מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין לוח אם Z170 לבין Z270 ? ומה עדיף יותר למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם ההבדל בין הE6600 E6420 הוא הבדל משמעותי ? האם באמת מרגישים הבדל בביצועים ? תתיחסו לשאלה הזאת במידה ואדם עושה OC ובמידה והא לא עושה OC ההבדל כולה בג'יגה הרץ 2.13 לעומת 2.40 מה זה אומר ? והבנתי לפי זה http://he.wikipedia.org/wiki/Core_2_Duo#.D7.9E.D7.A2.D7.91.D7.93.D7.99_Allendale שרק המעבדים מה E6600 הם conroe, האם הE6420 הוא נחשב כ conroe או לא ? ההבדל במחיר בין שני המעבדים הוא משמעותי, הוזלה של בערך 350 שקל בחנות שאני קונה תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד Intel Xeon 5460 המתאים לתושבת 771 ולוח אם Asrock G41-771. המפרט הנוכחי של המחשב הסלוני הוא כזה: מעבד: AMD Athlon X64 4000+ 2.11ghz (ישן רצח!!!) מארז: Antec Minuet 350 HTPC Micro ATX Black Case With 350W PSU לוח אם: MSI K9N6GM זיכרונות: Kingston KVR800D2N6/1G Kingston KVR800D2N5/2G כונן קשיח: Fordisk KRD-S228064GBSSD כרטיס מסך: MSI Radeon HD 5450 1GB DDR3 אני רוצה להחליף את הלוח והמעבד הישנים במעבד Xeon ומכיוון שהלוח 771 תומך בזכרון DDR3 - יש לי בשבילו stick של G.skill DDR3 4GB 1333Mhz 9-9-9-24 NT. מבחינת הספק אני רואה שהוא 120 TDP (יותר גבוה מהi5 שלי עם 95 TDP). האם זה משפיע על משמעותית על הצריכה והחום שהוא מפיק והאם הוא יחזיק עם קירור…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אצלי כבר כמה שנים Mushkin 996768 DDR3, ולאחרונה הרגשתי האטה במעבר בין תוכנות, יש לי הרגשה שזה קשור לזכרונות שפעם עבדו חלק ועכשיו ישנו גימגום. הרצתי את Windows Experience בעבר והציון של הזכרון היה 7.1, היום הוא 5.9. משהו קרה. בדקתי בתוכנת Performance Test ונראה באמת שהזכרונות שלי במקום די נמוך ביחס לשאר, במקום ב-Latency. הרצתי גם MemTest86+ והיא לא מצאה שום שגיאה. מה יכולה להיות הסיבה ??
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מפרט רק בלי זכרונות, אני רוצה לדעת איזה זכרון יתאים לי פה למערכת : (אני צריך 2X512 עד600-650 אם אין ברירה אז 700 ש"ח, מהירות 667-אם אפשר). כרטיס מסך 1164 ש"ח. PX7600GT-TD256 - Geforce 7600GT-TDV256 ,PCI-E , TVO/DVI, w/256 DDR3 (1.4ns 128 bit) SLI Support - bundled game מעבד 1399 ש"ח. INTEL P4 DUAL CORE 3.0GHZ 800MHZ 2X2MB 64BIT (930) LGA775 BOX קירור למעבד 150 ש"ח. Arctic Cooling Freezer 7 Pro סט זכרונות 586 ש"ח. MUSHKIN DDR2 1GB EM2-5300 667Mhz DUAL PACK 2x512MB מארז+ספק 488 ש"ח. Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK צורב DVD ש227 ש"ח. NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk DVD כונן קשיח 421 ש"ח. WD 160…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב זכרון של 1 GB. כתוב עליו: pc 2 6400 ולפי מה שבדקתי באינטרנט זה מהירות 800. אני רוצה להגדיל את הזכרון יש לי עוד סלוט פנוי. האם אפשר להוסיף יחד עם הקיים זכרון נוסף והאם הוא חייב להיות בדיוק מאותו סוג? האם צריך לקנות כרטיסים חדשים? הבנתי שוינדוס xp מנצל רק 3GB גם אם שמים 4GB. ומה אם אשים 3GB, זה גם ישתמש בפחות? בקיצור מה אתם ממליצים לי? לוח האם תומך ב-4GB. מעבד E4500. [table][tr][td] [/t][/td][/tr][/table]
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספיקר הקטן הזה לצפצופים כי איבדתי אותו .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אפשר לראות את המפרט שיש לי עכשיו בצד. אני רוצה להחליף רק לוח-מעבד-זיכרון לעבודה עם לייטרום ופוטושופ בעיקר. חשבתי על הכיוון של phenom x6 כלשהו עם 8 ג'יגה ראם ולוח נחמד (עדיף שיתן גם יכולות OC). התקציב שלי הוא +- 400 דולר ואני יכול לקנות מכל חנות ששולחת את הציוד לארה"ב. עד עכשיו היה לי ניסיון רק עם newegg ו- amazon. השאלה היא האם כדאי לחכות לבולדוזר של AMD או שחרור של אינטל או פשוט לקנות עכשיו כי לא יהיה הבדל משמעותי? אשמח אם תמליצו לי על שילוש לפי הדרישות שהבאתי. תודה, לירן.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדגם בשם GA-G1975X הוא הלוח החדש מבית Gigabyte שהוכרז לפני כשבוע הוא מצויד בצ'יפסט Intel 975X המיועד למעבדי אינטל בסוקט 775 בעלי גודל טרנזיסטור של 65 ננו מטר (סידרה 900 לכפולי ליבה בעלי ליבת Presler וסידרה 6x1 לחדי ליבה בעלי ליבת Cedar Mill). הלוח הוא חלק מסידרה חדשה עליה Gigabyte הכריזה, ה G1-Turbo המיועדים לאוברקלוקרים. הלוח הזה מגיע עם 2 תעלות אוויר מיוחדות שבכל אחת יש 2 מאווררים קטנים (אחד להוצאת אוויר ואחד להכנסת אוויר) שאמור להעיף חום שמקורו במעבד, בגשר הצפוני ובזכרון. הטכנולוגיה הזאת נקראת Turbojet על הלוח יש 2 יציאות PCI-Express x16, אך הוא לא תומך ב SLI או ב CrossFire, בדומה ללוח DFI LanParty UT NF4 Ultra-D הוא תומך בפונקציה של MultiView לחיבור עד 4 מסכים.…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מאחורה חיבור USB 2 ובינתיים מצאתי שני USB 1.1\1.0 וניסיתי לחבר את הנגן אליהם וזה רשם שהוא מסוגל ליותר..וניסיתי לחבר את הכבל בחיבור אחר אבל לא נראה לי שזה USB 2... סליחה על הבורות, הUSB 2 נראה שונה מהUSB 1.1? רשום בתיאור של הלוח שיש 2 חיבורי USB 2 על הלוח
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני בערך כשבוע חיברתי ללוח האם שלי מאורר 90מ"מ שקיצר והשבית את כל יציאות החשמל בלוח למאוררים, אפילו של המעבד. בדקתי את הספק והכל בסדר, הלוח גם כן עובד ואני לא מצליח למצוא את הבעיה. אני חושש שאחד הפיוזים המובנים בלוח נשרף. מה דעתכם? המערכת מפורטת במפרט. (אוף, אין לי כח להחליף לוח! :-\)
-
אני מעוניין להרכיב מחשב חדש מבוסס על מעבד i5 750 המחשב אמור לשמש לפוטושופ ושימושים כלליים האם כדאי לי ללכת על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה או להוסיף כרטיס מסך בנפרד. אשמח להמלצות ללוח אם מתאים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לשקיע היום בלוח שמשלב תמיכה בDDR3 יחד עם DDR2, או שהוא יהיה פחות טוב מלוח שיתמוך רק בDDR3? חשבתי שאם אני קונה מחשב לכמה שנים אז שדרוג הזכרון בעוד שנתיים לDDR3 יוכל אולי להקפיץ את ביצועי המחשב ולתת לו עוד קצת חיים, מה גם שהיום אני לוקח 2GB של DDR2, ואילו שדרוג בעתיד לGB שלDDR2 יכול להיות יקר יותר מDDR3, בגלל בעיות זמינות כמו שקורה היום עם RDRAM וDDR400 למיניהם. האם נככון לחשוב לכיוון הזה, או שלוח עם צ'יפסט 965 יכול לעשות עבודה טובה מאוד גם בעוד שנתיים שלוש, עם זכרונות DDR2? לא מתוכנן OC לשנתיים הראשונות לפחות. רק עבודה נקיה בפוטושופ, סרטים פה ושם, ומשחקים מידי פעם. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
i5 2310 - vs - i5 2400 ? מה עדיף מבחינת עלות תועלת? ההבדלים במעבדים, לפי עניות דעתי, קטנים. והפרש המחירים הוא (בRSM) של 130 ש"ח. האם זה שווה את התוספת הזאת? המחשב הוא בעיקר לשימושים ביתיים קלים ומשחקים (יש כרטיס מסך חזק יחסיתhis HD6870 ).
