עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום! תשמעו, יש לי בלאגן ממש גדול מכל המעבדים החדשים. עברתי איזה 5 עמודים אחורה, הסתכלתי בנעוצים ולא ממש הבנתי מה זה כל השמות וכד'. עכשיו מה זה Conroe? זה סדרה? מה זה Duo? זה סדרה מקבילה ל Conroe? ו AM2? זה כמו מה? אם אתם יכולים לעשות לי נגיד טבלה של השמות, מה מקביל למה, ומה מקביל לאיזה דבר בדור הישן... בפשטות. תודה רבה :

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מעוניין לקנות מעבד לוח אם וזיכרון בתקצים של 1000 ש"ח. אסור לי לחרוג מתקציב זה. אני צריך שבלוח אם יהייה גם כרטיס מסך ורשת. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. השימושים שלי בלוח יהיו לאוברקולינג בינוני. האם הלוח הזה ישתלם בשבילי במחיר הזה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני יודע שהם ישנים, אבל אני צריך לאחד למישהו שני מחשבים למחשב אחד!! אז ככה יש את זה: ASUS P5V800-MX http://www.superwarehouse.com/ASUS_P5V800_MX_Motherboard/P5V800-MX/p/727961 ויש את זה: ASUS P5GL-MX http://www.xpcgear.com/p5glmx.html יש לי מעבד celeron 4 שמתאים לשניהם... בתודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by zik125,

שלום לכולם אני מתלבט איזה לוח אם לקנות למעבד הזה: GIGABYTE GA-EX58-EXTREME או Asus P6T Deluxe V2? מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין הלוחות האלו,שמעתי דברים טובים על הלוח של גיגה אבל אשמח לחוות דעת תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ag80,

שלום לכולם ברשותי המערכת הבאה: לוח אם :GA-M59SLI-S4 זכרון : geil 2gb DDR2 cl4 ULTRA 800MHZ מעבד:4200 AMD Athlon X2 Dual-Core 512 CACHE כרטיס מסך:HD4850 OVERCLOCKING EDITION 3DCLUB מסך:LCD 32" PILOT אני חושד שבגלל המעבד שלי- יש לי את בעיית צוואר הבקבוק,במידה ואכן זה כך:איזה מעבד עלי לרכוש שינוצל הכי טוב עם המערכת תקציב עד 500 שח,במידה ויש משהו אחר ארצה את עצתכם,תודה מראש לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום הגיע זמן להחליף את הגרוטה שיש לי, נמאס לי מהמגע הרופף של הזכרונות והלוח. מחשב לשימוש רב תכליתי גם משחקים וגם עריכת סאונד וכולה. יש לי כרטיס מסך HD4850 ואני נשאר איתו כי הוא מספק אותי. חשבתי על החלקים הבאים: מעבד: Intel Core i5 2500 לוח:Asus P8Z68-V LE זיכרון:2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel 1600MHz CL9-9-9-24 סה"כ 1975 1. התלבטות בין לוח האסוס ל:GigaByte Z68X-UD3H-B3 די דומים, איזה נראה לכם עדיף? 2. המלצות אחרות? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היום סוף סוף אני קונה את המחשב שלי... הנה המפרט : FX55 או 4000+ לוח צריך המלצה OCZ EL REV2.1GB X800XT PE (אם אפשר גם המלצה לחברה בכרטיס מסך ) Raptor 74GB X2 ANTEC P160 ANTEC480W עדיף לוח תומך PCI-E בעיקבות אלה שיצאו לאחרונה .

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי.... בעוד מספר ימים אני מתכנן לקנות מחשב חדש למטרת משחקים כבדים. המעבד שאני הולך לקחת הוא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX והכרטיס הגראפי: INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E רציתי לשאול שתי שאלות: - איזה לוח אם יאחסן את השניים האלו בצורה הטובה ביותר בתשלום לא גבוה מידי? (התקציב שלי הינו כ-6500ש"ח לכל המחשב) - אילו זכרונות להצמיד לחומרה הזו, אני רוצה שיהיה לי 2048MB (גם בעניין ה - CL למען האמת אני לא כ"כ מבין אז עזרו לי בנידון) אני לא מתכנן OC למחשב שלי, לפחות לא בהתחלה. תודה לכם!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לילה טוב שוב כמה שאלות 1. איך יודעים אם לוח או מעבד או זכרון מתאים לאובר קלוק? 2. איזה יצרנית כרטיסי מסך הכי טובה היום? 3. האם לABIT לMSI ולDFI יש לוחות טובים (בכללי לא קשור למחיר) 4. AMD ATHLON 3800 מה הMHZ שלו? (הבנתי זה קצת ששונה מאינטל) 5. למה סלרון D כל כך קשה להשגה והאם הוא טוב? 6. למי יש זכרונות טובים אני מדבר על חברות כמו סמסונג קינגסון..? 7. איזה יצרנית ציפסט הכי טובה היום בשוק (אני מדבר בכללי)? 8. איזה דיסק קשיח מומלץ לקנות היום של איזה חברה? (לפי מה שאני הבנתי WD) שאני שואל על חברות מי הכי טוב אני מדבר בערך מי היצרן הכי אמין ומשתלם טוב מחר יש בית ספר :-\ לילה טוב ותודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום ברשותי המפרט המצורף, ומעבד אינטל I5. האם המעבד מתאים ללוח הזה או שיש צורך להחליף לוח (או משהו אחר?)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MUSHROOM2354,

איך המעבד הזה? הוא טוב למשחקים? הוא נחשב לHIGH END? היה גם סיפור על באג במעבדי אינטל. לא יהיו לי בעיות איתו? תודה מראש לתשובות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by avivlevy,

הגיעה המחשב החדש אבל אני לא יודע איך מתקינים ביוס?, בהתחלה אחרי שהתקנתי וינדוס ודריברים 19XT... הכנסתי את הדיסק של הדריבר של הלוח והתקנתי את : -AMD COOL'N...... (יש גם את הדריברים לערכות של הNF4 אבל לא התקנתי). בקיצור אחרי זה הפעלתי את המחשב מחדש ואז בעליה איפה שאפשר להתקין את הדריברים (לפני שהמחשב עולה ) ניסיתי ואז הוא רושם לי איזה בעיה מס' 500 (אני ירשום עוד כמה דקות ) בקיצור מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Shlomi Bugdary,

שלום אני מתכנן לרכוש מחשב חדש וחשבתי על i3 או i5. משהו אחד שלא הבנתי מה המשמעות של המושג haswell אני מבין שזו ארכיטקטורה חדשה רק לא ברור לי אם זה נגזרת פחות טובה של מעבדי i3 המקוריים או פשוט שכלול שלהם (במילים אחרות אם haswell טוב או רע ליהודים) . בנוסף, האם כשאני רוכש מעבד אני צריך שיהיה רשום בדגם שלו שהוא haswell או שפשוט כולם כבר היום haswell (נגיד ב"זיגזג 2000 " ראיתי שעל אף מעבד לא רשום שהוא haswell בעוד באייבורי כולם haswell)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Ace-of-spade,

היי לכולם, לפני חצי שנה בערך החלפתי שילוש לשילוש זמני מכיוון שלא היה לי תקציב לשילוש שרציתי. זה המפרט היום: i5 4690 asus h97 m-plus g.skill 4x4GB 1600 SSD sandisk 240GB SSD intel 330 120GB HDD wd black 2TB asus 980ti STRIX psu antec 650 נקנה בנובמבר 08 ------------------------------------------------------------------------ השילוש שאז רציתי היה של X99, השאלה היא האם עדיין משתלם להחליף אליו כשהסדרה החדשה באופק? נקודה נוספת היא שאני צריך משהו כמו 32-64GB של ראם, ועם DDR4 המכה תיהיה קשה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Photoshop,

אם אני קונה מחשב לא מורכב (כל חלק ארוז בקופסה שלו) אז אחרי שאני מרכיב את כל החלקים במארז אז צריך איזה תיכנות מיוחד (ב-BIOS או משהו כזה)??? או שישר מפעילים את המחשב אם דיסקט כלשהו ומתקינים מערכת הפעלה??

17. יש לי מעבד Core i7-860 ורציתי לקנות לו לוח אם. נכנסתי לזאפ וראיתי שישנם כמה סוגי chipset , ורציתי לדעת מה ההבדל בין P55, X58, H55 ו H57 ? תודה לכולם מראש, Z

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by netanel1234,

שלום, יש לי את הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov ויש לי 4GB זיכרון במחשב וזה לא מספיק לי אני רוצה לשדרג לזיכרון הזה: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbxl האם הזיכרון יתאים ללוח? לא מצאתי כלום על הציפסט P55... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ClleG,

האם כדאי לשקיע היום בלוח שמשלב תמיכה בDDR3 יחד עם DDR2, או שהוא יהיה פחות טוב מלוח שיתמוך רק בDDR3? חשבתי שאם אני קונה מחשב לכמה שנים אז שדרוג הזכרון בעוד שנתיים לDDR3 יוכל אולי להקפיץ את ביצועי המחשב ולתת לו עוד קצת חיים, מה גם שהיום אני לוקח 2GB של DDR2, ואילו שדרוג בעתיד לGB שלDDR2 יכול להיות יקר יותר מDDR3, בגלל בעיות זמינות כמו שקורה היום עם RDRAM וDDR400 למיניהם. האם נככון לחשוב לכיוון הזה, או שלוח עם צ'יפסט 965 יכול לעשות עבודה טובה מאוד גם בעוד שנתיים שלוש, עם זכרונות DDR2? לא מתוכנן OC לשנתיים הראשונות לפחות. רק עבודה נקיה בפוטושופ, סרטים פה ושם, ומשחקים מידי פעם. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. חשבתי שהלוח תומך DD4 וקניתי 16GB 3200 עכשיו אני רואה שיש לי את הדגם של DDR3. (לא ידעתי שזה מחבר שונה בכלל) אני יכול להחליף את הזכרון לDD3 1600. מניח שיהיה שיפור לעומת ה8GB 800 שיש לי. או להוסיף עוד ולשדרג את הלוח אם כבר. מה הייתם עושים? אם לוח יעלה 250-300 ש"ח אני יכול ללכת בכיוון הזה, אבל מה מתאים לציוד שיש לי כבר? I5 7500 gigabyte Z170-D3H Kingston ddr3 8GB 800MHz GTX 1050 Ti OC 4G Intel 128GB SSD Antec 600W

21. המחירים של לוחות אם עשויים לעלות ב 10% בשלושת החודשים הקרובים, בעוד שהמחירים של כמה דגמים עשויים לעלות בכ-25%. http://www.digitimes.com/news/a20101216PD220.html

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by adi518,

;D מה שמיוחד בלוח הזה, זה שעושים לו בדיקת מאמץ ידנית עם אוברקלוק ל 4.6 + בטמפרטורות גבוהות באופן לא מציאותי (עם קירור מים מוכן). בנוסף, הוא בנוי מחלקים סופר איכותיים, אסטתית הלוח נראה מדהים לדעתי. השחור עם הצהוב והקבלים היפנים = WIN. בנוסף, הם מיקמו את השקע USB3 במקום נורמלי (סוף סוף!), לא מעל ה 24, לא מתחת אלא ליד חיבורי הסאטא. WIFI ובלוטות' מובנים. מחיר כנראה סביבות 250$ או 1000 ש"ח (הייתי בטוח שיותר). אנבוקסינג LinusTechTips (אחד הערוצים הטובים ביותר ביו-טיוב למחשבים וטכנולוגיה): קישורים: http://www.overclock.net/t/1296331/msi-z77-mpower/0_30 http://event.msi.com/mb/bigbang/p_001_z77.html http://www.overclockers.com/MSI-Z77-Mpower-review שימו לב לאיקס…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האם זכרונות של ddr3, שנמכרים ל mac - כך שלפי הנתונים מדובר באותו מתח, מהירות, גודל וסוג כמו של לפטופ רגיל יעבדו בו? ולהיפך ? דוגמא: http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Wave-2GB-DDR3-PC1333-Sodimm-labtop-204-pin-Memory-MacBook-Pro-iMac-Wi-/351170672113?pt=US_Memory_RAM_&hash=item51c36735f1

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by puGs,

ישלי כאן כמה בעיות שצצו אחרי וגם לפני החלפת המארז,אשמח אם תענו על כמה שאלות שתדעו ^^ 1.כפתרור הריסט לא עובד. 2.חיבור המיקרופון העליון לא מזהה מיקרופונים. 3.כל כיבוי והדלקה של המחשב צריך לחבר את המיקרפוון מחדש כדי שיקלוט משהו(מיקרופונים הוחלפו ועדיין אותה בעיה) מארז CM690 גרסא בסיסית תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קצת אחרי דגם ה-Envy החדש של HP שנחשף מוקדם מהמיועד, אנחנו מקבלים פרטים נוספים על צמד מעבדי Ryzen לשוק הנייד - כולל טעימה קטנה מהביצועים שמצפים לנו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים