עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מעבד : CORE 2 DOU E6400 לוח אם : ASUS P5B DELUXE אני מחפש תחלופה לזכרונות מהדגם הזה : G.SKILL 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT PC-6400 PK 4-4-4-12 , ידוע לי שהזכרנות האלה יתנו אוברקלוק טוב במחיר יחסית שפוי , ידוע לי גם שבארץ יש עכשיו מחסור רציני בזכרונות DDR II , וכנראה גם בדגם שציינתי קודם , עכשיו אני צריך דגם מאותו טווח מחיר +- 100 שקל , קיט DUAL CHANNEL של שניי G , שמבוסס על שבבי PK או שבבים אחרים טובים לאוברקלוק , של חברה אחרת מG.SKILL אבל עדיין חברה טובה , מומלץ לציין שם דגם מדויק ... יש הצעול למישהו ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. עד כמה לא חלה התקדמות ב- IPC במעבדים במהלך העשור האחרון שזה מדהים (לרעה). הנה לנו הדגמה יפה מאד של בריאן מ- yes tech city : מצד אחד מעבד core i דור ראשון, כלומר פלטפורמת X58 האנטיוכוסית משנת 2008, כאשר המעבד עובד על 4.5Ghz עומדת כנגד המעבד הכי חזק כיום בשוק i7 8700k משנת 2018, כאשר הוא רץ חזק - על 5Ghz ! נשים לב שיש לנו פער של 8 דורות בין המעבדים, ובנוסף יתרון של 12% בתדר הריצה לטובת המעבד הצעיר כן, שאף אחד לא יטען שעשו כאן הנחות למישהו. נראה הדגמה תחת לקט משחקים - לא אחד, לא מקרה ספציפי, לא משחק ישן שמעוות את התמונה חלילה וחס. כמו כן ועל מנת שאף אחד מההדיוטות לא יטען חלילה, שהסיבה שהמעבד 8700K אינו מציג שפור …

3. לאחר מספר שנים עמוסות באקדמיה, ובעקבות סיום התואר, החלטתי שעלי להשלים פערים שנפערו בתחום הגיימינג. כרגע אני עם מחשב בן 10 בערך: Q9300 8g RAM DDR2 GA-P35-DS3L ספק corsair 450W לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך שלו מ-HD6770 ל-1060 3g יד 2 (שלא היה בשימוש) והוספתי SSD (MX500) במקור תכננתי להשתמש בכרטיס במסך וב-SSD במחשב זה באופן זמני ולהעבירם למחשב חדש שאקנה. לאחר התקנתם הופתעתי לגלות שהמחשב, על אף גילו המופלג, מצליח להריץ משחקים מהשנים האחרונות על הגדרות high ב-FHD ללא בעיה: fallout 4, LOL, dying light, wolfenstein 2, mirror's edge 2 and more הדבר גרם לי לתהות האם למשתמש הביתי (ולגיימר הממוצע) יש צורך אמיתי במעבר למעבד בן…

4. שלום לכולם, לבן דוד שלי נשרף הכרטיס מסך והלוח אם. הלוח אם הקודם שלו היה MSI P35 PLATINUM עם 4 חריצי זיכרון, והיה לו 4X1024MB זיכרונות. באייבורי אמרו לו שלא מייצרים יותר לוחות אם עם 4 חריצי זיכרון, ובגלל הם אומרים שהוא צריך להחליף גם זיכרונות... בקצרה, מה יהיה לוח אם שווה בביצועים ל-MSI P35 PLATINUM שהיה לו? האם יש לוח אם עם 4 חריצי זיכרון שיתאים? הספק שיש לו הוא 450W והוא מתכנן לקנות גם כרטיס מסך, משהו בסביבות ה-5770HD אז חשוב שהלוח אם לא יגביל אם זה אפשרי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by etain2,

שלום, בעוד כמה ימים אני רוצה לקנות את המעבד הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6300~3~0.htm לפי האתר של אינטל http://processormatch.intel.com/COMPDB/SearchResult.aspx?Boardname=dq965gf הלוח מתאים חלקית למעבד אבל לא ממש הבנתי. עם מישהו יוכל להסביר לי במה זה תלוי יעזור מאוד. גם פה http://processormatch.intel.com/COMPDB/SearchResult.aspx?ProcNbr=E6300 יש איזה לוחות מתאימים למעבד אבל לא הבנתי במה זה תלוי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DJO,

