עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by redead,

יש לי כרגע ג'יגה של זיכרון במחשב AMD 3200+ . שאלה שמעניינת אותי האם אני יוסיף עוד 512 מגה יורגש הבדל כלשהו במחשב ברמת הביצועים והמהירות או שנכון להיום זה ביזבוז ולא יהיה שום הבדל?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. http://vip.netsurf.ru/browse/?r=63357

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שבת שלום , קניתי מחשב חדש ויש לי כמה שאלות 1. המעבד שלי על 25 מעלות בעבודה רגילה ( אינטרנט , מוזיקה וכו' ) בדקתי גם באברסט וגם בביוס. הגיוני או זיוף של הסנסור ? 2. אם זה הגיוני איך אני מוריד טיפה את המהירות של המאוורר של המעבד ? הוא על 3300 סל"ד וזה קצת מציק כי שומעים אותו כמו ציפצוף כזה מעצבן , לא איכפת לי שהמעבד יעלה ל 30 מעלות והמערכת תהיה יותר שקטה.. המאוורר הוא מקורי של AMD . תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Keman,

http://www.bit-tech.net/news/2007/07/04/early_barcelona_performance_looks_good/1

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yoc1983,

אני הולך לקנות מחשב עם הלוח Gigabyte דגם GA-MA785GM-US2H צ'יפסט למישהוא יש נסיון איתו? דברים רעים/טובים להגיד

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מעוניין לדעת איזה לוחות אם, מעבדים וזיכרונות פנימיים משתלמים לקנות נתחיל בלוחות אם: 1. Gigabyte GA-G31M-S2C G31 Chipset 2. Gigabyte GA-G41M-ES2L 3. Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET מעבדים: 1. Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET 2. Intel Pentium Dual-Core E6500 Box 3. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX זיכרון פנימי: 1. 2G DDR2-800 2. G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ 3. OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by UV1,

אני מתכנן לקנות לוח Gigabyte GA-EP45-DS3R http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS3R אני מתכנן קרור למארז ולמעבד שתומך בויסות סל"ד של המאווררים לפי הצורך - PWM האם הלוח הנ"ל תומך בזה? איך יודעים ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by atlass,

אני מרכיב מחשב עם המעבד i7-2600K , אני לא משחק משחקי מחשב כבר ואני רק צופה בסרטונים או בתכני HD פה ושם(וגם זה לא הרבה כי יש לי סטרימר) השאלה שלי האם אני יכול להרכיב מערך מחשב עם הCPU הזה וללא כרטיס מסך נפרד על מנת שיתאפשר לי שימוש טוב לדוגמא במסך 23" full HD .. אם מישהו יכול לתת לי כרטיס מסך שהליבה הגרפית משתווה לו אז זה יהיה מצויין תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by bluemail,

מה כול הפיצרים שהוא מכיל ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by alergic,

ראיתי המון מעבדים של CORE למכירה מ 1800-2700 MHZ וראיתי שיש BOX ורגיל מה ההבדל ואיזה כדאי לקחת 1 שיקר ויש לו 2670 MHZ או אחד פחות יקר של 2400?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ronigrr,

ההתלבטות שלי היא בין gigabyte לבין msi.. אשמח לדעות והסברים למה כן ולמה לא תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. קראתי את הכתבה וזו תהיה ליבה של בארטון אבל עם 256K של זיכרון מטמון אז מה ההבד בינו לבין מעבדי XP שיש עכשיו?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by guyyug,

