מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שוב שלום ! בחנויות מספרים לי בד"כ שמעבדי AMD יכולים להשרף (אני יודע שזה שטויות ) וזה לעומת מעבדי פנטיום ששם יש הגנה פנימית .יש לי כמה שאלות בנושא . 1.האם כיום במעבדי AMD יש הגנה בתוך המעבד כמו מעבדי פנטיום כך שגם אם הוא יתחמם הוא לא ישרף ? מאיזה דגם זה קיים ? 2.נגיד וגם לא הייתה הגנה במעבדים .האם לא אמור להיות בלוח אם אפשרות לנתק את המעבד במקרה של התחממות גדולה ? אם כן איך קוראים לאפשרות הזאת ? והאם זה מופיע כברירת מחדל ? 3.לפי מה שידוע לכם האם זה קיים ברוב בלוחות החדשים כיום ? 4.ובמשך לשאלה 1 ,בהנחה שיש הגנה במעבדים מפני שריפה ,אז מדוע האחריות לא מכסה שריפה ? (לפי מה שהבנתי מחיפוש בפורום) ? כמוב ,תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד 700 ש"ח. אפשרות לחריגה עד 50 ש"ח. כנראה מתוכנן OC עד כמה שניתן אז שיהיה לוח טוב לOC והמלצה לזכרונות שיתאימו ללוח ולמעבד ושוב... כנראה גם ל OC (כרגע ללא מחיר... אני רק מחפש כיוון)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא השיחה התחממות אצל המעבדים: שמעתי שהמעבדים של AMD מתחממים מהר האם זה נכון, עדיף לקנות את הוולקני 7 איך שקוראים לזה ,וגם להוסיף מאווררים נוספים במארז, אני לא יודע מה כדי לעשות, מה אתם מציעים לעשות? ,מה אתם הייתם עושים? ,להחליף מארז.???? להוסיף מאוורים נוספים????. כיום הלוחות של AMD והמעבדים זולים בהרבה מאינטל והם מגיעים לביצועים בדיוק כמו אינטל השאלה הגדולה מה כדי? אז הינה עובדה לכולם: יש לי מחשב P2 לוח אם של ASUS ומעבד של P2, מצטער אני פשוט לא טוב בסוגים של מחשב, אבל בקיצור מה שאני רוצה להגיד שמעבדים של אינטל אחרי כמה שנים לא הרבה... המאוור של המעבד משמיע רעש היום ונורא אני סובל כל יום אם זה אפילו עכשיו, והמעבד פשוט מתחמם יותר מידי אבל למי איכפת לאינטל יש אחריות לכל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
..שנקנו ב-eBay. [קיט של ג'יגה (2x512MB) מסוג DDR PC3200, דגם F1-3200DSU2-1GBFX ; CL2 2-2-5] אחרי קניית HD חדש בניסיון להתקין מערכת הפעלה ללא הצלחה ולאחר מספר בדיקות בנוסף ל +memtest הבעיה נמצא בשני זכרונות הקיט. - איך אני בדיוק ממש את האחריות עבורם? לשלוח לחברה בחו"ל? ליבואן? - האם זה נכון שהמושג "אחריות לכל החיים" היא למעשה אחריות למוצר כל עוד הוא בייצור, מכיוון שסביר מאד להניח שדגם זה כבר לא בייצור... תודה, ריפר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ZOTAC GeForce GTX 1060 AMP Edition, ZT-P10600B-10M, 6GB GDDR5 Super Compact Dual-Fan IceStorm Cooling FREEZE Fan Stop Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - White Intel BX80677I57600K 7th Gen Core Desktop Processors הייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח שיאפשר לי להוציא את המירב מהחומרה הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג אבל גם לוירטואליזיציה (VMware עם ubuntu, לא משהו גס מדיי) ואני אשמח לשמור על האופציה של אוברקלוקינג בינוני פתוחה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס מעבד