מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם למעבד intel dual core G620 1155 אני לא מתכנן אוברלוק מעוניין ביציאות רגילות יש לי שאלה בין שני מעבדים איזה יותר טוב ? GIGABYTE GAG41MTS2 בין INTEL DG43RK
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב עם הלוח Gigabyte דגם GA-MA785GM-US2H צ'יפסט למישהוא יש נסיון איתו? דברים רעים/טובים להגיד
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לרכוש מחשב חדש וחשבתי על i3 או i5. משהו אחד שלא הבנתי מה המשמעות של המושג haswell אני מבין שזו ארכיטקטורה חדשה רק לא ברור לי אם זה נגזרת פחות טובה של מעבדי i3 המקוריים או פשוט שכלול שלהם (במילים אחרות אם haswell טוב או רע ליהודים) . בנוסף, האם כשאני רוכש מעבד אני צריך שיהיה רשום בדגם שלו שהוא haswell או שפשוט כולם כבר היום haswell (נגיד ב"זיגזג 2000 " ראיתי שעל אף מעבד לא רשום שהוא haswell בעוד באייבורי כולם haswell)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקווה שזה יעניין מישהו :-) שידרגתי את המחשב ואחד הסטיקים היה תקול, אז עד שהגיע הסט החדש הרצתי עם 8 גיגה סינגל ואחר כך 16 ג'יגה דיואל צ'אנל. יש הבדל משמעותי! :-)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד הטיוריון של AMD יהיה מעבד ה 64 ביט היחיד לניידם עד לחצי הראשון של 2006, רק אז לאינטל יהיה מעבד לניידים שיתמוך ב AMD64. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050415A2005.html הערה: אותו סיפור כמו עם המעבד לשרתים, רק ל AMD יש מעבד AMD64 ו/או כפול ליבות שראוי להיכנס לשרתים.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/Intel-Ivy-Bridge-LGA-1155-CPU-maho-bay,14012.html#xtor=RSS-1811
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות לוח Gigabyte GA-EP45-DS3R http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS3R אני מתכנן קרור למארז ולמעבד שתומך בויסות סל"ד של המאווררים לפי הצורך - PWM האם הלוח הנ"ל תומך בזה? איך יודעים ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני עומד לקנות מחשב חדש עכשיו רציתי לדעת איך הלוח אם הזה: MSI P67A-C45 B3 P67 Chipset http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2580 התקציב של המחשב הוא 4000 שקל האם זה לא יקר מידי? האם הוא טוב? ואם יש טובים יותר או כמוהו במחיר זול יותר? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה קראתי שמתכנתי משחקים מתחילים לעבוד עם פקודות ה-SSE4, דבר שנותן יתרון לפנרין על טכנולוגיית ה-65NM. ה-Q9450 אומנם מתחמם פחות כי הוא 45NM אבל המכפלה שלו נמוכה יותר מה-Q6600 ולכן הוא פחות עדיף ל-OC. אז האם הדור החדש של המעבדים פחות כדאי (יחס עלות/תועלת) מהישן (מלבד ה-SSE4 שלא ברור עד כמה הוא משמעותי) ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עוד סטיק של 256 DDR כרגע יש לי אחד של 256 עכשיו אני לא יודע מה לקנות יש הרבה סוגים איזה טוב? מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהייתי אצל חבר שלי, שיש לו מעבד אינטל P4 3.0GHZ, כשנכנסים לתיקייה, או פותחים חלון אקספלורר, הזמן תגובה הוא כמעט מיידי(מאז שאתה לוחץ על התיקייה ועד שהיא נפתחת טעונה). ראיתי פה באיזהשהוא דיון שמעבד AMD 3200+ הוא זהה למעבד 3GHZ, זה נכון גם לגבי הזמן תגובה שציינתי קודם לכן?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מעבד לוח אם וזיכרון בתקצים של 1000 ש"ח. אסור לי לחרוג מתקציב זה. אני צריך שבלוח אם יהייה גם כרטיס מסך ורשת. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בזכרונות... או שדפקו אותי.. צירפתי שאור ע"פ 3DMARK וגם לפי אברסט... ואני לא מבין למה כתוב לי שם SDRAM ואני רוצה לקנות עום זכרון אז יש לי כמה שאלות... יש לי שני סלוטים פנויים ואני לא מאמין שאני יצתרך אי פעם יותר משני ג'יגה ראם... (כרגע יש לי ג'יגה בשני סטיקים של 512) האם זה יהיה משמעותי אם אני יקנה עכשיו סטיק אחד של 512 ובכך אני לא ינצל את הדואל צ'אנל בעזרתו? ולקנות את הסטיק השני מאוחר יותר ואיזה זכרון בטווח של עד 250 ש"ח (512 MB) הכי כדאי.. לא למטרות OC? (חברה ומפרט.. אם אפשר אפילו לינק) תודה ג'וני
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לפני שנה וקצת קניתי מחשב חדש מksp : הדגם והכל מצורפים בתמונה, למחשב שלי יש רק 117 גיגה בכונן (עשיתי רק כונן אחד) רוצה להגיד בהרבה יותר לפחות עוד איזה 200 גי'גה ,אשמח לקנות אני מתל אביב ,דרום תל אביב. הייתי שמח לדעת איפה מחיר כדאי לקנות שאגיע למקום עם המחשב (הוא במסך מובנה ה1+1 ) ופשוט שבמקום יעשו לי את כל הפרוצדורה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כול מה שאני צריך זה זכרונות טובים ל OC מטורף כי אני מעוניין להחליף את שלי פשוט תזרקו את מה שיש לכם עד תקציב של 1600 שחוחים חדשושים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב אני מעונין להעמיד מחשב סלוני, ולשם כך אני מחפש את המעבד הנדון. את המעבד אני מתכוון להתקין בלוח M2N-E של חברת אסוס, שיש לי כבר, וכרגע איני מעוניין להשקיע גם בלוח, אלא לשדרג בעתיד. דרישותי ממחשב זה, הן: צפייה בתכני היי דפינישיין הכבדים ביותר, ואולי גם למשחקי מחשב בסלון. כמו כן, הקלטות תכני טלויזיה, במקביל לצפייה ועוד. קראתי ביקורת שמראה שהמעבד הזה "קריר" מאוד, ובשל כך גם מערכת הקירור שלו לא תרעיש, מה שחשבתי שעושה אותו טוב למטרה שלי. מה דעתכם על כך? דבר נוסף, ניסיתי לברר את מחירו בארץ, אך לא מצאתי אותו באף מקום מוצע למכירה? הוא מעבד חדש? אם ניתן לרכישה בארץ, אתם יודעים היכן? לסיום, איזה לוח הייתם ממליצים למעבד זה ? גילוי נאות: אני חסיד מערכות AMD, וזה למרות שאני יו…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי למישהו מחשב חדש משרדי ואני לא בטוח לחלוטין שהוא מסוגל להתמודד עם HD וידאו (דרישות בעליו), עוד לא קיבלתי אותו ואני שוקל (אם יהיה צורך) לשנות את החומרה. החומרה הבסיסית היא: לוח אם: Asus M2A-VM מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB זיכרון: Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB מסך: Samsung 206BW ללא כרטיס מסך יעודי. האם הבסיס הזה מספיק כדי לנגן HD וידאו (דחוס) ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מעבד i5 2400 מסוג TRAY. ולוח אם P67A-GD80 של MSI, בדקתי באתר של MSI והבנתי שאני יכול להכניס אל הלוח את המעבדים החדשים מסוג IB. אני מעוניין להתחיל לעשות אוברקלוג למעבד ולקבל ביצועיים גבוהים יותר. לאיזה מעבד הכי כדאי להחליף מהמעבדים החדשים מ ה IB ? דיברתי היום עם RSM והם אמרו שיש להם כרגע רק את המעבד 3570K שאיתו ניתן לעשות אוברקלוקינג , האם כדאי לי להמתין ל 3770K שיגיע להם ביום ראשון , או לקחת את ה 3570K ? אני בעיקר משחק עם המחשב ומתכוון להתחיל ללמוד תכנות של C# , מה אתם ממליצים ? עוד שאלה בכמה כסף אני יכול למכור את המעבד שיש לי כרגע ? הוא אצלי קצת פחות משנה ויש עליו מאוור שמקרר אותו מעולה מסוג V6 של קולר מסטר , אז הוא לא התחמם יותר מידי ועובד מעולה . תוד…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירת מעבד ולוח אם בתקציב של 1000 ש"ח, אם אפשרות לחריגה קטנה במידת הצורך. לוח האם צריך לכלול תמיכה בזכרונות 400mhz ויותר (אפשרות לקניית זכרונות מהירים יותר בעתיד), ובנוסף תמיכה באפיק agpx8. ועוד שאלה, בעקבות השקת הויסטה והתמיכה שאמורה להיות למעבדים כפולי ליבה, האם בתקציב יהיה אפשרי, ועדיף לכלול מעבד כפול ליבה (pentium d למשל)? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov ויש לי 4GB זיכרון במחשב וזה לא מספיק לי אני רוצה לשדרג לזיכרון הזה: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbxl האם הזיכרון יתאים ללוח? לא מצאתי כלום על הציפסט P55... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר הייתי סגור על ה z97 A אבל אז שמתי לב שההפרש רק 70 שקלים מה דעתכם? אני יודע שבמקסימוס אין סאטה אקספרס אבל יש m2 ובאופן כללי דגמי ה ROG נחשבים איכותיים יותר הנפרש מבחינתי זניח ומהות השימוש פחות חשובה, אלה מה פשוט לוח טוב יותר, עמיד יותר ומה יתן את התמורה הכי טובה לכסף המון תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיווחים חדשים ברשת מצביעים על כוונתה של אינטל להשיק דור מעבדים שולחניים עתירי ביצועים במסגרת כנס ה-Gamescom, בעוד פחות מחודשיים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש צפי להורדת מחירים של זכרונות DDR2 בינואר 2007?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד חדש של ACER דגם 5620 עם מעבד T5250 במהירות של 1.5, וגיגה זיכרון. המחשב עובד לי מאוד לאט - ועדיין לא הותקן עליו כלום, הוא מריץ WINDOWS ויסטה. אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל2 גיגה אך אינני יודע אם יש לי 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1 גיגה. 1) איך אני יכול לבדוק את הזיכרון שלי (שתיים של 512 או 1 של גיגה)? 2) האם לאחר שהדרוג אני יוכל לעבוד עם המחשב בצורה חלקה ולא איטית? בתודה מראש. עשיתי חיפוש ולא מצאתי על הנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש לפי מפרט אישי ולא סלט מורכב מראש, בגלל האיכות אני מעדיף בשלב זה לא לרכוש כרטיס מסך אלה להעביר את הכרטיס הישן ( 6 חודשים) שלי שבנתיים רואים בו בסדר . ( Geforce FX 5200 128MB DDR - TV OUT - Retail המפרט : INTEL Pentium 4 - 3.0 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original X2 לוח אם : התלבטות כל אחד ממליץ על משהו אחר כמה אופציות) Gigabyte GA-8IK1100 (875P) - ATX ASUS P4P800 Deluxe (865PE) - ATX EPOX EP-4PDA2+ (865PE) - ATX ABIT IC7 (875P) - ATX Maxtor 120GB-8MB - 7200RPM S-ATA תוכנות: (נמאס מלא מקורי שקורס כל הזמן) Windows XP home HEB - OEM Norton Internet Security 2004 - OEM (עלות המערכת כ 5000 ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-