עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by cyberX,

אח שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו כיוון שהמשחקים הכבדים לא פועלים אצלו ________________________ מעבד - INTEL P4 DUAL CORE 3.0GHZ 800MHZ 2X2MB 64BIT (925) LGA775 TRAY כרטיס מסך - GEFORCE 7300LE 256MB לוח אם - GIGABYTE GA-945GZM-S2 64BIT 800MHZ זיכרון - CL5 1024MBX2 800MHZ ______________________ השאלה שלי היא , אם אני מחליף לו את הכרטיס מסך ב-8800GT , האם המעבד והלוח אם מספיקים בשביל זה? או שחייבים גם להחליף אותם ? אני לא יודע איזה ספק כוח יש במחשב , איך אני בודק ? תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 935 צפיות
  2. בעיקר חשוב לי שהציון של המעבד יהיה כמו שצריך. מעבד : am2 amd 4600x2 65w 90nm לוח : albetron km51-pv series am2 זיכרון :{g skill 2048 gb 667 {1024x2 כרטיס מסך : 6800xt ddr1 128mb 256bit צורב : lg x18 dvdrw b דיסק קשיח : sata 2 samsng 7200 rpm 16mb 320gb דיסק קשיח 2 : maxtor ide 8mb 160gb מארז+ספק : 6a19b hes 400 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. לוח אם: P4S533MX של ASUS TEK. מפרט מלא: תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  4. רציתי לדעת אם גרסאות הBOX מגיעות בטוח עם Stepping G0.. המעבד הוא מכאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_2376&products_id=16946 ולא רשום שום דבר על ה Stepping. תודה.

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by bluemail,

המעבדים החדשים הם באות c מה החידוש בהם???

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  6. אוקיי אז ככה, ברשותי מחשב בעל מעבד AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.00GHz ולוח אם מסוג ABIT KN8 Socket 939. זיכרון 1GB DDRII 400Mhz אני עוד לא סגור בנוגע לחברה, אני צריך לבדוק. כרטיס מסך GeForce 6600GT. ברצוני להוסיף זיכרון נוסף למחשב, על-מנת שיוכל לעבוד טוב יותר, כמה שניתן. הצרכים שלי הם כאלה; הרצת Vista, אופיס, אינטרנט, סרטים וכד' .. בנוגע למשחקים אפשר להתפשר, כרגע אני לא משחק. כרגע המחשב מריץ ויסטה, אך עדיין ניתן להרגיש בכבדות על המערכת ותקיעות קלות מדיי פעם. כמה זיכרון אתם ממליצים להוסיף ? מה המקסימום האפשרי ? על איזה זיכרון אתם ממליצים נוכח ההגבלות הקיימות (הזיכרון הישן) ? היכן ניתן לרכוש ובכמה ? תודה רבה מראש, לירן.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום , אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לדעת אם יותרמ4 ג'יגה של זכרון ישפרו לי את הביצועים במישחקים ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Powellz,

שלום, איזה מעבד יותר טוב? למשחקים בעיקר וגם לעריכה בפוטושופ (יש לי מערכת הפעלה win 7 64bit אם זה משנה) ועוד שאלה אני צריך גם המלצה ללוח אם מתאים ושלא יהיה יקר מדי ד"א יש לי ספק PRO82+ 525W האם הוא מספיק בשביל להפעיל מעבד כזה וכרטיס מסך Gainward GTX260 896MB ? תודה,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מצאתי לקנות כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה שהוא בעצם בנוי מ-2 כרטיסי ג'יגה . עכשיו אני רוצה לדעת אם הוא מתאים למחשב זה הכרטיס:GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2.5-3-3-6 זה הלוח אם שלי: ASUS P4VP-MX לי יש 2 כרטיסי זיכרון של 256MB (PC3200 DDR SDRAM האם הכרטיסים יעבדו לי בלוח הזה? מאוד חשוב לי שתענו כי אני חייבת לשדרג תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by OutRaGe,

שלום אני צריך את הפאנל הקדמי שלי במארז הדפסתי מה-PDF של ה-MANUAL של הלוח אם את החלק הדרוש ומצאתי את הכבלים שיוצאים מהפאנל הקדמי להלן הנתונים: מהפאנל הקדמי יוצאים קבוצה של 5 כבלים(ששייכים ליציאה לרמקולים/אוזניות, את המיקרופון זיהיתי וכרגע אני לא צריך) L-OUT R-OUT RET R RET L ו-GROUND (מארז ג'נרי אז עוד מידע לא נראה לי שיהיה אפשר למצוא) בלוח ישמועתק מילה במילה מהמדריך כמובן) FrontAudio® RearAudio®/Return R FrontAudio(L) RearAudio(L)/Return L GND בעקרון אני יחבר לפאנל הקדמי אוזניות Sennheiser HD457 אם זה משנה השאלה היא איזה כבלים מהפאנל לחבר לאיזה יציאות בלוח? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by wth,

היי חברים... מקווה שזהו הפורום הנכון. אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם למעבד הנ"ל למטרת OC בינוני עתידי,אני מאמין עד תדר של 4.5 גג. איני חושב שאזדקק לSLI/Crossfire ,ככה שזוהי תכונה שאפשר לוותר עליה,אני כן צריך יציאות USB למארז מקדימה. עדיפות לחברות ג'יגה בייט או ASROCK...אבל לא חובה. אנא עזרו...תודה.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  12. חבר שלי מעוניין לבצע oc למערכת שלו.....יש לו את כל הציוד הנדרש למען מטרה זו. יש לו זכרון adata vitesta וzalman cnps7000 וחסר לו רק לוח אם.... האם תוכלו לעזור לו בבחירת לוח אם טוב בתקציב של עד 850 שקלים??? דרך אגב, איך הלוח הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_1261&products_id=9634

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by oded6188,

הלך לי הביוס של הלוח אם של המחשב הנייד. יש אפשרות לדעתכם להשיג רק את הביוס? או שחייב להביא לוח אם חדש? מצאתי אתר של חברה ישראלית שכתוב שהם מספקים רכיבים אלקטרוניים, אז חשבתי שאולי הם יוכלו לספק את זה... אבל השאלה אם זה כבר יגיע צרוב לפי מה שאני צריך? איך זה הולך בכלל העסק? תמונה:

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by buzz man,

סוף סוף קצת מבחנים ראשונים של המעבד החדש של AMD מתחילים לצוץ והעסק נראה מבטיח. לפני שמיליון אנשים קופצים פה - נכון זה לא באנצ'ים מלאים/רשמיים ואני בטוח שהם יגיעו בנתיים כמו שאמרתי - נראה טוב http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=663&Itemid=1

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  15. אהלן חברים.. רציתי לדעת את כל ההבדלים בין לוח GA-EP43-DS3 ל GA-EP43-DS3L הבנתי שבגיל יש FIREWIRE ויותר פאזות.. מה שאמור להיות יותר טוב ל OC.. אבל יכול להיות שהוא גם תומך בCF.. אומנם זה לא רשום בשום מקום, אבל זה מופיע בתמונת חתך של הלוח... http://www.giga-byte.com.tw/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-ep43-ds3_big.jpg החריץ הכתום... מה שכן רשום זה שיש בו אופציה של PCI-E X4... שמה זה אמוור להגיד לי.. שיש בו 4 יציאות PCI מסוג E?? או שיש בו יציאה נוספת של כרטיס מסל PCI-E במהירות X4..?? ואם כן.. CF או לא.. ואם לא.. אז למה עשו את זה שאפשר לחבר 2 כרטיסים ללא CF...

• 50 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. ? נ.ב - כמה קאש יש יש למעבד אינטל הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by kbahar,

יש לי בעיה עם עכבר מיקוסופט USB כאשר אני מחבר אותו לUSB הוא נרדם לאחר זמן מה ולא מתאושש רק אם מוציאים ומחברים מחדש אם למישהו היה הבעיה ונפתרה אשמח לעזרה דרך אגב ניסיתי עדכון דריוורים של כל הנוגעים בדבר אולי רק אצלי הבעיה אשמח לתגובה !!!!

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  18. http://www.inn.co.il/News/News.aspx/206992

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  19. שלום, אני בקרוב מתכוון לקנות את המעבד i7 4790K ויש לי לוח אם ישן למדי P5Q pro של Asus, האם הלוח אם הנוכחי שיש לי יתמוך במעבד הזה או שחייב יהיה לקנות גם לוח אם מתאים, אם כן איזה לוח אם מומלץ לקנות למעבד הזה? (כ700 ש"ח גג) תודה מראש לעוזרים.

• 43 תגובות
    • 10.4k צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איפה אפשר לקנות בארץ של DFI או ASUS או להשיג מתאם של אסוס אם לוח אם ביחד... :-\

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by hmjmvhcvh,

שלום, יש לי את הלוח הבא: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=202&modelmenu=1 במפרט שלו מופיע אפשרות להשתמש בכרטיס קול במצב 5.1 איך\מאיפה אני מוציא את ה5.1? ??? תודה

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by eliXir,

מה ההבדלים ביניהם?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by nightf0x2,

שלום אני מנסה לחבר לוח אם חדש שקניתי למארז שהוא דיי ישן את כול החיבורים ואני נתקע בשמות שונים מישהו יכול בבקשה לעזור לי מה לחבר לאן? בחיבור של ה AAFP יש לי 2 חיבורי GND אחד מהם הבנתי שאני מחבר לפין 2 אבל לא הבנתי לאן אני מחבר את ה GND השני? ומשום מה יש לי רק 8 חיבורים בסך הכול ל AAFP ובלוח אם יש 10 חיבורים האם זה בסדר שצריכים להישאר 2 ריקים? לפי הלוח רשום לי pin1 MIC2 pin2 AGND pin3 MICPWR pin4 NC pin5 Line out_ R pin6 NC pin7 NC pin8 empty pin9 Line out_L pin10 NC

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  24. מה יביא לנו עידן ה-Skylake במסגרת משפחת מעבדי ה-Core החסכוניים והיעילים ביותר? התשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/דור-שני-להמפכה-פרטים-אודות-מעבדי-ה-core-m-הח/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.