עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת עם יש זכרון בשוק שיותר טוב מהOCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel בטווח מחירים דומה. המחשב הוא למטרות OC וכולל AMD64 +3200 DFI Ultra -D.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. האם זה צריך להיות כך בלוח שיכול להכיל יותר? מפרט Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Asus P5P43TD PRO NVIDIA GeForce 9500 GT 2x2gb ddr3

3. כבר כמה שנים טובות שאני קונה מחשבים לפי ההמלצות בפורום ובמדור המפרטים המומלצים. תמיד יצא שלצרכי הומלץ כאן לוח של גיגבייט. אני אומר באופן גורף: אין פעם אחת שלא היו בעיות איתו. אם בבקר GSATA שלהם, שתמיד נדרשתי לכבותו, אם בעיות ב AHCI שגם תמיד בסוף נאלצתי לבטלו מהביוס, וכעת במפרט הנוכחי, ריסטרטים עצמאיים (בעיה ידוע בכל העולם עם הלוח הזה), שגם נפתרת רק אם אני מכבה לא מעט דברים בביוס. בקיצור, נמאס. אני חושב שנתתי מספיק צ'אנס (לפחות 6 לוחות ברצף). אודה להמלצה שתתאים למפרט שלי ללוח שאינו גיגבייט. אסוס יהיה נחמד, אך ממש לא חייב. משהו מקביל לשימושי מולטיטסקינג כבדים, מעט משחקים (CS) וזהו.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Liit2104,

שלום לכולם, ברשותי מעבד Phenom 965 ששירת אותי נאמנה אני אציין גם שיש לי לוח אם Gigabye GA-990FXA וספק כוח Antec 600W וכרטי מסך HD 7950 אני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות בשביל להחיות טיפה המערכת לעבור לאינטל שזה כולל גם לוח אם או לקנות קירור אוויר חזק ולעשות OC למעבד? בוא נגיד שאם המעבר לאינטל יהיה עדיף יש לי תקציב של 1500 שקל+- תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ToMeRv32,

המעבד: Intel i5 760 2.8GHz Quad Core באתר של אינטל כתוב שאין אפשרות Hyper Threading במעבד, אבל בSpeccy כתוב שיש וזה פשוט לא פועל אצלי.. כמובן שלא חשבתי לסמוך על Speccy יותר מאשר על האתר של אינטל, אבל אחרי כמה חיפושים גיליתי את ההשוואה הזו: http://www.anandtech.com/show/3871/the-sandy-bridge-preview-three-wins-in-a-row/9 ואני אצטט שורה: "With Hyper Threading enabled, the Core i5 2400 is actually dangerously close to the 6-core 980X." פה נאמר של i5 2400 יש Hyper Threading, אבל גם בדף שלו באתר של אינטל כתוב שאין את זה.. (http://ark.intel.com/products/52207) איך אני יכול לבדוק ובמקרה שכן להפעיל את הטכנולוגיה המתקדמת הזאת גם במעבד שלי? : וקראתי גם שWindows 7 מותאמ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Ronll,

ill use english cus i just got vista and dont have hebrew yet i got the corsair's dominators and i have memory dump , i got theme in the us , does some one know what should i do? cus maby i can go some where over here in isreal i will get theme replaced ,right?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי את שאר הרכיבים החלקים אמורים (נכון לעכשיו לא משתדרג) להתחבר ל9600GT של ג'יגביט, אמור להריץ משחקים בצורה טובה (לא מעולה לא משתלם לי להשקיע הרבה כי אני לא משחק בכמויות) מה כדאי לי לקנות והאם כדאי לי לחכות לסוף החודש הבנתי שתהיה ירידת מחירים, הבעיה שמצאתי קונה לחלקים של המחשב הקיים והוא רוצה שמחר אני אשלח לו אותם לכן אני צריך לקנות חלקים בימים הקרובים כדי לא להתקע בלי מחשב, חשוב 4 ג'יגה זיכרון (או סטיק אחד של 2 אם התקציב לא יעמוד), רצוי DDR2 800.. אין לי בעיה לקנות גם חלקים יד שניה במצב טוב אם זה יתן לי ביצועים טובים יותר אחרי 2 מחשבים של AMD אני מעדיף הפעם לעבור לאינטל תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by amisha,

אני מרכיב לעצמי עכשיו מחשב חדש מבוסס אינטל Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1,193.53 - 1,193.53 Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard - 1,632.71 1Asus Geforce 4 TI4800SE V9480S TVD VIVO 128MB DDR DVI Video Card - 1273 4100 שקל זה יוצא ונשאר לי עוד 1400 שקל לזיכרונות זה חייב להיות 2 סטיקים בשביל הדואל מתוכנן קצת OC המחשב מיועד לעריכת וידאו קלילה עד בינונית ועוד כול מיני דברים יש הצעות ?? זה יכול להיות מכול חנות תגידו לי אם יש מה לשפר (אני חושב שניצלתי את 5500 שקל שיש לי דיי טוב)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. "סנדי גשר" נכנס למגרש המשחקים, ואני שמח. כי אולי AMD יילחצו ויורידו עוד את המחירים. אבל אינטל הפכו לישראלים, ודפקו מחיר גבוה לצעצוע החדש. מצאתי לי Phenom 965, ותהיתי האם לרכוש אותו עכשיו, או לחכות קצת ??? לשואלים: קצת = חודש. וזאת במיוחד ולאור התחזיות למשבר כלכלי קרוב, שיפגע בישראל יותר מבפעם האחרונה. תודה 8),

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yanson8,

שלום לכולם, פעם הייתי קורא באתר ומתעניין די הרבה בענייני חומרה אך מאז שהתגייסתי אני כבר לא מבין יותר מדי. לפני שלוש שנים בערך קניתי מחשב: intel core 2 duo e4400 4GB ram 800 mhz gigabyte p-35-ds3l ati x1950gt בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש קצת איטיות והחלטתי לשדרג את המעבד כל עוד עדיין מוכרים מעבדים לסוקט 775 . אני לא גיימר רציני ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט, סרטים וגם לשחק wow . אני זוכר שכשרק קניתי את המחשב הצלחתי לעשות OC למעבד כך שהוא עבד בצורה יציבה על 3000 , אבל ניראה לי שאני מעדיף לא להסתכן בזה עכשיו. התקציב שלי די גמיש כי אני רוצה מעבד שיחזיק לי ליותר זמן אבל גם לא משתלם מבחינת עלות\ביצועים ודי צריך את המומחיות שלכם בעניין הזה. ושאלה אחרונה, האם כדאי לי לחכו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by newyork3,

שלום מתלבט בין 2 מעבדים 1.AMD 3700 ליבת סאן דייגו-1 קאש 3.AMD3800 כפול ליבה (3 מעבדי 3200) מבקש לקבל המצלצה ,נא להתייחס לכל הפרמטרים (טווח ארוך,יכולת עבודה ביישום אחד/2 ישמוים וכל מה שאתם יכולים) תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by KickOFuture,

http://www.forbes.com/sites/antonyleather/2014/03/19/intel-unveils-2014-roadmap-4-fantastic-new-processors-for-pc-enthusiasts/ אני מתכוון לרכוש מעבד i7 בקרוב, האם המעבדים ו/או זכרונות DDR4 המוזכרים בכתבה רלוונטים לתקופה הקרובה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by samitc,

היי, לאחרונה ראיתי שניתן להזמין ולשלוח לארץ מוצרי מחשב גם מ newegg זה גרם לי לעשות כמה השוואות וראיתי שלא מעט מוצרים נמכרים בחו"ל (ebay,amazon,newegg) במחיר יותר נמוך מאשר בארץ. השאלה שלי זה על אילו מוצרים נראה לכם כדאי משתלם ואפשרי להזמין מחו"ל? על איזה דברים כדאי להתעקש כשמזמינים מחו"ל ומאיזה הפרש זה כבר "חובה" להזמין מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rander1,

קניתי מחשב חדש שאמור להגיע בימים הקרובים עם הלוח הזה GA-H81M-HD3 האם אני אתקל בבעיה שהבחור נתקל פה ?http://forums.mydigitallife.info/threads/55137-daz-activator-unsupported-partition-table ולא כ'כ הבנתי איך להמנע מזה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. היי, קודם כל:מערכת ההפעלה שלי,אשר מותקנת כרגע:Windows 7 Ultimate 64-Bit. השאלה בנושא+אם צריך התקנת Windows מחדש,למה? +אוסיף בעניין,שהחלפה זו כוללת גם החלפת תושבת מ1155 ל2100+כמובן צ'יפסט+מעבד לדגם יותר משופר כמובן. *כיום ברשותי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO (תושבת 1155),צ'יפסט Z68 - כאמור+מעבד:intel i5-2500k. **מעונין לשדרג לתושבת 2011,צ'יפסט X79,מעבד intel i7=ללוח אם: Asus Rampage IV Extreme s2011 Core i7, Intel X79 . תודה רבה מאוד מראש .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eXtReMeHaLo,

מחפש זיכרון חזק מאוד הכי טוב לא משנה המחיר תיהיה פשוט מערכת מטורפת AMD 64 FX53 6800U +TV TUNER צורב DVD ועוד אז אני צריך משהו חזק אני רוצה 512 MB הכי טוב אני יקנה שניים כאלה כי הבנתי שב1024 אין *** נמוך חח שכחתי איך קוראים לזה... אז תמליצו לי בבקשה על זיכרון הכי טוב של 512 לא משנה המחיר ואני לא הולך לעשות OC !!! וזיכרון שיש בארץ לא שאמור להגיע יהיה לי תלוח הבא : MSI NEO 2 PLATINUM תודה /הכותרת נערכה - ראה הודעה קודמת שלך/

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם למעבד intel dual core G620 1155 אני לא מתכנן אוברלוק מעוניין ביציאות רגילות יש לי שאלה בין שני מעבדים איזה יותר טוב ? GIGABYTE GAG41MTS2 בין INTEL DG43RK

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ido-nava,

שלום, אני עומד לרכוש לוח אם ומעבד חדש (i3 8100). ללוח אם יש יציאות HDMI,VGA ו-DVI, לא היה לי כלכך ברור מהאתר של Asus האם אפשר לחבר שני מסכים בו זמנית, ישירות ללוח אם, וזאת בניגוד ללוח אם Z270-I שבו רשום בבירור שזה ניתן. האם הלוח אם תומך בשני מסכים בו זמנית (HDMI && DVI) ? אם הוא לא תומך אשמח לקבל המלצה ללוח אם שתומך (ואם יש אפשרות לWIFI מובנה אז מעולה).

19. Started by FlameThrow,

אני מתלבט אם לחכות עד נובמבר בשביל לקנות את ה kentsfield או לקנות מחשב עכשיו עם e6600

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BRPOQNT,

הכי קרוב לI7 עם דרישות מתח סבירות ומחיר סביר ? איזה לוח אם יתאים למעבד כזה ? עד 600 ש"ח.

21. היי ישנו ילד שקיבל מחשב מחברת HP עם מפרט די עלוב CELERON D 1.6GHZ 512MB RAM DDR 2 250GB HD O\B GPU ויש לי כמה חלקים להרכיב לו. יש לו לוח של חברת HP עם חיבור PCI-E עליו הבעיה התחילה כששמתי לו כרטיס מסך GF6200,המחשב לא עלה כאשר שמתי אותו. הכרטיס תקין לחלוטין. בהגדרות BIOS שמתי את חריץ הPCI-E ראשון (שיזהה אותו קודם ללוח אם מחובר כרטיס) הבעיה המשיכה. כעת אני רוצה להרכיב לו חלקים נוספים כגון PENTIUM D 3GHZ וקיט זכרונות שיש לי רק שאינני יודע מה הבעיה שגרמה לכרטיס לא לעלות והאם בכלל הלוח יקבל את שאר החלקים. האם HP "חסמו" את האפשרות להרכיב רכיבים חיצוניים בBIOS ולכן הוא לא מקבל את הרכיב? אשמח לעזרתכם,רק רוצה לשמח את הילד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. מעבד הטיוריון של AMD יהיה מעבד ה 64 ביט היחיד לניידם עד לחצי הראשון של 2006, רק אז לאינטל יהיה מעבד לניידים שיתמוך ב AMD64. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050415A2005.html הערה: אותו סיפור כמו עם המעבד לשרתים, רק ל AMD יש מעבד AMD64 ו/או כפול ליבות שראוי להיכנס לשרתים.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תמיד מדברים על התקנת הדרייברים החדשים ביותר ללוח אם, אך מה להתקין בדיוק? מהאתר של יצרנית הלוח אם או של הצ'יפ סט? והאם הדרייבר הזה כולל תמיכה בכרטיס רשת מובנה, כרטיס קול מובנה ודרייבר לבקר sata לעבודה ב-ahci? אשמח להכוונה , תודה..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sdodly,

שלום, אני בונה מפרט לפיתוח תוכנה (Visual Studio) וסרטים HD. איזה מעבד מדגמי i5 לדעתכם הכי משתלם מבחינת יחס עלות תועלת. אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגמים 4590, 4690 ו- 4690K (קיים הבדל משמעותי במחיר בין ה- 4690 ל- 4690K, נה המשמעות של ה-K?). בחלק מהדגמים מצויינת האות S. מה זה אומר? האם כל הדגמים של i5 כוללים ליבה גרפית שיכולה לשמש כתחליף לא רע ללוח אם (כשאין דרישה ל- Gamming כמובן)? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אין הרבה מה להסביר. כנראה ירידה לקראת הסוקט החדש. הירידות בין 10% ל.25% מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2041 [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.