QUAD. אין לי כוונה להוציא סכומים מטורפים, אבל חשבתי על אפשרות של הכנת המחשב לשידרוגים עתידיים. בגלל זה חשבתי על רכישה של לוח מבוסס NFORCE 750i, שהוא לוח לא יקר יחסית. אני כרגע מעוניין לרכוש כרטיס מסך 9600GT ואולי בעתיד שהמחירים ירדו ושתצא הגרסא הבאה אז לרכוש אחד זהה נוסף. בחנות המחשבים אמרו לי שאי אפשר להשוות בין הצ'יפסט של אינטל לNFORCE, ושהNFORCE לא מתקרב לרמה של אינטל מבחינת אמינות וביצועים. אני די בספק לגבי האמירה הזו. האם למישהו שי נסיון עם 750I? או יכול להפנות אותי למאמר שמשווה בין הצי'פסטים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי התמונה הזאת NVIDA בדקה את הלוחות ואישרה אותם!!!! התמונה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם הכי טוב שיש לAMD. זאת אומרת שיהיה כרטיס מסך מובנה מספיק טוב בשביל הצרכים שלי והם: סדרות וסרטים איכות HDMI 1080P. קצת משחקים אבל לא חדשים משחקי רשת. שיעבוד באיכות טובה. אולי בעוד שנתיים אני ירצה לקנות כרטיס חדש הכי טוב שיהיה אז אני יוכל לקנות ולהכניס ללוח שתמליצו לי. וכרטיס קול גם שיהיה מצוין כי אני אוהב איכות בסאונד. מחבר סאב ושני רמקולים כרגע אבל אולי יחבר למגבר עם 2 רמקולים גדולים. זהו רק מי שמבין בלוחות אם למעבדים AMD. חשבתי על הלוח הזה אבל לא סגור מה אומרים: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3475#ov [br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 08:59:27 הלינק לא פועל של הלוח יש 2 שאני מתלבט:422 ש"ח - Gigabyte MA-790GPT-UD3H AMD790FX+SB750 CHIPSE…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בקרוב ברצוני לרכוש מחשב חדש. אחד מהשימושים העיקריים שלו יהיה הרצת ESXI עם מספר מכונות וירטואליות (הוא בכלל יכול לרוץ על מעבדים כאלו?) . רציתי לדעת מה לעזאזל אומר שמעבד תומך בויטואליזציה? האם תמיכה בHYPERV יותר טובה? איזה דגמים תומכים מאינטל וAMD? כמה זכרון רצוי? הולך לרוץ על הESX מכונת לינוקס מכונת לינוקס סימולטור נטאפ WIN2008 DC+EXCHANGE WIN2008 DC+EXCHANGE (פעמיים). MSSQL2008 WIN XP בנוסף אני הולך לייצר דואל בוט, כך שגם תיהיה מערכת הפעלה WIN7 נפרדת מESX.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי זיכרון של MB 128 של RD RAM האם אני יכול להוסיף עוד 64 MB ???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישלי כרגע p4 3ghz ובפורום LCD אמרו לי שאני חייב לשדרג את המעבד כדי להריץ סרטי HD בלי קירטועים.. ואני אקנה בתחילת 2008 מחשב חדש אז בינתיים רציתי לקנות מעבד שיתאים לי ללוח ושיריץ סרטי HD.. אז מה כדאי לי: D915/925/935??? (מבחינת יחס מחיר/ביצועים/OC)
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההשואה הראשונה: Intel® Core™ i7-870 Processor (8M Cache, 2.93 GHz) Intel® Core™ i7-875K Processor (8M Cache, 2.93 GHz) l לא הצלחתי למצוא מה ההבדל ביניהם חוץ מאשר במחיר, וזה הבדל של 50$, זה אומר שיש משהו שונה - אבל מה? ההשואה הבניה: Intel® Core™ i7-950 Processor (8M Cache, 3.06 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) Intel® Core™ i7-960 Processor (8M