מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות k8nf9 ו k8nmf9 של גיגה בייט הסתכלתי באתר ולא ראיתי הבדל משמעותי (ל k8nf9 יש יותר יציאות USB ושוני בכרטיס קול) האם יש עוד הבדלים ביניהם או שרק הבדלים זניחים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב מבוסס Q6600 בימים הקרובים. האם כדאי לחכות עוד כמה ימים בעקבות כניסת הפנרין והפנום ? יש איזה שמועות בנושא ירידות מחירים צפויות ?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך הלוח הבא(ללא התייחסות למחיר) ? http://www.intel.com/products/motherboard/D975XBX2/index.htm אם לא מהו הלוח הכי עדיף של אינטל לגיימרים(ואני יודע שאינטל וגיימרים לא מסתדר הכי טוב, אבל אין תחרות לאמינות)?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
משפחת IdeaPad 5 המעודכנת של היצרנית הסינית מאמצת את כלל המעבדים המודרניים שתומכים בחלונות 10, כך שלמשתמשים תהיה גמישות מקסימליתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שמי אלעד ואני חדש ב-HWzone. באתי לכאן בתקווה שאתם תוכלו לעזור לי, אני מעוניין להחליף את הראם הנוכחי שלי - Spectek 256MB ב- Kingstone 512MB. אך לצערי הקינגסטון יקר מדי, ואני לא אוכל להגיע לסכום הדרוש בזמן הקרוב אז החלטתי לשלב את הראם הנוכחי שלי ב- Kingstone 256MB ורציתי לדעת האם זה יהיה כמו לקנות את ה-512MB. מקווה שהבנתם מה אני רוצה מחייכם :} אלעד.
-
- 14 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי מחשב חדש ולאחר שהכל עובד כשורה אני מעוניין להביא אותו למצב אופטימלי (לא OC). הביוס מציג מהירות שעון (1529.5) הנמוכה מהמהירות הפוטנציאלית של המעבד (1800). שאלתי היא: כיצד להתקין את המהירות הנכונה ובאיזה אמצעים יש לעשות זאת (סוויצים, ביוס ו/או אחרים). אני זקוק למערכת מהירה אך יציבה מאוד ואוברקלוקיג לכשעצמו לא מעניין אותי. סוג המעבד +AMD 1800 סוג לוח: GA-7VRX-PLUS rev. 02 גירסת ביוס F9 זיכרון: 512MB PC266 DDR מערכת הפעלה: OS - Windows 2000 pro תודה מראש על כל עזרה עמיר וינשטיין
-
למישהו יש שמץ של מושג מה הSTEPPING הכי טוב למעבדים האלו???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. איזה לוח עדיף P35C או P35 ? אני לא עושה RAID, ואני ישים זכרונות DDR2 היום כל הלוחות שנמכרים בחנויות הם REV2.0 ? או שאני צריך להגיד.
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
מה תהיה בערך העלות שלהם? ואיך שהבנתי מעבד הפנום 9500 שכבר הגיע לארץ יכול לעבוד גם על לוחות AM2 הישנים. השאלה האם ידוע כמה אחוזים מהביצועים מאבדים אם שמים את ה9500 על AM2? והאם זה משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף משני הלוחות הבאים? .EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX או זה Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX ?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
-
שלום, רכשתי 4790K מאייבורי ועל הקבלה היה רשום את המשפט הבא: במעבד i7 4790k הזכרון יעבוד בתדר מקסימלי של 1600MHZ מה זה אומר? מה 1866MHZ לא יעבדו עליו (או שיעבדו אבל רק בתדר 1600MHZ)? תודה
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מטלבט איזה לוח z97 גמינג עדיף הכוונה איכותי יותר לקנות MSI Global Z97 GAMING 5 או asus maximus vii ranger שניהם z97 עם תקלות ב bios מקווה שתענו מהר תודה.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי! אני מתככון לקנות PENTIUM D 820 ורציתי לדעת מה המשמעות של החבילה שכוללת גם COOLER? תודה
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי שאלה אליכם חבריי הפורום. תגידו אם אני קונה לוח שמיועד לOC רציני על איזה לוח הייתם ממליצים? כי לפי מה שאני יודע הכי טוב למעבדי C2D שאפשר להגיע לBUS רציני זה על ציפסט של אינטל (P35 OR X38) בניגוד למה שלי יש (nForce 650i). התקציב שעומד ברשותי הוא 600-800 שקל גג. אני חשבתי על הGIGABYTE - GIGABYTE GA-P35-DS3L או על ה-DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775. עכשיו מבחינת הציפסטים איזה ציפסט יותר עמיד לOC הP35 או הX38? לדעתי הם באותה הרמה נכון לעכשיו אך רק עד לרגע שהיצרנים של הלוחות יוציאו עידכונים חדשים לביוס שתומכים בדברים מתקדמים יותר. נכון לעכשיו קיימים 2 הבדלים יחידים לא משמעותיים לגביי וההבדלים הם: X38 מאפשר בניית SLI על 16\16 לעומת הP35 שמאפשר SLI אך רק על 16\4 עוד הב…
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מסתכל בהשוואה באתר של אינטל, ואני רואה שכל ההבדל הוא בזה שה-540 הוא embedded. מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב דיי ישן, איך בודק איזה לוח אם יש לו??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לרוב בלוחות אם יש הכניסות האלה אפשר לדעת מה הם עושות ?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ממש טוב ל AMD64 3000+ אין לו מגבלת תקציב וחשוב לו לדעת איזה דגם של לוח אם הכי שווה לו לקנות ואיזה הכי טוב..... תודה מראש! עריכה: סליחה זה עשה לי ארור מקודם ולא שמתי לב שזה שלח את הפוסט... מנהלים למחוק בבקשה ושוב סליחה על הספאם.
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שמעו זה ממש ממש דחוף אני הזמנתי מKSP מחשב ב6700 שקל עכשיו הלוח אם במפרט הוא: ASUS P8Z68-V PRO (LGA1155 CORE I3/I5/I7 INTEL Z68 DDR3 1600 3XPCI-E עכשיו אני מתכנן SLI של NVIDIA GEFORCE GTX 560 TI כבר הזמנתי ביום חמישי והכל והיום התקשר הסוכן מכירות של KSP אמר שהמחשב כימעט מוכן אבל שיש בעיה קטנה עם המחשב שהלוח אם לא תומך בSLI הזה יענו הוא אמר משו שהמהירות היא X8 בלוח אם וזה צריך X16 ושזה לא יעבוד טוב ככה ושהדבר היחיד שאפשר לעשות זה או להחליף לוח אם לאחד שהוא אמר שהיחיד שיש להם שהוא יענו מהירות X16 זה עוד 1000 שקל הפרש בין מה שאני בחרתי לזה עכשיו לפני שאני עושה משהו עם זה רציתי לבדוק פה אם הוא מבלבל לי את השכל או שהוא צודק ועכשיו אני בבעיה כי אין לי מושג מה אני עושה עכשיו... …
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן זקוק לזכרונות שיתאימו ללוח האם p5b deluxe- של 2 ג'יגה במהירות 800- יהיה עליהם OC (לא משהו רצחני) יבואו בשילוב E6400- מה לדעתכם יתן את התועלת הגבוהה ביותר עבור המחיר הרצוי (1700) תודה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום! כמו שרשמתי בכותרת אני מעוניין לקנות זיכרון ,שני סטיקים שלו בנפח של 256 שיעבדו בדואל ושיעמדו בMHZ גבוהה.. המפרט שלי : מעבד: INTEL PENTIUM 4 1.6MHZ לוח אם: GIGA- BYTE 8IEXP דיסק קשיח: WDC WD400BB-00CAA0 כרגע עשיתי OC למעבד והגעתי ל1.9 והזיכרון ב 303 MHZ ולפי מה שאמרו לי הוא מפריע..... המליצו לי לקנות את זה Samsung PC3200 TCCC שיכול להגיע ל 500MHZ... אפשר המלצות אחרות או דעה על הזיכרון? תודה מראש...
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התאפכו היוצרות. קרדית: YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3227431,00.html למבחן הביצואים: http://anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2716
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-