מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
האם הליבה הזאת בגלל שהיא מיוצרת בתהליך של 65נ"נ תהיה קרירה יותר מליבות אחרות של INTEL כמו הפרסקוט ואולי אפילו יותר קרירה מהנרוופווד ? מישהו יכול לתת לי מידע עליה בקצרה..
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
באתר של אינטל הם מפנים לכתבה שממליצה על שילוב של מעבד E6600 עם לוח נושא רכיבים מסוג Q965 רציתי לשאול: מה יתרון של תת המשפחה Q בלוחות עם סט 965 במקום G965 למשל? מה נותן המתאם טלפוניה בלוחות אינטל? האם לאורך שנים הלוחות של אינטל יותר אמינים במשך חייהם מיצרנים אחרים כגון ASUS ? האם שווה להשקיע במעבד E6600 לעומת E6300 והאם במקרה זה היתרון יתבטא רק אם הזכרון יהיה גדול ( 1GB X2 ) ומהיר מאוד ( 800 ולא 667 )? תודה ליודעי דבר!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ג'י סקיל הוציאו שני סטים חדשים של 2GB DDR2 CL4, ה - HK וה - JS שמתומחרים בארץ מתחת ל - HZ ומעל ל - PK (קרוב יותר ל - HZ). לינקים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=16236 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=16235 רציתי לשאול איך הזכרונות ב - OC ? ובאילו צ'יפים הם מצויידים ?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
איזה זכרונות 1gb זולים אפשר לקחת ללוח הזה? הנה מפרט של הלוח: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65gv תודה
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי אנשים קניתי עוד כרטיס זיכרון למחשב וחיברתי אותו בנוסף לכרטיס שכבר קיים. הדלקתי את המחשב והוא נתקע על המסך של הביוס.. אוקיי מוזר ניסיתי סלוטים אחרים ואותה בעיה. אמרתי אולי הבעיה היא בסלוטים וניסיתי להעלות רק עם כרטיס אחד בכל סלוט. המחשב עלה ועבד כמו שצריך בכל סלוט. שללתי תקלה בסלוטים. אמרתי אולי הכרטיס תקול, אבל הכרטיס כשהוא לבד גם עבד. איפסתי את הביוס בעזרת סוללת ה CMOS, ואז דרך הביוס עצמו ב reset factory defaults, ואז נהייתה התקדמות, המחשב עבר את ה POST והגיע לעיגול המסתובב הראשוני של המערכת ההפעלה, שם אחרי 3 שניות בערך או שנתקע או שעשה ריסטרט רק כדי לחזור לאותו מצב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? למה המחשב לא מצליח לעבוד עם 2 כרטיסים ורק עם 1? אגב הזכרונות הם…
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
אותו דבר כמו בכותרת מתי הם יגעו לארץ וכמה הן יעלו
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הי לבן-דוד שלי יש מחשב ישן עם 256MB זיכרון והמחשב שלו זוחל. הצעתי לו להוסיף זיכרון למחשב ואז נתקלנו בבעיה שאנחנו לא בטוחים מה מתאים ללוח אם. הלוח אם: intel d845bg socket 478 הזיכרון: 256 mb pc2100 (133 mhz) ddr sdram 64 bit אז ככה לפי האתר של אינטל, http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/sb/CS-013126.htm הלוח אם הזה תומך בזיכרון של עד 266MHZ. האם כדאי לו להוסיף עוד זיכרון של 512MB 266MHZ או לקנות שני זיכרונות של 512MB 266MHZ. בנוסף רציתי לדעת האם אתם מכירים חנות שמוכרת זיכרונות כה ישנים. דר"א לקנות מחשב חדש זו לא אופצייה.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כלומר, כמה עולה להם החומרים שמהם בנוי המעבד והאם עולה יותר יקר לייצר X2 4400 מאשר X2 3800 ? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנס CES 2021 נפתח באופן רשמי, הפעם במתכונת דיגיטלית, וענקית השבבים האמריקאית מכוונת גבוה מהרגע הראשון - את השנה הזו אנו פותחים בהשקה זריזה ובהבטחה לדגמים רבים נוספים בהמשך הדרךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
- 1 follower
-
-
המשך של http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294740.msg2602684#msg2602684 סוף סוף הגיעו הזכרונות עכשיו יש לי 4 גיגה שמראה כאילו 3.35 התחלתי שוב עם האוברקלוק ואני מסוגל להגיע כשכל ה 4 ביחד רק עד 9 על 320 2.66 או 9 על 298 3.00 אולי כדאיי לעשות אובר בעיקר למעבד ופחות לזכרונות במקום
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון אני ממשיך פה את הדיון שהתחלתי בת'ראד אחר בגלל שננזפתי ע"י אחד האחראים ;D http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373087.0 בנוגע לשאלה שHuGeMouTh העלה, כן דיברתי עם החנות ואין להם אותם במלאי ואמרו לי שיגיעו רק בעוד שבועיים... אז שאלתי היא, איזה זיכרונות מומלצים לקנייה במחיר עד 400 תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל חוות דעתכם לגבי תוצאות הסנדרה המצ"ב. מדובר במערכת עם 2*2 מגה זיכרון של OCZ בקיט שעובדת בדואל DDR. לוח אם של גיגהבייט G41. ומעבד E6300. ביקשתי מהחנות לערוך השוואה לפני קניה. אודה על עצה טובה בנושא. האם הזכרונות והמערכת מתפקדים כמו שצריך?? הזכרונות בתדר 1033MHZ שהונמכו לעבוד ב 800 בגלל תאימות למעבד E6300. אשמח לתשובה מהירה - עד מחר. תודה וחג שמח! SPC [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD בתושבת AM3, לצערי הוצאתי ושהחזרתי כופפתי פין אחד שנגע בשני. בהדלקה היה רעש של קצר ל-2 שניות ואז מעט עשן לבן. שהוצאתי את המעבד אפשר לראות את הפין המקוצר מפויח קצת וגם פיח על תושבת המעבד במקום בו קוצרו הפינים. השאלה שלי היא האם המעבד מת רק או גם הלוח אם ? שהדלקתי את המחשב ללא המעבד, המאווררים שמחוברים ללוח עובדים ויש חימום של הצלעות קירור של הלוח אם זה מעיד על משהו. אם קריטי אוסיף תמונות. אשמח לתשובה זריזה כי הזמנתי מעבד חלופי מאיביי.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
ושאלה נוספת מה ההבדל בין הלוחות הללו של גי'גבייט EP45C-DS3R ו ה GA-EP45C-DS3? המעבד : Q9550 2.83 12MB 1333MHZ בעקרון אני מחפש לוח שיאפשר לי לעשות שיפורים בעתיד.
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
האם עדיף שתי סטיקים של 4 או אחד של 8? יש לי את הלוח אם הזה: GA-P55M-UD2 gigabyte מה אתם ממליצים? עריכה: לסטיק הזה יש ביקורות טובות מה אתה אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6818
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שכולם מתייחסים לאינטל/AMD בצרכים של משחקים/וידאו וכו אני לא יודע מה עדיף בשביל נוסחאות מורכבות הרצות בC++. אשמח לקבל מפרט למעבד + לוח + זכרונות בסכום של עד 6,000 ש"ח לשלושת הרכיבים הנ"ל. ד"א נכון להיום יש לי AMD 3000 64bit + Gigabyte 939 + 512MB DDR400. כמה שיפור יהיה בשדרוג לנ"ל? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשביל מה מוכרים כרגע את ה-DDR 400? (לפי מה שאני יודע יש לוח אחד שתומך בהם והוא בשביל אינטל). --------------------------------------------------------------- לפעמים אני רואה פו בפורומים אחד שיש לו לוח gigabyte 7vrxp+ l עם זיכרון DDR 3000 מה זה נותן לו? בכל מקרה הוא לא יכול לנצל את זה! נכון? תודה מראש, גונזילה
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
במחשב נייד אני מבין, כל אנרגיה חשובה. אבל במחשב נייח? כמה זה כבר חוסך? כמה וואטים בודדים, בכלל לא משהו משמעותי. חשבתי אולי זה שומר על אורך חיים של מעבד, אבל גם זה נספל כי אורך חיים של מעבד בלי הטכנולוגיה הזאת הוא עשרות שנים. מישהו יודע מה הסיבה אז?
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג בזול? או מישהו מוכר כאן? כי הרבה מתחילם לשדרג לאופטרונים....
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB ₪ Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, ₪ Pentium E6500, Bus1066Mhz, s775, 2MB, ההפרש במחיר בין כל אחד מהם הוא 50 שקל ככה שהוא יחסית זניח. לכן אני שואל מה ההבדלים מבין השלושה מבחינת ביצועים ? ומי מהם המומלץ לקנייה? צורכי המחשב שלי הם בעיקר סרטים ומחשב משרדי
-
- 27 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256mb Corsair pc3000 cas=2.0 אני מעוניין כרגע להוסיף עוד שבב 256 אבל העניין ש CORSAIR יותר מדי יקר אם אני יקנה למשל SAMSUNG PC333 או MUSHKIN PC3000 תהיה לי בעיה של תאימות בין השבבים? בזמנו ניתקלתי פעם בבעיה דומה של זיכרונות חברות שונות של SDRAM ו המחשב פשוט עשה RESET ו נתקע מסכים כחולים וכו' עד שהחלפתי לזיכרון מאותה חברה. תראו בפירוט של המחשב מה הלוח אם וכו' . תודה.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי לכם, כדי שיהיה אפשר להתקין/לשדרג מחשב לחלונות 11, על לוח האם להיות מצוייד ב- TPM גרסא 2.0. לוח האם שלי הוא B450 AORUS ELITE של ג'גה-בייט. במחשב שלי יש 'מעבד האבטחה' (תחת 'אבטחת מכשיר' בהגדרות של חלונות) TPM 2.0, אבל בהמשך רשום לי המשפט הזה - 'אבטחת חומרה רגילה אינה נתמכת'. האם כדי להתקין את חלונות 11 מתחייבת גם אבטחת חומרה רגילה? האם לוח האם הנ"ל בכלל תומך בזה? אם כן, היכן בביוס שלו אני משנה את ההגדרה הזו? נכנסתי לכאן ואז שיניתי בביוס (העדכני ביותר, אגב) את הגדרת האבטחה מ- system ל- setup. השינוי הזה גרם לאחתול מערכת בעייתי מאוד ולכן החזרתי את המצב לקדמותו. האירו את עיניי! …
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב קצת עכשיו קשה לי להחליט איזה לוח עדיף לי לקנות GA-P43-ES3G או אחד הלוחות הסדרת הP43 או אפילו P45 או את ה DFI LP BI P43-T34 שמגיע עם 4GB DDR3 1066 ב900 שקל פחות או יותר וחשבתי לקנות E5300 או משהו בסגנון אם יש למישהו עצה על מה עדיף להשקיע זה יהיה נחמד אני מוכן להשקיע עד 1500 שח ואני צריך מעבד לוח וזכרונות יש לי כבר ספק חדש יחסית 650W של THERMALTAKE HDD ומארז יש כבר לא צריך להשקיע תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד עם גשר צפוני מעל 3000MHZ מעבדים סדרה 47XX לא טובים לי המעבדים נחנקים ומרעישים ונופלים האם מעבדים אקסטרים 5XXX יש להם גשר צפוני רחב פס ? איך אני בודק על המעבד רוחב פס לגשר צפוני ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-