עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. השאלה שלי נובעת מהמחשבה שאם משהו רוכש מחשב דור 8 וירצה להחליף מעבד בעתיד , האם הוא יוכל להחליף מעבד או שעליו להחליף גם לוח אם. המעבדים החדשים לא יתאימו ללוחות Z370 . הכוונה שלי שלא כמו לוחות 110M שהתאימו למגוון רחב של מעבדים בלוחות Z370 אנחנו מוגבלים ל דור 8 בלבד.

2. Started by Doron404,

אני שוקל להחליף את המעבד ב4200 כפול הליבה. זה יתן לי שיפור ביצועים רציני? הליבה הכפולה מכפילה את הביצועים פי 2? מישהו אמר לי שהמעבד לא תומך בDDR1 על הלוח, הגיוני? (הלוח עם אותו סוקט לשניהם)

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by 6kwar,

הסתכלתי על הרבה לוחות אם ורק על הלוח הזה ראיתי את הדבר הלבן הזה על הAGP מה זה? אם אני הבנתי לפי מה שאני רואה זה בשביל שהכרטיס יתפס יותר חזק על התושבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן יש לי חבר די טחון וכנראה יתנו לי 10K לקנות מחשב! אני ועוד כמה מתווכחים על אם כדאי לו לקנות 2 6800U ומעבד 3500+ (939) אווווווווו 6800U ומעבד 4000+ מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gindind,

אני מעוניין להחליף מעבד וזכרונות, צריך המלצות לשידרוג . מערכת הפעלה שלי ווינדוס XP professionl 32 BIT לוח אם מיסוג ASUS P5QL-E CHIPEST INTEL P43/ICH10R system bus -1600(oc)/1333/1066/800MHZ כרטיס מסך ASUS 9600GT אני מעוניין להחליף מערכת הפעלה בעתיד לווינדוס 7 64bit חשבתי על מעבד QUAD השאלה איזה מהם יעבוד הכי טוב ? זכרונות 1066 MHZ משתמש למשחקי רשת, תקציב עד 900 ש"ח פחות או יותר למעבד. אשמח לקבל עזרה.

6. Started by cyberX,

כרגע יש לי E8400 עם כרטיס מסך 7770, וכרגע המעבד עושה לי צוואר בקבוק למשחקים שאני משחק, כל הזמן הוא על 100% וצריך להוריד רזולוציה ולהתפשר בהגדרות וכדומה ... אני רוצה לשדרג מעבד כדי שהמשחקים יפעלו חלק עם הגדרות גבוהות ושהמעבד לא יעשה צוואר בקבוק. השאלה היא, האם יש טעם לשדרג לQ9400 ? או שאני לא אראה יותר מדי הבדל?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by roes,

1. ידוע כמה יעלו כרטיסי ה nForce 5 ?? http://hwzone.co.il/news/1141771868/3310/ 2. סדרת nForce 5 הרבה יותר טובה מסדרת nForce 4 ? במה ? הבדל מורגש?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by sapartil,

לאחרונה אני רואה אותם לא מעט האם זו סדרה חדשה ? האם הם חד ליבה או דו ? האם טובים יותר מסדרת ה I 3/5/7 ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by 78uuuu,

אני מעוניין לשאול מה נותן לי 4 ערוצי זכרון למעבד כמו לדוגמא מעבדי אינטל אקסטרים אנא תסבירו בפירוט למי שיודע

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Oztriker,

שלום לכולם בקיץ קניתי מחשב חדש אם הזכרונות הבאיםGeil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory אבל היום במקרא עשיתי בדיקות אם אוורסט וגיליתי שהמהירות שלהם 667 ולא 800 בדקתי את זה בעוד תוכנהCPU-Z וזה ודאי שהזכרונות הם 667 עכשיו יש לי את כל הקבלות והכל וזו חנות די ידועה מה לעשות והאם יש סיכוי שיתנו לי את הזכנונות האמיתים או שיש סיכוי שהתוכנות טעו?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני עושה טובה לחברה של אחותי, אני מתקין לה את הווינדאוס מחדש. הבעיה היא שיש לה רק 128MB זיכרון, ול-XP זה ממש לא מספיק. המחשב עכשיו עובד באיטיות. אז אני רוצה להציע לה לקנות עוד סטיק של 256MB זיכרון (שאלתי פה ואמרתם וכמות MB שונה של סטיקים אפשר לשלב ביחד, נכון ???), אבל אני לא מצליח לזהות את סוג הזיכרון שיש לה (רוצה לבדוק איזה מהירות PC-3200/2700.....). ניסיתי עם התוכנה EVEREST HOME EDITION, אבל כשאני מגיע "לעמוד" שבו נמצא המידע על הזיכרון(SPD), אז התוכנה פשוט לא מגיבה. אבל על כל "הדפים האחרים" היא כן מגיבה. ניסיתי גם AIDA32. מה עוד אפשר לנסות? אני לא יכול לפתוח את המארז דרך אגב, כי יש על המארז מין מדבקה כתומה, שבעצם מראה אם בעל המחשב פתח את דלת המארז, ונדמה לי יבטלו לה את …

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מישהו מוכן להסביר את זה? הנה לינקים ללוח: באתר הרשמי של GIGABYTE: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8N-SLI%20Quad%20Royal.htm# בפנדה (הוא עולה שם 1523 ש"ח למעוניינים...) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_1732&products_id=12461 האם זה אומר שאפשר לעשות פעמיים SLI זאת אומרת 4 כרטיסי מסך?!?!?! שאלה נוספת- האם הוא יתמוך במעבדים החדשים של אינטל?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by אלול,

יש לי ברשותי כמה כרטיסי זכרון מלאים בתוכן חלקם ללא גיבוי שיום אחד פשוט "נדפקו" והפסיקו לפעול, לא עולים במחשב ולא בפלאפון רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע מה עושים בכזה מצב, אם יש דרך להחזיר אותם לפעולה , וכן אם יש דרך לשחזר תוכן.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברים, יש לי מחשב ותיק יחסית, 5 שנים לדעתי. כדי לשפר את מהירות העבודה עליו, קניתי SSD בגודל 250GB. הכוונה היא להתקין מערכת הפעלה ותוכנות על ה-SSD, והשאר ב-HDD. מפרט: i3 540, 4GB RAM, gigabyte h55m-d2h כרגע מותקן windows 7 professional 32bit השאלה היא- איזו גרסה של חלונות להתקין? 8.1 WIN? הנתונים של המחשב עומדים בסף, השאלה היא האם זה ייתן לי יתרון מול 7 במחשב שכזה. או בכלל ללכת על 10. 32BIT? 64BIT? אתם הפורום הכי מתאים שמצאתי לשאלה הזו, כי המעבד, הזיכרון ולוח האם הם לדעתי הגורמים שיובילו לבחירה בגרסה המתאימה. הרבה תודה, קובי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, שדרגתי כרגע את הוינדוס שלי מXP ל7 אני רוצה להוריד DRIVER עדכני של לוח האם שלי אבל אני לא יודע איזה להוריד יש לי לוח אם של GIGABYTE ושאני נכנס לאתר שלהם הוא שואל אותי מה אני רוצה להוריד אני בוחר לוח אם, ואז הוא שואל אותי על סוקט וצ'יפסט, אין לי מושג איך לגלות את זה כל מה שאני יודע ומה שרואה שרשום על לוח האם זה gigabyte ga-ep45-ds3l מודה לכל מי שיכול לעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מתכוון לקנות מחשב חדש מפלונטר שהמעבד הוא i7 6700 אני מחפש לוח אם עד 600 שקלים בגודל ATX חשוב לי שהלוח יהיה מבוסס h170 ואני מעדיף לוח אם עם מספר יחסית גדול של שלבי ייצוב מתח למעבד. GA-H170-D3HP מאוד מצא חן בעיניי בגלל הusb type c וכי הוא מציע המון פיצ'רים בשביל המחיר שלו. חפשתי באתר של גיגהביט כמה שלבי ייצוב מתח למעבד יש בלוח ולא מצאתי שכתוב. יש דרך אחרת לבדוק את זה? הייתם הולכים על הלוח עם המעבד הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קודם כל על האריזה של המעבד 38000 כפול ליבה אני לא מוצא את המדבקה שרשום עליה את הסטפינג, ונראה לי שהורידו אותה, חוץ מזה המוצר סגור הרמטי. בקשר ללוחם אם הוא הגיע פתוח וכשפתחתי את הקופסא הלוח אם עצמו היה מעל השקית כאשר מתחתיו שכבה דקה של מן ריפוד להגנת המוצר..המוצרים לא הגיעו במשלוח מארה"ב אלא על ידי קרובי משפחה שלי אז יכול להיות שעצרו אותם בשדה תעופה לבדיקות..... עכשיו איך אני יכול לברר את הסטפינג של הלוח אם ואיך אני יכול על ידי הסתכלות לראות ששום דבר לא נפגע בו..... תודה לכל מי שיעזור..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני הולך לשתדרג את המחשב, רק ראם לוח אם ומעבד, וביחד עם הספק (antec samrtblue) וכל מיני שטויות שקניתי זה יוצא 3500 וככה רק החלקים הללו עולים 2800 שקל בערך: EPOX 8K9A2 + (פורץ לי ת'מכפלה) AXP 2400 + CROSAIR PC3200 256 MB (בעתיד עוד 256) כמובן שיתלווה קירור מתאים וכמובן שהמחשב מיועד לOC עצבני (בתקווה ל200 FSB עם ירצה השם) רק אל תציאו לי את ה8RDA + היה כבר את הוויכוח...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eli_a2006,