Cache, 3.20 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) l פה המקרה הפוך, אני רואה הבדל לטובת ה 960 - 3.20 לעומת 3.06 אבל המחיר הוא בדיוק אותו דבר, איך זה יכול להיות? או שההבדל לא משמעותי (ואז למה עושים אותו?) או שיש עוד משהו שאני מחמיץ ב950 שמאזן אותו לעומת אחיו. המקור הוא http://ark.intel.com/compare/48499,41315,37150,37151 ואם אני כבר פה, אז …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו זה או שאני לוקח תפנטים 4 3.0 או 3.2 או שאני הולך על הסדרה של אטלון3000 או 3200 זה בעיקר למשחקים מה יותר חזק ותפרטו לי גם מה יותר טוב לאיזה מטרות וגםם חשוב המחייר תודה מראשש לכל העוזרים...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי asus p8h61-m lx והיה לי מעבד g620 pentium קניתי מעבד חדש i5 3470 אחרי שהחלפתי ביניהם המחשב לא עובד הוא פועל לשנייה נכבה פועל לשנייה נכבה ככה עד שמכבים אותו החזרתי לpentium ועבד זה קשור לספק או למעבד? כי יש ג'נרי 450W ואני קונה חדש אחרי שאצליח להחליף מעבד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהתשובה היא שזה תלוי אבל נניח שמדובר בזוג הסטיקים הבא מה יהיה עדיף בין שניהם - ולמה? OCZ PC-3200 EL Dual Channel DDR 400MZ Platinum CL 2-3-2-5 OCZ PC-4000 EL DDR 500MHZ Gold Edition GX XTC CL 3-4-3-8 תודה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האתר The Inquirer מדווח כי AMD תוריד את מחירי המעבדים החד ליבתיים עד: 139$ ל 3800 (כ-50% של הוזלה מהמחיר הקודם). 109$ ל 3500 (כ-40% של הוזלה מהמחיר הקודם). 99$ ל 3200 (כ-30% של הוזלה מהמחיר הקודם). 89$ ל 3000 (כ-20% של הוזלה מהמחיר הקודם). ירידת מחירים קטלנית כזאת נובעת ככל הנראה מהיציאה של המעבדים החדשים לשוק (AM2). עכשיו ניתן להשיג את 3800 במחיר של 3200 שהיה עד כה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשונה מתוצאות הביקורות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106685 [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע מריץ מעבד 2600K עם מכפלה מומהרת ל 48 (4800MHz כמובן) בבדיקת Prime95 במשך 25 דקות (כן, יש עוד זמן), ללא כל בעיות. זה לא קצת מפתיע? האם זכיתי בצ'יפ מוזהב (: ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד הינו פנטיום 4 2 ג'יגה בלוח אם של gigabyte תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלך לי הביוס של הלוח אם של המחשב הנייד. יש אפשרות לדעתכם להשיג רק את הביוס? או שחייב להביא לוח אם חדש? מצאתי אתר של חברה ישראלית שכתוב שהם מספקים רכיבים אלקטרוניים, אז חשבתי שאולי הם יוכלו לספק את זה... אבל השאלה אם זה כבר יגיע צרוב לפי מה שאני צריך? איך זה הולך בכלל העסק? תמונה:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 המעבדים הנ"ל , צרכי העבודה שלי הם - אינטרנט,אופיס,סרטים,קצת משחקים (לא כבדים פיפא ודומה), וגם אני רוצה להתחיל קצת להוריד סרטים מהמצלמה ולערוך אותם. הסיבות להתלבטויות שלי הם: 1.לא בא לי כ"כ להשקיע בכרטיס מסך כרגע ולI5-650 יש מעבד גרפי מובנה אמנם לא למשחקים אבל נראה לי שהוא יכול להספיק לצרכים שלי,מה אתם אומרים? 2.התדר של הI5-650 גבוה יותר בהרבה אפילו במצב טורבו 3.2 מול 2.66 לא עדיף מעבד מהיר יותר על פני עוד 2 ליבות? (לשימושים שלי). 3.לפי הביקורות ראיתי ש I5-750 חזק יותר השאלה במה זה בא לידי ביטוי.מצד שני I5-650 מתקדם יותר 32nm,ht וכו אשמח לתשובות מעניינות שחר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני חדש באתר המרשים הזה, ויש ל ישאלה: מעבד 64 ביט + ווירטואליזציה + עדיף שיהיה כפול ליבה. האם קיים כזה מעבד? במידה ולא, האם ידוע מתי אמור לצאת מעבד כזה? תודה מראש על העזרה!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. סליחה שאני קצת "מציף" את הפורום, אבל זה רק מכיוון שהגיעו לידי כמה מחשבים וקל לי לבצע עליהם קצת ניסויים בשביל הלמידה. לאחר שלמדתי כאן שמתח כדאי להגדיר ידנית (במיוחד משום שהלוחות "אוהבים" לתת קצת יותר מתח מהדרוש), רציתי לחלוק את הנתונים הבאים: 2500K Corsair H50 MSI P67 GD55 8GB 2133MHz מתח ברירת מחדל (AUTO) היה 1.208 וולט. מכפלה (כמובן) 33. טמפרטורה לאחר 10 דקות של פריים = 53-54 מעלות. לאחר לימוד וטעיה רב, תוצאות חדשות ל UnderV מתח: 1.025 ! מכפלה 33 טמפרטורה לאחר 10 דקות של פריים = 49 מעלות ! בעיני, כהדיוט, זה די מדהים (לא יודע לגביכם). העובדה שהמעבד יכול לרוץ על פחות מתח (באופן יחסית משמעותי), ולכן גם לשחרר פחות חום - נראית לי שיעור חשוב.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצטער על האנגלית פשוט כתבתי את ההודעה בפורום אחר ורציתי לשתף כאן את הקהילה ואולי גם לקבל עצות "until now i was working with a nice AMD k6-2 500 mhz with redfox board ok it had some compatibility problems with Creative RIvatnt2 but it was fixed if i used the Detenator XP drivers few days ago i desided to buy a new motherboard and CPU so i bought Asus A7s333 and AthlonXP 1800+ 0.13 i sat in my home i opened the asus box and took the board. assembeled the CPU into the slot put a Volcano 7+ hooked up to a case and powered it up first the Cimos is lame because it's kinda like phinix first it didn't want to work with my HD which the HD worked on the older comp it is W…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי ללכת על OC באופן פחות חובבני, ואני צריך שילוב בעד 1600 ש"ח. אבל קודם-מספר שאלות: האם כדאי להשאר עם ה Q6600 ולנסות להכנס ל 4GHz club בכל הכח, או שכדאי להחליף למעבד סוקט 1156/1136 (בהלעת התקציב כמובן)? כמובן שאני לא אחליף סוקט אם אינטל לא תנטוש את 775, אבל מה עם כן? אני אתקע עם לוח יקר ומפואר שלא שווה גרוש בגלל ש 775 חדל מלהתקיים? נגיד שאני אחליט להשאר עם 775, אלה הדרישות שלי מהלוח: 1) יכולת להתמודד עם באס של 500 ואף יותר. 2) תמיכה ב Raid 0 3) אני די בטוח שכדאי שיהיו קירורים לצ'יפסט וכל אלה. 4) אפשרות לקפיצות מתח קטנות מאוד גם בתדרים גבוההים (שלא כמו ב EP43 DS3L הקפיצות הן אמנם קטנות, אבל אחרי 1.6 יש רק 1.8 ו 2, וביניהם אין כלום.. 5) יהיה נחמד אופציה CF, למרות …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-