מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. התקנתי היום WINDOWS 7 X64 אחרי שהיה לי שבוע את הגירסת ה 32 והכל עבד חלק. רציתי לעבור שלב... והתקנתי את ה64 ביט. הכל עבד מצויין ממש חלק התקנתי משחקים ואפילו הספקתי לשחק. בערב עשיתי ריסט סתם לבדוק כמה זמן לוקח למחשב לעלות ...לא שהתקנתי דברים חדשים וקיבלתי מסך כחול שאומר לי שאני צצריך לעדכן את הביוס. עשיתי שוב ריסט ברוטלי ושוב מסך כחול. כיביתי את המחשב הוצאתי מהחשמל חיכיתי דקה והוינדוס עלה לי.... עכשיו לפני שהוא לא יעלה לי יותר אני לא מחכה אותו :-( עד שאני יודע בידיוק איך אני מעדכן את הביוס הזה!!! יש לי כמה שאלות. א.אם אני יכול מדיסק און קיי כי אין לי חשק לחבר את הכונן 1.44 ב. מה אני אמור להוריד אם יש לי GA-N680SLI-DQ6 ver 1.0 אני חושב שמפה …
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 512*2 לא מתוכנן OC, אני רוצה זיכרון איכותי אבל לא יקר מדי ראיתי בKSP : A-DATA ב 490 שקל אבל זה נראה לי זול מדי חבר שלי אמר לי שOCZ הכי טובים, אבל כרטיס שלהם עולה איזה 650 שקל משהו כזה על איזה זיכרון אתם ממליצים לי? (מתוכנן DUAL DDR ב-400MHZ) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לוח כזה חדש תומך כל כך קצת? האם יש כבר עדכון ביוס שתומך ביותר? האם מישהו קנה את הלוח הזה ויודע אם ואיך אפשר לפתור את הבעיה? נראה לי לוח טוב ל OC וראיתי השוואות ביצועים והוא מקום 2 אחרי ה ASUS. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה. אני רוצה לשאול כאן האם יש לוחות שהם AGPX8 וגם DDR1 בסוקט 775 והאם יש כזה דבר לוחם אם שתומך בDDR1 עם 4 DIMM שתומכים בDDR1 ולא 2 לDDR1 ו2 לDDR2 ? אם אכן קיים דבר כזה איכן ניתן למצוא את זה? אני מתעניין בלוח אם ישן בגלל שלאח הקטן שלי הלוח אם שלו נשרף ואני לא רוצה לקנות מחשב חדש רק כי הלוח נשרף. אבל אני שואל לגבי הראם כי אני רוצה להוסיף לו עוד ראם אולי והלוח אם הנוכחי ( שהרוס ) הוא בעל 2 חריצים...
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שרוב ההמלצות למפרטים דלי-תקציב יחסית, מבוססות על Athlon 2500. מהם ההבדלים בין השלושה, ומדוע דווקא ה2500 הינו חביב הקהל כאן? האם יש לו אלושהם יתרונות בולטים על פני 2 אחיו (בהנחה שהפרשי המחיר מגלמים את הבדלי המהירויות)? תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זיכרון DUAL RDRAM PC800 שתומך במהירות 533Mhz וגם במהירות 400Mhz יכול לעבוד עם זיכרון שתומך רק במהירות 400Mhz. זה אומר ש... בנק ראשון: 2x256MB RDRAM PC800 533Mhz & 400Mhz בנק שני: 2x128MB RDRAM PC800 400Mhz והמעבד עצמו P4 2.66Ghz תומך במהירות 533Mhz. לוח האם הוא - Intel Maryville 2 D850EMV2.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני לא סגור על הלוח אם שלי ועל מה שיהיה בו עדיין אבל מה דעתם על הלוח הזה? יש בו כבר כרטיס מסך מובנה אני יוכל לקנות זיכרון 1 ג' בכסף במקום הכרטיס מסך ובעתיד לשדרג כרטיס מסך כמו כן יש גם איי די אי וסאטה 2 אבל הוא רק לאיימדי איי אמ 2, שווה להשקיע בלוח הזה בשביל מעבד איי אמ די איי אמ 2 דואל קור עם הכרטיס מסך המובנה ואיי די אי? וזיכרון 1ג'\512? ומה זה די וי איי? http://www.virtual-hideout.net/reviews/ASRock_ALiveNF6G-DVI/index.shtml
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי תתוכנה אברסט... יש לי שם משו כזה: real clock 200mhz effective clock 400 mhz מה מהם הוא הנכון...? ושאלה נוספת האם שווה לי לחבר כרטיס של 512 +1024 במהיריות שונות? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
המחשב התחיל להיות איטי לפני כמה ימים ופתאום התחיל לקרוס ולכבות את עצמו לאחר כל מיני ניסיונות לפענח מה בדיוק הולך כאן שהעלתי את המחשב מיד לאחר הביוס קיבלתי הודעה cpu is unworkable or has been changed check out of cpu soft menu מה לע@#@3 זה אמור להביע? אם יש למישהוא איזשהוא מושג אני אשמח לקבל דיעה נ.ב לידע כללי לא בוצע במחשב לא לפני ולא אחרי oc הכל קרה בבוקר יום בהיר
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, ישנם 2 לוחות אם של Gigabyte: 1. GA-MA785GM-UD2H 2. GA-MA785GM-US2H מה ההבדלים בניהם ? כי המפרט שאני הולך לקנות הוא: 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-UD2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 וכמו שאתם רואים לוח האם הוא מגרסא של DDR2 ובחנות אומרים של-DDR2 יש להם רק את הגרסא של US2H האם הם זהים ?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
האם קיים DDR(לא DDR2) שעובד במהירות של יותר מMHZ 200 כלומר יותר מ DDR400
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
תקשיבו אז ככה : אני מביא מעבד Q6600 לא משנה איך אני מביא בעזרת ה' . נתחיל מזה שהמעבד שלי כרגע הוא E2140 ולוח אם P5VD2-MX . בקיצור אני מביא את הQ6600+קירור כנראה את הפריזר 7 + אני רוצה לקנות לוח אם שיתמוך גם ב4 ליבות גם בFBS גבוהה כמובן שיתמוך ב4 ליבות והכי חשוב שיהיה בו SLI כי יש לי כבר כרטיס אחד של 8600GT ואני בעתיד הרחוק יקנה עוד אחד . בקיצור מה דעתכם על מה שאני מתכנן לעשות ? איזה לוח תומך בכל הדרישות שלי ? האם משתלם לי בכלל לקנות עוד כרטיס של 8600GT או שבכלל כרטיס אחד לדוגמא 8800 במקום כל הסיפור הזה ? והאם הקירור יתאים לי ? תודה.
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למעבד הכי טוב שיש למשחקים כבדים לסרטים אני לא עושה קידודים ולא נראה לי שאני יעשה גם OC אז לא צריך להתחשב בזה ובקשר ללוח אם אני כבר יתאים אותו למעבד אני כרגע רוצה לדעת איזה הכי טוב שאני יקנה ... תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך 512 SDRAM לפנטיום 3 שיש לנו במשרד כדי שיעלה אקספי ואופיס ושיעלה בלי להתקע מצאתי שתי סטיקים של 256 כל אחד ב 210 שקל שווה?< אין אופציה אחרת ! ב 420 שקל עם אחריות חדש מהחנות...
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש...ומתלבט בין שני המעבדים AMD וPENTIUM . תייעצו לי בבקשה, ותכתבו בתשובה מה היתרונות והחסרונות של כל מעבד. ולמה ה-PENTIUM יותר יקר. תודה לכם מראש.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לפי חישובים שלי אני יכול להרשות לעצמי לרכוש את השילובים הבאים : E7300 + 4 GB DDR2 1066 MHZ E8400 + 4 GB DDR2 800 MHZ איזה מבין השילובים עדיף?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בלי מארז..עד שאני יקנה לו מארז אני רוצה לדעת אם אני יכול בינתיים להפעיל את המחשב כאשר הלוח אם ושאר החלקים נמצאים על קלקר.. זה מותר? או שזה מסכן את החלקים? תודה לעונים..
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה צ'יפ לקנות האם Nforce 2 כי הוא נראה לי הכי יציב שיש אם אפשר דגם וחברה.. עדיף גם עם Dual DDR והוא אמור להיות ל AMD 2500+ כול עזרה תתקבל בברכה עריכה: תרשמו לי פה גם שמות של חניות מחשבים, תמיד קניתי דרך PCH ואני לא יודע מה נסגר איתם, הם לא מתעדכנים כבר הרבה זמן. הם סגרו??
-
- 18 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT NF7 רגיל אין לי במארז חיבור USB קדמי השאלה שלי אם שני החיבורים של ה USB מאחורי המחשב הם USB 2 אני שואל את זה כי אני רוצה לדעת באזיה מהירות יפעל לי צורב חיצוני אם אני אחבר אותו יש אזישהו דרך לבדוק את זה הוא אם מישהו ידוע אזיה חיבור יש לו מאחורי המחשב תוד לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? יכול להיות שמעבד 4790 יקרטע בהרצת סרטים ב-4K? ניסיתי VLC וניסיתי MPCHC. יש סרטים שהוא מציג 20FPS ויש שהוא יורד אפילו ל-14. ובהפעלת TASK MANAGER אני רואה שה-CPU על 20% מקסימום וה-GPU המובנה גם על אחוזים דומים. גם לדיסק הקשיח זה לא מזיז יותר מידי. למה המחשב לא מנצל את כל מה שיש לו בשביל להציג את הסרט בקצב הרצוי?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
לפנדה אין בכלל אפוקס ובגלל זה נכנסתי לבעיהי ותר גדולה אחרי כמה התייעצויות החלטתי על לוח אל אביט אבל...שוב פעם, התלבטות ואני מקווה שאתם תוכל לעזור לי להחליט אתם אומרים לקחת את ה ABIT SD7 RAID http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/773.17.html או את ה Epox 4G4A+ http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/774.1.html ? המחשב מיועד ל 1.6A (ולאוברקלוקינג....)
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב (המטרה עד ה10 לחודש), התקציב שלי הוא 4000 אבל כבר חרגתי ממנו. כעיקרון המליצו לי בפורום מפרטי מחשב את המעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB BOX ואני קראתי עליו קצת והוא ממש טוב אבל הבנתי שזה מעבד דור ישן כבר והוא רק 2MB cache לכן השאלה שלי האם שווה לי לחרוג בעוד 300 ש"ח ואני אכן ארגיש את השיפור בביצועים אם אני אקנה את המעבד הזה: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333FSB 4MB Box שעולה 975 ש"ח האם השיפור ל4MB ו2.33GHz באמת יהיה מורגש ושווה את ההשקעה הנוספת של 300 ש"ח ? זה המפרט שאני מתכוון לקנות נכון לעכשיו: מעבדים Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB BOX ¤ 685 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 650 מארזים Compucase HEC …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי לוח ASROCK Z68 EXTREME 4 אליו חיברתי דיסק OCZ VERTEX 3 120GB יש לי ספק אם חיברתי אותו לSATA 3 או SATA 2. לפי היצרן יש לו שני פורטים SATA 3 עם בקר MARVELL ועוד 2 פורטים SATA 3 עם בקר intel שאלתי היא מלבד הסתמכות על הוראות היצרן איך אפשר לוודא האם השתמשתי בפורט SATA 3 של MARVEL או של INTEL יש איזה שהיא תוכנה שמציגה את זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מצאתי מחשב ישן בבית ואני רוצה לשדרג אותו יש לו מעבד די ישן ורציתי לדעת אם יש מעבד חדש יותר שמתאים לו המחשב ה HP Pro 3520 והמעבד הוא (Intel(R) Core(TM) i3-3220 CPU @ 3.30Hz 3.30 GHz) בקיצור מישהו יודע מה המעבד הכי חדש שמתאים למחשב הזה (אם יש בכלל) תודה מראש דגם מעבד ודגם הלוח אם מופיעים בקישור בהמשך
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, לאחר 4 וחצי שנים עם אותו מחשב שבזמנו 4 ג'יגה ראם היה הרבה, היום אני מבין שזה מתחת למינימום אפילו. המחשב התחיל לעשות לי לפעמים מסכים כחולים, 'לקרטע' וכו' רק מגלישה בכרום, יוטיוב ושימוש בפלאש במקביל. אני די בטוח שזה נובע מחוסר בזכרון כי בתיאור של המסכים הכחולים רשום memory cache. בקיצור, הגיע הזמן להוסיף. מה גם שיש לי Win 7 64bit שזה המינימום 4 ג'יגה זיכרון ל64 ביט. מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ואם זה יעזור אני לא כל כך מבין בזה אבל מרפרוף קצר פה בפורום הבנתי שיש קצת חשיבות לכך שהזכרונות יהיו מאותו חברה, תזמונים וכל ז…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-