מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
קניתי למישהו מחשב חדש משרדי ואני לא בטוח לחלוטין שהוא מסוגל להתמודד עם HD וידאו (דרישות בעליו), עוד לא קיבלתי אותו ואני שוקל (אם יהיה צורך) לשנות את החומרה. החומרה הבסיסית היא: לוח אם: Asus M2A-VM מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB זיכרון: Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB מסך: Samsung 206BW ללא כרטיס מסך יעודי. האם הבסיס הזה מספיק כדי לנגן HD וידאו (דחוס) ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוצאתי את המעבד מהמקום וקרה שנהיה עליו קצת משחה טרמית אבל מהצד של הקונוסים שבנויים בשורות ניסתי לנקות עם נייר לא הלך לבסוף עשיתי עם ספריי מגעים ועדין לא עבד ניסתי מעבד אחר כך שזה לא קשור למחשב המעבד לא עבר אוברקלוקינג תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לוח אם שיתאים למעבד הזה , לא צריך יכולות OC ופיצרים מיותרים משהו פשוט העיקר שיעבוד ויתמוך מה אתם מציעים ? הצעות מKSP בבקשה אם אפשר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי הרבה לוחות שתומכים בכל מיני מהירויות זיכרון מצד שני קראתי שלא תנצל את המהירות הזאת ללא המהרת ה FSB ? או שעשיתי בלגן ? היגיון אומר לוח שתומך 3000MHZ בעזרת זיכרון 3000MHZ יספק את הביצועים של 3000 מצד שני אולי המהירות תוגבל ע"י הציפסט אשמח להסבר תודה איתי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://vr-zone.com/?i=3681 אז מה אתם אומרים? הלוח עוד לא יצא, אבל המידע הודלף....
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר ימים פניתי לפורום מפרטי מחשב וקיבלתי הצעה למחשב הכולל מעבד של אינטל מדגם CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm SLAVN. היום, לאחר שהזמנתי את המחשב מהחנות בה הורכב המפרט הוצעה לי הצעה נדיבה, שדרוג חינם של המעבד לדגם מתקדם יותר, CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm SLAPB. לפני שאני מבצע את הרכישה אני רוצה לברר שני דברים. ראשית, האם אין משהו מוזר בהצעה? האם ה-7300 אכן טוב יותר (ולא רק מבחינת הביצועים אלא גם באמינות) מהדגם ה-7200? ואם כן, מדוע שיתנו לי אותו במחיר הנמוך ב-100 שקלים ממחירו בחנות זו? שנית, האם לוח האם שהוצע לי במפרט, GIGABYTE GA-P31-S3G, מתאים גם למעבד הזה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש ואני קיבלתי אותו תמעבד core 2 duo 2140 1.8 אז אני רוצה לשדרג אותו ל4400 אבל אמרו לי שזה חרא מעבד ושאני צריך לקחת תסידרה של ה6 השאלה היא עם יש הבדל גדול אם אני יקח 4400 או 6230
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף עם מעבד AMD ו-SDRAM? ECS k7s5a +שנה אחריות או Gigabyte GA-7ZXE + שלוש שנות אחריות המחיר בדיוק אותו דבר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ישדר מתישהו את המחשב וחשבתי ליקנות מעבד ולוח אם טוב לאינטל אבל חשבתי בימקום לשדרג לאינטל להשאר ב AMD וליקנות פנום 2 ששמעתי שהוא ממש טוב אז האם PHENOM 2 יעבוד ב EPOX MF4?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי אצל 3 חנויות מחשבים וביררתי מפרט מחשב, ובכל חנות הציעו אמרו לי שהלוח אם שהציעו לי במקום השני לא יתמוך ואני כבר לא יודע מה צריך. אז ככה המעבד הוא E6750 וכ.מסך 8800GTS 640MB. ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק!!! באתי לחנות הראשונה ושם אמרו לי שאני צריך לוח G33. בחנות השנייה אמרו שזה בסדר. בחנות השלישית אמרו שהלוח הזה הוא עם כ.מסך מובנה ואני צריך את ASUS P5K. עכשיו אני לא יודע מי מהחנויות צודק! ואם יש לכם הצעה ללוח אם זול וטוב עם FSB 1333 אז אני אשמח. ותגידו לי איזה חנות צודקת... ודבר אחרון. אמרו לי שאני צריך זכרון של 800MHZ כי אם זה יהיה 667 אז זה יוריד לי מהמהירות של המעבד... זה נכון?? או שאני יכול 667MHZ?? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לרכוש מחשב חדש וחשבתי על i3 או i5. משהו אחד שלא הבנתי מה המשמעות של המושג haswell אני מבין שזו ארכיטקטורה חדשה רק לא ברור לי אם זה נגזרת פחות טובה של מעבדי i3 המקוריים או פשוט שכלול שלהם (במילים אחרות אם haswell טוב או רע ליהודים) . בנוסף, האם כשאני רוכש מעבד אני צריך שיהיה רשום בדגם שלו שהוא haswell או שפשוט כולם כבר היום haswell (נגיד ב"זיגזג 2000 " ראיתי שעל אף מעבד לא רשום שהוא haswell בעוד באייבורי כולם haswell)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אינטל חושפת מצגת עם הארכיטקטורות עד שנת 2012 שכבר נראה בטכנולוגיה 22 נ"מ בלבד ! חצי מהליבות של היום אז מה יש לנו פה ? Sandy Bridge (SNB) ארכיטקטורה שבמקור נקראה גשר אך הוחלפה לסאנדי בריג' מתאמים משפטים (חברי המפלגה לשעבר "גשר" תבעו את אינטל כנראה) שתופיע בשנת 2010 אחריי חידוש הארכיטקוטרה נהלם ע"י Westmere .(מי שזוכר, שיטת הטיק טוק ). מה תציג סאנדי בריג'? 8 ליבות במעבד אחד, קאש של 512 ק"ב L2 וקאש של 16MB ב L3 אחד מהחידוש שיציג הוא AVX (Advanced Vectors Extensions אתם מוזמנים לקרוא עליה כאן הארכיטקטורה הבאה אחריי סאנדי ברידג' -> הסוול (Haswell) מה שידוע בנתיים על Haswell . *ייצור של 22 נ"מ *8 ליבות כברירת מחדל * עיצוב חדש לגמרי של שיטת הקאש * צריכת כוח …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי לאיזהשהם מקורות מידע בנושא? כי אני התחלתי להתעניין בזה עכשיו, ובשום מקום לא הצלחתי למצוא הסבר מדוע IPC של אטלון XP שווה ל-9, וזה של פנטיום 4 שווה ל-6. כיצד זה מחושב? האם אורך ה-pipe משפיע על ה-IPC? והאם צריך לקחת stalls בחשבון, האם שגיאות חיזוי משפיעות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצד חשיפת ארכיטקטורת ה-Zen 2 קיבלנו טיזר עבור Rome - הדור החדש של מפתחת השבבים האדומה לשרתים שיכפיל את מספר הליבות הזמינות בלוח אם ויוכל לספק שיפור של עד פי 4 בביצועים במקרים מסויימים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הזמנתי את הזיכרונות האלה בדיוק: http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm והיום אני בודק בלשונית Memory ב CPU-Z והנה מה שאני רואה: http://rotter.name/User_files/nor/4753eff641a27420.jpg רשום שם 5-5-5-15 בתיזמונים. האם זה אומר שעבדו עלי או שהתוכנה לא נכונה ? מה עושים במקרה כזה ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב ... חבר שלי מתכונן לקנות מחשב וביקש שאני ימליץ לו על מה לקנות.. הוא כבר היה מוכן לפני איזה חדשיים אבל אני אמרתי לו שיחכה עוד איזה חודש עד ליציאתו של Ti 4200 ... טוב הזמן הגיעה וגם ה Ti4200 . אז עוד הייתי נעול על AMD אבל היום המצב השתנה לגמרי , כלומר מבחינת מחיר כבר עדיף לקחת P4 1.6A וזכרונות RDRAM לא כאלו יקרים היום ... אני גם לא כל כך רוצה לקחת בשבילו AMD כי הוא לא כל כך מבין בכל העניין הזה :-/ כי אחרי זה יבוא עלי בטענות ,מה בחרת לי ,כל פעם ניתקע לי במשחקים ... יש לי בעיות . ואני לא צריך את זה . אני לעצמי אולי הייתי לוקח AMD .. אבל כמו שהסברתי כבר שווה יותר P4 . בקיצור הוא לוקח בלי מסך ואני התחלתי להיסתכל כבר איזה חלקים לקחת ... הוא אמר שרוצה להיכנס במסגרת של 4,00…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מעבד לוח אם וזיכרון בתקצים של 1000 ש"ח. אסור לי לחרוג מתקציב זה. אני צריך שבלוח אם יהייה גם כרטיס מסך ורשת. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה. קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הזה ואני פשוט לא מצליח לחבר למחשב מקלט של WIFI כאילו או שהusb לא קולט או שהכרטיס רשת לא יודע לקלוט WIFI (חשבתי שזה דרייבר אבל התקנתי דרייבר שבא עם הדיסק של הלוח ולא עזר.. אולי אני לא יודע מה צריך לעשות כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי במחשב נייח?) יש מצב שמישהו פה יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לוח אם ASUS או GIGABYTE או INTEL למעבד E6300 במחיר נורמאלי, יש למישהו מושג? האם P5LD2SE תומך? תודה על העזרה ;D
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם למעבד intel dual core G620 1155 אני לא מתכנן אוברלוק מעוניין ביציאות רגילות יש לי שאלה בין שני מעבדים איזה יותר טוב ? GIGABYTE GAG41MTS2 בין INTEL DG43RK
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה, מישהו יכול להגיד לי מה יותר כדאי ולמה ? 1. ASUS A7N8X DELUX NFORCE 2 2. CHAINTECH 7VJL-DELUXE - זקוק ליותר דעות עליו... 3.GA-7AVXP כרגע אני יותר נוטה לכיוון האסוס אבל השאלה שלי אם מבחינה כספית הוא שווה את ההשקעה (אני יודע שיש לו ייתרון של הצ'יפסט) אבל האם זה באמת שווה את העוד 300 שקל האלה שהוא עולה ?...ואם כן אם איזה פיצ'רים הוא מגיע ? בהנחה שאני לא אלך על האסוס איזה מהלוחות הראשון והשני יותר טובים ? הלוח של צ'יינטק נראה די טוב אבל לא שמעתי עליו שום דבר עד היום...על הג'יגה שמעתי הרבה דברים טובים. בכל אופן תעזרו אתם להכריע...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו סטיק זיכרון של 1 ג'יגה (ddr1 ) כדי לשדרג את המחשב ויש זיכרונות שיש להם high Density ויש כאלה עם low density איך אני יודע עם ה-high density יתאים לי במחשב ? ומה ההבדל ביניהם ? יש לי לוח אם של msi שנקרא: MSI PM8M2-V והמודל : MS-7071 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים בסביבות 2500-3000+ אני מתלבט בין I3 לI5. אני לא ממש גיימר אבל רוצה לשחק במשחקים חדשים ושיעבדו חלק בFHD. ובנוסף ?מתי יוצא דור חדש של מעבדים? אני צריך המלצה למאוורר כמה שיותר שקט ויעיל שיחזיק לאורך זמן. חיבור עם פלטה אחורית עדיף. אשמח לקבל תגובות, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. ביולי השנה סטיק 2GB CEON 800MHZ CL 5 עלה לי 140 ש"ח. עשיו אני רואה ש1GB של קינגסטונג עולה 120 ש"ח. מה קרה DDR3 תופס כבר מקום אצל המון משתמשים? זה אבסורדי נכון שזה זיכרון מתיישן אבל כל מחשב שהוא לא CI7/5 אין בו DDR3 (פרט ללוחות בודדים שיצאו לפני שנתיים).
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למפרט הזה שאני מתכוון לרכוש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356643.0 בעקרון בחרתי בASUS אבל ממה שראיתי הDFI יותר טוב לאוברקלוק ואני מתכנן אוברקלוק לא רצחני אבל מכובד. עכשיו אני ראיתי שהDFI תומך ב1066MHZ בזכרונות וב1333MHZ במעבדים, אני מתכוון לנסות להגיע עם הזכרונות לכיוון ה1200, זה לא יגביל אותי? מה שכן, בDFI יש יציאת אודיו גם אופטית וגם קואקסיאלית שזה משהו שחשוב לי. שניהם עולים בדיוק 750, לא שקל פחות ולא שקל יותר. בדיוק. לכן עוד יותר קשה לקבוע מי עדיף מה אתם אומרים???
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-