מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון - יש הקדמה קצת מייגעת לשאלה קניתי אתמול לוח אם חדש של gigabyte (ga-970xt-usb) ומעבד phenom x4 955. רציתי להרכיב במקום מאוורר סטוק את ה mugen 2 השמן שלי, אז הסרתי את הפלסטיק שאליו אמור להתחבר המאוורר (בצד הקידמי של הלוח). מהצד השני הוצאתי את ה backplate. אחרי שהבנתי שחסרים לי חלקים בשביל להרכיב את ה mugen, רציתי לחזור ולחבר את המאוורר שמגיע עם המעבד, אבל כשהברגתי את ה backplate חזרה, נשברו בו שני ברגים (אלה שאמורים לבלוט מהצד הקידמי של הלוח אם). אין לי מושג איך זה קרה, בהתחשב בזה שהם אמורים להיות חזקים מספיק כדי להתנגד בלחץ למאוורר שמוברג אליהם, אבל לא משנה. בכל מקרה, אחרי הסיפור הקצת טרחני הזה נתקעתי בלי אפשרות לחבר את המאוורר שהגיע עם …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דור העדכון לשבבי ה-Kaveri של AMD מגיע עם דגם אחד בלבד נכון לעכשיו - כשגם הוא לא מצליח לשנות את מצבה העגום משהו של המפתחת האמריקאית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%94%d7%92%d7%91%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a9%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%99-%d7%90%d7%93%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משפחות ה-Whiskey Lake וה-Amber Lake כבר כאן באופן רשמי, על מנת לתת זריקת מרץ למחשבים הניידים הקומפקטיים והיוקרתיים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם בהמשך לנושא הזה שפתחתי במפרטי מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231710.0 אפשר לדעת איזה לוח כדאי לשלב עם ה E6400 אני רוצה שהלוח לא ירעיש(עד כמה שזה תלוי בלוח-כי אני לאיודע) לוח שיוציא את המקסימום מהמעבד לוח עם הרבה מקומות לכרטיסים אולי אני ישדרג בעתיד,ושיתאים לפונקציות שאולי יצוצו בעתיד,ושיהיה הרבה מקום לזיכרונות שאני יוכל לשדרג בעתיד שיהיה מתאים לכרטיס מסך האלו שיצאו http://hwzone.co.il/news/1168839817/92242 בינתיים אני יחסוך כסף ויסתדר בלי כרטיס מסך על פי מה שקראתי בפורמים של אזוס וג'גהבייט הכי טובים חשבתי על אחד מאלו GIGABYTE 1. ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? 2. ?965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? 3. ?965P-DS…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה לנ"ל. המחשב משמש 40% לתיכנות, 40% לסרטים ו-20% למשחקים. לגבי משחקים אני לא משחק ברזולוציות גבוהות. בד"כ 1366X768 מספיק לי ורמת פירוט בינונית. יש י כרטיס מסך gtx660 ואפילו נכון להיום זה מספק אותי. יש לי צורך אפשרויות חיבור להרבה דיסקים. גם חיצוניים וגם פנימיים נכון להיום מחוברים אצלי דיסקים ואני אצטרך לפחות אפשרויות חיבור (פנימי וחיצוני) ל-12 דיסקים חשבתי על לוח אם שמבוסס על chipset h97 או chipset z97 (ראיתי לוחות במחירים די דומים עבור כל אחד מסוגי ה-chipset האלה). תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מבין המעבדים הבאים יותר משתלם לתווך עתידי (850 עם לוח אם לא היה מקום בכותרת). אם יש מעבדים אחרים יותר משתלמים עם לוח אם באותו תקציב אשמח להמלצה. השימושים למערכת יהיו גיימינג קל-כבד עם דגש לכרטיס המסך. לא מותכנן oc אלא אם הוא ישפר משמעותית את ביצועי המחשב. המעבדים הם: Intel Core-i3 2100 3.1Ghz AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד E4300 ואני רוצה לבטל סופית את הEIST. ביטלתי אותו דרך הביוס,אבל אחר כך הוא חוזר להיות פעיל משום מה...