עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by מנחם ק,

שמעתי מטכנאי שטען לי שבניגוד לצ'יפסטים של אינטל שהם הטובים, לוחות אם מלאים שמייצרת אינטל הם באיכות נמוכה, האם הדבר נכון? (מדובר על קניית לוח למחשב שישמש כשרת קבצים). מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by אליהו פלג,

היי. איזה ram. אני צריך לקנות עבור המחשב שלי? יש לי 8, מעוניין לשדרג ל16.. המחשב: ASUS VivoBook 15 X510UA-BR519 תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. הכתבה נלקחה מכאן http://computers.walla.co.il/?w=/4000/720129 אחד הגולשים שאל (תגובה 2, לא מכיר מאק) http://computers.walla.co.il/?w=/4000/720129&tb=/i/4674030 ואחד אחר ענה (תגובה 3, נדב) http://computers.walla.co.il/?w=/4000/720129&tb=/i/4674705 עכשיו, אני שמעתי פעם שהמעבדים של המאק חלשים מאלה של אינטל, אז איך בכלל נדב אומר שהם פועלים על 64 ביט ושהם חזקים ומהירים יותר מהמעבדים של אינטל???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום אני שוקל לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מבין המעבדים הבאים יותר משתלם לתווך עתידי (850 עם לוח אם לא היה מקום בכותרת). אם יש מעבדים אחרים יותר משתלמים עם לוח אם באותו תקציב אשמח להמלצה. השימושים למערכת יהיו גיימינג קל-כבד עם דגש לכרטיס המסך. לא מותכנן oc אלא אם הוא ישפר משמעותית את ביצועי המחשב. המעבדים הם: Intel Core-i3 2100 3.1Ghz AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yanir,

הבנתי שלא מומלץ לעדכן ביוס אם המחשב עובד כמו שצריך... זה נכון? איזה נזק יכול להיגרם בגלל עדכון ביוס ע"י תוכנה מהאינטרנט (לפי החברה, הלוח אם והכל - לא סתם חובבני)? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הערה : במילה "משמעותי"אני לא מתכוון לזריקת כסף על לוחות מיוחדים להמהרה שעולים עשרות אחוזים יותר אבל נותנים שיפור ביצועים של אחוזים בודדים. מלבד השילוש אני חושב לרכוש את ה-TRUE EXTREME 120 ,אלא אם כן ישנו קירור שעדיף עליו במחירו (כ-320 שקל ). זיכרון 4 גיגה. עדיף לוח שתומך ב-USB3 SATA3 . לא מתוכנן SLI ,crossfire . אגב,יש עוד חנויות שעושות המהרה ובודקות את היציבות ותאימות כל הרכיבים באמצעות הרצת PRIME95 במשך 48 שעות כפי ש TMS עושים ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by roma,

אני רוצה לוח זול בתצורת מיקרו atx עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית, כמו כן שיאפשר לי לנסות לפתוח את הליבה הרביעית וגם שיהיו לו יכולות oc טובות. יש חיה כזאת?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכווווווווווווולם ! השאלה העיקרית שנשאלת פה היא האם באמת איי אמ די מציגה ביצועים טובים יותר והמעבדים שלה עמידים יותר ובכל זאת זולים יותר מפנטיום או שזה פשוט שהעם רוצה שינוי !!! ועובד לאיי אמ די.... האם פנטיום עיבדה את כוחה ?!@ אם כן מתי זה קרה !? שלכם lir@n האיש שלא הכי מאמין באיי אמ די :-[

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by T-Flash,

שלום האתר OC Workbench פירסם את טבלת התוכניות של AMD למעבדים בסוקט AM2. אז ככה, לפי הטבלה, ב 6 ליוני יצאו המעבדים הכפולי ליבה X2 לסוקט AM2 מ +X2 3800 עד X2 5000+ בנוסך להם, יצא AthlonFX-62. ברבע השלישי של 2006 יצא המעבד X2 5200+ כמו שאתם רואים,יהיו רק 3 מעבדים חד ליבתיים לסוקט AM2: 3500+ 3800+ 4000+ :xyxthumbs:

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by raiman1,

האם המצב הבא יתפקד כ- dual channel?? הלוח שלי זה gigabyte GA - K8NS ultra 939 (אם זה משנה...) תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by hen1235,

יש לי שני סטיקים של זכרונות (512X2). אחד עם צ'יפ TCCC והשני UCCC. לפי מה שהבנתי ה-UCCC קיימים רק בסטיקים של ה-1 גי'גה לא? איך ה-UCCC ב-OC טובים מה-TCCC?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by VortexD,

יש לאחי מעבד E6320 ובעת הפעלת המחשב רשום שהוא רץ ב1.40 במקום ב1.86 שבו הוא אמור לפעול מה עושים כדי לתקן את הבעיה הזו

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by epichorus,

שלום, כרגע ברשותי 2GB זכרון של GSKILL , הזיכרון הוא מדגם NQ שתיזמוניו הם :5-5-5-15 - הזכרון נרכש בSKYPC ברצוני להרחיב בעוד 2GB ומשיטוט באתר של סקיי ראיתי שהזכרון מהדגם היותר טוב הPK עולה אפילו פחות ותיזמוניו הם 4-4-4-12. אני לא מבצע אוברקלוק . 1.האם אני חייב לרכוש זכרון באותם התזמונים כמו הזכרונות הקודמים ? במידה ולא האם "אהנה" מהתזמונים הטובים יותר של החדשים ?? 2.האם 2GB נוספים מספיקים או שאתם ממליצים לרכוש 4GB נוספים? 3.האם אתם ממליצים בכלל לרכוש זכרונות של חברה אחרת ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, ברצוני לדעת אם הלוח אם במחשב שלי תומך גם בזכרונות מסוג DDR2? אני יודע שהיום כמעט כל מחשב תומך בזה ואף יותר אבל המחשב שלי לא הכי חדש בעולם ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני מצרף תמוונת מתוכנה שיודעת לנתח את החומרה על גבי המחשב ובתקווה שתוכלו לדלות משם את הפרטים הנכונים ולומר לי את דעתכם. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קראתי שמומלץ עם אלכוהול איזופרופילי אבל לא מצאתי באינטרנט שום מקום בישראל שמוכר דבר כזה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מה ההבדל בין ה 7VRXP הראשון ל7VRXP השני אבל אל תגידו לי משפר באגים ומוסיף דברים שלא היו אני רוצה לדעת בדיוק מה ההבדל

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Gigabyte GA-H55M-USB3 Gigabyte GA-H57M-USB3 Gigabyte GA-H55M-USB3 Gigabyte GA-P55-USB3 מה אומר ה-M, מה ה-H, מה ה-P ומה ההבדל בין 55 ל-57?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by benwin21,

מי מבין השניים יביא לי תוצאות יותר טובות בגיימינג על רזולוציה 1920X1080

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shimi 1,

שלום לכולם, בזמן האחרון אני חם על להחליף מערכת מחשב ולאט לאט אני בונה לי מפרט.. אחרי חיפוש של חצי שעה לא מצאתי את המעבד בלי קירור מובנה, הכוונה ל- TRAY המטרה היא לקנות את המעבד AMD PHENOM 2 955 ולשים לו קירור MUGEN 2 אז השאלה שלי היא האם קיים מעבד כזה בלי קירור מובנה? תודה לעוזרים!! ;D

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by victor17,

מחפש זכרונות של 1ג'יגה דידיר 2 667 mhz .. לא בישביל אוברקלוק !!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by jambo7,

שלום לדוגמה הלוח הנ"ל מבוסס P43 http://www.skypc.co.il/pl_product~BLKDP43TF~10~0.htm הוא יותר זול מגיגה בייט ואסוס למה אלה שמבינים במחשבים לא סופרים אותו ומתרחקים ממנו ? מה חסר בו לעומת לוחות אחרים ? דיון מעניין וגמר חתימה טובה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by coch,

הופה - עדכון מעניין. http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-r7r5-and-r3-processor-line-up-listed.html יש לציין שהמקור עצמו הוא אתר ידוע, אבל אין לזה אישור רישמי. ב Guru מניחים ש "X" שווה ערך למעבדי "K" של אינטל.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by TNAfan,

והאם כדאי להחליף את ה- E6600 שברשותי ל-E6850 ??

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כדי להגיע במעבד E6300 עם זיכרונות 677MHZ לבאס של 333MHZ איזה לוח עדיף 945P של MSI או 945G של גיגהבייט? אני לא הולך לשנות מתחים.. יש איזשהו סכנה למעבד או לזיכרון בגלל שהלוח אם הוא 945 ולא 965 (בבאס 333MHZ בלוחות המסוימות שאמרתי..)

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by mic,

אז ככה יש לי 256 מגה בייט של זכרון וחשבתי להוסיף עוד 128... השאלה: האם כדאי לי מבחינת מחיר ומבחינת ביצועים ואיזה זכרון אני יצטרך לקנות? האם כל זכרון יתאים למחשב שלי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.