עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מחפשים את מלך העלות-תועלת של עולם המעבדים השולחניים? רוצו לאמאזון לקטוף את הדיל הזה לפני שהוא ייעלם לכתבה

2. Started by iveco,

המעבד דיי מקביל בביצועים שלו ל 3770 , יש לו 4 ליבות ו 8 ליבות V יש לי הצעה עליו ב 50 שקל הוא טוב בתור תחנת עבודה וקצת משחקים מדי פעם ? למרות שהוא תומך עד PCIE2 . שווה לקחת או עדיף לקחת 3770 ? משום מה כולם רוצים 50 שקל

3. האם יש כזה דבר בלוחות אם חדשים.. העלאת מתח למעבד אוטמוטית שהלוח אם מחשב.. כאילו שבביוס על מתח מעבד לשים על AUTO ואז שהלוח יחשב איזה מתח לשים בלי שאני יסתבך עם זה?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by guuner,

במיפרט שלי ביקשתי מהמוכר סטיק אחד של 2GB אני לא יודע ממש אם זה כן או לא מדובר בזיכרון פטריוט תמונה מהCPU-Z אני חושש שהוא מזייף אולי גרסא ישנה במחשב עצמו אני רואה 2 סטיקים עם משהו לידו כנראה משהו שמקרר אותם לך תדע תמונה מCPU-Z רשום שמה שזה על S CHANAL ואני לא מבין מה הולך שמה בכלל אולי הגרסא של הCPU-Z הזה ישנה או משהו תמונה מה אתם אומרים? אני רואה שיש בעיה עם ההצגה של זה הנה מוקטן אה הלוח זה Abit I-N73V

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by mushonk,

יש לי מחשב PII 266 MMX עם זיכרון 32MB ו HD של 4GB רציתי לדעת אם אפשרי להתקין עליו צורב שיעבוד כראוי ואם כן, אז איזה. שלא יתקע לי את המחשב ושלו ידפוק דיסקים במהירות המקסימום שלו. אני יודע שאני מבקש הרבה אבל בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מה יהיה הבדל הביצועים בין 4GB ל8GB זיכרון?? יהיה משהו משמעותי? וכמובן נבוא בהנכה שאני משתמש בויסטה X64

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי שני סטיקים של 512 של קינגסטון, ואחרי שהמחשב התחיל לעשות בעיות הרצתי Memtest. הופיעו כמה שגיאות, ואני רוצה לדעת אם זה מכוסה מבחינת האחריות, ולא רק מקרים שבהם הזיכרון הלך לגמרי. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Deron,

אני רוצה לקנות מעבד לגיימינג מ- amd. מה עדיף לי amd phenom 2 x4 955 black edition או את האלה של ה- 6 ליבות (אם אני לא טועה 10xx ) אני אעשה oc. בנוסף ארצה לדעת האם שווה לקחת 6 ליבות רק לגיימינג, ומתי עומדים לצאת משחקים שיתמכו ב -6???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Guy950,

היי, לחבר שלי יש לוח אם msi X58 pro-E משולב יחד עם המעבד I7 920 הוותיק. אני לא בטוח מה קרה בדיוק אבל לפני כמה חודשים הוא התחיל לחוות מסכים כחולים בקצב היסטרי וכשהצלחתי לראות את הקודים על המסך הבנתי שמדובר בכונן הקשיח שלו והוא שידרג לSSD חדש וקשיח חדש והמסכים הכחולים נעלמו כליל. בדרך התגלה ששניים מחריצי הזיכרון שלו נשרפו, כנראה מקצר, והם פשוט לא עובדים. אם שמים בהם סטיקים אז לא קורה כלום, המחשב פשוט לא קורא אותם. עכשיו לכבוד GTA הוא רוצה לשדרג את הזיכרון, ולא מוכרים יותר שלשות, אז אמרתי לו להעיף את הזיכרון שלו ולקנות שלושה סטיקים של 4GB ככה שיהיה לו 12GB וזה מעל ומעבר לשימושים שלו. כמובן שהוא לא הקשיב לי והלך וקנה 2 חבילות של של 2x4GB, כי נשארו לו ארבעה חריצים שעובדים. אז…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by TNAfan,

והאם כדאי להחליף את ה- E6600 שברשותי ל-E6850 ??

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. התקנתי זיכרונות חדשים של G.SKILL 512X2. המחשב כרגע נמצא ב-OC ל-AXP3200. המחשב מזהה את הזיכרונות ואת התזמונים (2-3-3-6), אבל הווינדוס לא עולה. החזרתי את המעבד למצבו הקודם, הוא מזהה את הזיכרון במהירות 333MHZ ועובד כמו שצריך. למה זה קורה? ניסיתי להוריד את התזמונים של הזיכרון ל-2-2-2-5 ואז הוא בכלל אומר שהמעבד לא מתפקד. מה לעזאזל קרה למחשב שלי ואיך אני יכול לתקן את זה? מפרט: AXP2500@3200 (בעבר) G.SKILL 1024 400MHZ לוח אם ABIT NF7

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי לוח מסוג DFI Lanparty UT NF4 Ultra D החלטתי שצריך לעדכן לו את הביוס בכל מקרה אני לא כל כך מצליח להבין איך לעדכן ביוס דרך דיסק כל מה שראיתי באתר של DFI זה דרך האינטרנט ודרך דיסקט אם יש למשהו מושג אשמח לעזרה בנושא

