון מטמון על הלוח אם, אז מה דעתכם ואם זה לא פועל, איך מפעילים אותו? לוח אם: AX59PRO(ישן :-\) מעבד:AMD K6-2 500(ללא 128K L2)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by guyyug,

מה המעבד הנמוך ביותר לליבה החדשה של AMD

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by March_31,

-|ההודעה נמחקה - ראה חוקי הפורום|- אתה יכול לפרסם ב TRADEZONE בסעיף כללי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מה ההבדל בין הצ'יפסטים הבאים של אינטל: E7505 E7501 E7205 E7500 כולם לפני מה שאני יודע הם גרסאות של ה-Granit bay {או שאיך שלא קוראים לו}, רציתי לדעת מה ההבדלים בין כל הגרסאות האלו. תודה מראש, מתן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב, אני הייתי רוצה לקבל המלצה על איזה חלקים לקנות בשביל מחשב למשחקים? ברשותי תקציב של משהו כמו 2500 ש"ח פחות או יותר. מה כדאי לקנות? ומה ההבדלים בין מעבדי AMD ל-INTEL? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by andrey12341,

כמו שרשום בכותרת,זה אמור להיות ככה כאשר שמים 4 סטיקים? הזכרנות הן geil drr400 value 2.5-3.6.6

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Fkl0ster,

לחבר שלי יש P3 500MHz עם 128 מ"ב זיכרון פנימי (PC100). הכרטיס מסך שלו הוא GF2 MX400, שאליו הוא שידרוג לא מזמן... היה שיפור בביצועים מהכרטיס הקודם (V3), אבל אני חושב שהמעבד שלו מונע ניצול מלא של הכרטיס, למרות שגם הוא די Outdated... הוא מעוניין לשדרג מעבד+לוח במינימום כסף. ההצעה שלי היא Asus A7V-E (קראתי עליו ביקורות ובזמנו אף שקלתי לרכוש אותו!), עם Duron 1200MHz. הזיכרון הפנימי נשאר, ומאחר שהוא PC100, וגם הדורון עובד על 200MHz, אז זה בסדר. הלוח לא תומך "רישמית" ב 133, אבל זה ה KT133E, שהוכח כמוצלח ל O/C. השאלה שלי היא האם הדורון הזה יתאים ללוח? הוא עושה שימוש במכפלה של x12, והלוח מאפשר עד x12.5, כך שמבחינה זו זה בסדר. עכשיו, רק נותר לי לברר האם זה Duron "Morgan" . אם כן,…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shlomik,

שלום לכולם, המפרט שלי הוא זה : Intel QUAD Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35_DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ X2 CL 5 כרטיס מסך GYGABYTE 8800GT 512MB אני צריך להתחיל לעבוד עם מכונות וירטואליות ועוד כמה דברים מסיבים, ובלי קשר רוצה לשדרג את מערך הזיכרון שלי. כמובן שאני משתמש בWIN 7 64 Bit . הבעיה היא שאני עובד עם DDR 2 והלוח אם שלי לא לא תומך ב3 ( תקנו אותי אם אני טועה ? ) כרגע המערך הוא 2 סטיקים כל אחד של גיגה , CL 5 , 800 MHZ - כפי שרשום למעלה. מה אתם ממליצים לעשות ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של גיגה ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של 4 ? איך הכל יעבוד הכי טוב ביחד ? והאם בגלל שיש לי קינגסטון C…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הראשון הוא: Gigabyte GA-B75-D3V והשני הוא: Gigabyte GA-H77-DS3H ראיתי שיש להם את אותם החיבורים, אבל מה שונה חוץ מזה? יש ביניהם הפרש של כ-100 שח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Pancakes,

מחפש לשדרג את הזיכרון הכולל ל8GB, דרך סטיק אחד או שניים (לא משנה לי העיקר מה שיותר טוב/זול/מומלץ לשיקולכם) יש לי לוח אם Asrock H61M-HVS תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים