עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, מאוד אשמח לדעת מה הגרסה האחרונה של המעבד AMD Phenom II x4 955 תודה !

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by ReSt,

שלום, יש לי כמה שאלות אליכם - אני ידוע שהביוס(BIOS) נמצא על הלוח אם, מישהו יודע איפה הוא נמצא על הלוח אם ? למה הוא נמצא שם ? ומה המטרה של הביוס ? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Sepsis,

אהלן, קונה מחשב בימים הקרובים אשר ישמש בעיקר לגיימינג, הרצת מכונות וירטואליות וכמחשב בייתי. התוכנית המקורית שלי הייתה לקחת את ה-640 ב-544 ש"ח. היום ראיתי ש-RSM קיבלו סטוק של 720BE במחיר של 559 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לקחת את הסיכון עם ה-720BE בתקווה שאצליח לפתוח את הליבה הרביעית? או שעדיף ללכת עם ראש שקט על ה-640? האם הפרש הביצועים בינהם (במידה ובכלל קיים) עבור השימושים שלי מצדיק את הסיכון בירידה ל-X3? במידה ואכן מומלץ לקחת את הסיכון עם ה-720BE, האם הלוח GA-MA78LMT-US2H יאפשר את פתיחת הליבה הרביעית וביצוע OC? תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  4. היי, משרד של חברים להדמיית תלת מימד של דירות צריך מעבד 6 ליבות חזק. המחיר של האינטל קצת מטורף, יש צפי כבר לגרסאות מוזלות יותר? לא מצאתי מפת דרכים מעודכנת בגוגל. ואיך האלטרנטיבה של AMD בתחום, האם הם מצליחים להשתוות לאינטל עם ה-HT שלו? הרינדור ב-Maxwell עובד בעיקר על כח עיבוד.

5. Started by eliil1,

החליפו לי את הזיכרונות בסקייפיסי, שאלתי אותם אם זה אותם זיכרונות אמרו כן, בסוף יצא שהם שיקרו ושמו לי זיכרונות של בכלל חברה אחרת . בעזרת איזה תוכנה אני יכול לבדוק מה הדגם המדויק ששמו לי?

• 14 תגובות
    • 11.5k צפיות
  6. Started by yaronxw,

שלום, יש לי windows7 32bit ויש לי לוח GA-965P-S3 ושני זכרונות של 1G. אני רוצה להוסיף זכרון נוסף של 1G, זה אפשרי? והאם זה משנה שהזכרון יהיה 800 או 667 (הזכרונות הנוכחים הם 667)? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  7. 1..מתלבט בין מעבד Athlon II x4 Quad Core 630 לבין PHENOM 2 555 או אפילו Athlon II x3 Triple Core 440 למרות שבביצועים אין הבדל משמעותי השאלה היא איך במשחקים בעתיד תהיה תמיכה הה 4 ליבות במשחקים? 2.אני מעוניין לקנות MA785GMT-UD2H אני רוצה לשים לו GTX 460 הבעיה היא שבעתיד אני לא יוכול לשים באותו מערך עוד כרטיס מסך שלNVIDIA בגלל שזו ערכת שבבים של AMD אז אני שוקל אולי לקנות לוח עם HDRA 200 כדאי? שימושים הם למישחקים ומולטי טסקינג וצפיית סרטים בFULL HD מתוכנן גם אוברקלוק תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  8. שלום, אני מחפש אתרים אמינים שנותנים ציון למעבדים על פי מבחן מחיר מול ביצועים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by spyleoiss,

איך המעבד הנ"ל ומה מחירו ? האם שילובו עם לוח האם : Gigabyte EP45-UD3L עם הזכרונות : OCZ 2G ו 2GB Corsair ועם כרטיס מסך : Geforce 7600GS 250GB , יצליח בהפעלת Win7 וסרטים באיכות HD ? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  10. אני צריך להתקין בו 3 כרטיסים כאלה:

11. Started by Oren_25,

שלום.... ברצוני לרכוש מעבד I3 540 וניסיתי למצוא לוח אם מתאים ואז ראיתי במדריך של הפורום שמסביר שהמעבד צריך להתאים ללוח לא רק בסוקט אלא גם ב-Chipset הבנתי שיש H55, P55 , H57 ו-Q57 ואני מבובל אני לא רוצה לקנות ואז להבין שאין בכלל תאימות.. אנא עיזרו לי