שלום אני צריך מעבד amd 64 bit עדיף סטפינג e6 ואני רוצה גם לוח הכי זול שאפשר וגם שהיו לו תכונות אובר קלוק תודה הסכום זה 1200 ש"ח תודה אלי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי לכל העוזרים יש לי לוח אם Gigabyte P35-DS3P ואני רוצה להוריד את הדרייברים המעודכנים, הבעיה היא שיש כמה גרסאות באתר ואין לי מושג מה מהם מתאים (מצורפת תמונה כדי שההסבר שלי יהיה יותר מובן ) איך אוכל לדעת מה הגרסה שלי? תודה!! מורן [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני יודע שהתשובה היא שזה תלוי אבל נניח שמדובר בזוג הסטיקים הבא מה יהיה עדיף בין שניהם - ולמה? OCZ PC-3200 EL Dual Channel DDR 400MZ Platinum CL 2-3-2-5 OCZ PC-4000 EL DDR 500MHZ Gold Edition GX XTC CL 3-4-3-8 תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. האתר The Inquirer מדווח כי AMD תוריד את מחירי המעבדים החד ליבתיים עד: 139$ ל 3800 (כ-50% של הוזלה מהמחיר הקודם). 109$ ל 3500 (כ-40% של הוזלה מהמחיר הקודם). 99$ ל 3200 (כ-30% של הוזלה מהמחיר הקודם). 89$ ל 3000 (כ-20% של הוזלה מהמחיר הקודם). ירידת מחירים קטלנית כזאת נובעת ככל הנראה מהיציאה של המעבדים החדשים לשוק (AM2). עכשיו ניתן להשיג את 3800 במחיר של 3200 שהיה עד כה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yirmio,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב. כרגע יש לי 512 מ"ב מסוג DDR במהירות 166MHZ בשני סלוטים של 256. הלוח אם הוא intel d845gebv2, הנה קישור לפרטים: http://www.intel.com/design/motherbd/bv2/ לא צריכה להיות בעיה לשים שני זכרונות של ג'יגה על כל סלוט, נכון? אם אני קונה זכרונות DDR במהירות 400 MHZ, אמורה להיות בעיה? או שפשוט הזכרונות יעבדו במהירות נמוכה יותר? פשוט אני לא מוצא זכרונות במהירות נמוכה יותר. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by wArezm0n,

היי, קצת רקע:: לאחר שלוח האם שלי DFI nF4 Ultra-D התקלקל והדרישות שמעמידים הפרוייקטים שאני מבצע עלו אני מחפש לי שילוש חדש ככל הנראה מבוסס Core i7. השימושים שלי הם רבים לגבי מחשב זה,לכן במחשב זה יותקנו 3 כוננים קשיחים שכבר קיימים אצלי,כונן אחד ישמש לתוכנות של יצירת,והפקת מוזיקה (עם הרבה פלאג-אינים פילטרים ועיבודים) ויש מצב שאף יתבסס על OSX86 ,בתוכנות אלו אני לא משתמש באופן רציף ביום יום ולכן אין לי צורך לקנות מחשב נוסף לשימוש זה(ולא לדאוג יש לי עותק חוקי מהמק בוק של אחי),הכונן השני יהיה מבוסס Windows ויהיו עליו פוטושופ (עם הרבה פילטרים עקב עבודות עיצוב שונות) ותוכנות לתכנות אתרים כגון Dreamweaver וסירטוט בתלת מימד AutoCAD,והכונן השלישי יכיל תוכן משותף כגון,מוזיקה,סרטים,ת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום אני צריך עזרה בבחירת מעבד אבל לא בשביל oc אם משהו יוכל לעזור אני ישמח תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.