מה המעבד הנמוך ביותר לליבה החדשה של AMD

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן אנשים קניתי מחשב חדש ואני לפני רכישת כרטיס מסך (כעת אני משתמש בOnBoard) חשבתי קצת על כל ההמלצות, ההשוואות והמאמרים שלכם. קודם כל רוצה לומר תודה גדולה כלכך לכל מי שהשקיע. זה המקום הראשון שאני ניגש אליו כדי לבחור משהו לפני קניה, או כדי ללמוד על חומרה חדשה (מבחינתי). יש לציין שקראתי את המדריך לPCIE כאן באתר, וקראתי לפחות 10 דיונים בפורומים כאן לגבי השאלה שלי לפני שהחלטתי לפרסם אותה כעת, כי לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלתי. אני מתלבט בין 9600GT או HD 4850/3850, וגיליתי שחלקם רצים על PCIE 2.0. הלכתי ובדקתי את לוח האם שלי, GA-MA69VM-S2, וגיליתי כמה נתונים על סלוט הPCIE שלו: נתוני עמוד הOverView: Revolutionary PCI Express interface provides scalable bandwidth for mu…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, מחר בבוקר אני מתכנן לרכוש מעבד E6600, ואני מחפש חנות באזור המרכז (חולון, ראשל"צ, ת"א והסביבה הקרובה) שמוכרת את המעבד הנ"ל ביבוא של איסטרוניקס או חיון בלבד (ולא יבוא "אישי") - מישהו מכיר חנות שכזאת ? הנושא דחוף כי אני חייב קניה של המעבד מחר בבוקר! ב-KSP יש את המעבד במלאי, אבל כשהתקשרתי לברר בקשר ליבואן, הנציגה לא כל כך ידעה מה לענות לי. יש מישהו שרכש מעבד אינטל חדש מ-KSP לאחרונה ויודע מי היבואן של המעבדים שהם מוכרים ? תודה רבה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום יש לי זכרון של OCZ PLATINUM REV 2 2X1024MB DDRII 800MHZ CL - 4-4-4-15 איך אני בודק שאכן הוא מריץ בתזמונים האלו ואם לא כיצד אני משנה את התזמונים לשיפור הביצועים? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום חברים , מחפש המלצות למעבד שיהיה i5 כלשהו (עדיין לא בטוח אם לקחת 4570 או 4670) + לוח אם מתאים + זכרונות. המחשב מיועד לגיימינג עבור ילד בן 13. החלקים הנ"ל יצורפו לכרטיס מסך AMD 6850 , הרדיסק SSD SAMSUNG EVO840 120GB וספק כוח שיהיה ככל הנראה SEASONIC M12II 520WATT. המהרה לא תבוצע בידי הילד אלא רק על ידי אבל כנראה שהתקציב המוגבל שלנו לא מאפשר לקנות 4670K ולוח מתאים לכך , אולי תוכיחו לי אחרת. קחו בחשבון שישנה אופציה לקנות במחירים של אילת (בלי מעמ). מבחינת דרישות לגבי הלוח אם , רק שיהיה USB3 קדמי ואחורי , לפחות 2 כניסות SATA 6GB בלוח אם וכרטיס קול מובנה איכותי ככל האפשר במסגרת התקציב המוגבל ונראה לי שזהו. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מחפש ג'יגה זכרון , זול ואמין ככל האפשר - לא למטרות OC . 1 . האם מבין הזכרונות הבאים יש משהו עדיף או שיש זכרון אחר כדאי יותר לקנייה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3025 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=422092 2. האם יש הבדל כלשהו בין הזכרונות בשני הלינקים הראשונים ? 3. כרגע יש במחשב 512MB DDR2 800 MHZ . האם תהיה בעייה להפעיל את הדואל ביחד עם עוד 512 MB שתופסים סלוט בנפרד ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by hagay,

אני החלטתי לשדרג את המעבד והלוח אם ויש לי תקציב של 4000-5000 שקל ... חשבתי על הכיוון של הפנטיום 4 3.4 החדש... מה אתם אומרים? תודה.

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by RayZ,

הציון שקיבלתי עם המחשב ב Super pi הוא: 51 זה בסדר?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי אני קונה מחשב נייח שאני מרכיב אישית ואני זקוק להמלצות. מעבד - Core i7 920 ( מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין TRAY ל BOX? ) כרטיס מסך - nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 עכשיו ההתלבטות היא בלוח האם: מה עדיף? Intel DX58SO Intel DP55KG Intel DP55SB Intel DP55WG Intel DP55WB Intel DH55HC 1. מה ההבדל בין האחרון לראשון? (כי במחיר זה בערך 600 שקל הבדל). 2. או לחילופין - מה הלוח המתאים ביותר ביחד עם המעבד וכרטיס המסך שציינתי? 3. האם ישנם הבדלים בביצועים? או שכל ההבדל הוא יציאות/סלוטים וכד' ? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המערכת שלי בפרופיל בסך הכל עובדת יפה אבל הייתי רוצה להיות מסוגל לעבוד במולטיטסקינג באופן חלק ולהריץ אולי כמה מערכות וירטואליות במקביל.בקרוב יש לי יום הולדת ואולי אקבל כסף בתקציב של עד 1000 ש"ח אני מניח.האם המערכת שלי תעבוד טוב אם המרובע ליבה והאם אראה הבדל בביצועים עם וינדוס 7 64 ביט?ועוד דבר האם המאורר שבא עם המעבד מספיק טוב? אשמח לכמה שיותר מידע בנוגע לשאלות הנ"ל תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by rotman,

מה אתם אומרים על לוח האם הזה? האם יש משהו מקביל שעדיף? בהנחה שבכל מקרה , אני הולך להוסיף עוד 60 ש"ח בשביל בקר IEEE 1394 כי אני חייב FW

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. תגידו, חזרתי הביתה עכשיו והיה לי הרבה עשן בחדר... קיצר אחרי שפתחתי חלונות, ראיתי את המחשב שלי ככה... יכול להיות שעשיתי יותר מדי OVER CLOCK? אפשר לממש אחריות על הלוח אם אולי ? מה אתם אומרים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אני מתכנן להחליף את המחשב שלי ומעוניין להשקיע במערכת מספיק טובה שאוכל לנוח מספיק זמן עד השדרוג הבא, יש לי כבר בסל קניות: AMD Phenom II X6 1090T Processor 3.2GHz L3 6Mb AM3 Box Gigabyte GA-890FXA-UD5 AMD 890FX+SB850 Socket AM3 G890FXAUD5 ואני עכשיו מחפש זיכרון מתאים. אני שוקל ללכת על קיט של 6 \8 גיגה, אני רואה שיש היצע יפה של DDR3, הבעיה שבחנות שאני כנראה הולך לרכוש לפי מה שראיתי כל האפשרויות של OCZ זה זיכרונות שמותאמים לאינטל.... יש לזה באמת משמעות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים