עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ה TWINMOS יקר ב 40 ש"ח מה GSKILL אבל יש לו 2 סטיקים של ג'יגה במקום 1 של 2 ג'יגה... מה כדאי?!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קבלתי ביום שישי את המחשב ביום שישי... ורק עכשיו פניתי זמן להתקין עליו מערכת הפעלה... בינתיים לא התחלתי להריץ בדיקות אפילו.. רק לשחק FARCRY.. MSI P965 Platinum Intel CORE2 DUE E6400 OCZ GOLD KIT 1GB 667 MSI 7600GT WD SATA2 160GB התרשמות ראשונה שלי זאת ההתקנה המהירה מאוד מאוד (מאוד) של XP ושל המשחק... בגדול אין לי כל כך זמן להתעסק איתו.. אממ... \אני מקווה שהיה לי זמן היום להריץ לפחות 3DMARK 06.. נראה מה הוא נותן.. מעבד באמת מגניב ובינתיים זהו..

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by g-a-l,

שלום לכם בהמשך לנושא הזה שפתחתי במפרטי מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231710.0 אפשר לדעת איזה לוח כדאי לשלב עם ה E6400 אני רוצה שהלוח לא ירעיש(עד כמה שזה תלוי בלוח-כי אני לאיודע) לוח שיוציא את המקסימום מהמעבד לוח עם הרבה מקומות לכרטיסים אולי אני ישדרג בעתיד,ושיתאים לפונקציות שאולי יצוצו בעתיד,ושיהיה הרבה מקום לזיכרונות שאני יוכל לשדרג בעתיד שיהיה מתאים לכרטיס מסך האלו שיצאו http://hwzone.co.il/news/1168839817/92242 בינתיים אני יחסוך כסף ויסתדר בלי כרטיס מסך על פי מה שקראתי בפורמים של אזוס וג'גהבייט הכי טובים חשבתי על אחד מאלו GIGABYTE 1. ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? 2. ?965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? 3. ?965P-DS…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tuvia,

שלום. יש לי שני סטיקים של 512*2 ואתמול קבלתי שניים של 256 אם אותה מהירות שניהם גגר 400 mhz. אני יכול להוסיף אותם בלי שיהיו בעיות? והאם זה בכלל מומלץ? תודה מראש טוביה.

• 35 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by איש החרגול,

הבאתי אחד לארץ מהUK, אני אקנה בקרוב לוח + מעבד (כנראה 2.0 C0 - שדרוג ל1.8 שלי). מה שאומר שאני צריך למכור את המערכת דות'ן הישנה שלי (בחתימה) http://rotter.name/User_files/nor/4284383b52c28206.jpg כנראה שאני אלך על P4P800-SE.. בתקווה להשיג באס 250 ומעלה. מקווה לעבור את ה170 FSB שעשיתי עם הלוח הקודם, וגם לשפר קצת את המהירות המקס' (2.4 הגעתי ללא מודים על מתח דיפולט, שימוש במתח חוט היה נותן עוד 0.3V וכנראה איזה 2.7 )

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הם עובדים על 100 מגה הרץ..האם זה תקין? ציפרתי את התמונה למעלה מהcpu-z. והנה הלינק למי שלא רואה את התמונהגם אני לא רואה) http://img287.echo.cx/my.php?image=untitled4lq.jpg

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by FriXus,

האם יש ל- RDRAM חסרונות מול ה DDR ולמה לקנות DDR עם יש זיכרון הרבה יותר מהיר (RDRAM) ?? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yanson8,

שלום לכולם, פעם הייתי קורא באתר ומתעניין די הרבה בענייני חומרה אך מאז שהתגייסתי אני כבר לא מבין יותר מדי. לפני שלוש שנים בערך קניתי מחשב: intel core 2 duo e4400 4GB ram 800 mhz gigabyte p-35-ds3l ati x1950gt בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש קצת איטיות והחלטתי לשדרג את המעבד כל עוד עדיין מוכרים מעבדים לסוקט 775 . אני לא גיימר רציני ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט, סרטים וגם לשחק wow . אני זוכר שכשרק קניתי את המחשב הצלחתי לעשות OC למעבד כך שהוא עבד בצורה יציבה על 3000 , אבל ניראה לי שאני מעדיף לא להסתכן בזה עכשיו. התקציב שלי די גמיש כי אני רוצה מעבד שיחזיק לי ליותר זמן אבל גם לא משתלם מבחינת עלות\ביצועים ודי צריך את המומחיות שלכם בעניין הזה. ושאלה אחרונה, האם כדאי לי לחכו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by GaTor120,

הורדתי קובץ עדכני מהאתר של ASUS לפי דגם של לוח P4S533VM זה קובץ AWD איך אני מפעיל אותו? תודה רבה רבה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by carock,

כמו שרשמתי בכותרת.. האם ההבדל בינהם יהיה גדול כי לפי מה שאני הבנתי בפורום אחר.. זה אמור להיות הבדל כמו פנטיום D לC2D..חח

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by שחר אור,

אני קונה Asus M2NPV-VM עם AMD Athlon 3800+ X2 למשרדי\קולנוע. הבנתי שאין טעם לשים זכרונות יותר מהירים מ- 533Mhz. יש לי איזה 800 שקלקלים בתקציב לזכרון, ואני באמת לא מבין בזה מספיק כדי לבחור את הזכרון המתאים :s05: אשמח להמלצה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Kaby Lake-G נראה כמו שיתוף פעולה מוצלח בין אינטל ל-AMD שמביא לשוק יכולות תחרותיות - אך בדורות הבאים ליבות ה-Vega עשויות להתחלף ביחידות שפיתחה אינטל במו ידיה לכתבה

13. לשם השוואה לפני כשנתיים היו על כ 8%. מפתיע מישהו?

14. שלום לכולם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם למעבד intel dual core G620 1155 אני לא מתכנן אוברלוק מעוניין ביציאות רגילות יש לי שאלה בין שני מעבדים איזה יותר טוב ? GIGABYTE GAG41MTS2 בין INTEL DG43RK

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קצת אחרי דגם ה-Envy החדש של HP שנחשף מוקדם מהמיועד, אנחנו מקבלים פרטים נוספים על צמד מעבדי Ryzen לשוק הנייד - כולל טעימה קטנה מהביצועים שמצפים לנו לכתבה

16. האם זכרונות של ddr3, שנמכרים ל mac - כך שלפי הנתונים מדובר באותו מתח, מהירות, גודל וסוג כמו של לפטופ רגיל יעבדו בו? ולהיפך ? דוגמא: http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Wave-2GB-DDR3-PC1333-Sodimm-labtop-204-pin-Memory-MacBook-Pro-iMac-Wi-/351170672113?pt=US_Memory_RAM_&hash=item51c36735f1

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. רגע לפני שאתם עונים ״ברור שתיקח IvyBridge כי זה מהדור החדש״.. אני באמת רוצה להבין את העניין הזה לעומק לפני שאני מוציא 1000-2000 שקל על מעבד. הבנתי שלמרות שמעבדי הסנדי ברידג׳ כמו 3820 ו-3930K הם מהדור הקודם הם יותר מתאימים לשימושים שציינתי בין היתר בגלל העובדה שהם מגיעים ללא מאיץ גרפי שהוא מיותר מכיוון שאני משמש בכרטיס מסך ייעודי. כביכול השקיעו את הייצור יותר במעבד עצמו? לעומת זאת אני גם מבין שמעבדי הivy ברידג׳ כמו 3770K נותנים ביצועים טובים יותר בלי שום קשר לאוברקלוק. מה שכן.. הבנתי גם שהסנדי ברידג אוכלים יותר חשמל ומתחממים יותר. מה דעתכם? ואגב שאלה נוספת כבדרך אגב- I7-3820 הוא מעבד סנדי ברידג׳ שהוא ללא מכפלה פתוחה והבנתי שבכל זאת אפשר לעשות לו אוברקלוק. זה נכון?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Shalonrn,

אני מחפש לקנות לוח אם בשביל מעבד Intel i5 4590 [מתוכנן לקנייה עם לוח האם, אם יש המלצות טובות יותר למעבד עד 1100 ש''ח אשמח לשמוע] ומתוכנן לשבת עליו כונן SSD, בנוסף לכונן HDD. בחיבורים דרוש לפחות USB 3 אחד, ורצוי מעל 4 חיבורי USB 2. אני מעדיף ממש להימנע מלוחות שעדין משתמשים בגירסה USB ישנה מ2. כמו כן, דרושה אפשרות לחבר אליו מערכת רמקולים 5.1 (אלא אם כן, רצוי לקנות כבר כרטיס קול בנפרד?) אם יש משהו שרצוי להשקיע עליו יותר (נניח, שבעתיד הוא יתמוך בדברים נוספים) אשמח לשמוע, אם כי הסכום הזה די קשיח. תודה מראש לחברי הפורום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, ברשותי זכרונות מסוג OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 בדיקה ב CPUZ מראה שהזיכרונות עובדים במהירויות הבאות: 400Mhz 5-5-5-15@ 333Mhz 4-5-5-13@ 266Mhz 3-4-4-10@ איך אני גורם להם לעבוד ב CL4 ולא CL5? הלוח אם שלי הוא Gigabyte P35DS3-L תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הציע לי את המפרט הזה ב 125 $ לוח + מעבד זה לא הלחמה ! עם כרטיס רשת,קול,מסך OB ? =חוות דעת= כבר נדפקתי מהקניה של הסלרון D 2.8 אני דיי חושש הפעם האמת לא נראה לי שיש בין השניים כזה הבדל שניהם עם באס דומה עובדים עם זכרונות DDR 333 נראה לי אותו חארטה. אותו נפח של זכרון מטמון 256

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sxs,

מה יותר טוב? ה-KT333 של ASUS או של Gygabyte ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zeevlevi,

עד היום היה לי מעבד XP 2400 AMD ולוח אם של חברת GIGABTE GA-7VAXP עכשיו מכיוון שהמחשב כרגע מושבת והלוח אם נשרף בפעם השנייה אני רוצה להחליף לאינטל למעבד 2.4 עם ה-800 ואני רוצה את הלוח אם הבא : GA-8KNXP שגם הוא של GIGABYTE . כמה כסף אתם חושבים שכדאי לי להשקיע בשני הרכיבים האלה... חוץ מזה שריפת הלוח אם בפעם השנייה נעשתה ע"י המקום שבו קניתי את המחשב !! כמובן שמדובר בטרייד אין ...!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by roma,

שלום לכולם! היום התקשרו אלי מPCH בקשר להזמנה שלי ואמרו לי שהלוח הנ"ל יגיע אליהם רק בסוף החודש ולכן ההזמנה תתעקב. הם הציעו לי שאם ארצה להחליף את הלוח לABIT אבל סירבתי ואמרתי להם שאני אחכה. עכשיו יש לי שאלה: יש מצב שאני אקבל REV 2.1 או משהו? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112119 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112077 Believe it or not

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yaniv1306,

מבחינה תקציבית הוא מתאים לי , השאלה האם יש איזה שהם מיגבלות שיכולות להופיע , חלק מחבריי הפורום מדברים על חימום יתר הבנתי שההבדל היחידי היא העובדה שאין לו תמיכה בזיכרון של 800MHZ תקנו אותי אם אני טועה אני מודה לכם מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.