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פה איזה דיון מפלצתי על האם כדאי לחכות או לקנות עכשיו, על הבאגים, ביוסים וכו' והשיחה גלשה גם למכוניות הברידיות. אבל היום זה כבר ברור שלא כדאי כי בקרוב .... ZEN 5 (וגם 3 ו 4) https://www.tweaktown.com/news/66611/amds-next-gen-zen-5-teased-again-expect-2022/index.html אבל בעולם שבו יש פחות פולמוס של יהודים שכבר משחר הדורות היו מסובים וחופרים ... המצב כבר נראה ככה: מעל 50% ל AMD https://www.tweaktown.com/news/66613/amd-beating-intel-cpu-market-share-japan-south-korea/index.html והאמת שאצלנו זה יותר קרוב ל 85% ל AMD מול אינטל. אבל כבר מתחילת השנה עמדנו על 60-70% אז השיפור נחמד זהו. מוזמנים להתפלמסות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מערכת מחשב שמבוססת על מעבד 4 ליבות - Intel Q6600 השימושים העיקריים שלי במחשב הם תוכנות גרפיקה וסאונד, אינטרנט מוזיקה וכו'... אבל גיימינג ממש מעט... כדאי לי ללכת על המעבד הזה? ומתי כדאי לי לקנות אותו? עומדת לצאת אולי סדרה חדשה שתוריד מחירים? נ.ב - אני מתכנן OC ... לביצועים.. לא שבירת שיאים...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבחינה תקציבית הוא מתאים לי , השאלה האם יש איזה שהם מיגבלות שיכולות להופיע , חלק מחבריי הפורום מדברים על חימום יתר הבנתי שההבדל היחידי היא העובדה שאין לו תמיכה בזיכרון של 800MHZ תקנו אותי אם אני טועה אני מודה לכם מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח אם של Msi KT400 (פרטים מדויקים של הדגם אני לא יודע) בשביל מעבד של AMD? ומה אתם אומרים על כרטיס מסך של Gigabyte radeon 9600 ? (אני לא יודע יותר פרטים מזה, אם זה פרו או לא) פשוט קניתי את המחשב בחנות IVORY וזה מה שהם נתנו לחי במקום רכיבים שבקשתי. אני רק מקווה שהם יתנו לי חברות טובות, כי בפירוט של המחשב, הרכיבים הופעיו באופן כללי, בלי חברות. גם אמרו לי משהו על זה שלא מייצרים יותר RAEDON 9700. יודעים על זה משהו? בבקשה תעזרו, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשבה להוזיל, עבור HTPC - עלה הלוח הזה על הפרק, בגלל היציאות המובנות בו - היות ויחסוך כרטיס מסך. http://www.tomshardware.com/2007/07/31/can_microatx_boards_do_the_job/page6.html החלופה - P35 + לוח HD 2600. מה דעתכם (מנסיון) לגבי יכולת ההמהרה שלו ? מדובר על רכש מעבר E2160 וזכרונות 800 CL4.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה צריך להיות כך בלוח שיכול להכיל יותר? מפרט Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Asus P5P43TD PRO NVIDIA GeForce 9500 GT 2x2gb ddr3
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, לפני כשנה וחצי שידרגתי את המחשב למעבד Q8300 לוח אינטל ,וזכרון 2G בתקציב מכובד.ורק לאחר שגיליתי את הפורום הנפלא הזה הסכלתי והבנתי שהמוכר רוצה למכור מה שטוב לו ולא מה שיותר משתלם ללקוח.בתקציב יכלתי לקנות מערכת הרבה יותר טובה ומשלמת. כיום אני רוצה לעשות את הבכירה הנכונה שתתאים לצרכים שלי ופה אתם ידידי נכנסים לתפקיד מה שיעבור למחשב החדש זה: ספק של Enermax 450W (לא ג'ינארי) מארז-לא יודע אבל הוא איתי כבר 4 שנים וסה"כ סירקולציה טובה ורחב. דיסק קשיח wd 1tb (לא זוכר דגם) כרטיס מסך gts250 כעת אני רוצה לשדרג לוח אם,מעבד,וזיכרון כמובן. מעבד-עדיפות לסדרת ה-I בתושבת 1366. לוח-לא מבין גדול אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד חשוב שיתמוך,ו4 חריצים לזכרונות(אם נכנס לתקציב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום סוף סוף אני קונה את המחשב שלי... הנה המפרט : FX55 או 4000+ לוח צריך המלצה OCZ EL REV2.1GB X800XT PE (אם אפשר גם המלצה לחברה בכרטיס מסך ) Raptor 74GB X2 ANTEC P160 ANTEC480W עדיף לוח תומך PCI-E בעיקבות אלה שיצאו לאחרונה .
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חיפשתי עזרה בכל מקום ברשת ואף אחד לא עזר לי . אני רוצה להרחיב זיכרון במחשב : ויש לי לוח אם : [http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=315] יש ל י פנטיום 4 בן שנתיים וחצי וזיכרון: 256 MB PC2100 DDR SDRAM אם יש עוד נתונים שצריך להוסיף אני אשמח להוסיף. אני מחפש להרחיב את הזיכרון ללפחות 512 בהתאם ליכולת של לוח האם ורוצה לדעת איזה לקנות ?איפה כדאי לקנות ? האם אפשר/כדאי להרכיב לבד ? ואיזה עוד בעיות יכולות לצוץ? אין לי בעיה של כסף!!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-