עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. או שיש רק PCI ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. "סנדי גשר" נכנס למגרש המשחקים, ואני שמח. כי אולי AMD יילחצו ויורידו עוד את המחירים. אבל אינטל הפכו לישראלים, ודפקו מחיר גבוה לצעצוע החדש. מצאתי לי Phenom 965, ותהיתי האם לרכוש אותו עכשיו, או לחכות קצת ??? לשואלים: קצת = חודש. וזאת במיוחד ולאור התחזיות למשבר כלכלי קרוב, שיפגע בישראל יותר מבפעם האחרונה. תודה 8),

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לילה טוב שוב כמה שאלות 1. איך יודעים אם לוח או מעבד או זכרון מתאים לאובר קלוק? 2. איזה יצרנית כרטיסי מסך הכי טובה היום? 3. האם לABIT לMSI ולDFI יש לוחות טובים (בכללי לא קשור למחיר) 4. AMD ATHLON 3800 מה הMHZ שלו? (הבנתי זה קצת ששונה מאינטל) 5. למה סלרון D כל כך קשה להשגה והאם הוא טוב? 6. למי יש זכרונות טובים אני מדבר על חברות כמו סמסונג קינגסון..? 7. איזה יצרנית ציפסט הכי טובה היום בשוק (אני מדבר בכללי)? 8. איזה דיסק קשיח מומלץ לקנות היום של איזה חברה? (לפי מה שאני הבנתי WD) שאני שואל על חברות מי הכי טוב אני מדבר בערך מי היצרן הכי אמין ומשתלם טוב מחר יש בית ספר :-\ לילה טוב ותודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eyalha,

לדעתכם במידה ואני אקנה היום את הE6600.. אני אצטער עוד שנה שנתיים שלא חיכיתי חודש (להורדת מחירים) וקניתי את הQ66000? עד כמה ההבדלים מהותיים? (לשימושים רגילים ומשחקים)

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני קונה איתו 3GB (לא 4 בגלל ה XP). אני רוצה זיכרון של 3GB בתדר 800MHz. שיתאים למפרט הנ"ל: E8400 3.0GHz Box. ASUS P5Q PRO. ATI 4850HD 512MB. PC Power ULTRA-QUIET 610W. ושיעמוד ב OC וCF (אם זה משנה גם). שיעבוד טוב על קרייסיס כמובן =]. תודה רבה.

6. שלום מכיוון שהחלטתי השבוע לעשות פנייה של 360 מעלות בכרטיס מסך ולעבור מATI לג'יפורס4(של סומה, ד"א, יש לי דיון על האוברקלוק שאני רוצה לעשות לו בפורום של אוברקלוק), ואז הבנתי שהגי'גה בייט שתכננתי לקחת עושה בעיות עם G4 :'( :'( אז אנטי-וירוס המליץ לי על אביט(שחיפשתי ולא מצאתי) וסקורפיון המליץ לי על אסוס, מה שאני נוטה לכיוונו. הייתי שמח לקבל עזרה פה. בתודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Respect,

היי אני רוצהלקנות מעבד בעיקר למשחקים למחשב חדש אני מכון להשקיע עד 2000 שקל אשמח לקבל הצעות/לינקים/ביצועיים. תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, כרגע יש לי את זוג הזכרונות האלו של INFINEON .. האם כדאי לי להחליף אותם ? קראתי בהרבה מקומות שבדר"כ הזכרונות הם הצוואר בקבוק של מפרט .. אני לא עושה OC ולא מתכנן שום OC בעתיד .. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולכם, נפלה בידי הזדמנות לשדרג את הלוח אם והמעבד של המפרט הכתוב מטה בלוח אם ASUS P5N-D, כולל מעבד Intel E8400 וגוף קירור ThermalRight U120 במחיר של 350 ש"ח כולל מע"מ. האם החלפת הרכיבים יהווה שדרוג מהותי עבור המחשב בהתחשב בעובדה שאני גם מעוניין לשדרג את כרטיס המסך בהמשך? הרעיון לשדרוג והחלפת המעבד נולדה כאשר בדקתי את דרישות המשחק היחידי שאמור לרוץ על המחשב הנ"ל והוא The Sims 3 וגיליתי שהדרישות המומלצות שלו גבוהות מאשר קיימות כבר במחשב. המפרט המלא: Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz 2.0GB כפול-ערוץ DDR2 @ 334MHz Gigabyte Technology Co., Ltd. 945P-S3 - Socket 775 ATI Radeon HD 4800 Series HEC-400TR-TF 313GB SAMSUNG SAMSUNG HD322HJ ATA Device - SATA 625GB Western Digita…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Regev,

שאלה, אני קונה מעבד א.מ.ד היום אז ככה שאני לא מתכנן אוברקלוק, עכשיו, עוד מעט אני צריך להזמין את החלקים מ-NEWEGG, השאלה - האם OCZ הם זכרונות מומהרים?????? יש בחנות הזאת ב56 דולר 256MB DDR PC-2100 OCZ 300HZ יש ב65 דולר - KINGSTON 256MB DDR PC-2100 ובאותו מחיר של CORSAIR. מה עדיף מבין השלושה, אגב, היו ביקורות טובות שם מאנשים שקנו את הOCZ... דחוף חבר'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by QQQ,

כשהייתי אצל חבר שלי, שיש לו מעבד אינטל P4 3.0GHZ, כשנכנסים לתיקייה, או פותחים חלון אקספלורר, הזמן תגובה הוא כמעט מיידי(מאז שאתה לוחץ על התיקייה ועד שהיא נפתחת טעונה). ראיתי פה באיזהשהוא דיון שמעבד AMD 3200+ הוא זהה למעבד 3GHZ, זה נכון גם לגבי הזמן תגובה שציינתי קודם לכן?

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gilori86,

האם מעבד E2200 מתאים ללוח אם MSI G41-M P33 ? ניסיתי לקרוא על זה אך לא הצלחתי להבין , רשום במעבד ובלוח אם G41 אבל רק בלוח אם רשום ICH71. מצטער על הבורות אין לי מושג מה זה אומר. קישור למפרט המעבד E2200 קישור למפרט לוח אם G411-M אשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני קצת לא מעודכן בשינויי החומרה האחרונים הבנתי שזה SOCKET 775, אבל אני לא בטוח שכל הלוחות בתושבת זו מתאימים לו, כי רק בחלק מצוין שזה Conroe Supported... איזה לוח אם (עם כרטיס קול מובנה), הכי משתלם למעבד זה? תודה..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מעוניין לקנות מעבד לוח אם וזיכרון בתקצים של 1000 ש"ח. אסור לי לחרוג מתקציב זה. אני צריך שבלוח אם יהייה גם כרטיס מסך ורשת. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בפירסומים ראיתי שיש האם מישהו כבר הזמין וקיבל ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מתלבט בין2 הלוחות האלה ASUS P5Q3 DELUXE WIFI P45 DDR3 ASUS P5E3 Premium/WiFi-AP X48 DDR3 היתרון המשמעותי שמבחינתי עושה את ה-X48 לעדיף זה שאפשר להריץ מערךCF על X16 כפול ולא X8 ב-P45 מה דעתכם? איזה מעבד הייתם ממליצים לשדך ללוח הזה?... אין לי כל כך מגבלות תקציב אבל חשוב לי גם לא לזרוק סתם כסף...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Nullity,

אני זקוק לזיכרון חדש ומתלבט מה לקחת - מצד אחד קיים ה-ADATA 4000, שאני מניח שיתן לי להריץ בסינכרון עד סביבות 270 ב- 2.5-4-4-8, משהו באזור, וגם יחסוך לי די הרבה כסף (2 סטיקים = 1500). מצד שני קיים המושקין ספיישל 2-2-2 החדש, שאני מניח יאפשר משהו בסביבות 215, 2-2-2-5/6, 5:4, והוא היקר יותר (2000 לשני סטיקים). די בטוח שבמבחן הביצועים יקח המושקין, השאלה היא ההפרש שווה את המחיר ד"א המעבד הוא 2.6 והלוח ic7

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by galCool,

שלום יש לי אינטל דואל.. רציתי המלצה ללוח אם בסביבות 700-600 תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by GaTor120,

הורדתי קובץ עדכני מהאתר של ASUS לפי דגם של לוח P4S533VM זה קובץ AWD איך אני מפעיל אותו? תודה רבה רבה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by or_doc,

אהלן. ביולי השנה סטיק 2GB CEON 800MHZ CL 5 עלה לי 140 ש"ח. עשיו אני רואה ש1GB של קינגסטונג עולה 120 ש"ח. מה קרה DDR3 תופס כבר מקום אצל המון משתמשים? זה אבסורדי נכון שזה זיכרון מתיישן אבל כל מחשב שהוא לא CI7/5 אין בו DDR3 (פרט ללוחות בודדים שיצאו לפני שנתיים).

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by d pro,

המשך של http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294740.msg2602684#msg2602684 סוף סוף הגיעו הזכרונות עכשיו יש לי 4 גיגה שמראה כאילו 3.35 התחלתי שוב עם האוברקלוק ואני מסוגל להגיע כשכל ה 4 ביחד רק עד 9 על 320 2.66 או 9 על 298 3.00 אולי כדאיי לעשות אובר בעיקר למעבד ופחות לזכרונות במקום

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sdodly,

שלום, אני בונה מפרט לפיתוח תוכנה (Visual Studio) וסרטים HD. איזה מעבד מדגמי i5 לדעתכם הכי משתלם מבחינת יחס עלות תועלת. אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגמים 4590, 4690 ו- 4690K (קיים הבדל משמעותי במחיר בין ה- 4690 ל- 4690K, נה המשמעות של ה-K?). בחלק מהדגמים מצויינת האות S. מה זה אומר? האם כל הדגמים של i5 כוללים ליבה גרפית שיכולה לשמש כתחליף לא רע ללוח אם (כשאין דרישה ל- Gamming כמובן)? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Sickp,

קניתי היום מKSP את המעבד PENTIUM E5700.. כן, אני יודע לא הכי משוכלל.. ועם קירור פריזר 13 חמוד כזה בתכלס זה הסנסור הכללי של המעבד, לא של הליבות: גם הלוח אם רואה את זה ככה. מזל בכלל שאפשרי להגיע לביוס ולהוריד את הצליל אזהרה והכיבוי, אם לא המחשב לא היה עולה בכלל!! ואין מצב שזה נכון כי הליבות נעות בין 35 (שזה המינימום שהסנסור מציג) לבין 39 מעלות מקסימום במאמץ ולמרות שלא משנה לי אם זה עובד טוב או לא. יש דרך לתקן את זה? הביוס מעודכם אם תהיתם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by djee140,

צהריים טובים אחרי שה7970 מת בקרב וקניתי 1060 6GB אני מעוניין להחליף את הI5 750 שלי שעשה את שלו 8 שנים כמעט (עדין עובד) חשבתי על ryzen 1600 8X2 3000mhz הכי זול שיש ולוח b350 של אסוס \ גיגהבייט אופציה שניה אם ניראה לנכון מאחר ואני לא בן אדם של שדרוגים ואם זה שווה את זה אוסיף ל 1700x עם x370 OC לא יודע אם אעשה ואם כן אז לא משהו רציני (אשאר עם קירור סטוק) תקציב בעדיפות ל2500 עד 3000 לכל היותר עדין עם ספק enermax 625 תודה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים