עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by wta,

מחליפה את הפנטיום D שלי בכזה, מה דעתכם עליו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by zolder,

מה אתם מציעים לי: 1 GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory או 2 GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit עזבו את המחיר ואל תזכירו OC כי אני לא עושה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Ashand,

שלום אני מחפש לקנות מעבד Intel Core i7-980X Extreme Edition 3.33 GHz Six Core Processor בתושבת 1366 לשדרג את ה i7 הישן...לא מוצא מחירים ״סבירים״ של יד שנייה...למישהו יש כיוון טוב או שרוצה למכור במחיר הוגן?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by MW,

שלום אני רוצה לקנות עוד סטיק של 256 DDR כרגע יש לי אחד של 256 עכשיו אני לא יודע מה לקנות יש הרבה סוגים איזה טוב? מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ballcall2,

רציתי לדעת האם יש היגיון לקנות את המעבד AMD Phenom II X4 955 או גירסה של שש ליבות של amd על פני intel i5 750 או i7 920? המעבד ישמש למשחקים ולoc.

6. דור ה-Gemini Lake יכלול ליבות עיבוד משופרות וינסה להעניק לנו מחשבים ניידים היברידיים עממיים יותר מאי פעם לכתבה

7. Started by Ev,

שלום, יש לי ויסטה, 32 ביט. אני מעוניין לקנות זכרון DDR2 4 ג'יגה, 1066 MHZ המחשב משמש גם למשחקים אך לא בקנה מידה רחב. 1. האם זאת הבחירה האופטימאלית או שיש פרמטר כלשהו שכדאי לשקול מחדש ? 2. אני אשמח מאוד לקבל המלצה לדגם מסויים. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Omri4u,

מה זה הדבר הזה מהבוקר אני מנסה להבין בבקשה תסבירו לי ואל תשלחו אותי לאתרים נמאס לי לחפש בגוגל מצאתי רק הסבר אחד טוב וגם אותו לא ממש הבנתי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by עידן פ.,

אז שמענו הרבה, ראינו הרבה מצגות יפות מAMD ועכשיו מגיע המבחן האמתי... https://hothardware.com/reviews/ryzen-mobile-benchmarks-and-performance-analysis?page=3 המעבד הנבחן הוא צעבד החלש מבין השניים שכולל מעבד עם טורבו נמוך יותר וGPU עם 8CU במקום 10. מעבד: המבחן לקוני ביותר וכולל רק שני מבדקי מעבד סינטטיים ונראה שמעבד ה AMD עומד בכבוד במשימה להתחרות ב8250U. GPU: ממבחן ה GPU יצאתי ברגשות מעורבים, איפה הביצועים של ה 950M שAMD דיברה עליהם ? המעבד הזה קרוב מדיי לרמה של 940MX ומושפל ע"י ה MX150. אז למה רגשות מעורבים ? כי הוא עדיין מכפיל את ה UHD620 שיש במעבד המתחרה עם אותו TDP... תהנו מהמעט שיש שם ופרסמו עו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by samitc,

היי, לאחרונה ראיתי שניתן להזמין ולשלוח לארץ מוצרי מחשב גם מ newegg זה גרם לי לעשות כמה השוואות וראיתי שלא מעט מוצרים נמכרים בחו"ל (ebay,amazon,newegg) במחיר יותר נמוך מאשר בארץ. השאלה שלי זה על אילו מוצרים נראה לכם כדאי משתלם ואפשרי להזמין מחו"ל? על איזה דברים כדאי להתעקש כשמזמינים מחו"ל ומאיזה הפרש זה כבר "חובה" להזמין מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by igor5,

רציתי לדעת מה ההבדל בין AMD וINTEL ? מבחינת ביצועים מי יותר טוב? ומה אתם מעדיפים ולמה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, אפשר לראות את המפרט שיש לי עכשיו בצד. אני רוצה להחליף רק לוח-מעבד-זיכרון לעבודה עם לייטרום ופוטושופ בעיקר. חשבתי על הכיוון של phenom x6 כלשהו עם 8 ג'יגה ראם ולוח נחמד (עדיף שיתן גם יכולות OC). התקציב שלי הוא +- 400 דולר ואני יכול לקנות מכל חנות ששולחת את הציוד לארה"ב. עד עכשיו היה לי ניסיון רק עם newegg ו- amazon. השאלה היא האם כדאי לחכות לבולדוזר של AMD או שחרור של אינטל או פשוט לקנות עכשיו כי לא יהיה הבדל משמעותי? אשמח אם תמליצו לי על שילוש לפי הדרישות שהבאתי. תודה, לירן.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. [Asus P4C800-E Deluxe (Intel 875P),800 MHz FSB,Dual-Channel ,Multi-RAID for ATA133 & Serial ATA Intel Pentium 4 Prescott 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache BOX/Tray+Cooler 800 FSB Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD GeIL Value Dual Channel 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz DDR Antec Sonata Piano 380 WATT PSU מארז LG DVD±RW Writer 8x/4x/12x DVD+RW, 8x/4x/12x DVD-RW, 24x/16x/32x CD-RW) תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום שאלתי בעוד פורום ולא הגעתי לתשובה חד משמעית אולי כאן תעזרו לי. אני מתכוון לקנות את הלוח NF7 של ABIT (עולה 450 שח) יחד עם בארטון 2500. הזכרונות שיש לי כיום הם 2*256 במהירות 266. א. האם אפשרי לנעול את הזכרונות ל266 ועדיין להריץ את המעבד על 333. ב. האם עדיף במקרה שלי לקנות אטלון 2400 שפועל על 266?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לבריאן מ- yes tech city יש רעיון אקטואלי: צפו ולמדו איך חיפוש הפתרון במקום שלא חושבים עליו בהתחלה (מה שנקרא לחשוב מחוץ לקופסא), מביא לתוצאות מאד מעניינות. שימו לב רק שדולר אוסטרלי זה 0.78 דולר אמריקאי כן, אז יש להמיר נכון את הסכומים בכדי להבין את המחירים שהוא מדבר עליהם.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

לפני בערך כשבוע חיברתי ללוח האם שלי מאורר 90מ"מ שקיצר והשבית את כל יציאות החשמל בלוח למאוררים, אפילו של המעבד. בדקתי את הספק והכל בסדר, הלוח גם כן עובד ואני לא מצליח למצוא את הבעיה. אני חושש שאחד הפיוזים המובנים בלוח נשרף. מה דעתכם? המערכת מפורטת במפרט. (אוף, אין לי כח להחליף לוח! :-\)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, לפני כשנה וחצי שידרגתי את המחשב למעבד Q8300 לוח אינטל ,וזכרון 2G בתקציב מכובד.ורק לאחר שגיליתי את הפורום הנפלא הזה הסכלתי והבנתי שהמוכר רוצה למכור מה שטוב לו ולא מה שיותר משתלם ללקוח.בתקציב יכלתי לקנות מערכת הרבה יותר טובה ומשלמת. כיום אני רוצה לעשות את הבכירה הנכונה שתתאים לצרכים שלי ופה אתם ידידי נכנסים לתפקיד מה שיעבור למחשב החדש זה: ספק של Enermax 450W (לא ג'ינארי) מארז-לא יודע אבל הוא איתי כבר 4 שנים וסה"כ סירקולציה טובה ורחב. דיסק קשיח wd 1tb (לא זוכר דגם) כרטיס מסך gts250 כעת אני רוצה לשדרג לוח אם,מעבד,וזיכרון כמובן. מעבד-עדיפות לסדרת ה-I בתושבת 1366. לוח-לא מבין גדול אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד חשוב שיתמוך,ו4 חריצים לזכרונות(אם נכנס לתקציב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Cha0stAlker,

מה המעבד הכי טוב לOC עד 900 ש"ח? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by itaysk,

אני מחפש לוח כזה בכמה שיותר זול (ד"א מי שמוכר נא ליצור איתי קשר) ך]ני היה לי ASUS P3B-F ואם אני רוצה עוד פעם לקנות זה מאה ומשהו דולר אז חיפשתי יותר זול חנות אחת הציעה לי לוח של HIF עם CHIPSET של VIA ב 80$ כדאי? מה אתם אומרים בכלל על VIA ל PIII? אם יש לכם המלצות אחרות הן יתקבלו בברכה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eXtReMeHaLo,

מחפש זיכרון חזק מאוד הכי טוב לא משנה המחיר תיהיה פשוט מערכת מטורפת AMD 64 FX53 6800U +TV TUNER צורב DVD ועוד אז אני צריך משהו חזק אני רוצה 512 MB הכי טוב אני יקנה שניים כאלה כי הבנתי שב1024 אין *** נמוך חח שכחתי איך קוראים לזה... אז תמליצו לי בבקשה על זיכרון הכי טוב של 512 לא משנה המחיר ואני לא הולך לעשות OC !!! וזיכרון שיש בארץ לא שאמור להגיע יהיה לי תלוח הבא : MSI NEO 2 PLATINUM תודה /הכותרת נערכה - ראה הודעה קודמת שלך/

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, כרגע יש לי את זוג הזכרונות האלו של INFINEON .. האם כדאי לי להחליף אותם ? קראתי בהרבה מקומות שבדר"כ הזכרונות הם הצוואר בקבוק של מפרט .. אני לא עושה OC ולא מתכנן שום OC בעתיד .. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Armageddon26,

האם יש לוחות אם עם תושבת כפולה בשביל שני מעבדי 2600K - בעלי תושבת LGA1155 ? ומה לגבי שני מעבדי 870 עם תושבת LGA1156 ? תקציב - עד 2000 (אפשר לחרוג אם חייב). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by judicatr,

מישהו יכול להפנות אותי לאיזהשהם מקורות מידע בנושא? כי אני התחלתי להתעניין בזה עכשיו, ובשום מקום לא הצלחתי למצוא הסבר מדוע IPC של אטלון XP שווה ל-9, וזה של פנטיום 4 שווה ל-6. כיצד זה מחושב? האם אורך ה-pipe משפיע על ה-IPC? והאם צריך לקחת stalls בחשבון, האם שגיאות חיזוי משפיעות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם הלוח הזה מתאים לזכרונות PC-133 GIGABAYT GA-7DX+ מפרט טכני של הלוח

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים