מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרגע לוח אם ud3h תומך dual channel יש לי כרגע זכרונות של קורסייר דגם: vengeace lp aarctic white הדגם הוא בנתון 1333 רץ על 1.35 וולט אך בביוס/ aida64 הוא מראה לי 1600 על 1.35 וולט אני מעוניין להוסיף עוד שתי סטיקים של 4*2 על מנת שיהי לי 16 גיגה זיכרון. השאלות 1. האם אני יכול לקנות זיכרון מדגם אחר 2. האם חייב להיות אותו וולט ו מהירות של הסטיקים(חידוד- הסטיקים הנוספים יכולים להיות 1600 על 1.5 וולט?) 3. במידה ו התשובה ל-2 היא כן חשבתי להוסיף gskill ares 1600 המחיר שלהם נמוך בניואגג/אמזון 300 שח ל 2X4 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=456
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הלוחות הבאים : ga-ep45-ds3r ga-ep45-ds4 p5q deluxe p5q pro p5q e למפרט הבא : מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB כרטיסי מסך GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II x2 צורבים LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9300 AT מארזים Thermaltake Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מקלדות Logitech Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Retail לא מתוכנן oc וכמובן לא cf (שהרי אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia . 1. אני יודע שבתקציב שלי נכנסים הלוחות הכי יקרים מהרשימה אך אני רוצה לדעת אם יש לי…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד E4300 ואני רוצה לבטל סופית את הEIST. ביטלתי אותו דרך הביוס,אבל אחר כך הוא חוזר להיות פעיל משום מה...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב-2 סטיקים של 1gb כל אחד של G.Skill. רציתי להוסיף וקניתי 2 סטיקים נוספים של 2gb כל אחד של חברת kingston דידיאר 2 800. חיברתי אותם סטיק של קינגסטון ולידו סטיק של g.skill ושוב אותו דבר. עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לרגע שאני בוחר יוזר בווינדוס ולאחר מכן מסך כחול ונכבה המחשב. בלי הסטיקים החדשים המחשב עובד מעולה... הלוח אם הוא: Gigabyte GA-P35-DS3L. איזו עוד מידע אתם צריכים על מנת לעזור? אני מחפש פתרון בהקדם בבקשה.
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשבה להוזיל, עבור HTPC - עלה הלוח הזה על הפרק, בגלל היציאות המובנות בו - היות ויחסוך כרטיס מסך. http://www.tomshardware.com/2007/07/31/can_microatx_boards_do_the_job/page6.html החלופה - P35 + לוח HD 2600. מה דעתכם (מנסיון) לגבי יכולת ההמהרה שלו ? מדובר על רכש מעבר E2160 וזכרונות 800 CL4.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לרכוש 4 מודלים של 8GB של חברת corsair. תזמונים 16-18-18-36 דגם CMW32GX4M4C3200C16 באתר החברה רשום שזה תומך בלוחות 300 Series אבל באתר היצרן של הלוח לא מצאתי זכר לזיכרונות מהסוג הזה ברשימה. מובן לי שהיצרן לא תבדוק את כל סוגי הזיכרונות אבל מעדיף ייעוץ. הלוח Z390 AORUS MASTER תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה. קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הזה ואני פשוט לא מצליח לחבר למחשב מקלט של WIFI כאילו או שהusb לא קולט או שהכרטיס רשת לא יודע לקלוט WIFI (חשבתי שזה דרייבר אבל התקנתי דרייבר שבא עם הדיסק של הלוח ולא עזר.. אולי אני לא יודע מה צריך לעשות כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי במחשב נייח?) יש מצב שמישהו פה יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלופ אנשים אני צריך עזרה ובדחיפות האמת.. ברשותי מעבד amd athlonxp 2000 + gigabyte ga7 dxe אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח אם חדש. אני רוצה לשאול קודם כל אם לוח PCI E תומך באטלון 64 אבל מסוקט 754 משהו כזה.. דבר שני אני רוצה המלצה פה ללוח אם הבעיה שאני לא יודע מה עדיף PCI E OR AGP.. הטכנאי שלי אומר שעדיף את ה-PCI E.. המעבד שאני רוצה זה ATHLON 64 2800 הבעיה ששוב לא יודע מה ההבדל בין S939 ל- S754, מה לקחת וכו'. אפשר עזרה, המלצות וכו'?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון - יש הקדמה קצת מייגעת לשאלה קניתי אתמול לוח אם חדש של gigabyte (ga-970xt-usb) ומעבד phenom x4 955. רציתי להרכיב במקום מאוורר סטוק את ה mugen 2 השמן שלי, אז הסרתי את הפלסטיק שאליו אמור להתחבר המאוורר (בצד הקידמי של הלוח). מהצד השני הוצאתי את ה backplate. אחרי שהבנתי שחסרים לי חלקים בשביל להרכיב את ה mugen, רציתי לחזור ולחבר את המאוורר שמגיע עם המעבד, אבל כשהברגתי את ה backplate חזרה, נשברו בו שני ברגים (אלה שאמורים לבלוט מהצד הקידמי של הלוח אם). אין לי מושג איך זה קרה, בהתחשב בזה שהם אמורים להיות חזקים מספיק כדי להתנגד בלחץ למאוורר שמוברג אליהם, אבל לא משנה. בכל מקרה, אחרי הסיפור הקצת טרחני הזה נתקעתי בלי אפשרות לחבר את המאוורר שהגיע עם …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על אחריותכם! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התכנות המקורי היה לקנות מחשב בתחילת החופש הגדול,כך שאוכל להנות ממנו כמה שיותר על התחלה (crysis 2 וshogun 2 בקושי רצים לי על המחשב...). עכשיו הבעיה:אין מעבדים משתלמים היום לשוק הבינוני,כך שההיטלבטות היא לקחת דבר כזה עם 2400: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪813 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪122 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪203 http://www.rsm.co.il/product.aspx?…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז קניתי את המחשב הבא בנובמבר 2004 ולא היו לי איתו בעיות בחורף אבל עכשיו בקיץ ברגע שאני סוגר את החלון שנמצא מול המארז המחשב מתחמם לאחר זמן מה. מפרט: AMD Athlon 64bit 3200+ NEWCASTLE Epox EP-8KDA3J ADATA 2*512mb PC3200 ATI Radeon 9500PRO 128mb MAXTOR 80gb SATA Raidmax Scorpio 868+420W הקירור של המעבד הוא קירור סטוק עם הסטיק הטרמי שהיה על ההיטסינק, במארז יש שני מאווררים 80mm שמוציאים אוויר מאחור ואחד 80mm שמכניס אוויר מהדלת ולא יודע אם זה משנה אבל המאווררים של הספק כוח נמצאים בתוך המארז ומוציאים אוויר מתוך המארז דרך הספק החוצה. הטמפרטורה אתמול של המעבד הגיעה ל-61מעלות ואי אפשר היה לעבוד על המחשב בכלל אבל משום מה הלוח אם נשאר על טמפרטורה נורמלית של סביבות ה-40 מעלות. הרצתי א…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי אני כל הזמן שומע את זה?,המעבד הזה עדיף על AMD2000? ואם כן אז למה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם בהמשך לנושא הזה שפתחתי במפרטי מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231710.0 אפשר לדעת איזה לוח כדאי לשלב עם ה E6400 אני רוצה שהלוח לא ירעיש(עד כמה שזה תלוי בלוח-כי אני לאיודע) לוח שיוציא את המקסימום מהמעבד לוח עם הרבה מקומות לכרטיסים אולי אני ישדרג בעתיד,ושיתאים לפונקציות שאולי יצוצו בעתיד,ושיהיה הרבה מקום לזיכרונות שאני יוכל לשדרג בעתיד שיהיה מתאים לכרטיס מסך האלו שיצאו http://hwzone.co.il/news/1168839817/92242 בינתיים אני יחסוך כסף ויסתדר בלי כרטיס מסך על פי מה שקראתי בפורמים של אזוס וג'גהבייט הכי טובים חשבתי על אחד מאלו GIGABYTE 1. ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? 2. ?965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? 3. ?965P-DS…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה נורא CL6? אני מרכיב מערכת מבוססת Q6600. מתוכנן OC ל3.2. רוצה 4 ג'יגה זכרון. הזכרונות יעשו את העבודה? כמה זה משמעותי למהירות אם זה CL 6 או CL 5? כמה זה מורגש? עיקר העבודה תהייה, תלת מימד במאיה- ורנדרינג, עריכת וידאו ועיצוב
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מעבד Intel Core i7-980X Extreme Edition 3.33 GHz Six Core Processor בתושבת 1366 לשדרג את ה i7 הישן...לא מוצא מחירים ״סבירים״ של יד שנייה...למישהו יש כיוון טוב או שרוצה למכור במחיר הוגן?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הקיט הזה כדי שאוכל להוסיף למערך נוכחי [h=1]CML8GX3M2A1600C9W[/h]הפכתי את העולם אבל לא מצאתי שום חנות שמוכרת איבי וכדומה יוצא לי כמעט 600 לחדש אולי מישהו פה מכיר חבר שמעוניין למכור? לחלופין אולי יש באיזו חנות שאני לא מכיר אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש לאינטרנט ומשחקים. במסגרת התקציב אני מתלבט בין האפשרויות הבאות: 2 ג'יגה DDR2-800 וכרטיס מסך X1950XT, או בפחות או יותר אותו מחיר: 2 ג'יגה DDR2-667 וכרטיס 8800GTS עם 320 מגה. מעולם לא התעסקתי בOC ולא נראה לי שאני אתחיל עכשיו. ראיתי בפורום שאנשים כותבים שבלי OC אין כזה הבדל בין הזכרונות. לדעתכם האפשרות השניה עדיפה? (שאר הרכיבים שאני קונה הם מעבד Intel E6600, לוח אם Asus P5B, והשאר לא באמת חשוב)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 שרץ על לוח Asus M2N-SLI DELUXE ביוס הכי עדכני. בבדיקה שערכתי בעזרת תוכנה שהורדתי כקובץ ISO הנקראת VT ובודקת אם הליבות תומכות בוירטואליזציה. התוצאות היו מאכזבות כי התוכנה גילתה ששתי הליבות אינן תומכות ??? . כשבדקתי פרטים על המעבד שלי גיליתי שהוא בהחלט תומך ולמיטב ידיעתי גם הלוח תומך וגם יש בו אפשרות הפעלה וכיבוי פיצ'ר של וירטואליזציה, אצלי זה כמובן מופעל. מכאן קבלתי את המידע על תמיכת המעבד בוירטואליזציה, ציטוט: להלן תמונה מCPU-Z על נתוני המעבד: Uploaded with ImageShack.us אני מנסה להריץ התקנה של VMWARE WORKSTATION וזה לא ממש נותן לי להתקין על חלונות 7 64Bit האם יש לכם פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר אליו: לפי מה שאני הבנתי, ללוחות ג'יגה יש שני ביוסים- ביוס ראשי וביוס משני. הביוס הראשי הוא הביוס שאיתו המחשב עולה. עכשיו, אם הביוס הראשי נפגע מוירוס, או באמצע תהליך עדכון ביוס יש בעיה, או(זה קטע חשוב, תקנו אותי אם אני טועה) אם שמרתי הגדרות OC או הגדרות כלשהן והמחשב לא מסוגל לעלות, הביוס המשני מופעל ומשחזר את ההגדרות המקוריות. האם זה כך? ובמקרה שהדואל ביוס מופעל, מה קורה לביוס הראשי שהוחלף ע"י המשני??? תודה.
-
שלום, אני מתכנן לקנות מערכת מחשב שמבוססת על מעבד 4 ליבות - Intel Q6600 השימושים העיקריים שלי במחשב הם תוכנות גרפיקה וסאונד, אינטרנט מוזיקה וכו'... אבל גיימינג ממש מעט... כדאי לי ללכת על המעבד הזה? ומתי כדאי לי לקנות אותו? עומדת לצאת אולי סדרה חדשה שתוריד מחירים? נ.ב - אני מתכנן OC ... לביצועים.. לא שבירת שיאים...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזה גשר צפוני וגשר דרומי?? אתם לא צריכים להיות תוקפניים מה רע בנושא זה לא כמו הכותרת "מהר, למומחים בלבד!! שאלה לחכמים" ואם אתם לא אוהבים את הכותרת אז אל תיכנסו... אבל תענו (בבקשה)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתייחס ללוחות הבאים: ABIT NF7-SL v2.0 ABIT NF7-S 1 למי מהם(אם בכלל) יש כרטיס רשת 2 מה ההבדלים בניהם 3 מי מהם טוב יותר ל-OC
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה מערכת ההפעלה שלי מתלוננת על מחסור בזיכרון כאשר אני מפעיל משחקים כבדים. אני כרגע עם שני סטיקים של 2GB. (G.skill 2000Mhz). הלוח שלי מאפשר מקום ל 4 סטיקים ואני רוצה לקנות סטיק בודד של 4GB. לפי המפרט באתר Gigabyte הוא תומך בעד 16GB זיכרון. מכאן שהוא תומך ב 4GB סטיק יחיד. (מדובר ב GA-MA770T-UD3). האם לקנות את הזול ביותר? עם מהירות תואמת? (יש לציין שכשמערכת ההפעלה הייתה חדשה הוא לא התלונן על מחסור).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-