• 32 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זה מה שאני רוצה לקנות http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146890 עכשיו השאלה אם בכלל זה יתאים לי ללוח יש לי Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0 מעבד amd athlon xp (barton) 2800+ (אם צריך לדעת את זה הבאתי בכל מקרה...) אם תוכלו להגיד לי אם זה טוב אודה לכם ;D

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, אני מתכנן לרכוש מחשב עבור עבודה משרדית וצפייה בסרטים (לא HD). המעבד הינו athlon X3 425. המחשב יריץ WIN7 ואני מעוניין בלוח עם OB שיעמוד בממשק הגראפי של מע' ההפעלה במחיר הזול ביותר. התקציב יכול להגיע עד 450, רצוי שלא. שאלת אגב. האם לוח G31 ומעבד E5XXX יהיו טובים יותר? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש זול (לשימוש ביתי- אינטרנט ואופיס ואולי צפייה בסרטים) ומתלבט בין אינטל ל-AMD. המעבד שאני מתכנן לקנות אמור להיות בסיסי, בסגנון ה-E6300 או המקביל לו ב-AMD. רציתי לדעת אם אפשרות שדרוג בעתיד צריכה להוות שיקול במקרה הזה. בכל מקרה אם יהיה שדרוג הוא יהיה עוד כשנתיים. האם עד אז שדרוג יהיה ריאלי בכלל או שהטכנולוגיה כבר תתיישן יותר מדי? איזה שילוב של מעבד ולוח אם יהיה הכי טוב לשימושים שלי מבחינת עלות/תועלת ומבחינת שדרוג עתידי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, שמתי במחשב זיכרון חדש http://www.gskill.com/en/product/f3-1333c9d-8gao ניכנסתי ל BIOS ואז קופצת לי ההודעה הבאה: מה זה אומר ומה צריך לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שאלתי היא - האם אני ארגיש הבדל במשחקים אם אני אשתמש בזכרוDDR2100 או DDR2700 ?? או שההבדל מורגש רק בעבודה מול חלונות ותוכנות בעיקר.. ? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום קניתי AMD Ryzen 9 3900X ו X570 AORUS ULTRA וצריך המלצה לזכרון תקציף : 1000 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by בארי,

שלום. אני מחפש לוח אם מומלץ z68 עבור i52500k. תקציב עד 550 ש"ח. חשוב usb3 קדמי חשוב Sata 3 OC ברמה סבירה קירור פאסיבי בלבד. אין צורך ב SLI תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by stas_k,

שלום אני קונה זכרון 512 מגה 3200, 400 mhz יש לי שתי אפשרויות- או samsung או ncp התקציב לוחץ וההבדל 50 ש"ח על שניהם יש אחריות 3 שנים... מה לעשות? המוכר אמר לי שבסמסונג אתה משלם את ה50 ש"ח האלה על השם.... תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by VortexD,

יש לאחי מעבד E6320 ובעת הפעלת המחשב רשום שהוא רץ ב1.40 במקום ב1.86 שבו הוא אמור לפעול מה עושים כדי לתקן את הבעיה הזו

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, מישהו יודע מה ההבדל בין הלוחות: LANPARTY UT NF4 SLI-DR Venus LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert (?) תודה, אופיר.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כדי להגיע במעבד E6300 עם זיכרונות 677MHZ לבאס של 333MHZ איזה לוח עדיף 945P של MSI או 945G של גיגהבייט? אני לא הולך לשנות מתחים.. יש איזשהו סכנה למעבד או לזיכרון בגלל שהלוח אם הוא 945 ולא 965 (בבאס 333MHZ בלוחות המסוימות שאמרתי..)

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חבר יקר ביקש ממני לעזור לו בבחירת מעבד + לוח עד 800ש"ח ללא חריגות דרישה מסויימת שלו היא שבלוח תהיה יציאת AGP וIEEE1394 או איך שזה נקרא... פרט נוסף שהביא לפני הוא שיש לו זיכרון מסוג 512 מגה DDR שעובד במהירות 266 בגלל מכירם הנמוך הייתי שוקל להכניס את AMD לתמונה מאשר את Intel התוכלו לעזור לי למלא את בקשתו?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. חוץ מה 7VKML של ג'יגהבייט, איזה לוח בעל Form Factor של מיקרו ATX הוא הכי טוב לאת'לון 1700+? בלוח הנ"ל יש את ערכת השבבים PROSAVAGE של VIA ואני מטיל ספק בכך שביצועיה תואמים את אלה של ה KT266 המיושן גם ככה. בכל מקרה, אני יודע של BIO יש את הלוח, אז באמת אשמח אם יואיל בטובו לעשות בדיקות בSANDRA ולומר לנו איך ערכת השבבים הזו מתפקדת, *ללא* שימוש בכרטיס מסך אונבורד שלה, בהשוואה לKT266... ועוד דבר: חיפשתי איזכורים באתר של ג'יגהבייט, גם ב Bios section של הלוח הספציפי הזה, לכך שהלוח אכן מסוגל לזהות מעבד T-BRED A כמו ה 1700+ ה"נחשק" כל כך לאחרונה, ולא מצאתי ראייה לכך... אם הלוח מזהה כזה מעבד כ"פלומינו" ונותן לו VCORE כמו של פלומינו 1700+, האם הT-BRED A שצורך קצת פחות מתח, יסתדר ע…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים