עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ILobeIL,

היי איך אני יודע אם ללוח האם שלי אני אוכל להוסיף כרטיס מסך (לשים לו שניים). יש לכם מומלצים? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. האם היה עדיף להשקיע עוד קצת בשביל 2500k?.. צורכי gaming! או שבכלל היה עדיף i7? וגם אני מקבל בתוצאות של 3dmark ציון מאוד מאוד נמוך של physics ביצועי 10fps

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חשבתי שהלוח תומך DD4 וקניתי 16GB 3200 עכשיו אני רואה שיש לי את הדגם של DDR3. (לא ידעתי שזה מחבר שונה בכלל) אני יכול להחליף את הזכרון לDD3 1600. מניח שיהיה שיפור לעומת ה8GB 800 שיש לי. או להוסיף עוד ולשדרג את הלוח אם כבר. מה הייתם עושים? אם לוח יעלה 250-300 ש"ח אני יכול ללכת בכיוון הזה, אבל מה מתאים לציוד שיש לי כבר? I5 7500 gigabyte Z170-D3H Kingston ddr3 8GB 800MHz GTX 1050 Ti OC 4G Intel 128GB SSD Antec 600W

4. Started by HingedEmu2,

שלום, בטעות לחצתי על כפתור שרשום עליו memok בלוח אם ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך לא מכיב ואחרי 10-15 שניות המחשב מכבה ומפעיל את עצמו מחדש (וככה חוזר על עצמו כל הזמן). בשביל מה הכפתור הזה? ניסיתי ללחוץ עליו שוב כדי לבטל אבל שה לא תיקן את הבעיה... תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by NuXeR,

היי, אני מתלבט קשות לגבי לוח שמתוכנן להצטרף לחלקים שממתינים בביתי, רצוי להחליט היום .. גג מחר. המערכת שלי תכלול: Intel i7 3770K 16GB Gskill 2400mhz Radeon 7970 X 2 SSD וחשוב לציין גם שהיא תהיה מקוררת מים! מתלבט בין שלושת הלוחות: Gigabyte Z77X-UP7 Gigabyte Z77x-UP5 TH Asus Maximus V Formula לכל אחד יש כמה יתרונות / חסרונות אבל ההבדלים שמצאתי ממש קטנים מזעריים ואני לא מצליח להגיע להחלטה. אשמח אם תוכלו לסייע ! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Hatori_Hanzo,

שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם שתומך במעבד הזה: http://www.amazon.com/AMD-FX-8320-Eight-Core-Processor-FD8320FRHKBOX/dp/B009O7YU56/ref=sr_sp-btf_title_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1367040399&sr=1-8&keywords=AMD+FX-8320 חשוב לי שיתמוך במהירות של 2133MHZ השאלה שלי היא כזאת,האם הלוח הזה: http://www.amazon.com/AMD-FX-8320-Eight-Core-Processor-FD8320FRHKBOX/dp/B009O7YU56/ref=sr_sp-btf_title_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1367040399&sr=1-8&keywords=AMD+FX-8320 א. אם אני שם עליו זכרונות במהירות של 2133MHZ האם הוא תומך בזה בוודאות? ב. אני יכול להשיג אותו ב436 ש"ח,האם קיים לוח במחיר דומה פלוס מינוס שייתן לי תמורה טובה יותר לכסף? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Achiron,

לפי מה שהבנתי חייבים 2 חריצי PCIE16 בשביל זה. לי יש רק אחד. זה אומר שCF יורד מהפרק? או שיש אפשרות לפיצול של PCIE16 ל2?

8. Started by tal_be,

שלום לכולם, הייתי אצל 3 חנויות מחשבים וביררתי מפרט מחשב, ובכל חנות הציעו אמרו לי שהלוח אם שהציעו לי במקום השני לא יתמוך ואני כבר לא יודע מה צריך. אז ככה המעבד הוא E6750 וכ.מסך 8800GTS 640MB. ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק!!! באתי לחנות הראשונה ושם אמרו לי שאני צריך לוח G33. בחנות השנייה אמרו שזה בסדר. בחנות השלישית אמרו שהלוח הזה הוא עם כ.מסך מובנה ואני צריך את ASUS P5K. עכשיו אני לא יודע מי מהחנויות צודק! ואם יש לכם הצעה ללוח אם זול וטוב עם FSB 1333 אז אני אשמח. ותגידו לי איזה חנות צודקת... ודבר אחרון. אמרו לי שאני צריך זכרון של 800MHZ כי אם זה יהיה 667 אז זה יוריד לי מהמהירות של המעבד... זה נכון?? או שאני יכול 667MHZ?? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rtlrtl,

http://oc.adata.com.tw/1_product_detail.asp?pid=AD31600GU3K בזכרון הנ"ל מצויין Working Voltage: 1.65V~1.85V עפ"י אינטל אסור להפעיל זכרונות מעל 1.65 V האם הזכרון הזה כן יכול לעבוד על 1.85 V ??? http://oc.adata.com.tw/newspost.asp?newsid=18

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי ישנו ילד שקיבל מחשב מחברת HP עם מפרט די עלוב CELERON D 1.6GHZ 512MB RAM DDR 2 250GB HD O\B GPU ויש לי כמה חלקים להרכיב לו. יש לו לוח של חברת HP עם חיבור PCI-E עליו הבעיה התחילה כששמתי לו כרטיס מסך GF6200,המחשב לא עלה כאשר שמתי אותו. הכרטיס תקין לחלוטין. בהגדרות BIOS שמתי את חריץ הPCI-E ראשון (שיזהה אותו קודם ללוח אם מחובר כרטיס) הבעיה המשיכה. כעת אני רוצה להרכיב לו חלקים נוספים כגון PENTIUM D 3GHZ וקיט זכרונות שיש לי רק שאינני יודע מה הבעיה שגרמה לכרטיס לא לעלות והאם בכלל הלוח יקבל את שאר החלקים. האם HP "חסמו" את האפשרות להרכיב רכיבים חיצוניים בBIOS ולכן הוא לא מקבל את הרכיב? אשמח לעזרתכם,רק רוצה לשמח את הילד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shimi 1,

שלום לכולם! סליחה מראש אם אני עובר על חוקי הפורום, אני חדש כאן יש לי מעבד Q9300 עם 2 GB של RAM מסוג DDR2 במהירות של 400 MHz, הלוח אם שלי הוא: gigabyte EP45-DS3 בעקבות התקנת ווינדוס 7 החלטתי שאני רוצה להרחיב את הRAM, אז השאלה שלי היא ככה: אני רוצה לקנות 2 GB של RAM DDR2 אבל במהירות גבוהה יותר (1066 MHz לצורך העניין) האם זה אפשרי? המחשב לא יקרוס? והאם הRAMים ישתפו פעולה (הכוונה שבמאפיינים אני אראה שיש לי 4 GB RAM ) ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. משפחות ה-Whiskey Lake וה-Amber Lake כבר כאן באופן רשמי, על מנת לתת זריקת מרץ למחשבים הניידים הקומפקטיים והיוקרתיים לכתבה

13. Started by yakirmizrahi,

שלום לכל חברי הפורום.. לפני כמה חודשים העלתי פוסט ובו רציתי לדעת איך עושים o.c למחשב שלי.. לאחר דיון הוחלט לשדרג את החומרה... נוסף דיסק קשיח מסוג ssd וזיכרון שודרג מ-4 גיגה ל-8 גיגה. קניתי דיסק קשיח מסוג ssd samsung evo 840 וזיכרונות מחברת gskill ripjaws. לאחר חודשיים בערך התחילו לי בעיות במחשב כל שנייה המחשב נתקע ולפעמים פתאום עושה ריסט לבד.. בהתחלה חשבתי שמדובר בכונן ssd לא תקין לאחר כמה פעמים שהרצתי בדיקות סטרס על המערכת (pc check,memtest) גיליתי שהבעיה באה מהזיכרון.. הוחלף הזיכרון למה שהיה לי בעבר וראיתי שהתקלה לא חוזרת על עצמה.. עם הזיכרונות הגעתי לחנות ksp שמשם נרכש ומסרתי אותם אליהם במסגרת האחריות.. לפני יום קיבלתי הודעה שהמוצר נבדק ויצא תקין... יש למישהו מושג אולי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, מצאתי דיל טוב באמזון על זכרונות 8GB. שניים יחד יהיו 16 GB. כדי להמנע ממיסים אני אזמין את שני הזכורונת בנפרד ולא כקיט. אמזון מאפשרת להזמין רק זיכרון אחד מכל צבע לכל אחד. השאלה, האם 2 זכרונות זהים בצבע שונה שלא באים כקיט יעבדו יחד כ Dual Channel? אשמח לתגובה מהירה, הדיל עומד להסתיים. תודה! עריכה: מדובר על הזיכרון הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B00J8E91UO/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 בצבעים שחור וכחול.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by leahd3,

שלום יש לי כרגע לוח אם ud3h תומך dual channel יש לי כרגע זכרונות של קורסייר דגם: vengeace lp aarctic white הדגם הוא בנתון 1333 רץ על 1.35 וולט אך בביוס/ aida64 הוא מראה לי 1600 על 1.35 וולט אני מעוניין להוסיף עוד שתי סטיקים של 4*2 על מנת שיהי לי 16 גיגה זיכרון. השאלות 1. האם אני יכול לקנות זיכרון מדגם אחר 2. האם חייב להיות אותו וולט ו מהירות של הסטיקים(חידוד- הסטיקים הנוספים יכולים להיות 1600 על 1.5 וולט?) 3. במידה ו התשובה ל-2 היא כן חשבתי להוסיף gskill ares 1600 המחיר שלהם נמוך בניואגג/אמזון 300 שח ל 2X4 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. דגם ה-Core i3-8130U הנייד הופך לזמין רשמית בתור המוצר הזול ביותר במשפחת ה-Kaby Lake-R לכתבה

17. מפתחת השבבים מתחילה רשמית את דור ה-Ryzen השלישי שלה עם דגמים ניידים חסכוניים בעלי פוטנציאל משמעותי לכתבה

18. Started by kobipk,

שלום אני צריך המלצה לזיכרון למחשב הצרכים שלי בעיקר תוכנות כמו AE 3DsMax PS ועוד... יש ברשותי כרגע 6G האמת שהוא אינו מספק אותי בעיקר בקטע של רנדר בסצנות שונות עם זה יעזור המפרט שלי (לא הכנסתי את כל המפרט כמובן שיש עליו קירור וO.C מעבד intel core i7-2600K 3.40GHz לוח אם ASUS Maxsimus IV Extreme B3 זיכרון OCZ-x3-2G 1600 כרטיס מסך GTX 470 ארד דיסק 2T WD 1T sumsung ,תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yonni,

האם זה נורא CL6? אני מרכיב מערכת מבוססת Q6600. מתוכנן OC ל3.2. רוצה 4 ג'יגה זכרון. הזכרונות יעשו את העבודה? כמה זה משמעותי למהירות אם זה CL 6 או CL 5? כמה זה מורגש? עיקר העבודה תהייה, תלת מימד במאיה- ורנדרינג, עריכת וידאו ועיצוב

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הלוח הוא m2n32 -sli nvidia nforce 590 sli אני מתקין את הדרייבר אבל עדיין מראה לי שכרטיס קול לא מזוהה, מה עושים, לפני הפורמט הכל עבד כמו שצריך ובעליה של הוינדואוס שומעים את הצליל שהחלונות עולים . תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Danny_Malis,

מישהו יכול להביא לי קישור לחנות ברשת שמספקת חומרה גם לארץ ? תודה מראש !

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מקור: http://www.digit-life.com/news.html?117676#117676

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מעניין אותי אם ניתן כבר להשיג בארץ לוחות כאלו. מישהו שמע, מישהו ראה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת עם יש זכרון בשוק שיותר טוב מהOCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel בטווח מחירים דומה. המחשב הוא למטרות OC וכולל AMD64 +3200 DFI Ultra -D.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. עדכון! אינטל העבירה את הפעילות שלה במקלט הבניין שבחיפה לפי דברי אתר נענע

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.