עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. במאמץ על 100% ומי יודע כמה זמן הוא היה ככה בדקתי מעלות הוא היה על 48 בערך!! בגלל העומס עליו!! הוא היה על 100% בגלל איזה באג מטומטם באיסיקיו שתקע לי את התוכנה...אז השאלה שלי האם יכול להגרם לי נזק למעבד ? כי אני לא יודע כמה זמן הוא היה ככה יכול להיות 9 שעות יכול להיות שעה כמו כן גם הלוח התחמם קצת וזאת הפעם השנייה שזה קורה לי והכול בגלל האיסיקיו עם הבאג המעצבן הזה תודה עריכה: נראה לי שכתבתי את ההודעה בפורום הלא נכון אני חושב שזה מתאים יותר לתמיכה טכנית מצטער..

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by jhracham,

קניתי בחנות מסוימת שמרכיבה בשבילך עכשיו בעיקרון הם אומרים שיש עם זה בעיות יש חוסר התאמה שאתם יודעים עליו עם החלקים האלה? או שהקירור הזה צריך להיות בסדר עם הלוח אם והמעבד הנ"ל?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yyy123,

אני יודע שהמעבד i5 6400 הוא מהדור הכי חדש של מעבדי i5 איש מחשבים אמר לי. האם הוא מעבד חזק למשחקים כבדים? יש לי i5 6400. איך הוא?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אם משווים ביצועים אז לאיזה דגמים של מעבדי אינטל ה BARTON 2500 וה BARTON 2800 מקבילים? ועוד שאלה קצרה: איזה MHZ יש למעבדים והאם זה קובע משהו? תודה לכל העונים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי לוח אם http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2878 ומעבד Q6600 רציתי לדעת אם זיכרונות 1066 יעבדו

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by TNAfan,

והאם כדאי להחליף את ה- E6600 שברשותי ל-E6850 ??

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כמו שחלקכם ראו נשרף לי הלוח אם. הסתכלתי קצת וביררתי ורציתי שתגידו לי מבין הלוחות הבאים מה הכי כדאי: א. Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T Motherboard הבעייה אם הלוח הזה שאין לו כרטיס קול ואני לא יכול להרשות לעצמי אחד כזה כרגע. מחיר: 375 ש"ח ב. Shuttle AV18E VIA 694T Motherboard (AC97' Sound מחיר 318 ש"ח ג.http://www.digiconcepts.com/ecs_motherboards_02.htm מחיר- 350 ש"ח אם יש לכם עוד הצעות אז תציעו רק שלא יעבור את ה-400 ש"ח בבקשה אז אל תמליצו לי על כל מיני אסוסים למיניהם. בבקשה תגידו לי איזה מהם לקחת (נראה לי שאני לא יוכל להרשות לעצמי את הג'יגהביייט כי אין לו כרטיס קול אבל בכל זאת.) אם אתם מכירים לוחות אם טובים במחיר של עד 400 שקל שיותר טובים ממה שכתבתי פה אז תציעו תודה לכולכם…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by JhonSmith,

שלום. רציתי לדעת מי מבין הלוחות אם האלו יותר טוב. האם שני הלוחות תומכים בCrossFire? האם שווה להשקיע עוד כסף ללוח אם משתלם יותר? (עד 100 שקל בבקשה.) ורציתי לדעת כמה סלוטים של RAM יש בכל אחד מהם. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by WinInc.dll,

לפני כמה זמן הופיע לי בעיה ששונה לי הקלוקוינג של המעבד אבל סידרו לי אותה אז אני רוצה לשאול מה זה CLOCKING CPU תודה לכול הועזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by מנחם ק,

שמעתי מטכנאי שטען לי שבניגוד לצ'יפסטים של אינטל שהם הטובים, לוחות אם מלאים שמייצרת אינטל הם באיכות נמוכה, האם הדבר נכון? (מדובר על קניית לוח למחשב שישמש כשרת קבצים). מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום ראיתי עכשיו באתר סקאי פיסי שהם מציעים למכירה את ה i7 האם באמת זה כבר הגיעה או שהם מבצעים מכירה מוקדמת ? ואני בונה מחשב למשחקים אז מה מומלץ ? אין לי שום בעיה עם המחירים אני מוכן להשקיעה יותר על ביצועים תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Rhx,

שלום לכולם, אז ככה, רציתי לדעת איך הלוח הבא - AM2V890-VSTA AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E הוא טוב? לא עושה בעיות? יש המלצה ללוחות אחרים יותר טובים בתקציב? מה אתם אומרים על זה - M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E של חברת אסוס, עולה 550 ש"ח, אם התוספת שווה אז אני אוסיף. תודה מראש..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by guuner,

במיפרט שלי ביקשתי מהמוכר סטיק אחד של 2GB אני לא יודע ממש אם זה כן או לא מדובר בזיכרון פטריוט תמונה מהCPU-Z אני חושש שהוא מזייף אולי גרסא ישנה במחשב עצמו אני רואה 2 סטיקים עם משהו לידו כנראה משהו שמקרר אותם לך תדע תמונה מCPU-Z רשום שמה שזה על S CHANAL ואני לא מבין מה הולך שמה בכלל אולי הגרסא של הCPU-Z הזה ישנה או משהו תמונה מה אתם אומרים? אני רואה שיש בעיה עם ההצגה של זה הנה מוקטן אה הלוח זה Abit I-N73V

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי,אני מעוניין לשדרג את המעבד במחשב למעבד הזה:http://www.amazon.co.uk/AMD-Black-Processor-Phenom-Socket/dp/tech-data/B004LRO9AU/ref=de_a_smtd למה אני לא מוצא אותו באתר הבית של AMD? האם השדרוג הזה יועיל למערכת מבחינת משחקי מחשב? האם שווה להזמין מעבד מחו"ל כי אין את המעבד הזה בארץ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by doldol360,

עד 700 ש"ח. אפשרות לחריגה עד 50 ש"ח. כנראה מתוכנן OC עד כמה שניתן אז שיהיה לוח טוב לOC והמלצה לזכרונות שיתאימו ללוח ולמעבד ושוב... כנראה גם ל OC (כרגע ללא מחיר... אני רק מחפש כיוון)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by vic1234,

קניתי GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ויש לה ATX 12V של 8 פינים השאלה שלי למה נועדו ה 4 הנוספים והאם חייב לחבר אותם המעבד הוא AMD ATHLON II X4 620 AM3 אם זה משנה לספק יש רק 4 פינים האם אני יכול להוציא ממולקס את ה 12V הנוספים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. מה טוב יותר?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כמו בכל שנתיים אני מחליף את המחשב הנייח שלי הגדול בדרך כלל אני קונה לוחות אם מהיצרן הבלתי מנוצח ג'יגה בייט אני ממקם את המחשב שלי במקלט ושם הקירות בנויים מבטון מזויין למרות שיש מזגן לפעמים החום הוא אדיר וגם מזגן לא כזה תמיד עוזר אני יודע שיש פתרונות קירור שונים ומגוונים אבל קודם כל חשוב לי לבחור לוח אם איכותי שיכול לעמוד בחום מסיבי של חדר אטום ולא נושם מדובר בחדר שהוא למעשה חדר עבודה שחם בו ברמות כמו כן אני משתמש במחשב לשרטוטים ולתחום ההנדסה אודה לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי GPU RTX 2080. הבעיה שהמסך שלי קצת מיושן ויש לי רק אפשרות לחבר אותו לHDMI ובנוסף יש לי OCULLUS שניתן לחבר אותו רק לHDMI. אני מנסה להפעיל את הINTEGRATED GPU מהBIOS אבל לא קיימת לי האופציה הזו בBIOS שלי. הלוח אם שלי זה AUROS X470 GAMING ULTRA GIGABYTE. הBIOS שיש לי כרגע זה F3, יש כבר F4G או משהו כזה. כתוב שממולץ לא לכתוב את הBIOS אם אין צורך. האם עידכון הBIOS זה כרגע הסיכוי היחידי? או שאוליי כדאי לי כבר להשיג ממיר מHDMI לDISPLAY PORT ולא להתעסק עם זה?

20. מיתלבת בין MSI דגם X58 PRO-E לבין לוח אם תוצרת Intel דגם DX58SO לבין לוח אם תוצרת Asus דגם P6T לבין Gigabyte דגם GAEX58UD5 הלוח עם תומך בחלקים שלי פשוט לא יודע איזה מהם הכי שווה ליקנות

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי לוח אם MSI עם DDR2 שתומך עד תדר 667MHZ ועד 2GB בכללי. הזיכרון הישן שלי היה 512MB DDR2 533MHZ הזיכרון החדש שקניתי הוא GEIL DDR2 1GBX2 800MHZ עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את המחשב ששני הזכרונות בפנים (2GB) או אפילו רק אם אני שם אחד מהם.. המחשב עובד רק שאני שם בסלוט הראשון (השמאלי ליד המעבד) את הזכרון הישן, ובסלוט השני את הזכרון החדש (1GB) - ככה שיש לי 1.5GB .. אז עכשיו למה שניי הזכרונות לא פועלים לי ביחד? ולמה אף אחד מהם לא פועל לחוד?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום ותודה רבה לכל העוזרים אני בשלב התחלתי של הרכבה וקנייה של מחשב רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 המעבדים? Intel® Core™ i7 920 2.66GHz ו Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz תודה מראש יונתן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. בתהליך בניית מפרט. מנסה לבנות מחשב שקט עבודה ככל הניתן. לוח שתומך עד 2666 מהץ , ללא אובר קלוקינג. מנסה למצוא את הקומבינציה של המהיר ביותר בתדר הסטוק המירבי לוח עם cl נמוך יחסית. יש ביניהם שעובדים עם המתח הבסיסי 1.2 וולט ואחרים, שכנראה הומהרו אל ידי היצרן, עם 1.35 וולט. ראיתי כאלו עם 1.35וולט עם cl נמוך יחסית ל 2666. ממה שקראתי ככל שהמתח גבוה זה מעלה במקצת את החום של הזיכרון. היות ואני מחפש מחשב שקט שזה גם אומר פחות חום בתוכו אני בדילמה סביב הנושא. כלומר האם ללכת על 1.2 וולט ולהפסיד קצת ב cl , או להיפך. אשמח להבהרות.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדשה והחדישה של אינטל ומיקרון מתיימרת להעניק לנו ביצועי על באמצעי האחסון שלנו, כבר בשנה הבאה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אינטל-ומיקרון-מנחיתות-פצצה-טכנולוגיי/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש זול (לשימוש ביתי- אינטרנט ואופיס ואולי צפייה בסרטים) ומתלבט בין אינטל ל-AMD. המעבד שאני מתכנן לקנות אמור להיות בסיסי, בסגנון ה-E6300 או המקביל לו ב-AMD. רציתי לדעת אם אפשרות שדרוג בעתיד צריכה להוות שיקול במקרה הזה. בכל מקרה אם יהיה שדרוג הוא יהיה עוד כשנתיים. האם עד אז שדרוג יהיה ריאלי בכלל או שהטכנולוגיה כבר תתיישן יותר מדי? איזה שילוב של מעבד ולוח אם יהיה הכי טוב לשימושים שלי מבחינת עלות/תועלת ומבחינת שדרוג עתידי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים