מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לעשות OC למעבד הזה, אני חדש בתחום אבל עם הזמן נגיע לתוצאות אני מקווה, השאלה היא איזה לוח אם כדאי לקחת? אני רוצה שהאופציות יהיו פתוחות ל OC כמה שיותר, אגב לא מעניין אותי דברים כמו CF או RAID.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-gigabyte-%d7%9e%d7%a2%d7%a6%d7%91%d7%a0/
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הלוח הזה מתאים לזכרונות PC-133 GIGABAYT GA-7DX+ מפרט טכני של הלוח
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הקיט הזה כדי שאוכל להוסיף למערך נוכחי [h=1]CML8GX3M2A1600C9W[/h]הפכתי את העולם אבל לא מצאתי שום חנות שמוכרת איבי וכדומה יוצא לי כמעט 600 לחדש אולי מישהו פה מכיר חבר שמעוניין למכור? לחלופין אולי יש באיזו חנות שאני לא מכיר אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים סיכון כשהמעבד הנ"ל עובד על מתח 1.525 (ביוס) ? (טמפ' במאמץ 72-75 OCCT) המחשב לא עובד 24/7 . תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחר אני קונה מחשב ואני לוקח AXP 2000+ 256MB 333DDR ואני עוד לא סגור על הלוח... תגידו לי מה עדיף: ASUS NFORCE2 \ GA-7AX ?????? מבחינת המחיר לא אכפת לי להוסיף קצת בשביל האסוס אבל האם זה שווה את זה? תתחשבו בכל הרוחב פס והזכרונות והמעבד ובכל הדברים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפה או לפורום אוברקלוקינג, אבל בכל מקרה אם אני רוצה מעבד Tbred 1700 ל OC. קראתי גם פה ושם שזכרונות WINBOND טובים במיוחד לצורך העניין. עכשיו, האם יש חנות בארץ שמוכנה למכור מעבדים לפי STEPPING ? כלומר שהסטפינג יהיה לפי מה שאני מבקש ולא רק לפי המזל (אם יש להם במלאי, כמובן) ? שנית, באף חנות בארץ לא ראיתי זכרונות WINBOND. יש מישהו שמייבא אותם או שחייבים לקנות בחו"ל ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בדיוק בעיצומו של תהליך לקניית מחשב חדש... אני באופן אישי לא חושב שיש צורך ביותר מ-512 מגה, אבל רציתי לשאול אותכם אם יש משחק היום שדורש יותר מזה ? או מנצל בכל אופן יותר מזה ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה הדבר הזה מהבוקר אני מנסה להבין בבקשה תסבירו לי ואל תשלחו אותי לאתרים נמאס לי לחפש בגוגל מצאתי רק הסבר אחד טוב וגם אותו לא ממש הבנתי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זאת הכוונה למאווררים אבל אני מתכוון ל- FANS
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזה גשר צפוני וגשר דרומי?? אתם לא צריכים להיות תוקפניים מה רע בנושא זה לא כמו הכותרת "מהר, למומחים בלבד!! שאלה לחכמים" ואם אתם לא אוהבים את הכותרת אז אל תיכנסו... אבל תענו (בבקשה)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד יהיה יותר טוב למשחקים? בכללי מה יהיה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה ראיתי שניתן להזמין ולשלוח לארץ מוצרי מחשב גם מ newegg זה גרם לי לעשות כמה השוואות וראיתי שלא מעט מוצרים נמכרים בחו"ל (ebay,amazon,newegg) במחיר יותר נמוך מאשר בארץ. השאלה שלי זה על אילו מוצרים נראה לכם כדאי משתלם ואפשרי להזמין מחו"ל? על איזה דברים כדאי להתעקש כשמזמינים מחו"ל ומאיזה הפרש זה כבר "חובה" להזמין מחו"ל?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח אם של ג'יגהביט מדגם:GA-X38-DS5 בבדיקה שעשיתי יש לי גירסא של הביוס f2 באתר של ג'גיהביט יש עוד שני גירסאות לביוס יותר מעודכנות f3 f5 אני רוצה לעדכן את הגירסא החדשה משהו יכול להסביר לי מה הדרך הכי טובה לעשות את זה. עם זה דרך התוכנה של ג'גהביט או דרך הדוס ואיך עושים את זה תודה שי http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2672 הגירסאות של הביוס
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו לי שהמחשב שלי ממש גרוע ושהוא אפילו לא יריץ את דום אני חייב לדעת אם זה נכון הנה המפרת המלא למחשה שלי : מעבד:INTEL P4 2400 533 512K לוח:ASUS P4XP-X 533 זכרון: 512 DDR על 333 הרדיסק:(W.D 800JB(7200 8m כ.מסך:PALIT GFORCE FX 5600 256DDR כ.קול: SOUNDMAX ON BOARD האם המחשב שלי באמת גרוע וכמה הייתם נותנים לו מ1 עד 10 ?????? :-[
-
הרכבתי מחשב לפני כחודשיים עם לוח אם gigabyte x58a udr3 revision 2 ומערכת הפעלה חלונות 7. לפני חודש כרטיס הרשת on board של REALTEK לא זוהה. גם בביוס הכרטיס לא נראה. מערכת ההפעלה מנסה לחפש את הכרטיס ובדרך אני חוטף מסכים כחולים. פרקתי את לוח האם מהמארז ושלחתי למעבדה. הם החזירו לי אותו תוך יום בטענה שהכל תקין. הרכבתי את הלוח אם בבית ואכן הכרטיס רשת זוהה מיידית. לפני שבועיים שוב אותו סיפור. הפעם חפרתי קצת באינטרנט והתברר שהבעיה לא בלוח אם אלא בכרטיס רשת עצמו - בזמן שחלונות 7 עובר למצב SLEEP גם הכרטיס רשת עובר למצב "שינה". הבעיה מתחילה בכך שהוא לא מצליח "להתעורר". חפרתי קצת ברשת ומצאתי פתרון : הדרך להעיר אותו במקרה כזה היא לנתק את המחשב מהחשמל ולנתק סלוט אחד של זכרון ram. עשיתי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד הטיוריון של AMD יהיה מעבד ה 64 ביט היחיד לניידם עד לחצי הראשון של 2006, רק אז לאינטל יהיה מעבד לניידים שיתמוך ב AMD64. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050415A2005.html הערה: אותו סיפור כמו עם המעבד לשרתים, רק ל AMD יש מעבד AMD64 ו/או כפול ליבות שראוי להיכנס לשרתים.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח אם תסבירו לי מה ההגדרות הבאות עושות: זה ב-Frequency Control: וזה ב-CPU & PCI Bus control:
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, למה אני שואל זאת,נתקלתי באתר של יבואן מסויים תחת הכותרת "לוחות אם" כתוב ATi Sapphire הלוח הזה ATI DUAL CORE 775 + X300128MB DDR2 667MHZ+LAN כן יצרנית או לא? אם לא אז מי יצרנית הלוח? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר מציעים לי כמה אופציות של מעבדים, איך לקבוע מי מהיר ממי. כלומר: השם מורכב מכינוי, למשל Core i3, i5, i7 וכן מיפרט גיגההרץ, למשל 2.9, 3.3, 3.4 האם הגיגההרץ מראה מי מהיר יותר, או החלק הראשון של השם? במלים אחרות: מי מהיר יותר? האם Core i3 3.3GHz או Core i5 2.9GHz ??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי 3GB זכרון של KINGSTONE DDR31333MHZ מדגם:KVR1333D3N9/1G - TRIPLE לא ידוע למה יש לי הרגשה כאילו הלוח אם לא מנצל את המהירות הזאת ואולי זה מכוון על פחות מ 1333MHZ יש אפשרות לבדוק את זה? ואם כן איך אני יכול לשנות בכדי שמהערכת שלי תעבוד במקסימום.. ד"א. המפרט רשום בצד.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לפני כ-8 חודשים קניתי מחשב, ומאז אני לא מפסיק לשפר אותו על מנת להפוך אותו למפלצת משחקים האמת היא שלא אני בחרתי לעצמי את המחשב אלא אבא שלי ( THE MAN WITH THE CASH ) מהסיבה שלא הבנתי באותה תקופה בגרוש, ולכן נאלצתי לשפר בלי סוף את המחשב עכשיו. ישנם עדיין 2 דברים עיקריים ( אולי הכי עיקריים ) במחשב והם המעבד והלוח אם שאני לא יודע מה הולך איתם. אני צריך ממכם שתגידו לי אם המעבד והלוח אם שלי הם טובים בשביל אחד כמוני שהוא גיימר מושבע, שחייב לשחק במשחקים הכי כבדים על הרזולוציות הכי גבוהות עם אפקטים והכול, כבר יש לי כ.מסך תותח ( 7800GT ) אבל אני לא יודע אם המחשב שלי מנצל את כל היכולות שלו. המעבד- 775 3.0 P4. לוח אם- INTEL 915. נו, אז מה אתם אומרים? להחליף משהוא? דבר נוס…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה משנה אם אני אקח CL5 או CL4? יהיה הבדל? אני מתכנן OC אם זה משנה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד מדיסון של אינטל יהיה לשוק הביתי או המקצועי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-