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם ישן ללא HDMI האם אני יכול להעביר דרך כרטיס המסך HDMI? או שאני חייב שגם לוח האם יהיה עם HDMI?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום יש לי את הלוח p5g41c-lm מתקין לו עוד כרטיס זיכרון הפעלה מחדש הלוח אינו מקבל את הזיכרון ניסתי על 2 כרטיסי זיכרון מה יכולה להיות הסיבה לאי קבלת הזיכרונות תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש לאינטרנט ומשחקים. במסגרת התקציב אני מתלבט בין האפשרויות הבאות: 2 ג'יגה DDR2-800 וכרטיס מסך X1950XT, או בפחות או יותר אותו מחיר: 2 ג'יגה DDR2-667 וכרטיס 8800GTS עם 320 מגה. מעולם לא התעסקתי בOC ולא נראה לי שאני אתחיל עכשיו. ראיתי בפורום שאנשים כותבים שבלי OC אין כזה הבדל בין הזכרונות. לדעתכם האפשרות השניה עדיפה? (שאר הרכיבים שאני קונה הם מעבד Intel E6600, לוח אם Asus P5B, והשאר לא באמת חשוב)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם לוח האם שצויין בהמלצה למערכת GIGABYTE GA-MA785GMT עם מעבד AMD PHENOM II X4 965 יהיה מספיק טוב להחזיק את המשחק או בלי קשר אני חייב להפציץ בכרטיס מסך לדוגמא ATI HD5850 1GB GDDR5?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חברי הפורום. בהמשך להתפתחויות בנושא הרצת מעבדי Coffe Lake על לוחות Z170/Z270, הערב אני מביא לכם ידיעה על כך שמשתמש בשם Splave באתר HWBOT הצליח להריץ את מעבד הI7 8700K על לוח הZ170 שברשותו באמצעות צריבת ביוס שעבר שינוי על ידו (מישהו אמר LGA 771>LGA 775? )וחיבור 2 פינים על המעבד ביחד (אין צורך לכסות פינים מעבר לכך). התוצאות מוצגות לפניכם: https://community.hwbot.org/topic/175489-asrock-z170-mocf-lives-on-coffee-lake-mods/ יש לציין שמדובר בלוח אסרוק (כאשר ידוע שלוחות אסרוק ידידותיים למודים כאלה) ובעתיד מתכננים להריץ מעבד זה גם על לוחות אחרים (כפי שעשו כבר עם הI3 8100) כשימאס לי מה6700K, בכיף אחליף ל8700K (או אולי ל9700K? מי יודע? …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הציע לי את המפרט הזה ב 125 $ לוח + מעבד זה לא הלחמה ! עם כרטיס רשת,קול,מסך OB ? =חוות דעת= כבר נדפקתי מהקניה של הסלרון D 2.8 אני דיי חושש הפעם האמת לא נראה לי שיש בין השניים כזה הבדל שניהם עם באס דומה עובדים עם זכרונות DDR 333 נראה לי אותו חארטה. אותו נפח של זכרון מטמון 256
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הם עובדים על 100 מגה הרץ..האם זה תקין? ציפרתי את התמונה למעלה מהcpu-z. והנה הלינק למי שלא רואה את התמונהגם אני לא רואה) http://img287.echo.cx/my.php?image=untitled4lq.jpg
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. פשוט אני סקרן לדעת , לדוגמא אם אני קונה היום לוח אם כלשהו Z68 , ובעתיד , כאשר כבר מעבדי Ivy Bridge יהיו בשפע בכל החנויות בארץ ואני ארצה לשדרג לאחד המעבדים האלו , האם תיהיה תאימות בין ה-Ivy Bridge ללוחות אם בעלי צ'יפסט Z68 של היום ? , או שהמעבדים האלו יהיו בעלי תושבת שונה ולא יתאימו ללוחות האלו שציינתי ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד זמין בארץ ב-KSP.. נראה לי קצת חשוד... אבל גם אם לא.. סתם מחיר מופקע.. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5433
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי 128 MB של זכרון RAM, אין לי מושג מאיזה חברה הוא, ובאיזה מהירות הוא עובד (נראה לי שהוא SDRAM) פתחתי את המחשב, ועל הזכרון לא מצויין כלום.. (אין לי את המסמכים של המחשב, קיבלתי אותו בזמנו מהעבודה, ואין לנו שם רפרנס בקשר לזה..) האם יש דרך לדעת איזה זכרון יש לי ? מכיוון שאני רוצה להרחיב ל 512 MB, ואני לא רוצה לקנות סתם זכרון שלא יתאים למחשב שלי ויתקע אותו. מידע נוסף : פנטיום 3, 550 לוח אם Aopen ax63 pro. בתודה, אריק.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך -Gforc5700fx שני זכרונות קשיחים מסוג של IDE ועכשיו אני הולך לקנות: לוח אם , מעבד וזכרון פינמי. אז מעבד-חשבתי ללכת על AMD Athlon 64 bit וזכרון פנימי חשבתי ללכת על - Dual 512 DDRII 800Mhz וכל מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם שיתאים לכל הרכיבים כלומר - גם לכרטיס מסך גם לזכרונות הקשיחים גם לAMD 64 וגם ל DDRII שאני קונה, יש כזה??? בבקשה תביאו לי את השם המלא שלו!... תודה רבה!!!!! (אם יש לכם הערות והארות לגבי המפרט הזה הם יתקלו בשמחה...)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה התוכנות של הN4 ? מה יש בו.... אני מיתכוון לדגם היקר ביותר ....... מה ההדבל בינו לבין N3 ?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נאלץ להחליף את הלוח אם והמעבד ולכן אני פונה אליכם. הכרטיס מסך שלי (חדש): Gigabyte GTX 660 Windforce OC 2 GB ספק: Antec VP550P התקציב למעבד: 1000 ש"ח פחות או יותר. לוח אם: 400-500 ש"ח. כרגע המעבד שלי הוא Q9550. הלוח אם הלך לי וביחד איתו אני נאלץ להחליף את המעבד. תודה רבה. (: *שכחתי לציין- המחשב לגיימרים. **קונה מ- IQPC.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למיטב הבנתי זיכרון DDR מגיע עם 184Pins והמהירות המינמלית של זיכרון כזה הוא 266Mhz, זה נכון או שאני טועה? יש לי לוח Gigabyte GA-7VTXH+ ובלוח יש 3 תושבות של DDR, עכשיו היה לי בעיה עם מודול זיכרון דפוק של Crucial 256MB DDR PC2100, והביאו לי עכשיו מודול זיכרון 184Pins שיש עליו מדבקה "256MB PC133", הביוס בלוח מראה שהזיכרון עובד על מהירות 133, כאילו שזה SDRAM PC133, יכול להיות כזה מצב??????
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש צריך את זה במקום לאפס את הביוס(שלא רוצה לעלות אחרי OC)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לוח אם בשביל מעבד Intel i5 4590 [מתוכנן לקנייה עם לוח האם, אם יש המלצות טובות יותר למעבד עד 1100 ש''ח אשמח לשמוע] ומתוכנן לשבת עליו כונן SSD, בנוסף לכונן HDD. בחיבורים דרוש לפחות USB 3 אחד, ורצוי מעל 4 חיבורי USB 2. אני מעדיף ממש להימנע מלוחות שעדין משתמשים בגירסה USB ישנה מ2. כמו כן, דרושה אפשרות לחבר אליו מערכת רמקולים 5.1 (אלא אם כן, רצוי לקנות כבר כרטיס קול בנפרד?) אם יש משהו שרצוי להשקיע עליו יותר (נניח, שבעתיד הוא יתמוך בדברים נוספים) אשמח לשמוע, אם כי הסכום הזה די קשיח. תודה מראש לחברי הפורום.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! קראתי המון חומר.....ועכשיו הגיע הזמן להתחיל בפרוייקט. כבר מצאתי די וי די שישמש בתור המארז ל HTPC. עכשיו אני בחיפוש אחר לוח אם ומעבד. בעיקרון השימוש של ה HTPC יהיה להקרין סרטים, להשמיע מוזיקה, ולגלוש באינטרנט, ולא להקליט מהטלוויזיה. על איזה לוח אם ומעבד הייתם ממליצים ? רצוי משהו שיהיה ניתן למצוא יד שנייה ולא חדש. (התקציב כרגע דל מאוד) תודה מראש. רון.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-