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Oren_25,

שלום.. פשוט לא מצאתי הגדרה במדריכים ואינני יודע מה זה כי ברצוני לקנות I3 מעבד וכתוב לי בו GPU CORE ואני חושש שמה הכוונה למעבד למחשב נייד ואני רוצה שולחני

• 1 תגובה
    • 12.3k צפיות
  13. Started by RoMEo,

היי, חיפשתי בטופיקים "הנעוצים" וגם בכמה של, את התשובה לשאלה שלי: מה הם ההבדלים, בכלליות, בין המעבדים: I3 I5 I7 האם ההבדלים קריטיים כל כך? האם ככל שהמעבד חזק יותר, הוא מאבד יותר זמן סוללה? השאלה בהקשר למעבד של מחשב נייד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by 00Amir,

אני רואה ל מיני מחשבים עם סוגים שונים של זיכרונות ותיזמונים שונים באותו מחשב.. האם המחשב יודע לבד לתזמן את הזיכרונות ע"פ הסוג האיטי? איך זיכרון 8-7-8 יכול לעבוד עם 9-9-9 ? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  15. Started by need4steer,

קניתי את הזכרונות הבאים של gskill: 2x2G ddr3-2000 pc-16000 דגם F3-16000CL8D-4GBPIS יש לי לוח אם ga-890fxa-ud5. אני מנסה לבדוק את הזכרונות ב- memtest86+ אך הזכרונות מזוהים כ- ddr3-1333. ערכתי את ההגדרות הבאות ב- bios כך שהם יתאימו למפרט הטכני של הזכרונות: בתפריט mb intelligent tweaker (m.i.t.) ערכתי 2 שינויים: שינוי 1: הגדרת התזמונים של הזכרונות תחת תת התפריט dram configuration. הגדרתי את ddr3 timing items ל- manual (כדי שאוכל להגדיר תזמונים) והגדרתי את התזמונים הבאים: cas#l latency - 8t ras to cas r/w delay - 9t row precharge time - 8t minimum ras active time - 24t 1t/2t command timing - 2t שינוי 2: הגדרת המתח שמוקצה לזכרונות הגדרתי את system voltage control ל- manual והג…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ScreameR,

למפרט חדש שאני מרכיב.. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל, יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  17. http://www.maximumpc.com/article/news/globalfoundries_kicks_out_first_28nm_arm_processor במהלך ועידת הטכנולוגיה העולמית שהתכנסה השבוע, GlobalFoundries חשפה את מעבד ה-28 ננו-מטר הראשון בעולם של חברת ARM (אשר מתמחה במעבדים למכשירים ניידים) מסדרת CORTEX A9 בעל טכנולוגיית High-K Metal Gate. "זוהי אבן דרך חשובה לייצור ה-28 ננו-מטר והובלה טכנולוגית למעבדי הדור הבא, החל ממכשירים סלולאריים ועד למכשירים כבדים בעלי ביצועים גבוהים." -אמר מוג'י צ'יין, סגן נשיא מחלקת הייצור ב-GlobalFoundries, והוסיף - "על ידי עבודה צמודה עם ARM כבר בשלבים הראשונים של פיתוח הטכנולוגיה, אנו נאפשר ללוקוחותינו לעבוד במהרה עם מעבדי ה-ARM החדשים וכך לקבוע סטנדרט חדש לעוצמה במכשירים ניידים." ב-Glob…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  18. אני מעוניין להשמיש מחשב ישן למטרת גיימינג קל מזדמן (SIMS3 ודומיו) על מסך 19' רחב ברזולוציה 1440X900 (אבל אפשר על פחות). הבסיס הוא לוח אינטל בסיסי מתוצרת אינטל מדגם 915GAV. אחד הראשונים שיצאו לתושבת הזו... http://ark.intel.com/chipset.aspx?familyID=5981&code=Intel%C2%AE+915GV+Express+Chipset על הלוח יותקנו 2G DDR400 וכרטיס ATI 1950XT 256M שעלה בזמנו 1700 ש"ח כרגע מותקן עליו Celeron D 330 2.66Ghz שלמיטב ידיעתי מסוגל ל-OC לסביבות ה-3G+ די בקלות (לא יודע אם הלוח הזה מאפשר זאת). http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27112 יש באפשרותי להשיג לכל היותר Intel Pentium 4 Northwood 3.20 GHz במקומו אבל זה דורש ממני לא מעט התעסקות וזמן. http://www.tomshardware.com/charts/cpu…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני מחפש שילוב של לוח אם ומעבד באיזור ה-800-900 שקל. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם ! תודה.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by RKK,

אני צריך לקנות לוח אם חדש, הקודם(GIGAVYTE GA-P35-DS3L) נשרף לי אני צריך משהו שיתאים לזה. INTEL Q9450 Seagate Barracuda 500GB 32MB sata 2(יש לי את זה פעמיים יענו 1TB) G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 NVIDIA 8800GT OC CM690 עכשיו שמעתי יש משהו כזה שנקרא RAID, מכיוון שיש לי אותו דיסק קשיח אני יכול לעשות את זה לא? אם כן אפשר לוח אם שיתאים לכל זה. אם לא,למה.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by itzik_vip,

אני צריך להזמין מחשב מבוסס צי'פסט nvidia לצורך בדיקות חומרה. שמתי לב שההיצע ממש קטן כי רוב הלוחות מצויידים בצי'פסט של AMD . אין בעייה עם תקציב ואת שאר החלקים אתאים אח"כ. אנא המליצו כי אולי אני מפספס :-) תודה

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  22. עקב קניית מחשב חדש,יש לי במלאי 4 סטיקים של חצי ג'יגה של DDR.(סה"כ 2GB) איפה הכי כדאי לפרסם מודעה למכירה? יש לציין שהביוס נדפק לי,והוא היה נתקע אחרי השלב של ספירת כמות הזיכרון,(לעיתים,היה עובר לשלב הבא,ואף מנסה להיכנס להגדרות ה-CMOS Setup,אבל פשוט נתקע בכניסה),אבל נראה לי שלא נגרם נזק לזכרונות עצמם. אני רוצה למכור את כל הסטיקים במחיר של 300 ש"ח,מה שנראה לי סביר,יחסית למחיר של זכרונות חדשים. 2 סטיקים אינם באחריות(של Geil),ושניים של Kingston.(אחריות לכל החיים או ל-5 שנים,אינני זוכר במדויק) הזכרונות כולם נקנו בחנות הראשל"צית גולדטופ. אודה למישהו על עזרה בנושא, יוחאי.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by CyberBot,

אני רוצה לקנות DDR2 2GB עכשיו מה שיש לי עכשיו זה 512DDR2 533 ואין במלאי 533 אז ניסיתי 667 וזה עבד עד שזה התקלקל ויש במלאי רק 800 השאלה האם זה יזהה אותו?

24. ברצוני להרכיב מחשב עם מעבד intel Core i3, שישמש בין השאר גם למישחקים ברמה בינונית. כחסיד של לוחות GIGABYTE, חיפשתי לוח מתאים ולא הכי יקר. הוצע לי לוח GA-P55-US3L, שעולה 520 ש"ח. קיים גם לוח GA-P55-UD3L, שעולה בערך אותו דבר נראה כי ההבדל היחידי בין 2 הלוחות הוא שבלוח עם האות D כל הקבלים הם SOLID STATE, ואילו בלוח עם האות S רק הקבלים שסביב תושבת ה-CPU הם כאלה (כלומר שלוח ה-D עדיף) אבל... הפתעה! כשנכנסים למיפרט של 2 הלוחות האלה מתברר שה-CHIPSET הוא H55, ולא P55 כפי שעשוי להשתמע מן השם של הלוחות (וידוע ש-GIGABYTE, חוץ מלבלבל אותנו עם כל מיני סיומות, תמיד מקפידים שהשם של ה-CHIPSET בשם של הלוח יהיה מדוייק) ובעצם העניין של הסיומות קיים בכל הלוחות, גם ASUS ו-MSI ושאר יצרנים משחקי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by kobi_sion,

מה ההבדלים בין המעבדים 870 וה- 920 למה ה -870 מתומחר יקר יותר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.