מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
למישו יש מושג מתי אני אוכל לקנות את ה nforce2 בארץ? ג'ובי
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצ'יפסטים הבאים של אינטל: E7505 E7501 E7205 E7500 כולם לפני מה שאני יודע הם גרסאות של ה-Granit bay {או שאיך שלא קוראים לו}, רציתי לדעת מה ההבדלים בין כל הגרסאות האלו. תודה מראש, מתן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם מציעים לי: 1 GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory או 2 GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit עזבו את המחיר ואל תזכירו OC כי אני לא עושה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לחדשה שפורסמה באתר: http://hwzone.co.il/news/1170866888/12562/ אם רכשתם את אחד מהלוחות המדוברים ונתקלתם בבעיה זה המקום לדבר. נשמח לשמוע האם התיקון עזר לכם או לא. שימו לב, אם נתקלתם בבעיה והתקנתם את התיקון, ייתכן כי תצטרכו לפרמט את הכונן ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש, על מנת להעלים את השגיאות שכבר נוצרו על גבי הכונן הקשיח. כך לדברי NVIDIA.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצהלקנות מעבד בעיקר למשחקים למחשב חדש אני מכון להשקיע עד 2000 שקל אשמח לקבל הצעות/לינקים/ביצועיים. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם. רציתי לשאול אם ערכת השבבים H55 החדשה של אינטל, היא כוללת USB3 או רק 2? באתר של GIGABYTE ראיתי שיש להם כמה דגמי H55 עם חיבור USB3, ואילו באתר של אינטל שהם עושים את השבבים יש 2 דגמים ל- H55 ובשניהם כתוב רק USB2. אודה לכם אם תוכלו להסביר את הענין. תודה רבה לכם מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח X58 של Gigabyte. יש המון תקלות תאימות עם זכרונות של OCZ. אני רוצה להחליף ומתלבט בין Patriot ל - Kingston. Patriot יותר זולים. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשתף אתכם בקשיים שנתקלתי בהם בזמן שדרוג זכרון לצ'יפסט האמור. מה שמיוחד בצ'יפסט הזה הוא היכולת והייעוד שלו ושל מעבדי הi7 שהתאימו לו לעבוד עם זכרון ב-triple channel כלומר מקבלים את הביצועים הטובים ביותר כשמתקינים את הזכרון בסטים של שלוש. הלוח שלי הינו ה gigabyte x58a-ud3r הוא מגיע עם 6 סלוטים של זכרונות ומוצהר במפרט שלו כי הוא יודע לשאת עד 24 גיגה של זכרון - 6x4gb לי היו 3 סטיקים של 2 גיגה והלחטתי עקב שימוש בתוכנות כבדות לשדרג זכרון. בהתחשב בכך שהזכרונות היום די זולים חשבתי להוסיף 3 סטיקים של 4 גיגה להרחבת נפח ל18 גיגה. עקב כך שסטים של 12GB כבר מזמן לא נמכרים קניתי סט של 4x4GB - התזמונים של הסט החדש פחות הדוקים. - מתח עבודה של הזכרונות הישנים וחדשים הוא 1.5 - ת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות האלה: Gigabyte GA-H81M-HD3 Gigabyte GA-B85M-D2V ובין זכרונות הראם האלה: זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש Hynix DDR3 8GB 1600 בקניית מחשב חדש ההפרש מחיר ביניהם נורא נמוך אז אני מבקש שתגידו לקחת את מה שיותר טוב, אם תכנסו ללינקים תראו תפרטים שלהם. אם אפשר שתפרטו בקטנה למה אתם ממליצים על אחד מהם (בראם ובלוחות אם).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המתנה ארוכה סוף כל סוף מגיעה לסיומה: הכירו את מעבדי ה-Ryzen 5 2400G וה-Ryzen 3 2200G המבטיחים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מתלבט בין כמה מעבדים להרכבת מערכת חדשה. השימושים העיקריים שלי הם משחקים מאטלב וקצת מולטיטסקינג. יש לי אפשרות לקנות את הi7 3770k במחיר של1200 ש"ח או את הi5 3570k במחיר של 800 ש"ח. אני מתלבט בין השניים , אשמח לעזרתכם בנושא..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ריח של שרוף מהלוח אם של המחשב, צילמתי את האזור שממנו מגיע הריח יש שם 2 כבאלים נפוחים ולידם יש חלק שהקפתי אותו בעיגול, מה החלק הזה, יכול להיות שהוא נהרס או שאני רק אחליף כבלים ולא יהיה את הריח הזה? על הכאבל רשום 6.3V 1000UF מה זה הUF?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[h=1]P7P55D[/h]קניתי אותו יד 2 והוא בא בלי הדיסק אני יודע שיש אפשרות של הורדה מאתר אבל משום מה האינטרנט איטי ברמה לא נסבלת ואני בקושי יכול להוריד משהו אז אני מעדיף כבר להוריד את הכל במכה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז החלו שתי הפלטפורמות הללו להימכר בחודש (פלוס) האחרונים, החלו נתוני המכירות להצטבר , ולהלן הממצאים: Threadripper 1950x מחזיק נתח שוק של 52% Intel I9 7900x מחזיק נתח שוק של 48% מעל עשור שלא זכור מצב בו AMD בסגמט פרימיום עליון מחזיקה נתח שוק הגדול מ- 50%. בכל אופן נוכל לשים לב כי מדובר בחלק מזערי מסך העוגה הכללית של שוק המעבדים: המעבדים הללו מהווים בקושי 0.1% מסך המעבדים הנמכרים בעולם (שזה אלפית לערך). קרי שרק 1 מתוך 1000 מעבדים סדר גודל נמכר כיום מדגמים אלו. בהחלט נישה פצפונת באופן יחסי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי 2 שאלות.. 1. מה זה בכלל Athlon הזה? 2. מה ההבדל בין Athlon XP ל Athlon 64 (וגם מה ההבדל ביניהם ל Athlon האחרים?) עריכה: עוד שאלה לא קשורה לAMD.. מה זה לוח אם? למה זה אחראי ואיך אני יודע מה זה לוח אם טוב ומה זה לוח אם גרוע? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי את זוג הזכרונות האלו של INFINEON .. האם כדאי לי להחליף אותם ? קראתי בהרבה מקומות שבדר"כ הזכרונות הם הצוואר בקבוק של מפרט .. אני לא עושה OC ולא מתכנן שום OC בעתיד .. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח ASUS P4S533-VM ואני מעוניין להרחיב זיכרון מ- 512MB (שני סלוטים של 256MB) ל- 768MB, כלומר להוציא 256MB ולהוסיף במקומו 512MB. הבעיה שלוח האם תומך בזכרונות של עד 333MHZ ואני לא כל כך מוצא זכרונות כאלו, כך שהאופציה שעומדת בפני היא להרחיב בעזרת 512MB 400MHZ. שאלתי היא, האם מישהו שברשותו לוח אם כזה, ניסה להרחיב תוך שימוש בזיכרון מהיר יותר ומה הייתה התוצאה. טכנאי ב- KSP אמר לי שאין סיכוי שזה יעבוד, וחבל לי על הזמן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתר החומרה של טום העלה לרשת את ההשוואה הכי גדולה לדעתי בין החברות. בהשוואה נמצאים כל המעבדים של שני החברות על כל בנצמארק אפשרי. מP4EE3.72GHZ עד P233MMX מFX55 עד אטלון K6 III 450 http://216.92.52.205/
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי קצת (כמו המאמר בראש הפורום), אבל לא ממש ברורים לי סוגי המהירויות השונות של מעברי הנתונים. יש מהירות הבס - מה זה בדיוק ? המהירות שהמידע זורם מלוח האם אל המעבד ואל הזכרונות ? מהירות זכרון - ? * מישהו יכול להבהיר את סוגי המהירויות השונים ? * איזו תאימות צריכה להיות (כולם באותו מהירות ?) ובין אילו רכיבי חומרה ? (רק זכרון ולוח אם ?)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לדעת היכן ניתן לרכוש קבלים ללוח אם במחירים נורמלים ולא 900% יותר מהערך שלהם (80 אגורות יחידה) תודה אלי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי 450 MHZ, אבל אחרים יתקבלו בברכה גם כן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לפי הבנתי, המעבד שלי (Phenom II X4 840) תומך בזכרון DDR3 1333Mhz. מכיוון שכך, האם יש משמעות לזכרונות מהירים ממהירות זאת? או שיהיה מדובר בבזבוז, שהרי ממילא המעבד לא יכול "להתמודד" עם אלה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי היום בחנות לעשות הזמנה למחשב. באתי כבר די סגור על הרכיבים, הלוח שרציתי הוא MSI H61M-E23, בערך 300 ש"ח אדון מוכר התחיל להסביר לי שזו חברה עלובה, שהלוח יתקלקל ושיש רק שנה אחריות הוא הציע לוח של אסוס, גם H61 בסביבות 450 ש"ח בתואנה שרק ככה אפשר יהיה לנצל ולפתוח את קבצי המשחקים הדחוסים, שזה הלוח אם עושה [glow=red,2,300]את כל העבודה[/glow] (לא מעבד, לא כרטיס מסך, לא דיירקס) ואמר שזה לא השבב של H61 שמשנה אלה הלוח עצמו... לי זה נשמע כמו שטויות, אני די בקיא במה שהולך בחומרה וכזה דבר בחיים לא שמעתי. היש דברים בגו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני 3 ימים הורדתי את הביוס האחרון ללוח הזה מהאתר של אינטל, והתקנתי אותו, ומאז אין POST ניסיתי הכל שום דבר לא עזר, דיברתי עם התמיכה באתר של אינטל והנציג אמר שלא יכול להיות שהביוס דפוק, ויש מצב שהלוח סתם נדפק. היום אני שם לב שהורידו את העדכון הזה מהאתר, ונתקלתי בנושא הזה בפורומים של אינטל: http://communities.intel.com/message/140564 פשוט בושה שחברה כמו אינטל משחררת עדכון ביוס דפוק שהורס את הלוח של הלקוח, ויותר גרוע שהם גם לא לוקחים על זה אחריות! לפחות שירשמו משהו באתר על הפאדיחה שלהם!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא זה : Intel QUAD Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35_DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ X2 CL 5 כרטיס מסך GYGABYTE 8800GT 512MB אני צריך להתחיל לעבוד עם מכונות וירטואליות ועוד כמה דברים מסיבים, ובלי קשר רוצה לשדרג את מערך הזיכרון שלי. כמובן שאני משתמש בWIN 7 64 Bit . הבעיה היא שאני עובד עם DDR 2 והלוח אם שלי לא לא תומך ב3 ( תקנו אותי אם אני טועה ? ) כרגע המערך הוא 2 סטיקים כל אחד של גיגה , CL 5 , 800 MHZ - כפי שרשום למעלה. מה אתם ממליצים לעשות ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של גיגה ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של 4 ? איך הכל יעבוד הכי טוב ביחד ? והאם בגלל שיש לי קינגסטון C…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-