מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
האם הלוח הזה מתאים לזכרונות PC-133 GIGABAYT GA-7DX+ מפרט טכני של הלוח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים בסביבות 2500-3000+ אני מתלבט בין I3 לI5. אני לא ממש גיימר אבל רוצה לשחק במשחקים חדשים ושיעבדו חלק בFHD. ובנוסף ?מתי יוצא דור חדש של מעבדים? אני צריך המלצה למאוורר כמה שיותר שקט ויעיל שיחזיק לאורך זמן. חיבור עם פלטה אחורית עדיף. אשמח לקבל תגובות, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זכרונות של ddr3, שנמכרים ל mac - כך שלפי הנתונים מדובר באותו מתח, מהירות, גודל וסוג כמו של לפטופ רגיל יעבדו בו? ולהיפך ? דוגמא: http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Wave-2GB-DDR3-PC1333-Sodimm-labtop-204-pin-Memory-MacBook-Pro-iMac-Wi-/351170672113?pt=US_Memory_RAM_&hash=item51c36735f1
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציע לי את המפרט הזה ב 125 $ לוח + מעבד זה לא הלחמה ! עם כרטיס רשת,קול,מסך OB ? =חוות דעת= כבר נדפקתי מהקניה של הסלרון D 2.8 אני דיי חושש הפעם האמת לא נראה לי שיש בין השניים כזה הבדל שניהם עם באס דומה עובדים עם זכרונות DDR 333 נראה לי אותו חארטה. אותו נפח של זכרון מטמון 256
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אטוטו מגיע חופש פסח ויהיה לי זמן להתעסק במחשב החדש ;D אבל אני עדיין לא סגור על לוח שיהיה חזק ב-OC :s05: הייתי כמעט בטוח שאני ילך על P5Q PRO של אסוס אבל אחרי שנברתי בפורום עוד קצת הבנתי שייש גם לוח מצויין ל-DFI (שהמחיר שלו קפץ פתאום ) ושגם לג'יגבייט יש מה להציע..., אשמח אם תאירו את עיניי שאר המפרט: e8400 OCZ Reaper HPC Edition 1066 קירור מים Enemarx MUDU82+ 425w תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום מKSP את המעבד PENTIUM E5700.. כן, אני יודע לא הכי משוכלל.. ועם קירור פריזר 13 חמוד כזה בתכלס זה הסנסור הכללי של המעבד, לא של הליבות: גם הלוח אם רואה את זה ככה. מזל בכלל שאפשרי להגיע לביוס ולהוריד את הצליל אזהרה והכיבוי, אם לא המחשב לא היה עולה בכלל!! ואין מצב שזה נכון כי הליבות נעות בין 35 (שזה המינימום שהסנסור מציג) לבין 39 מעלות מקסימום במאמץ ולמרות שלא משנה לי אם זה עובד טוב או לא. יש דרך לתקן את זה? הביוס מעודכם אם תהיתם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מערכת מחשב למשחקים בלבד. אני התקציב שלי הוא כ15 אלף שקל על על המחשב בלבד בלי מסך ובלי עכבר מקלדת. הרכיבים שחשבתי עליהם הם מעבד i7 920 3 X 2GB ddr3 HD 5970 הכל בOC כמה שאפשר. עכשיו אני מחפש לזה לוח אם טוב שיתן לי את המקסימום ביצועים היום. לא כל כך מעניין אותי sata6 וusb3. השאלה שלי היא האם הלוח DFI LANParty UT X58-T3eH8 הוא לוח טוב למערכת כזאת ? ואם לא על איזה לוח הייתם ממליצים ? אולי יש משהו עדיף.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט זה מחפש לוח אם שיתמוך ב 32 גיגה זכרונות וכמה שיותר סלוטים לחיבורי sata ,עדיפות ל 6-8 ו 2 חיבורי m2. עדיפות ללוחות x470. מהחנות בארץ או אפילו אמזון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לרכוש מחשב חדש וחשבתי על i3 או i5. משהו אחד שלא הבנתי מה המשמעות של המושג haswell אני מבין שזו ארכיטקטורה חדשה רק לא ברור לי אם זה נגזרת פחות טובה של מעבדי i3 המקוריים או פשוט שכלול שלהם (במילים אחרות אם haswell טוב או רע ליהודים) . בנוסף, האם כשאני רוכש מעבד אני צריך שיהיה רשום בדגם שלו שהוא haswell או שפשוט כולם כבר היום haswell (נגיד ב"זיגזג 2000 " ראיתי שעל אף מעבד לא רשום שהוא haswell בעוד באייבורי כולם haswell)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם הכרטיס מסך המובנה בלוח אם מספיק בשביל משתמש שמתכוון להשתמש במחשב בשביל: 1. גלישה באתרי אינטרנט. 2. צפייה בסרטונים באתר Youtube. 3. שימוש ב-Word. הנה הפרטים עליו שמצאתי באתר KSP : http://ksp.co.il/?uin=20235 ואולי מדיי פעם להוריד תוכניות/סרטים וצפייה בהם במחשב באיכות HD. האם זה מצריך רכישה כרטיס נפרד? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה נורא CL6? אני מרכיב מערכת מבוססת Q6600. מתוכנן OC ל3.2. רוצה 4 ג'יגה זכרון. הזכרונות יעשו את העבודה? כמה זה משמעותי למהירות אם זה CL 6 או CL 5? כמה זה מורגש? עיקר העבודה תהייה, תלת מימד במאיה- ורנדרינג, עריכת וידאו ועיצוב
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ממה שראיתי באינטרנט, תמיכה של BIOS ב sriov נמצאת בדרך כלל בלוחות אם של מחשבי שרת (סרברים). למישהו יש מושג אם יש מחשבי דסקטופ כלשהם בעלי לוחות אם עם תמיכה ב SRIOV ב- BIOS ? דן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי קובץ עדכני מהאתר של ASUS לפי דגם של לוח P4S533VM זה קובץ AWD איך אני מפעיל אותו? תודה רבה רבה למי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה הזיכרון (מהירות?,עד איזה נפח? וסוג..DDR 2/3 )האופטימלי למעבד core 2 quad (q8300 ? תודה רבה מראש נ.ב סחטיין למנהלי וחברי הפורום על הידע והכל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני זקוק נואשות למחשב נייד נורמלי - שעובד קצת יותר מהר משלי . ולא נתקע כמוהו . (כעת אני עובד עם atom ) לפי הצרכים שלי יספיק לי intel i3 או i5 אבל הבנתי שמעבדי amd זולים הרבה יותר. האם יש מישהו מהמומחים כאן שיוכל לכתוב לי איזה מעבד ב AMD שווה ערך ל i3/i5 ? תודה מראש, חיים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר הייתי סגור על ה z97 A אבל אז שמתי לב שההפרש רק 70 שקלים מה דעתכם? אני יודע שבמקסימוס אין סאטה אקספרס אבל יש m2 ובאופן כללי דגמי ה ROG נחשבים איכותיים יותר הנפרש מבחינתי זניח ומהות השימוש פחות חשובה, אלה מה פשוט לוח טוב יותר, עמיד יותר ומה יתן את התמורה הכי טובה לכסף המון תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השקת הקונרו שמקורה היה ב23 ביולי כנראה תיקח עד ה 27 ביולי. ולוח אם HIGH END Q965 יושק ב7 בספטמבר. מקור: http://www.digitimes.com/bits_chips/a20060629A2007.html
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מאחר ולא מגיבים למפרט שאני מחפש http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551444.msg4701504#msg4701504 אז אני רוצה לשמוע חוות דעת. ראיתי במפרטים של אחרים שממליצים להם רק Core i5 מאחר ו7 עוד לא הגיע לשיא הפוטנציאל (מבחינת נצילות מצד התוכנות). אם אני קונה Core i7 האם באמת זה יהיה בזבוז של כסף? אני לא מתכנן לשדרג את המחשב לעיתים קרובות (במיוחד לא לשנות לוח-אם ומעבד) ומתכנן שהוא כן יחזיק מעמד הרבה זמן (מניסיון אני יכול לסחוב על המחשב עד 7 שנים), אז זו לא השקעה טובה יותר לזמן ארוך? מעולם לא עשיתי OC אבל בהחלט לא שולל להתחיל. המחשב הולך לשמש לגיימינג ופיתוח תוכנה. יש סיבה לא לקנות i7? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיווחים חדשים ברשת מצביעים על כוונתה של אינטל להשיק דור מעבדים שולחניים עתירי ביצועים במסגרת כנס ה-Gamescom, בעוד פחות מחודשיים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני קצת לא מעודכן בשינויי החומרה האחרונים הבנתי שזה SOCKET 775, אבל אני לא בטוח שכל הלוחות בתושבת זו מתאימים לו, כי רק בחלק מצוין שזה Conroe Supported... איזה לוח אם (עם כרטיס קול מובנה), הכי משתלם למעבד זה? תודה..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי איזה מחשב עם לוח אם ASUS Rampage Formula (LGA775)X48 ואני מעוניין לשים בו 8GB זיכרון אבל תאשר אני מתקין את הזיכרונות 4 סטיקים של קינגסטון דגם KHX8500D2K2/4G 4GB MEMORY KIT 4GB PC2-8500 CL5 240-PIN DIMM KIT (2PCS.) 99U5316-066.A00LF כלומר בכול מארז יש שתי סטיקים יש לי שתי מארזים של אותו דגם סך הכול 4 סתיקים כול סטיק 2GB אבל לאחר שאני מתקין אותם, אני מדליק את המחשב הוא נכנס למסך כחול ועושה ריסטרט וכך זה חוזר על עצמו ולפעמים המחשב נידלק עולה רק הלוגו של הביוס של הלוח אם ועושה ריסטרט. כשאני שם רק 4G הוא מקבל את זה והכול בסדר. מה הפיתרון למה הלוח לא מקבל את 8GB זיכרון?ראוי לציין הביוס מעודכן וכן הדריוורים במחשב ממה אני יודע הלוח…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער על השאלה העצלנית הזאת, הייתי בודק אבל הכל מפורק כרגע לכמה מודים שאני עושה כדי להמשיך אני צריך לדעת אם מספיק רק להוציא את הג'מפר, לחכות כמה שניות ולהחזיר בלי לשים אותו על פינים 2-3? מישהו יכול לבדוק לי אולי אם זה מאפס לו? תזכרו, רק להוציא ולהכניס, לא להוציא להעביר ולהחזיר תודה רבה 8)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. בדיקות שיבטיחו קנייה בטוחה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התוכנות של הN4 ? מה יש בו.... אני מיתכוון לדגם היקר ביותר ....... מה ההדבל בינו לבין N3 ?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שזה יעניין מישהו :-) שידרגתי את המחשב ואחד הסטיקים היה תקול, אז עד שהגיע הסט החדש הרצתי עם 8 גיגה סינגל ואחר כך 16 ג'יגה דיואל צ'אנל. יש הבדל משמעותי! :-)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-