שלום. אני שוקל להחליף את המעבד שלי, כרגע יש לי P2 נראה לי שזה SLOT 1 אני לא בטוח אבל. בכל מקרה איזה מעבדים מתאימים לזה, P3 יתאים? וסלרונים למיניהם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gobi,

שלום כולם ! חבר שלי מעוניין לקנות לוח אם והוא מתלבט בין הלוח של ASUS P4P800 הגרסה הרגילה לא הדלוקס ... לבין הלוח של Gigabyte הדגם הוא Gigabyte GA-8IPE1000 Pro2 Intel 865PE מה עדיף לו ? הוא מתלבט מכיוון שהם בערך באותו המחיר אבל הג'יגהבייט כולל הרבה יותר צ'ופרים ..... תודה ...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Evil Inside,

נגיד 512 dual channel ddr אני יודע שזה שני סטיקים של 256..אבל האם זה סטיקים מיוחדים שמיוחדים לDUAL CHANNEL או כל שני סטיקים יכולים להיות DUAL??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. [Asus P4C800-E Deluxe (Intel 875P),800 MHz FSB,Dual-Channel ,Multi-RAID for ATA133 & Serial ATA Intel Pentium 4 Prescott 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache BOX/Tray+Cooler 800 FSB Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD GeIL Value Dual Channel 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz DDR Antec Sonata Piano 380 WATT PSU מארז LG DVD±RW Writer 8x/4x/12x DVD+RW, 8x/4x/12x DVD-RW, 24x/16x/32x CD-RW) תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ggg123,

איך הלוח אם: GIGABYTE GA-945P-DS3 יציב? עושה בעיות? יש לוח אם יותר טוב במחיר הזה? (סביבות ה 500-600) אני מחפש לוח אם זול ופשוט, לא מתכנן שום OC, שלא יעשה בעיות. מתאים לצרכים?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Mishmish,

טוב התקשרתי לksp כדי לשאול איזה ליבה יש למעבד 3500 .. והם אמרו לי שהם לא יודעים ... אז הם הביאו לי ת'סטפינג שלו... ada300aep4ax cbazc0446vpmw 1145035k40124 מישהו יודע איזו ליבה זו ???

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את המעבד שלי השבוע 3200+ אני מעוניין להחליף אותו או ב 3800+ או ב opteron 165 הקטע הוא שאת ה 165 אני יכול להביא ב 1700 שקל ואת ה 3800+ אני יכול להביא ב2000 השאלה הנשאלת היא מה שווה יותר להביא? ואיזה מהם יתן ביצועים עדיפים (המעבד הולך לעבור oc כשמעליו zalman 7700cu) עוד בקשה קטנה: במידה וציינתם אחד מהשניים, ציינו בבקשה סטפינג מומלץ תודה רבה לכל העונים והעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3450

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by a-r,

עיסוי רפואי ומפנק ממטפל שרירי וחטוב עם ניסיון רב.מציע מהלב טיפולים יעילים ואיכותים נגד בעיות ולכיף.מסיבות רווקות וכל אירוע פרטי באווירה נעימה ודיסקרטיות.עיסוי ארוטי לנשים וזוגות.ניתן לקבל שירות גם בבית הלקוח באיזור חיפה,קריות והסביבה עם ציוד מקצועי.כולל שישי-שבת וחגים.מחיר גמיש.לפנות לאנדרי בטל:05x-xxx-xxxx עריכה: הורדתי את המספר. אין דבר כזה פירסום חינם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by GZA3,

מה שמושך אותי לכיוון ה DFI זה הדברים הקיצים האלו: http://www.dfi.com.tw/Upload/Product_Picture/Cables&all21.jpg http://www.dfi.com.tw/Upload/Product_Picture/BoxFront&All1.jpg http://www.dfi.com.tw/Upload/Product_Picture/OpenBoxes2.jpg מה שמושך אותי ב MSI זה שיש לו שלוש PCI וגם יש לו כרטיס קול 7.1 על הלוח מובנה מה שיוריד ממני את הכרטיס קריאטיב 7.1 (למרות שלא בטוח כי הקריאטיב שיש לי הוא 24 ביט) מעבר לזה לא מצאתי הבדל כזה גדול נכון שה MSI הוא SLI אבל במלא אני לא הולך להשתמש בו כל עוד הכרטיס שלי הוא לא תומך SLI (רדאון X850XT PE) שתי הדגמים שאני מדבר עליהם: MSI: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=638#top DFI: http://www…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש יבואן שמוכר את הזכרונות האלה ... www.micron.com יש להם אתר מסודר מישהו מכיר אותם ? זכרונות ממש זולים http://www.skak.co.il/Product.aspx?productid=1130

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by roee7777,

i5 הוא מעבד מרובע ליבות, אז שמו לי בקופסא שלו מדבקה שכתוב עליה core2duo intel inside מוזר, לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shmulik2,

שלום, אני בונה מערכת מחשב למשחקים בלבד. אני התקציב שלי הוא כ15 אלף שקל על על המחשב בלבד בלי מסך ובלי עכבר מקלדת. הרכיבים שחשבתי עליהם הם מעבד i7 920 3 X 2GB ddr3 HD 5970 הכל בOC כמה שאפשר. עכשיו אני מחפש לזה לוח אם טוב שיתן לי את המקסימום ביצועים היום. לא כל כך מעניין אותי sata6 וusb3. השאלה שלי היא האם הלוח DFI LANParty UT X58-T3eH8 הוא לוח טוב למערכת כזאת ? ואם לא על איזה לוח הייתם ממליצים ? אולי יש משהו עדיף.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי בבית 2 מחשבים אחד עם זכרונות 2*512 של קינגסטוון והשני 2*1024 של טווימוס באותה מהירות (667) אם אני פשוט אוציא אותם ואחליף בין המחשבים (כלומר בזה שהיה 2*512 יהיה עכשיו 2*1024 ולהפך) זה יכול לגרום נזק כלשהו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי את המחשב שבחתימה עם מעבד פרסקוט 3.0 מהדורה REV E0 ואני יכול להחליף אותו בנורטווד 3.0 - PENTIUM 4C מה אתם אומרים כדאי? מהדורה E של הפרסקוט היא הכי חדישה לתושבת 478 והנורטווד אני לא יודע עדיין איזה REV הוא. נא דיעותיכם.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, קיבלתי במתנה מעבד I5-2500K ולכן אני רוצה להחליף את הלוח השילוש הקיים בשילוש חדש (יש לי מארז סונטה 3 מצויין + כונן אופטי + 2 דיסקים קשיחים ב-RAID0). אני מבקש למצוא לוח שיכיל עליו סוקט 1155 + USB3 + PCIE16+ PCIEX4 (ה-4 זה בגלל שאני הולך לרכוש SSD מבוסס PCIE ) ו-FIREWIRE (שזה הכי פחות חשוב אבל אשמח אם יהיה) אני רוצה 8 ג"ב זיכרון + קירור שהכי חשוב לי שיהיה שקט (שום OC לא בעבר לא בהווה ולא בעתיד) ואמין. כמו כן אני גם רוצה לשאול לגבי תמחור של החלקים הללו שאני רוצה להחליף כעסקת חבילה - כמה סביר לדרוש עליהם כיד שניה (המעבד לא עבר OC גם לא לשניה). GA-73PVM-S2H G. SKILL 2X2GB DDR2 Intel Core 2 Duo E8400 ThermalRight SI-128 תודה, גבריאל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חברים , מחפש המלצות למעבד שיהיה i5 כלשהו (עדיין לא בטוח אם לקחת 4570 או 4670) + לוח אם מתאים + זכרונות. המחשב מיועד לגיימינג עבור ילד בן 13. החלקים הנ"ל יצורפו לכרטיס מסך AMD 6850 , הרדיסק SSD SAMSUNG EVO840 120GB וספק כוח שיהיה ככל הנראה SEASONIC M12II 520WATT. המהרה לא תבוצע בידי הילד אלא רק על ידי אבל כנראה שהתקציב המוגבל שלנו לא מאפשר לקנות 4670K ולוח מתאים לכך , אולי תוכיחו לי אחרת. קחו בחשבון שישנה אופציה לקנות במחירים של אילת (בלי מעמ). מבחינת דרישות לגבי הלוח אם , רק שיהיה USB3 קדמי ואחורי , לפחות 2 כניסות SATA 6GB בלוח אם וכרטיס קול מובנה איכותי ככל האפשר במסגרת התקציב המוגבל ונראה לי שזהו. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yz101,

המודלים של E2140 וE2160. איך הם ביחס לשאר הגרסאות של C2D? הם נראים ממש זולים? איפה הם מבחינת יחס ביצועים/מחיר? ואיזה מן לוחות תקציביים מתאימים להם בהתאם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by March_31,

-|ההודעה נמחקה - ראה חוקי הפורום|- אתה יכול לפרסם ב TRADEZONE בסעיף כללי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Joovi,

למישו יש מושג מתי אני אוכל לקנות את ה nforce2 בארץ? ג'ובי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.