מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , כמיטב המסורת שלי ב10 השנים האחרונות אני מגיע אליכם לעזרה. אני מתכוון להתקדם מה i5 750 העתיק שלי ל i5 6600K הזיכרון יהיה Corsair vengence LPX 2400mhz CL14 8 gb אני רק צריך המלצה ללוח אם, אחד שתומך ותומך טוב באוברקלוקינג בלי יותר מדי משחקים (אפילו אוטומטי יהיה מצויין) כי אני לא מבין בזה כל כך. הקירור יהיה Syche grand kama cross 2 ברשותי כרטיס מסך R9 270X כמו כן ברשותי כרטיס קול של אסוס XONAR STX שדורש PCI EXPRESS x1 או משהו כזה התקציב הוא עד 900 ש"ח. כרגע השיקול שלי הוא לוח אם ASUS Z170-K
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ה TWINMOS יקר ב 40 ש"ח מה GSKILL אבל יש לו 2 סטיקים של ג'יגה במקום 1 של 2 ג'יגה... מה כדאי?!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות בוט CD לדוס? אני רוצה לעדכן ביוס ולא מצליח... ניסיתי לעשות דרך נרו אבל כשאני מפעיל את התכונה כדי לעשות פלאש הוא כותב שאין לי מספיק זיכרון.. גם אם אני עושה tiny/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי למצוא שילוש עם כרטיס מסך מובנה במחיר הכי זול שאפשר לסטודנט בלי יותר מדי דרישות. אשמח גם להמלצות על חנות טובה באיזור חיפה(כמו נועה למשל). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוח אם Z170 לבין Z270 ? ומה עדיף יותר למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זאת הכוונה למאווררים אבל אני מתכוון ל- FANS
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט: antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 קירור למעבד 775/1156 COLD BIT זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB אני לא סגור על הלוח M, הוא שווה 500 ש"ח, אני צריך הצעה ללוח M עד 600 ש"ח של גיגבייט, כמה שיותר משתלם, תומך סטה 3, תומך יו אס בי 3 וכדומה. בגלל שאני לא מבין בדגמים ואני מפציץ את הפורומים בהשוואות לדגמים, החלטתי שהכי קל זה לקבל הצעה ללוח M וזהו, שייגמר הסיפור. אני צריך משהו משתלם למפרט. תנו הצעות. ואם אפשר, גם הסבר נלווה למה דווקא אותם.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשהלכתי לקנות מחשב חדש וביקשתי זכרונות במהירות 1600 המוכר טען שהמהירות הטבעית של הזיכרון היא 1333 וכדי שהם יעבדו במהירות 1600 אני צריך לעשות להם OC. האם זה נכון ? אם אני קונה זיכרון במהירות 1600 אני צריך לעשות לו OC? או שהוא כבר בא מומהר מהמפעל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מספר שאלות ובקשה להמלצה: 1. היכן אני יכול למצוא סקירה טובה של המעבדים שיש היום בשוק? אני מחפש בעיקר משהו מילולי עם הסברים על ההבדלים הטכנולוגיים בין המשפחות וסקירה של המעבדים השונים בכל משפחה. עם השוואות ביצועים כמובן, אבל קצת פחות צ'ארטים ממה שיש בטום'ס ויותר סיכומי, ובעיקר יותר מעודכן. אני אשמח גם לאיזשהו הסבר מקוצר מאחד מהמומחים בפורום על ההבדלים בין המרובעים הנוכחיים של אינטל ו-AMD. ושאלה ספציפית - איך אני משווה בין ה-cache של שתי החברות, כאשר כל אחת משתמשת בדרגות שונות של cahce ובכמויות שונות לחלוטין? 2. ראיתי מספר פעמים שצוין כי ניתן לקנות את ה-q6600/6700 באזור ה-800-900 שקל. באיזו חנות נורמלית בה אני יכול להזמין מחשב שלם אפשר למצוא אותם במחירים האלה? ברוב החנויות …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלופ אנשים אני צריך עזרה ובדחיפות האמת.. ברשותי מעבד amd athlonxp 2000 + gigabyte ga7 dxe אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח אם חדש. אני רוצה לשאול קודם כל אם לוח PCI E תומך באטלון 64 אבל מסוקט 754 משהו כזה.. דבר שני אני רוצה המלצה פה ללוח אם הבעיה שאני לא יודע מה עדיף PCI E OR AGP.. הטכנאי שלי אומר שעדיף את ה-PCI E.. המעבד שאני רוצה זה ATHLON 64 2800 הבעיה ששוב לא יודע מה ההבדל בין S939 ל- S754, מה לקחת וכו'. אפשר עזרה, המלצות וכו'?
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הבא: https://store.pc365.co.il/product-1581-Lenovo_ThinkPad_Edge_E531_N4IEUIV_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 ומעוניין לשדרג לו את הזכרון. איזה מהאופציות הבאות עדיפה? אופציה 1: http://ksp.co.il/?uin=15673 אופציה 2: http://ksp.co.il/?uin=15885 אופציה 3: http://ksp.co.il/?uin=21812
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות לוח Gigabyte GA-EP45-DS3R http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS3R אני מתכנן קרור למארז ולמעבד שתומך בויסות סל"ד של המאווררים לפי הצורך - PWM האם הלוח הנ"ל תומך בזה? איך יודעים ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם :-), יש ברשותי ASUS cuv4x למה בחיבורי IDE יש אחד כחול ואחד אפור? אחד מהם תומך ב80 פינים? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב-2 סטיקים של 1gb כל אחד של G.Skill. רציתי להוסיף וקניתי 2 סטיקים נוספים של 2gb כל אחד של חברת kingston דידיאר 2 800. חיברתי אותם סטיק של קינגסטון ולידו סטיק של g.skill ושוב אותו דבר. עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לרגע שאני בוחר יוזר בווינדוס ולאחר מכן מסך כחול ונכבה המחשב. בלי הסטיקים החדשים המחשב עובד מעולה... הלוח אם הוא: Gigabyte GA-P35-DS3L. איזו עוד מידע אתם צריכים על מנת לעזור? אני מחפש פתרון בהקדם בבקשה.
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש לאינטרנט ומשחקים. במסגרת התקציב אני מתלבט בין האפשרויות הבאות: 2 ג'יגה DDR2-800 וכרטיס מסך X1950XT, או בפחות או יותר אותו מחיר: 2 ג'יגה DDR2-667 וכרטיס 8800GTS עם 320 מגה. מעולם לא התעסקתי בOC ולא נראה לי שאני אתחיל עכשיו. ראיתי בפורום שאנשים כותבים שבלי OC אין כזה הבדל בין הזכרונות. לדעתכם האפשרות השניה עדיפה? (שאר הרכיבים שאני קונה הם מעבד Intel E6600, לוח אם Asus P5B, והשאר לא באמת חשוב)
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד הזה יצא בקרוב מישהו שמע משהו על כמה הוא הולך להיות חזק יותר מהדור הקודם ? מישהו יודע באיזה יום בCES יהיו ההשקות של אינטל ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בהרבה מאוד מקומות אני רואה משפטים כמו "כשהמתח גבוה מדי אז הוא לא יציב" וכדומה. יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1) מה זה בדיוק מתח לא יציב? זה אומר שאם המעבד למשל צריך לקבל מתח של 1.2V, אז הוא מקבל לפעמים 1.23V? 2) למה ככל שמעלים את המתח, אז המתח נהיה פחות יציב (למשל כשאני עושה OC)? 3) איך יודעים שהמתח לא יציב, ולמה זה גורם? 4) סתם שאלה שעלתה לי לראש: האם גם אם אני מעלה את תדר העבודה של המעבד, אבל לא מתעסק עם המתח, זה יכול לגרום למתח לא יציב? אם כן, למה? אשמח מאוד להסבר מפורט (וכן בהיפוך אותיות- מטורף) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב אני מעונין להעמיד מחשב סלוני, ולשם כך אני מחפש את המעבד הנדון. את המעבד אני מתכוון להתקין בלוח M2N-E של חברת אסוס, שיש לי כבר, וכרגע איני מעוניין להשקיע גם בלוח, אלא לשדרג בעתיד. דרישותי ממחשב זה, הן: צפייה בתכני היי דפינישיין הכבדים ביותר, ואולי גם למשחקי מחשב בסלון. כמו כן, הקלטות תכני טלויזיה, במקביל לצפייה ועוד. קראתי ביקורת שמראה שהמעבד הזה "קריר" מאוד, ובשל כך גם מערכת הקירור שלו לא תרעיש, מה שחשבתי שעושה אותו טוב למטרה שלי. מה דעתכם על כך? דבר נוסף, ניסיתי לברר את מחירו בארץ, אך לא מצאתי אותו באף מקום מוצע למכירה? הוא מעבד חדש? אם ניתן לרכישה בארץ, אתם יודעים היכן? לסיום, איזה לוח הייתם ממליצים למעבד זה ? גילוי נאות: אני חסיד מערכות AMD, וזה למרות שאני יו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשבה להוזיל, עבור HTPC - עלה הלוח הזה על הפרק, בגלל היציאות המובנות בו - היות ויחסוך כרטיס מסך. http://www.tomshardware.com/2007/07/31/can_microatx_boards_do_the_job/page6.html החלופה - P35 + לוח HD 2600. מה דעתכם (מנסיון) לגבי יכולת ההמהרה שלו ? מדובר על רכש מעבר E2160 וזכרונות 800 CL4.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד מדיסון של אינטל יהיה לשוק הביתי או המקצועי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רכשתי i7 6700 כי פשוט לא היה ניתן להשיג 6700K יש מחסור היתה לי הזדמנות לקנותו בזול. כרגע המעבד אצלי בקופסא לא נפתח. אני רוצה להרכיב את המחשב אבל מתלבט מאוד אם לעשות את זה. עומדות בפני האופציות 1. להחזיר את המעבד ולשלם 5% עמלת החזרה. ולחכות למי יודע מתי שאינטל תחליט לשחרר עוד מעבדים. 2. להחליף ל i5 6600K שאותו יש במלאי. 3. להשאר עם המעבד הזה ולשלים עם העובדה שאין ביכולתי לבצע OC בעתיד.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז קניתי את המחשב הבא בנובמבר 2004 ולא היו לי איתו בעיות בחורף אבל עכשיו בקיץ ברגע שאני סוגר את החלון שנמצא מול המארז המחשב מתחמם לאחר זמן מה. מפרט: AMD Athlon 64bit 3200+ NEWCASTLE Epox EP-8KDA3J ADATA 2*512mb PC3200 ATI Radeon 9500PRO 128mb MAXTOR 80gb SATA Raidmax Scorpio 868+420W הקירור של המעבד הוא קירור סטוק עם הסטיק הטרמי שהיה על ההיטסינק, במארז יש שני מאווררים 80mm שמוציאים אוויר מאחור ואחד 80mm שמכניס אוויר מהדלת ולא יודע אם זה משנה אבל המאווררים של הספק כוח נמצאים בתוך המארז ומוציאים אוויר מתוך המארז דרך הספק החוצה. הטמפרטורה אתמול של המעבד הגיעה ל-61מעלות ואי אפשר היה לעבוד על המחשב בכלל אבל משום מה הלוח אם נשאר על טמפרטורה נורמלית של סביבות ה-40 מעלות. הרצתי א…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בלוח Asus ROG X570 Crosshair VIII Hero אשר נקנה דרך NEWEGG לפני מספר חודשים, עד כה הלוח עבד כמצופה בלי שום בעיה, בימים האחרונים התפתחה בעיה של ניתוקי USB בציוד המשתמש ב USB 2.0 ללא שום סיבה נראית לעין. אז לאחר שניסיתי כל מה שניתן וביצעתי את כל הצעדים שהוצעו ע"י התמיכה הטכנית של אסוס אני פונה אליכם, הצעדים שניסיתי נעים החל מהמובן מאליו כמו עדכון דרייברים של USB והתקנתם מחדש דרך device manager, עדכון דרייברים של הצ'יפסט לעדכון ביוס הכולל עדכון AGESA 1.2.0.2 חדש האמור כביכול לפתור את הבעיה המדוברת ולהתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, הגדרות ביוס שונות כגון מעבר לPCIe 3.0 במקום 4.0, הורדת פרופיל XMP של הזכרונות ועד למשחק עם הגדרות אנרגיה וכו' הבעיה קורת עם כל הציוד ש…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יכול להיות שהשילוב הנ"ל לא תומך במערכות הפעלה של 64bit? במידה ואכן זה כך יש סיבה שזה לא יתומך ב-XP 32bit?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מפרט הייתם ממליצים לי כי אני כל הזמן משנה החלטה קיצר איזה מפרט הכי חזק ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-