מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אני קונה עוד יומים ככה מחשב.. והלוח אם שאני קונה הוא: KV8-MAX 3 (s754) ורציתי לקנות 3 זיכרונות של : 512MB A-DATA אבל אמרו לי שאני לא יכול לעשות את זה כי הלוח אם שלי בכלל לא תומך ב1500 ראם ולכן זה לא שווה לי.. זה נכון ? ורציתי לדעת אם הלוח אם שלי טוב לAMD תודה!
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
היי אני בדיוק בשלבים של קניית מחשב לצורך עריכת מוזיקה (cubase on windows 7) ואני מתלבט בין שתי האופציות הבאות : (בהנחה שאין הפרש בין המחירים ביניהם) intel i7-920 + X58A UD3R Gigabyte נגד - AMD FX 8350 + GA-870A-USB3L [זה לא גדול יותר בכוונה] - הולך לשלב עם הארדיסקים SATA 2 וזכרון 1333 8 Gb תודה לעונים
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי אפשרות לקנות רק מ-KSP זכרונות ..אין ברירה. יש לי במחשב כבר זכרון 2GB בשני סטיקים של G.SKILL 2GB 800MHZ ככה שגם אם אני יקח יותר מהיר לא יעזור לי.. יש לי מספר אפשרויות : אף פעם לא הבנתי מה משנה ה-CL והLayer PCB . אם אפשר הסבר זה יעזור.. תודה רבה מראש!
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לוח אם micron 667 + לוח אם gigabyte 965p-s3+ מעבד ק6600. האם אוכל לעשות oc של העלאת מהירות הבאס מ-266 עד 333? האם מישהו יכול להמליץ על זכרון אחר שיודע בוודאות שעובד עם הלוח הזה? תודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכל קוראי אשכול זה אני חדש פה ואני מנסה להבין כמה שיותר שבעתיד אני יוכל לעזור לאנשים פה. אני רוצה לדעת כמה דברים על חלקים אצלי במחשב. יש לי לוח מבית gigabyte ששמו: ga-8s655fx(ultra/l) אני רוצה לדעת מהיא מהירות הבאס של לוח זה וגם האם אני יכול לשדרג את הזיכרון שיש לי שהוא adata 256 mb 400 mhz לזיכרון 1G (512Mbx2) KIT EL GOLD Voltage eXtreme OCZ אני צריך תשובה דחוף תודה לכל העוזרים !
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אפשר להגיד שאני לא מבין באלקטרוניקה של מחשבים אבל מה שכן הצלחתי להבין משוק המחשבים שיש הרבה דרכים להרכיב מחשב. כשהסתכלתי באתרי מכירות של מחשבים ניתקלתי במילה VIA וגם ניתקלתי באתרים שמציינים כיתרון שהמחשב שלהם אינו VIA. מה היתרון כשזה לא VIA ומה זה VIA ביכלל ?
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני קונה מחשב בתקציב די דל. המחשב אמור לשמש אותה שנה - שנה וחצי ולאחר מכן יעבור לאבא שלי ואני אקנה חדש (מתגייס/ממשיך ללמוד). עריכה: מעבד שונה ל E5200 אני לא אעשה OC. קונה מאייבורי (למרות כל מה שאומרים..). בעקרון התקציב בין 1500-1800 שקל. (מסך אני אקנה LG 19 1953TR, לא נכלל בתקציב). שימושים עיקריים זה שימושים משרדיים, מולטי-טאסקינג (הורדות, טאבים באינטרנט ומוזיקה הכל ביחד). משחקים פעם ב.. לא צריך סופר גרפיקה. אז אני מתלבט בין שתי ההצעות האלה (ההבדל הוא במעבד+לוח אם): AMD http://ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 INTEL http://ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 זה או AMD AM2 5200X2 Dual Core 64BIT עם לוח Gigabyte GAM61PME-S…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח שתומך במרובי ליבה גם מי שלא בקיא באמת בבקשה לא להגיב סתם
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
ללוח k8n ultra-9 של גיגהבייט היה עד היום F1 עד F6, כשלוחצים ל "more" באתר, הרשימה גדלה באמת לכל האופציות האלה להורדה. היום ראיתי שמחקו את כל הביוסים מ f4 עד f6 ומיהרו להוציא f7 beta. נראה לי קצת חשוד, מישהו יודע אם באמת אלה נחשבות גירסאות בעייתייות ומומלץ לחזור ל F3 או לחילופין לעדכן לבטא?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום מתלבט בין 2 מעבדים 1.AMD 3700 ליבת סאן דייגו-1 קאש 3.AMD3800 כפול ליבה (3 מעבדי 3200) מבקש לקבל המצלצה ,נא להתייחס לכל הפרמטרים (טווח ארוך,יכולת עבודה ביישום אחד/2 ישמוים וכל מה שאתם יכולים) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה שאלה לי אליכם,על מה משפיעה בידיוק כמות הוואלט של הספק? מה נותן לי יותר וואלט? חסרונות ויתרונות... תודה רבה על הזמן
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Motherboard Name MSI 915PL Neo-V (MS-7143) עם שתי זכרונות של 256 כ"א ניסיתי להחליף אותם לשתי זכרונות של 1024 כ"א של IBM PC2100R-25330 DDR 266Mhz CL2.5 ECC והמחשב התחיל לצפצף בהדלקה כנראה הזכרונות לא מתאימים לו. יש איזה סיבה שהלוח אם לא מקבל את הזכרונות האלה?
-
- 13 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בערך כל מה שנאמר שם... הלוח Abit KN8 Ulta הוא synchronized או Asynchronized כי רציתי לעזות אוברקלוק לזיכרון RAM וזה די קריטי לדעת את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום אנשיםםםםםם ;D אני צריך לוח אם למעבד AMD Athlon 64 3200. תודה על עזרתכם. ;D נ.ב זה Psycho17 (אלדד) על המחשב של BooG'iNda (שגיא).
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בכמה כדי למכור היום מעבד אינטל פנטיום 4 נורת'ווד 2.8 512K 800Mhz? ובכמה כדי למכור היום לוח EPOX 4 PDAI? שניהם יד ראשונה (כלומר קניתי אותם מהחנות).
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום. נאמר רבות בפורום שלמהירות הזכרון יש השפעה מעטה (אם בכלל) על ביצועי המערכת. הבוקר נתקלתי בכתבה הבאה - שמתייחסת אמנם ל APU החדש של AMD, אבל מעלה את השאלה ביתר שאת. הנה: http://gigabytedaily.blogspot.com/2011/07/using-high-performance-ram-with-amd.html
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז ככה שלום יש לי מחשב אינטל פנטיום 3 450 מגה ארץ לוח אם של אביט ענתיקה יחסית זיכרון 128 SDRAM צורב סמארט אנד פרנדלי 6X4X32 דיוידי של חברה אלומת שם מצלמת וידיאו ידגיטלית של אינטל כרטיס סאונד של קריאטיב 128 וזהו ממה שחשוב עכשיו השאלה שלי איזה מעבד אני צריך לקנות והאם כול החומר לעי"ל תעבוד ביחד עם החומר החדשה של AMD חשבתי על קנית AMD ATHOLN XP 1600+ על לוח אם עוד לא החלטתי כול המלצה תתקבל בברכהזיכרון הבנתי שצריך להחליץ ל DDR אז 256MB הייתי מעדיף לוח יציב כי שמעתי שיש קצת בעיות עם היציבות של AMD אני רוצה לדעת כמה מאוררים אני צריך לקנות ויכול לחבר וכול פרט שאתם יכולים לתת לי כי תמיד דגלתי בעבודת שטח לפני הקניה אז בבקשה עזרה אשמח לקבל ממכם המלצות שלכם ל.
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני עומד לקבל מחו"ל מעבד E6600 , ויש לי 2 שאלות. 1) מה הלוח אם הזול ביותר שיתמוך באופן מלא לניצול היכולות של המעבד הזה? 2) יש לי 2 ג'יגה זיכרון DDR רגיל, האם אזדקק להחליפו ל DDR2 ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לזכרון הקיים שלי את הזכרון הבא: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_1gb_module_2gb_kit אלו הפרטים: Specs 800MHz DDR2 CL 5-5-5-15 Unbuffered Black XTC Heatspreader* Lifetime Warranty 1.8 Volts 240 Pin DIMM הזכרון הקיים: http://skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm אלו הפרטים: DDR 2 1GB*2 CL 5-5-5-18 800MHz האם הם יתפקדו טוב ביחד ? האם יש זכרון אחר שיעבוד יותר טוב עם הקיים ? [רק חנויות מרמת גן]
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני קונה INTEL PENTIUM D 830 ואני צריך לדעת אם הלוחות האלה מתאימים או יותר נכון הלוח הזה: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=485&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 399 צפיות
-
-
אז ככה כמו שרשום בכותרת,אני רוצה להוסיף למחשב משחקים שלי עוד שתי זכרונות של 512 כך שיהיה 1.5 ג"יגה - זה יעבוד?
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד PentiumD935 3.2GHz ורציתי לדעת האם בשילוב עם הלוח אם הוא יסחוב Full HD 1080P ללא כרטיס מסך חיצוני? המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 46". תודה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל רק את הרכיבים הבסיסים. לוח אם, מעבד, וזכרונות, במעבדים אני מתלבט בים הפנטיום1.6A לבין AMD XP 1.6+ מוכר בחנות מחשבים אמר לי שפנטיום יותר טוב לחיבור בכבלים כי בידיוק עשיתי חיבור לכבלים! בלוחות אם אין לי מושג אני צריך לוח אם ממש טוב שמראה יכולות אבל במחיר של כאלה שלא מקבלים 2000000000 לחודש וזכרות אני צריך רק 256 DDR שאם יש לכם המלצות לגבי זכרונות אז זה יעזור! אני אומר רק את הרכיבים האלה מכיוון שיש לי כבר מסך מקלדת עכבר כרטיס קול, וכרטיס מסך טיפה ישן אבל הוא יעשה את העבודה ASUS NVIDIA RIVA TNT 2 ULTRA המחיר שאני מוכן לשלם בעד שלושת הרכיבים האלה הוא עד 2200 !!!! זה השאלה הראשונה תודה עכשיו השאלה השנייה לאבא שלי שיש לו מחשב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף 1 ג'יגה זיכרון למחשב, הזיכרון הנוכחי שלי : Mushkin 1gb ddr2 800mhz cl-5 (שתי סטיקים של ג'יגה - בסה"כ 2gb זיכרון) על איזה זיכרון אתם ממליצים ? (ספיציפי) זה : http://tms.co.il/product/5998 טוב ?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט אם לקנות מחשב :AMD athlon 64x2 5200 עם זכרון : 2GB. את הלוח אם אני לא מכיר: AS Rock ALIVENF 6G מה דעתכם לגבי לוח האם? האם הוא מוכר ואמין?תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-